אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
איך הקירור הבא למעבד AMD Athlon II x4 630 AM3 Scythe JAPAN SAMURAI-ZZ האם הוא טוב? (ושקט?) או להפך, הוא יותר מדיי, ואפשר להסתפק במשהו פחות רציני שיספק את הסחורה (ומה למשל) המחיר שהציעו לי עבורו הוא 150ש"ח. המחשב הוא מחשב שמיועד למשחקים ד"א (עם כ.מ 5770HD) אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
Thermaltake 80mm Smart Fan 2 Enermax 80mm 2 Ball Bearing Fan Kit אני שם אותם בחלון על דלת המארז...
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש אפשרות (פיזית) לחבר מאוורר 120 (F3 כנראה) אחרי שהמחשב הורכב כולו? (כולל הגוף קירור) ז"א נגיד קניתי מחשב עם הקירור הנ"ל ואחרי שבוע אני רוצה להוסיף לו מאוורר תהיה בעיה של נגישות או משהו בסגנון שידרוש ממני להוציא את הקירור מהלוח אם? מדובר על לוח X48-DS5 של גיגבייט.
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס HD4870 1GB ... אני מעוניין לעשות לו OC ... העלתי את התדר מ 750 לאט לאט ועשיתי בדיקה ב FurMark על 1920X1200 על אפשרות Benchmarking MSAA שמתי על 8X הOC החזיק לי למספר מסויים ... אבל שהחזרתי בחזרה אתה MSSA ל NONE הוא ישר הביא לי שגיאה של VPU RECOVER שזה אומר שה OC לא מחזיק ... האם יש הבדל בין MSAA ? והאם OC מסויים יחזיק על אחד מהם ולא על השני ?... אני ממש ניסיתי לשבור תראש פה ... מישו יש רעיון ?
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
-
התקנתי כרגע את Asus Tweak utility v3.11 וביצעתי המהרה קטנה לכרטיס Asus V7700 GeForce 2 GTS 64MB DDR (בעקבות התקנה של המשחק MOHAA.... : ) אני יודע שיש עוד תוכנה בשם NVMax, מאיפה אני מוריד אותה? כדאי לי להמהיר יותר ממה שעשיתי כרגע (220 לליבה ו 364 לזיכרון)?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3@733 מה"צ ואני רוצה לדעת מה הטמפרטורה של המחשב. עם איזו תוכנה אני בודק?
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי כמה לוחות ל C2D שאני מעוניין בהם, והצלחתי לצמצם את הרשימה לשניים הבעיה שאחד הוא ציפסט 975, והשני 965 היות ואין לי מושג מה הטמפ' של כל אחד מהם, אולי אתם תוכלו לעזור... וככה אני אחליט
-
- 14 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קניתי לאחי את הזכרון הנ"ל והשוותי אותו לזכרון הכי בסיסי שהיה לי: Kingston 800MHz CL6. את הקינגסטון הרצתי עד היום בצורה יציבה ב890MHZ על 5-4-4-14 במתח של 2.1V וכן על מצב Turbo ולא Standard. את הG-Skill לא הצלחתי להריץ באותם הגדרות אפילו ב970MHz ובמתח של 2.3V - המחשב קרס. כמו כן המחשב לא יציב כשהזכרון במהירות 1100MHz על 5-5-5-15 גם במתח של 2.3V ובמצב Standard! יש לכם עצות?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
מעבד: AMD PHENOM II X4 940BE לוח: GIGABYE 770-UD3 קירור: xigmatek achilles s1284c המעבד כרגע על 3.6GHZ ועל 42-43 במנוחה בתוך ANTEC 300 שהמאווררים על MEDIUM
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
זה המערכת שלי MB Name:Gigabyte Technology Co., Ltd.EP43-UD3LBIOS Version : EP43-UD3L F9CPU Name :Intel® Core2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHzMemory information :4,192,760 KB RAMOS information :Windows 7 Ultimate 64 Bit versionCD version information :4-Series 1.20 B9.0907.1 עשיתי oc ל3.14 הבאס נמצא כרגע על 419 עם מתח נמוך המערכת יציבה מאוד וגם הטמפרטורות תקינות אבל שאני מעלה את הבאס אפילו טיפה פשוט המחשב קורס ולא נדלק ועושה שחזור הגדרות לביוס גם הם אני מעלה לו מתח הלוח אם שלי הוא זה שמגביל אותי ? והם ניתן לפתוח את ההגבלה ללוח ?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קירור טוב יותר מהסטוק של שפיר/ATI, אני ממש לא מרוצה ממנו, במיוחד מהרעש... יש אולי לזלמן, טרמלטייק או חברות אחרות קירור טוב לכרטיס הנ"ל? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
המעבד שלי הגיע כבר ל79 מעלות (PENTIUM D 930על לוח P5WD2-E PREMIUM). זה עם הקירור המקורי והלא יעיל כמובן... אני מעוניין לקנות לו קירור חדש וחזק (חשבתי על TERMALTAKE BIG TYPHOON) שאלתי בKSP ואמרו לי שאני לא יכול להרכיב אותו אצלי כי צריך מארז FULL TOWER או משהו כזה ושלי ATX אם אני לא טועה..... אם אפשר איזה הסבר קצר והמלצות לגבי אמצעים לקירור המעבד בכיף.... ותודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
תוכנות למעבד וכרטיס מסך, ואיזו תוכנה מודדת ושומרת פרטי טמפרטורה בזמן שמשחקים כדי שיהיה אפשר לראות טמפרטורה תחת עומס ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ddr2 kingston 1gbX2 667mhz לעלות את התדר של ה 667mhz ל 800mhz לא יעשה בעיות? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני שומע מהמארז רעש מאומץ של אחד המאווררים לא יודע איזה. ויש מן ריח כזה. זה לא פעם ראשונה שזה קורה, ובד"כ שיש את זה אז אני יודע שהמחשב יקרוס מתישהו. עשיתי בדיקה של ה-COOLING FANS בתוכנה אוורסט שאומרת ככה: CPU- 5273RPM, GPU-70%. האם זה תקין? ואכן.. המחשב שלי קרס לפני רגע
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מבקש עצה או שתיים בקשר לפריטים הבאים: - קרור שקט כמה שניתן לP4 2.6C - HD שקט כמה שניתן - קרור לChipset Intel 865 שקט כמה שניתן - ספק שקט כמה שניתן תודה (כמה שניתן)
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שאלה נוספת - למה המאוורר מתחבר ללוח עם 3 חוטים, והאם הלוח יכול לשלוט על מהירות המאוורר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קודם אני רוצה להגיד שאין לי ניסיון זה אוברקלוק ראשון שלי, אז ככה נעלתי את הPCI על 100 העלתי את הבאס ל 400 כרגע אני על 3.2 ללא עליה של המתחים למעבד נעלתי את הזיכרון, התדר המקורי של המעבד 2.66 המחשב כבר עובד יומיים כולל משחקים, אין בעיה של אי יציבות האים יש עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
עכדון טוב לא רציתי לפתו 2 נושאים עד עדכנתי את הנושא שלי התקציב השתנה (600-700) מצאתי תלוח האם זה מהחנות שאני קונה P5N-D http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2033&l1=3&l2=11&l3=627&l4=0 כנראה שאני יקנה איתו Q6600 השאלה אם לפי מה שרושמים הוא באמת טוב ל OC למשהוא יש המלצות עליו ? (החנות שאני קונה ממנה http://www.rsm.co.il/) או כל המצלה ללוח אם טוב ל OC במכיר עד 700 שקל ממש תודה ויום טוב ----------------------------------------------------- טוב זה לא שלא בדקתי את המאפיינים של כל לוח מבחינת הביצועים ה EP43 יותר טוב http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2847 http://www.gigabyt…
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
זה כרטיס מסך מאוד חזק.. אני יודע אבל קראתי על כתבה שעם עושים לא אוברלקוק הוא כמאט אותו ביצועים של ראידון 9800 פרו .. אז ככה הקרור שלי הוא רגיל הכרטיס שלי יצרן ספייר אני רוצה לעשות אוברקלוק ..להוציא את המירב ביותר עכשיו מה התוכנה הכי בטוחה וטובה לעשיית הדבר ?! ???
-
- 13 תגובות
- 882 צפיות
-
-
הפרטים של המחשב שלי בצד ימין ! <<<< תגידו לי איזה תמונות לתת ומאיפה ואני יעשה את זה ואל תדחפו לי את המדריך שבאתר כי הוא לא מובן אני צריך מדריך כמה שיותר ספציפי >>> פעם ראשונה
-
- 14 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם! לכבוד הקיץ הקרב ובא רציתי לשדרג את הקירור במארז שלי, כך שאוכל לשמור על שקט עם טמפ' סבירות. יש לי מקום פנוי ויחיד להתקנת מאוורר על דלת המארז ממול למעבד וחיבור SYS FAN פנוי וחשבתי על המאוורר הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=783259. כרגע הקירור במארז כולל קירור ARCTIC על הכ"מ, קירור COOLING MASTER על המעבד ומאוורר פשוט ג'נרי מתחת לספק על גב המארז ועכשיו לשאלות: 1. יש צורך בכלל במאוורר זה, כלומר הוא ייתן איזה שינוי בטמפ' בהתחשב במקומו על הדלת ובקירור האחר שמורכב במארז (לחץ חיובי, שלילי אנערף)? 2. האם מאוורר זה מתאים בכלל ללוח אם שלי כאשר החיבור הפנוי הוא של שלושה פינים (אין לי חיבור פנוי מהספק כוח ואני רוצה אפשרות לשלוט על המהירות שלו)? 3. מישהו מכיר א…
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המעבד Intel P4 2.6 ליבת northwood עשיתי עליו OverClock וברצוני לקבל חוות דעת ואם אני יכול להמשיך עוד במצב שלי.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-