עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי מאוורר stealth 80mm שלהם שקניתי קצת יותר מלפני חצי שנה. והוא מרעיש כמו מטוס סילון כיום. לפי האריזה יש לו אחריות לכל החיים...פפפטטט....

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  2. Started by Mortar,

מצטער מראש שאני פה דופק ת'ראדים אחד אחד אבל זה מה יש : אז ככה, אני יודע שלגבי הP4 B היו כמה סטפינגס ספציפים מאוד טובים לOC, האם הדבר זהה אצל הP4 C והאם אני יכול למצוא מידע עליהם וכבר לדעת מה יהיה טוב ומה לא ?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  3. הנושא הוא ההודעה ;D

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by The_Byter,

קיבלתי את ההזיכרון כשבוע לאחר שהזמנתי מארה"ב זיכרון יפה: נתוני יצרן: Module Size: 2GB kit 1GBx2 Package: Ballistix 240-pin DIMM Feature: DDR2 PC2-8500 Configuration: 128Meg x 64 DIMM Type: Unbuffered Error Checking: NON-ECC Speed: DDR2-1066 Voltage: 2.2V Memory Timings: 5-5-5-15 הזיכרון רץ אצלי על 630 5-5-5 2.2v קבוע תוספת מתח ל2.4 הביא לתצואות הבאות: עם מתחים גבוהים (2.9+) ניתן להגיע לאזור ה700+ הבעיה העיקרית היא שהD9 שעליהם מבוסס הזיכרון מתים בקלות יתרה... בכל מקרה כרגע הלוח שלי נותן עד 2.4 מהBIOS, בהמשך VMOD ובתקווה מספרים יותר מופרעים... סביבת עבודה

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by 3d_max,

שלום לכולם. איפה בדיוק בביוס קובעים את הFSB? אני מבין שיש מכפלה מסוימת של מהירות הבסיס 100 או 133 בה יש להכפיל ויש גם יחס cpu:dram ? עשיתי מס נסיונות ובכל אחד מהם המחשב לא עלה והייתי צריך לאפס כל פעם מחדש את הביוס בעזרת הג'אמפר המיועד לכך. הלוח של ( MSI (ms 6547 צ'יפ SIS 645 פנטיום 4 1.6 GHZ תודה מראש גל@ד.

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  6. ככה קניתי את הlcd עכשיו וקניתי כבל עם קונקטור משהו כזה אז אני לא יודע איזה חיבר לפין של הקונקטור משתמש באיזה כבל http://members.lycos.co.uk/th4/t_h/DSCN1364.JPG התמונה מאוד גדולה אז נתתי את הלינק אם אתם לא מבינים אני ינסה להסביר שוב התמונה של חבר שלי

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by lioryb,

שלום אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד Q9550 מאוד חשוב לי הנושא של השקט, ולכן בחרתי במארז NZXT HUSH. עכשיו אני מתלבט בין שני מאוררים למעבד: AC 7 PRO או BIG TYPHOON VX הטייפון עולה כמעט פי 2 מה-AC7PRO. מי מהם שקט יותר? אני לא מתכנן OC, ולכן שניהם מספקים אותי מבחינת עוצמת הקירור. ההתלבטות היא רק לגבי הרעש. (האמת שה-AC7PRO נראה לי עדיף מבחינת הקירור, כי המאורר שלו משתלב בתוך מסלול תנועת האוויר במארז, לעומת הטייפון).

8. Started by spirit78,

שלום לכם, אני צריך לקנות משחה טרמית כי פרקתי את המאוור מהמעבד שלי. השאלה היא איזו משחה לקנות? הכי זולה שאני מוצא? אני לא עושה OC או משהו כזה. לקנות את הכי זול? תודה!

9. Started by bogy65,

המפרט המלא שלי הוא: Q6600+ac7 ABIT IP35-E G.SKIILL 2GB 800MHZ 3870X2 NZXT 650WAT אני רוצה לעשות OC למעבד לעלות אותו לפחות ל3.2 משהו כזה מישהו יכול להסביר לי צעד צעד מה עושים לפי הביוס שלי? קראתי את כל המדריכים ואני פשוט לא מבין אני צריך הסבר פשוט יותר... תודה לכל העוזרים ...

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by boom,

יש לי AMD1700 0.13 עם קירור מקורי לוח ASUS A7N8X לפי הביוס- מעלות מעבד 70 מעלות לוח 30 לפי MBM 5 ולפי ASUS PROBE חום מעבד 35 +- ולוח 31+- יכול להיות בעיה בחיישנים? או בתוכנות?

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by scorpion,

וובכן, החלפתי את הסלרי המתוק שלי לAXP1700+ זה הסטפינג שקיבלתי: AXDA1700UT3C JIUHB 0303ZPMW קיבלתי סטפינג טוב? אגב, עוד שאלה- מישהו חווה בעיות עם הASUS A7N8X DULUXE וזכרונות pc2700 של XtremeDDR? או בכלל בעיות בשימוש עם dual ddr על הלוח הזה. 10x.

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  12. ??? תודה לעונים...

• 14 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by stingeR-,

שישו ושימחו מה שהלך כאן אתמול בלילה... והנה התוצאה

• 11 תגובות
    • 850 צפיות
  14. אפשר לקבל הצעות לשיפור הP4

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by EMXMAN,

קניתי לוח אם מעבד וזכרון חדשים אקיצר לוח אם FOXCONN P4M800 RS2 משהו כזה מעבד CELERON 3.33Ghz 512K 533FSB ובדקתי ב SPEED FAN ובביוס וזה מראה לי 11 מעלות ככה השאלה שלי אם זה בסדר ולא מסוכן יענו קצת מידי ועוד שאלה מה זה AUX ב SPEED FAN כי זה אצלי ב 45C

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  16. בגדול אין לי הרבה אפשרויות, אני פשוט חושב שהHR-03 לא ייכנס בתוך הסילברסטון S17 שלי... האם למישהו יש מידע וודאי לגבי האפשרות להשתמש בS1 של ARCTIC COOLING ? מישהו יכול להמליץ לי על קירור אגרסיבי ושקט ככל האפשר לכרטיס הזה ? נ.ב זה לא שהוא מתחמם מעבר לסטנדרט לכרטיס כזה, זה פשוט שתנור שמפיץ 80 מעלות במארז כזה קטן משפיע על כל הרכיבים סביבו (וגם מרעיש נורא להשאירו אותו בטמפרטורה כזו ולמנוע ממנו להגיע לנקודת רתיחה).

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by hwfhwf,

שלום לכל חברי הפורום. לפני כחודש בערך קניתי מחשב חדש : Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX - מעבד Xtreme Thermalright Ultra 120 Xtreme - קירור מעבד Asus Rampage Formula - לוח אם Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA - מאוור Corsair 650TX 52A @ 12V - ספק כוח Western Digital 500Gb 16MB AAKS X 2 - דיסקים קשיחים Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail X 2 - כרטיסי מסך בCF Antec Twelve Hundred (1200) Gaming NO PS - מארז Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail - צורב A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 -זכרונות Creative X-Fi FATAL1TY Platinum Champion Edition - כרטיס קול מחנות שלא אזכיר את שמה רק אציין שהשירות היה מ…

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  18. שלום המחשב שלי רועש מאוד, ואני מניח שהבעיה היא במאוורר, לכן השאלה שלי לכאן היא, איזה מאוורר כדאי לי לקנות שיהיה שקט מאוד (רצוי שממש לא ישמעו שהמחשב פועל בכלל) ומה מחירו, תודה.

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by IL4_TB,

הכרטיס שלי Inno3D Geforce 7600 GT בגרסה הישנה, בא עם קירור סטוק מעפן לגמרי... אני מתכנן אוברקלוק לכרטיס...אני חדש בתחום, קראתי קצת חומר אחרי חיפוש בפורום ועדיין אשמח אם תייעצו, תעזרו ותמליצו לי בנוגע לקירור מתאים (סביבות 150 ש"ח) וגם אשמח אם תוכלו לעזור לי בנוגע לאוברקלוק עצמו... בתודה מראש לעוזרים הנה הקירור העכשווי..

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by samuraii,

היי האם אפשר לעשות OC לכרטיס הזה???? אם כן אז אם תוכלו להסביר או אם יש איזשהו מדריך בשביל זה אם איך צריך ומה צריך בשביל זה (אם אפשר מדריך אם תמונות)

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  21. אני רוצה להגיע ל3.5 ghz בלי לעבור למעבד את מתח בסביבות ה1.22 וגם יצרתי מחלק של 1:1 ועכשיו אני עם הזכרונות על 800 והם בלי קירור שאני ממשיך תאוברקלוק אני יעבוד ת800 זה עלול להזיק להם ? טמרטורה במאמץ לא עובד את ה68

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by MachineX,

יש לי פנטיום 3 1000 . מה הטמפ' הנורמלית למעבד הזה(בעבודה רגילה ובניצול מקסימלי)?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  23. היות ושמעתי שהמאוררים המקוריים רועשים במידה קיצונית אשמח להמלצות לגבי מאוררים ספציפיים שארכוש(כדי להחליף את הרועשים). באם זה מתאפשר, אשמח למאוררים שלא יפגעו בעיצוב המארז. בכבוד רב, אורי נ.ב אני מעוניין במאורר 120MM נוסף על מנת לנצל את ההכנה שמגיעה לכזה, עם המארז.

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by shaynet,

עשיתי OC ל6600GT שלי והמהירות האחרונה של הליבה שהיתה יציבה היתה 561 ראיתי אנשים בפורום הזה ובפורומים אחרים שהגיעו למהירויות גבוהות בהרבה בלי שינוי מתחים האם נפלתי על ליבה דפוקה או שאני עושה משהו לא נכון? נ.ב. האי יציבות מתבטאת בכך שבזמן שאני מריץ את 3DMARK באחד המבחנים הוא נתקע לכמה שניות

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

היי לחבר שלי יש מאוורר סטוק של AMD AM2 חשבתי לעשות לו MOD של תעלת איוורור + מתאמי 120mm מדופו המארז למעבד המצרכים: תעלת אוורור של SUNBEAM http://www.sunbeamtech.com/index-2.html X2 מתאם 120mm ל80mm של TT http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19508 אני מעוניין לחבר את המתאם והצינור יחד למאוורר 120mm שמכניס אוויר מהדופן של המארז,את הקומבינציה הזו לחבר מאוורר 120mm נוסף למתאם הנוסף של ה120mm,בסופו של דבר לחבר את כול זה למאוורר של המעבד. הבעיה שנוצרה: אינני בטוח אם המאוורר של המעבד הינו 70mm או 60mm,לא ניתן לחבר עליו מאוורר 80mm בכדי לחבר את המתאמים האם קיים מתאם 70mm ל80mm או 120mm? השאלה היא כזו האם קיים מתאם 70mm ל120mm?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים