אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אתמול בזמן מישחק GRID המישחק הפסיק ליפעול וחזר למסך הרגיל ונתן הודעה של טמפרטורות גבוהות נא ליבדוק מאווררים והיטסינק המעבד הוא AMD ATHLON II X2 250 ולוח-אם GUGABYTE MA770-UD3 REV 1.0 ביצעתי בדיקות מאמץ ע"י OCCT למשך שעתיים + ע"י ORTHOS וניטרתי טמפרטורות עי CORE-TEMP ו EASY-TUNE 6 של GIGABYE והמעבד לא עבר את ה-44-46 מעלות בבדיקות של למעלה משעתיים כמו כן בדקתי על ידי 3DMARK 06 + VANTGE בלופים של 3 בדיקות חוזרות על עצמם ברזולוציה של 1680X1080 AAX8 ולא היו לי קריסות או ארטיפקטים זה קורה רק במישחק GRID בשאר המישחקים זה לא קורה כגון : HAWX COD4+5 GHOST RECON 2 CRYSIS WARHEAD וכמו כן בדקתי את כרטיס המסך עים FURMARK ואין קריסות מה יכולה להיות הבעייה המוזרה הזו תודה מראש לכל העונ…
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני רוצה שהוא חזק ל OC ! תודה
-
- 13 תגובות
- 964 צפיות
-
-
המשחת הטרמית ששמים על המעבד זה אותה משחה ששמים על ה GPU של כרטיס מסך ? אני רוצה למרוח משחה טרמית מחדש על ה GPU ואני חושש שזה יהרוס את הכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי במחשב 768 RAM 512 של קרוסאייר שקניתי ועוד 256 של לא יודע מי רציתי לדעת אם אפשר לעשות איכשהו לזכרונות אוברקלוק? יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 4 MX440 (לצערי) ומלא משחקים לא פועלים עליו....בגלל שהוא MX אם אני אעשה עליו אוברקלוק משחקים כאלה כן יפעלו? יש בכלל טעם לעשות לו אוברקלוק? ועכשיו לשאלה קצת יותר ניובית מקודמותיה... איך אני עושה בכלל אוברקלוק? אני יודע להתקין תוכנה של טמפרטורה ולבקר טמפרטורות אבל אני לא ממש יודע מה הטמפרטורות המקסימליות שמותר לי להגיע אליהן לא שאמורה להיות בעיה כי המחשב שלי יחסית קר מבפנים מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנה של טמפרטורות?
-
- 10 תגובות
- 842 צפיות
-
-
ליבה 580 זיכרונות 702 טמפ' במנוחה 41-44 מאמץ 58-60 ניסתי להגיע ל-600 בליבה אבל המסך נכבה. זה הגבול של הליבה\זיכרונות? אפשר לעלות מתחים ? כי הטמפ' בסדר לא ? ואיפה מגדירים שה-OC ישמר ולא יתאפס כל ריסט ?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני ניוב לחלוטין בכל מה שקשור לאוברקלוקינג, אני לומד לאט לאט. יש לי כרטיס מסך כמו שפורט למעלה. כן כן, קירור פאסיבי, כן כן, היטסינק גדול ומרשים, כן כן - אפשר לבשל עליו חביתה בזמן משחק. מתחמם כאילו פיזרתי עליו אבקת צ'ילי. אוורור נאות למארז - יש. 92 מ"מ מכניס אוויר מקדימה, 120 מ"מ מוציא אותו מאחורה, המעבד (E6550) נמצא על 25 מעלות במנוחה, לא עובר 42 בזמן מאמץ. כרטיס מסך בזמן מנוחה - 48 מעלות. עשיתי לו אוברקלוקינג זניח לחלוטין, משהו באיזור העשרה מגהרץ תוספת לGPU ולזכרונות. גם המעבד קצת משופר,FSB 345 כפול 7.0= 2421.6 (מקורית 2333). ונגיע לפואנטה: אני רוצה עוד. כל רכיב ורכיב במחשב הזה יסחוב עוד אוברקלוקינג, למעט כרטיס המסך. והוא לא רע, לצרכיי (אני לא גיימר רציני, יות…
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
טוב אז אני יכול להשיג מוצרים של TT במחירים זולים ואני מחפש היטסינק טוב שלהם למעבד שלי, ואם הוא בלי מאוורר אז גם מאוורר טוב (שוב, של TT). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערך I5 ונתקלתי בהתלבטות. האופציות: STOCK- הכי זול 104 ש"ח קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 באמצע ויש לו 54 CFM 138 ש"ח קרור למעבד Scythe Ninja 2 Rev. B הכי יקר ויש לו 52 CFM 185 ש"ח לא ממש איכפת לי מרעש אבל עדיף שלא יהרוס לי את המוח מרעש... מה ההבדל ומה הכי משתלם וכדאי?
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש 775 פנטיום4 והוא מרעיש, אני רוצה להחליף את מערכת הקירור של המעבד. חשוב לי שיהיה שקט מאוד וכמובן שיקרר כמו שצריך. מה עדיף? TT BIG TYPHOON או (נחושת) ZALMAN CNPS 7700
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי SOKET 775 משום מה יש לי בעיה ואני לי מצליח להרכיב את ה AC7 FREEZER PRO רציתי לדעת האם יש מאורר באותו מחיר (140 שקל) שיוכל לתת לי את אותו שקט וביצועים של הפרייזר אשמח לקבל תשובה בהקדם בתודה אמיר...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. יש לי מאוור של 120 ממ של VPPV ויש לו 3 חוטים 2 מחוברים לחשמל אדום ושחור ישיש עוד אחד לבן חתוך למה?? ( חיפשתי באתר יצר ולא מצאתי כלום ) 2. כך זה שיש לי 3 מאוורי 80 ואחד 120 וכשהפחתי כוון של אחד מה80 מהוצאה להכנסה יש לי ירידת טמפ של 2-3 מעלות?? הסידור שלי הוא 80 אחד מכניס 120 מכניס 2 של 80 מכניסים ( אחד מהם הוא עם המשחק של להוצא או להכניס )??
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן אז ככה המחשב של חברה שלי נמצא בטמפרטורה של 63 במצב רגיל ו82 בערך כאשר הוא מתאמץ. החלפתי משחת תרמיט ניקיתי את כל האבק מהקירור הרצתי אנטי וירוס הורדתי תוכניות שפועלות עם המחשב (msconfig) כלום לא עזר הטמפרטורה עדין נשארה גבוהה מה עוד אפשר לעשות תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול לתת לי המלצה למאוורר לקירור כרטיס מסך של ASUS? כל הפרטים נמצאים באשכול הקודם בכתובת : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231780.msg2037539#msg2037539
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הפלטייה הזאת שנמכרת ב EMP לאן אני מחבר את החוטים שלה??
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום החלפתי היום לוח אם, ומשום מה המאורר של המעבד (ARCTIC COOLING FREEZER-7-PRO) לא עובר כרגע את ה 550RPM, בלוח הקודם הוא היה עובד על מהירויות משתנות (ע"י speed fan) מ 1000~4000 RPM . טמפ' המעבד כרגע היא 34 מעלות שזה בסדר, אבל המהירות נמוכה... בדקתי גם בBIOS וגם ב speed fan ובשניהם הטמפ' והמהירות זהה. בלוח החדש אני גם לא יכול לשנות את המהירות של המאוורר... (הלוח החדש הוא GA-P35-DS3L ) רעיונות ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי מחשב נישא DELL D600 שמתחיל להתחמם במשחקים. כאשר הוא מתחמם הוא מוריד את מהירות המעבד ולפי כך ה-FPS מתחיל להיות בלטי נסבל. כדי לנסות לפתור את הבעיה, חיפשתי כלי שליטה על המאורר של הלפטופ ואכן מצאתי את הכלי הבא: http://www.diefer.de/i8kfan/index.html הרצתי את המאורר על מהירות הגבוהה ביותר, בדקתי שאין אבק ו\או לכלוך על המאורר וניסיתי לשחק שוב. כעבור מספק דקות ה-CPU הגיע לטמפרטורה של 80 מעלות ובקר הטמפרטורה הקטין את מהירות שעון של המעבד. כעת אני מנסה לחשוב על פתרון אפשרי של בעיה זו: :s05: א) לשדרג את מאורר בלפטופ ליותר מהיר (לא יודע אם זה אפשרי כי המחשב עדיין באחריות וכן כי איני יודע האם ישנם מאוררים כאלה במוצע) ב) לצרף בצורה כלשהיא מאורר נוסף עם זרימת…
