עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by subarel,

האלה: http://www.twinmos.com/dram/dram_p_twister_ddr2_800.htm כתוב 1.8 + 0.1...? זהו!??! בכל מדריך OC שראיתי כתוב להעלות ישר ל2.1...? אני עובד על זה : http://forumz.tomshardware.com/hardware/Core2Duo-Overclocking-Guide-v1-ftopict197995.html מדריך שמיועד לאסוס כמו שלי אז קל ללמוד ככה... בראל.

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by Boxster,

קודם כל הנתונים היו ככה: http://up48.siz.co.il/up1/j5xmjeaymmdf.jpg ועכשיו שאני מנסה להיכנס לOVERDRIVE זה רושם לי: http://www.siz.co.il/my.php?i=njojvwfkzigl.jpg העלתי את הCORE CLOCK ל:775 ואת הMEMORY CLOCK ל:1200 זה נחשב OC טוב? ועוד כמה בערך אני יכול לעשות OC? ד"א יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק את המעלות של הכרטיס מסך? תודה

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by JentuS,

שלום לכולם . אני בצעתי אוברקלוק למעבד שלי (2500K) לפי המדריך לביצוע אוברקלוק למעבדי K שיש פה בפורום , הגעתי ל-4.8Mhz , עם מתח למעבד 1.34V , אני הלכתי על השלב של אוברקלוק למתקדמים שבמדריך הזה ושיניתי גם מתחים לפרמטרים אחרים , ויש לי כמה שאלות : 1. קודם כל רציתי לדעת באיזו תוכנה רצוי ועדיף להשתמש לבדיקות שלאחר האוברקלוק , OCCT או Prime95 ? (פשוט הבנתי ש-OCCT יותר נוחה) ואם אתם ממליצים על OCCT אז האם אני צריך רק להשתמש בבדיקה שנקראת CPU : OCCT ? , ובהגדרות הבדיקה האם אני צריך לבחור את סוג הבדיקה Infinite או Automatic ? (הזמן צריך ליהיות שעה כמו שהבנתי) , וב-Test Mode מה עלי לבחור בין השלושה פרמטרים : Large , Medium או Small Data Set ? , והאחרון האם עלי לסמן למטה Use All…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. בחלק האחורי של המארז, החל שהחלפתי למשטח פרספקס (למי שזכור, הייתה פה הודעה), הכנתי מקום למאוורר 120מ"מ שיוציא את החום מהמארז דרך הרדיאטור. המאוורר - מאוורר 120מ"מ, שפועל על 230V, מאוורר רצחני במיוחד, עוקף את הדלתא על בטוח....! טכניקות - על שולי המאוורר - במקום בוא הוא בא במגע עם משטח הפרספקס, הדבקתי פסי גומי/ספוג, זה ששמים על המשקוף כדי לאטום את הדלת. וזה בכדי לצמצם את הוויברציות המופקות ע"י המאוורר.

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  5. Started by dani k,

היי אנשים, קניתי מחשב חדש במזל טוב , וממש ברגעים אלו אני מרכיב אותו, הבעיה היא שאני חדש בתחום....וקראתי באיזשהו מקום שצריך למרוח משחה טרמית על המעבד, זה חובה ? ואם כן, איפה אני משיג את זה ואיך בדיוק צריך למרוח את זה ? תודה

• 7 תגובות
    • 507 צפיות
  6. אני לא מצליח לשים את הזיכרון ביחס של 1:1.....אני לא מצליח ,מישהו יכול לעזור? ניסיתי את כל הפונקציות שאפשרי ואני לא מצליח...... קניתי 2 סטיקים של הזכרונות הללו: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1322 עשו עליהם באתר כתבה והשוואה לזיכרונות אחרים והם יחסית יצאו טובים ........עלו לי בסביבות ה600 כולל משלוח..... בעיה היא שאני עושה אוברקלוק למעבד אני לא מליח לשים אותם ביחס של 1:1 גם כשאני מוריד את מהירות הזכרונות..... הזכרונות עובדים עכשיו ביחס של 4:5 ולפי מה שירון הסביר לי בפרטי זה מאוד איטי....... הם עכשיו על מהירות של 333 לזכרונות ולמעבד 133 באס ומכפלה של 20 ......על כמה אני צריך לשים אותם כדי שיהיה לי יחס של 1:1???!?!? התזמונים שלהם הם: 2-3-2-5 הכי נמוכים…

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  7. כדי להיות יותר ברור אני שואל אם 10 מעלות זה פחות זה משמעותי מספיק כדי לעשות oc שישנה משו..בביצועים של הכרטיס מסך..

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  8. מפתיע http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=101727

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  9. שלום אנשים יש לי מעבד AMD 3000 בתושבת 754 לוח אם של גיגה בייט Gigabyte GA-K8NS זיכרונות TWINMOS לא בטוח איזה וכשאני מנסה לעשות OC אני מצליח להגיע רק ל215 ביציב וב220 המערכת לפעמים קורסת אני עושה OC דרך הביוס ואני לא יודע איך משנים את המכפלה של הזיכרונות או מה עושים איתם בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  10. אני צריך קירור כמה שיותר נמוך (אם אפשר בגובה של הקירור סטוק שזה 65 מילימטר להערכתי), שקט ואפקטיבי התקציב שלי הוא עד 150 עם חריגה אפשרית עם חריגה אפשרית ל200 אם שווה מבחינת עלות\תועלת. כרגע(בחורף) המעבד עומד על 60C במאמץ ככה שאני מסתפק אבל בקיץ זה סיפור אחר ככה שאני רוצה למנוע את הבעיה. תודה, סמיון. עריכה: לא הולך להתבצע OC

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום אני כרגע מפתח צורת קרור חדשה למעבד נכון לרגע זה זה די סודי אך אני זקוק לעזרה כזאת שמעתי רכיב אלקטרוני וכאשר עובר דרכו זרם הוא גורם לקרור אני לא יודע איך קוראים לו ואני יודה מאוד למי שיעזור

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by Yuvky,

שלום, בזמן האחרון יש לי בעיות בCS ואני חושד שהמעבד בקצה דרכו. האם הטמפרטורות האלו לתקינות? מעבד P4 עם ליבת פרסקוט- 55 במצב רגיל. לא יצא לי לבדוק במאמץ אבל אני חושב שזה גבוה 7600GT - 55 בממוצע. גם לא יצא לי לבדוק במאמץ בנוסף, צירפתי תמונה של speedfan, יש כאן איזשהו באג בתוכנה, משהו יכול להסביר לי מה קורה& לתת חוות דעת על הטמפרטורות אני אשמח. תודה,יובל.

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  13. שלום. ביצעתי OC למעבד. יותר כספורט מאשר כל דבר אחר. דבר אחד ששמתי לב אליו הוא שלמרות ש Cool n Quite על מצב ENABLED (פעיל), הוא לא עובד בפועל. ז"א - מכפלת המעבד והמתח נשארים ללא תזוזה גם כאשר אין מאמץ (בזמן idle). אי אפשר להינות משני העולמות? תודה

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  14. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16162 משהו נראה לי חשוד, בשאר המקומות המערכת הזאת לא יורדת מתג מחיר של 1400 שקל!

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by wilken,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש שמשמש אותי כמחשב לקולנוע ביתי. היום הפעלתי את התוכנה Everest בגלל שרציתי לבדוק את הטמפ' של הרכיבים במחשב. התוכנה הראתה משהוא קצת מוזר ולא ברור לי : cpu - 80c cpu#1 \ core#1 - 11c cpu#1 \ core#2 - 4c האם התוצאות הגיוניות ?? מדובר על תוצאות בזמן מנוחה . כאשר המחשב מתאמץ הCPU משתנה בעוד מעלה או שתיים וגם הCORE המעבד הוא AMD 4850E ולוח אם של Gigabyte תודה לכול העונים.

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  16. מה המצב אנשים ?.. היום הייתי אצל טכנאי כדי להתקין את ה - HD4850 + ספק חדש על המחשב ושאלתי אותו אם המעבד שלי (E4500) יעשה צוואר בקבוק לכרטיס המסך החדש ... הוא אמר שכן ואמרתי לו שאמרו לי (אנשים מהפורום הזה) שצריך לעשות למעבד OC כדי להקטין את הצוואר בקבוק ... אחרי שהוא הרכיב הוא אמר לי שהוא עשה לי OC ל - 2.9 (בדק יציבות בערך 20 דקות עם התוכנה OCCTPT והכל היה יציב) ... הוא עוד אמר שזה ה - OC הכי בריא שכדאי לשים לפי החלקים שיש לי במחשב וגם זה שילוב של שיפור גבוה וחוסך בחשמל (לא כמו ב - OC מטורף שיש ניצול חשמל מטורף), שאלתי אותו אם זה לא יעלם לי כשאני יפרמט והוא אמר לא ... באתי הבייתה, פימרטתי והכל טוב ויפה וכשהתקנתי SP2, התבטל לי ה - OC !!! נכנסתי ישר לביוס ניסיתי לשחזר והצלח…

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  17. הזמנתי את הלוח הזה במחשב החדש.. ואני מאוכזב לגלות שהקירור של הגשר צפוני שלו פאסיבי ובכלל לא כללו קירור משום סוג על הגשר דרומי שנשאר חשוף באויר... לפי פורומים בארצות אחרות אני רואה שהרבה שמו שם קירור אקטיבי השאלה האם זה סתם בישביל ההתלהבות או שזה נדרש.. כי אחרת לא מבין למה לא שמו את זה מהתחלה..

