עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eglon1,

בוקר טוב לכולם ויום טוב. המטרה שלי באובר קלוק היא להגיע לאוברקלוק 3 GHZ יציב ! פרטים ענייניים : מעבד : Amd Athlon 3800 + X2 64 BIT במקור עובד על 2000 MHZ אשר נמצא כרגע ב- OC על 289 ( FSB ) זתומרת 2889 MHZ . ( יציב ) לוח אם Abit KN9S אני אבדוק עכשיו מה קורה ב- 2900 ( 290 FSB ) אך זכור לי שלא הצלחתי לייצב . - 4.75 V זיכרונות על 2.10\2.5 V ועובדים על 5-5-4-15 להלן מספר שאלות [ואשמח לעצות בלי קשר לשאלות ] : ה- HyperTransfomer ( משו כזה ) הבנתי זה הגשר הצפונ, האם להעלות לו מתח ? הצלחתי להגיע לOC של 295 FSB ( משמע 2950 ) אך ללא ספר לא ראיתי יציבות באופר ולכן התחלתי "מהאזור הבטוח" - אובר ל- 2889 . מה אוכל לעשות כדי ליעל את האובר קלוק ?? ניסיתי כמה ניסויים בביוס על …

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  2. קיי, אז ככה... אחרי בערך שנתיים של שיגעון טוטאלי מהטרקטור שיושב לי על השולחן, ממש ליד המסך, החלטתי שבשדרוג הקרב ובא אני דואג לשקט (תרתי משמע) הנפשי שלי... המערכת תכלול מעבד Athlon XP 2500+ (Barton) שלא יעבור שום אוברקלוק (אני לא בקטע הזה בכלל, כמה מפתיע..). לכן, אני אדאג למארז שקט (המשקל שלא לא ממש חשוב לי, כך שאלומניום לא משחק פה תפקיד), ללא מאווררים מיותרים, ו-HSF שקט במיוחד. בתור מארז, חשבתי לקחת את ה-Antec SONATA (שמגיע עם ספק 380W של אנטק ועולה 800 ש"ח) - מארז שתוכנן מראש להיות מארז שקט. הביקורות חיוביות מאוד - http://www.insideproject.com/showreview.cfm?reviewid=108 המארז נראה מגניב (הוא מבריק כזה), מתוכנן טוב (תמונה של המארז עם הכל בפנים - סדר מושלם), ולא יקר מדיי …

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  3. ניסיתי לשחק עם החיבורים ללא הצלחה, פשוט מת... בכל מקרה, מישהו יכול להמליץ לי על קירור חדש לi7 920? או איך לסדר אולי?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  4. Started by e-Pit@m,

פשוט אין כזאת... באסה, חשבתי לעצמי.. למה שלא נמציא לעצמנו אחת כזאת?.. זה מבאס ת'טוסיק שאין מילה עיברית למודינג.. איך אני אמור להגיד שאתמול עשיתי מודינג למארז.. כשהמודינג ישומש כפועל?~! Bummer.. זרקו כמה רעיונות.

• 41 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by ron11,

כמה אני יוכל להעלות את מהירות המעבד בלי לעלות מתח וגם כמה הסיכון שהמחשב שלי ייהרס ב-OC ? מעוניין בשביל תוספת ביצועים במשחקים תודה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by oren99,

כיביתי בביוס את ה EIST כמו שראיתי בפורומים והמכפיל עדיין נשאר 6 במנוחה ו10 בעבודה. אני חושש שהוא יורד ל6 גם במאמץ לפעמים אז הייתי רוצה להשאיר אותו על 10 קבוע לוח האם מופיע במפרט מימין. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by Paradise,

יש לי מעבד E6750 אני על OC ל 3GHZ, בCPU-Z הוא כל משנה לי את המכפלה ל6 במנוחה ובמאמץ ל9, אני יכול בביוס לסדר את זה שזה יהיה רק על 9? בביוס כתבתי שם שהוא ישים לי מכפלה 9 וזה עדיין עושה את זה.

• 12 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by yot,

יש לי מעבד Athlon64 3000+, בביוס של הלוח אם (EPoX EP-8KDA3J) יש לי אפשרות לשנות את המכפלה מ-8 עד ל-10 אבל לא מעל ל-10. לא יכול להיות שהמכפלה נעולה, משום שאפשר להוריד אותה, אבל למה אני לא יכול להעלות? אני בטוח שהביוס מאפשר את זה, פשוט צריך להגדיר משהו משום שראיתי תמונות של אותו ביוס עם אותו מעבד אבל כשהביוס מאפשר העלאת מכפלה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  9. המכפלה שלי 12.5 האם אני יכול לשנות אותה? יש לי מעבד amd ahtlon xp 2600 לא ברטון ולוח אם של גיגהבייט ga-7vax האם אני יכול לשנות?

• 11 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by Andrey22,

יש לי את גרסת ה-AGP של PALIT וה-PCB שונה משאר החברות. כך נראה הכרטיס והקירור בכלל אינו מקרר את הזכרונות ואני לא עובר את ה-1500,בליבה אני מגיע רק ל560(אפילו פחות מ-PRO שעומד על 580). הטמ"פ סביב ה70-73 במשחקים כבדים.

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by Ancient1,

I just thought I would give you the heads up on the latest developments in the so called "obsolete" Athlon XP line of CPU's... The Mobile Athlon XP-M 2500+ seems to be AMD's latest overclocking king, news is strarting to spread through the various enthusiast forums now, and the resulst are amazing! Some people are getting 2.7GHz and MORE! One major feature of the XP-M, is it's power management. Now this is useless for 99.9% of desktop systems, however is has one MASSIVE impact on the enthusiast market... It's UNLOCKED!!! and what also is a bonus for the enthusiasts, is that this core is identical in speed and fuction to the desktop 2500+ Barton XP. Another feature of the…

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  12. Started by ob,

בדיוק חיפשתי קירור חדש למעבד ... חשבתי על ה IFX14 עד שפתאום נתקלתי בזה : http://www.overclockersclub.com/reviews/noctua_nhd14/4.htm http://www.frostytech.com/permalink.cfm?NewsID=80396 http://www.tweaktown.com/reviews/3045/noctua_nh_d14_140mm_cpu_cooler/index6.html http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/noctua-nh-d14_7.html#sect0 השוואה בין IFX14 ל- Noctua NH-D14 הבאנדל של הקירור כולל משחה תרמית והתאמה לכל התושבות! (1156 , 1366 , 775 , AM2 , AM3) אפשר למצוא אותו ב נעה מחשבים וב IQPC http://www.iqpc.co.il/home/showItemMenu.asp?id=5839 גם במחיר הוא מנצח ... לעומת ה Thermalright 120 Extreme 1366 שעולה 337 ש"ח ולעומת הIFX14 שעולה 400+ ש"ח.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by SaBotAge,

אכן אכן המלך החדש הגיע לידי, היום בביקורי החודשי בזיגזג (לא תמיד לקניה) שמתי את ידי על המלך החדש השאר ידעו בשמו כ Volcano 12 extreme. אני מגיע הביתה ולוקח בדיקות טמפרטורה במצב Idle ובמצב Full load את המעבד אתם יכולים לראות במפרט על המאוורר הנוכחי שלי שהוא Volcano 11 (לא אני לא משוגע להחליף כל כך מהר פשוט היה לי קומבינה פצצה) וקיבלתי את התוצאות הבאות: volcano 11 idle: mobo 21 cpu 39 volcano 11 load: mobo 23 cpu 46 *המאורר לא מסתובב על המהירות המקסימלית שלו, רק על כ 4000RPM* הלכתי והחלפתי בין המאווררים כיוונתי את ה Volcano 12 למהירות של כ 4000RPM (כמו ב11) וקיבלתי את התוצאות הבאות: volcano 12 idle: mobo 18 cpu 33 volcano 12 load: mobo 21 cpu 38 עכשיו אני לא יודע עד כמה המד…

• 13 תגובות
    • 980 צפיות
  14. Started by Wizard Of Oz,

איך ה- THERMALTAKE DRAGON ORB 3 ??? אם יש לכם להציע משהו יותר טוב תציעו אבל שלא יהיה יקר

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  15. המלצה לקירור למעבד AMD 6000 AM2 עד 100 שקל

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  16. Started by Danix60,

אז ככה איזה מכל אלה הכי שווה ? 1:http://tms.co.il/product/6675 2:http://tms.co.il/product/6677 3:http://tms.co.il/product/5106 לכמה זמן יספיק לי המשחה אם אני מורח על הליבה של הכרטיס מסך + מעבד פעם בחודשיים ואני שם ממש טיפה

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  17. שלום יש לי מעבד E5200 על לוח של BIOSTAR מפרט בצד יש עליו OC קטן ועוד צריך השלמה הבעיה שלי עכשיו זה המאורר שעל המעבד הוא קטן ומרעיש החינמי הזה שמקבלים שקונים מחשב אז אם אפשר המלצות על קירור למעבד שקט וטוב... תודה

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by amirc1,

SPIRE FALCON ROCK II עושה את העבודה בשקט הצליח לקרר AMD XP1700 עד 33 מעלות. מומלץ

• 13 תגובות
    • 903 צפיות
  19. שלום אחריי שהיו לי 73 טמפ' בלי מאמץ !! וגוף הקירור היה נקי והמאוורר שלי היה על כמעט 6,000 RPM החלפתי ל פולו 735 . פשוט מכונה חייתית שאני ממליץ עליה לכל בנאדם שמחפש פתרון קירור טוב לכל ! קראתי עליו הרבה מאמרים והמלצות (חפשו בגוגל) , עכשיו הטמפ' שלי 41-43 בלי מאמץ מיוחד לפעמים יורד לפחות.. מי שמחפש פתרון טוב זה ה-דבר ! החסרון היחידי שאני שם אותו תמיד על רמת MAX והוא מרעיש והבקרת טמ' שלי לא שולטת כנראה התקנה לא משהו אבל שטויות אני מחפש ביצועים לא איכפת לי רעש. גם אם כן הוא מאוד שקט עם תשימו על בינוני ! אז שיהיה לכם יום טוב ורציתי להגיד תודה לכל האנשים פה שעזרו לי בבעיות שהיו לי. אחלה פורום אחלה אנשים

• 2 תגובות
    • 397 צפיות
  20. יש לי מחשב פנטיום 4, 2 ג'יגה (למידע נוסף נא לפנות למפרט ) ברגע זה, המעבד שלי עומד על 53 מעלות (וזה אחרי שעשיתי עיגול חוטים, פיניתי מקום והוספתי עוד מאורר שיקרר את המערכת... אני רוצה להחליף את המאורר הארור הזה שמקבלים על מעבדי אינטל המקורים, במאורר יותר טוב, כזה שיוריד לי את הטמפ' של המעבד לבערך 35... טילתי קצת באתרים, קראתי שאלות של אנשים בפורום, והגעתי למסקנה אחת... יש יותר מדי מאוררים בשוק מה אני עושה? לפי מה בוחרים מאורר? כמה רעש זה "בלתי נסבל" 45? 60? או אולי כבר 30 זה מציק בטירוף? לפי מה קובעים את זה? (מישוה אולי יכול לעשות לי השוואה, שאני אדע מה זה רעש מסויים?) של איזו חברה כדי ללכת? מה זה ולקנו 6? 7? ואם בכלל שווה להשקיע אולי ב 9 (ראיתי באתר של החבר Tt משהו…

• 14 תגובות
    • 930 צפיות
  21. אז ככה, לאחר קריאות מרובות פה בפורום וגם בסקירה שיצא לא מזמן לגבי הקירורים יצאתי קצת מבולבל. אני מבקש המלצה לקירור של האטלון שלי שבימים אלה עובר המהרה (כרגע אני על 3.6Mhz וטמפרטורת עבודה 55 מעלות בPrime95) אני מבקש המלצה לקירור עד 150 ש"ח כאשר העדיפות היא לפחות מזה כאשר הדרישות שלי הם: *שקט מוחלט במצב idle או בעומס נמוך כאשר מתבצעים שימושים רגילים במחשב כגון גלישה, תוכנות וכו'. *ביצועים טובים בעומס: בזמן משחקים וטסטים למיניהם. כאשר פה הדרישה לשקט יורדת, כיון שברגע שאני משחק רעש בכלל לא מפריע לי. אך רצוי כמובן שיהיה שקט יותר מהקירור המקורי. *התקנה של המאוור מהצד כמו בתמונה הנ"ל - http://img684.imageshack.us/img684/2507/2megwzyzymgj.jpg כיון שיש לי מאוורר נוסף על המאר…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. איזה קירור אחד מהשניים עם יכולת קירור יותר טובה למעבד שלי? Pentium 4 3.20GHz עשיתי אוברקלוק ושיניתי את התדר ל 3.52GHz 1. THERMALTAKE TMG A1 2. ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro תודה לעוזרים וחג שמח

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by Jeka Elzin,

שלום לכולם , התחדשתי בסאטאפ חדש שצריך להגיע יום שישי הקרוב , והדבר היחיד שעדיין חסר זה קירור למעבד. יש כוונה לעשות OC במידת הצורך. זה הסאטאפ : Gigabyte GA-X99-UD4 Intel Core i7 5820K 3.3Ghz 15MB Asus GTX980 4GB STRIX OC DirectCU II GDDR5 Corsair Vengeance LPX 4x4GB DDR4 2666MHz Samsung 850 EVO Series MZ-75E500 500GB SSD Western Digital Caviar Black WD3003FZEX 3TB SeaSonic 1050W 80+ Platinum Fractal design R4 כאמור חסר כרגע רק קירור למעבד , אני נוטה לכיוון ה H100i אשמח להצעות ורשמים. תודה.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by TheGame,

שלום לכם : אני רוצה שתמליצו לי על מערכת קירור למחשב ... שתהיה טובה ותקרר טוב עכשיו המערכת קירור צריכה להתאים לחלקים של המחשב ? או שמערכת קירור אפשר לחבר לכל מחשב ולא משנה החלקים והיא תתאים ? עפ"י מה בוחרים מערכת קירור ? התקציב הוא 150 ש"ח ... אפשרות לחריגה קלה תודה !

• 3 תגובות
    • 502 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.