אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
כמה מקסימום אפשר להגיע איתו באוברקלוק עם קירור טוב? בתוכנה ATI Tool
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי חברה יש למישהו מקדח כוס 80 ממ ואולי טיפה גומי U שהוא לא צריך? כי אני תקוע בלי מקדח כוס ואני מת לעשות שני חורים זה בדיוק 5 דקות אבל פשוט אין לי מקדח..... אני גר בחיפה ברוממה ואני ישמח אם יהיה מישהו שיהיה מוכן לעזור... עודד 053910337 ICQ 67402537
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
טוב בואו נעשה קצת סדר בבאלאגן... ככה יש לי כרטיס מסך מסוג ATLANTIS RADEON 9100, http://www.sapphiretech.com/vga/9100.asp, אז ככה - המאוורר שעל הכרטיס מרצד וצולע, והוא קצת מפמפם - נראה לי שהוא הולך לגמור את הקריירה... יש בפני 3 אופציות: הראשונה: ללכת ל KSP ולנצל את האחריות שלי - שהם מן הסתם יציעו לי איזה R9200 במקום תוך שכנועים שלא מייצרים יותר את הכרטיס הזה ושזה יותר טוב (בקיצור אני מעדיף לעמוד מתחת למטוס של בין לאדן ולא ללכת ל KSP...) השנייה: יש לי מאוורר 60 מ"מ מסוג EVERCOOL עם סינק נחושת, הנה תמונה: http://www.tweaktown.com/document.php?dId=158&dType=review הייתי מאוד רוצה לחבר אותו לכרטיס מסך וככה גם להרביץ OC עצבני... וזה גם אופציה מאוד זולה מאחר ויש לי אותו זרו…
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי Pentium D 920 2.8ghz 64bit dual core ASUS P5N32 SLI DELUXE Leadtek Nvidia 6800GS TwinMos 2gb DDR2 לפי מה שאני מבין המחשב הזה די חזק, ואין לי מושג למה ה 3DMARK 06 זוחל אצלי בכל הטסטים בכלל בבדיקה של ה CPU הוא על 1 FPS כמעט ונתקע מישהו נתקל בזה?!!?
-
- 13 תגובות
- 837 צפיות
-
-
טוב תקשיבו יש לי 88GT orginal אני לא מרוצה מהקירור רועש 51 במנוחה ו80+ במשחקים כבדים עכשיו אני מחפש קירור טוב מה אתם אומרים על זה? http://tms.co.il/product/1733 או זה http://tms.co.il/product/4694 או שתמליצו לי על משהו טוב אחר אני מחפש קירור חזק ושקט יכול להיות מתוכנן OC
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
במנוחה: מעבד-50/52 לוח-32/33 מאמץ: מעבד-60 לוח-35/36 האם זה סביר במזג אוויר כזה ועם ה-HSF שקיבלתי עם המעבד (Green Power) ??
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני עובד כיום עם 7900GT על 600/800 בלי בעיות ובטמפרטורות נורמליות. הייתי רוצה לדעת מהו המקסימום שמישהו הצליח לסחוט מהכרטיס הזה על קירור אויר (Zalman vf900). תודה.
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בוא נגיד שהתקציב גמיש... אני רוצה את ההכי טוב שיש לסוג המאוררים האלה... (ההבדלים לא כאלה גדולים...) תודה לעוזרים מראש
-
- 15 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהחלטתי שהמחשב רועש מידי, פינקתי אותו באיוורור חדש, וחשבתי שעל הדרך נעשה גם קצת OC. אציין שזאת הפעם הראשונה שאני עושה OC למערכת, ואני (עדיין) לא הכי מתמצא בתחום. אז הממצאים בינתיים: FSB של 240 - המחשב מסרב לעלות (נתקע עוד לפני שמתחיל לעלות הWIN). FSB של 235 - המחשב עולה ונתקע אחרי הLoading של WIN. כשאני מעלה את המתח ב0.25 ל1.425 - עולה אבל לא יציב ונתקע. FSB של 230 - עם מתח רגיל (1.4) עולה אבל נתקע בבנצ'מארקים. עם מתח של 1.425 - יציב, מגיע לחום של 43 במאמץ. סה"כ זה לא שיפור משמעותי, והייתי רוצה להגיע ליותר. עצות/טיפים איך להמשיך? לוח אם - Gigabyte GA-K8NS-939, קיימים 2 זוגות של זכרונות (בתמונה בהמשך יש צילום של כל זוג), מעבד AMD Athlon 64 3000+. מפרט המחש…
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
שלום, רכשתי את המחשב שלי לפני כשנתיים לערך ובחנות עשו לו OC מעבד c2d e7300 ל 3.2 . לאחרונה שמתי לב בתוכנה cpu-z שהתדר יושב על 2.6. העמסתי את המעבד עם תוכנת OCCT והוא לא עולה ל 3.2. בביוס עדיין מוגדר 3.2. האם זה הגיוני? לוח אם gigabyte ep43-ds3l. האם אפשר לשמור את ההגדרות לאפס ולעשות מחדש?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי מארז 3R SYSTEM AIR שבו יש ביבאס דיגיטלי והוא בא עם שני מאוררים אני הוספתי עוד שני מאוררים ועכשיו אני רוצה לחבר אותם לאותו ביבאס השאלה היא אם הביבאס לא ישרף או משהו בסיגנון...
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק במשחקים כבדים (הסנדק 2 , סימס 3 ) אז הטמפרטורה של המחשב פתאום קופצת ל45 מעלות ל5 שניות בערך והמחשב מצפצפף כמה פעמים ואז מפסיק.. וזה חוזר על עצמו.. בדרך כלל הטמפרטורה של המחשב היא בסביבות ה30 מעלות. אבל שאני משחק אחרי זמן מסויים זה קופץ ל45 מעלות ,המחשב מצפצף, ואז זה יורד בחזרה ל30, ואחרי דקה כל התהלליך הזה קורה עוד פעם.. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
עכשיו אלו ימים חמים, ומרוב שהמחשב שלי חם החלטתי לבדוק מה קורה בפנים וגיליתי ששני מאווררים לא עובדים אז יאללה בוא נתייעץ! תחילה, אציין שהמארז שלי הוא CM690, מכיוון שאין לא חורים לחלק האחורי (מלבד של הספק כוח) לא הצלחתי להסתיר את כל החוטים מאחורה. אז הוא קצת מבולגן בפנים. למארז הוספתי כמה מאווררים, שלושה מכניסים (3 מאווררים 120 מ"מ של Noctua) אחד מקדימה ושנים על דלת המארז, אחד על גג המארז 120 מ"מ של Scythe ואחד אחרון חביב שנמצא על גב המארז שמוברג לרדיאטור של CoolIT. הרדיאטור והמאוורר מוברגים ככה שיש קודם את הרדיאטור והמאוורר מושך אוויר לחוץ המארז דרך הרדיאטור. גם כן אציין שהברגתי מאוורר 120 מ"מ גם לצד השני של הרדיאטור, אבל הוא התנגש עם המשאבה שנחה על המעבד, אז נאלצתי …
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך מדגם NVIDIA GeForce 7200 GS 128MB מבית INNO3D כל התוכנות איתן אני בודק את טמפרטורת הGPU מראות שהטמפרטורה נעה בין 70-80 מעלות (ללא מאמץ!!) נגעתי בצלעות קירור ואכן הכרטיס רותח. יש לציין שלא נגעתי בכרטיס הן פיזית והן בהמהרה. האם זה טבעי? יש גם סיכוי שהכרטיס מסך מעלה את הטמפרטורה הכללית בתוך המארז (שהיא בגדר הסבירה) ובעצם משפיע על התפקוד של כל החלקים... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי היום בבעיה, בעלתי את תדר ה- CPU FREQ ל- 220 מ- 200 ללא העלאת מתח. הצלחתי להגביר מהירות מ 1.8MHZ ל- 1.98MHZ . מכאן נתקעתי, המקסימום שהלוח רושם שאפשר להעלות זה 232 והמינימום זה 200, מה אני עושה מכאן אם אני רוצה להעלות יותר? נ.ב. ברגע האני שם 232 שומר וממשיך לוינדאוס, הוא לא עולה ורושם BOOT FAILED PLEASE INSERT A BOOTING DISC.
