עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ואפשר בכלל לבקש? או מה שהם פותחים, פותחים? כ-tray, לא box

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  2. והכותר של XBIT הוא: Three Gems for an Overclocker: AMD Athlon XP 1700+, Intel Celeron 2GHz and Intel Pentium 4 1.8A GHz מאמר הסוקר את המעבדים שהם " רבני חן " להמהרה - מאתר xbitlabs , והלינק: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/3gems-oc.html/

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  3. Started by Cranchh,

אני רוצה ליקדוח חורים ל4 מאווררים במארז שלי- מאוורר אחד 8 ס"מ על החלון איך אני קודח חור בגודל של המאוורר על חלון פלסטיק ואיך אני מרכיב אותו שם?? מאוורר 12 ס"מ למעלה ו12 למטה איך אני קודח לאלה?? ומאיפה אני משיג את כל החלקים??(ואם מישהוא יכול להמליץ לי בהודעה על איזה מאווררים ואיפה ליקנות באיזור הצפון) תודה

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  4. Started by shaks,

בתכלס מבחינת ביצועים בלבד איזה קירור יותר טוב רק מבחינת ביצועים לא מחיר ולא שום דבר אחר רק מבחינת ביצועים

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by Cereal Killer,

אהלן, זקוק להמלצה למאורר 40 מ"מ כדי לשים על הצ'יפסט, האם יש הבדל בין הפשוטים לממותגים במחירים אלו?

6. הטמפ' של הלוח אם שלי היא בערך 30 מעלות עכשיו זה טוב????) אם אני אוסיף מאוורר בגג של המארז שיוציא אוויר תרד הטמפ' של המעבד? בכמה בערך?

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  7. אפשר לקבל הצעות לשיפור הP4

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by bears,

יש הבדל בין מארז פתוח לסגור? 4850 ממש ירעיש עם מארז פתוח?

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by Cha0stAlker,

קניתי מחשב לפני חודש בערך. עשיתי לו OC, ועבדתי על 3.6GHz. מסיבות שונות הורדתי את האוברקלוק, אבל עכשיו קניתי GTA IV אז העלתי את התדר בחזרה ל-3.2GHz. בפעם שעברה שרצתי על 3.6GHz, לא עברתי את ה62/3 מעלות במאמץ של 100% במשך יותר משתי דקות (!) עכשיו כשעשיתי את הOC ל3.2GHz, בבדיקת מאמץ הטמפ' מגיעה ל71 מעלות תוך שנייה (אפילו לא חיכיתי דקה), והפסקתי את הבדיקה מחשש שהמערכת תכבה.. לשורה התחתונה: מה אני צריך לעשות כדי להוריד את הטמפ' של המעבד? כדאי אולי לפתוח את המארז ולשאוב בעוצמה עדינה בשואב אבק? או שיש דרך יותר אנושית? עוד דבר: מה זה משחה טרמית? חשוב לציין כי אין לי ידע פיסי במחשב ובחלקים (אני בקושי יודע איך מעבד נראה), אני אפילו לא יודע איזה מברג צריך בשביל לפתוח את המארז …

• 12 תגובות
    • 884 צפיות
  10. Started by YairZ,

שלום לכולם, אני וחברי התחלנו לעשות אוברקלוק לפנטיום D, דגם 940 העובד בתדר של כ 3.2 ג'יגהרץ בסטוק. לוח האם הוא Gigabyte Ga-8N-SLI Pro. כרטיס המסך הינו 7600GT ואנחנו חושבים שבחלק מהמשחקים הוא מוגבל בגלל המעבד. המכפלה היא 16 והבאס הוא 800 (לחלק ל4 כלומר 200). הצלחנו להעלות את הבאס ל 900, והתדר היה 3.6 ג'יגהרץ, אך לאחר מכן המחשב לא עלה וכנראה היה צורך להעלות מתחים. העלאתי קצת מתח לליבה- מ1.2875 ל1.3 אך המחשב עדיין לא עלה. השאלות שלי אליכם, הם אילו מתחים יש צורך להעלות חוץ מלליבה או האם יש צורך להעלות לליבה עוד קצת, האם יש צורך לבטל פונקציות/אפשרויות כלשהן בביוס וכעיקרון לעשות OC משמעותי יותר מן הסתם. הטמפרטורות בסדר במאמץ (הקירור הינו AC FREEZER 7 PRO) וב 875 הכל עובד חלק.

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  11. שלום, יש לי radeon 4870 1G של connect3D זה כרטיס שמגיע עם OC מהמפעל. ועם קירור twinturbo בכל אופן, צירפתי תמונה מהדרייבר של ATI בנוסף ל OC מהמפעל רציתי לתת לו קצת יותר, אז עשיתי את ה auto-tune, וזה העלה בעוד איזה 10 את ה GPU ובעוד המון את הזיכרון. במאמץ הכרטיס הגיע לסביבות ה 50-55, אז אין בעיות בתחום הטמפ'. בכל אופן, הוא אמור להיות במהירות ליבה של 780 וזיכרון 1090 אבל בתמונה שצירפתי כתוב בחלק התחתון שהמהירותש ל הליבה היא 600, ולעומת זאת מהירות הזיכרון היא כן מה שהגדרתי. איך אני ידוע מה המהירות האמיתית? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  12. טוב כפי שרשמתי אני רוצה לעשות oc לכל חלקי במחשב שלי, קניתי את המחשב לפני כ שבוע .. אינה המפרט: Intel Core Quad Q6600 - מעבד Themberlake V1 - מאוורר של המעבד Gigabaite P35 DS3L - לוח אם Geforce Bio Star 8800GT 512mb 256bit - כרטיס מסך 1024X2 Transcend 667 Mhz - זכרונות Enermax Liberty 400W - ספק כוח 320GB sata2 16Mb WD - דיסק קשיח אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ו לכרטיס מסך .. עכשיו השאלה היא האם כדי ? ואיך עושים את זה ? איזה תוכנות אני צריך ? והמחשב נרכש מ TMS וביקשתי שיעשו לי oc למעבד אבל לא ניראה לי שהם עשו .. אינה תמונות על הקירור והמעבד .. ( כמובן שהטמפ האלה במצב מנוחה .. )

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  13. Started by poltergeits,

שלום , הלוח אם שלי הוא של גיגבייט והוא סוקט A למעבדי אי. אמ. די. עכשיו ישנם יחידות קירור שמצריכות חורים בסוקט לתושבת הגוף אצלי אין חורים והייתי מעוניין לדעת ואם כן איך אפשר לעשות אותם (בזהירות רבה כמובן )

• 16 תגובות
    • 884 צפיות
  14. Started by Shreky,

בקרוב מאוד אני מקווה, אקבל את המארז של Enermax FS-710. אני מודר מתחיל ולכן אצטרך קצת עזרה, רעיונות ועצות בקשר למודינג של המארז הזה. א. האם יש לכם אתרים באנגלית שמסבירים איך לבצע צביעה, חורים למאווררים וחלונות למארזים? (רצוי עם תמונות). ב. באחד הת'רדים פה, ראיתי אדם שפירסם תמונות של המארז שלו והוא שם את החוטים מתחת ללוח-האם. איך ניתן לעשות את זה? החוטים לא נוגעים בלוח האם ויכולים לעשות קצת בעיות או דברים כאלה? ג. זה אולי לא נושא הבורד, אבל אם כבר שואלים... בקרוב אקנה כרטיס מסך. אני רוצה Geforce 4 Ti4400. חשבתי על ה-Asus V-8840. איך הוא? יש המלצות לכרטיסים אחרים עם ביצועים טובים וחדות תמונה טובה? (פילטרים טובים). תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, רציתי לדעת עם הטמפ' במחשב שלי תקינה, המפרט בצד. חשוב לציין שאין במערכת OC בכלל, ושהמערכת לא היית במאמץ כאשר התמונה צולמה. תודה לעוזרים !

• 14 תגובות
    • 884 צפיות
  16. השאלה בכותרת.

• 12 תגובות
    • 884 צפיות
  17. שלום. ביצעתי OC למעבד. יותר כספורט מאשר כל דבר אחר. דבר אחד ששמתי לב אליו הוא שלמרות ש Cool n Quite על מצב ENABLED (פעיל), הוא לא עובד בפועל. ז"א - מכפלת המעבד והמתח נשארים ללא תזוזה גם כאשר אין מאמץ (בזמן idle). אי אפשר להינות משני העולמות? תודה

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by אור כהן,

שלום לכולם בימים הקרובים אפרד ממחשבי, אז חשבתי לעשות לו OC אחרון (דבר שלא עשיתי בחיי) האוברקלוק הקודם שלי נגמר בתיקון במעבדה אז ניסיתי את הOC הפעם עם קצת יותר ניסיון. לא העלתי מתחים, רק את הFSB. יש מכפלה של 21X (לעומת 7.5 לQ9300 של היום ). התדר הבסיסי הוא 135, העלתי ל140, לאחר מכן ל150. אז המחשב קרס לי, הייתי צריך להוציא את הCMOS. לא היה לי מושג מזה, קראתי בריפרוף באינטרנט והבנתי מה הוא, איפה הוא ומה צריך לעשות. המחשב חזר, ואז הורדתי את התדר ל147,146,145, כולם לא היו יציבים. כששמתי אותו על 144 הכל היה יציב, על מהירות של 3.03Ghz (בקום 2.8 ) ואני מרגיש שיפור ניכר בביצועים. נעשה על קירור אוויר, אם לוח אם רע לOC תמונת הOC:

• 14 תגובות
    • 884 צפיות
  19. למה אני לא יכול לעבור את ה 2000 MHZ ב OC?... המחשב נתקע... במעבד AMD 64 3000+ 939 איך שאני עובר את ה 2000 וקצת נתקע המחשב...

• 15 תגובות
    • 884 צפיות
  20. אני מחפש מאוורר שיהיה כמה שיותר שקט ואיכותי... במחיר סביר... שמתאים ל socket 478 מישהו יכול להמליץ לי?

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  21. יש לי כרגע צורב שמשמש לי גם בתור סי די רום וגם בתור צורב ועוד סי די שלא קורא דיסקים כידוע זהו בזבוז של חלקיי מחשב שלא עברו התעללות פיזית על פי הצורך ובכן עלה לי הרעיון לעשות חלון בסי די ולהכניס לשם לדים צבעוניים אבל זה לא בדיוק החלק המיוחד ברעיון תיכננתי לשים את הסי די בצורה שבה במקום לראות את המגש של הכונן ואת הלחצים החלק של הסי די שאותו יהיה אפשר לראות יהיה החלון כלומר אני ישים את הסי די בצורה שבה החלון תופס לי את כל הפאנלים של הכוננים (סי די רום, צורב, DVD) ובכן ארגנתי כבר את הכל, הסרתי את הכלוב הכוננים כדיי שאני יוכל לחבר את הסי די רום כמו שצריך ואפילו עשיתי חור בחלקו העליון של המארז ובניתי מכסה קטן לצורב כך שהוא יסתיר את את הכונן עצמו חוץ מהפאנל הקדמי של הצורב בכל מק…

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by Lupos,

מה הכי מומלץ לקירור טוב של הכרטיס? (אבל עדיף שיהיה פאסיבי) ואם אנחנו כבר פה, האם יש צורך להוסיף מאוורר ל-Ultra-120 eXtreme? תודה

• 12 תגובות
    • 884 צפיות
  23. אני מחפש את האיזון בין שקט ליעילות, עם קצת יותר דגש על שקט. יש כאן למישהו ניסיון עם מערכות קירור כמו H60 של Corsair או H2O 620 של Antec? איך הם בהשוואה לMugen2 של Scythe או NH-D14 של Noctua, מבחינת שקט ויעילות תחת כזה אוברקלוק?

24. Started by Demagh,

חזרתי, הפעם עם אקסטרים 120 על המעבד שלי אז ככה, ייצבתי את ה FSB בתוספת קטנטונת של מתח, המעבד יציב על 400X8. עכשיו אני מנסה לייצב אותו על 400X9, וכל פעם או ליבה 3 או 2 קורסת אני כבר על מתח של 1.55 (ב CPUZ מופיע 1.505), זה בטוח לעלות עוד? מה זה מתח ל - MCH? מה יותר כדאי מבחינת ביצועים, להעלות את תדר הזכרון כמה שיותר או יחס 1:1 ו-CL נמוך? הצעות? P.S. כשאני נועל את ה PCIE על 100, המחשב לא עולה. הוא עולה רק כשהאופציה מוגדרת על AUTO. זה בסדר?

• 12 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by NiMo1771,

המאוורר של המוגן 2 התקלקל - הוא לא עובד, ואם עוזרים לו עם דחיפה קטנה הוא עובד רק על 300-350 סל"ד אז אני צריך המלצה למאוורר טוב במקומו. רעש לא ממש משנה לי כל עוד זה לא מוגזם. העיקר הטמפ'.. תודה

• 1 תגובה
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים