עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מישהו הצליח להביא אוברקלוק משמעותי עם שתי זכרונות של 512 מהסוג שהצגתי?

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  2. היי חשבתי אולי לרכוש את הלוח הזה מפני שהוא הכי זול שכולל את האןפורס 2 אולטרה (ועוד אולטרה 400 מעודכן) וכולל 3 שנים אחריות (494 ש"ח במזומן). בתכלס אני מאוד מוגבל בתקציב וזה מעצם קפיצת מדרגה מלוח KT400 של אפוקס ב 410 ש"ח. רציתי לדעת אם מישהו כבר רכש אותו והתנסה איתו ויכול לתת חוות דעת או בכלל לשמוע חוות דעת על המוצר. *בנוסף אני רוצה להרכיב עליו 1700 או 1800 עם קירור שעדיין לא החלטתי (כנראה AEROCOOL DP101 חשוב לי שקט אך הבעייה שהוא יקר) ולהמהיר (לא עד קצה גבול היכולת אבל הרבה). רציתי לדעת מה עדיף : סטפינג ל 1700 מהשבוע השני של 2003 או סטפינג מהשבוע ה 10-12 של 2003 ? בנוסף האם עדיף 1700 או 1800 (שניהם כמובן טורוברד בי משבועות 10-12 של 2003) ? תודה מראש לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  3. מדובר על רדיאטור שיהיה בגודר של שני מאווררים 60ממ אחד ליד השני. יש חיה כזו ?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  4. אם יש מישהו כזה שמזמין מחו"ל אשמח להצטרף לקניה - לתגובות אלי בפרטי

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by fit3,

שלום אנשים קניתי את AC7 בשביל ה775 שלי וישבתי עליו לילה שלם ולא מצליח להרכיב אותו זה ניראה כאילו הרווחים בין הפינים קטנים בכמה מילמטרים אין אפשרות להכניס את כול ה 4 פינים (ניסיתי קודם אלכסון ניסיתי הכול וכלום לא עובד) ולעומת זאת את המאורר של אינטל אני מפרק ומרכיב בשניות האם מישהו נתקל בבעיה דומה? והאם תהיה לי אפשרות להחזיר את המוצר לחנות של "למיר" שממנה קניתי?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  6. אולי למשל למישהוא יש abit BH6 שהוא מוכן לתת לי בנדיבותו אם זה מיותר בישבילו????? פשוט אחים שלי אני רוצה לעשות אוורקלוק טוב למעבד הישן שלי (פנטיום 2 400 מגהרץ) וכבר השגתי מאורר טוב והכל אבל הלוח לא כלכך טוב לאוברקלוק ובגלל חוסר מתח למעבד לא עובד את ה 450 ב OC וגם לא הצלחתי למצוא שום מדריכים ל Vmod ללוח שלי תודה רבה לכל העוזרים ;D אולי עוד כמה ימים שאני יסדר קצת את המחשב הישן ויעשה מודינג למארז שלו אני יפרסם פה כמה תוצאות ותמונות !!!!!!! וגם בקרוב אני יפרסם תמונות של פרויקט הקירור הרצחני שלי ל geforce 2 GTS שלי!!!@

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  7. האם מישהוא מכיר את הקירור Asus Knight ?ואיך הוא? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  8. Started by Ashand,

יש לי נייד של ASUS עם מעבד חזק דואל קור 2 גיגה זיכרון וGFORCE GO 7700 512MB ...

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  9. קניתי מחשב חדש וממתין כבר כמעט חודש לקבל אותו. לא חסרות סיבות, חלקן מוצדקות וחלקן פחות. היום, סוף סוף, זה מגיע והנה צצו שתי בעיות חדשות. מסתבר שלא שמרו את אריזת כרטיס המסך כי לא ביקשתי... כל מה שהיה בה אמנם נשמר ואני יכול להסתכל על הכרטיס לצורך זיהוי או להשתש בתוכנה כמו סנדרה אבל זה הפתיע אותי. דבר נוסף מרגיז הוא שהזמנתי מארז TSUNAMI 350W עם שני מאווררים והנה מסתבר שמלבד אלה של המעבד ושל הספק יש רק אחד נוסף ונאמר לי שהמאוורר שבספק הוא המאוורר השני. וזאת לא היתה כוונתי. כמו כן אמרו לי שאין מקום במארז הנ"ל למאוורר נוסף. האם זה נכון והאם כדאי לי להתעקש על המאוורר הרביעי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. האם הקירור המקורי שומר על טמפרטורות טובות או שכדאי להחליך את הקירור המקורי למשהו טוב יותר

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  11. Started by dazzler,

אני יודע שbarton amd 2500+ מגיע בוודאות ל3.2 בלי מאמץ מיוחד, אלא רק העלאה של הבאס ל200. השאלה האם 2.4 יכול להגיע לכזאת תדירות מבלי לתת יותר מדי מתח ובכך להוריד את חיי המעבד לטווח הארוך?

