אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מהו המאוורר הטוב ביותר מבחינת יחס בין ביצועים למחיר עבור המעבד E2160. אני לא עושה OC. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אז ככה בזמן האחרון אין אפשרות לשחק במחשב מכיוון שהוא מתחמם יתר על המידה (קיצות קודמים זה לא היה ככה, ולא השתנה דבר) ניקיתי את המחשב פיקס כמו שצריך, שואב, לחץ אוויר. למעבד אני צריך להחליף משחה טרמית, אך כרגע הטמפרטורות שלו עומדות על כ52, ו54 במנוחה (לפי SPEED FAN, CORE 0 CORE 1). והכרטיס מסך נמצא על טמפרטורה מאוד גבוהה ונראה לי שהוא הגורם לבעיה, כרגע על 62 מעלות במנוחה אחרי שהעלתי את המאוורר מ30% ל100%, כולל דלת פתוחה של המארז ומזגן שמקפיא את החדר. ככה שבתנאים "רגילים" ז"א מארז סגור, מזגן על טמפרטורה נורמלית\בלי מזגן ומאורר על מהירות של כסביבות ה60% המעבד עומד על קרוב ל70 מעלות במנוחה. מה אני יכול לעשות בשביל לסדר קצת את הדברים ושאוכל לשחק שוב במשחקים ולהוריד טמפרטורות? הה…
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני מעוניין להוסיף למארז שברשותי שתי מאווררים 120mm יש לכם סוג טוב של מאווררים ולא סתם מעפאן??? תודה...
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש ורציתי לבדוק את יכולות הoverclocking שלו אבל כשאני מנסה להמהיר את כרטיס מסך דרך Nvidia control panel אחרי שאני עושה RESET למחשב ההגדרות חוזרות למצב הבססי . איך אני יכול להשאיר את הכרטיס במצב החדש גם אחרי שאני עושה RESET?
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
התחדשתי אתמול בלוח אם מעבד וזכרונות חדשים... המעבד הוא 2500k המדהים ללא שום מאמץ וללא קירור מיוחד הגעתי אתמול לתדר 4700mhz ול 8 שניות ב super pi 1mb מעבד פשוט מדהים... גם הלוחות החדשים של אסוס פשוט עולם אחר,כל כך קל להשתמש בביוס גם מי שלא מבין הרבה יכול לבצע אובר קלוק מעולה עם התוכנה שמגיעה איתו מבלי להתעסק בשום מתחים ושטויות הכל אוטומטי...בקיצור ללא ספק המעבד המושלם ביותר שיש כרגע בשוק.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מוזר, הנסיון הראשון לא עובד. any way: אני עושה OC לכרטיס innovision ge force 2 mx 200 הצלחתי להגיע למהירויות האלה: memory: 166@210 core: 175/210 לא היו שום בעיות יציבות, אבל לא ניסיתי להגיע ליותר. על המעבד של הכרטיס יש מאוורר קטן אבל אין שום קירור לזיכרונות. האם למישהו יש ניסיון עם כרטיס דומה? בתודה מראש, Component נ.ב. כמובן, עכשיו הthread הקודם עובד, לא משנה.
-
היה פעם ל-KSP אותו בקטלוג ב-210 ש"ח, היום אין אותו יותר שם. כל חנות אחרת לוקחת לפחות 250 ש"ח... האם מישהו מכיר חנות אחרת שתמכור אותו במחיר נמוך? בנוסף, האם לדעתכם יהיה שיפור ניכר באיכות הקירור מול ה-6500AlCu שיש לי עכשיו?
-
הכרטיס עם O.C ל XTPE ,טמפר' 39 מנוחה 58 מאמץ. יש לי את ה MX1 שקניתי עבור המעבד וחבל לא להשתמש בה גם עבור כרטיס המסך ( בהנחה שהיא מתאימה ). בנחה שפירוק הקירור לא מסובך ( קפיצים מנגנונים ) אודה לעזרה כיצד לפרק את הקירור לשם מריחת משחה והרכבתו מחדש,האם צריך גם למרוח מלבד הליבה גם את הזיכרונות ? ( גם המלצה כיצד לשים את המשחה :באמצע קצת או שכבה אחידה על כל הליבה ). אודה לעזרתכם. נ.ב. אם הרכבתי את המחשב מאפס אני יוכל גם להסתדר עם זה אבל תמיד טוב לשמוע המלצות והנחיות.
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם אם תוכלו לעזור לי להתחיל, הכל חדש לי - באיזה פרמטרים לגעת בביוס ...? האם להשתמש עם הCoreCenter של הלוח ? אם כן איך הוא משפיע, האם הוא מעלה גם את המתחים או רק את הMHz ? על כמה לעלות את הזיכרונות T1/T2 ,מתחים ? האם להשאיר בביוס על AUTO ? איך אני נועל PCI-E (אם צריך, או שזה רק לAGP ?) כרגע אני בינתיים עם קירור סטוק אנסה להגיע כמה שאפשר איתו. המחשב עם שני מאוורים 120 אחד מכניס שני מוציא. תודה לכל העוזרים במלאכה
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
אוקיי, אז נכון שאני עושה מהכל כתבה נחמדה והכל, אבל בינתיים אני רוצה שתשמעו קצת רשמים... כרגע המעבד על 1500, עם מתח התחלתי כלומר 1.475, יציב להפליא, ואני בטוח שעם היטסינק נורמאלי הוא לא היה עובר 38 במאמץ, כרגע הוא על 40 בגלל הוולקנו 7 הנוראי... שמחתי שהמעבד יציב כל כך במהירות הזאת, עוד עם מתח התחלתי כזה נמוך, איזה יופי... רואים שהסלרון מתחיל לצבור כוח ככל שמהירותו עולה, תסתכלו על זה במהירות של 1.5 ג'יגה הרץ... תוצאות מכובדות בהחלט לדעתי... וכל זה ביציבות מופלאה... בניסיון שלי להעלות ל-1600 כלומר בביוס החלפתי את מערך המחלקים ל-133:133:33, העליתי את המתח אפילו למקסימום והוא לא עשה לי פוסט... מתח של 1.675 לא הספיק לו, ונראה לי שנצטרך מוד כלשהו למתחים שם, כי הוא לא …
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב. האם הקירור הישן שקניתי מזמן יתאים ללוחות החדשים של AMD AM3 ואינטל 1155 והאם הזקן יספק את המעבדים החדשים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
-
אינ יודע שהשאלה קצת טיפשית,איך אני מוציא את המאוורר הקידמי של המארז. הוא נמצא בתוך תושבת מפלסטיק ואני לא מצליח להוציא אותו! אז אם יש איזשהו טריק אני אודה למי שיגלה לי
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מישהו חשב על זה ? http://www.virtual-hideout.net/cgi-bin/newspro/viewnews.cgi?newsall
-
- 9 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש משהו מוזר בביוס כיוון שבאתר של asus אומרים שאני יכול לעלות את ה fsb עד 150 ולי יש עד 133 וגם אומרים שאפשר לעלות ב אחד ואצלי זה לא ככה והביוס שלי הכי מעודכן 1005 משהו מאוד מוזר
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את המעבד I7 2600 , לא הגרסה עם ה K , האם ניתן לבצע לו OC , ומה זאת אומרת טורבו בוסט 3.8GHZ , עכשיו אני רואה רק 3.4 ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי עובד עם לוח אם מסוג maryville intel , עם מעבד p4- 1.6GH. לוח האם מתחמם במהירות עצומה , גם ללא מאמץ מיוחד של המחשב. אני חושב שמדובר בבעיה של קירור. -מהו המאוורר המומלץ למקרה כזה (גודל ,זרם, דגם וכו'). -היכן יש למקם את המאוורר. תודה מראש על העזרה. lopp
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קיבלתי השבוע מחשב חדש, ואני אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על הטמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך =] כרטיס מסך - HD4850. תמונות:
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום. לפני כשנה וקצת רכשתי את הכרטיס 1950XT גרסת ICEQ3 של HIS. לפני כחודש קיבלתי את המערכת החדשה שלי שכללה מעבד חדש (E5200@3), והרגשתי שאני רוצה לנצל יותר את המעבד ובכלל את המערכת ולהוציא ממנה יותר ביצועים, התחלתי באובר לכרטיס, והגעתי ל 668 לליבה ו 932, שזה דיי צולע (625\900 בסטוק)... יותר מזה, תוך כדי משחק (לאחר 10-20 דקות משחק) הכרטיס כנראה מפסיק לשלוח תמונה למסך, המסך עובר למצב "מנוחה" כזה ולאחר כמה שניות הוא חוזר לעצמו אך הגדרות המאוורר שלי ב AI TOOL מתאפסות ואם אני ממשיך לשחק זה ייקרה שוב שוב בשכיחות גבוהה יותר ויותר. דבר ראשון, רציתי לדעת אם יש אפשרות לנעול את הגדרות המאוורר שלי ב ATI TOOL, כך שלא משנה מה, ההגדרות יישארו כמו שהן. דבר שני, רציתי לדעת איך אני ממשיך את…
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום כולם, פעם ראשונה שאני מנסה לעשות OC למערכת שלי (AMD, תושבת 939) (בכלל - פעם ראשונה שאני מנסה לעשות OC נקודה..) המפרט בצד, רק שהזכרונות הם 2.5-3-2-5 והם 2X1GB במקום מה שרשום שם.. העליתי מתח למעבד ל 1.425V לזכרונות ל 3.0V (הם BH5) שמתי את המכפלה על 10, היחס הוא 5/6 והתדר 295 (בסטוק 200) מערכת ההפעלה עולה יפה, ה core speed לפי CPUZ הוא 2950MHZ (סטוק - 2200) והזכרונות עולים בתדר 210.7 (בסטוק 200) אבל כשאני מנסה להריץ super pi על 1M, הוא זורק לי הודעת שגיאה בזו הלשון: NO CONVERGENT IN SQR05 למישהו יש מושג מה אני עושה לא נכון? (ה PCIE נעול על 100, ביטלתי coolnquiet , ה CPC על enable, וה- DRAM Bank Interleave מופעל כמו כן ה Spread Spectrum וה- CPU Thermal Trottling מכובים).…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכלי שבו השתמשתי למריחה של משחה טרמית הוא כפית של גלידה...מה שטוב בה זה שהיא רחבה וישרה...(לפחות אלו של גלידה באר שבע..חחח) אשמח לשמוע על עוד פתרונות
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יכול להיות שהמאורר ממש גרוע שהוא לא עובר את ה4000 RPM?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, חג מולד שמח! ספק הכוח מחובר אצלי ללוח אם nForce4 GA k8n. ה cpu מראה צניחה במתח כשה c'n'c בפעולה. הספק לעומת זאת, לא נהיה שקט. הספק לא אמור לרדת בהספק ב idle? אולי הוא פשוט לא מחובר כמו שצריך, או לא מקונפג להחליש את המאוורר שלו כשאין צורך? איך זה הולך בספקים? הם עובדים לפי הצורך, או כל הזמן בפול גאז? הוא פשוט רועש מאד ומעצבן אותי. כתוב עליו silent אבל הוא לא... http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TT-W0049&cart=11359775802930924〈=heb תודה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום האם ניתן לצרוב Bios של Fx 5700 לכרטיס Fx 5700LE ??? האם יתקבל שיפור ביצועים ??? אם כן, איכן ניתן לאתר Bios של Fx 5700 ??? תודה מראש עודד
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-