עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Raped,

שלום, יש לי כרטיס מסך BFG 8800GT OC2 ובזמן האחרון שמתי לב שהכרטיס מתחמם מהרגיל ואני מאמץ אותו אני לא רוצה שחס וחלילה יגיע למצב שישרף אז החלטתי לקנות לו קירור טוב שגם יתאים לOC בבקשה תמליצו לי על 1 טוב מחנות באיזור המרכז (ראשון חולון בת ים תל אביב) ועוד מאוורר טוב למארז שלי ANTEC SONATA III יש לו אחד שמוציא אוויר אני רוצה עוד אחד בפנים יש לו מקום לייד הHARD DISC תודה..

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by Or Banay,

מחליף מארז ועובר ל NZXT S340 White ,שמעתי שהקירור שלו [אחורה ולמעלה] הוא לא הכי איכותי שיש אז אשמח לדעת למי שיש חוות דעת ובנוסף לקבל המלצה על זוג מאווררים 140ממ לקדימה ,1 140ממ ללמעלה ועוד אחד 120ממ לאחורה. המערכת: i5 6600 + arctic freezer 7 pro rev.2 msi gtx 970 gaming msi h170a gaming pro samsung 850 evo antec hcg 520w

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SupeRnovA,

אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש, לא מחשב של פריק משחקים אבל מחשב רגיל לא סופר פה ולא סופר שם. אז הנה הוא : לוח אם : GigaByte K8NS-Pro (s754) Nforce3 250, GBL, Fwire מעבד : AMD Athlon 64 3000 זיכרון : 512 400 מה"צ וכרטיס מסך : XFX FX5500 128MB TV אז מה אתם אומרים, איזה קירור אתם ממליצים לשים בו? ועוד משהו, אני מבין שקירור זה דבר חשוב כדי שהמערכת לא תתחמם אבל חוץ מזה שזה יכול לשרוף משהו מה עוד יכולה לגרום התחממות של מערכת? ( ללא אוברקלוקינג )

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  4. Started by naoriko,

אני צריך המלצה לקירור למעבד תושבת 1155 כל קירור אוויר או נוזלי חשוב שיהיה טוב! לא משנה איזה , תודה לכל מי שעוזר...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by idansc,

משהו שיתאים לחלקים הבאים Gigabyte GeForce GTX 980 G1 16GB kit DDR4 PC4-17000 Unbuffered NON-ECC 1.2V Intel i7-5930K GIGABYTE X99 GAMING G1 עדיפות לשקט וכמובן מה שהכי משתלם במחיר (אין מגבלה מיוחדת על מקום או מחיר, רק לא לבזבז סתם כסף מה שהכי משתלם ויספיק לקרר את המערכת, כרגע לא מתכונן OC) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by א.ב. גימל,

שלום לכולם. אני בתהליך קנייה של מחשב חדש, ומתלבט איזה קירור לקנות למעבד. החומרה שלי: - מעבד i7-5280k - לוח אם - Asus x99-A - זכרונות - Crucial ballistic sport 2x8Gb - מארז - Fractal design R5 (עדיין לא קניתי) למעבד מתוכנן OC עתידי, כרגע הוא יתמודד בצורה טובה עם כל משחק/משימה שאטיל עליו. אני מעדיף קירור אוויר על מים (אך לא פוסל קירור נוזלי). איזה קירור יתאים למגבלת לוח אם + זכרונות ?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by giloman,

איזה קירור למעבד הכי כדאי לי בתקציב של 200 ש''ח ? P4 סוקט 478

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  8. מספר שאלות- מהו טווח הטמפ' הסביר ללוח האם בימי קיץ אלו? איך בדיוק משנים מהירות מאוורר דרך הביוס? המלצה לקירור למעבד ואולי גם לחלקים אחרים... התקציב הוא עד 1000 ש"ח -+. חשובה לי פשטות ההרכבה, מידת התחזוקה הדרושה וכן בטיחות ואמינות הקירור. חשבתי על קירור מים אבל הבנתי שכשמרכיבים אותה קודם צריך לעשות את זה מחוץ למארז כדי לבדוק שאין נזילות, ואז לעשות בדיקה כשהמחשב כבוי וגם בהמשך תמיד צריך לשים עין שאין בועות/נזילות וכו'. אני מגיעה די גמורה מהעבודה כך שאין לי כח בשביל זה. מצד שני אני לא בטוחה שקירור אוויר מספיק, טמפ' החדר שלי די גבוהות (אני גרה בדרום) והמחשב שלי מגיע אפילו לטמפ' של 49 מעלות במנוחה עם מארז פתוח ווינטלטור מכוון עליו (הכבלים מסודרים והמאווררים והמארז מנוקים ב…

• 2 תגובות
    • 460 צפיות
  9. Started by spektor666,

שלום לכולם אני צריך המלצה לקירור למעבד 3900x. אני לא מתכוון לעשות המהרה.לא משנה איזה קירור נוזלי או לא. תקציף : עד 1000 ש"ח. תודה.

10. שלום אני מחפש קירור טוב למעבד AMD 945 בתקציב 150 שקלים חשבתי על הפייזר 7 פרו או הקאטנה 3 מה עדיף? ואם לא אלה אז איזה?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  11. Started by shay-h,

מעוניין בהמלצה בקשר לקירור למעבד הנ"ל .. AMD ATHLON XP 2500+ תודה !

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. המלצה לקירור למעבד AMD600+ עד 150 שקלים הטמפרטורה מגיע לי כבר 63

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. החלטתי לשדרג את הקירור סטוק ב-HTPC מאחר והוא לא עושה את העבודה כמו שצריך ואני רוצה להתחיל ב-OC קליל, המעבד עובד כרגע במנוחה על 50 מעלות בערך, במאמץ באיזור ה-60+, מאוורר של המעבד על 2500 RPM, המארז אחרי ניקוי מסיבי והמעבד אחרי החלפת משחה וניקוי הגוף קירור, כמו כן בדקתי והקירור יושב טוב והדוק למעבד, סידור החוטים והסירקולציה מעולה. המארז הוא 1200 וכול שמונת המאווררים שלו עובדים כראוי. סה"כ כל הרכיבים בטמפ" מעולה וקרירים מאוד חוץ מהמעבד, צריך המלצה לקירור עד 150 שקלים, שהקירור יבוא בעדיפות מוחלטת על השקט שכן גם ככה כולם פה יהיו שקטים מהסטוק ואין לי בעיה עם קצת רעש. חשבתי על אחד מאלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6204 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Vissor,

אשמח לקבל המלצה ממבינים לקירור למעבד core i7 860... תקציב עד 200 שח עדיף פחות. חשיבות רעש 10\7 חשיבות ביצועים 10\10 תודה.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  15. צריך המלצה לקירור עד 300 ש"ח

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  16. Started by helical,

היי, אז יש לי מערכת חדשה, כרגע המעבד על ה STOCK FAN שלו, לא הייתי בטוח אם אני רוצה לנסות OC בכלל, אבל החלטתי שאני רוצה לאחר שראיתי המון תוצאות יפות של אנשים עם המעבד הזה. איזה קירור כדאי לי? התקציב 200 - עד 300 גג... לא מפריע לי רעש מאוד, חשוב שיקרר כמובן ויעשה את העבודה, הא וגם שיהיה קל להתקנה (בלי להסיר את הלוח האם וכל הסיפור...) אגב, זה בעייה להוציא ת STOCK FAN ולהשים תחדש? יענו אני לא יסתבך עם זה?

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  17. Started by ehh,

מבקש המלצה לקירור למעבד I5 3470 עד 130 ש"ח. קונה מ-TMS. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by super4life2,

שלום הייתי רוצה שתמליצו לי על קירור למעבד זה,אני לא מתכנן אוברקלוק לכן הייתי רוצה שתמליצו לי על קירור שישמור על הטמפ בסדר ובמחיר סביר שלא יהיה יקר,תקציב כ 100שח והקנייה מתוכננת ב פלונטר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by itzhak16,

טוב, אז הלך לי הקירור של המעבד ואני צריך המלצה לאחד חדש . מעבד : intel core i7 3.07 GHz תקציב : עד 450 איפה : TMS או KSP ( עדיפות) הערות : לא מתוכנן OC . ראיתי שניים : http://ksp.co.il/?uin=10604 http://ksp.co.il/?uin=15573 אם יש המלצה אחרת אני אשמח לשמוע . תודה .

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  20. שלום מבקש המלצה המלצה לקירור למעבד I7 6800K מ-TMS בלבד. מתוכנן OC יפה, אך אין רדיפה אחר המקסימום. מעבד I7 6800K מתוכנן OC הלוח יהיה ASUS X99-A המארז עדיין לא סגור. פתחתי דיון בנושא. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by E_XeQuit,

אני מחפש קירור למעבד I750 - סוקט 1156. הדבר הכי חשוב הוא השקט - לא אכפת לי מהביצועים. התקציב הוא עד 300 ש"ח. אשמח לקבל הצעות, תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by HubbaBubba,

שלום לכולם, קירור למעבד- *סוקט של המעבד: 775 *לוח אם: P5KC *שימושים: קירור למעבד חם. לא עושה OC. *אם רעש מפריע : כמה שיותר שקט. *תקציב: עד 200 שקל. *חנות מועדפת: KSP. אני צריך קירור פשוט למעבד, לא מתכנן OC, יש לי Q9300 והוא חם כמעט תמיד משהו כמו 50 מעלות ללא מאמץ. סוקט 775, לא עושה OC. כמה שפחות רועש אבל הכי חשוב לי שיהיה פשוט להרכבה, יש את הקירורים המפלצתיים שצריך להוציא מההברגה את הלוח אם ואין לי כוח להתעסק עם זה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אוקי אני מחפש מאוורר שהיה קודם כל שקט ויהיה יעיל מספיק לי כמו המאוורר סטוק שלי פשוט שלי עובד על 2300RPM ומתחיל לעשות רעש של שריקה מעצבנת O.C קל לא יותר מזה. אגב יש הבדל בין SpeedStep ל C1E שניהם יש לי בביוס תודה לכול העוזרים. תקציב 200-300.

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  24. שלום ! אני מתלבט על מערכת קירור למעבד Q9550 במארז ANTEC 300 עם דגש על שקט מסגרת השקעה 500 +\-

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בקירור למעבד הנ"ל בתקציב של עד 200 ש"ח יהיה OC קל. חשוב מאוד שהקירור לא ידרוש פירוק של הלוח. הלוח הוא Gigabyte X48 DQ6 מארז Tagan EL DIABLO תודה

• 4 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים