עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אוקיי המפרט שלי מופיע למטה- צירפתי תמונה שאומרת את התדרים של המעבד , את התדרים של הכ.מסך+טמפ' של הכ.מסך. והטמפ של כל המערכת... האם זה נחשב OC רציני? האם אני צריך להיות מרוצה מהטמפ'? (שיחקתי איזה שעה בדום 3 ואז יצאתי וצילמתי את התמונה- אז אני מחשיב את זה כמשהו בין IDLE לLOAD ) מה דעתכם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 742 צפיות
  2. 55-57 במאמץ. 46-47 במנוחה. אוברקלוק סופי שבוצע(עם קירור סטוק רגיל...): 3.29Ghz 235Mhz FSB הגדרתי בביוס שהזיכרון יהיה על 400mhz ולפי אוורסט(התוכנה) הזיכרון עולה בהתאמה למעבד. ז"א שהזיכרון כרגע על 235mhz במקום 200mhz. כל זה בוצע ללא העלאת מתח והגבלתי בנוסף תpci\agp בביוס שagp=66Mhz pci=33mhz האם כל התהליך שביצעתי נכון ולא מזיק...? והאם ניתן להוסיף עוד, או שבשביל זה אני אצטרך קירורים לזכרונות ולמעבד. הלוח פועל על 32-33 מעלות. השאלה העיקרית היא האם הייתי אמור להעלות מתח...?

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  3. שלום, עד מנת להמשיך ולעלות בOC החלטתי לקרר את הזיכרונות, אני מתכנן לחתוך חורים בקירור הקיים ולהשים סינקים על הזיכרונות התכנון המקורי הוא ככה: כמו שאמרתי דעות תגובות הצעות ... תודה ;D [attachment deleted by admin]

• 45 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by (G),

עלה לי רעיון לבצע שינויים במארז. יש לי מארז של CHIEFTEC עם 5 מאווררים: 2 מאווררים של זלמן 120מ"מ, SCYTHE מאוורר 120 מ"מ ו-2 90מ"מ זלמן. הזלמנים וה-SCYTHE עובדים על מהירות מקסימלית בזלמן 1850RPM וה-SCYTHE 1400 RPM ו-2 הזלמנים 90 מ"מ עובדים בחצי טרוטל(ככה לא שומעים אותם) בעזרת חשיבה נכונה ויצירתיות הצלחתי להוריד 6 מעלות במארז!!! (בלי מזגן) ובנוסף זה לא בא על חשבון הרעש. הוא שקט כביום היוולדו. הנה המוד:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yuval_cohen,

קניתי מסך LCD 16X2 עם תאורה.... ומה שאני הולך לעשות זה... לקחת ריבוע פרספקס בגודל של החריצים של הסידירום ולהכניס בו את הLCD ומאחורה לשים לד כחול.. מה אתם חושבים?? מה שחסר לי.. זה נגד אחד קטן ומעצבן!!! מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה ברחובות??

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  6. Started by Joe Blow,

תראו מה הבנאדם הזה עשה. פשוט מדהים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. לחץ כאן כדי להגיע לתמונות כמובן מהאוסטרלים !! ולמי שאהב אז בטוח יאהב גם את זה (המון המון תמונות!!!)

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by swan,

לא הצלחתי להעלות את התמונות לשרת...אז יש קישור. לקח לי הרבה זמן עד שמצאתי משהו מקורי...(אני מקווה) אז אני מחכה להערות תגובות וכו'. אלעד http://photos.walla.co.il/elad_fgjfj

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  9. Started by YNT,

שלום, רציתי לספר לכם על המוד הראשון שלי זה היה בליל חורף קריר, הרוח נשבה, ונכנס באוטו שלנו נהג מפגר, בקיצור טוטל לוס, מה לעשות שמחים (או שלא) הוצאנו את כל מה שיכולנו מהאוטו לפני שמחזירים לחברת ביטוח, ושאני אומר כל אני מתכוון לזה (מיד תבינו). בקיצור חזרתי עם ארגז מלא כל טוב ממכוניתינו היקרה שהלכה לעולמה (יהי זיכרה ברוך) המשולש אזהרה נתלה על דלת חדרי, הרדיו התחבר לקיר, הכיסויים של המושבים הלכו לכיסאות וכיוצ"ב ... אבל מה אני אעשה עם המנורות שאל יאיר, הסתכלתי על המחשב, על המנורות, שוב על המחשב ואמרתי נלך על זה, בקיצור התוכנית שלי היא להרכיב את כל נורות הרכב על המחשב, התחלתי בקטן קטן כדי לראות איך זה הולך, כמה קדיחות, קניית חומרים והמוד הראשון מוכן, יש לציין שהנורה בפנס אי…

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by yot,

סיימתי את המוד הראשון והלא-מקיף שלי. המוד כולל מאוורר 80 מ"מ בצד המארז, צביעת הדל של הדיסקים והדלת של הדיסק בכחול. אם אני אצליח להוריד את כל הדלת אני אצבע..למישהו יש רעיונות איך? הנה התמונות. המאוורר: מקדימה כשהדלת פתוחה ורואים את הסי די רום הצבוע (מצטער שזה הפוך..): מקדימה כשהדלת סגורה ורואים את הצביעה הקטנה בכחול (שוב, מצטער שזה הפוך): זה המחשב כשהדלת פתוחה, תראו כמה הכל צפוץ בפנים.. זה הכרטיס מסך שלי (Leadtek G4 TI 4200 128 MB) מחובר, רואים בערך את הגוף קירור..(צ'יפסט של ביה) וזה הבאנדל שקיבלתי עם הכרטיס שקניתי לא מזמן (הלידטק): תגובות ;D

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אז לאחר המוד הקודם, אני ממשיך בסדרה, והפעם, כדי להשלים את המוד הקודם - ספק שקוף. אין הרבה מה להגיד, פרספקס 5 ממ, מודבק בעזרת דבק חם, נחתך בעזרת ג'יגסו, רק שעדיין אין חורים לברגים, נשבר לי מקדח 3 מ"מ....... תהנו ! כרגיל, אשמח לתגובות !

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Ewingum,

האמת היא, חשבתי עליו מזמן, אך שני דברים מנעו ממני לבצע את הרעיון: 1) האם זה לא קצת מסוכן להכניס כדור שמוציא ברקים? אוקיי לא בדיוק ברקים במיליון וולט, אבל זה עדיין פעלול חשמלי, זה לא עלול לפגוע לי בבפנוכו שמאוד רגיש? 2) האם זה מפיץ חום (בעיית החום הגם מנעה ממני לבצע רעיון דומה עם מנורת לבה)?

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  13. Started by RaZoR1911 SiNcE198,

היי . אני חדש בפורום ! אבל לא ב hwzone אז סתכלו אל המודינג שהיכנתי אתמול ! בקרוב אני ישים לדים ... ויעצב עוד את הסמל של XP ליד ה זה של ה WINDOWS ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D נו איך אהבתם ?

14. Started by Holy,

תמונות מסיבה כלשהי זה שם את התמונות החדשות באמצע קצת בלאגן תסתדרו תגובות?

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  15. אין לי הרבה מה להגיד..... :-\ רק שהקרדיט אני חושב הולך ל Crazy Mitzi....... אם אני לא טועה..... תודה ! אתמול בערב קצת לא היה לי מה לעשות, אז החלטתי לעשות מה ש- Chieftec לא עשו..... (מה כבר הם לא עשו ? אתם שואלים....) יש לי Dragon DA 01 BLD של צ'יפטק, שזה פול פול פול טאוור למי שלא מכיר, ומאחורה, מעל הספק, יש מקום למאוורר 90 מ"מ...... אני לא אהבתי את זה במיוחד...... בסכום הענק שהייתי קונה מאוורר 90 מ"מ לשם, שאני בכלל לא צריך, הייתי מעדיף לקנות 120 מ"מ לרדיאטור החדש..... אז מכיוון שלא רציתי את המקום הזה למאוורר, החלטתי להפתר ממנו... עכשיו הקטע - איך להפתר ממנו בלי להרוס ולשנות יותר מדי את המארז היפה...... עכשיו תראו את העבודה תהנו ! …

