אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מעבד E8400, איזה גוף קירור יהיה היעיל ביותר ב OC ? אני פתוח גם לצעות אחרות. Thermaltake BigTyp 120 VX Cpu Fan Zalman 9500 Led S775 Thermaltake V1 Cpu Fan OCZ Vendetta 2 CPU Cooler התקציב שתכנני הוא עד 250 שקל אבל רק אם הגוף קירור מצדיק את הביצועים. שאלה נוספת היא לגבי מידת ההתאמה ל OC של הלוח-אם והזכרון שבחרתי : GIGABYTE EP45-DS3 Intel P45 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3364 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 (כולל גופי קירור מיוחדים) http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3252 האם כדי לבחור אחרים (באותו תקציב כמובן) ?
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
פירקתי כרטיס מסך sapphire x1900 gt מלא אבק לניקוי יש בו את הפלטה של הצלעות קירור שמחוברת אם חומר קירור מרוח רגיל ל GPU, ואל הזכרונות של הכרטיס מסך יש כמו מלבנים כאלה מחומר קירור דומה לכמו פלסטלינה (גמיש כזה ונשאר כמו שהוא אם מעקמים אותו), שיש להם עובי כל האיזור מתחת לקירור מלא אבק, וגם המלבנים ל הקירו אל הזכרונות דיי מלאים אבק שנדבק אליהם איך אפשר לנקות אותם ? להחליף אותם (מאיפה להשיג) ? הם חובה או שניתן לנתק את הזכרונות מהקירור והם לא יתחממו ? אני מתכון להריץ את הכרטיס ללא אוברקלוק
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בתוך המארז מאוורר רק למעבד + לספק כח ועל הכ. מסך אחד קטנצ'יק... אני רוצה לקנות מאוורר למארז שאני אשים מאחורה, שיהיה מספיק גדול ושקט... יש הצעות? תודה
-
- 2 תגובות
- 428 צפיות
-
-
כרגע המעבד שלי על191X11 עם כל המתחים המקוריים, והכול יציב. אבל כאשר אני מעלה את הבאס ל200, גם אחרי שאני מעלה את המתח של המעבד 1.75 ואת הזיכרון ל2.7, המחשב קורס אחרי 15 דקות בprime95, ואחרי 5-10 דקות ב 3dmark03. וגם שאני מעלה את התיזמונים המעבד לא יציב. אין בעיה של חום, הטמפרטורה של המעבד40 מעלות, ובמאמץ 50-52. המפרט של המחשב שלי: AMD ATHLON XP 2500 +Volcno 6 ABIT NF7-SL ver 2.0 OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Revision 2 Performance Series 2/3/3/7 ALBATRON GeForce 4 TI 4280TD(250@270\512@564)64MB Compucase Super Midi Tower CI 6919(hec300W)3fen שני הרדיסקים, ושני קוננים אופטים. זה משגע אותי שה 9Mhz האלו תוקעים לי את ה OC. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אבי נוסע לקוריאה ומכיוון וזלמן היא חברה קוריאנית במקור חשבתי לבקש ממנו להביא לי משם את הקירור הנ"ל. מישהו יודע איך הקירור הזה? (אני רוצה לקרר את המעבד, כ. מסך וצ'יפסט) יש עוד חברה קוראנית שמייצרת קירורים ושעדיפה על מוצר זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם הגעתם עם קירור טוב לתוצאות טובות הסתכלתי במאגר ההמהרה וראיתי רק אחד שם עם מעבד כמו שלי אז בטוח שלא כולם שמו שם את התוצאות שלהם תודה
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הסמארט פאן 2 הרגיל שנמכר כבר זמן רב (כתומי) מגיע עם שני מיסביים כדוריים לאומת זאת הסמארט פאן לדים מגיע עם מיסב כדורי אחד ומיסב רגיל (גלילי) אחד..
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הטמפרטורה של המעבד במנוחה: 59 מעלות צלזיוס. טמפרטורת של המערכת (ככה כתוב בEVEREST)- ארבעים וחמש מעלות צלזיוס. מה זאת מנוחה? יש כמה תוכנות פועלות ברגע, אימיול, מסנג'ר, NAV, ווין זיפ וכו'... מעבד פנטיום 4 1.5 ג'יגה הרץ... לוח אם: intel garibaldi D850GB... המחשב רותח?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה המומלצת ללוח אם אסוס P5W DH יש ברשותי לוח כזה המארז נקי ומאוורר (המארז שלי הוא סטאקר 830 +7 מאוררים של 120 ) והלוח עובר כל הזמן את 42 מעלות האם זה נורמלי?
-
- 13 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום! מה אתם אומרים על הטמפרטורות הבאות: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
האם שווה לשים מאוורר Led בקדמת האפולו (האם יראו את האור שלו) אני יודע שיש על המארז 2 led כחולים מלמטה אבל האם יש פתחים לאור המאוורר ? אם כן/לא איזה מאוורר מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי יש לי טוניק טאוור ורציתי להרכיב אותו הלוח שלי שהוא GA-965p Ds3 הבעיה שהפלטה בצורת H יושבת על קבלים גם אם אני מסובב את הטוניק עצמו לצד השני אז מה לעשות? הטוניק לא מתאים או שהוא מתאים וזה לא משנה אם אני ירכיב עליהם? אם יהיה צורך אני ישים תמונה...
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש ברשותי MSI Ge Force 6600 LE 256 MB DDR PCI-ex מישהו יכול להסביר לי מה זה ה PIPES מה תפקידם ואיך פותחים אותם? יש פה אנשים שיש להם את הקירור הזה?( זה אני יודע שבטוח מתאים לפי מה שרשום בפרטים טכניים) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=22103 האם הקירור הזה יתאים לכרטיס שלי?( לא יודע אם הוא מתאים) http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/CL-G0102/cl-g0102.asp או זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=18906
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
אני צריך תוכנה אובר קלוק לכרטיס המסך(7600gs) שלי אני לא יודע מה הכי מומלץ
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ללמוד + לעשות OC למעבד עכשיו שאלתי מישהו והוא אמר לי שזה לוקח שעות ואפילו ימים .. יש אולי איזה מדריך ? עם תמונות ? איך אני יודע מתי לעצור ? בקיצור אני בחיים לא עשיתי וגם לא מבין יש אולי איזה משהו ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שם את המעבד הזה במארז HTPC SILVERSTONE LC17 ומבקש המלצה לקירור טוב שיהיה נמוך מ15 ס"מ (מרגל ועד ראש) ושיהיה קומפקטי. אני בינתיים חושב על NINJA MINI או ZALMAN 9500. מה דעתכם? אגב, המעבד הולך לעבור אוברקלוק בינוני.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק של 20% למעבד בלי שום בעיות התחממות או יציבות אבל אח"כ כשאני בודק באוורסט המהירות משתנה בין פי 13 [לא נגעתי במכפלה בכלל] לבין פי6 אם צריך עוד מידע תגידו
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מחפש שני מאווררים של 120MM שיתאימו לH100I, כרגע יש לי את המאווררים של קורסייר הבעיה שהם עושים רעש מוזר (מן זמזום של חריקה) בזמן שהם עובדים. כרגע אני נמצא במערך של PULL ואני רוצה להוסיף עוד שני מאווררים למערך PUSH/PULL. לפי מדידה של המארז שלי אני יכול ארבעה מאווררים בגודל מלא בלי שיפגע בזכרונות שלי. המארז שלי הוא FRACTEL DESIGN ARC MIDI. אשמח לעזרה,
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם ..... אני מניח שכולם פה שמעו על מערכות קירור אקטיבי שמסוגלות להוריד את הטמפרטורה של המעבד ל - 20 מעלות. אך כמו כן המחיר היה מטורף מידי לאדם ממוצא ....ובכן חיפשתי ומצאתי פיתרון ענק ..... כמובן לאחר שבדקתי כמעט את כל האופציות האפשריות . כגון קירור מים ועוד כל מיני סוגים של גופים למיניהם . ובכן ...... יש חברה ישראלית ששמה הוא ACTIVECOOL והיא מיצרת את הקירור הכי יעיל למעבדים . (אני חייב להגיד שאני לא עובד של החברה אני פשוט לקוח ממש מרוצה) הקירור עובד בשיטה של קירור Thermoelectric .וזאת השיטה הטובה ביותר . כמו כן היתה פה באתר סקירה של המוצר .... אך אני ממש חולק על הסקירה הזו . ציטוט של החסרונות למוצר. חסרונות 1 מחיר גבוה עד פי שניים ויותר מאלטר…
-
- 136 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
ראיתי ב rivatuner שלוש אפשרויות של אוברקלוק- 2d standard, low-power 3d, performance 3d. למה אני עושה אוברקלוק בדיוק? ועוד שאלה, זה בסדר להשאיר את המהירויות המואצות איך שהם במשך כל הזמן? זתומרת, לאפשר להגדרות של האוברקלוק לעלות אחרי ריסט?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום קניתי את הקירור נינג'ה 2 ואני לא מצליח לעשות אוברקלוק המחשב שלי: פנטיום 4 פרסקוט 2.8 ג'יגההרץ ו1 גיגה ראם לוח אם של MSI (צ'יפסט של ויה PT880) וזה סוקט 478 בקיצור המעבד היה עם קירור סטוק מגיע ל64 מעלות במאמץ ועכשיו ל53 כשאני עושה אוברקלוק המחשב לא מצליח להעלות את הווינדווס וישר קורס ועושה ריסט (חוץ מכמה פעמים שזה הצליח לכמה שניות ואז הטמפרטורה לא הייתה גבוהה בערך 54 מעלות) וכל זה רק באוברקלוק קטן של 200 מגההרץ למעבד בלבד ולא לזכרונות. את הזכרונות (400 מגההרץ בדפולט) הרצתי ב300 ומשו מגההרץ ככה שזה לא הם וגם יש לי קירור די טוב במארז והוא נקי והכל כשעשיתי אוברקלוק יותר קטן שמתי לב שכשאני מריץ OCCT המתח של הליבה יורד מ1.38 ל1.35 בערך או 1.36 ואז כשזה יורד טיפה מתחת הוא מפ…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום. הנה הפתעה. רכשתי את הקירור לעיל. כאשר סיימתי להתקין, שמתי לב שכל המערך רועד. ניתקתי את המאווררים, עשיתי את כל הבדיקות. התוצאה: מאוורר אחד רועד! אפילו כאשר הוא לא יושב על הקולר. קרי, הוא רועד כשלעצמו! כנראה עניינים של איזון, וכדומה. כאשר מליבשים אותו על הקולר, מייד כל המערך רועד (וזה לא דבר בריא - מי יודע מה זה יגרום בשמך שנה?!) מישהו נתקל בבעיה הזאת? במידה ולא - הנה, שתדעו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני הולך לקנות עוד מעט את הכרטיס הזה ושמעתי שהוא מתחמם מאוד 1. זה בסדר שהוא מתחמם? האם זה ככה בכל הכרטיסים או שזה רק אצל חלק מהכרטיסים? 2. האם ההתחממות יכולה לגרום נזק לכרטיס המסך הזה? 3. ומה הטמפרטורה הממוצעת שלו במנוחה ובמאמץ?
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מהוא המאוורר הכי טוב (עד 150 שקל) מיבחינת קירור (רעש לא משנה) למעבד הנ"ל ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-