אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה . אני מתלבט בין שני סוגים של פתרונות קירור : 1- גוף קירור שכלול בתוכו מאוורר 2- גוף קירור ללא מאוורר -->כמו SILVER STONE NT06-E ההתלבטות שלי היא רמת הביצועים וגם כן השקיטות ! כאילו אני רוצה גוף קירור שיהיה ממש ממש שקט ללא רעשים ! וגם שיהיה בעל ביצועים מצויינים .
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על קירור למעבד שלי (AMD) מחנות KSP או כל חנות מראשון לציון.. מחיר מקסימלי הוא 150 שח ועוד שאלה זה נכון שאם המעבד יותר רק המחשב יהיה יותר מהיר?[br]פורסם בתאריך: 29.04.2010 בשעה 21:14:57 ועוד משהו...כדי לבחור קירור הכי טוב על מה אני צריך להתכל למפרט שלו?*לפי מה בוחרים קירור טוב? תו8דה לעוזרים AMD 64X2 5000+
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות 2 מאוררים אחד שידחוף אוויר למארז והשני יוציא אויר חם מהמארז אני רוצה המחצות אפילו אני יקנה 3 מאוררים התקציב זה עד 120-150 גג עם אפשר שיהיה שזה שמוציא אויר יהיה לדים בצבע כחול זה יהיה נהדר רצוי שגודל המאורר יהיה 120MM או 80MM
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הקירור של הכרטיס מסך ל THERMALRIGHT HR-03 אבל הבעיה שהקירור בא בלי HEAT SINK לזכרונות. אני נורא אשמח אים מישהו יביא המלצה לגבי HEAT SINK מתאים(עד400 ש"ח) תודה מראש לכל העונים
-
- 12 תגובות
- 581 צפיות
-
-
נמאס לי לחכות - מה גם שיש לי מה לעשות עם המעבד ברגע שמחיר ה Q9450 יהיה נורמלי אז קניתי את האלמנטים הבאים : Q6600 G0 2x2gb Mushkin ddr2-1000 gigabyte EX38-DQ6 Radeon 3870 512 - gigabyte psu : zalman 600watt cooler : zalman 9700 led OS : VISTA ultimate 64 איך הייתם ממליצים לי להמריץ , ולכמה כמובן , ולמצות את המערכת החדשה שלי , שאני יודע שלהריץ אותה בסטוק זה פשוט ביזבוז ... אני לא מעוניין לשבור שיאי עולם ... רק למתוח לאזור ה 3.0 פחות או יותר ככה כדי להרגיש טוב עם עצמי ... מעולם לא עשיתי אוברקלוקינג והייתי שמח לקצת המלצות וכיוונונים - אני מדגיש ... אני לא מחפש לעשות אוברקלוקינג קיצוני לשם האוברקלוקינג ... רק למתוח את היכולת בשביל הכיף שלי ...
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
רצ:ב מפרט החדש שלי: 1. מעבד E6600 2. לוח: GB-DS3 3. כ"מ: EVGA8800GTS320 SC 4. ספק: LIBERTY 400W למע זו מתוכנן בעתיד OC כמה שאלות: 1. האם החומרה שהומלצה לי אכן מהווה בסיס ל-OC טוב? 2. מבחינת פיזור חום, כרגג המע נכנסת למארז קיים שלי בעל 2 מאווררים (קידמי ואחורי), אני צריך בבקשה המלצה למאוורר למעבד שעדין לא נרכש ובנוסף המלצות לשיפור סירקולצית האוויר (כל האמצעים כשרים, HS, משחות , מאווררים) 3. לגבי מאוורר למעבד , האם הוא תלוי במארז או בלוח או שאין בעיה של התאמה, צריך המלצה - תקציב: עד 250 שח אנא חברים, אני זקוק לעזרה דחופה הכוונה לאפשר OC בעתיד ללא נזק.
-
- 3 תגובות
- 377 צפיות
-
-
אני רוצה לעלות את ה FSB ל139 כדי לעבור את ה 2.5 האם אני אצתרך לעלות תוולטג ואם כן האם זה יחממם יותר?הקירור זה שבא אם המעבד יספיק? האם היציבות תיתקים כש ה BUS עולה בכרטיסי ה AGP\PCI בקצת? תודה מראש. פרטי מחשב במפרט המחשב
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המערכת שלי: Amd 3500+ 939 64 Bit Asus A8N-Sli Deluxe Kingston 512X2 CL2.5 מאוורר מעבד Zalman 7700 Copper 2XGainward 6600GT 1980 Pci-e 256MB GDDR3 צורב Pioneer DVD Multi DVR-109 WD36 Raptor 10000 RPM WD250KS- SATA 2 16MB Buffer ספק ENERMAX 550W מארז ThermalTake Shark Full Tower Shark Aluminum יש איזהשהן המלצות להתחלה? זאת אומרת במקום להתחיל בקפיצות של 1MHZ אחרי 1MHZ יש איזהשהי דרגה להתחלה שמישהו ניסה ויודע על כזה מערכת? שימו לב מארז אלומיניום! עם זלמן מנחושת.... תודה על העזרה מראש.!
-
- 2 תגובות
- 386 צפיות
-
-
זה או זה Titan TTC-CUV2AB VGA/Chipset Cooler http://www.pch.co.il/docs/pd-896713136.htm או זה: Thermaltake Mini Tiger 1 Active Chipset Cooler http://www.pch.co.il/docs/pd1930121427.htm או זה: Vantec Iceberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler http://www.pch.co.il/docs/pd259538761.htm או זה Vantec Iceberq 4 VGA/Chipset Cooler http://www.pch.co.il/docs/pd-23819526.htm או המלצה אחרת שלכם... מטרה: מקסימום אוברקלוקינג
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
קניתי מחשב, ברצוני לבצע OC עדין. Intel C2D E8400 Asus P5KC OCZ 2X1GB 800 MHZ CL4 MSI NX9600GT OC המארז של EZCOOL כולל מאוורר 25CM קירור מעבד Artic - alpine 7 pro אשמח להצעות תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
[וגם אם יש אפשרות לבטל את מצב ה-P-state של המעבד.] טוב אז זה עניין שמאד דחוף לי עכשיו כי כבר עוד כשעה אח שלי לוקח את המחשב ואני רוצה לתת לו אותו מוכן. חשבתי פשוט להעלות את הבאס מ-266 ל350 עד 400 ולהעלות את מתח הליבה ל-1.4 אבל אני לא יודע איך זה אמור להשפיע על הזכרונות ואם אני צריך לשנות להם את המתחים תזמונים? - כרגע הם על יחס 2/3 ובתזמוני 5-5-5-15 לפי ה-PSD. אלה הזכרונות-http://www.gskill.com/indexen.html 2x512 F2-6400CL5D-1GBNQ חשוב לציין שאני גם משתמש בקירור מקורי ולא מתכוון לשדרג אותו כך שאני מחפש משהו בתחום הבטוח לקירור הזה ולא לשבור שיאים. תודה, הריפר
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שהפיתרון הכי טוב עבורי לגבי זה שהמחשב יהיה פתוח ויהיה שקט, זה בקרי מאוורים (FAN BAS) או ראובאס. אז כמה שאלות: 1. לגבי הכנה לבד - תוכלו להפנות אותי למדריכים עדכניים שמסבירים כיצד לעשות זאת? היחיד שמצאתי היה בתחרות המודינג של הפורום שלהם, ושם ביטלו את התמונות או משהו, לא ממש הבנתי, אז אם תוכלו להפנות אותי למדריך עם תמונות.. ממה שהבנתי צריך לקנות הרבה מאוד רכיבים, שהופכים את העסק לדי יקר (במיוחד בגלל המליון חיבורי מולקס שצריך לקנות), אז מה לדעתם תהיה העלות של כל העסק הזה? זה לא מתקרב כבר לעלות של מכשיר רגיל? 2. לגבי רכישה של אחד - עשיתי די הרבה חיפושים, ולא מצאתי הרבה שהם אפקטיביים כל כך. אני אצטרך כנראה חיבורים ללפחות 4-5 מאווררים, והתקציב עומד על בערך 300 ש…
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
צריך המלצות לגבי מארז טוב וקריר. חשבתי על המארז הבא: http://www.pchardware.co.il/docs/pi1688074037.htm יש למישהו המלצות אחרות?
-
- 13 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חשבתי על Thermalright HR-03 Plus שהוא מתאים לכרטיס שלי. האם יש עוד? מה עם AC או ZALMAN? תודה.
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב קטן בתצורת micro atx. המעבד יהיה i5 2500 ולא מתוכנן אוברקלוק. מכיוון שרוב גופי הקירור הרגילים והמומלצים למעבד גדולים מדי עבור מארז micro atx חשבתי על גוף קירור בעל פרופל נמוך כמו scythe shuriken. האם גוף קירור כזה יספיק כדי לקרר את המעבד שלי ? אשמח גם לשמוע על המלצות אחרות. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המארז בין 6 שנים +/- וכחלק מרכישת מחשב חדש בקרוב והחלפת החומרה הפנימית, רציתי גם להחליף את המאוררים של המארז בחדשים. יש 3 מאווררים קדמיים ו2 אחוריים שאותם ארצה להחליף. כולם 120 מ"מ. הכיוון הוא ל Noctua בלבד כרגע. אני יכול לבחור כל מאורר 120 או שיש כאלה שלא יתאימו למארז? ובלי קשר אשמח להמלצות.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אחרי שסיימתי עם המחשב החדש, פרקתי את המחשב הישן וגיליתי מה הרכיב המרעיש ביותר: המאוורר שבדופן. אבל אני לא מוצא מאוורר שקט שיחליף אותו: הגלסיאלטק 120 מ"מ שקניתי לחדש עושה יופי של עבודה, חשבתי לקחת אחד כזה 80 מ"מ אבל אני לא מוצא - את ה- 120 קניתי בלוג'יק, ואני בכלל לא מצליח למצוא אצלם את הקטגוריה של מאווררים ללא לדים עכשיו. כבר הכנסתי מאווררי וונטק Stealth למארז הזה, וגם הם לא רעים, אבל אותם אני כבר מזמן לא מוצא (אחרת הייתי מחליף את המאוורר לפני שנה). אז על מה אתם ממליצים? ה- CFM לא קריטי, זה מאוורר עזר בלבד. אם אפשר, עדיף מאוורר שאפשר למצוא בזיגזג, הם נמצאים ממש ליד הבית שלי, כך שאני לא צריך לנסוע רחוק ולא צריך לשלם הרבה על המשלוח. תודה.
-
- 11 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמובן שאני במצב דיפרסיה אחרי המעלות שמעבד שלי מציג והחלטתי לקנות לו קירור שלא יציק לי יותר. אבל אני מתלבט... הקירור שאני רוצה הוא כמובן קירור אווירר (לא מים ולא גז) המבעד שלי Pentium 4 3.0 LGA775 המקסימום שאני יכול להשקיע זה אולי 300-350 גג!! בבקשה המלצות משהוא שוריד מאוד את הטמפ' עדיף גם אם ביקורת אם אתם משתמשים במוצר זה איך זה עזר לכם וכו'. אני גם צריך משחה תרמית טובה. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה להוסיף מאוורר למארז (6A12) וראיתי כמה של זלמן וכו'.. רציתי שתביאו לי המלצות למאוורר 120mm עם חיבור לספק כח (יש דבר כזה נכון? או שהם מתחברים רק ללוח אם?) ועדיף עם תאורה (לא חייב..) וגם חייב להיות שקט. (כמובן שיגיע עם ברגים והכל..) התקציה הוא 120 ש"ח. ועוד משהו.. תיראו יש לי מאוורר אחד מאחורה למעלה ועוד מקום למאוורר מקדימה (איפה שכפתורי ההדלקה..) למטה..(כמובן יש שם כניסת אוויר.. חח למרות שהיא לא ניראת הכי טובה..). הפתחי אוורור נמצאים בדלת (צד שמאל למטה..) כמובן שיש לי מאוורר לכ.מסך ולמעבד אם זה קשור.. רציתי לדעת האם זה בסדר לשים עוד מאוורר מקדימה למטה או שזה לא יתן לאוויר החם לצאת או שהסירקולציה לא תיהיה טובה או משהו כזה..והאם בכלל זה יקרר משהו או שזה …
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג קצת את החומרה שלי, להל"ן החומרה החדשה: Intel Core i3 540 Box H55M-USB3 Kingston KHX1600C9D3/2G * 2 אני צריך איוורור למעבד החדש. נכון לעכשיו שמתי את עיני על Alpine Arctic Cooling 11. אני מעוניין במאוורר רציני וחשוב מאוד מאוד שקט. מחיר של עד 300 ש"ח, המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
צריך המלצה למאווררי לדים שיכניסו אוויר טוב, 120 מ"מ צריך מאווררים צבעונים. תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אם אתם זוכרים, לפני איזה יומיים ביקשתי המלצה למאווררי מארז 120 כדי להפוך את המארז לשקט יותר, והתעקשתי לקחת מאווררי TT COMBO כלומר את הsilent cat וה silent wheel. אז סתם פתחתי את המחשב, ולמרבה המזל נמנעה פה פדיחה גדולה.. אין לי, לא מקדימה ולא מאחורה מקום ל120, אלא רק איזה 300 מקומות ל80. אז הייתי רוצה שתמליצו לי על מאוורר 80 מ"מ איכותי (הכוונה לרמת רעש כמה שיותר נמוכה, עם דחיפת אויר כמה שיותר גבוהה) ביותר שאתם מכירים. בגלל שעברנו ל80 מ"מ, אז המאווררים שרציתי קודם שמתאימים לSONIC TOWER לשים במארז, ירדו מהפרק, כי הם מרעישים מידי (21-22 DB). אז אם תוכלו לעזור לי למצוא את המאווררי 80 מ"מ האידייאלים עבורי, אני יודע שיותר קשה למצוא כאלה מאשר 120, כי הם קטנים יותר וכך פחות יעי…
-
- 8 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בע''ה, לאור הפתיל הקודם שפתחתי בנושא התחממות המארז וכ.המסך ובעקבות ייעוץ של חברי הפורום החלטתי להצטייד במאווררים נוספים למארז ולכרטיס המסך(Accelero XTREME GTX 280 VGA Cooler). אני צריך ייעוץ לגבי איך למקם את המאווררים ואיזה דגמי מאווררים אתם ממליצים לשם כך המארז מכיל כרגע שלושה מאווררים(סטוק של המארז) בגודל 120MM: בחזית המארז יש מאוורר מכניס אויר, בדופן השמאלית יש עוד אחד שמכניס אויר וכמו כן אופציה למאוורר נוסף: (עד 140 מ''מ) המאוורר הנוסף שפולט אויר נמצא מאחורה: ובתצורה הזאת כאמור, החום לא מתפזר כראוי והמחשב חם יש לציין שקיימת אפשרות למקם עוד שני מאווררים של 120/140 מ''מ בדופן העליונה של המארז: אני חשבתי על תצורה שבה אוסיף שני מאווררים פולטי אויר לדופן…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-