אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,122 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים , בעקבות כך שנשברו הקליפסים של הקירור המקורי של אינטל ( ימח שמו של מי שהמציא את המערכת הזו של הקליפסים הארורים האלה ! ) אני זקוק להמלצה לקירור חדש , הכי זול שאפשר . בבדיקה קצרה שעשיתי יש את האופציות הבאות שהן הכי זולות : 1. Arctic Alpine 11 GT מחיר 40 שקל 2. http://www.usb-online.co.il/Default.asp?PageId=58372&FragmentId=158452 - לא ידוע איזו חברה מחיר 39 שקל 3. http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1425 מחיר 29 שקל האופציה השלישית מאוד קורצת לי כי זה אומר שאני לא אצטרך להתעסק יותר עם הקליפים המעצבנים שוב . מה אתם אומרים ?
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור טוב לתושבת AM2 עם דגש על גובה מע' הקירור שיהיה נמוך מכיון שהמערת מורכבת במארז thermaltake lanbox המחשב משמש בעיקר למשחקים כבדים וגלישה יש לי קירור ישן של zalman שגם היה מותקן במארז הזה רק עם מתאם ל754 אז גם אם יש למישהו את המתאמים לתושבות אחרות יעזור מאוד תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=717 והאם מישהו מכיר את הקירור הזה? איך הוא? תודה(:
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,החלטתי לעשות OC לE8400 שלי ולהחליף כבר את הקירור שגם ככה רציתי להחליף כי הוא מרעיש כמו טרקטור. אז אני צריך המלצה לקירור שקט(בשביל שאני אוכל לשון ולהשאיר אותו מוריד)למעבד עד 100-150 שקל בשביל OC קל-בינוני. למארז אני צריך 2 מאוררים שקטים גם,עד 30-60 שקל לאחד. אגב עוד שאלה,זה קשה להחליף קירור למעבד?יש איזה סיכון בגרימת נזק למעבד?מדריך יעזור.. תודה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום יש לי את ה freezer xterme הדגם הישן והוא לא ממש מספק אותי מבחינת OC למעבד אני לא יכול לעבור ת 3.5 בגלל החום שלו בזמן משחק הוא מגיע ל 75 מעלות ... אז אני רוצה שתמליצו לי על קירור כל שהוא אני מעדיף מחברת noctua הקירור והשקט הכי חשובים לי או כל דבר אחר חוץ מ mugen 2 חנות לא חשובה רק לא מKSP =\ ושני מאווריים למארז שקטים בלי לדים 120mm חשבתי על שניים כאלה http://www.skypc.co.il/pl_product~D1225C12B5AP15~18~0.htm תודה לעוזרים D:
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי אני ממש בשלבי קנייה של המחשב הזה AMD Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore GIGABYTE MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata - 2 Years Warranty Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ואני צריך המלצה למאוורר למארז,120MM,דגש על שקט ושלא יהיה יקר כ'כ (עד 40 ש"ח) ומאוורר שקט למעבד,שקט אך גם מקרר,עד 150 ש"ח תודה!
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לקירור למעבד לאחר שחיפשתי את הפרייזר 7 פרו ולא מצאתי שום חנות כבר לא מוכרת אותו אז אני צריך המלצה אחרת כמה שיותר מהר למה האוורר יד שסמתי לא ממש עוזר כמה שיותר מהר. דרך אגב איך החברה deep cool?גנרית?
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מאחר והמאורר של המעבד עושה רעש ממש חזק הייתי מעוניין להחליף אותו צירפתי תמונה עם הדגם המדויק של המעבד [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אז אחרי שאחד המאווררים שלי התחיל להרעיש קניתי חדש והחלפתי אותו ואז גיליתי שהקירור של המעבד מת. אני צריך המלצה לקירור למעבד בתקציב של כ150 שקל. אני רוצה שהקירור יאפשר לי לעשות oc קל לא יותר מדי. אני אשמח להמלצה כמה שיותר מהר אני עובד עם מאוורר יד שאני מכוון על מעבד מפתיע אבל המעבד לא עובר את ה48 מעלות במנוחה מוזר. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בקרוב מאוד הול ליקנות מחשב חדש עם המעבד Q9450 אני לא יעשה לו OC בהתחלה האים יש קירור טוב שעושה את העבודה שלו לשהמעבד לא היה תנור תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
מחפש את הקירור הכי משתלם מבחינת הקירור שלו.. שיהיה בטחוני.. ושלא יהיו מקרי נפילה כמו שראיתי פה עם איזה בחור שנפל לו הINFINITY .. והעיקר שייתן ביצועים חזקים ,יוריד הרבה את טמפ' המעבד ואת כל זה יעשה בשקט מירבי.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לקירור טוב למעבד(חשוב מאוד שיהיה שקט ולא רועש מדיי!!), במחיר של 150 שקל(אפשר לסטות קצת אם יש משהו איכותי ממש, חשבתי על AC EXTREME). כרגע לא מתוכנן OC מסויים(לא ממש מבין בזה). מפרט: מעבד - q9450 לוח אם - GB DS4 מארז - CM 690 כ.מסך - Powercolor 4850
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד P4 בעל סקוט 478. אני כרגע בשלבי OC, והמעבד מתחיל להתחמם אז ברצוני לקבל המלצה לקירור. תודה לעוזרים. תקציב עד 100 ש"ח, אבל אפשר לחרוג טיפה, עם זה משהו איכותי.
-
- 2 תגובות
- 402 צפיות
-
-
שלום , רכשתי מחשב נייד חדש DELL Inspiron 7520 עכשיו אני צריך בבקשה המלצה למשטח שהנייד ישב עליו ושיקרר אותו ... אשמח להצעות וכו ' - אוורוור טוב ורועש כמה שפחות ( או בכלל לא אם יש כזה ) - חיבור חשמל שיהיה באמצעות USB למחשב - מחיר : אין הגבלה - אבל לא מחיר פסיכי - נוח ויציב - המחשב ישב עליו כל הזמן - לכן זה כמו תחנה קבועה בשבילו תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הv8 , הוא יחסית שקט ? , ועל מה אתם הייתם הולכים ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לשדרג את המעבד לI5 3450 ואני צריך המלצה לקירור עד 100 ש"ח(ניתן לחרוג מעט). לא מתוכנן OC(מן הסתם),רצוי שיהיה שקט ולא גדול מידי(עם המוגן 2 היה סיוט כי היה צריך לפרק אותו רק בשביל להרכיב זכרונות וכ"ו או למרוח משחה טרמית) תודה.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לפי התוכנה של הלוח (DS3) - הוא לא מתחמם מעל 38 מעלות. אבל כשאני נוגע בגוף קירור לו (סטוק) הוא חם מאוד, ולפי אינטואיציה כנראה יותר מ-38 (אלא אם הטמפרטורה של הצ'יפ עצמו נמוכה מהטמפרטורה של גוף הקירור. תגידו לי אתם). אני קונה קירור למעבד כדי לבדוק אם הוא יכול להגיע יותר רחוק (כי כרגע בבאס 420 הוא מתחמם מאוד, עד ל-65). אבל ייתכן שמה שעוצר אותי זה הצ'יפסט (ואז אצטרך להגדיר מתח). אמרו לי לשים מאוורר מולו, ויש לי מקום על המארז (6A21), אבל אמרו לי פעם שלהוסיף מאוורר צידי זה לא עוזר בכלל. מה דעכם? והאם יש קירור מומלץ לצ'יפסט, שקל להתקין? (הסטוק זה קירור פסיבי HEATSINK, בצבע זהב).
-
- 12 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לקירור לצ'יפסט (רצוי אקטיבי) ל - DS3 כי הבנתי שהוא מתחמם ויגביל אותי באוברקלוק. ראיתי כמה אפשריות ורציתי לשאול מה דעתכם: (אם יש אפשריות טובות יותר באותו תקציב אז תציעו חופשי) 1) http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1580 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=14459 3) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=4304 4) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=4303 עוד שאלה: מה ההבדל בין המאווררים 3 ו - 4 ? חשוב: אני צריך הצעות רק מחנויות שנמצאות באיזור חיפה והקריות.
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אז החלטתי על מפרט, רק עם קירור אני עדיין תקוע. והמפרט: מעבד: conroe 6600 לוח: Asus p5wd2-e כרטיס מסך: Gigabyte gv-nx78t256d gforce 7900GT זכרונות: Corsair DDRII 800MHZ 1GbX2 הארדיסק1: 74GB WD Raptor 10k rpm הארדיסק2+3: 500Gb WD 5000ys + 500Gb WD 5000ys (raid0) ספק: 400Watt Enermax Liberty מארז: עדיין לא ידוע, אבל מארז לשרת בעלות של 500¤ +- המחשב הולך לעבוד 24/7, אולי בעתיד אני אעשה לו קצת OC לא משהו רציני. אשמח לקבל המלצה לקירור איכותי בתקציב של עד 500 ¤ תודה לעונים, שחר
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
יש לי בתוך המארז מאוורר רק למעבד + לספק כח ועל הכ. מסך אחד קטנצ'יק... אני רוצה לקנות מאוורר למארז שאני אשים מאחורה, שיהיה מספיק גדול ושקט... יש הצעות? תודה
-
- 2 תגובות
- 394 צפיות
-
-
שלום לכולם ..... אני מניח שכולם פה שמעו על מערכות קירור אקטיבי שמסוגלות להוריד את הטמפרטורה של המעבד ל - 20 מעלות. אך כמו כן המחיר היה מטורף מידי לאדם ממוצא ....ובכן חיפשתי ומצאתי פיתרון ענק ..... כמובן לאחר שבדקתי כמעט את כל האופציות האפשריות . כגון קירור מים ועוד כל מיני סוגים של גופים למיניהם . ובכן ...... יש חברה ישראלית ששמה הוא ACTIVECOOL והיא מיצרת את הקירור הכי יעיל למעבדים . (אני חייב להגיד שאני לא עובד של החברה אני פשוט לקוח ממש מרוצה) הקירור עובד בשיטה של קירור Thermoelectric .וזאת השיטה הטובה ביותר . כמו כן היתה פה באתר סקירה של המוצר .... אך אני ממש חולק על הסקירה הזו . ציטוט של החסרונות למוצר. חסרונות 1 מחיר גבוה עד פי שניים ויותר מאלטר…
-
- 136 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב LENOVO Z510 רוב הזמן המחשב מחובר לעכבר מקלדת ומסך ונשאר סגור. כשאני קצת משחק מידי פעם ומעמיס על המחשב הוא מתחמם קצת. אני מעוניין בהמלצה למשטח קירור בסכום של עד 200 ש"ח. עדיפות כמובן למשטח שיקרר כמה שיותר ויהיה שקט על הדרך...
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד GIGABYTE W566N וכשאני מפעיל אפליקציות לאורך זמן המאווררים מתחילים לעבוד בעוצמה המירבית ואני עדיין מרגיש חום בתוך המחשב וזה מקשה על הידיים להקליד. האם יש המלצות לקירור הנייד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
עכשיו יש לי את הקירור הרגיל הזה:http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=321111155&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he עים המפרט שבצד. אני מחפש המלצה לקירור מיים תקציב:1500. מ700 קפצתי ל1500 כי אני פשוט ישיג עוד כסף מאשר ליקנות סתם איזה קירור לא טוב.
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
היי. אני מחפש המלצה לקירור מים סגור, בתקציב של ~450 ש"ח (יכול גם להוסיף קצת אם זה משמעותי). הסיבה שאני מעוניין בקירור כזה, היא שהקירור הנוכחי שלי (Freezer 7 Pro) לא מצליח לקרר את המעבד כמו שצריך בזמן מאמץ של כרטיסי המסך שלי. המפרט שלי: AMD Phenom x4 955 @ 4.0 GHz SLI x2 560 GTX + OC מארז Thermaltake A60 מכיוון שהמארז הוא mid tower, אני לא יכול להכניס אליו קירור אוויר יותר טוב שיהיה גם יותר גדול. הדגמים שחשבתי עליהם עד עכשיו: Thermaltake water 2.0 pro - נראה טוב בביקורות, בערך ברמה של Corsair H80, רק יותר זול וקצת יותר שקט. Antec Kuhler 920 - קצת פחות טוב לפי הביקורות, גם קצת יותר יקר, אבל יש לו אפשרות שליטה על המהירות באמצעות תוכנה. במהירות הכי גבוהה רועש מאוד. השקט מאוד …
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-