עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה קצת להיתעלל במארז של המחשב הישן שלי המטרה לצבוע את כולו בשחור מראה (חלק) ושבצד המארז יהיה חתוך " INFECTED MUSHROOM " ושהוא יזהר בכחול אחריי שאני ישים איזה לד . רציתי לשאול האם כדאי שהאותיות שאני חותך האם כדאי שהם יהיו רק בעליי קוים ישרים ....או שהם יכולים להיות גם מעוגלים ואז זה בטח מצריך דיוק של ממש. אם מישהו יכול להביא לי איזה שבלונה יפה של האותיות אני ישמח ......כי היחיד שמצאתי זה זה INFECTED MUSHROOM ועם איזה מכשיר כדאי לחתוך?

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

ראיתי סרטון של AMD, והם ממליצים להשתמש בפד-טרמי, למרות שמספר אנשים אמרו שמשחה טרמית הרבה יותר יעילה. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by Sunny Jim,

שאלה ראשונה: כדאי לי לעשות לו אוברקלוק? שאלה שניה: כמה אוברקלוק אני יכול לעשות לו בלי להוסיף לו שום דבר(בלי לגעת בו בכלל)? ושלא יהיה שום סיכוי שאני אפגע בו?

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by MegaHertz,

איפה אני יש חנות שמוכרת מסכי LCD בגודל 20*4 (עדיף באזור תל-אביב) בתודה רבה , MegaHertz.

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

אז ככה. בשעה טובה הגיע הSK-7 לחנות מסויימת ב180 ש"ח ללא מאוורר. אני צריך איזה שני מאווררי מארז טובים ושקטים, אולי עוד אחד לשים מול הריידון ומאוורר לSK-7?. יש גם את הSLK800 באותה חנות ב250 ש"ח ללא מאוורר. אז ככה: SK-7=180NIS WITHOUT FAN SLK800=250NIS WITHOUT FAN מה עדיף? המארז זה ENERMAX FS-710B, טמפ' נוכחיות הן בסביבות ה45-50 למעבד וסביבות ה45-48 ללוח. אני צריך המלצות על מאווררי מארז. GREY METTER המליץ לי על הVANTEC STEALTH, אז אני חושב לקנות איזה 2-3 של 120MM ואני צריך עוד מאוורר להיטסינק(איזה MM הSK-7 יכול?) תודה.

6. Started by aeonf,

שלום ! אני רוצה לקנות ספק כוח חדש ואיכותי! הדרישות שלי הם שקודם כל יהיה שקט - זה בעדיפות ראשונה. יש בארץ ספקים שהם FANLESS ??? שנית אני מעדיף שיהיה לו כבלים שליפים, כלומר שאני אוכל להוציא כבלים שאני לא משתמש בהם. שלישית אני צריך שהוא יהיה לפחות 350W המלצות מישהו ???

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

יש לי מארז כמו בגלריה של SubX תמונה מצורפת למטה רק לפאנל הקדמי שתדעו על מה אני מדבר הבעיה היא שזה המארז הכי ג'נרי שיש לדעתי עולה 120 שקל כולל ספק הדלת בצד של הלוח אם לדעתי לא יוצאת וגם לא הגג.. לא יודע למה זה לא מתנתק לי רק הדלת בצד השני איפה שבדרך כלל פותחים הצבע של המארז זה לבן ואני רוצה לעשות עליו ספריי כחול כמו הפאנל שלו עם איזה ציור שיהיה לי פשוט לגזור לא משהו מסובך שאני יצטרך לשבת שעה על הדיוק משהו פשוט ויפה! עכשיו!!!!! * איפה אני יכול למצוא דוגמאות כאלה שאפשר להדפיס על דף ולגזור * עם איזה ספריי אני יכול לצבוע את ברזל הזה של הדלת * עם איזה חומר אפשר לנקות במקרה והספריי יצא קצת מהציור ואיזהשהם טיפים קטנים שיחסכו לי פאדיחות תמיד יהיה טוף תודה.

