אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אהלן, תשמעו קניתי מחשב חדש והייתי רוצה לעשות OC למעבד. IntelE6300 קיבלתי הרבה המלצות לעשות OC למעבד לפני שמשחקי DRX10 ייצאו לשוק. המשחקים גם של היום כמו FEAR מגמגמים טיפה בגלל המעבד. \\\\\\\ מה אתם חושבים? תודה! אמצעי הקירור שלי הם שתי מאווררים של AC, של 12 ס"מ. מארז מאלומיניום של גיגהבייט. יש לי 8800GTS, וספק שהוא סה"כ 400W של אינרמקס, 2 GB זיכרון, לוחאם 965P-S3 של גיגהבייט. אני צריך ספק או מעבד יותר טוב לOC? לפי מה שאני הבנתי הכרטיס מסך בנזונה לOC. אני צריך עוד קירור?? תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי חם מדיי!?!?!?? ומי שמבין שיגיד לי אם שאר הפרטים גם סבירים... התמונה צולמה שהמחשב היה יחסית במצב מנוחה...(אימיול, איסיקיו ואינטרנט פתוחים)
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי, שוב אני. מצורפת תמונה..... באדום - המאווררים שנמצאים על הכרטיס מסך בצהוב - הכבל (שמתחבר לCD ROOM) שאליו מחוברים החוטים של המאווררים. השאלה שלי היא האם אני יכול לגרום לקצר או להשבתה\ירידה באיכות של המערכת? אני לא יודע אם זה כל כך בריא, אבל בשורה תחתונה הטמפ' של הכרטיס מסך ירדה ביותר מ-20 מעלות...! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לעשות אוברקלוק צנוע ללא חשש לאי יציבות עם - E6300 לוח 965S3 זיכרונות TWINMOS 667 CL5 וקירור פריזר פרו ושאלת המפתח - על כמה כדאי לשים את הFSB ? תודה מראש ! ליאור.
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
המדבקה על גב המעבד כפי שניתן לראות בתמונה השאלה היא האם זה יפריע לקירור טוב של המעבד? האם כדאי לנסות לקלף את המדבקה בזהירות? והאם אני אמור למרוח משחה טרמית גם על המדבקה? תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כותרת יש לי את הכרטיס 7300 ואני יודע לעשות אוב קולוק פשוט שום תוכנה לא עוזרת לי
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איזה לדעתכם הטוב ביותר ? אם זה מבחינת ביצועים, רעש והתקנה... וכמובן תחשבו על מטרה לאוברקלוק ולאלו שאוהבים שקט ולאלו שפחות יאללה תנו בחוות דעת
-
- 10 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אמרו לי שכדי לנקות משחה תרמית ישנה צריך להשתמש באלכוהול. ואני רוצה לדעת אם חייבים אלכוהול או שאפשר להשתמש נגיד באצטון.. ואיך ביוק לנקות (עם מטלית/טישו וכו')
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לשאול לגבי ה- sunbeam tuniq , האם ההרכבה שלו מבוצעת כאשר הלוח עדין מפורק מהמארז (מארז ללא מגש פריק) ורק אז מרכיבים את הלוח למארז או שההיפך הוא הנכון , קודם הלוח ולאחר מכן מחברים את מקרר. (יש איזה שהיא פחית שנצמדת לגב הלוח) אשמח מאוד אם למישהו יש לינק טוב לתהליך ההרכבה של המפזר חום הנ"ל
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 400 שקל ואני מחפש קחירור מעולה למעבד שייה גם שקט וגם טוב הרבה המליצו לי על TUNIQ TOWER 120 ורציתי לדעת אם הוא טוב ושקט? ואם יש משהוא יותר טוב ממנו ששווה להשקיע עליו?
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
האם אפשר להחליף רק את המאורר או שצריך להחליף את כל הספק?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם עשיתי אובר קלוק קטן וכשהעליתי את ווינדוס הוא עשה לי מסך כחול כזה.. מה עשיתי לא נכון? ד"א החזרתי את ההגדרות הישנות.
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
[table][tr][td] אני חושב לקנות abit NF-M2 nView ביקורות: techFEAR hardCOREware.net Virtual-Hideout [/td] [td][/td][/tr][/table] ולשים עליו AMD Athlon 64 4800+ X2. עד כאן הכל ברור לי. מה שלא ברור לי, זה האם אפשר להשתמש בזכרונות 1000MHz? אני שואל, כי שמתי לב שב- BIOS אפשר לבחור עד 800. אני הייתי רוצה לעשות כזה דבר: [table][tr][td][/td][td]SPD[/td][td]OC[/td][/tr] [tr][td]CPU clock:[/td][td]200[/td][td]250[/td][/tr] [tr][td]Multiplier:[/td][td]12[/td][td]10[/td][/tr] [tr][td]CPU speed:[/td][td]2400[/td][td]2500[/td][/tr] [tr][td][/td][/tr] [tr][td]Memory clock:[/td][td]250[/td][td]250[/td][/tr] [tr][td]Bandwidth:[/td][td]2000[/td][td]2000[/td][/tr…
-
- 10 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל בבקשה המלצה לקירור לכרטיס מסך XFX 6600 GT AGP. המאוורר הנוכחי שלי מרעיש מאוד, וכל נסיון לנקותו לא הועיל. אשמח לקבל המלצה למאוורר/קירור אחר לכרטיס הנ"ל, מעוניין בכרטיס הכי זול שיש. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי מארז Antec 900, ואני רוצה להוסיף לו שני מאווררים של 120mm. עכשיו אני מתלבט בין שני סוגים: 1. מאוורר 120MM מדגם TriCool 120 מבית ANTEC (המחיר בערך 100 ש"ח ליחידה). 2. Zalman ZM-F3 (המחיר כ-35 ש"ח ליחידה). מאוד אשמח אם תעזרו לי. תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום!אני חדש פה אז תסלחו לי אם אני שואל שאלות של בור כששום משחק עובד , המאוררים סבבה לא מרעישים כשאני נכנס למשחקים ...הם מתחילים להרעיש... בדקתי ומצאתי שהרועש היחיד הוא זה של המעבד מישו יוכל להסביר לי למה זה ככה ומה אפשר לעשות ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר שיהיה כמה שיותר שקט ואיכותי... במחיר סביר... שמתאים ל socket 478 מישהו יכול להמליץ לי?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
היי, אני צריך בלוק קירור מים ל AM2, אני מאוד יודה למי שיביא לי קישור למקום שמוכרים או למוצר הספציפי
-
- 9 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ברשותי המארז הנ''ל: שאלה בקשר למאוררים במארז, במארז יש 2 מאוררים ,1 -זה הקידמי שאמור כביכול להכניס אוויר, וה- 2 זה הצדדי שאמור להוציא אוויר נכון? אז היום אני פתאום בא בודק ולהפתעתי גילתי ששני המאוררים גם הקידמי וגם הצדדי(הגדול) מכניסים אוויר לתוך המחשב , ורק מן הספק יוציא אוויר, עכשיו האם זה תקין ? אני יודע שהמאוורר הראשון זה שמקדימה אמור להכניס אוויר למחשב, וזה שבצד אמור להוציא נכון? אני חושב שיש כאן התקנה לקויה , אם אכן המאורור הגדול אמור להוציא אוויר מהמחשב והוא כביכול מכניס כרגע איך אני יכול לעשות שהוא יוציא להפוך אותו? תעזרו לי בבקשה, מה לעשות בדיוק. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מתלבט האם לקנות אותו כעיקרון יש ליX1300 שהרעש שלו משגע אותי ראו קישור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=252917.0 והחלטתי להחליף לו את הקירור הדבר היחידי שמצאתי שמתאים לו הוא הARCTIC COOLING Accelero S2 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7236 השאלה שלי האם משהו יכול להמליץ לי על משהוא אחר יותר זול ממנו כי זה דיי יקר להשקיע על קירור לכרטיס כזה סכום או להזמין ממקום אחר זול יותר תודה מראש עריכה מצאתי גם את AeroCool VM-101 fanless VGA card cooler איך הוא ? רשום שהוא מתאים לכל הכרטיסים השאלה האם זה עדכני כי הוא דיי ישן
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
האם אפשרי לעשות OC ללוח שנתקעתי איתו? Intel DQ965GF ? אשמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
-
המעבד שלי מגיע לטמפרטורות של 60 מעלות במאמץ ו ב48 אחרי ניקוי ומריחת משחה תרמית... עכשיו הבנתי שאין לי יותר מדי אוורר בתוך המחשב עכשיו השאלה שלי על המלצה למאוור שיוציא אוויר חם מתוך המחשב?? על איזה מאוורר אתם ממליצים? אני צריך משהו זול וטוב.
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-