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  18. היי, לפי מה שהבנתי בכל מערכת קירור מים צריך לשים סליל כסף במיכל. והשאלה היא: למה? איזו תכונה יש לכסף כנגד עכירות המים בלופ? וראיתי אחד ביוטיב (Linus Tech Tips) שהמיכל שלו (Swiftech MCRES REV.1) הפך לעכור ומגעיל אחרי זמן מה הוא החליט לשים פיטינג מכסף (Bitspower TRUE Silver) ולהחליף מיכל (זה היה המיכל השלישי שלו מאותו סוג). האם זה עוזר באותה מידה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום ושבת שלום! יש לי מעבד של אינטל E6420 ליבה כפולה 2.13 החלפתי את קרור המעבד של אינטל שהיה לי בארטיק קולינג פריזר פרו 7 בחמסין לפני כמה ימים המעבד היה ב40 מעלות במנוחה אתמול שהיה כמו היום המעבד היה ב-34 מעלות במנוחה עם הקרור של אינטל היום לאחר החלפת הקרור נשאר באותה טמפ לפי חיפוש שעשיתי בכל מיני אתרים ומדריכים,טמפ המעבד בעזרת ארטיק קולינג פרוזר פרו 7 הייתה צריכה לצנוח בלפחות 10 מעלות לעומת הקרור של אינטל למה הטמפ נשארה אותו הדבר? ההתקנה הייתה ללא בעיה,ממש קלה,הלכתי לפי המדריך בדיוק אולי אפשר לשלוט על המאוורר? אשמח לקבל עזרה תודה

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  20. עכשיו יש לי רק מאוורר אחד כללי

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  21. חברת החומרה הותיקה מציגה קו חדש של מאווררים לשוק הביתי, שמבוססים על טכנולוגיית Magnetic Levitation להמשך: https://hwzone.co.il/corsair-מציגה-מאווררים-עם-קירור-חדשני-מבוסס-ר/

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Adi_79,

שלום, מנסה לעשות OC לכרטיסי המסך שלי (palit hd4850 sonic special ddr5 בחיבור crossfire) ומשום מה התוצאות ב-3Dmark Vantage יורדות במקום לעלות. משתמש ב-riva tuner האחרון, מהירות איוורור דינמית (ניסיתי גם עד 80-100% קבוע) הטמפרטורה הכי גבוהה שהכרטיסים הגיעו היא 54 מעלות. לא מצאתי איך אפשר ב-win7 לכבות את אפשרות ה-VPU Recovery. אני חושב שאולי זו הסיבה, משהו יכול להדריך אותי איך איך לבטל את זה?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  23. שללללווםם תקשיבו יש לי מחשב Pentiom 3 733 256mb RAM voodoo 3 (sad sad i know)grrr אין לי מושג איזה כרטיס אם יש מצב שאני הופך איכשהו עם אוברקלוקינג את המחשב הזה עם הוצאה של מקסימום 2500 שקל למחשב שיריץ את המשחקים החדשים ביותר בחצי שנה הקרובה על מקסימום איכות?? לא ברזולוציה הכי גבוהה אבל שיריץ טוב וחלק מאוד מאוד משחקים כמו far cry ו Half life 2 דברים ככאלה

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by shoeyal,

תוכנת BENCMARK מבית AMD N-BENCH3 התרשמויות ?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by what the fuck,

טוב קניתי את "ערכת הליפוף" של ונטק, או פשוט סליבינג אז עשיתי סליבינג לכבל של מאוורר ה coolermaster שלי (יצא נורא יפה אגב) חיברתי אותו, הדלקתי תמחשב, והוא לא מסתובב טוב כיביתי תמחשב, הדלקתי שוב, עדיין לא מסתובב וזה מאוורר לדים ירוקים, והלדים פועלים, אז זה ממש מוזר... וכן, בדקתי אם אין שום דבר שמפריע לכנפיים להסתובב

דיונים חדשים בפורומים