אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני די חדש פה אני מתעניין בכל הנושא של הmodding הגעתי לפה דרך הפורום של signup למי שמכיר יש שם מספר מדריכים על modding נדלקתי על זה ישר והם המליצו עליכם כאתר חומרה רציני שמתעסק בדברים האלה. מה שרציתי לשאול זה מה אני צריך לדעת בשביל לעשות modding של קירור למשל ( באתר של signup יש מספר מדריכים בנושא אבל רציתי לשמוע דעה נוספת ) תודה מראש שחר.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כמעט 50 מעלות לא בעומס מלא אלא רגיל בלי איזו תוכנה שבכוונה מעמיסה עליו האם זה נורמלי ?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שהיא מחוברת למטה כרגיל, אז חצי מארז מואר, והחצי השני מעל הכרטיס מסך חשוך יחסית זה מארז מידי טאוור רגיל לא פול טאוור ולא כלום... בכל מקרה לשים אותה בחלק הימני אני לא יכול בגלל שזה רחוק ממפרץ הPCI והחוט לא מגיע שאני שם אותה למעלה (אחרי מאמצים רבים) הספק מסתיר את רוב האור ושוב זה הולך לאיבוד שאני שם אותה בצד שמאל רואים ממש קצת מואר ממש ממש קצת וכל החלק הימיני לא מואר בגרוש.. שמתי אותה באמצע, במקביל לכרטיס מסך ראו הכל ממש מואר ויפה בטירוף אבל זה סניוור לי את העין וזה מעצבן מאוד חח מה אתם ממליצים לי לעשות הרבה ברירות לא השארתי..
-
- 12 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני רוצה ליקדוח חורים ל4 מאווררים במארז שלי- מאוורר אחד 8 ס"מ על החלון איך אני קודח חור בגודל של המאוורר על חלון פלסטיק ואיך אני מרכיב אותו שם?? מאוורר 12 ס"מ למעלה ו12 למטה איך אני קודח לאלה?? ומאיפה אני משיג את כל החלקים??(ואם מישהוא יכול להמליץ לי בהודעה על איזה מאווררים ואיפה ליקנות באיזור הצפון) תודה
-
- 12 תגובות
- 809 צפיות
-
-
ברצוני לעשות חלון בצד המארז... שמעתי שצריך דרמל.. מישהו יכול לתת לי יותר פרטים איפה קונים אותו? ואם אפשר לצרף תמונה שאני ייראה מה זה.... זה יעזור מאוד. וברצוני לדעת איפה אוכל לקנות קתודה קרה בצבע כחול, ולאן אני אמור לחבר את הקתודה? לספק עצמו? או שהוא צריך זרם קטן יותר? תודה על הכל HD.
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום! אני וחבר שלי רוצים לקנות שני קטודות (אני ירוק והוא כחול), אז הזמנו זוג ב-180 ש"חואני ממתין לזה כבר 14 יום (המקסימום שהחנות אמרה זה 10 ימים ואני מעוצבן), ובכל פעם שאני מתקשר הם אומרים שיש בעיות אצל היבואן והוא לא רוצה לתת להם את זה וכדומה.. נמאס לי כבר לחכות, אם חברה קובעת זמן מקסימלי, שתעמוד לזה, ואם יש להם בעיות אז שהם ישלמו על זה לא אני, זבש"ם. אני חושב לקחת מחנות אחרת, אבל יש שמה שתי קיטים של קטודות: THERMALTAKE PerfectLight SoundControl cathode kit ב- 111 ש"ח וSUNBEAM cold cathode kit w/dual inverter - ב-130 ש"ח. רציתי לדעת אם מישהו יודע אם יש הבדל מבחינת עוצמת התאורה בין שני המנורות, חוץ מה שבטרמלטק אתה מקבל את הבקרת קול. האם המנורה של טרמלטק מגיע עם מפסק שאפשר…
-
- 13 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מפרט בחתימה... אני רוצה לנסות לדחוף עוד תמעבד ולהוריד מכפלה ולהעלות FSB... איך אני עושה את זה?
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
המהירות של המאוורר של המעבד מסתובבת ב 20000RPM ן 10000RPM משהו שלא נתקלתי בו בחיים .. והמעבד מראה 27מעלות ... למשהו יש תשובה בשבלי ? (זה מאוורר של אינטל עם הסניק שלו , והוא עבד במחשב אחר שבוע אז הוא דיי חדש ... )
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום חברים שדרגתי את מחשבי מdual core e6750 לi3 540 עם לוח אם של gigabyte GA-H55M-S2V אשמח לעזרה בoc.. כמה שאלות.. 1.מה התזמון שאני צריך לעשות לזיכרונות ddr3 1033mhz של kingston? 2.מה המתח המומלץ לגשרים,למעבד,ולזכרונות? 3.אשמח לעזרה עם הביוס של ג'יגהבייט
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
במהלך השבוע הזה אני אמור לקבל את המעבד INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 ואני מתכנן להוציא ממנו את המיץ כמה שאפשר, כך שאני צריך המלצה למאוורר, מה שחשוב לי זה שהמאוורר יהיה גדול (120 מ"מ לדעתי) ושקט עד כמה שאפשר עם אפשרות שליטה על מהירות הסיבוב שלו. אני אצטרך גם היטסינק טוב למאוורר הזה, הבנתי שהיום Thermalright מייצרים את ההיטסינקים הכי טובים, לא? אז אם יש לכם המלצה אני אשמח. דבר נוסף, אני מתכנן אוברקלוק גם לכרטיס מסך GTX285 וגם בשבילו אני צריך את המלצתכם לקירור אוויר יעיל ושקט. מפרט: 1: מעבד/processor INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX 2: לוח אם/Mother Board ASUS P6T SE 3: כרטיס מסך/Grapgic Card GIGABYTE 1GB GTX285 PCX 4: דיסק קשיח/Hard Drive Western Digital 1TB 32MB S…
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני לא כזה מתעסק באוברקלוק אבל התדר הנמוך של המעבד הזה די מעצבן(2.33GHZ למי שלא יודע) אז אולי אני יעשה איזה OC קטן משאני יודע בOC זה רק לשנות את הFSB ואני לא יודע במה לגעת עוד(נגיד תדר של הזכרונות RAM או הVOLTAGE ודברים כאלה) יש לי לוח אם GB EP43-DS3L וזכרונות של KINGSTON 800MHZ וCL6 נראה לי העלתי את התדר של המעבד ל2.8GHZ בלי לגעת בשום דבר אחר(השארתי את המכפלה על 7) וכשאני מנסה להעלות עוד זה לא נותן לי בעיקרון אני רוצה להגיע ל3 זה אפשרי?
-
- 14 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
-
יש לי מעבד AMD 3800 X2 : השאלה האם הטמפרטורה של המעבד שלי היא תקינה כיצד ניתן לדעת בדקתי יש לי לפי Sandra Pro Home 2007 במעלות 47 לאחר הדלקת המחשב ?
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוקינג (דרך הביוס שיניתי מ200 ל250 הפעלתי מחדש והמחשב לא עולה! כלום המסך נשאר ריק (הוא מחובר) פשוט דלוק אבל לא עובד כלום! חייב עזרה דחוף ! תודה.
-
- 13 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בהמשך לדיון שפתחתי לפני כחודשיים, אני עדיין מחפש דרך לקרר את התנור שלי ולכן אני מעוניין בקירור מים. אני מעוניין במערכת שלמה (כ.מסך+מעבד) בתקציב של 600 שקל, למרות שהתקציב מגביל לכן אני מניח שחריגה היא אפשרית. שימו לב שבמפרט שלי מימין, מצויין שאני כרגע עם Big Typhoon VX אך הטמפרטורות גבוהות מדי: האם המערכת הבאה, כפי שהמליצו בסטיקי של קירור מים היא האופציה הכי זולה עבורי? או שישנה מערכת תקציבית שתענה על צרכיי? בנוסף, הנה תמונה מהמארז שלי:
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מחפש שני מאווררי 120MM למארז ENERMAX CHAKRA, חשוב מאוד השקט והיעילות. תודה.
-
- 13 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי כולם.. יש לי TT BigTyphoon בן יותר משנתיים שהתחיל להרעיש לאחרונה, הרעש בא מחיכוך של 2 קבוצות ה"זימים" שלו.. והדרך היחידה להפסיק אותו זמנית היא ע"י נענוע עדין של המאוורר.. עד שזה מתחיל שוב.. קיצור אני צריך קירור חדש.. הדרישות שלי הן: - כמה שיותר שקט, אם אפשר אז ברמה של הקירור שיש לי (לא שומעים את המאוורר כלל) - שיהיה ניתן להתקינו ללא פירוק לוח האם.. - שלא יהיה כבד כל כך (מה שיש לי עכשיו שוקל איזה יותר מ-800 גרם) כרגע המעבד שלי פועל במצב מנוחה על 42 ליבה אחת ו-46 ליבה שנייה. חשבתי על ה- AC Freezer 7 Pro איך הוא יחסית למה שיש לי? אם אפשר אז תציעו עוד כמה הצעות חוץ ממנו שמתאימים לדרישות ואני כבר אבחר.. תודה.
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
דבר ראשון עדכון קטן: התחדשתי לי בליברטי 400W, ועכשיו אני חוזר אל נסיונות הOC שלי בחדווה ודיצה . השאלה שלי קשורה לאחת מתופעות הלוואי של הליברטי. מה שקרה זה שאני הייתי מאוד מודאג מהטמפרטורה במארז אחרי החלפת ספק, בגלל שהוא מכניס אוויר מתוך המארז (הספק הקודם היה מכניס ומוציא מחוץ למארז). מה שקרה בפועל - הספק הזה גם מקרר לי את המארז. עוד יותר. ועכשיו השאלה הדבילית: יכול להיגרם נזק מסויים, או ירידה ביעילות, אם המעבד שלי עובד על טמפרטורות נמוכות מאוד? אני מדבר על קריאה של 23 מעלות בזמן מנוחה מהדיודה. הליבות בערך 10 מעלות יותר כ"א. במאמץ מלא של כמה שעות זה אולי 15 מעלות יותר לכל ערך, לכל היותר. (זה משעשע ומסקרן אותי בו זמנית :s05:)
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש והכל מושלם מבחינת טמפ' ורק הכרטיס מסך הזה עובר את ה50... הכרטיס מסך על 60 עד 70 במנוחה ומגיע לעד כ87+ במאמץ. חשבתי לקנות Zalman VX1000 LED השאלה מה עוד יתאים ומה מומלץ ביותר.
-
- 11 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כולם מכירים את ה-NF-S12 החרישי, אבל קשה להמליץ עליו במקרים שיש צורך ב-CFM גבוה או הפרש לחץ גבוה (רדיאטורים, HSF וכו'). תוסיפו לזה מחיר גבוה ותמצאו שבהרבה מקרים אפשר פשוט "להחליש" מאוורר זול יותר ולקבל תוצאות קרובות (רובוקופ אולי יכול להבחין בהבדל בין 8dB ל-17dB, אני לא). ולפני שמעירים לי שתוספת של 9dB משמעה עוצמה חזקה פי 2.7 - אני יודע את זה. זה עדיין שקט בהרבה מהקולות שהבטן שלי עושה עכשיו. בכל מקרה, קבלו את NF-P12. במקום 7 להבים כמעט מאונכים למישור הזרימה יש לו 9 להבים כמעט מקבילים למישור שביחד כמעט מכסים את שטח המאוורר. מה זה נותן? לחץ. כשאתה צריך לדחוף/למשוך אוויר לתווך עם התנגדות גבוהה (=צפוף) כמו סנפירים של HS או רדיאטור, הסנפירים המאונכים של ה-S12 מתקשים לשכנע את הא…
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מעבד Q9550 לוח כנראה אסוס רמפייג פורמולה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1948&CatCode=414 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=220 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=686 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1211 לא מתוכנן אורבקלוק אבל אני מעדיף להוסיף עוד קצת ולהיות בראש שקט אם יש לכם קירור אחר סבבה תודה
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
Mainboard : Gigabyte EX38-DS4 Processor : Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2500 MHz Video Card : ATI Technologies Inc Radeon HD 3870 Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) מקרר למעבד SYCHE NINJA מארז ANTEC sonata 3 שהרכבתי עוד מאוורר של 120 על איפה שיש את הHD'ס יש לי שלושה. תראו את הטמפרטורות זה הגיוני הכמויות האלה של המספר 50+? זה מאוד מדכא אותי... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי זכרונות ראם: g.skill 4GB ddr2 800MHZ CL4 כרטיס מסך: gigabyte nvidia geforce 8800GT 512MB (עם קירור S1 ומאוורר 120MM) לוח אם : gigabyte ga-p35c-ds3r (rev2) ומעבד : Q6600 stepping G0 (עם קירור V1) יש לי בבקשה 2 שאלות לא קשורות אחת לשנייה: 1) לאחר שעשיתי OC למעבד Q6600 ל3.11GHZ (במקום 2.4GHZ) , (והראם על 830MHZ במקום 800 ) גיליתי שCL של הראם הפך ל5 במקום 4 , (התזמונים הם 5-6-6-16 במקום 4-4-4-12) כיצד לפתור את הבעייה הזו ? 2) לאחר OC לכרטיס מסך משחקים קורסים (למרות ש3D MARK06 סיים ובתוצאה יפה) ובלי הOC לכרטיס מסך הם עובדים, שהם קורסים יש BlueScreen וכתוב משהו דומה לזה: falid to restore display driver timeout (בערך ) ויש לי את הדרייברים …
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-