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by oNam,

המוד שעשיתי חתכתי חלון פרקספקס כתום שקוף מהעובדה של ההורים שלי תאורה מדבקת ביו האזרד מ'תם אומרים? שונא את הווב-קאם http://www.fresh.co.il/uploaded/3c9a1bae71b57064.jpg http://www.fresh.co.il/uploaded/3c9a1bb971c1e71c.jpg

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  17. Started by Mr.Pepo,

שלום אתמול בלילה אני וYOT החלטנו לעשות מוד ולגרום למחשב שלי להיות יותר קריר ושקט גורמי הרעש העיקריים הם המאוורר שעל הדלת ששורק בגלל שהחור שלו יותר מידי קטן והוולקנו 6 CU שעל המעבד כיוון שהמאוורר שעל המעבד יוחלף רק כאשר אני יקנה את הוואנטק שיגרום למחשב יהיה הרבה יותר שקט אך בינתיים החלטנו להשתיק את המאוורר על הדלת! יוט הביא מאוורר של ספק שהיה לו והתחלנו בעבודה! ראשית ראינו שאין איפה לחבר את המאוורר שYOT הביא אז פשוט חיברנו את החוטים למולוקס על 12V הדלקנו את המחשב המאוורר עבד !! חיברנו אותו מאחור ישר מתחת לספק וליד המאוורר שעל האיציק תמונה: http://planet.nana.co.il/alonnyot/images/152814pic1.jpg אחר כך פנינו למאוורר שעל הדלת! הברגנו אותו החוצה וחשבנו איפה אפשר לתקוע אותו לב…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  18. סיימתי היום לעשות מוד קטן למחשב שלי זה לקחת משהו כמו 4 שעות (להתחשב בעובדה שזאת פעם ראשונה שלי זה בסדר) מה שעשיתי זה פשוט הפכתי את כבלי ה IDE שלי ועשיתי אותם עגולים עטפתי באיסולירבנד ירוק ועכשיו זה נראה בהחלט מגניב מפנים גם שניתי את המיקום של המאווררים שלי היו לי מאוורר של אנרמקס (80 מ"מ) מול הכונן קשיח שמאחורה הוא חסום ועוד מאורר זול אחד מתחתיו שמאחוריו הוא גם היה חסום אז פתחתי מאחורה מקום לאנרמקס, סובבתי את החוגה שיהיה על המהירות הכי גבוהה, וקשרתי אותו באזיקונים (היה קצת מסובך וגם נחתכתי קצת) והוא עושה רעש כמו של טרקטור את המאוור הזול שמתי איפושהו במארז (לפני הכונן הקשיח במקום לפניו בשביל שיהיה לו מקום לקרר את המארז והאוויר שיוצא יהיה כלוא שם במקום שהוא לא יכול להזיק רצ…

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by ScreameR,

היום הזדמן לי והיתה בבית שלי מצלמה של Webcam :-\ http://members.lycos.co.uk/cr0x0r/modding/ זה סתם החלון והistorm שלי =] אה והגרפיטי ( GraFFiTY ) של Bilabong

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Dead,

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yoav9,

אהה, איזה כיף לרשום את השורות האלו :smoke: אז ככה, בראש ובראשונה אני רוצה לציין את פרוייקט ה"הפיכת המחשב מ-מחשב, ל-למחשב/מפיץ ריח... בקיצור לאחר חיבור המפיץ ריח בעזרת אזיקונים למארץ מופץ לי ריח לבנדר נעים בכל החדר מהמאוורר העליון... OWnz מודינג הבא, לאחר שקראתי פה שאם המארז גדול אז גם אם שמים מאוורר בתיקרה יש סיכוי גדול שהוא לא יקח את כל האוויר החם כי למרות שאוויר חם עולה למעלה יכול להיות שחלק גדול ממנו נשאר באמצע המארז כי אין מה שיביא לו "תנופה" (כמו 120 מ"מ בתחתית המארז), אז לי אין 120 מ"מ, אבל כן יש לי 80 מ"מ של זיגזאג מצויין עם 39 cfm... מספיק טוב :-\ בקיצור עם מעט מודינג של נוודים (קשירת חוטים למארז ולמאוורר) מיקמתי אותו מעל הכרטיס מסך ומתחת למעבד באוויר (כמו טום …

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by FatherBoard,

הזמנתי סוף-סוף ולאחר שחסכתי מספיק כסף את כל הרכיבים למודינג מארה"ב. זה כולל: 1 - מארז אלומיניום מדהים + 3 חלונות (בצדדים ולמעלה) 2 - 3 קתודות אור קרות 3 - 2 מאווררים עם 3 לדים צבעוניים 4 - מאוורר עם גריל בצורת גולגולת 5 - כבלי IDE\FLOPPY מעוגלים, צבעוניים ושקופים. ושאר ממתקים... עכשיו, אני די חדש בכל הנושא הזה של מודיג, וגם לאחר שקראתי כמה מדריכים ועשיתי חיפוש באתר לא כ"כ הבנתי לאן מחברים את הקתודה הקרה. במדריכים רואים כמו מין כרטיס כזה עם חיבור של 2\4 פינים ואליו מחברים את הקתודה. מה זה הדבר הזה? מחברים את ישירות לספק עם היציאת 5\12 V הרגילה? ועוד משהו - איזה ספק אתם חושבים שאני צריך בשביל שיחזיק את כל זה + צורב + DVD + שני הרדיסקים + פנטיום 4 2000 + ג'4 טי4200 ? 350 W…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by drevil,

שלום לכל האנשים בHW ZONE אז ככה- זה הולך להיות מודינג משותף אינטרנטי ראשון ומה זה אומר? יש לי רשימת ציוד, אתם רואים הכל, חושבים נותנים רעיונות, עצות וכאלה, כי רעיון טוב למודינג אין לי.. אז עלה רעיון להרים את הפרוייקט הזה! סבבה? סבבה! אז בואו נתחיל - הכנתי רשימת ציוד ותמונות של החלקים בתנוחות פורנוגרפיות, אז זה מה שיש לנו- 1 מארז ATX 13 מאווררים: 8 מתוך ספקים, 2 שבאו עם המארז (8 מ"מ) ו 3 קטנים. 7 היטסינקים: 2 היטסינקים של פנטיום 2 ( גדולים), 4 היטסינקים קטנים(צ'יפים) 1 היטסינק ענק! + מספר רב של היטסינקים בלתי מוכרים. לוחות אם בשפע (מ286 עד פנטיום 2\3) + מעבדים פנטיום. כרטיסים- מסך : Viper V550 או Ge Force 4 mx 440 - בו אני משתמש כעת... קול: יש לייב, יש…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, התלהבתי כשראיתי בגלריית המודינג באתר אנשיםשעשו מודינג עם מארז כמו שלי, אז אמרתי למה לא? יש לי מארז סימבדה שחור עם חלון....עם מאוורר 80 מ"מ מקדימה מכניס ו80 מ"מ מאחורה מוציא אוויר. עשיתי לא מזמן OC למעבד 2733@2400, והטמפ' של המעבד הייתה 52 מעלות!!! אז החלטתי שאני מוסיף לו מאווררים.... לקחתי את החלון (העשוי מפרספקט), וקדחתי בו עם מקדח כוס לעץ 2 חורים, אחד למעלה (בתור "אגזוז" כי לא יכלתי לקדוח בגג מכיוון שהיה לי רק מקדח לעץ), ואחד למטה מול הכרטיס מסך. קניתי בזיגזג 2 מאווררים של SUNBEAM אחד ירוק קטודה רגילה, ואחד כחול UV. קניתי גם שני גרילים מאותה חברה אחד דרקון, ואחד עקרב. בקיצור קדחתי בפרספקט, הרכבתי ת'מאווררים וזה יצא פשוט מדהים!!!!! זה נראה כמו אקווריום ממש!!! הבעיה…

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים