אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
SANDRA לא קוראת לי את הטמפ (בעבר היא כן הציגה) לעומת התוכנת ניטור של אינטל שכן מציגה לי טמפ של המעבד ושל שני אזורים בלוח יכול להיות שהן מתנגשות זו עם זו ומבטלות אחת את השניה? עוד שאלה? כאשר אני מחבר את המאורר של המעבד בחיבור אחד הוא מציג אצת מהירות הסיבוב ובאחר לא..מה הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום,לפני יומיים בערך עשיתי OC לכ.מסך שלי , 8500GT, ועקב חוסר ניסיון ,כנראה פשוט לא שמרתי את הOC ואח"כ ראיתי בGPUZ שהתדרים חזרו להיות המקוריים.. אח"כ ניכנסתי לשחק במשחק יריות (COUNTER STRIKE) , לא כבד..מספיק כרטיס מסדרה 6 בשביל להריץ אותו סבבה.. בכל מקרה החלו לי כל מיני דרופים ותקיעות מוזרות שכבר חוויתי פעם עם כרטיס מסך GEFORCE 2 במשחק הזה.. וזה לא קרא לי בעבר..מה הקטע?ולמה זה קורא בדיוק אחרי שנסיתי לעשות OC?תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם...... אני רוצה לבנות ice-cube למחשב הישן שלי שעבר כבר התעללות........והרבה :AR15: מישהו יכול לתת לי לינק למדריך או הסבר? יש לי את כל הכלים והחומרים הנה לינק למוד הראשון שלי שמאז נוספו עוד המון שינויים(זה מלפני חצי שנה כמעט....התמונות) הוספתי תאורה כחולה, גרילים, ובניתי פאן קונטרולר הרבה יותר יפה וטוב...... http://planet.nana.co.il/desghq המארז הזה ישן ואני רוצה לבנות משהו אחר......אייס -קיוב...למי שיש לינק למדריך שירשום!!!!
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
Tov kodem kol ani hadash po ve ein li evrit ba mahshev az sorry... ani rotse livnot marehet kirur mashu lapanim taktsiv 1500 aval efshar lahrog raeti kama marahot muhanot kmo zot shel ZALMAN RESERATOR 1 Plus nira nehmad aval ba arets yakar ha marehet ha shniya hi Thermaltake BIG WATER 745, she nira harbe yoter kar tov az ha marehet shli Core2Q Q6600 LO G0 kartis masah 2900xt be ekaron ani rotse lekarer et shnehem az ma liknot ve eifo?oshe adif livnot? (ani rotse lasot overclock retsini leshimush yom yomi) edkun!!!!!!!!!!!!!! http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11481&catid=572 lefi tsoaot shel mivhanim zehu mispar 2 be kol ha pitronot mehir 1200 aval gol…
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ורציתי לדעת איך עושים בכלל אוברקלוק למעבד(אל תגידו לי להריץ חיפוש כי הרצתי ולא מצאתי את התשובות שרציתי למצוא) המפרט שלי הוא AMD 2500+ 512K RADEON 9600XT זיכרון: 768DDR עם איזה תוכנה אני עושה אוברקלוק למעבד והאם שווה לי לעשות בכלל תודה לכם
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
^השאלה למעלה, האם SCCELERO S1 מתאים ל-260GTX? האם כדאי להרכיב אותו? הכרטיס המדובר: ZOTAC 260GTX
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום . יש ברשותי מחשב עם מעבד INTEL D920 1 GB DDR2 667MH לוח אם GIGABYTE NFORCE 4 SLI ושני כרטיסי מסך 6800GS בSLI. ספק 600W ENERMAX ברצוני לבצע OC למעבד. עד איזה מהירות שעון אפשר להריץ אותו ? יש לי מארז מעולה מאלמוניום ו7 מאוורים, ומאורר למעבד של GIGABYTE דגם 3D ROCKET . במצב עומס עכשיו המעבד לא עובר את ה24 מעלות. האם זה מעבד טוב לOC. תודה
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני כמעט כבר קניתי את הנינג'ה ונרתעתי פתאום. יש לי לוח של אביט IC7-Max3 עם מעבד 2.6C HT. כרגע אני עם הקירור המקורי ללא משחה טרמית וללא OC. הטמפ' נעות בין 45 ל- 65 (מאמץ בקיץ). נראה לי שמשחה טרמית טובה תפטור לי את הבעיה של ההתחממות כך שאני לא בטוח אם כדאי להוציא 280 שקל על ה-HSF הזה. האם OC, על המפרט שלי עם נינג'ה, מצדיק לדעתכם 300 שקל (כלומר האם השיפור בביצועים מצדיק את ההוצאה)? ...המרטש
-
- 13 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
קניתי את המארז, ויש לי מספר שאלות, בעיקר בקשר לאיוורור. המארז מגיע עם 3 מאווררי 8CM, אחד מכניס אוויר בפאנל הקדמי למטה, ושניים מוציאים אוויר מאחורה ליד היציאות של הלוח-אם. קניתי את המארז יחד עם הספק 350W של אנרמקס (למרות שיש לו כמה מודלים אין לי כוח לבדוק עכשיו איזה בדיוק, וזה גם לא משנה), שמאוורר 8CM שלו מוציא אוויר מאחורה ואחד 9.2CM נושף אוויר לתוך המארז. לא יווצר מצב של תת לחץ? גם במארז, ובעיקר בספק כוח, בעיקר אחרי שהוספתי לו את מאוורר מקדימה שמוציא אוויר מהמגירה של הHDD's, כי חשבתי שיהיה יותר חכם להוציא את האוויר החם החוצה מאשר להכניס אותו חזרה למארז. אמור להיות תת-לחץ גבוה מאד, משום שרק מאוורר אחד מכניס אוויר (הזה שבספק בעצם מסתובב על "ריק" משום שיש כבר מאוורר שמוציא…
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי סלרון 2.8D והוא במנוחה מגיע ל51 מעלות (בערך על 46 בממוצע)האם זה בסדר? יש לי גם GF6600GT והוא אצלי על 58 בממוצע ניסיתי לנקות תמארז וזה הוריד ב2 מעלות
-
- 12 תגובות
- 793 צפיות
-
-
זה מחמם לי תאמא של החדר קניתי מארז חדש של AOPEN וזה עדין לא עוזר מה אני צריך לעשות לגור במקרר
-
המאוורר הנ"ל הוא הוא אופצית קירור טובה למעבד או שמה עדיף משהו אחר,קריטריונים להשוואה רעש/קירור חזק כמה שיותר. תודה ... 8)
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ראיתי מפסק כזה בחנות בחו"ל רציתי לדעת אם יש להשיג כאלה בארץ.
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי מארז כמו בגלריה של SubX תמונה מצורפת למטה רק לפאנל הקדמי שתדעו על מה אני מדבר הבעיה היא שזה המארז הכי ג'נרי שיש לדעתי עולה 120 שקל כולל ספק הדלת בצד של הלוח אם לדעתי לא יוצאת וגם לא הגג.. לא יודע למה זה לא מתנתק לי רק הדלת בצד השני איפה שבדרך כלל פותחים הצבע של המארז זה לבן ואני רוצה לעשות עליו ספריי כחול כמו הפאנל שלו עם איזה ציור שיהיה לי פשוט לגזור לא משהו מסובך שאני יצטרך לשבת שעה על הדיוק משהו פשוט ויפה! עכשיו!!!!! * איפה אני יכול למצוא דוגמאות כאלה שאפשר להדפיס על דף ולגזור * עם איזה ספריי אני יכול לצבוע את ברזל הזה של הדלת * עם איזה חומר אפשר לנקות במקרה והספריי יצא קצת מהציור ואיזהשהם טיפים קטנים שיחסכו לי פאדיחות תמיד יהיה טוף תודה.
-
- 11 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לא יודע אם הופיע אצלכם בפורום המוד הזה אך הוא בינתיים המוד האולטימטיבי שלי - וחלום פרטי שלי. אתם שואלים מה זה YOSHI BOXX. מיתוך התוכנית בערוץ TECHTV בתוכנית THE SCREEN SAVERS הוצג פלא טכנולוגי זה שהוא שילוב של : Atari 2600 Nintendo Entertainment System Microsoft Xbox Nintendo GameCube Sony PlayStation 2 ומחשב חזק (לתקופה בה נבנה) לכתבה לתמונות
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים להשקיע בקירור אויר או שלחסוך את הכסף לכרטיס חדש ? יש למישהו רעיונות ? מהו הסף של החום של הליבה הזו ? מישהו פעם ניסה לעשות עליו OC ? עם איזו תוכנה עושים לו את ה OC וגם משאירים לו את ה OC קבוע ?
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המעבד E8400 ואת הקירור של טרמלייט אולטרה אקסטרים. קניתי את הקירור הזה בשביל לעשות לו OC גדול, אז כרגע אני על 4050MHZ עם מתח של 1.55 וזה לא יציב, למה ? הטמפרטורה היא 55 במאמץ, אם אני מוריד מתח זה עוד יותר לא יציב, הורדתי את המחלק ל 1:1 והוסתי מתח 0.2+ לזיכרונות ו 0.2+ לFSB הטמפרטורה של ה NB היא 31. מה לעשות כדי לייצב את המערכת ? להעלות ל CL6 לזיכרונות ? כמה מתח אני אמור להיות כשאני עומד על 4050MHZ ?[ תודה.
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך : ATI RADEON 8500 ואני רוצה לעשות לו O\C איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
איזה בקרת מאוררים כדאי לקנות? חשבתי על TermalTake עם סדרת ה- HardCano שלה. שווה? איזה כדאי? מצטער אם אני לא יענה ישר, יכול להיות שאני לא יהיה בפורום. אשמח אם תשאירו הודעות. [glow=blue,2,300]בתודה מראש[/glow]
-
- 14 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש ליח את הכרטיס 5700 של NVIDIA והוא בקושי סוחב משחקים..אפילו OVERLORD הוא בקושי סוחב..אז חשבתי שאני יעשה לו איזה OC קטן בשביל OVERLORD..יש לי את התוכנה RIVATUNER ..מישהו יכול לעזור לי.. (יש לי קירור סטוק ואני לא מתכנן OC ענקי)
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מהו הקירור הכי מומלץ למפרט שלי.. (בצד) עד 300 ש''ח. תודה,אופיר. חשבתי לקנות את הקירור הזה http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=203&code=005 מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח Gigabyte - 8I915P. מעבד Intel - 3GHz. הלוח והספק הם חדשים (בני שבוע פלוס מינוס). מדי פעם המחשב מתכבה בלי שום סיבה נראית לעין ואין אפשרות להלדיק אותו שוב, הוא מתקרר קצת ואז אפשר להדליק אותו שוב. הנחתי שזו בעיה של טמפרטורות אז בקתי עם SpeedFan וגיליתי שטמפרטורה של המעבד שלי היא [glow=red,2,300]96[/glow] מעלות. וגם הטמפרטורה של הכרטיס מסך לא משהו. יש לי במחשב את האיורור הסטנדרטי שיש בכל מחשב חוץ ממאורר אחד (האחורי, מתחת לספק) שהוא לא עובד. אם אני יחליף אותו זה יפתור את הבעיה או שיש פה עוד משהו ? הנה מה שקיבלתי ב-SpeedFan: הצעות, מענות, טענות ושות'. [glow=blue,2,300]תודה.[/glow]
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אוקיי. יש לי Q9400 על מהירות 3.1 במקום 2.66,מתח די נמוך-1.28 אני חושב,קירור סטוק,ספק FSP 300W. על 388FSB.השאלה שלי אם אני יכול לעלות ל3.15 או קצת יותר ל3.2 בלי לשרוף את המעבד? המעבד מגיע במאמץ ל40-55 מעלות לכל ליבה.
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-