אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לעשות OC,אבל אני חושש שבגלל טעות אחת קטנה כל המחשב ישרף ולא יהיה לי מחשב איך מתחילים בתהליך?יש לי מעבד QX9770,ככה שלעשות לו OC אין בעייה,אבל צריך לברר כל מיני דברים לפני זה? צריך קירור טוב בשביל OC?
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי שניי בעיות: 1)קניתי לפני כמה זמן מאוורר של zalman cnps7000-cu ועשיתי אובר קלוק מ-2.8גיגה הרץ ל-3.2 והמחש כל הזמן מגיע ל-100% שימוש ב-cpu ובגלל זה המחשב נתקע כל הזמן והטמפרטורות נשארו באותו טמפרטורה כמו לפני שעשיתי אובר קלוק 2)עשיתי את האוברקלוק דרך התוכנה EasyTune5 של gigabyte אבל כל פעם שאני מכבה ומדליק תמחשב האוברקלוק מתאפס (חוזר ל-2.8 גיגה הרץ) מה לעשות!!!!! תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי כרגע אני עם המפרט בצד,בוצע אוברקלוק די פשוט (ניתן לראות בחתימה) בגיימינג,יש הבדל גדול לעומת הסטוק. השאלה היא : האם הביצועים ישתפרו במידה ניכרת במעבר מ-3.5ghz ל-4ghz? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1739967
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
x800gto2 עם קירור סטוק - כוונון מהירויות המאוורר: 0-24c - 30% Fan Speed 25-39c - 50% Fan Speed 40-49c - 74% Fan Speed 50-54c - 85% Fan Speed 55c+ - 100% Fan Speed Stock status (12p, 400/490) idle: 46c load: 63c Pipelines unlocked (16p, 400/490) idle: 46c load: 66c Pipes unlocked and overclocked (16p, 530/550) idle: 46c load: 71c את הנתונים אספתי מ15 דקות של SCAN ARTIFACTS בATI TOOLS... לדעתי הLOAD קצת יותר גבוה אחרי הרבה זמן במשחקים כבדים פירסמתי את זה גם בפורומים של SAPPHIRE, אז אם ראיתם את זה... זה אני מה אתם ממליצים ? לשים קירור חדש ? silencer או VF700CU ?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
למי שקנה בחצי שנה אחרונה מחשב עם מאוורר מתוצרת אינטל- האם רועש בזמן עבודה?
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום! קודם, רציתי לדעת איפה אפשר להשיג משאבות של אייהם (חוץ מבemp) במחיר זול בארץ ? (באיזור המרכז) שנית רציתי לדעת מה הליטר/שעה המומלץ למערכת שיש בה בלוק למעבד לכרטיס מסך ורדיאטור 120X2 תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי אותה באתר מכירות ומעניין אם מישהו יכול לספק לי יותר מידע. המחיר שלה (בשקלים אחרי מיסים) בערך 630 ש"ח מעוניין בעיקר למעבד עם .o.c ושוקל לחבר לזה גם כרטיס מסך. הנה הקישור
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי לירן, חדש באתר לפני מספר חודשים, רכשתי מחשב חדש בחלקים ובניתי אותו בעצמי (בפעם הראשונה ) המחשב מיועד לעבודות אולפן אאודיו. (הקלטת ערוצי אאודיו ועבודה מאסיבית עם כלי VSTI כבדים על ערוצי מידי) הנה המפרט: מעבד INTEL Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray http://ark.intel.com/products/37150/Intel-Core-i7-950-Processor-(8M-Cache-3_06-GHz-4_80-GTs-Intel-QPI) לוח אם GIGABYTE - X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3305#ov זיכרונות 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel CL7-7-7-20 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145250 קירור מעבד Scythe Mugen 3 CPU Cool…
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קיבלתי את הלוח הזה במקום הDQ 6 שהלך לעולמו ובהגדרות בביוס לא משנה מה שאני מגדיר הוא לא מעלה את המחשב הוא נדלק ולא קורה כלום ואז שאני מכבה את המחשב ומדליק הוא עושה OC FAILED עשיתי fsb 400 vcore 1.5 dram 2.32 pll 1.6 nb 1.6 fsb vtt 1.44 לא משנה מה זה לא עושה שום BOOT בHARDWER MONITOR אני רואה שהמתחים שני מגדיר משתנים בהתאם חוץ מהמתח של המעבד שנשאר המקורי אולי זאת הבעיה? כשאני עושה AUTO בביוס ומגדיר FSB 400 וכל השאר על אוטומאטי המחשב עושה בוט ונכנס לWINDOWS אבל המתחים נמוכים מדי ובORTHOS הוא מתרסק לפני זה היה לי DQ6 ובקלות הגעתי לFSB 460 מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ראיתי במאמר על האמצעי קירור למכרטיסי מסך את המאוורר הזה חיפשתי ולא מצאתי אותו בחנויות בארץ (בדקתי באתרים) איפה אני יכול למצוא את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האם צריך לעלות מתחים או בעיה אחרת. ?!
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חברה כל כך הרבה חברה שעושים פה אובר קלוק למעבד ברטון אבל השאלה שלי איזה לוח הכי שווה צריך להיות לו את האפשרויות הבאות: שינוי מתח לזיכרונות ולמעבד שינוי באס ציפ סט איכותי כמו ה 2Nforce או KT600 כרטיס קול 5.1 עם יציאה דיגיטלית כרטיס רשת לפחות 4USB 2.0 לפחת 2 יציאות פייר וואיר IDE x2 ata 133-100 2x SATA ושיהיה יציב מעל לכל הלוחות מיהו הלוח המנצח.....
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום . התחלתי בתהליך האוברקלוק למעבד , וכבר בהתחלה צצו כמה בעיות . קודם כל , פעלתי על פי המדריך הזה : http://www .fxp .co.il/showthread.php?t=2070766 - תורידו רווחים . שנית , זוהי המערכת שלי : Q6600 2.4 - קירור סטוק ( מתכנן להגיע עד 3GHZ לא יותר ) G.Skill 2GB (2 X 1GB) 800MHz DDR2 לוח אם - gigabyte g41m-es2l כרטיס מסך - gts450 ה OC מתבצע בכדי להוציא את המקסימום ביצועים מהכרטיס מסך ולשלול צוואר בקבוק . קודם כל כמה שאלות : בנוגע למתחים , אמורה להיות אפשרות בביוס ( System voltage control ) שאני אמור להחליף ל Manual , היא לא קיימת אצלי , אך אני יכול לשלוט במתחים בכל מקרה , עכשיו אצלי יש את האפשרויות הבאות בביוס : CPU VCORE - 1.28750V CPU TERMINATION - 1.200V CPU REFERN…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני צריך קירור לכרטיס מסך שלי על מנת לשמור לעליו קריר (גם כשאני מבצע OC ) כרגע במצב IDLE עם קירור סטוק במהירות סטוק + כנף שאחת שבורה למאורר שלו - 60 מעלות חשבתי על ה AC S1 אבל אני לא בטוח, אני מחפש את הקירור הטוב ביותר במחיר הזה אני מבקש - לא להמליץ לי על לקנות כרטיס חדש אין כסף לזה!
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ואני לא מכיר הרבה בנושא של קרור המחשב בדקתי בעזרת תוכנה את חום המעבד וזה נראה לי קצת גבוה (הCPU מגיע לפעמים ל80!!) רציתי לדעת האם המחשב שלי מדי חם ואם כן איך אני יכול לקרר אותו עריכה:אהה ועוד בעיה -המאורר של הכרטיס מסך לא עובד, (אני קונה כ.מסך חדש...)האם זה יכול להיות קשור לזה שהמעבד חם? תודה הנה תמונה: http://picasaweb.google.com/yitzy10/qsgpsI/photo?authkey=ZYhNDuTmI6k#5027809055414140898
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
בעעעע. אתמול מצאתי זרוק מחוץ לביתי רדיאטור של מזגן, ענק כזה שצינור הקירור בו מנחושת והוא עובר בין דפי אלומיניום (קירור מזגן טיפוסי). הציפו אותי ברעיונות לקירור המחשב בבקשה! (לבינתיים לא מתוכנן קירור מים למעבד)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם אני יעשה OC דרך התוכנה זה בסדר? זה OC אמיתי ? או שעדיף לעשות ידני בביוס?
-
- 6 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
שלום. מעבד CORE I7 2600 לא K לוח: ASUS P8P67 PRO זיכרון: Corsair Vengeance 8GB (4X2) 1600Mhz CL8 CMZ8GX3M2A1600C8 Win 7 Pro OEM 64-bit אם זה רלוונטי המחשב לא מיועד למחשקים אלא ל-פוסט פרודקשין כבד של סטילס ווידאו. אני מתכוון להוסיף עוד קיט זיכרון זהה ולהגיע ל-16 GB אך לא כרגע. לקחתי את הזיכרון הזה מפני שהבנתי שהוא יציב ומהווה נקודה התחלתית טובה במידה ואני ארצה לעשות OC. הגדרתי את הזיכרון תוך שימוש בפרופיל ה-XMP ואני מוכרח לציין שכבר כמה חודשים לא ראיתי איתו בעיה אחת. אני יודע שניתן להגיע איתו לתדר של 1800 בלי להתפשר על יציבות כאשר רבים הצליחו להגיע ל-2000 ואחדים אף מעבר לזה. הידע שלי בכל מה שקשור ל-OC שואף לאפס. הנסיון: אפס מוחלט. אני פשוט צריך להעתיק את ההגדרות לביוס. הג…
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני דיי חדש וכנראה שאלו את זה כבר אז מצטער עם אני שואל עוד הפעם יש לי תקירור המקורי למעבד שלי (3.0) האם זה מספיק או שמא כדי לי לקנות קירור יותר טוב ועם כן אז איזה ? והאם זה ישפר תביצועים או שזה לא דרמטי ? תודה...
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שזה המפרט שלו e4400 ga-p35-ds3l 2048 ram 800mhz ורציתי לבדוק כמה רחוק אני יכול להגיע איתו, אני אציין שאין לי שום ניסיון באוברקלוקינג וזאת הפעם הראשונה שאני מנסה. הזמנתי אותו מtms וביקשתי מהם שיעשו אוברקלוק, הם אמרו שהם לא הצליחו, וכנראה ופשוט נפלתי על מעבד שלא טוב לאוברקלוקינג. נעלתי את התדר של הpci על 100 והתחלתי להעלות את הfsb מ 200. ב220 הכל עוד פעל והווינדוס עלה, אבל כשעלתי אותו ל230 המחשב קרס כל פעם שווינדוס עלה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות שם, להעלות את המתח של המעבד, ואפילו הורדתי את המכפלה של המעבד ל6 ועדיין שום דבר לא עזר. צרפתי תמונות מהביוס לפני האוברקלוק ובמצב שהמחשב כבר לא עלה. הבנתי מהפורום שהמעד הזה טוב מאוד באוברקלוקינג וגם שאר החלקים שקניתי לא ר…
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קראתי בכמה מקומות שממליצים להכניס אוויר מהחלק הזה, ובחלק מקומות שכדאי להוציא אוויר מהצד הזה... מה דעתכם בנושא ?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
משהו בסיסי, אין לי יותר מידי כסף, ניראה לי 150 ככה יהיה סביר לא? אני מחפש משהו שיהיה קצת יותר טוב מהסטוק, לא צריך משהו מטורף אבל - האם בתקציה הזה יהיה לי שווב בכלל להוציא את הכסף או שכבר עדיף להשאר עם הסטוק? תודה רבה, שבוע מצוין
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-