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by The UnKnown,

המאוורר הנ"ל הוא הוא אופצית קירור טובה למעבד או שמה עדיף משהו אחר,קריטריונים להשוואה רעש/קירור חזק כמה שיותר. תודה ... 8)

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by MDK,

אני כרגע גולש במחשב והטמפטורה של המעבד עומדת על 57\58 !!!!! והמערכת עצמה על 42\41....נתונים אלה עפ"י התוכנה Gigabyte Hardware Health Utilityאני מתחיל לדאוג... :-\ מה לעשות? :

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by fire15,

איזה היטסינק יש בשביל P III ?

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by T-man,

איזה בקרת מאוררים כדאי לקנות? חשבתי על TermalTake עם סדרת ה- HardCano שלה. שווה? איזה כדאי? מצטער אם אני לא יענה ישר, יכול להיות שאני לא יהיה בפורום. אשמח אם תשאירו הודעות. [glow=blue,2,300]בתודה מראש[/glow]

• 14 תגובות
    • 755 צפיות
  12. אני קונה מעבד AXP2500+ barton ואני שם לו גוף קרור של spire. אני לא עושה oc. אני צריך לשים גריז טרמי? ואם כן אז איזה לקנות (משהו זול)? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by MLTK,

יש לי מחשב חדש הרצתי כמה בדיקות והם ממש לא מרשימות לדוכמא הנה בדיקה מאקוומארק..... והנה תמונה מpcmark 2005 זה ממש מדאיג אותי התוצאות האלה של המערכת והטמפ' ממש לא גבוהות במנוחה על איזה 30 מעלות מה אתם אומרים שיכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  14. אחריי שהחלפתי ללוח ASUS P4P800 SE עדיין לא החלפתי גוף קירור אבל ניקיתי את כל הגוף קירור עם שואב אבק וספריי רוח שיהיה מבריק. עכשיו המאוורר פועל לי על 5400-6000 RPM ועדיין אותה טמפרטורה של 50+ בלי מאמץ ! אין לי מושג מה כן יקרר לי את המחשב אני מחפש מערכת יעילה שתיתן לי את הפתרון , כי כשאני משחק GTA:SA המחשב ניתקע הרבה פעמים. התקציב שלי הוא עד 220 ש"ח גג.. אבל שיהיה מערכת באמת טובה שתיתן תמורה לכסף לבעיות שלי. אגב זה סוקט 478 ,3.06 ג'יגה הרטץ.(אולי אני אשכול אופציה לאוברקלוק בעתיד אז שיהיה משהו חזק אבל לא ניראה לי..) עריכה: תיראו הינה תמונה של FAN SPEED והגעתי גם ל 80 טמפ' ! ואלוהים זה בלי מאמץ !! תודה רבה מראש לכולם !

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by שורטי,

שלום שלום וערב טוב יש לי את כרטיס המסך המצוין (תרתי משמע) בכותרת מתוצרת GIGABYTE 256MB איזה קירור אוויר נחשב לטוב ביותר ...... אין הגבלת תקציב מסיבה אחת.... יש לי יומולדת ולכן ONLY THE BEST (אל תגידו לי לך על קירור מים כי המחשב די חדש והשקעתי על קירור זלמן איכותי למעבד ולא בא לי בכלל לזרוק אותו אחרי 3 חודשים)

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by Tov_Tov,

לא הצלחתי להחליט עם זה מתאים לפה או לזכרונות מעבדים... עם זה לא מתאים לפה בבקשה להעביר ואני מצטער. אוקיי אז ככה לפי מה שהבנתי המקסימום VOLTAGE בEPOX הוא 2.8 ואני לא מבין איך זה יכול להיות ? זה נראה לי פשוט קצת מידי ... קניתי ביחד איתו זכרונות BH5 שלפי מה שהבנתי הם טוחנים מתח וכדי להגיע למשהו צריך לפחות 3.0 גם בלי OC למעבד אפילו רק אם אני רוצה להוריד את התזמונים שלהם ל 2-2-2-5 אז האם זה נכון ? זאת אומרת שנדפקתי ואני לא יוכל לעשות שימוש בזכרונות ? או שאני טועה לגמרה ? ועוד שאלה מה הקטע בעצם של הBH5 ? שהם יכולים לספוג מתח מבלי להתחמם ? יענו אני יכול לעשות להם OC רציני מבלי לדאוג שהם ישרפו ? דבר ראשון שאני יקבל את המחשב אני רוצה להוריד את התזמונים ל2-2-2-5 מה אני צריך לע…

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  17. שלום. האם יש דרך לבצע OC שלא דרך הביוס (ולחסוך את ההפעלה מחדש של המחשב ושל ווינדוס שוב ושוב)? תודה!

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  18. יש לי תקציב נמוך ואני רוצה לקבל עליו ביצועים הכי טובים שאפשר. בעבר הייתי מתעסק בOC, היום אין לי מושג מה הולך.

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  19. היי, אשמח אם מישהו יזרוק פה קישור לBIOS טוב של הכרטיס הנ''ל עם העלאת מתח לליבה בלבד ולא לזכרונות על מנת לבצע OC לליבה (GPU) הכרטיס שלי הוא ה OWN DESIGN ולכן ביוסים רגילים לא עובדים עליו, ובקשר לקירור אין מה לדאוג, הGPU על 58C במאמץ תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  20. אהלן, אני מבקש המלצה למאווררי 120 מ"מ שקטים למארז. עדיפות למאווררים עם תאורת LED. תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  21. Started by krembo_Vanil,

המחשב שלי מתחמם בצורה שלא תאמן... התקנתי SPEEDFAN והטמפרטורות מגיעות ל 90 מעלות!! ועם עבודה מאומצת הוא מגיע ל 105 מעלות ואז נכבה..... פתחתי את המחשב, ניקיתי אבק וכאלה. המאווררים עובדים (אחד על המעבד ואחד המאוור של המארז) כלום לא עוזר המחשב בן 4 שנים (פנטיום 4) יש מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  22. כמובן שעדיף להוציא כמה שפחות... OC מתוכנן בקרוב... השאלה היא עם הפריזר אקסטרים מספיק וטוב... איך הביג טייפון? הוא הכי טוב לזה או שכבר להתחיל לחשוב על יותר יקר של טרמלרייט... אני לא מתכנן OC משהו פריקי. המחשב הוא למשחקים וHD

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  23. שלום כולם. שמעתי שה-GTS 320MB (וה-640MB) הם בעצם GTX שעשו להם DISABLE ל2 קבוצות של מעבדי זרימה (כל אחת של 16), וחסמו כמה צינורות עיבוד. עכשיו ברור לי שעשו את זה מכיוון שהם לא היו טובים, אבל אם היה מצב שלמשל קבוצה אחת של SP לא תעבוד, הם ביטלו עוד קבוצה ומכרו את זה בתור GTS. קודם כל השמועות נכונות? לפחות לגבי צינורות העיבוד? עכשיו, אם כן - איך עושים את זה? RIVATUNER? מישהו ניסה? זה יכול להרוס לי משהו??? תודה על התשובות!

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  24. הנה המערכת שבניתי בתמונה הזו רואים הטמפרטורה מלמטה בצד ימין ומי שיש לו עין טובה יגיד לי שאני שקרן למה ? כי הכרטיס מסך שמופיע אצלי לא תואם מה שבמפרט המחשב שלי פשוט התמנות האלה צלמתי בתקופת הקיץ . והיו בפורום שהייתי רשום שם והעברתי לפה ותודה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  25. לא משנה תודה בכל מקרה זה לא בשבילי אני מוכר מי שרוצה שידבר איתי משאבה-Swiftech MCP655 12 VDC Pump רדיאטור- ThermoChill PA120.3 Radiator מיכל- Danger Den Dual 5 1/4 Bay Reservoir בלוק- Swiftech STORM Rev2.0 Extreme Performance אנטיפריז- Swiftech Hydrx Extreme Duty Coolant צנרת- TYGON

• 5 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים