עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אוקי ככה סיימתי לעשות oc הווינאוס פועל יציב . אני על 216 bus בלי חלוקה .. (הכי טוב אמרו לי) ככה: המעבד שלי היה 1.8 עכשיו הוא 2.38 על 45 מעלות אחריי מעמץ. את הtiming של הזכרון אני לא זוכר. אבל הוא על Turbo בביוס ... אני מזכיר שיש לי3700 זכרון, אז הטיימינג דיי נמוך. עכשיו, יש לי איזה שאלה או שתיים. אני על 1.725 V.. זה גבוה מידי? או שאפשר להשאיר את זה ככה.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  2. לאן נעלמה המודעה שלי על הוירוס שקופץ לי באתר של זלמן???!!! אני רוצה לדעת אם זה באמת וירוס או סתם משהו מוזר... HWzone מוחקים הודעות?? עריכה: וואו, למה באן??? לא אמרו לי שזה לא בפורום הנכון, חשבתי שבגלל שיש כאן הרבה אנשים שמתעסקים בקירור אולי הם יוכלו להסביר לי מה קורה... מצטער אם עברתי על חוקי הפורום, תרחמו... :'( ובאיזה פורום אני אמור לשים את זה?

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  3. Started by OxYgEn,

http://www.arihav.com/Products/Display/ זה שלמעלה עם ה4 שורות?

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  4. אז ככה, יש לי גיפורס 2, ישן, שמתי לו קירור, ועשיתי OC, עכשיו הכל עבד מעולה, ואני לא חושב שהכרטיס התחמם יותר מידי, נגעתי בו, ואין מצב שזה יותר מ40 מעלות. אחרי כמה זמן, משו כמו שבוע, התחילו להופיע בעיות גרפיות קטנות במשחק עם גרפיקה לא רצינית, אולי דווקא כן רצינית בישביל כרטיס כזה, רגנרוק אונלין, אבל התעלמתי מהם כמה זמן ואז הורדתי את האוברקלוק לאוברקלוק נמוך יותר. הבעיות נמשכו, ואף החמירו, כעת עברתי למשחק כבד יותר גרפית, סילקרואוד, גרפיקה כמו בליונאייג', בהתחלה עבד, ואז התחילו ממש להיות תקיעות בגרפיקה, הכל מחליף צבעים, חלקיי מסך הופכים לצבעוניים, בכל אופן, הכל השתגע, וכל מיני ריצודים. אז בפאורסטריפ, תוכנה לאוברקלוק, לקחתי ואפילו הורדתי את הביצועיים, מתחת לפס הירוק, זאת אומ…

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  5. המפרט שלי הוא כדלקמן: NZXT Hush 2x120mm Gigabyte X38-DS4 Corsair 520W Q6600 V1 G.Skill 4GB CL5 Inno3D iChiLL GeForce 8800 GT 512MB Vista X64 ו- XP X32 מחשב בן 3+ חודשים. בימים האחרונים הטמפ' של המעבד שלי גבוהות מאוד וכמעט תמיד בין 55 ל- 70 מעלות (נמדד עם RealTemp, שאר התוכנות מדידה מראות מעלות גבוהות יותר), המעבד ב- OC של TMS ל- 3.0Ghz במתח VID 1.3250v (כלומר ללא תוספת מתח). הטמפ' בחדר לא עולה על 26 מעלות. מהירות המאוורר ב- V1 היא כ- 1900RPM. ה- V1 לוקח אויר מחלל המארז וזורק אותו לכיוון הספק (והמאוורר של הספק מוציא אותו החוצה), הטמפ' במארז 30-40 מעלות. במשחקים כבדים המחשב קורס אחרי זמן מה, בבדיקת מאמץ PRIME95 אחת הליבות נותנת שגיאות, ואחרי זמן מה המחשב קורס (B…

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by yossia23,

שלום אנשים יש לי מחשב מעבד אינטל 7200 CORE 2 DUO, עם לוח GYGABYTE GA-P31-S3G , זיכרון KINGSTON DDR2 800 MHZ שני סטיקים של 1 גיגה(סה"כ 2 גיגה זיכרון) אני מרגיש שהמחשב ו\או הזיכרון עובדים לאט אני יכול לשפר את המהירות של הFSB ? זה הנתונים: בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  7. ברשותי מעבד: AMD Athlon 64 3200+,Venice S939, Stepping DH-E6 אחרH תקופה של חודשים שבה פעל דרייבר קול אנד קוויט.. המעבד עבד במכפלה נמוכה הזמן IDLE ובמתח 1.1V. ועתה אחר תקופה בה אני רוצה לעשות OC לעבד אני לא מצליח לעבור את 2.42...[ניסיתי העלאת מתחים ומה לא...] בעבר יכולתי להגיע ל 2.6 יציב לגמרי האם התקופה הארוכה בה המעבד עבד במתח נמוך גרם לכל זה..? כי לאחר זמן הקניה יכולתי להגיע לתדר 2.8 GHZ אפילו.... מה לעשות כדיי להחזיר את יכולות הOC שאבדו?...נשמע לא הגיוני אבל זה מה שקרה כנראה עקב המתח הנמןך כרגע אני מריץ לופים של S&M למעבד כשמתח המעבד הוא 1.4 ותדרו 2.4 GHZ.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. המעבד ב 40 מעלות במנוחה עם גוף קירור AC Freezer 64 ... בעיה לדעתי... בת'רד אחר מישהו הביא לינק ועם אותו קירור, מעבד ניוקאסל 3500 ב OC היה ב 29 מעלות במנוחה... אז איפה יכולה הבעיה אצלי? יש לי גם מאוורר אנטק 120 מאחור שפועל על מהירות בינונית (MEDIUM). *המאוורר שעל הגוף קירור עובד על 2200 RPM (כמו שמובטח) *אין לי ידע בקביעת סירקולציה טובה, אבל אני חושב שאפילו עם סירקולציה גרועה, זו טמפ' לא טובה *הליבה של המעבד זה וניס

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by X - DreaM,

לפני איזה 3 חודשים קניתי לוח למחשב סלרון 433mhz קניתי לוח baby at/x של pcpartner.. הלוח אמור להיות מתאים לp2 333mhz מקסימום אבל עשו לו שיפוץ ומעבד 433mhz עובד בו כשאני מפעיל את המחשב זה כותב שהמעבד 432mhz אבל בוינדוס בכל תוכנה - sandra, wcpuid, בלוח בקרה ובכל מקום זה כותב שהמעבד עובד ב-450MHZ. עשיתי למעבד בדיקת ביצועים בסנדרה ואפשר להשוות אותו למעבד פנטיום 2 450MHZ -הבדל של כמה נקודות... כתוצאה מהאוברקלוק הייתי צריך לקנות קירור חדש, והמעבד עדיין חם מאוד... אני רוצה לבטל את האוברקלוק אבל על הלוח אין גאמפרים שאפשר להעלות בהם את מהירות הבאס ובביוס יש אפשרות של אוברקלוק עד 333MHZ ולי יש יותר - 433... אפשר להוריד את המכפלה עם תוכנה? אם לא, מה עושים?

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by tomerco,

שלום יש לי מעבד amd 3000 939 והוא במנוחה על 20 מעלות זה הגיוני? אני בודק עם התוכנה mother board monitor

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  11. Started by ביצה,

אהלן בשבביל שלא תשאלו אח"כ, אני אפתח ואומר עכשיו: יש לי מעבד סלרון ב-1.6GHZ ולוח אם ASUS P5L-MX. עכשיו לבעיה: החלטתי היום לנקות את המחשב ואת כל המאווררים ופשוט ליעל כמה שאפשר. לפני כל זה, הטמפ' במאמץ ללא OC היה בערך על 40 מעלות כאשר המארז היה פתוח. עכשיו, פירקתי את המאוורר שמעל המעבד, הוא היה עם טונה של אבק מעליו- ניקתי את כולו כמה שאפשר אין עליו נקודה של אבק ניקתי בכלליות את כל המארז וגם את המאוורר שבצד המארז. בנוסף עשיתי את כבלי ה-IDE מעוגלים וגמישים כמו שרשום פה במדריך וסידרתי אותם ואת כבלי החשמל בכדי שלא יפריעו למאווררים. לאחר מכן, לפני שסגרתי לגמרי את המארז הפעלתי את המחשב, נכנסתי לביוס ואיפסתי אותו (בתקווה שהוא יזהה לי HDD- אבל לצערי לא) ועל הדרך בדקתי כמה מעלות המע…

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  12. היתה לי פה אתמול בעיה אבל זה בעיה במחשב אחר.. המעבד הוא על 128 מעלות, האם זה נרמלי? לדעתי ממש לא.. אני רוצה לשמוע את דעתכם פשוט.. 128 מעלות C !!! גם ב SPEED FAN וגם בHWiNFO32

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  13. טוף.. אז בדיוק עכשיו קיבלתי את הפרסקוט 3GHZ E0 החדש שלי. אני יתן לתמונות לדבר [attachment deleted by admin]

• 36 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. שלום.! יש לי את הקירור למעבד: tt silent tower שקניתי אותו(לפני חודש חודשיים) הוא היה מקרר לי על 35-36-37 אבל לא מגיע הרבה ל40. עכשיו אחרי שקניתי ווסת מהירות למאורר הטמפרטורה שלו היא 44-45. למה זה קרה? (הווסת מהירות מכוון בכל המאוררים על הכי גבוה) איך אני מתקן את זה? בקשר לשימון וניקוי מאווררים עיתי כבר כמה פעמים. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by eSLC,

מהו המעבד הכי משתלם מבחינת ביצועים וOC?...

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by gadits,

האם זה נכון שהכי כדאי לעשות OC עם D805 ?!?!? בגלל המכפלה שלו? ומה לגבי OC לD920 אן לD930?!?!!?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by gambit_elaad,

פרטים מדויקים: אחרי משחק קצר בNBA על רזולוציה 1600 ו32 ביט (לא יודע עם זה קשור) לקראת סוף המשחק המחשב התחיל להשתגע ועבד עם תקיעות קשות! ואז יצאתי מיד מהמשחק וראיתי שהמעבד על טמפ' 81 !! והלוח אם על 40 !! :'( :'( שאלתי היא כזו: 1) מתי אמור להישרף המעבד ? 2) האם המעבד שלי במעלות סבירות? (יש לי מעבד 3.06 ) 3) איך ניתן לתקן זאת? 4) מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Baruh92,

היי.. אם זה לא הפורום המתאים ובקשה להעביר יש לי E7200 במנוחה הוא עומד לי על בין 43-48 מעלות ניסיתי להתעסק עם הrivatuner ולא הבנתי איך לשנות את מהירות המאוורר מישהו יכול להדריך אותי? אני מפחד לשחק עם המחשב בטמפ' הזאת מדובר בקירור סטוק של המעבד אם צריך. תודה !!

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  19. Started by pc student,

חברה לפני שבוע בדקתי בסנדרה והמעבד הגיע ל-49 מעלות ויש לי amd 2000. האם אני זקוק לקירור חדש אם כן איזה?

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by shshmul,

לאחר שהרכבתי טוניק טוואר 120 למעבד הטמפרטורות עדיין חמות מדוע? אולי התוכנה לא אמינה? יש עוד תוכנה לבדוק את הקרור? ראה תמונות מצורפות תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by qpalzm,

עד לפני שבוע וחצי היה לי את המפרט שבחתימה אבל עם לוח של ECS. טמפ' המעבד במנוחה הייתה 38-39 ובעבודה 45-46 מעלות. הלוח נשרף והוחלף במסגרת האחריות בלוח מדגם זהה - תוצרת Asrock. הוסיפו לי מאוורר באחורי המארז, אבל טמפ' המעבד עלתה ל 52-53 במנוחה ול 56-57 מעלות בעבודה. מה הסיבה לכך? ומה אפשר לעשות בנידון?

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by אוריפ,

שלום! אני חושב שהמעבד שלי חם מידי... יש לי מעבד פנטיום 4 במהירות של 2400 מגה-הרץ שעובד בבאס של 533 מגה הרץ. יש עליו קירור רגיל של אינטל. המארז הוא מידי סטנדרטי של סימבדה. במנוחה המעבד הוא על כ40+ מעלות ואחרי מאמץ הוא מגיע אף ל65 מעלות! זה לא נראה לי טוב... המעבד אמור לעבוד בחום כזה? יש לכם המלצה לגוף קירור שישמש אותי טוב יותר (כמה שיותר נמוך, אני לא רוצה להשקיע המון כסף... לא יהיה OC). תודה! נ.ב., אחרי שאני מסיים משחק, אני מרגיש האטה כללית בביצועי המחשב. זה קשור לחום המעבד?

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by The Grey Matter,

לאחרונה קניתי מחשב עם AMD ATHLON XP 1700 מפלונטר. המעבד עובד בטמפרטורה של 53 מעלות עם דלת פתוחה, כאשר אני נוגע בHSF (סטנדרטי SPIRE) הוא קר. יכול להיות שאין מוליכות טובה בין המעבד לHSF? והאם למיטב ידיעתכם PLONTER שמים גריז טרמי על הליבה במחשבים המורכבים או מסתפקים במדבקה הטרמית? ואם אנחנו כבר כאן על מה אתם ממליצים AX7 או VOLCANO7PLUS ? וכמה הם יכולים להוריד לי את הטמפרטורה של הליבה? (סטוק לא קטן של שאלות , אבל כבר למדתי לסמוך עליכם שתענו)

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by Lambomeir,

שלום, זה המצב של המחשב שלי אחרי ריסטרט ללא ביצוע אוברקלוק - http://www.zshare.net/image/19633618ded91208/ אני חושב שזה חם מדי, רציתי לבצע oc ואני מפחד בגלל שאחרי שעשיתי oc המעבד די התחמם (לא במאמץ) - http://www.zshare.net/image/19633708cbec9843/ איך אני יכול לפתור את זה? המפרט שלי זה לוח אם gigabyte דגם ex38-ds4 מעבד e8400 כ.מסך 9800gtx ספק 400 וואט של antec

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by akalithium,

שלום, חבר שלי ואני החלפנו אצלו ערכת HSF מהסטוק לערכה של thermaltake יש לו מעבד של AMD (אני לא סגור איזה) בתושבת A סה"כ פעלנו לפי ההוראות, אבל עכשיו המחשב לא עולה. לא עולה אני מתכוון שיש חשמל אבל לא נראה כאילו המחשב אפילו מתחיל את התהליך. האם יכולה להיות עוד סיבה לכך חוץ מפגיעה במעבד ?

• 6 תגובות
    • 466 צפיות

דיונים חדשים בפורומים