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  12. בהנחה ואני קונה מעבד TRAY E6000, ולא מתוכנן OC האם יש סיבה להשקיע בקירור שונה מקירור סטוק ? אני לא מרגיש צורך להוסיף קירור מיוחד ולכן אם קירור הסטוק לא מספיק טוב למעבד הנ"ל אז אני אשמח להמלצה על קירור זול שישמור על טמפ' סבירה ורעש נמוך (לצורך העניין הרעש של מאווררי הסטוק של סדרת ה E4XXX לא מפריע לי יותר מדי )

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by shil_o,

האם אם אני יעשה OC למעבד Q6600 עלול לגרום לו נזק או לחילופין לקיצור חיו אם אני יעלה רק את התדר ל2.8? עוד שאלה אם אני עושה OC יש דרך שיגלו במקרה שיתקלקל המעבד והזדקק להשתמש באחריות

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  14. מתלבט אם שווה להשקיע בשדרוג המערכת הנוכחית, המטרה להריץ משחקים ברזלוציה 1680x1050 עם כרטיס מסך חדש שארכוש, ועל מנת לצמצם את צוואר הבקבוק אצטרך לדעת את דעתכם בנושא OC לQ9400. תודה !

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  15. קניתי מחשב, שהמפרט כולל את ה AMD4800X2 , השאלה היא האם כדאי/צריך לקנות קירור למעבד?

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ozba77,

שלום נגשתי השבוע לקנות מחשב חדש אני מתכוון לקנות מעבד dual core של אינטל כששאלתי את המוכר לגבי קירור למעבד, הוא אמר לי שהמעבדים האלה מתחממים פחות ולכן המאורר ולוחות הקירור שמגיעים איתו - של אינטל מספיקים אני לא מתכוון לעשות OC למעבד, אבל המחשב הזה מיועד בעיקר לעבודה ויעבוד ברציפות כ-16 שעות ביום האם אכן אפשר להסתפק במאורר הרגיל? האם הוא לא ירעיש ? (יש לי גם P4 כשקניתי אותו עם המאורר הרגיל אחרי שעה שעתיים הוא התחמם והמאוורר האיץ ועשה המון רעש עד שהחלפתי אותו לגוף קירור רציני יותר) תודה

• 17 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by rkiviti,

החליפו לי את המאוורר של greenpower במאוורר של coolermaster האם משהו מכיר אותם והאם הם מתאימים למעבדי AMD?

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by kip,

cpuid נותן טמפ' של 70 במנוחה ב tempin2 מה זה אומר?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום אני רוצה/צריך להחליף את המאווררים של הרדיאטור שלי (של המחשב כמובן), ורציתי לדעת האם משהו כאן ניסה את המאוורר הזה Akasa 14cm Viper R Fan http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=36497 הוא לא יקר, וזה מאוורר 140 שמתאים לתושבת של 120 עם 2.91 mm-H2O, לא הצלחתי למצוא ביקרות עליו (מצאתי על דגמים ישנים יותר). דעתכם ? תודה

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  20. המשחה הטרמית יכולה להשפיע משמעותית על הקירור??? כי בפעם האחרונה שהחלפתי קירור לכרטיס מסך ניקיתי קצת עם נייר רך (כלומר נישאר פה ושם משחה לא ממש:\) לא שמתי משחה טרמית יש לי קירור של ארטיק קולינג ובלי מאמץ ה6600GT בערך על 43-47

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  21. שלום רכשתי לפני שנתיים משחה טרמית ARCLIC SILVER 5 ולא השתמשתי בא ,האם שווה משהו ? www.arcticsilver.com

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  22. יש לי גופי קירור קטנטנים לזכרונות מכרטיס 9800 פרו תקול. אני רוצה להעביר אותם לכרטיס אחר, הבעיה שהקירור היה עם דבק טרמי שכזה... האם משחה טרמית רגילה תחזיק לי את הקירורים על הזכרונות או שהם פשוט יפלו?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by gggil,

יש לי חבר שעובד בסביבת הייטק ומשתמשים שם במשחה ודבק תרמי, האם המחשה או הדבק שאני מדבר עליו יכולים להתאים גם לרכיבים במחשב? כגון חיבור גוף קירור למעבד... תודה מראש, גיל

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על הקירור הבא:Thermaltake Big Typhoon VX http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=3005&p=2 ולדעת עד כמה הקירור הזה באמת טוב ויעזור לי להוריד מעלות במחשב... תודה מראש

• 16 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by broken,

גנבו את המחשב היקר והאהוב שלי- מה שרק מוכיח שמה שבא בקלות, ובכן, הולך לכל הרוחות כשבני בליעל גונבים לך אותו! העניין הוא שיש לי מחשב בן 3 פחות או יותר שישב עד עכשיו בפינה: amd 3000+ venice בסוקט 939 עם קרור סטוק לוח gigabyte k8ns סטיק בודד של ddr 256mb 400mhz ג'נרי raedon 9250 128mb ספק ג'נרי gyro-כתוב עליו 500w, אני בספק... מארז atx, אם זה אומר משהו. השגתי מסך 17" lg 1750q המחשב הזה יכול לשרוד עבודה משרדית וגלישה, אבל אני רוצה להוציא ממנו את המקס' עד שיהיה מספיק תקציב לקנות מחשב חדש (מה שייקח זמן). אני רוצה לסחוט ממנו כל מה שאפשר, אני יודע שצריך לשדרג , ופה אני צריך עזרה: 1. האם אני ארגיש שיפור משמעותי עם OC? 2. האם משתלם לי לשדרג את המפרט חלקית בכמה מאות שקלי…

• 8 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים