עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם , ברצוני לרכוש מחשב בTMS. עכשיו אני כבר מחריגה גדולה, וממש קשה לי לחרוג אבל, ה Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Evercool Buffalo נכנס לי בדיוק בתקציב, האם יהיה הבדל אם אני אשים את הQ6600 ביחד עם הפריזר 7 או הZALMAN 9500 בOC, האם הם שווים את החריגה לOC הזה? תודה, אור כהן

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  2. Started by GHOST,

הרבה זמן לא התעסקתי בנושא אז אני לא כ"כ מעודכן.... אבל האם המעבד הנ"ל פתוח ל OC והאם הוא אוברקלוקר טוב? תודה מראש על העזרה

• 12 תגובות
    • 817 צפיות
  3. Started by swisaman,

שלום לכולם, ראיתי בתוכנה את המתח Vin1 ושמתי לב שזה על 1.54 שזה נירא לי מוזר ??? ואני רוצה לדעת עם זה נורמלי ומה זה ביכלל תמונה: Uploaded with ImageShack.us תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by GZA3,

אני רוצה לעשות לשלוש מעבדים שברשותי: AMD סמפטרון 2500+ 1800+ אטאלון 3200+ 64BIT 939 תודה מראש

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  5. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אחרי שנים שלא ביקרתי פה הגיע הזמן למחשב חדש ואיתו כמה שאלות. הרכבתי מחשב עם המארז ANTEC Eleven Hundred . שמתי לב שיש בו המון פתחים אופציונליים למאווררים והשאלות הן כדלקמן? האם אני חייב SMART FEN בכדי לשלוט במהירות סיבוב שלהם? האם אפשר לחבר מאוורר פשוט לבקר שליטה במאווררים מדגם NZXT Sentry 2 ? ועל אילו מאווררים אתם ממליצים בגודל 120, שקטים ולא יקרים?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  6. למטרות Overclocking כמובן. הלוח הוא Abit AN7 ואני משתמש בקירור של Volcano 7+ תודה.

• 12 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by giloman,

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200408071622529175&id=200408080036013630&user=gilobarca

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by tamir70s,

שלום... רכשתי מעבד חדש Intel core 2 duo E8400 המאוורר הישן של העבד הקודם התקלקל ולא עובד ואני מחפש מאוורר שיתאים למעבד שלי. העדיפות היא עד 100 ש״ח. אני משתמש בווינדוס 8 64bit, זיכרון 4gb. יכול להיות שאבצע OC בעתיד למעבד לכן עדיף שהמאורר יתאים לזה. תודה מראש תמיר

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  9. Started by The_Byter,

מאמר שלי פורסם בoverclockers.com, כדאי לקרוא...

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by galmsi,

שלום לכולם יש לי בעייה בתוכנה REAL TEMP והיא: שאני מנסה לפתוח אותה היא עושה לי ERROR ורושמת לי the processor detected is not supported genuineintel intel® pentium® cpu 2.8 ghz תודה מראש נ.ב מה הTj Max האמיתית של המעבד שלי )intel pentium d 820) ?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  11. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי מחשב פנטיום 4 3 GHZ בעל ליבת פרסקוט והמעבד שלי במנוחה על 60 מעלות ובמאמץ מגיע לסביבות ה 70 רציתי לדעת כיצד אפשר לבנות סירקולציה טובה במארז איזה גדלים של מאווריים צריך?? כמה מאוורים מכול גודל??? מי צריך להכיס ומי להוציא אוויר??

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  12. היי, אני קונה מחשב חדש והחנות הציעו לי עוד מאוור בחינם, השאלה איפה לבקש מהם לשים אותו, הנה המפרט שלי: מעבד: INTEL 2120 : CORE I3, S1155, 3.3GHz - TRAY לוח אם: ASROCK H61M-HVS זיכרון: TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 זיכרון שני: TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 כרטיס מסך: HIS 6950 "FAN" 2GB GDDR5 (HDMI/2xDVI/2xMini DP) - RETAIL צורב: LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - SATA מארז:COUGAR SOLUTION (FRONT USB 3) ספק כוח: ENERMAX NAXN 550W (לא בטוח אולי אני אקח +80 ENERMAX NAXN 500W) קרור למעבד: COOLERMASTER HYPER 101 דיסק קשיח:HITACHI 1TB SATA3 את הכרטיס מסך אני הולך לפתוח ל6970 המחשב ישומש למשחקים בגרפיקה מקסימלית (כמו סקיירים עם כל המודים של שיפור …

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  13. שלום, קירור למעבד- עשיתי oc למעבד והוא כרגע עומד על 3.3GHZ והתחיל להיות חם במאמץ(קירור סטוק) האם הקירור למעבד -ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME מתאים גם לoc בינוני בסביבות 3500+ האם הוא שקט? בחרתי דווקא קירור הזה כי שאר הקירורים שראיתי המלצות עליהם -גדולים מדי -(בגובה) ולא יכנסו למארז. אם יש למישהו המלצות אחרות עד 13 ס"מ -בכבוד.. קירור לכרטיס מסך- נשבר לי המאוורר בכרטיס- Palit GeForce 9800 GT איזה קירור מומלץ במחיר של 100- 200 חשוב לי שקט, אך יש לציין שהמארז ללא זרימת אויר טובה אז לא נראה לי שקירור פסיבי יעבוד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  14. ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by TaZeR,

תקשיבו, יש לי מעבד e6600 וקירור למעבד big typhoon! איך אני יכול לעשות אוברקלוק יציב???

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  16. Started by taotao,

אז ככה..(זה הולך להיות ארוך).... עשיתי OC ל3.5..(באס של 235)..בגלל שלא היה לי מאוורר שמחובר לחיבור 3 פינים של המעבד.. הלוח לא נתן לי לעלות מתח יותר מ1.45V... הוספתי מאוורר..(SILENT WHEEL)... אבל עדיין שאני מדליק את המחשב הוא אומר לי שהבדיקה של המאוורר של המעבד נכשלה..(כנראה בגלל שהוא מסתובב על 1200/1300RPM)...זה מציג את הRPM באדום בביוס..(כנראה זה לא מספיק לו או משהו..). יש למישהו מושג אולי אם אפשר לבטל את זה.. מצאתי בביוס אופציה שנקראת CPU INTERNAL THERMAL CONTROL יש אולי קשר לעניין?? בעיה שנייה.. עדכנתי את הביוס ל1009..(האחרון שיצא).. הצלחתי להגיע ל4GHZ..(באס של 270).. אבל אז שהדלקתי מחדש את המחשב הופיע לי משהו עם של הביוס BAD CHECKSUM ואז הוא מתחיל לחפש לחדש את הביוס …

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by DJO,

הממ סוףסוף החלטתי לעשות OC ל GF2MX 400 של הרקולס שלי. הורדתי כל מיני תוכנות אבל לא ידעתי באיזו להשתמש ובסוף החלטתי ללכת בעצתו של מישהו ולהפעיל את ה קולביטס ולעשות OC דרך הדרייברים. אחרי 2 איתחולים, פעם אחת אחרי השינויים ברגסטרי ופעם אחת כדי להפעיל אני מגיע למסך כזה, דיי מוזר והמהירויות המקסימליות הן: מישהו יודע מה הבעיה פה? אולי לזנוח את העניין של הדרייבירם ולהשתמש באיזה שהי תוכנה וזהו?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  18. אני צריך משחה טרמית לכרטיס מסך... מה אתם ממליצים ???.... תביאו ת'הכי טובה שיש ... נ.ב. 1 : איזה עובי צריכה להיות המריחה ?... משהו כמו שתי דפי a4 למדפסת.... או שפחות ..?!?! נ.ב. 2 : אני מורח ת'משחה רק על הליבה של הכ.מסך או גם על הסינק..?!?! תודה

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by jj516,

היי אנשים, קניתי מקרר קטן לחדר, בתוכו נמצא מאוורר 120 מ"מ רגיל אבל רועש במיוחד, אני מחפש לקנות מאוורר 120 מ"מ שקט במיוחד, או קיט עם קיים (אשמח להסבר גם איך זה עוזר) להשתיק אותו. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  20. תלחץ על הקישור מתי כבר תעשה את זה ותתן דיווח מלא ??!!??

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  21. מישהו עשה את זה? (אני מתאר לעצמי של-9500 זה אותו דבר בדיוק)

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by korn666,

איך אני מעלה את המטח החשמלי כי הלדים שהוספתי מפיצים אור נורא חלש (בערך 5 לדים רגילים)

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by UNDERDOG,

http://www.vr-zone.com/?i=4816 [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 817 צפיות
  24. השאלה ממש כאן למעלה המפרט מצויין בפרופיל.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by evy,

אני רוצה לקנות משחה טרמית למעבד ...איזה מהבאים אתם ממליצים לי? Coolermaster HTK-001 Thermal Grease או Nanotherm Blue 2 Thermal Grease או Coolermaster PTK-001 Thermal Grease ?? (http://www.pch.co.il/docs/pi-1632223971.htm)

• 9 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים