עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by oz12,

אני נמצא כרגע ב OC על מעבד Q6600 לוח אם P35DS3L הזכרונות במחשב עם OCZ reaper 1066 אבל המחשב כנראה מזהה אותם כ 667 ולכן המכפלה של הזכרונות הגדרתי בלוח ל 2 ולא 3.2 כמו שחשבתי בתחילה בשביל הזכרונות 1066 כרגע המחשב עובד יציב על 3GHZ האןם יש סכנה בכל שהזכרונות עובדים על המכפלה הנמוכה?

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  2. Started by Mr.Pepo,

שלום אתמול בלילה אני וYOT החלטנו לעשות מוד ולגרום למחשב שלי להיות יותר קריר ושקט גורמי הרעש העיקריים הם המאוורר שעל הדלת ששורק בגלל שהחור שלו יותר מידי קטן והוולקנו 6 CU שעל המעבד כיוון שהמאוורר שעל המעבד יוחלף רק כאשר אני יקנה את הוואנטק שיגרום למחשב יהיה הרבה יותר שקט אך בינתיים החלטנו להשתיק את המאוורר על הדלת! יוט הביא מאוורר של ספק שהיה לו והתחלנו בעבודה! ראשית ראינו שאין איפה לחבר את המאוורר שYOT הביא אז פשוט חיברנו את החוטים למולוקס על 12V הדלקנו את המחשב המאוורר עבד !! חיברנו אותו מאחור ישר מתחת לספק וליד המאוורר שעל האיציק תמונה: http://planet.nana.co.il/alonnyot/images/152814pic1.jpg אחר כך פנינו למאוורר שעל הדלת! הברגנו אותו החוצה וחשבנו איפה אפשר לתקוע אותו לב…

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  3. Started by Shumy2,

אז ככה . היום שימנתי את המאורר 120 מ"מ בדלת (זלמן) והוא הפסיק לעבוד משום מה . לא משנה, במילא רציתי להחליף אותו.. אז יש לי כמה שאלות. יש לי עכשיו חורים בדלת (כמו בתמונה המצורפת ). 1. כדאי לי לקדוח במקום החורים (כלומר לשים עיגול ריק ועליו מאוורר ? 2. אם כן , כדאי לשים רשת ? 3. איך שמים רשת ? 4. על איזה מאוורר 120 מ"מ אתם ממליצים ? 5. איך מפרקים את המאורר על ההיטסינק על המאורר בלי לגרום נזק ? מצורפות תמונות... לא ידעתי בדיוק אם זה אובר קלוקינג וקירור או מודינג אז פרסמתי בשניהם. לינקים לתמונות למטה כי לא יכלתי להעלות את זה כמו שצריך לפה.. http://img490.imageshack.us/img490/1998/pict00385ob.jpg http://img490.imageshack.us/img490/7779/pict00370pf.jpg http://img49…

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  4. Started by idok,

שלום, הורדתי את התוכנה AIDA32 כדי שאני לא יצטרך כל פעם שאני רוצה לבדוק טמפ' של המעבד בביוס. בביוס הטמפ' של המעבד עומדת על 55-56 מעלות, ובתוכנה זה מראה לי 49-50 מעלות. השאלה שלי היא האם התוכנה לא אמינה? או שהביוס לא מעודכן? ואם זה בגלל הביוס אז לא מצאתי ללוח שלי עדכון באף אתר...(ABIT SR7-8X) אשמח לקבל תשובה...תודה.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by Guy950,

לכרטיס מסך שלי (PALIT HD4870 1GB SONIC) יש קירור כפול ו2 ביוסים, מה שמאפשר לי לעשות לכרטיס OC קליל מבלי לגרום לו להתחמם. על פי החברה בביוס הרגיל הכרטיס רץ באותם תדרים כמו שאר כרטיסי 4870 ובמצב הטורבו התדרים יותר גבוהים אבל לא משמעותית. החלטתי להחליף עכשיו את הכרטיס מסך למצב טורבו לראות את הנתונים ובכך ראיתי שלמעשה התדרים נשארו אותו הדבר פחות או יותר, רק מהירות המאווררים עלתה ל50% במקום 30% כרגיל. הסתכלתי פה: וראיתי שאני יכול גם לעלות את התדרים בעצמי, אז השאלה שלי אליכם, האם כדאי לי לאט לאט להעלות את התדרים של 2 הליבה והמהירות עד שאני אצליח להגיע למקסימום שהתוכנה נותנת לי או פשוט לא להתעסק עם זה? אני מעוניין לעשות OC קליל היות והכרטיס הזה הוא טוב לOC והקירור הכפול ש…

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  6. חלק ממכם כבר ראו עבודות שלו, זהו Cold Dog, אחד המודרים היותר טובים בסצנה.. http://www.pheatonforums.com/phpBB2/viewtopic.php?t=137&postdays=0&postorder=&start=275 פה בעמ' 12 זה המוצר המוגמר (באמצע העמוד), אבל זה פורום של work-logs ואפשר לראות את העבודה בהתפתחות ממהתחלה... http://www.pheatonforums.com/phpBB2/viewtopic.php?t=137&postdays=0&postorder=&start=0 זוהי קופסת מחשב משנות ה-90 שתיכנן סטיב ג'ובס.. The NeXT Cube.. מדהים איך שנראה המוצר המוגמר ואיזה כח יש לו בשביל מחשב כה קטן...

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  7. בוא נגיד שיש לי עכשיו 40 מעבד 37 לוח אם זה בעונת הקיץ אז בכמה המעלות בערך ירדו בעונת החורף(אני מדגיש בערך)? מעלה?5-7 מעלות? תודה

• 10 תגובות
    • 827 צפיות
  8. שלום, נכון לעכשיו יש לי E8400 במהירות STOCK, עם הקירור שבכותרת. חשבתי בזמן הקרוב להחליף קירור למשהו יותר רציני ולעשות OC, כדאי לי ? מה ההבדלים במשחקים ? נניח אם עושים OC ל 3.8-4.0, כמה שיפור יהיה ? איזה קירור צריך בשביל זה ? והאם זה מסיר את האחריות למעבד לעשות OC ?

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by tomerzhr,

המאורר בלוח אם נהרס והפסיק להסתובב לי ואני מחפש חנות בדרום שניתן להשיג מאורר כזה המאורר הוא של לוח K8 Neo MSI הנה תמונה (זה מוקף בעיגול לבן)

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  10. Started by jbgood,

שלום לכולם, רציתי לשאול את משתמשי ה I5 עם קירור סטוק ללא אוברקלוק -האם המעבד רועש בעבודה רגילה \במאמץ? תודה

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by Chymes,

כולם פה בפורום אומרים שעדיף לקנות AMD 2500 ולעשות OC ל-3200, אבל משהו ב-OC הזה נשמע לא טוב. ראשית, קשה לי להאמין ש-2500 @ 3200 עובד כמו 3200 אמיתי. לדעתי זה בולשיט. יש לי מספר סיבות לחוסר האמון: א. קראתי שב-3200 האמיתי יש ליבת ברטון הרבה יותר משוכללת . ב. אם אפשר לעשות OC כל כך בקלות, למה AMD ממשיכה לייצר שבבים חזקים מ-2500? הרי הם סתם זורקים כסף. שיצרפו הוראות ל-OC לכל מעבדי 2500 ויפסיקו לייצר מעבדים אחרים. למישהו יש הוכחה שהמעבד 2500 @ 3200 עובד כמו 3200 מקורי? (זה שהוא כותב 3200 בחלונות לא אומר לי כלום)

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by rafi-s-,

זה רשום פה מה זה ??? תודה http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=memroundup

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  13. אז ככה אחרי הרבה בלאגן ואי ידיעה ואין ספור שינויים במתחים ואין ספור באיתחולים הגעתי לאן שרציתי ! אז כך הוצאתי שי סלוטים של 1X2 GIGA CROSAIR אחוצה והשארתי רק את ה GSKILL FL2-7200 השינויים בביוס הם כאלה- CPU=3000mhz 9X333.4 FSB = 1333mhz RAM = 888mhz UNlinked CPU Vcore = AUTO CPU PLL Voltage = 1.5 CPU VTT Voltage = 1.34 CPU GTL_REF Ratio = +10mv NB GTL_REF Ration = +10mv כמו כן המערכת עברה בדיקת יציבות S&M ו OCCT למשך חצי שעה ולא נגעתי בהגדרות של תוכנות אלו .{הכוונה איך שהותקנו כך נשארו} טמפ במנוחה -37-45 טמפ במאמץ עיי התוכנות -70-55 מה אתם אומרים ? יש לאן להמשיך עם ה OC בכול מקרה אני כבר התחלתי לבנות מערכת קירור מים כך שאני יסיים אותה אני ימשיך את הOC אשמח לשמוע תגוב…

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  14. יש לי מעבד אינטל 2500K עם קירור מוגן 2 בחנות הרכיבו לי את המאוורר של גוף הקירור בחלק התחתון שלו, ככה שיוצא שהוא שואב את האוויר החם של הכרטיס מסך כדאי להזיז את המאוורר לצד של קדמת המארז? ואם כן, איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  15. אני ב97 מעלות... מה נחשב מעלות נורמליות ל ? p4 2.8 שאלה נוספת על הדרך... בeverest טמפרטורות הכרטיס מסך מופיעות ב sensor<computer ? או במקום אחר? אם כן אז אני יבין שלכרטיס מסך שלי אין חיישן...(הוא ישן לגמרי..). וביגלל זה הוא לא מופיע? תודה ...........

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by MoRtZkInG,

קניתי אתמול את הSF2 הראשון שלי (מזל"ט עצמי לי ) חיברתי אותו מתחת לספק, חיברתי את הבורר שלו לחור שעשיתי במפרץ 3.5'' (כמובן אחרי שהארכתי לו את הכבלים כי מה שמגיע לא בדיוק ארוך מספיק....) והפעלתי. איזה רעש..... אני לא מצליח לעבוד איתו על מעל 2500 סלד בלי להשתגע (חיברתי גם דלתא 92 ממ בקדימה של המארז דרך מפסק 3 מצבים..) אני לא יודע אם במהירות כזאת הואר שווה משהו :-/ דבר שני, הוצאתי כבר את המאוורר 80ממ הגנרי שקיבלתי עם המארז והחלטתי לבדוק מי האבא והאמא שלו ומי הוא בכלל... אז ככה מאוורר 80ממ של tricod (שזאת חברת בת של CODEGEN שהמארז שלי והספק שלי הם שלה.... כמה מפתיע), דגם spdm8025s . בגוגל כמעט ולא מצאתי כלום על הנתונים של המאוורר חוץ מהתמונה המצורפת (גם באתר של CODEGEN…

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  17. יש לי ראדון 9700 פרו של ספייר, עם גוף קירור של וולקנו 9 חתוך(חתיכה קטנה) ומאורר 60 על הליבה. מול הראדון יד SF2 שדוחף 75CFMקצת מעליו. והוא מקרר את אחורי הכרטיס.(כאילו שמסתכלים הוא מקרר מלמעלה את מה שרואים) אבל בכל זאת הזכרונות די חמים. אני לא יודע בדיוק את הטמפ' של הכרטיס. אז מה אתם אומרים? ??? הערכה עצמה עולה 70 שקל ואני גם צריך לחתוך את הצלעות עצמן. תודהההה ;D

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  18. יש לי כפול ליבה של אינטל דגם e6300 . תודה.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  19. אהלן, אני קונה את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458390.0 בחנות (RSM) נגמר ה-Freezer 64 Pro והציעו לי ThermalTake Silent 1156 בתוספת 10 שקלים. השאלה שלי - האם המאווררים דומים ברמת השקט שלהם? אם לא, איזה מאוורר עדיף לי לקנות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by pergola,

אפשר להגיע לעשות OC מכובד עם לוח אם כזה? אשמח להמלצה גם לגבי איזה מעבד כדאי לקחת.. אני מעוניין לבדוק רק לגבי הלוח אם הזה. אז אם אפשר לא להציע לוחות אם אחרים.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  21. Started by GZA3,

אני רוצה לעשות לשלוש מעבדים שברשותי: AMD סמפטרון 2500+ 1800+ אטאלון 3200+ 64BIT 939 תודה מראש

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  22. Started by rk666,

היום ניסיתי להוריד אותו מהמעבד, והלא הצלחתי, ורציתי רק לנקות אבק שעל ההיטסינק לפני 9 חודשים חיברתי אותו ומאז לא נגעתי בו, היום אני לא מצליח לפרק אותו זה פשוט לא מתפרק איך מפרקים את החרא הזה?

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול אותכם איזה מאורר שווה לי יותר שיתן לי הורדת חום מקסימלית ממה שיש לי אהההה המעלות של המעבד שלי כרגע זה 68 מעלות שזה ממש גרוע אני חייב חדש ונישתי הכול יש לי כבלים מעוגלים הכול מסודר אין הפרעה של אוויר בתוך המארז אז אני צריך את ההמלצה שלכם לגבי זה ואם אפשר בבקשה שתתנו שם של חנות בחיפה תודה לכול העוזרים

• 13 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי מחשב פנטיום 4 3 GHZ בעל ליבת פרסקוט והמעבד שלי במנוחה על 60 מעלות ובמאמץ מגיע לסביבות ה 70 רציתי לדעת כיצד אפשר לבנות סירקולציה טובה במארז איזה גדלים של מאווריים צריך?? כמה מאוורים מכול גודל??? מי צריך להכיס ומי להוציא אוויר??

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  25. http://www.ocia.net/reviews/sytrinvf1/page1.shtml

• 8 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים