עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Black_Citadel,

הTR2 הזול יותר... הם באותו מחיר פחות או יותר... את הTR2 אני יכול לקבל ב45 שקל מCOMPIL כשאני קונה את המעבד, אבל הוא שוקל 457 גרם לעומת ה398 גרם של האיגלו... הTR2 הוא גם 2300 RPM לעומת 1900 של איגלו, מה שמפתיע הוא שאפילו שהוא "מהיר" יותר הוא שקט יותר בדציבל אחד... המשקל קצת מפחיד, כי AMD ממליצים לשים מאוורר לא יותר מ450 גרם... אני לא אוברקלוקר BTW מה הייתם לוקחים ?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by pc student,

אז ככה נראה לי שלוא הזכרתי כמה דברים א.זה blower ב. זה טכנולוגית hitepipes מקבה שזה משנה משהוא

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  3. nVidia GeForce MX440 with 64MB עשיתי אוברקלוק בינוני לכרטיס זה, ובדקתי את המעלות באוורסט ( Everest ) כעת הוא ב43 מעלות, אני צריך לדעת עד איזה גבול החום אני צריך לעצור את הOC. אז אם יש למישהו מושג כמה מעלות צריך להיות כדי שיישרף? בתודה! ממני raniAA

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לני P4 ואני מתעניין ב HSF כי לעלות את מהירותו מ 2000 למשהו בסביבות 2400 - אין לי טמפ עכשיו כי ה ASUS PROB לא נותן לי תוצעות נכונות. חשבתי על המניפה של זלמן ועל ANTEC SMART FAN או של TT. מפחיד אותי המשקל 944 גרם. אם משהו מקיר שילוב יותר טוב שיציע לי בבקשה ~~~~~SNAKE~~~~~~

5. Started by galgalgal2001,

ראיתי קצת ביוטוב אנשים שהצליחו... אשמח לשמוע איך עושים את זה.. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yambtz,

יש לי צג LCD ממילונית. לא זה ששרפתי, מצאתי את המילוניץ של אחותי ופירקתי גם אותה. הלחמתי לפי המדריך, בדקתי עם זכוכית מגדלת שההלחמות לא נוגעות, חיברתי, התקנתי crystal control והוספתי את הצג בתור generic HD44780 בגודל 40x20 והוא לא עובר את התצוגת אתחול! התקנתי את ה I/O driver שכתוב במדריך וזה עדיין לא עובד. למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  7. Started by Jenia24,

שלום, אני כרגע בתהליכי OC למעבד שלי: 4000X2 כרגע הצלחתי להגיע איתו לFSB של 250 שזה 2600mhz~, הורדתי את תדר הזיכרונות ל533 (במקור 800). והעלתי את המתח מ3 ל3.5 ואני מבצע בדיקות של חצי שעה בתוכנה של OCCT, בהגדרות של Medium Data Set, ו Normal ב-Priority. המעבד בשיא המאמץ מגיע ל65-67 מעלות. כרגע הכל יציב ומתפקד מצוין ויש לי כמה שאלות לגבי המשך הדרך. 1.אני מבין ש65 מעלות זה כבר ממש חם בשביל המעבד, האם כדאי להמשיך ולדחוף?, והאם משחה טרמית יכולה לעשות הבדל משמעותי? 2.האם ההגדרות שלי בOCCT הם בסדר? וכמה זמן מומלץ להריץ את הבדיקה הסופית כדי לוודא סופית שה-OC יציב? 3.מה בדיוק עושה ה-HT Link וכל מה שקשור לHT במעבד. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי gigabyte radeon 9600pro 128mb כרגע הוא רץ ב400/300 אני רוצה לעשות לו OC יש תוכנה שבאה עם הכרטיס V-TUNER אפשר לעשות שם אוברקלוק אבל כל פעם שאני מפעיל מחשב מחדש הוא חוזר להגדרות הישנות. אותו דבר קורה גם עם שאר תוכנות אוברקלוק אני ניסיתי power strip ו דרייברים של cataclyst אז איך אני עושה אוברקלוק לצמיתות?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by udilbaz,

טוב.. רציתי לקבל עצות לגבי איך לקרר את הכרטיס מסך שלי .. יש לי כרטיס מסך 7600GT של LEADTEK שהוא בעייתי בנוגע לטמפרטורה שלו.. וגם לא ממש מצאתי בישבילו החלפה לסטוק שיש לו... אם תוכלו בבקשה למצוא לי פיתרון לקרר אותו על ידי החלפת הקירור הסטוק שלו בין ה- 100 ל300 ש"ח.. אבל בכל זאת תביאו לי את כל מה שאתם מוצאים בבקשה .. :-* תודה רבההה למוצאים ולעוזרים!!!! :-*