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
סמתי לב שהמהירות של המאורר של הכרטיס מסך פועל בתאום עם הטמפרטורות (דוגמא: מנוחה-2400 RPM מאמץ 3000+ RPM ) רציתי לדעת אך ליגרום למאורר ליפעול כל הזמן במקסימום תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לא מצליח לפי המדריך שדניאל כתב בסטיקי - השינוי של האחוזים לא עובד לוח אם - ASUS MAXIMUS מאוורר SILENX (מחובר עם 3 פינים) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ברשותי המעבד הנ''ל והייתי מעוניין לדעת האם שווה לי להגיע איתו ל-3GHZ והאם זה ייתן לי הבדל בביצועים שיהיו מורגשים בכלל?? כרגע המעבד בסטוק והוא עובד במחינתי כמו טיל השאלה היא האם הרוח והצילצולים של כל מי שועשה אוברקלוק באמת שווים את ההקרבה ואת הסיכוי להרוס תמעבד ולקצר את חייו?? בכל אופן לאחר קריאת המדריך באתר אני עדיין מתקשה להבין איך להתחיל בביצוע האוברקלוק ואיך למצוא את כל הפונקציות בביוס בכדי לשנות את האפשרויות הרצויות שצריך לשנות. בעבר פתחתי פה נושא על אותו עזרה בביצוע האוברקלוק אבל לא היה לי זמן לעשות את מה שאמרו לי לפי מה שכתוב לי כדי להגיע ל-3GHZ אני צריך לעשות את הפעולה הבאה בביוס: CPU Host Clock Control - Enable CPU Host Frequency - 333Mhz PCI Express Frequency - …
-
- 13 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, עכשיו כשיש לוח, ויש קירור ללוח, ויש קירור למעבד, אפשר להתחיל לעשות אוברקלוק. משום מה, כתוב לי ב-CPU-Z שאני על T2, מה שעם ערכת שבבים מסוג P35 לא אמור לקרות. בלוח מסוג GigaByte GA-P35-DS3, איך אני מוריד אותו ל-T1? אני מעוניין שהזכרונות יעבדו במקסימום מהירות שלהם. אני מניח שאחרי שאני אקבל תשובה, אני אהפוך את הדיון הזה ליומן האוברקלוק שלי, אז אני אשנה את הכותרת בהמשך. בינתיים אני בודק יציבות באמצעות IntelBurnTest (LinPack) ו-OCCT לסירוגין, פעם 30-50 מבחנים של זה ופעם 4 שעות של זה. אני כרגע בביוס על מתח של 1.4V למעבד, 0.1+ לזכרונות, ל-FSB ולגשר הצפוני, כשה-PCI-E נעול על 100. כרגע אני על FSB של 267MHz, מה שאחרי מכפלה של 9 נותן לנו תדר של 2403MHz. זכרונות במהירות…
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי מארז SHARK של טרמל טייק עם הרשת בצד והזרימת אוויר במארז היא לא ממש טובה. הטמפ' יחסית בשמיים של הסיסטם. יש מאוורר אחד שמעיף אוויר פנימה על הרדיאטור(ערכת קירור ביג ווטר) ומאוורר אחד מקדימה על הכונן הקשיח ומלמעלה אני חיברתי בעצמי מאוורר נוסף שמוציא אוויר החוצה. השאלה שלי היא,אם אני סוגר עם פרספקט את הרשת מפנים ולמעשה יוצר מארז סגור,הזרימה תשתפר? מקדימה יהיה מאוורר שמכניס פנימה וגם המאוורר מאחורה יכניס אוויר ומלמעלה המאוורר יוציא אוויר את האוויר החם החוצה,רעיונות? תודה לכל מי שעוזר.
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב חדש שאני מעוניין שיהיה שקט יחסית. לכן אני כנראה אלך על הפרקטל R3. התכנון הוא מערך CF של 6870 ולכן אני הייתי רוצה לדעת איזה קירור להציב בו. אני מעוניין בהמלצה לקירור מעבד 2500K ל - OC של 4.1 בערך כהתחלה וכן איזה מאווררים (אם יש צורך בכלל..) כדאי להוסיף למארז (שמגיע עם 2 מאווררים בלבד - 1. קדימה 2. אחורה) מבלי לאבד יותר מדי את אלמנט השקט. תודה.
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
קיבלתי היום וולקנו 7 + החשמל של הוולקנו מאוד מוזר ולא ברור לי יש שלוש שקעים, אחד גדול לבן שיש לו רק אדום ושחור ואחד קטן שמתחבר ללוח אם שיש לו רק חוט צהוב ועוד אחד שיוצא מהמאוורר וגם אמור להתחבר ללוח אם, ולא יוצא מהמפסק מהירויות כמו הקודמים. למה הם משמשים?
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
האם יש משהו בבית שיכול להקביל למשחה טרמית? אני מתכוון משהו שנמצא בבית בתוך המקרר או מחוץ לו שאפשר להשתמש בו כמשחה טרמית? למשל : משחת שיניים...
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היה לי בעיות בתחממות במעבד בגלל זה המחשב שלי היה נכבה הרבה והכל עכשיו קניתי ביג טייפון וזה לא יאומן המעמד היה לי לפני על 50-60 בלי מאמץ עכשיו המעבד על 25 מעלות בלי מאמץ אני מקווה שזאת הסיבה והמחשב יפסיק להכבות לי , אנמי יבדוק את הטמפרטורה במאמץ ואני יגיד לכם כמה זה ירד עכשיו עם הביג טיפון במאמץ הייתי על 75 +- מעלות..
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-