-
- 5 תגובות
- 507 צפיות
-
-
במחשב שרת החדש שלי (מבוסס סלרון 633+CUSL2) המעבד עובד על 41 מעלות ברגיעה יש עליו מאוורר רגיל ב30שח אם זה קשור אז יש לי שם כרטיס מסך OB
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני רואה לפעמים שצריך לפתוח איזה מכפלה כדי לעשות אוברקלוקינג מישהו יכול לתת לי הסבר?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי חבר'ה מה קורה? טוב, אז אחרי כמה זמן שאני כבר מכיר את המחשב שלי, מכיר את היכולות. יש אמצעים מתאימים, סירקולצית מאווררים, מארז מרווח.. בקיצור, מי שעוד זוכר אותי.. ממזמן לא הגבתי כאן ו..גם חורף. אז המעבד שוכב לו בidle על 30 מעלות בערך בחדר.. ובload הוא לא ממש עובר את ה44 (הרצתי prime95) (מדובר במעבד pentium D) אז החלטתי קצת להתחיל בהמרת שעון! אז כמו שזכור לי שפעם היה לי לוח אם עם AGP וע"מ להתחיל אובר-קלוק תקין, היה צריך לנעול את מהירות הBUS של הAGP, כדי שלא תשתנה בהתאם לBUS של המעבד וככה הכ.מסך יזייף ובקיצור המחשב לא יעלה. אז עכשיו יש לי pci-e, כמו בטח לרובכם. אז בביוס אני יכול לבחור מהירות BUS אוטומטית (מה שאני לא רוצה) או לנעול את מהירות הBUS על תדר כלשהו.…
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
העיקר שיהיה הכי טוב שיתן את הביצועים המקסימליים :
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הלוח לא מצליח לעשות פוסט עם יותר מ1.85 וולט למעבד וזה לא קשור לספק כח ... (ספק TT410 מעבד AXP2400 , כרטיס מסך ג'יפה 4 , 5מאווררים , שני כוננים ו1 דיסק קשיח .... )
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
הכונן הקשיח שלי הראשון היה על 32 מעלות והשני על 26 מעלות שמתי מאוורר 12 ס"מ מאחורה שימשוך אויר ופתאום הטמפרטורה נפלה בצורה מטורפת הראשון 25 השני 21 איך זה ? יכול להיות שה EVEREST מזייף ? המאוורר עושה 1900 סיבובים לדקה עשה רעש מטורף ואחרי יום הפסיק :lol: איזה מגניב חשבתי לקנות משהו שקט אבל פלא פלאים הפסיק פתאום הרעש המחשב ניהיה שקט . יש לי התלבטות יש לי מאוורר מאחורה שמושך אויר מאוורר מקדימה שזורק את האויר ושמתי עוד מאוורר 8 בצד שיזרוק אויר אני לא יודע אם כדאי להפוך אותו שימשוך אויר מה אתם אומרים ? http://www.imagefrog.net/show.php/57481_149615021508151214961493151214921.JPG למה ב 12V רשום 1.66 ? בביוס רשום 12.32 גם פה רשום שה 12V הוא 1.6 למה ? VALUE זה ממ…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שהם קירר את המחשב למתחת לאפס וזה? כמה שיותר נמוך יותר טוב... ;D
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אז יש את שני אלה שאני רוצה לקנות מאחד מהם שתיים ולמקם אותם בטופ של הCM690 : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_498_501&products_id=4310 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_498_500&products_id=4311 מה ההבדלים ביניהם? אני יודע שיש הבדלים בRPM ובCFM אבל יש עוד הבדלים חוץ משני אלה? שניהם S-FLEX? תודה לעוזרים! (:
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-