אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
התקנתי כרגע את Asus Tweak utility v3.11 וביצעתי המהרה קטנה לכרטיס Asus V7700 GeForce 2 GTS 64MB DDR (בעקבות התקנה של המשחק MOHAA.... : ) אני יודע שיש עוד תוכנה בשם NVMax, מאיפה אני מוריד אותה? כדאי לי להמהיר יותר ממה שעשיתי כרגע (220 לליבה ו 364 לזיכרון)?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אחרי מספר נסיונות כושלים לברר גם אצל היבואנים קיוותי כאן לקבל תשובה. תודה !
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermal-interface-roundup_10.html#sect1 מממ... תמיד ידעתי שהARCTIC SILVER 5 יותר טוב מה2MX ;D לפחות קיוויתי תסיקו את המסקנות שלכם לגביי איזו משחה עדיפה
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בעוד כמה חודשים קצרים איזה pentium 4 2.0a OWnz וכבר עכשיו התחלתי במסע חיפושי ברשת אחר מערכת טובה לשימוש. כרגע המערכת עומדת על INTEL P4 2A GHZ - 478PIN 0.13 512k Cache Corsair CMX256A-3200C2 ABIT IT7 MAX Enermax 350W EG 365P VE אבל זו לא הנקודה. לאחר מכן חיפשי hs/f טוב, לעמן האמת הכי טוב שאני יכול למצוא. בדקתי בחנויות בארץ וראיתי מבחר קטן בצורה משמעותית לעומת הhsfים של amd, ואז בדקתי ב2cooltek והיו להם שם רק 4 hsfים לפנטיום 4.... עכשיו שני הhs/fים הנבחרים אשר הם גם זמינים בארץ הם הax-478 והvulcano 7 פלוס... עכשיו שני שאלות: 1)איך זה שלסוג המעבדים בעלי היכולת oc הגבוהה ביותר יש כזה מבחר מגעיל של hsfים 2)האם הבעיות של הa…
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
המדריך האחרון שעשו ממש לא מזמן OC על מעבד 2500K רציתי לשאול אם באמת הכלים שהראו שם זה כל הכלים לOC ברמה כזאת סביבות 4.5-4.7 בתור אחד שלא עשה OC ^^ ומתחנן OC במחשב בחדש רציתי לדעת האם זה באמת כזה פשוט שינו כמה אופציות ל off/on ומשחק עם המתח ?תודה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש ל-IS7 והתקנתי מהדיסק את הדבר הזה שמראה את הטמפ' במחשב. עכשיו יש שם PWM שהאמפ' שלו במנוחה אצלי 36 ובמאמץ לא עובר את ה-47 (PRIME95) שאלתי היא: מזה ה-PWM הזה?...והאם הטמפרטורה שלו טובה אצלי?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם פרסקוט(intel 3 ghz) מגיע לי ל70 מעלות.. כאשר המעבד 70 מעלות והלוח אם (asus p5gd1) הוא 43 מעלות....socket 775. אז המאורר של המעבד מסתובב על 3100rpm אני חושב שזה לא תקין. יש איזה שהיא תוכנה שמשאירה את המאורר שיסתובב מינימום נגיד 3000 סיבובים או 3500 סיבובים??? הנה תמונה http://i32.tinypic.com/sb6136.jpg מהזה הזרמים האלו ? ב+5v ו12??
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מפרט מחשב 1-מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb 2-Gigabyte GA-X48T-DQ6 Intel® X48 Express Chipset LGA 775 3- Corsair DDR3 2GB Kit 1333Mhz PC3-14400 9-9-9-24 4-ספק TAGAN 900 BZ 5-מארז THERMALTAKE KANDALF 6-כ מסך NVIDIA 9800GX2 7-קירור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן חברים. אחרי מלא התלבטויות בקשר לקירור מים בסוף אני סגור על זה והולך לרכוש לי קיט השבוע הזה. עכשיו בניתי כבר את כל הדברים שאני צריך ואני צריך את הדעה שלכם מה לשפר ברצוני כרגע לקרר את המעבד הכרטיסים פחות חשובים לי. בקיצור הנה הדברים שאני רוצה לקנות: מה דעתכם?האם צריך לשפר פה משהו?אל תתייחסו לכבלים הם דברים שאני קונה בטוח. למי שמעוניין הנה המערכת שלי: i7 3930k 5.2ghz Rampage IV Extreme Gskill 4x4gb Seasonic 1250w gold xseries תודה והמשך יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
Mainboard : Gigabyte EX38-DS4 Processor : Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2500 MHz Video Card : ATI Technologies Inc Radeon HD 3870 Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) מקרר למעבד SYCHE NINJA מארז ANTEC sonata 3 שהרכבתי עוד מאוורר של 120 על איפה שיש את הHD'ס יש לי שלושה. תראו את הטמפרטורות זה הגיוני הכמויות האלה של המספר 50+? זה מאוד מדכא אותי... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
עדיין לא מציאות, אך נחמד לראות. מה שמפתיע אותי זה שהזכרונות עברו POST. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=148633
-
- 13 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מהירות המקסימום של המאוורר של ה - athlon ii x4 630 - שלי נמוכה משמעותית בשבועיים האחרונים. לפני זה אם הייתי משחק באיזה משחק תובעני במיוחד והמעלות היו מגיעות לאיזור ה 55-60 המאוור היה עובד על 4000 + rpm , ואם הייתי משחק הרבה זמן גם ל 5000 ו לפעמים גם 6000 שצריך. עכשיו משום מה אחרי משחק ב bf3 למשל, המאורר נעצר באיזור ה 3500, למרות שהמעבד והלוח אם מגיעים למעלות מדאיגות (68-71). הורדתי את התוכנה 6 easytuner שמתאימה ללוח אם שלי שם אפשר לשלוט על מהירות המאוורר ושאני מנסה לשים את מהירות על מאה אחוז זה מגיע לאיזור ה 3400 rpm. מצד שני שאני שם את זה על כל מהירות אחרת זה גם מגיע ל 3400 rpm, אז אני לא יודע כמה זה שווה. ניקיתי את המאוורר וזה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? תו…
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
במהלך השבוע הזה אני אמור לקבל את המעבד INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 ואני מתכנן להוציא ממנו את המיץ כמה שאפשר, כך שאני צריך המלצה למאוורר, מה שחשוב לי זה שהמאוורר יהיה גדול (120 מ"מ לדעתי) ושקט עד כמה שאפשר עם אפשרות שליטה על מהירות הסיבוב שלו. אני אצטרך גם היטסינק טוב למאוורר הזה, הבנתי שהיום Thermalright מייצרים את ההיטסינקים הכי טובים, לא? אז אם יש לכם המלצה אני אשמח. דבר נוסף, אני מתכנן אוברקלוק גם לכרטיס מסך GTX285 וגם בשבילו אני צריך את המלצתכם לקירור אוויר יעיל ושקט. מפרט: 1: מעבד/processor INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX 2: לוח אם/Mother Board ASUS P6T SE 3: כרטיס מסך/Grapgic Card GIGABYTE 1GB GTX285 PCX 4: דיסק קשיח/Hard Drive Western Digital 1TB 32MB S…
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הנושא עלה במקור פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411505.0 אבל החלטתי לפתוח שרשור חדש פה כי זה כבר לא קשור. זה המצב: הצ'יפסט מתחמם מאד, גם במנוחה, ברמה שאי אפשר להשאיר עליו את האצבע ליותר מרבע שניה בלי להשרף. לפי כל מיני תוכנות שבדקתי הטמפ' היא 48-9 רוב הזמן ולא ממש משתנה במאמץ. על פי הבנתי מקצת חפירה באינטרנט הסנסור של הלוח נמצא בין שני הסלוטים של הכרטיסי מסך ולכן הוא תמיד מראה שהוא חם מדי (מותקן 9800GTX שיושב במנוחה על 60-65 בד"כ). ובכל מקרה, ההיט סינק של הצ'יפסט יותר חם מ-50 מעלות להרגשתי - פשוט חם מדי למגע. הרבה יותר חם מהכרטיס מסך נגיד (כשנוגעים זה מרגיש הרבה יותר חם, תכלס אין לי מושג מה באמת ההבדל בטמפ' שם). בגדול הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח להתק…
-
- 12 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן חברה', אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד בעל 4 ליבות בחודש חודשיים הקרובים, ההתלבטות כרגע היא בין ה Q6600 לבין המעבדים החדשים שצפויים להגיע שיכילו 12 מגה זכרון מטמון... השאלה היא כזאת, האם יש אפשרות (בכל אחת מהאופציות) לקרר את המעבד בצורה פסיבית? השאלה מתחלקת לשניים - בהנתן שאיני עושה OC, ובהינתן שכן. סה"כ אני לא בטוח לגבי הצורך ב OC במעבדים האלה כי למה שאני צריך אותם הם לדעתי מעל ומעבר גם ככה... אבל הסקרנות תמיד מחייבת לשאול.
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני חייב להגיד שדיי התאכזבי מהמוצר הנ"ל. היו לי כמה בעיות בהתקנתו: א.) החוטים של הUSB קצר, ככה שאני לא יכול לשים אותו בשום מקום מעבר למקום התחתון שלי במארז הFull Tower. מלבד לזה החוט בא מפוצל ל8 חוטים מזעריים ולא בא בחתיכה אחת. היה דיי מבאס לחבר את זה. ב.) משום מה הפנאל עצמו גדול מאוד. עד כדי כך גדול שהוא לא נכנס למארז. (הצלחתי להכניס אותו לברזל, אבל לפלסטיק הוא לא נכנס). הייתי צריך לשפשף את המארז שלי רק בשביל להתקין אותו. ג.) החוט של הFireWire ממש בוטל בתוך הפאנל. כל-כך בוטל שהייתי חייב להסיר אותו רק בשביל להתקין את הדיסק שלי בפנים. ד.)הדיוק של החיישן גם מאוד מפופק. אני ממש לא בטוח שהוא משקף את המציאות. בקיצור דיי התאכזבתי מTT.
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתכנון OC למערכת מבוססת E6300. מפרט המחשב: C2D E6300 @ 1.86GHz + קירור סטוק 2x1GB DDR2 Twinmos 667 5-5-5-15 Gigabyte 965P-S3 HEC 300W ביוס: FSB:DRAM 4:5 Bus 266MHz מה האפשרויות המומלצות ל OC למערכת זו? לאיזה ביצועים ניתן להגיע? תודה
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש למישהו ביקורת על ה-articsilver 5 והאם אפשר להשתמש בו בקירור לכרטיס מסך? תודה
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
היי, ברשותי לוח אם GA-Z87X-UD3H עם מעבד i7 4770K. כרגע אני עם קירור סטוק של אינטל. אני מעוניין להחליף אותו ל-NH-D14 של noctua. העניין הוא שבאתר החברה כתוב שמשקל גוף הקירור המקסימלי המותר הוא 450g בעוד המשקל של הקירור הזה הוא 1.2KG. האם צריך לדאוג? או שאפשר להתעלם מהמלצת היצרן במקרה הזה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב HP DM4-1060us קניתי אותו לפני פחות משנה ועדיין יש לי עליו אחריות. מזה כמה חודשים אני מריץ עליו את המשחק Starcraft 2 ושמתי לב שהמחשב מתחמם מאוד במהלך המשחק. כבר בהתחלה קניתי מאוורר פשוט ב 30 ש"ח.. וזה לא עזר. לא מזמן קניתי את ה coolermaster X2.. וגם הוא לא ממש עוזר- המחשב מתחמם מאוד במיוחד בצד השמאלי-רחוק (היכן שפתחי האיורור נמצאים. הרצתי עליו 2 בדיקות עם HWMONITOR ו SPEEDFAN החלק העליון- בדיקה לאחר שהדלקתי את המחשב- בלי שום דבר שרץ עליו. החלק התחתון- לאחר ששיחקתי שעה ב Starcraft 2 http://imageshack.us/f/855/79291622.jpg/ האם יש בעיה? (שמתי לב שבאחד מהנתונים כתוב 80 מעלות גם כאשר אני מדליק את המחשב.. אבל הנתון הזה נשאר קבוע- 80 מעלות- לא משנה מה אני עושה). מה ל…
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ענתיקה (בלשון המעטה) ולאחורנה המאוורר של המעבד התחיל לעשות רעשים מטרידים ניסיתי להסירו ולנקות אותו מאבק אבל זה לא עזר הרבה ואני מפחד שהמאוור עשה את תפקידו בעולם הזה והגיע הזמן להחליף אותו הבעיה היא שאין לי מושג בכל הקשור למאווררים ואני זקוק בדחיפות לעזרה- איזה מאוורר אני צריך? אגב מאוד חשוב לי מאוורר שקט פרטים על המחשב- מעבד: פנטיום 4 2.4MH לוח אם: ASUS P4SPMXSE תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מה המצב חברים ? אני רוצה משטח קירור ללפטופ שלי יש לי Dell inspiron 1525 הסיבה היחידה שאני רוצה לקנות היא כי הוא עובד 24/7 יש למישהו המלצה עד 200 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הממ... קצת רקע כללי על הבעיה : היום חשבתי לי להוסיף\להחליף גופי קירור על הV7700 הישן שלי (Geforce 2 GTS) , הדבקתי גופי קרור על הזכרונות , החלפתי את הגרוטאה שASUS קוראים לה מאוורר בCRYSTAL ORB... שמח וטוב לבב הדלקתי את המחשב והפתעה... הכרטיס חם (58מעלות) ומה שהכי הפתיע אותי הוא שהליבה על 2V (במקום 1.5V ,כבר המספר הזה מעלה מספר תהיות לגבי האמינות שהרי הVOLTAGE , עלה ב33% נשמע בלתי הגיוני בעליל, כך לפחות מורה הSMART DOCTOR של ASUS אבל זאת לא נראת טעות כיוון שהליבה רותחת , בדקתי... אין בעייה של כשל בהתקנה של הגופים כיוון שאיך שהוא אפשר לקרוא לעצמי מנוסה בעניינים אלה (אז אפשרות של התקנה כושלת של הCRYSTAL ORB אפשר לשלול)... מספר גורמים שרציתי לציין שיכולים להיות הסיבה לכשל (לא…
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכם, ניסיתי לעשות OC לE8400 שלי ל4 ג'יגה,שמצריכים שהזכרונות ירוצו במהירות של 890 MHZ לפחות...אבל לא הצלחתי להגיע לשום יציבות,ותמיד הבעיות התקשרו לזיכרונות.. ניסיתי להביא להם מתח של עד 2.21 וולט ולשחרר את התיזמונים ל5-5-5-15,אבל כלום לא עזר,וגם כשהורדתי טיפה את תדר המעבד ואת תדר הזכרונות לא הצלחתי להגיע ליציבות... הנקודה הגבוהה ביותר שאליה הצלחתי להגיע היא מעבד במהירות 3.87 GHZ וזכרונות בתדר 860 MHZ...רק במצב הזה הזכרונות והמערכת כולה יציבים פיקס-והזכרונות מקבלים רק 2.05 וולט... ראיתי כאן בפורום אנשים עם מערכות דומות שהגיע עם המעבד הזה לתוצאות פשוט פסיכיות של מעל 4.5,ואני נורא מופתע ומבואס שאני לא מצליח להגיע אפילו ל4... אם מישהו יכול לייעץ לי ולעזור לי,אני אודה לו מא…
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן אנשים, מקווה שקשור לפה- קניתי מחשב לפני חצי שנה בערך, חזק מאד, עם מאוורר AC7 PRO למעבד, ובמארז - HEC 6919B יש 2 מאווררים סטנדרטיים 12 MM הבעיה היא שהמווארר האחורי, בגב המחשב לא מסתובב בכלל! על הלוח אם יש לי 2 חיבורים - SYSTEM FAN 1 ו - SYSTEM FAN 2 ניסיתי לחבר אותו לשניהם, אך הוא לא עובד... כשאני נותן לו דחיפה ידנית, הוא ממשיך להסתובב לכמה שניות ואז מפסיק- משמע שיש לו חשמל אך עדיין הוא לא מסתובב כראוי.. מה אפשר לעשות מלבד להחליף את המאוורר? תודה רבה!! :hi:
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-