אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני חדש באתר intel pentum 4 64 bit 3.0 512 ddr2 533 gigabayte motherboard 160 giga sata geforce 6200 קיצר קניתי את המחשב לפני חודש והתחלתי להיתעניין יש לי שאלה, אני לא הוספתי למארז מאוורים חדשים הוא אצלי כמו שקיבלתי אותו, במנוחה הכרטיס מסך שלי בטמ' 55 ושאני משחק סאן אנדראס הוא ב67-70 ואני רוצה לדעת מה הטמפטורה המומלצת לכרטיס מסך הזה בזמן מנוחה כי אני חושש שאני שורף אותו, כזכור לא הוספתי לו עוד מאוור או משהוא, האם זה מומלץ הטמפטורות הללו ואני מוכן להשקיע בקירור מים לכרטיס תייעצו לי איזה כי אני לא כל כך מכיר, תודה רבה לעונים אני מאוד מודה! והאם מומלץ להוסיף עוד פתרונות קירור
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי האם אפשר לעשות OC לכרטיס הזה???? אם כן אז אם תוכלו להסביר או אם יש איזשהו מדריך בשביל זה אם איך צריך ומה צריך בשביל זה (אם אפשר מדריך אם תמונות)
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
איפה אני בודק?אני לא יודע כמה ביט הxp שלי אז אני לא יודע איזה דרייבר להוריד....רשום במדריך אוברקלוקינג שצריך דרייברים מעודכנים...זה אומר גם לוח אם ומעבד?איך אני יודע איזה דרייברים אני צריך?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/ISRAELI-HACKER-2002815175153-fan2.JPG המאוורר בדלת כבר ממוקם ..... עשיתי חור ומיקמתי אותו ! ככה שאין לי אפשרות לשנות מיקום ...... אני יותר בעניין של אם זה טוב שיהיו שתי מאווררים למטה ... (אחד הוא 96 מ"מ ואחד 80 מ"מ) ומצטער בקשר לכותרת הקודמת ! פשוט קראתי באתר מדריכים ולא שמתי לב שביקשו לשנות אותה
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אנשים אני רוצה לקנות מארז חדש. התקציב הוא בערך 500 ש"ח. אפשר לחרוג. הוא צריך להיות מארז וחצי או מארז כפול (פול טאוור אני חושב שקוראים לזה..). רצוי חלון ותאורה, לא חובה.
-
- 12 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
אהלן. ההארדיסק שלי מאוד מתחמם בזמן האחרון (o53-o55). עכשיו, ראיתי שיש לי מקום בקידמת המארז למאורר נוסף (בדיוק לפני ההארדיסק). לפי ההיגיון, אם אני אתקע שם איזה מאורר זה אמור לצנן קצת את העסק נכון? זה המפרט, אשר לראות בתמונה הקטנה את המקום למאורר הקדמי: (Compucase 6A21 Midi Tower) בקיצור, איזה מאורר בדיוק לקנות? אין לי מושג בתחום אז תסלחו לי... תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אז טוב חשבתי על 2 מאווררים למארז 1 של vantec 80mm ושני Generic 60mm(להוציא אויר) ו עוד 2 יש לי עכשיו רגילים מכניסים אויר מהצד. Vantec Iceberq ל זיכרונות לכרטיס מסך Zalman ZM80C-HP ו מעבד CoolerMaster KI4-7H52A אם יש חלקים עדיפים וזולים יותר אשמח לשמוע כי ניראה לי שעברתי את התקציב אבל חפיף
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ברצוני לעשות Lapping לVantec AeroFlow בכדי להוציא ביצועים מקסימליים ממנו. עם איזה נייר זכוכית מומלץ לעשות לו את הלאפינג? (1500?)
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הי, אני עומד לרכוש מחשב חדש עם מעבד Intel Q9550. תכננתי להצמיד אליו את ה Arctic cooling freezer Xtreme, אך קבלתי המלצה שמכיוון שמדובר ב Quad אני חייב קרור הרבה יותר אגרסיבי ולכן כדאי להשתמש ב Thermalright Ultra 120 eXtreme + מאוורר עליו. ההמלצה מייקרת את המערכת בעוד 150 ש"ח, ולדעתי בלי סיבה. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
החלטתי לקנות קירור לכרטיס מסך ואני די מתלבט בין שני דגמים וכיוון שמצאתי רק ביקורת אחת והיא לזלמן אין לי קנה מידה להשוות אז אני שואל אותכם Thermaltake EXTREME GIANTIII A1919 Dual Heatpipe & Dual Fan http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm ייתרון ברור של הג'יינט הוא שיש לו שני מאווררים... במקומות אסטרטגיים והעובדה שמצויין באתר של טרמל טק שהבלואר נועד למצבים של OC ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=138&code=013 זול בחצי כסף מהטרמל טק למרות שהוא בא בלי מאוור אז כולל מאוורר המחירים בערך שווים בנוסף האזהרה באתר של זלמן לגבי כך שאם שמים אותו על כרטיסים כמו 9800 או 5700 ומעלה הוא עלול להשרף בלי מאוורר דיי …
-
- 14 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מה הצורה הטובה ביותר? כ.מסך: כאילו רק על הליבה? איזה כמות, כאילו שכבה דקה/עבה? שהמשחה תיהיה גלית כזאת או חלקה? וכל מה שתוכלו לפרט (הזמנתי Silencer 5 Rev. 3) מעבד: ברור לי שזה רק הליבה =\ , איזה כמות, כאילו שכבה דקה/עבה? שהמשחה תיהיה גלית כזאת או חלקה? וכל מה שתוכלו לפרט (הזמנתי Volcano k7 Silent Boost) ועוד משהו איך להוריד תמשחה שזה לא יפגע בליבה(עם איזה חומר וזה נוגע לכ.מסך ולמעבד)
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מין שפריץ כזה כשה עושים זריקות איך מישתמשים בוא ביכלל?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
למה אני שואל?כי אתמול בלילה עשיתי ניסויים על המחשב ב-OC. הצלחתי לעגיע עם הזכרונות שלי ל-DDR480(במקום 400),אבל בבדיקת S&M הוא נופל ב-CACHE L2 של הזיכרון.. ה-WIN עלה,גלשתי,שיחקתי הכל ממש הרגשתי שיפור,אבל לא הבנתי מה הקשר של זיכרון המעבד לזיכרונות המחשב? אשמח על הסבר/קשר בניהם,ולמה את L1 הוא כן עבר? ליאור-חשבתי שזה מתאים לפה ולא ל-OC כי ה-OC הוא המשני,אם צריך תעביר.תודה.
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר כמעט שלב סיום המודינג של המארז, רציתי לדעת האם הטמפ' האלו תקינות מדובר על לוח GA-73PVM-S2H ומעבד E6300. כמו כן, מה זה MCP? הוא לפעמים גבוה. התמונה הראשונה בעבודה רגילה+אנטי וירוס שסרק את המחשב התמונה השנייה במאמץ של EVEREST [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מה דעתכם על DD3 מומלץ או בזבוז? 8gb 800hz מהסוג הפשוט ב 1200 שקל או DDR3 1333 1GB ב1000 שקל... ההבדל יורגש בישומים שאנו משתמשים (בעיקר משחקים).. או שעדיף כבר נפח??
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
קניתי השבוע בלמיר AMD 2600 XP BARTON במארז BOX לוח GA 7S748-L עידכנתי את הביוס לגרסה F5 מארז מידי טאאור עם מאורר אחד בספק הלוח מעולה ותוכנת OC פנימית מעולה הטמפ' של המעבד ללא מאמץ 60-57 מה לעשות? האם זה מסוכן? דרך אגב המאוורר מקורי ואני לא רוצה להשקיע עוד כסף יש פתרון זול?
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מאוד מרוצה מהשקעה של 24 שקל על הpci fan הזה ביום שבו בדקתי את הכרטיס היה יום חם מאוד :kopfpatsch: היום בדקתי עוד פעם ונדהמתי :o במאמץ 62 במנוחה 45 בעבר הייתי על 80 במאמץ קיצר אנשים תגובות שווה להכין את זה אולי כולל האזיקונים יצא לכם רק 30 שקל על pci fan :xyxthumbs: ===המדריך=== האחריות על המשתמש בלבד טוב מה אנחנו צרכים? 2 מאוורים ג'נרים יעשו את העבודה לא יקר במיוחד אולי יכול לעלות לכל אחד 15 שקל בערך כרטיס ישן לא משנה איזה כרטיס העיקר שיש לו את ברזל הזה וכמה אזיקונים לי לקח רק 5 אזיקונים עבודה יש לנו את שני המאוורים צריכים לחזק אותם אחד לשני בעזרת האזיקונים כמו שאתם רואים פה מומלץ לחזק אותם גם מאחורה אם אתם רוצים נעבור לכרטיס תפרקו …
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
שישו ושימחו מה שהלך כאן אתמול בלילה... והנה התוצאה
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
האם אפשר להחליף מאורר ל Volcano 7 +למשהו (הרבה) יותר שקט - אפילו על חשבון תוספת של עוד 3-4 מעלות? אם כן, אז מה מומלץ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אוקיי הנה הנתונים לפני הOC מדובר בכרטיס 7300GS ליבה 500MHZ זיכרונות 600MHZ עשיתי OC עם התוכנה ATI Tool והגעתי לבינתיים ל1866MHZ לליבה, בזיכרונות לא נגעתי. עד כמה אני יכול להגיע ? עריכה: שכחתי להגיד שפעם שהייתי עושה OC גם לזיכרונות (של הכ.מ. כמובן) אז לא הייתי מגיע אפילו ל800MHZ לליבה. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הטמפ' של המעבד: 32 במנוחה ו-45 במאמץ (אני חושב שזה מייצג את המאמץ כי קידדתי היום סרט ארוך והמעבד היה על 100% שימוש למשך זמן ארוך) ושל הלוח אם: 23 ורק הכרטיס מסך 6800 רגיל, 52-55 במנוחה ובמאמץ אני חושב 60+-. אני נמצא עם 4 מאווררים ג'נריים וזהו. מה לעשות עם הכ. מסך? להחליף למאווררים אחרים? יש פתרונות אחרים?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות חור בגג המארז, ויש לי מקדח כוס אבל רק עם כוסות קטנות. הבעיה היא שכוס בגודל נורמלית עולה 70 ש"ח (לכוס אחת!!!) אז רציתי לדעת אם יש כאן מישהו מהצפון שיש לו כוס בגודל של בערך 75-80 מ"מ ויוכל להשאיל לי אותה רק כדי לעשות את החור למאוורר. תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני שומע מהמארז רעש מאומץ של אחד המאווררים לא יודע איזה. ויש מן ריח כזה. זה לא פעם ראשונה שזה קורה, ובד"כ שיש את זה אז אני יודע שהמחשב יקרוס מתישהו. עשיתי בדיקה של ה-COOLING FANS בתוכנה אוורסט שאומרת ככה: CPU- 5273RPM, GPU-70%. האם זה תקין? ואכן.. המחשב שלי קרס לפני רגע
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-