אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שבהרבה מקומות כתוב שאפשר להמהיר את רכיבי החומרה, יכול להיות שהשאלה נדושה, אבל אני חדש. אז מה זה המהרות ואיך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 435 צפיות
-
-
אם אני מעלה את הfsb ומוריד את התדר של הזכרונות האם זה בסדר להשאיר את הזכרונות על נמוך יותר ממה שהם? למשל הזכרונות שלי הם 800 mhz בשביל לתת fsp של 380 אני צריך שהם יהיו על 700 (לא זוכר בדיוק) זה בסדר להשאיר אותם על נמוך יותר או שעדיף שהם יהיו על המקורי שלהם (800) ואת הfsb נמוך יותר דבר שיגרום לירידה בתדר המעבד אני רוצה להגיע למהירות מעבד גבוה יותר (E6600) ולכמה זה טוב להמהיר את המעבד הזה בטווח בטוח יש לי קירור זלמן לא רוצה להתעסק עם מתחים רק דרך הfsb והמכפלת זכרון
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום יש לי Gf 2 ti של Inno3d והזכרונות של הכרטיס הזה לא טובים בכלל להמהרה, מרפרנס של 250/400 הגעתי עם הזכרונות מקסימום ל 450 ומשהו, דווקא עם כרטיס אחר gf 2 pro גם של inno3d(של חבר שלי) הגעתי ל 230/480(ולא ניסיתי יותר). השאלה שלי היא : אם אני ידביק היטסינק קטן לזכרונות עם מאוורר קטן(486dx2), לכמה אתם חושבים שאני יוכל להגיע?(אין לי כוח לכל המאמץ אם זה יהיה רק כמה מגהרצים בודדים) ואם אין לי גריז טרמי פשוט אני ידביק את ההיטסינק?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל מי שרלוונטי לגביו וגם לכל מי שלא שי לי Intel Pentium D 940 3200 MHz על לוח Gigabyte GA-8N SLI QUAD ROYAL מכיוון שאני די מתחיל בכל הקשור ל OC שאלתי היא האם אפשר בכלל להמהיר? ואם כן אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית בעניין בכיצד להמהיר או אם ישנו מדריך שמסביר איך. הכרטיס מסך שישנו במחשב כרגע הוא 7600GT שעובד על 45% מאוורר במנוחה בסביבות 55C+, בעיקרון המטרה שלי היא להחליף את הכרטיס מסך למשהו יותר חזק ולהמהיר את המערכת לכך שיהיה כמה שפחות צוואר בקבוק. אשמח לכל עצה ותודה על הסבלנות!
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
חבר'ה,יש לי את ה Q6600 G0,ואני לגמריי צעיר מת בנושא אוברקלוקינג,האם למישהו יש מדריך טוב למתחילים איך אני ממהיר אותו לפחות ל 3 ghz על לוח אם P5K של אסוס??? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להמהיר את הכרטיס הגרפי שלי מחברת HIS בעוד 10% לערך אשמח לקבל תוכנת המהרה פשוטה ויעילה וחשוב שתהיה עם שליטה על מאווררי הכרטיס. תודה.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
טוב הצלחתי להמהיר את הסלרון ה1000 שלי ל1330 עכשיו יש לי שאלות: 1) האם הטמפ' טובה 2) האם המתחים של ה12 5 וכו.. טובים (תמונה מצורפת)
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח asus p4p800-e עם מאוורר של זלמן דגם CNPS7000B-Cu, כאשר אני נכנס לביוס אנ י רואה את המהירות על 1400 ומסומנת באדום ובנוסף כשהמחשב עולה ב POST יש הודעה קולית The fan is failed איך ניתן לשפר את המצב תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
יש לי זיכרון 256DDR333 של מיכרון הוא מגיע ב CAS 2.5 - רציתי לדעת עם אני מוריד אותו ל 2.0 איך אוכל לבדוק יציבות (בהנחה שזה יעבוד) - כלומר באיזו תוכנה להשתמש בבדיקת שגיעות על הזיכרון ? שאלה נוספת היא האם שינוי הגדרות אלו יכולה בתווך ארוך לפגוע בזיכרון וביכולותו להציג תזמונים מסוימים, ובסופו של דבר אצטרך לרדת שוב ל CAS 2.5. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום ותודה לכל העוזרים. אז ככה: בבעלותי 2 זיכרונות קינגסטון מהדגם: Kingston 2GB DDR3 1333MHz CL9 1.5V וברצוני להמהיר אותם ל-1440MHz. רק אני צריך לדעת עד כמה אני יכול ומומלץ להעלות להם את המתח.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם איזה תוכנה ניתן להמהיר זכרונות ומהם הסיכונים? ברשותי זכרונות קינגססטון 256*2 400מגה הרץ PC3200 שעובדים בדואל צאנל!
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9500 Pro של הרקולס. מהירות הליבה הנוכחית היא 277MHz ומהירות הזיכרון הוא 270MHz. עד כמה אני יכל להגביר את המהירות ( בלי לגרום נזק ) ?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש כרטיסי זיכרון שלמרות שרשום שהמהירות שלהם היא 1600MHz מופיע שבפועל הכרטיס עובד על 1333MHz. שמתי לב שזה קורה בגלל שיש פעמים שה-spd speed וה-test speed של הכרטיס שונים ושאפשר בביוס להעלות ידנית את המהירות. רשום אפילו בתמונה שצירפתי שיש פרופיל מוכן במיוחד בשביל זה. האם המהרה כזאת כרוכה בסיכון מסויים או בעלייה כלשהי של הטמפרטורות במחשב? ואם לא, אז למה מלכתחילה ההגדרות לא היו על המקסימום?
-
- 5 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
1 רציתי לדעת מה יצא לי מזה שאני אמהיר את כרטיס המסך שלי הרקולס gf3 prophet 3 64ddr בעיקר רציתי לדעת האם ההמהרה תשפר את איכות התמונה במשחקים והאים עליה ב-3dmark פרושה גרפיקת משחקים טובה יותר 2 איך אני יודע מה הטמפ' של כרטיס המסך יש לי תוכנת סנדרה משהו ואנני מצליח למצוא את הטמפ' של כרטיס המסך
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, זה עתה קניתי GTX 570 של חברת MANLI רציתי לאיזו רמת המהרה אני יכול לצפות מכרטיס כזה? איזה סיכונים אני נוטל בשעה שאני מנסה לבצע המהרה? ההמהרה עומדת כראוי במאמץ של תוכנת GPUTOOL (ATITOOL) אבל קורסת ברגע ב3DMARK EXTRME מה זה אומר? בעצם היא עומדת בכל המבחנים ( כמו HEAVEN DX11 ועוד ) חוץ מ3DMARK האם יש חשש בהעלאת מתח ע"י MSI אפטרברנר ? אם הכרטיס קורס זה אומר שהוא נהרס קצת? תדה על התשובות סליחה על הבורות
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הוא על 938RPM ממוצע והמעבד במנוחה בטמפרטורות מטורפות של 56-57 המחשב חדש לגמרי !! אני מיואש.. איך מגבירים את המאוורר ?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי את המחשב הבא מחברת TMS (נתניה) : http://tms.co.il/preview/spec/phekzsg1 המוכר בחנות העיר לי שהרכיבים שבחרתי מאפשרים אוברקלוק יציב (המוכר דיבר על 30%~) לא די בזאת, הוא הציע לבצע את האוברקלוק בעצמו, כולל בדיקות (8 שעות של OCCT) ואם לא די בכך - אחריות מלאה ושקולה לאחריות שהייתי מקבל אילולא היה נעשה אוברקלוק בד"כ בעבר נמנעתי מאובקלוק כי לא היה לי כח להתעסק עם כל ענייני היציבות וקיצור החיים הפוטנציאלי של המחשב, אבל עכשיו אני מתפתה מה אתם אומרים? למישהו יש במקרה נסיון עם אוברקלוק ב-TMS? כי באופן כללי הבנתי שהם חנות טובה מאד (וקיבלתי גם רושם מאד חיובי היום כשהייתי שם) תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום המתאים... יש לי מחשב ישן +AMD 939 3200 , כרטיס מסך 8800GT Nvidia (עם קירור פאסיבי), לוח אם של גיגהביט GA-K8NF-9 1GB DDR RAM, winXP. אני מעוניין לעשות לו הסבה שישמש בתור מחשב מדיה שמחובר לטלויזיה בלי להשקיע כסף. בעבר הוא לא הצליח להריץ סרטים ברזולוצית 720HD באופן חלק וזו הבעיה והמטרה העיקרית כרגע. מה האופציות שלי ? תודה
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON 64 3000 VENICE עד כמה אני יכול להמהיר ומומלץ. ואיך להמהיר. תודה לכל מי שמגיב
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
אהלן! יש לי מעבד 4 ליבות, 2.83 ג'יגה כל ליבה, והייתי שמח להעלות את התדר, לא בכמות מטורפת אלא משהו יעיל וצנוע. המפרט שלי: מעבד intel q9550 2.83ghz לוח אם gigabyte EP43-DS3L (אני יודע שיש לו חולשות) זיכרון kingston value 2gb 800MHZ X2, בקיצור 4G של 800 כרטיס מסך gigabyte ati hd4850 512mb מארז coolermaster elite 334, לא מאוד גדול אבל מאוד נוח ולא צפוף בכלל ספק coolermaster 600W exteme power מאוורר פולט אוויר החוצה בקרבת המעבד (חלק עליון), מאוורר מכניס אוויר בחלק התחתון של המארז. שאלות: 1. לאיזו מהירות הייתם ממליצים לי להגיע בתנאים הבאים: א. אני לא רוצה להפריז בקירור (קנייה של אמצעי קירור חדשים) ב. בהתאם לרכיבים הקיימים (ספק, לוח אם...) ג. לשמור על אורך חיי החלק…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן, אם זה לא מתאים לפורום הזה, אני אשמח אם ההודעה תועבר למקום המתאים. אתמול עשיתי קצת OC למחשב הישן שלי (בערך 10 אחוז - מ-1800 ל-2000 ועדיין יש לי לאן להתקדם). מה שכן, הבחנתי בתופעה מוזרה - אחרי ה-OC פתאום יש סטייה של השעון (זמן) של המחשב. על כל 12 שעות, הוא מתקדם 12 וחצי שעות (כיוונתי אותו ב9 בערב לשעה 9 בערב, והבוקר ברבע ל9 בבוקר הוא הראה 9 ורבע). לפני זה הוא היה מתחרפן פעם בכמה ימים (בערך 5 דקות לחודש). מישהו יודע מה הולך פה?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, רכשתי זכרונות מסוג: OCZ DDR2 800MHZ OCZ2T800C44GK. לפי נתוני היצרן CL 4-4-4-15 כאשר מקבלים 2.2V . כאשר אני בודק ב Bios , הזכרונות מקבלים 1.8V ולכן הזמנים שלהם CL 5-5-5-18 . אני לא מוצא את האפשרות לתת להם מעל 2.1V ( בלוח ניתן להעלות רק עוד 0.3V דגם לוח אם: MA78GM-S2H Gigabyte ). חוץ מזה חשבתי קצת להמהיר את המעבד AMD 5200+ DC דרך ה BIOS . יש לי קירור מתאים ואני לא מעוניין בהמהרה מטורפת ( אולי 10-20% ). אז השאלות למבינים בתחום הם: 1. איך אפשר לגרום לזכרונות לפעול במתח הנכון ועקב כך ה- CL יהיה נמוך יותר? 2. מהם השלבים לביצוע המהרה בטוחה למעבד והאם יש צורך לשנות גם את תדר ה BUS ( או ה- HTT )?
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף,הכל רשום בכותרת,כמו כן יש ברשותי כרטיס של Albatron מסוג 6800GT 256MB הקלוקים המקוריים שלו הם 350/500 והמהרתי אותו ל 400/550 (המהירות המוצהרת של ה 6800U) אני עם קירור סטוק יש לציין. יש סכנה בזה? כדאי להוסיף קירור? (אני לא מתכוון להמהיר אותו מעבר לכך) תודה רבה לעוזרים. נ.ב הטמפרטורה שלו עכשיו היא 48 במנוחה ו 65+ במאמץ אבל יש לציין שזהו יום קר מאוד.
-
- 5 תגובות
- 474 צפיות
-
-
מה זה אומר [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 496 צפיות
-