עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Yaron-Cohen,

שאלה הסמפרון אמור להיות עם FSB של 1600...נכון?? ובOC ממומלץ להישאר באיזור הזה??.. הלוח בעיקרון יכול לעשות 2000...זה לא מחייב שהמעבד יכול?. כי יש מצב שזה מה שמגביל אותי...כי אני ב278 ועל X4 (כלומר 1112) ועוד שאלה אם כבר פתחתי פה הודעה... יש מצב שמה שעוד מגביל אותי זה המתח של המעבד..?...הוא על 1.450 (מוגדר ככה בביוס)....בCPUz הוא קפיצות של בין 1.472 לבין 1.488 נורמלי? אם אפשר לענות לי על כל חמשת השאלות...(חפשו את הסימני שאלה) תודה רבה (אם יש טעויות כתיב זה לא שאני טיפש זה כי השעה 4 תתחשבו.)

• 12 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by Psychedelic,

איך הוא בOC? וראיתי באתר שלTT שהוא שוקל משהוא כמו 800 גרם!! זה לא נראה לי הגיוני מעבד northwood בסוקט 478 הbigtyphoon מתאים לו?

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by MagnuM_47,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 לוח-אם: ASUS P5Q PRO כ.מסך: Club3D GTX 260 216 processors 896MB GDDR3 FHD דיסק קשיח: Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון פנימי: OCZ Platinum DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-18 צורב: LG GSA-GH22N X22 SATA DVD מארז: CoolerMaster CM 690 ספק כוח: Hiper S625 625W 80+ Bronze קירור למעבד: Thermalright Ultra-120 eXtreme 775 Nexus Real Silent Case Fan 120mm מסך: Asus 22" MW221C 2ms LCD טמפ' http://img95.imageshack.us/img95/5429/tempq9550.jpg מה עוד אני יכול להביא שיעזור ? איך אני יכול להגביר את עוצמות המאווררים של כ.מסך ושל המעבד?

• 11 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by ReDrugOn,

שלום לכל חולי המחשב... ממש לפני מספר ימים קיבלתי מחשב חדש שהזמנתי... כשהזמנתי , שאפתי לחסוך בכסף, ולא קניתי/הוספתי שום מאוורר או חומרת אוברקלוק אחרת. בכל אופן, רציתי לדעת, אולי מישהו ממכם מכיר אדם שעוסק באופן מקצועי (כך שההתקנת חומרה תהייה גם-כן מקצועית) עם אוברקלוקינג??? (איוורור נכון, בחירת חומרה מתאימה, טיפול בטמפ' HD'S, PCI'S,MEM וכו'..., מארזים קרים.......). אשמח לשמוע!!! תודה.

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by X - DreaM,

קניתי אותו והוא מצויין חוץ מהצבע! הוא לא מתאים למארז שלי כי יש לי פאנל שחור........ אם צובעים אותו בספרי שחור זה יתפוס או שצריך להוריד את הצבע הקודם עם מסיר צבע? ועוד שאלה: אפשר להוסיף לצג עוד חיישנים? נגיד 5 חיישנים מאותו סוג כמו של הצג ואני מחבר את שני החוטים שהולכים לצג למפסק עם 5 מצבים שמחובר לכל החיישנים. יש מצב שזה יעבוד? כל פעם שרוצים לראות טמפ' אחרת מזיזים את הכפתור... תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by segevon,

אני רוצה לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך.. המעבד מקורר ע"י TT Big Tayphoon VX... והכרטיס עם קרור סטוק.. כדאי לעשות? אם כן עד איזה גבול ?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  7. Started by MonoMan,

אהלן... אחרי שנה שיש לי את הכרטיס, אני מעוניין לעשות לו אוברקלוק... אחרי שחיפשתי כרטיס מסך חזק יותר (שמשלב VIVO) ופשוט לא מצאתי משהו שמשתלם לי, אז החלטתי לסחוב עם מה שיש לי עוד קצת, הרי זה כרטיס מצוין... קצת התקשיתי למצוא דברים בנושא משום מה.. אני יודע שצריך לצרוב BIOS לא נעול לכרטיס שלי, אבל איך? ואיזה? (מדובר ב ATI OEM Raden 9500Pro עם זכרונות של infineon) אשמח לקבל עזרה או מדריך! תודה

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  8. השאלה בכותרת. עוד קצת הסברים: אני מעוניין להשקיט את המחשב קצת כי אני על סף התפרצות עצבים מהטוווווווווו של המאווררים. איך אפשר לגרום להם לעבוד ב7V במקום ב12V? אני רוצה שקטטט

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לשאול אם קיימים ביוסים מתקדמים לכרטיסי מסך, למשל כמו הביוסים של TIC-TAC ל ABIT NF7 ביוסים שיביאו יכולת OC גבוהה יותר ?? אני צריך שהביוס יתאים ל ASUS 9800XT מישהו יודע ?? מכיר ?? שמע ??

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by izikd,

למה אני יכול לעשות אוברקלוקינג בפנטיום 4 ? מעבד אינטל פנטיום 4 1.4 לוח אם אינטל גריבלדי 850GB +lan+audio כרטיס מסך g-force 2mx זיכרון 128MB RDRAM

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by -ox-,

יש לי 6800LE של pov קירור סטוק דיי טוב עם 12x1 6vp Core 320.625MHz Mem 742.500MHz 56c במנוחה 61c אחרי מאמץ עכשיו אני רוצה להגיע לפחות למהירות של 6800 רגיל .. מישהו יכול למור לי מה המהירות שלו כי חיפשתי קצת ולא מצאתי נתונים רגילים לפני OC.. מישהו עשה OC לכרטיס דומה ויכול לתת לי עצות עד איזה מהירות להגיע עם אותו קירור? האם נחוץ גם לעשות FLASH לביוס של 6800 רגיל ? או שאין צורך ,ואם כן איך בדיוק עושים את זה?

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  12. הנה המערכת שבניתי בתמונה הזו רואים הטמפרטורה מלמטה בצד ימין ומי שיש לו עין טובה יגיד לי שאני שקרן למה ? כי הכרטיס מסך שמופיע אצלי לא תואם מה שבמפרט המחשב שלי פשוט התמנות האלה צלמתי בתקופת הקיץ . והיו בפורום שהייתי רשום שם והעברתי לפה ותודה

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  13. שלום לכל מי שקורא איך אני יכול להגדיל את צינוריות העיבוד ב כ.מסך . (אני אפרט איזה כ. מסך רק עם יהייה תשובה רלוונטית ) רק מי שיודע שיתן לי תשובה .. כי זה סתם מבלגן את הראש כל התשובות השטותיות (אולי גם השאלה שטותית ) .. תודה מראש לכולם\ן )אגב למה לא שמו את המוד שלי במודינג, מחשב מטורף 12 אלף ש"ח חבל תוסיפו .. ( כשה ישימו תחזיקו צלחת שלא יפול הריר

• 14 תגובות
    • 785 צפיות
  14. קניתי מאוורר מסוג freezer 7 pro, והתקנתי אותו לsocket 775, הבעיה היא שהטמפרטורה של המעבד ממשיכה להיות גבוהה למרות שחיזקתי היטב את המאוור למעבד, כשאני לוחץ על המאוור חזק ומצמיד אותו למעבד אז הטמפרטורה יורדת ל 30-40 מעלות, מישהו יכול לעזור לי אם פיתרון איך אני פותר את הבעיה המוזרה הזו....

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  15. יש לי כפול ליבה של אינטל דגם e6300 . תודה.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  16. שלום לכולם , ברצוני לרכוש מחשב בTMS. עכשיו אני כבר מחריגה גדולה, וממש קשה לי לחרוג אבל, ה Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Evercool Buffalo נכנס לי בדיוק בתקציב, האם יהיה הבדל אם אני אשים את הQ6600 ביחד עם הפריזר 7 או הZALMAN 9500 בOC, האם הם שווים את החריגה לOC הזה? תודה, אור כהן

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  17. בידי מארז צ'נברו xspider משופצ'ר, לו הוספתי חור בדלת(מול הכרטיס מסך)- 80 מ"מ ובגג- 80 מ"מ בנוסף לחור מקדימה(עד מאוורר 92) וחור מאחורה-(מאוורר 120) על המעבד אם זה משנה, יש slk600 עם התאמה ל- 80 מ"מ sf2 ספק הכוח שברשותי- hec vd-t 475w בעל שני מאווררים- אחד יונק ואחד פולט. בידי מאוורר 92 sf2 חזק מאוד מאוורר 120 חזק מאוד מאוורר sf2 80 חזק ומאוורר מיקרונל 80 שהוא קצת פחות חזק מה-sf וכאמור מאוורר 80 שואב אוויר מהספק כוח. בנוסף- יש לי תעלת אוורור שאני מאוד רוצה לשלב- שמתחברת בצד אחד למארז ובצד שני למעבד, איפה כדאי לחבר אותה(אם בכלל) כדי שלא תסתום את המארז מצד אחד, ולא תפגע במערך הקירור... אשמח לרעיונותיכם לסידור המאווררים מיקום, כוונים וכו'... אם יש צורך במאווררים אחרים מאלה הקי…

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  18. Started by NEO...,

אז כמו שהבנתם מהנושא מה עדיף ותביאו לי מפרט אני רוצה לעבוא fsb 200

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  19. במחשב הראשון במפרט בצד התקנתי EVEREST וראיתי שיש לי 3 סוגי טמפ' למעבד עצמו (שלפי הבנתי הוא יחידה אחת... אז... מוזר): CPU 30 °C (86 °F) CPU #1 / Core #1 45 °C (113 °F) CPU #1 / Core #2 45 °C (113 °F) מה ההבדל בין טמפרטורת ליבת מעבד לטמפ' המעבד? מדוע הן שונות? וכשאני עושה OC לאיזו טמפ' עלי להתייחס?

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by Vatos-Locos,

יש לי מארז כמו בגלריה של SubX תמונה מצורפת למטה רק לפאנל הקדמי שתדעו על מה אני מדבר הבעיה היא שזה המארז הכי ג'נרי שיש לדעתי עולה 120 שקל כולל ספק הדלת בצד של הלוח אם לדעתי לא יוצאת וגם לא הגג.. לא יודע למה זה לא מתנתק לי רק הדלת בצד השני איפה שבדרך כלל פותחים הצבע של המארז זה לבן ואני רוצה לעשות עליו ספריי כחול כמו הפאנל שלו עם איזה ציור שיהיה לי פשוט לגזור לא משהו מסובך שאני יצטרך לשבת שעה על הדיוק משהו פשוט ויפה! עכשיו!!!!! * איפה אני יכול למצוא דוגמאות כאלה שאפשר להדפיס על דף ולגזור * עם איזה ספריי אני יכול לצבוע את ברזל הזה של הדלת * עם איזה חומר אפשר לנקות במקרה והספריי יצא קצת מהציור ואיזהשהם טיפים קטנים שיחסכו לי פאדיחות תמיד יהיה טוף תודה.

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  21. נראה כאילו אני צריל להחליף את ה HEATSINK יש לי מעבד XP ATHLON 2600 THOROUGHBER לוח אם Gigabyte GA-7VM400M שאלתי הראשונה האם זה SOCKET 462 או SOCKET A או שמה זה אותו דבר שאלה שניה האם אמצעי קרור שמצ"ב מתאים? http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=35-151-111&depa=1 ואחרון חביב קראתי את השרשור בנושא קרור ומאחר ואנני ידען גדול אשמח אם מיהו ימליץ לי בנושא (הטמפרטורה נמדדה גם בביוס וגם בתוכנת CPUCOOL ?) תודה

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  22. עכשיו התקנתי את התוכנה CPUCOOL והמעבד שלי פשוט רותח 60 מעלות...האם המחשב יוכל לחיות ככה(זה מה שאני מעדיף). או שאם אני ישאיר אותו ככה אני מסתכן בשריפת המעבד...

• 14 תגובות
    • 785 צפיות
  23. Started by ofir38,

מהו הקירור הכי מומלץ למפרט שלי.. (בצד) עד 300 ש''ח. תודה,אופיר. חשבתי לקנות את הקירור הזה http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=203&code=005 מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by MDK,

אני כרגע גולש במחשב והטמפטורה של המעבד עומדת על 57\58 !!!!! והמערכת עצמה על 42\41....נתונים אלה עפ"י התוכנה Gigabyte Hardware Health Utilityאני מתחיל לדאוג... :-\ מה לעשות? :

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by megaraban,

אני רוצה לקנות מחשב ואני רוצה להשתמש בקירור מים.... אף פעם לא התנסתי בהתקנת קירור מים אבל ראיתי מערכות שעובדות על זה. יש לי תקציב של כ600 שח ואם אני יראה שזה לא יספיק אני ינסה לגרד עוד כמה מאות... כרגע חשוב שזה יהיה למעבד ואם אפשר אולי גם לכרטיס מסך למרות שנראה לי שזה לא מספיק, תודיעו לי לגבי זה. אני יקח מעבד I5 2500K ואני יהיה עם מארז NZXT Phantom תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.