עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by OR007,

למישהו יש בנצ'ים או פרוייקטים של O/C שאנשים עשו איתם ?.. ההתלבטוות די קשה ! אני צריך לדעת מי מהם יגיע יותר רחוק אם קיימת תשובה חד משמעית בכלל...

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by Real_Me,

יש לי מארז VIRGO עם מאוורר יחיד בגב המארז והתברר לי שעם מארז פתוח ומאוורר חיצוני אני מצליח לשמור על טמפרטורה סבירה של מעבד ב-FULL LOAD, כ-49 מעלות במחשב AMD. במחשבה שאצליח להמהיר עוד מה שיחמם את העסק הרבה יותר חשבתי שאוכל אולי לקבל מאוורר נוסף ממישהו שמגיע מארה"ב, אחד מהמוזכרים כאן מדי פעם, אבל תהיתי אם זה נחוץ. הרי אם אסגור את המארז הטמפרטורות יקפצו ב-5 עד 6 מעלות והמאוורר החדש יתחיל מהנקודה הזו. מצד שני אם אשאיר את המארז פתוח איזו תועלת יוכל להביא המאוורר הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  3. ראיתי שיש פה מדריך להכין אבל זה קשה בשבילי מידי ואני רוצה לקנות צג LCD מוכן רק להרכיב אותו ולהשתמש בתוכנה CrystalFontz או בתוכנה אחרת שאפשר יהיה לרשום סתם לדוגמה "AVI" מבינים או שיראה איזה שיר מתנגן בווינאמפ על מה אתה ממליצים ? אם אפשר אז שיהיה אפשר לרשום בו גם בעברית לא חייב אם אין דרך וחייבים להכין ויש מישהו שמבין ויודע איך לעשות את זה ומוכן לעזור והוא מהצפון באיזור צפת-טבריה אז בבקשה שיגיד כי אני לא יודע איך עושים את זה

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  4. אז ככה מעבד שלי כרגע עובד על 42 מעלות לוח על 35 ראוי לציין שהמארז פתוח והוולקנו עובד על המהירות הנמוכה ביותר שלו אני אפילו בבינוני לא יכול לעבוד.. הבאס שלי עדיין נתקע ב148 למרות הקרור (סתם זרקתי 120 שקל) והכי מעצבן שאם אני שם את המהירות להכי גבוה כולה הבדל של 2 מעלות אני מבקש תגובות , מענות

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  5. Started by dsane,

שלום במה כרוך OVERCLOCKING של GF4 MX 440 של LEADTEK 64 MB ומה יהיו תוצאותיו?

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  6. תודה רבה!!!

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  7. הכותרת אומרת הכל

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  8. Started by DJO,

הממ סוףסוף החלטתי לעשות OC ל GF2MX 400 של הרקולס שלי. הורדתי כל מיני תוכנות אבל לא ידעתי באיזו להשתמש ובסוף החלטתי ללכת בעצתו של מישהו ולהפעיל את ה קולביטס ולעשות OC דרך הדרייברים. אחרי 2 איתחולים, פעם אחת אחרי השינויים ברגסטרי ופעם אחת כדי להפעיל אני מגיע למסך כזה, דיי מוזר והמהירויות המקסימליות הן: מישהו יודע מה הבעיה פה? אולי לזנוח את העניין של הדרייבירם ולהשתמש באיזה שהי תוכנה וזהו?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by korn666,

איך אני מעלה את המטח החשמלי כי הלדים שהוספתי מפיצים אור נורא חלש (בערך 5 לדים רגילים)

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by dor31,

למישהוא יש שיטה נוספת להורדת סינק שמודבק אם דבק טרמי חוץ מהקפאה.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  11. למישהו יש המלצות לפיתרון קירור קונבנציונלי ל P4 Willmate SOCKET423? ( לפחות אני חושב שזה 423 ). תקציב בערך 150- שקלים חדשים. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by SubX,

אני מתכוון לקנות גריז טרמי חדש, ולהיתפטר מהגריז הלבן.. איזה לקנות ? (חשבתי על הננוטרם) ואיפה מוכרים הכי זול ? אשמח לתגובות 8)

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  13. יש לי מעבד אינטל 2500K עם קירור מוגן 2 בחנות הרכיבו לי את המאוורר של גוף הקירור בחלק התחתון שלו, ככה שיוצא שהוא שואב את האוויר החם של הכרטיס מסך כדאי להזיז את המאוורר לצד של קדמת המארז? ואם כן, איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by crak100,

שלום רב. שיחקתי היום ברשת mw2 וסתם החלטתי לבדוק תוכנה שעלתה כאן כמה פעמים REALTEMP הרצתי אותה תוך כדי משחק והתוצאות שקיבלתי נראות הזויות ,בגלל שאני לא כל-כך מבין בקירור אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר (מצורפת תמונה) נ.ב-אני משתמש במאורר שהגיע עם המעבד i7-2600k מאינטל כ"כ -במידה ואכן ישנה בעיית קירור אשמח אם תתנו המלצה לקירור טוב וחשוב מאוד מאוד מאוד שקט שיתאים לי ללוח dp67bg תודה רבה לכל העוזרים ושיהיה לנו שבוע מצויין

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  15. היי אני מחפש לשדרג את הכרטיסי הזיכרון , שעכשיו יש לי 2X1GB , של Geil - 800MHZ , מצאתי ב KSP כמה כרטיסים תחת הקטגוריה של ה DDR2 800 אבל אני לא בטוח איזה כדאי בשביל OC , אשמח להמלצות כי אני לא כל כך בקיא בזה .. המשך יום נעים , נדב .

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by pcupgrade,

שלום, ברשותי מאוורר עם לוח קירור דומה לזה http://di1.shopping.com/images1/pi/7f/9f/5f/28070958-260x260-0-0_Thermaltake+Thermaltake+TR2+M12+P4+copper+CPU+cool.jpg אשר נסגר באמצעות סוגרים כאלה http://www.geeks.com/imageshare/3/150x150/367A-soft.gif כיצד פותחים את הסוגרים האלה? תודה!

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by SimonSays,

מי היבואן של הקירור? במידה ואני צריך להשיג לו ברגים ותושבת איפה אני משיג את זה?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  18. Started by nahum8,

^השאלה למעלה, האם SCCELERO S1 מתאים ל-260GTX? האם כדאי להרכיב אותו? הכרטיס המדובר: ZOTAC 260GTX

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by sagg,

שלום, יש לי כרטיס מסך מסוג HD4850 ואני רוצה להוסיף לו קירור. בSKYPC המליצו לי בחום על הקירורים הבאים: ARCTIC COOLING TWIN TURBO-קירור ידוע בעליונותו. THERMALRIGHT HR-03 GT- לא ממש מכיר אותו. הם המליצו לי בחום על הטרמלרייט ואמרו שהוא טוב יותר. כמו כן צירפו לי גם לטרמלרטייט מאוורר של ARCTIC COOLING 80MM AF8025L אמרו לי שבמקרה הגרוע יכול להתקלקל המאורר על הגוף קירור ומחליפים אותו בשניות, בעוד שהטווין טורבו מתקלקל או נדפק המאורר או משהו כזה הלך גוף הקירור.. מה אתם ממליצים? עלולה להיווצר בעיה כי אני אעשה CF עוד מעט ואז הקירור יפריע לכרטיס השני, נראה כבר. מבחינת ביצועים ושקט מה כדאי לקחת? אני מאוד מבקש שתסבירו את עצמכם. המון תודות.

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by EVGA-yuvalll22,

אז ככה אני צריך המלצה לקירור מעבד בתקציב עד 250 שח שיעשה עבודה לOC צרכים: * סוקט 1156 *קירור טוב לOC *ללא צורך פירוק מלוח אם *חנות עדיפה KSP ,אם אין אז לא חשוב איזו חנות *תקציב עד 250 שח אפשר חריגה +- תודה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by sabosal,

חיברתי את ה kaze server למאוורר של המעבד, ולמאוורר נוסף במחשב, ומשום מה, אחרי כמה פעמים שהבקר מפעיל את המאוורר כשהמעבד מתחמם, הוא מפסיק להפעיל אותו, והוא מתחיל לצפצף, והטמפרטורות עולות ממש מהר.. והוא לא מצליח להפעיל שוב את המאוורר. האם זו בעיה בבקר, או שיש איזה הגדרות שאני לא מכיר? כיוונתי את הבקר על 50 מעלות, ובמאוורר השני אין בעיה כזאת.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by david2k,

כותרת* אני בודק בתוכנה EVEREST תמעלות ונראה כאילו שהמעלות של הלוח אם תקוע זה על 32 תמיד רק מתי שאני מכבה תמחשב שאני הולך לישון פותח אותו המעלות 28 . אחרי שאני נכנס למשחק ויוצא המעלות נשארות כל הזמן על 32 גם שאני לא עושה כלום יש תוכנה אחרת או דרך לבדוק אתזה יותר באמינות?

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by CrashZone,

שלום, לשמחתי שידרגתי את המחשב וכרגע יש לי 2.53 באס 533 יחד עם asus p4p800se וזכרונות ג'נריים שבעתיד יהפכו לADATA ויטסטה 500. לכמה בערך אני אגיע? האם המעבד טוב לOC? בעקרון OC של 22FSB לא אמור להיות בעיה נכון?(300MHZ משום שהמכפלה היא 19) אפילו עם הזכרון הג'נרי? כמה מתח הלוח אם נותן לזכרון?(כדאי שאדע אם כדאי להשקיע 50 שקל יותר בBH-5).

• 11 תגובות
    • 764 צפיות
  24. מה הולך אם הטוואר זה טוב או לא...זה נראה כאילו מכה קטנה למחשב והמעבד מתפרק לשתיים...........

• 14 תגובות
    • 764 צפיות
  25. למה אני לא יכול לעבור את ה 2000 MHZ ב OC?... המחשב נתקע... במעבד AMD 64 3000+ 939 איך שאני עובר את ה 2000 וקצת נתקע המחשב...

• 15 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים