עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Zadu,

שלום לכולם המחשב שלי עושה רעשים , לא חזקים כל כך אבל שומעים שזה עושה רעש מציק . ניקיתי אותו היום בבוקר עם ספריי לחץ אוייר . עדיין הוא עושה רעש . מה עוד אני צריך לבדוק ומה עוד לעשות ?

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  2. Started by oren99,

שיחקתי GRID איזה שעה פתאום היה טיק כזה והמחשב איתחל את עצמו. אני מניח שזה יכול להיות הכרטיס מסך או המעבד שהתחממו? מה אפשר לבדוק? באיזה טמפרטורות הכרטיס גורם לאיתחול ובאיזה המעבד? (מפרט מימין) הכרטיס על 612/918 המעבד על 2.5GHZ

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  3. Started by BuLA89,

לא נגעתי בשום דבר ואני שם על user defin הזה ושם על 1800 (200) וזה תמיד חוזר חוץ מזה עוד משהו מעניין יש לי את בלוח אם של ABIT עם הגורו (מי שמכיר) ויש שם כל מיני אפשרויות אובר קלוק. בdefault (שזה המצב הרגיל )הוא ממש רועש (מאז ומתמיד ) ובמצב quiet הוא ממש שקט ויש גם מצב טורבו שמעלה את המעבד ל1944 משהו כזה והוא פחות שקט מה default... חברה אני חדש בקטע של הגורו הזה ששוכב אצלי כבר שנתיים למבינים עזרו לי !!! תודה מראש יניב !!

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by Sblast,

אהלן, יש לי שתי מאווררים פשוטים ש לAC . יש לי מחוץ למחשב שתי מאווררים של GIGABYTE בינארים שבאו עם המחשב אבל החלפתי אותם עם הAC הזולים. החדר שלי הקיץ, עם מזגן או בלי - חם בטרוף. המחשב מוציא גלי חום כמו אני לא יודע מה. יש לי מארז - GIGABYTE TRITON. אני יכול להכניס עוד איוורור? הספק שלי הםא 400W עם כרטיס מסך 8800. זה יהיה בטוח להוסיף עאוד אחד אם זה אפשרי? אני צריך למצוא דרך להפוך את החדר שלי לקריר. תודה!

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by Qball26,

אני משתמש ב-SpeedFan, תוכנה נחמדה, שרבים המליצו לי עליה. שימו לב מה היא מראה לי היום: ה-51 מעלות פחות מטריד אותי כמו שה-75 מעלות המטורפות האלו ... יש למישהו מושג מאיפה זה נובע ?! מה יכול להיות כל כך רותח במחשב הזה ??? יש לי בו שני מאווררים מאחורה, מאוורר צידי, עוד מאוורר שמקרר את הדיסק קשיח 200GB, ואחד חדש שקיבלתי היום שמקרר את ה-ChipSet שלי. כמו כן.. אפשר לקבל עוד קישורים לתוכנות שבודקות חום של המחשב תודה.

• 13 תגובות
    • 778 צפיות
  6. מעבד PENTIUM 4 3GHZ תושבת LGA 775 בימים חמים ובכלל כשהוא קצת מתאמץ המאוורר (קירור סטוק של אינטל) משמיע רעש נוראי בעבר החלפתי את המשחה הטרמית וניקיתי אותו מה שעזר לתקופה קצרה בלבד. אני מחפש קירור למעבד (775) שיעשה עבודה טובה יותר (לא חייב להיות שקט לגמרי) ובמחיר לא גבוה היות והמחשב ישן ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי (100 ש"ח פחות או יותר) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  7. Started by mrraz,

אני מנסה להאיץ AMD כפול ליבה על ידי העלאת מהירות הבאס ובבדיקת מאמץ המחשב נתקע פשוט נתקע עם תמונת מסך יציבה שום דבר לא מגיב. המעבד לא מתחמם בכלל היכן עשוייה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  8. מפרט בפרטים אני מעלה את המחשב והוא יציב כסלע ב216, עושה 3DMARK2001 ו2003, אי סי קיו עובד ברקע, עובד כמו כלום. כשאני עובר את ה216 (219 למשל) המחשב קורס אחרי הבדיקה השלישית ב3DMARK 2001, עם או בלי אי סי קיו. הזכרונות שלי בדואל, אבל לא נראה לי שזה משנה כל כך בכזה אוברקלוק קל, המתחים בדפולט. יש לכם מושג למה זה קורה? ואיך אני מסדר את זה? אם אני צריך לעשות משהו תגידו ואני אעשה, כי אני נואש :-\

• 14 תגובות
    • 876 צפיות
  9. אני מפעיל את איזה משחק ואחרי 15 דקות המשחק קורס החום של הכרטיס הוא 20 מעלות ניראה לי שיש הגדרה איך לדאוג שהכרטיס לא יכבה ב20 מעלות שזה ממש נמוך!!!! Geforce FX6600

• 0 תגובות
    • 391 צפיות
  10. Started by s0d,

טוב הינה קצת פרטים להתחלה: e4600 2.4GHZ זכרונות corsair 2GB 800MHZ DHX 4-4-4-12 לוח אם: abit ip35-e טוב הבעיה שלי , שמתי מכפלה 10 העליתי באס ל320 מה שאומר שאני על 3.2GHZ הרצתי את כל הבדיקות הכל SM , Super PI, Hyper PI הכל עובר בהצלחה רק יש לי בעיה אחת, שאני עושה ריסט המחשב פתאום מחליט שהוא לא עולה והוא קורס, אבל אחרי כמה פעמים שאני מנתק את הכבל חשמל מאחורה ומחזיר אז פתאום הוא נדלק, יכול להיות שמשהו לא טוב במתחים שלי?: מעבד: 1.485 זכרונות: 2.10 VTT : 1.350 גשר צפוני : 1.410 היחס: 1:1.20 אני חייב עזרה ממש מעצבן הדבר הזה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by 3Dude932,

שלום לכולם, כמו שאתם רואים בתמונות המצורפות מהירויות המאווררים מטורפות, מה שגורם לחדר שלי להשמע כמו כביש מהיר... אני משתמש בתוכנה MSI CoreCenter אבל אינני מיומן בה ולא רוצה לגרום נזק... מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

12. Started by דניאל מלנקי,

היי, יש לי בעיה קצת גדולה במחשב, המחשב שלי רועש כמו לא יודע מה!!!!! (יש לו את המאורר המקורי של אינטל) הוא מתחמם מאוד (המעבד במצב מנוחה 55 מעלות)........ וכשאני מוריד משהו בלילה והולך לישון אני משתגע מהרעש!!!!! מישהו יכול לעזור? כבר ניסיתי לשמן אותו וזה לא עזר......... <*כותרת נערכה*>

13. Started by Sqeezy,

שלום לכולם. קניתי מחשב לפני שבוע בדיוק והוא ממש רועש. אי אפשר לישון איתו בלילה כי הוא רועש כמו מכונת כביסה. יש לי 2 לדים 120MM, את המאוורר של המעבד, של הכרטיס מסך (שזה לא הוא עושה את הרעש למה בדקתי לפי ה% שלו, הוא על הכי נמוך) ויש את הספק שלא יודע בכלל מה זה. אני משער שזה הספק אולי, חברת CHIEFTEC, לא ממש ידועה בארץ... בכל מקרה אם למישהו יש רעיונות כלשהם למה המחשב כלכך רועש אשמח לשמוע. בכל מקרה הייתי לפני כמה ימים אצל חבר יש לו 2 מאווררים של 120MM, יש לו 2 כרטיסי מסך (לכל אחד מאוורר), וקירור למעבד (קנה בנוסף). יש לו ספק של CROSAIR. אני ממש מבולבל למה אצלו בכלל אבל בכלל לא שומעים את המחשב.. יענו בכלל...... חדר סגור אמצע הלילה כולם יושנים וכלום... לא שומעים אותו בכלל…

• 44 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום, המפרט שלי נמצא בחתימה. המחשב שלי מפיק רעש חזק מאוד כשהוא פועל ובגלל זה אני צריך לכבות אותו כל לילה, הרעש מפריע לי. המארז שלי הוא Compucase 6A21 ויש לי בו שני מאווררי 120 מ"מ ג'נריים. ההיטסינק של המעבד הוא הסטוק שבא עם ה-2500, אני יודע שהספק גם עושה רעש אבל אין אפשרות להחליף אותו. אז ככה, חשבתי להחליף את שני המאווררים לוואנטק stealth, ואני צריך את העזרה שלכם לגבי ה-HSF של המעבד, ולגבי הכרטיס מסך רציתי לשאול אם כדאי לשים עליו את הסיילנסר? תודה.

15. כרגע יש לי על המחשב: ZALMAN7700+EVERCOOL TURBO 2 שעושים עבודה מעולה בקירור ומאוד בשקט, אבל הספק עושה רעש ואני מעוניין להשקיט אותו, הוצע לי להחליף את המאוורים שלו, איך אני עושה את זה ? יש לו שני מאוורים של 80MM אם אני מנתק אחד אני הורס את הספק ? מה עלול לקרות במצב כזה ? http://www.thermaltakeusa.com/product/Power/PurePower/w00089r/w00089r.asp *חשוב לציין שאין לי אף מאווררים פועלים במחשב ככה שזה הספק כנראה. אני משרשר מהדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=239951.msg2110807#msg2110807 תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by דניאל מלנקי,

היי, המחשב שלי רועש כמו לא יודע מה, והוא מגיעה ל55 מעלות אפילו בלי שאני יישחק? רק שתדעו מה הרמת רעש שלו זה 40 דציבל (כנראה שזה בגלל שזה מאוורר של אינטל)....... למישהו יש פיתרון איך לפתור את זה? אני לא רוצה לקנות מאוורר חדש למעבד וכבר ניסיתי לשמן אותו!!!!!!ואני משתגע מהרעש!!!!זה כמו שתעביר מסור חשמלי מול האוזן!!!!!!! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

17. כשאני מדיק וינדוס בהתחלה המחשב רושם לי ככה cpu fan error press f1 to resume וגם אחרה כמה זמן שאני רוצה להדיק שתי דברים באותו זמן לדוגמע להדליק נגן וגם להיכנס לתיקיה המחשב חם ולא נותן ויש לי זיכרון אמון

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי.. אני עם בעיה מאוד רצינית.. יש לי מחשב דיי ישן [amd sempron le1250 ו9400gt 1gb] וכשקניתי אותו לא כל כך הבנתי בדברים האלה.. אז בקיצור, לא ביקשתי להוסיף מאוורר כי אמרו לי שלא ממש צריך. המעלות : של הכ.מסך 64 במנוחה [אין מאוורר יש צלעות קירור, פשוט אין מאוורר] של המעבד 45-45-42 במאמץ המעבד מגיע ל49-51-48 [TMPIN0/1/2] והכ.מסך במאמץ מגיע ל 75 [יכול להגיע יותר תלוי איזה משחק אני משחק] וזה פשוט משגע אותי אני רואה אנשים עם כ.מסך 30 מעלות ומעבד 16 מעלות ואין לי מושג איך זה אפשרי.. אז, יש סיכון למחשב? אם יש סיכון תוכלו להמליץ לי על קירור טוב וזול [אני כרגע חוסך למחשב חדש אז.. ויקח לי הרבה זמן] תודה.

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by orzilca,

טוב קודם כל יש לי מעבד AXP 2500+ Barton עליו יש מאורר AeroFlew(החדש...לא זוכר תדגם) ועוד שני מאוררי שמונים מאחורה אחד מכניס אחד מוציא עכשיו בשניה שהמחשב נדלק הטמפרטורה של המעבד היא כבר 47 מעלות זה נראה לי קצת מוזר...לא? הרי הוא לא עשה כלום במשך השניה הזאת הצעות? מאווררים נוספים אני מתכוון להוסיף(עוד 2 80 למעלה שיוציאו אוויר חם ולמטה שיכניסו אוויר קר) (יש לי פול טאוור דרך אגב :\) נ.ב המחשב לא באובר קלוק ובפעילות רגילה הוא על 50 מעלות ובמאמץ מגיע גם ל-55 :-\

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  20. Microsoft Windows XP Home Edition Intel Pentium 4 2.6GHz HT 800 MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) motherboard NVIDIA GeForce FX 5700VE SAMSUNG SP0802N (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) 256X4(1024MB) 200MHz DDR SDRAM ביוס: AMI (08/18/03) ------------------------------------------------ האם אני יכול לעשות אוברקלוק במחשב שלי? אם כן כמה אני יכול כבר לשפר? הוספתי לאחרונה 2 מאווררים של 80 מ"מ למארז עצמו לאוורור מקווה שיעזור תודה

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by m_j,

היי, אני חדש כאן. אני דיי מתעניין במודינג (לא O\C), כבר המון זמן רציתי לשים את המארז שלי בגלריה וקבל עליו תגובות. היום הרגשתי שהוא מוכן (קיבלתי את הקתודה ).. הנה המפרט שלי : Amd xp 1600+ (אני אבדוק את הסטפינג בקרוב, בדקתי פעם ושכחתי, הוא היה משהו עם K ) INNO3d GeForce 2 ti 64 ddr Gigabyte 7vtxe (266) DDR micron 256 LG dvd TEAC 48X40 Segate (5400) 30GB מערכת קרור: 2*80 מ"מ מאחורה (של צ'יפטק) -> מוציאים אוויר 2*80 מ"מ מקדימה (אחד מהם של זלמן, השני של צ'יפטק) -> מכניסים אוויר 92 מ"מ בדלת המארז -> מכניס אוויר (של אנטק אני חושב) 92 מ"מ מול הFHS (של זלמן) למעבד: ZALMAN CNPS6000-Cu להארד דיסק (לא שהוא מקרר ממש..) Hardcano 2 קריאת טמפ' זכרונות:…

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  22. שלום, קודם כל רציתי להגיד שיש לכם אחלה פורום ואחלה אתר~! עכשיו יש לי בעיה, במחשב שלי (רגיל בלי מודים) יש מאוורר אחד התקנתי לפי יומיים את התוכנה speed disk, היא מראה לי שהמחשב שלי 48-50 מעלות! תמיד הוא היה בטמפרטורה הזאת כי תמיד הוא היה חם שנגעתי בו. כרגע שמתי מאוורר רגיל מאחורי המחשב (עכשיו הטמפרטורה 40-42). אני רוצה ממכם המלצות מה לעשות..להוסיף מאוורים ,פאן באס (או המכשיר ששולט על המאווררים) או לעשות חיתוך למאוורר בגג של המחשב או בכלל מה לעשות, אני לא מעוניין בקירור מים או משהו שיעלה מעל 300 שקל (אם יש לכם משהו ששווה יותר תכתבו אני מוכן גג 400) המחשב שלי בן 3 וחצי amd 1.5 תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by yoav9,

הצעות שיפור/יעול/אוי כמה המארז מכוער/כל דבר אחר יתקבלו בשמחה נ.ב. עוד שבועיים לערך כאשר אתקין עוד קטודה ואשר את המראה הכללי של המארז (חוטים וכו) אפרסם תמונות באיכות טובה

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  24. Started by the hero,

המחשב שלי חם מדיי!?!?!?? ומי שמבין שיגיד לי אם שאר הפרטים גם סבירים... התמונה צולמה שהמחשב היה יחסית במצב מנוחה...(אימיול, איסיקיו ואינטרנט פתוחים)

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by Mr.Pepo,

היי אני אלון ואני חדש פה בפורום קניתי לא מזמן מחשב חדש ואני מאוד מרוצה ממנו הבעיה היא שלמרות מה שאני וחבר שלי YOT שגם הוא בפורום הזה עשינו טמפ' המעבד שלי לא רוצה לרדת מחמישים יש לי אטלון XP 2400 ללא אובר קלוק שמתי נוזל תרמי אחר מכסף במקום מה שהם נתנו לי על המעבד יש לי וולקאנו 6 CU האם תוכלו לעזור לי? עוד משהו מאיפה אפשר להוריד 3DMARK?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים