עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מחפש לקנות שני מאווררים למארז שלי( ANTEC300) בסגנון ה ANTEC TRICOOL שאני לא מוצא בארץ. אני מחפש שיהיו שקטים אך מהירים (לפחות 1800RPM) ועם יכולת של כיוון מהירות כמו בTRICOOL. תודה. נ.ב: הגודל זה120/25

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  2. Started by Voxzee,

שלום לכולם! אני מנסה כבר כחודש להשיג בלוק מים לקירור המעבד... אך כל חנות מחשבים שאני פונה אליה לא יכולה ליבא אחד כזה אני צריך עזרה בנושא יש לי את כל הצינורות אך חסרים לי החיבורים לבלוק וגם את הבלוק עצמו אך יש לי מערכת רדיאטור של קירור טרמי לנוזלים של טנקים.. משהו פצצה שמסוגל להוריד טמפרטורת נוזלים ל40- מעלות ... אני מתכונן להרכיב מערכת מאוד מקצועית אך חסר לי הבלוק אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג בלוק קירור מים בארץ ומה מחירו אז שיחזיר לי הודעה... או שהוא מוכן להיפטר מאחד כזה תמורת סכום נורמלי.. תודה רבה.. כמו כן אני מאוד חדש בנושא מודינג ואובר קלוק אם מישהו פנוי בחופש פסח או גר קרוב לחדרה ומעוניין לתת לי יד בפרוייקט אני אשמח מאוד...

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  3. Started by idos100,

שלום החלפתי לאחרונה את המאוורר של הכרטיס מסך למאוור מאותו סוג מכיוון שהוא היה רועש. 1)הטמפ' שהיו בכרטיס שלי אז היו בין 33-37 במנוחה(ac cooling one fan) ועכשיו אחרי שהחליפו לי כרטיס הטמפ' במנוחה הם:40-42 ואני לא מבין למה כי זה אותו כרטיס.. האם זה משפיע על חיי הכרטיס או ששינוי כזה בטמפ' לא משמועתי? 2)יש לי בעיה שלפעמים שאני מכבה את המחשב ומדליק אחרי כמה זמן הכרטיס נתקע בדקתי את זה בכך שפתחתי את המארז שהמחשב פעל ועצרתי לשנייה אתה המאוור,הייתם מצפים שהכרטיס יחזור להסתובב אחרי זה אבל לא הוא נתקע וזז בתנועות קטנות במקום הלוך חזור(כמו פרכוס). כשזה קורה הכרטיס מגיע למטמפ' של 100 ומשהו מעלות ואז הוא נכבה וזה כבר בעיה יותר מטרידה למרות שהיא קורת בתידרות של פעם בשבועיים ואז אני צריך…

• 13 תגובות
    • 826 צפיות
  4. Started by hunterr12,

הכרטיס מסך שלי ממש רותח מה אני צריך לעשוות..? כבר הוספתי מאורר וניקיתי הכל.. מה אפשר לעשות..?

5. Started by t d,

שלום! לפני כ4 חדשים קניתי כרטיס מסך radeon 9800pro , מאז שקניתי אותו הייתה לי בעיית התחממות במחשב, הפתרון שהיה לי הוא פשוט לפתוח את המארז ולהפעיל צמוד אליו מאוורר ביתי, השתמשתי בפתרון זמני זה עד לפני יומיים כשהחלטתי שאני פשוט לא יכול יותר לסבול את הרעש בלילה. אז קדחתי עיגול בדלת המארז בדיוק מול הכרטיס מסך והרכבתי שם מאוור 80 ממ' של emermax, ואכן הטמפ' ירדה פלאים, המאוור מחובר יחד עם עוד מאוור לכבל חשמל שאליו מתחבר גם הכרטיס מסך. בפעם הראשונה שהפעלתי את המחשב, ישר על ההתחלה כשהביוס עולה, הוא כתב משהו כמו overclocking faied. :-\ מה שהיה לי מוזר כי לא עשיתי שום אוברקלוק, המשכתי להתמש במחשב, אך היום כשהפעלתי משחק כשחזרתי מהצבא (need for speed underground 2) הכל היה מרוח ב…

• 12 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by nevodavid,

אני עושה בביוס OC הכל טוב ויפה המחשב פועל, אבל הוא פשוט מאוד לא מזהה את ההארדיסק שלי (SATA2) אבל שאני מחזיר את ההגדרות זה פועל חלק, ניסיתי הכל, להעלות את המתח למעבד, להעלות את המתח לזיכרונות, להוריד את הMHZ של הזיכרונות, רק שאני מוריד את המהירות של המעבד זה עובד. מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by אדם לוי,

מה מספק ביצועים טובים יותר בOC ובכלליות מה יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  8. Started by MaRom1,

בבקשה הינה תמונה: http://up35.siz.co.il/up1/w0nluhgmizm0.bmp לפי דעתי זה לא בסדר אבל אתם תגידו. *זה בלי מאמץ בלי כלום אפילו בלי משחק אחד על המחשב (אתמול פרמטתי את המחשב) עריכה: המעבד הוא E8400 וכרטיס 4870

• 12 תגובות
    • 826 צפיות
  9. Started by The Grey Matter,

לאחרונה קניתי מחשב עם AMD ATHLON XP 1700 מפלונטר. המעבד עובד בטמפרטורה של 53 מעלות עם דלת פתוחה, כאשר אני נוגע בHSF (סטנדרטי SPIRE) הוא קר. יכול להיות שאין מוליכות טובה בין המעבד לHSF? והאם למיטב ידיעתכם PLONTER שמים גריז טרמי על הליבה במחשבים המורכבים או מסתפקים במדבקה הטרמית? ואם אנחנו כבר כאן על מה אתם ממליצים AX7 או VOLCANO7PLUS ? וכמה הם יכולים להוריד לי את הטמפרטורה של הליבה? (סטוק לא קטן של שאלות , אבל כבר למדתי לסמוך עליכם שתענו)

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by MAOR,

http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/ISRAELI-HACKER-2002815175153-fan2.JPG המאוורר בדלת כבר ממוקם ..... עשיתי חור ומיקמתי אותו ! ככה שאין לי אפשרות לשנות מיקום ...... אני יותר בעניין של אם זה טוב שיהיו שתי מאווררים למטה ... (אחד הוא 96 מ"מ ואחד 80 מ"מ) ומצטער בקשר לכותרת הקודמת ! פשוט קראתי באתר מדריכים ולא שמתי לב שביקשו לשנות אותה

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  11. האם הקומפרסור שנמכר באוטו דיפו ב100 שח בערך נותן לחץ אויר במהירות גבוהה כדי לנקות את המחשב או שהוא נותן לחץ נמוך אך עם הספק (עמידות) גבוהה ? כי אם כן תחשבו כמה אפשר לחסוך בקניית בקבוקי לחץ אויר... את ה12V יספק ספק כח ישן

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  12. Started by 3d_max,

שלום לכולם. איפה בדיוק בביוס קובעים את הFSB? אני מבין שיש מכפלה מסוימת של מהירות הבסיס 100 או 133 בה יש להכפיל ויש גם יחס cpu:dram ? עשיתי מס נסיונות ובכל אחד מהם המחשב לא עלה והייתי צריך לאפס כל פעם מחדש את הביוס בעזרת הג'אמפר המיועד לכך. הלוח של ( MSI (ms 6547 צ'יפ SIS 645 פנטיום 4 1.6 GHZ תודה מראש גל@ד.

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by spirit78,

שלום לכם, אני צריך לקנות משחה טרמית כי פרקתי את המאוור מהמעבד שלי. השאלה היא איזו משחה לקנות? הכי זולה שאני מוצא? אני לא עושה OC או משהו כזה. לקנות את הכי זול? תודה!

14. Started by Stranger,

כשאני נכנס לביוס לבדוק אין לי רישום טמפרטורות משום שאיו לי חיישן אולי יש איזה תוכנה או דרך מסויימת לדעת את הטמפ'? כנ"ל לגבי הכרטיס מסך...! תודה רבה לכל מי שעוזר.

• 12 תגובות
    • 826 צפיות
  15. Started by dan9,

היי יש לי כבר מחשב קיים (מפרט 4 ) שכולל OC עם E4500 ל 3GHZ במקום 2.2GHZ ויש לי הזדמנות למכור אותו ולקנות E6300 חדש השאלה היא עד כמה אני יוכל להגיעה עם OC? אני יודעה שזה מאד אינדיבידואלי וזה לא מדויק ושהכי טוב לנסות... ועוד אבל בערך? יש מצב לעבור את מחסום ה4HGZ או פחות? תודה לעונים..

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  16. ??? תודה לעונים...

• 14 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by lev-27,

אני מחפש קירור שקט מאוד למעבד Q9550. תקציב: 200 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by danielbr,

טוב שאלתי כבר בהרבא פורומים ולא ענו לי אז אני שואל אותכם: האים אני יכול לעשות אוברקלוקינג רק למעבד? הבעיה שלי שיש לי לוח אם של INTEL והבנתי שקשה מאוד אם בכלל אפשרי לעשות לו אוברקולקינג ויש לי מעבד P4 1300MHZ שעובד בעומס ב 45מעלות!! אז אני יכול לעשות??? ואיך?

• 13 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by WizMaster,

היי, יש ברשותי לוח אם של ג'יגהבייט KMNF-9, ומאוורר אחד כבר מחובר ללוח, יש ברשותי מאוורר נוסף למארז, יש אפשרות לחבר אותו גם? גם על הלוח, וגם בחוברת ההוראות ללוח, ראיתי חיבור יחיד ל-Sys Fan, לאן אפשר לחבר?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  20. השאלה בכותרת. אני מגיע עם המעבד עד בערך 2.8GHZ יציב עם קירור סטוק. זה אומר שיש לו פוטנציאל לעוד, או שהוא כבר בגבול היכולת שלו? איך ניתן לדעת? תודה לעוזרים, עמית

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש ואני צריך לדעת איך הטמפרטורות שלו במצב מנוחה המפרט: ואלה הטמפרטורות:

• 14 תגובות
    • 826 צפיות
  22. Started by Vladgi,

והאם החלפת הקירור תגביר את יכולת האובר קלוק של הכרטיס ?????? יש לי את הקירור הסטוק הגרוע אפילו בלי צלעות הקירור של sapphire,ועם הקירור הזה אני מגיע ל-609 לליבה ו-738 לזכרונות וזה לא הגבול של הזכרונות וגם לא של הליבה הקירור מגביל אותי. אני הולך לשבור איתו שיא עולמי..... ותגידו קשה להרכיב קירור חדש לכרטיס מסך?ועוד שאלה אין מצב שאין ישרוף את הכרטיס במהלך האובר?,מכיוון שברגע שזה לא יהיה יציב זה פשוט יכבה את המחשב נכון?או שלא?

• 15 תגובות
    • 826 צפיות
  23. שלום, יש לי כרטיס מסך כזה : PINE XFX 5500 128MB לא משהו אני יודע אבל לא גיימר מטורף ואני לא משחק הרבה אז אני לא צריך יותר אבל בכל זאת חשבתי למה לא לשפר אותו קצת עכשיו אני לא ממש יודע הרבה על אוברקלוקינג אז פה אתם נכנסים לתמונה אני צריך שתתנו לי טיפים המלצות איך להתחיל מה להוסיף עם איזה תוכנה להשתמש תודה.

• 17 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by gafirmo,

אני מבקש עצה או שתיים בקשר לפריטים הבאים: - קרור שקט כמה שניתן לP4 2.6C - HD שקט כמה שניתן - קרור לChipset Intel 865 שקט כמה שניתן - ספק שקט כמה שניתן תודה (כמה שניתן)

• 11 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by AmitDanan,

קודם אני רוצה להגיד שאין לי ניסיון זה אוברקלוק ראשון שלי, אז ככה נעלתי את הPCI על 100 העלתי את הבאס ל 400 כרגע אני על 3.2 ללא עליה של המתחים למעבד נעלתי את הזיכרון, התדר המקורי של המעבד 2.66 המחשב כבר עובד יומיים כולל משחקים, אין בעיה של אי יציבות האים יש עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה.

• 6 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.