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by NAND,

היי חבר'ה. המעבד שלי נוטה להתחמם יתר על המידה בימים חמים, אז לקראת הקיץ שיגיע אלינו לא עוד הרבה זמן חשבתי לקנות קירור חדש. כרגע יש לי קירור BOX המקורי של אינטל. רציתי לדעת איזה קירורים טובים אתה יכולים להמליץ לי עד סכום של 150 ש"ח? אני לא מתכנן OC או משהו כזה, צריך פשוט משהו שיכול לבלום את החום הזה שפולט המעבד בעומס מלא שלו. ועוד שאלה - הרכבה של גוף קירור מחייבת פירוק של לוח האם? אני פוחד להסתבך עם זה. בלי לפרק את הלוח נראה לי שאני אסתדר. תודה למי שמנסה לעזור. - - - תגובה אוחדה: - - - חשבתי לקחת אולי את ה-Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2, אבל משהו בסיקור הזה לא נראה לי הגיוני - http://www.hardwaresecrets.com/article/Arctic-Cooling-Freezer-7-Pro-Rev-2-CPU-Cooler-Re…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני מעוניין לקנות למחשב (הוא חדש - האם זה ישנה משהו כרגע?) שלי מאווררים או קירור למעבד \ כרטיס מסך \ כונן קשיח או כל רכיב אחר. יש לי תקציב של עד 300 ש"ח ללא חריגות, אך כמובן שאשמח אם לא תשתמשו בכולו כי זה כל מה שיש עליי בכלליות. ;D המפרט בפרופיל

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by davidbr,

למישהו יש מדריכים לעשיית case badge מואר? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  13. הממ אל תגידו שזה לא קשור כי זה סוג של מודינג כמו צביעת המארז.. אני מעוניין לצבוע את גג המארז שלי בצורה נחמדה שתזהר כמו דרקון או כל מיני סמלים נחמדים.. איך אפשר לעשות זאת.. אני מתכוון שבלונות.. איפה קונים? איך מכינים?

14. שלום רב לכולם! בעוד כ 10 ימים אמור להגיע אליי המחשב החדש שלי שבו אמור להיות מבוצע אוברקלוק. המעבד המדובר הוא AMD BARTON 2500+. עשיתי חיפוש ולא יודע למה לא הצלחתי למצוא על אף שאני בטוח שכנראה היו איזה מליון תראדים על הנושא. אני רוצה לדעת איך פותחים מכפלה במעבד הנ"ל (אף פעם לא היה לי נסיון עם AMD). מודה לכם מראש! רומן

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  15. תקציב עד 250 ש'ח אם אפשר פחות תמיד יותר טוב. לגבי המפרט בצד ימין. ולגבי משאבה אני לא יודע כמה ליטר לשעה מומלץ שהיא תשאב האם יש למישהו נתונים מומלצים ? אגב את הבלוק למעבד אני בונה לבד איזה חומר מומלץ ?

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  16. בלוק קרור לגשר הצפוני - 250 ש"ח בלוק קרור למעבדי Pentuim4 275 ש"ח רדיאטור מקצועי - EMP 175 ש"ח משאבה Eheim 1260/1060 600 ש"ח מיכל מים - 5.25 אינצ' 100 ש"ח Relay - EMP 80 ש"ח (מזה ?, אם מישהו יוכל להסביר לי אז אשמח!!) Enermax 120mm 110 ש"ח וגריל ! נוזל קירור - 1 ליטר 20 ש"ח Nanotherm - Blue II 23 ש"ח מה דעתכם על המערכת הזו בסוף היא עולה 1657ש"ח (בלי צנרת ומחברים) אשמח לשמוע הצעות לשיפור וייעול !!! איפה אוכל לקנות בלוק מקצועי לכרטיס מסך איני יודע מה לעשות לגביי צנרת ומחברים (אינו כלול במחיר!) הנה המפרט שלי כדי שתוכלו לראות מה צריך להוסיף ומה אפשר להוריד !! CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1075.79 ] 1 Motherboards for Intel : As…

17. הארות הערות והצעות יתקבלו בהחלט את המיכסה סוגרים שישה ברגים חזקים למד עדיין לא החלטתי איזה עובי צינורות אני ישתמש ואיזה רדיאטור לכן כל העסק הזה עדיין תקוע עד שיתפנה לי קצת זמן בברכה ארז [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by יניב51,

אני רוצה לקנות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 X4 ( ז"א להחליף את כל המאוררים שבמארז... ) רק ממה שקראתי באתר של AC רשום שזה 3 Pin Molex / 400mm ויש לי על הלוח רק שניים פנויים של 3 פינים ( מתוך 4, אחד של ה VF900 והשני של הפריזר 7 פרו ) האם הוא מגיע עם מתאם ל 4 פינים? תודה מראש, יניב

19. Started by OmerNeu,

שלום לא מזמן קניתי את המחשב שכתוב לי במפרט עם המעבד הנ"ל בידיעה שאני מתכנן OC זהו הפעם הראשונה שאני עושה OC ויצא לי לקרוא את המדריך באתר. על פי OCCT כאשר אני מסיים בדיקה אז המצגות האחרונות כתוב לי CPU IS TOO HOT בזמן שבשאר המצגות כתוב לי STABLE (המצגות האחרונות מראות את העמבר ממצב נח למאמץ בדקות הראשונות לכל ליבה) ובספידפאן בטמפ' מראות ציור של להבה, האם אני אמור לחשוש מזה? ולמה יש הפרש של 10 מעלות בין realtemp לבין speedfan and occt? אשמח לדעת מה גבול החום שהמעבד יכול לסבול בלי חששות ודרך אגב למי שלא קרא את המפרט אני עם פריזר פרו (המאזדה 3 של הקירורים) ועוד שאלה איך אני גורם להפריזר לא תמיד יהיה בסל"ד מקסימלי (שיהיה שקט יותר במנוחה) תודה רבה עומר [attachment deleted by ad…

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by liram21,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מערכת קירור מים בסביבות המחיר 500 שקל .. לא איכפת לי אם זה יהיה קיט או לא .. יש לי את המארז הזה: CM690II BASIC. בעיקרון אני רוצה שהיא תחזיק OC טיפה כבד וגיימינג.. (יש לי את המעבד 2500K ואני רוצה להגיע איתו ל-4.8 או 5). המליצו לי על המערכת הזו: XSPC RASA 750 RS240, היא עולה 129 דולר שזה 447 שקל .. מה אתם אומרים ? ויש לי ספק כוח 650W .. נ.ב.- בעתיד אני רוצה להוסיף עוד רדיאטור ובלוק לכרטיס מסך.. השאלה שלי האם המשאבה תחזיק ?

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  21. Started by Supernak,

שלום, יש לי X800XT של SEPHIRE ( מקווה שכתבתי נכון) ואני רוצה לעשות לו OC ל-X800XT PE (שזה הכי חזק לליבה 423) הבעיה היא שאין לספייר ביוס כזה..אז השאלה שלי היא אם אני אעדכן את הביוס שלי ל-PE של ASUS זה יצליח ולא יהרוס את הכרטיס? ועוד שאלה..במה עוזר העידכון ביוס? עושה את הכרטיס חזק יותר מהיר יותר? תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  22. שיהיה יל בריא המאוור 80 מ"מ הכחול הזה. המערכת עובדת על כמעט צליל לא מורגש שהחלפתי אותו והוא............ רעש של מסוק א של גנרטור לא יודע. קיצר איזה מאוור 80 מ"מ מומלץ ושקט? (בינתיים שמתי משהו מספק ישן)

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by ras81,

שלום התקנתי צי'פ ללוח אם (של זלמן) ובאותה הזדמנות מרחתי משחה של ארטיק סילבר על הXP120 שלי. עכשיו משום מה הטמפ' קופצות לי מ-41 ל47+ תוך שניה או שתיים יכול להיות שחיברתי משהו לא טוב? מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by shimon956,

שלום לכולם אני רוצה לעשות oc למחשב ואני לא עושה את זה כי אין לי מושג איזה ספק יש לי והאם הוא יעבוד טוב אם oc. פתחתי וראיתי שרשום שם בעברית סאן שיין קומה משהו כזה וגם באנגלית וראיתי את המתחים שיש לי שם וגם רציתי לשאול איך הם לoc 28a=+3.3v 40a=+5v 18a=+12v 1.0a=-5v 3.0=+5vsb זהו אז מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by LiranUdi,

היי. האם תוכלו להמליץ לי על קירור לכ.מסך? GeForce 9400GT 1GB במנוחה הוא 60~70 לרוב 65 כשאני משחק [MW2 למשל] הטמפרטורה מגיעה ל85. ואז מתחילות הבעיות, LOW FPS. אין לכ.מסך מאוורר יש רק ברזל שחור כזה מתחת לכ.מסך.. אז אני צריך מאוורר לכ.מסך אבל לא יותר מידי יקר מכיוון שאני חוסך למחשב חדש.. תודה .

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים