עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מה הצורה הטובה ביותר? כ.מסך: כאילו רק על הליבה? איזה כמות, כאילו שכבה דקה/עבה? שהמשחה תיהיה גלית כזאת או חלקה? וכל מה שתוכלו לפרט (הזמנתי Silencer 5 Rev. 3) מעבד: ברור לי שזה רק הליבה =\ , איזה כמות, כאילו שכבה דקה/עבה? שהמשחה תיהיה גלית כזאת או חלקה? וכל מה שתוכלו לפרט (הזמנתי Volcano k7 Silent Boost) ועוד משהו איך להוריד תמשחה שזה לא יפגע בליבה(עם איזה חומר וזה נוגע לכ.מסך ולמעבד)

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  2. הייתי רוצה לדעת לכמה אני יכול להגיע עם ה Igloo 7200L Light על מעבד 3200 ?? ספק 400 (לא ג'נרי) DFI INFINITY TWINMOS 1 G ? האם אוכל לשבור את ה 3500 - 3800...בלי בעיה או שאיך אומרים ..אין סיכוי ! ? מה אני צריך בשביל להגיע מ 3200 ל 3500 ...- ...3800 ....? האם ככל שאני מעלה ב OC ככה המחשב ירעיש יותר ? ושאלה אחרונה כמה מעלות יהיה המעבד ב OC על 3800 למשל ? תודה לכם

• 15 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by shirNoshe,

למה אני שואל?כי אתמול בלילה עשיתי ניסויים על המחשב ב-OC. הצלחתי לעגיע עם הזכרונות שלי ל-DDR480(במקום 400),אבל בבדיקת S&M הוא נופל ב-CACHE L2 של הזיכרון.. ה-WIN עלה,גלשתי,שיחקתי הכל ממש הרגשתי שיפור,אבל לא הבנתי מה הקשר של זיכרון המעבד לזיכרונות המחשב? אשמח על הסבר/קשר בניהם,ולמה את L1 הוא כן עבר? ליאור-חשבתי שזה מתאים לפה ולא ל-OC כי ה-OC הוא המשני,אם צריך תעביר.תודה.

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by israel_0,

קניתי השבוע בלמיר AMD 2600 XP BARTON במארז BOX לוח GA 7S748-L עידכנתי את הביוס לגרסה F5 מארז מידי טאאור עם מאורר אחד בספק הלוח מעולה ותוכנת OC פנימית מעולה הטמפ' של המעבד ללא מאמץ 60-57 מה לעשות? האם זה מסוכן? דרך אגב המאוורר מקורי ואני לא רוצה להשקיע עוד כסף יש פתרון זול?

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by ShayRally,

שלום לכולם, עברו כמעט שנתיים מאז שהגבתי כאן בפורום לאחר שאני נעזר בו רבות רק מקריאה. בעזרת חברי הפורום, בחרתי לי מפרט מחשב חדש ואני יותר ממרוצה. הבעיה היחידה היא רמת הרעש, המחשב הנוכחי יחסית רועש ואני צריך את עזרתכם בהמלצה (זולה) לשיפור רמת הDB. המפרט: E7200 לוח ג'יגהבייט - G31 9800GTX+ עם 512 זיכרון 2 ג'יגה RAM של מושיקין ספק 500W שך EZCOOL (כניראה שפה יכלתי לעשות בחירה חכמה יותר). איך אני משפר את רמת הרעש הנוכחית ואולי את הקירור בתקציב הנמוך ביותר. רצוי לציין שכרגע OC לא עומד על הפרק עקב חוסר ידע מספק. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  6. יש לי כמה לוחות ל C2D שאני מעוניין בהם, והצלחתי לצמצם את הרשימה לשניים הבעיה שאחד הוא ציפסט 975, והשני 965 היות ואין לי מושג מה הטמפ' של כל אחד מהם, אולי אתם תוכלו לעזור... וככה אני אחליט

• 14 תגובות
    • 852 צפיות
  7. Started by shlomi4i,

זה המערכת שלי MB Name:Gigabyte Technology Co., Ltd.EP43-UD3LBIOS Version : EP43-UD3L F9CPU Name :Intel® Core2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHzMemory information :4,192,760 KB RAMOS information :Windows 7 Ultimate 64 Bit versionCD version information :4-Series 1.20 B9.0907.1 עשיתי oc ל3.14 הבאס נמצא כרגע על 419 עם מתח נמוך המערכת יציבה מאוד וגם הטמפרטורות תקינות אבל שאני מעלה את הבאס אפילו טיפה פשוט המחשב קורס ולא נדלק ועושה שחזור הגדרות לביוס גם הם אני מעלה לו מתח הלוח אם שלי הוא זה שמגביל אותי ? והם ניתן לפתוח את ההגבלה ללוח ?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by yakir1111,

שלום אני רוצה לעשות OC למעבד לעלות לו קצת את הMHZ יש לי במחשב: לוח אם K9NGM MSI מעבד ATHLON 64 3200+ זיכרון 256 533 MHZ כרטיס מסך 6100 GEFORCE (מובנה) אני עוד כמה ימים הולך ליקנות זיכרון שזה הכי דחוף לי.. ולעניין אני רוצה לעלות את הMHZ של המעבד בלי לפגוע ברכיבים אחרים כמו הזיכרון או הלוח אם וגם לעלות בלי שיהיה סיכון... הטמפ' של המעבד שלי 30-35 (מנוחה מאמץ) חיפשתי בביוס אפשרויות ואין לי כל מיני טיימינג וכל זה אפשר לעשות משהו עם הדרייבר של NVIDIA? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by id,

יש לי מחשב intel P 3-733 מהירות הבס שלי היא 133 אני מעלה אותו ל150 והוא עושה ריסטארט במהלך הווינדוס אי אפשר להעלות ולטים ולא נראה לי שהוא מתחמם כי המחשב פתוח ומקוון עליו מאורר גדול במיוחד למה הוא עושה ריסטארט???????????

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  10. עשיתי אוברקלוקינג למחשב(המפרט דרך cpuz בתמונה המצורפת) ורציתי לדעת מה הן הטמפ' שכדאי לי להישאר בהן,והאם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג יותר גדול או להקטין את העוצמה.אם זה חשוב הבאסראטיו שלי הוא 13 והכרטיס מסך שלי הוא onboard ועליו אני לא רוצה לעשות אוברקלוקינג(כי הוא ישן).[אל תצחקו על המפרט המעפן] [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  11. החלפתי, מאורר, בגסות די רצינית עקב סיבוכים בחיבור ללוח אם(חוסר שיקול דעת שלי). בסופו של דבר המאורר (Ninja 2) התחבר כראוי - והטמפרטורה צנחה פלאים בכ 15c(וזאת אף שחיברתי את הגוף קירור פסיבית ללא מאורר). למרות שפחדתי שנגרם נזק ללוח אם עקב הלחץ שהפעלתי על המחשב, הכל נראה שפועל כרגיל(ווינדוס/אינטרנט/תוכנות). אולם פתאום הפיירפוקס לדוגמא טוען שג'ימייל ופייסבוק זו כתובת לא "certified" ובאופן מוזר הווינדוס ויסטה לא מאפשר להתחבר ל ווינוס אפדייט. השעון של הווינוס לא מצליח לעדכן את עצמו מול הסרבר. ממש מוזר, אני די מצטער שהחלטתי להתקין גוף קירור לבד. האם יכול להיות שגרמתי נזק לאיזה שהוא חלק שאחראי על קידוד לפרטיות במעבד או בלוח אם? ממש מוזר מה שקורה פה. הויסטה שלי מותקנת כבר שנה ואף פ…

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by STi,

שלום,אני מחפש מאוורר 120מ"מ עם נורות לד(עדיפות לצבע כחול/סגול) כל אלו שמצאתי היו חלשים(‎(120‎0 RPM,או שהיו רועשים...יש למישהו המלצה?אני מחליף את שלי כי הוא עובד ממש לאט כי הוא מיועד לשקט...ואי אפשר להגביר אותו

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by Danix60,

אז ככה איזה מכל אלה הכי שווה ? 1:http://tms.co.il/product/6675 2:http://tms.co.il/product/6677 3:http://tms.co.il/product/5106 לכמה זמן יספיק לי המשחה אם אני מורח על הליבה של הכרטיס מסך + מעבד פעם בחודשיים ואני שם ממש טיפה

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  14. Started by yoni_h,

אני שומע מהמארז רעש מאומץ של אחד המאווררים לא יודע איזה. ויש מן ריח כזה. זה לא פעם ראשונה שזה קורה, ובד"כ שיש את זה אז אני יודע שהמחשב יקרוס מתישהו. עשיתי בדיקה של ה-COOLING FANS בתוכנה אוורסט שאומרת ככה: CPU- 5273RPM, GPU-70%. האם זה תקין? ואכן.. המחשב שלי קרס לפני רגע

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by adirze,

שלום לכולם, בחודשיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות יותר רעש, אין לי ממש מושג למה. הרעש מתחזק במיוחד ברקע שמופעל משחק או אחרי שהמחשב פועל הרבה שעות ברציפות, בדקתי טמפרטורות בתוכנה everest והם נראות לי תקינות. המפרט של המחשב: intel i5 750 Gigabyte GA-P55-UD3R ATI 4850HD 4GB זיכרון ספק כוח של אנרמקס 500W המארז הוא antec p182 הקירור על המעבד הוא קירור סטוק ועל הכרטיס מסך יש קירור Accelero L2 חוץ מזה יש עוד 3 מאוררים במארז שניי מאוררים של antec TriCool ועוד מאורר אחד של arctic cooling. ניסיתי לפתוח את המארז ולנסות להקשיב לא ממש הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית מאיפה מגיע הרעש, הרעש של המאוררים של המארז בוודאות התחזק אחרי שניסיתי להפעיל משחק. בעיקרון יש לי בעיה עם הרעש במיוחד ש…

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  16. Started by Nijhuis,

אהלן קרור הסטוק על כרטיס המסך שלי התחיל לעשות בעיות ולאחר שקילה של כל האפשרויות ובהתחשב בעובדה שאין אחריות על המאוורר בחנות ממנה קניתי(או בכל חנות אחרת) החלטתי לקנות קרור חדש, אז אם בטוב ליבכם תוכלו להמליץ לי על קרור טוב+ לכרטיס מסך X700 PRO של ABIT אני אודה לכם מקרב לב nijhuis

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  17. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=25210.0

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  18. Started by spider272,

הקירור הזה של ה4870 יתאים ל 4850?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  19. אם יש פה מישהו שיש לו מאוורר טוב ושקט , שימליץ בבקשה על הדגם , תודה

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  20. עד עכשיו היה לי מעבד P4 2.4 במהירות 3 גיגה וזכרונות GOLDEN DRAGON במהירות 400 מה"צ. (עבדתי עם באס מומהר מ200 ל250 והזכרונות היו ביחש של 2\3. עקב החלפת הזכרונות לOCZ עם תיזמונים הדוקים יותר נוצרה לי האפשרות להעלות את תדר עבודת הזכרונות ל460 מה"צ אך תדר המעבד ירד ל2.75 כי עברתי ליחס של 1\1. (הבאס כרגע 230) מה עדיף? זכרונות מהירים יותר ומעבד מוחלש או להיפך? יש לציין שאם אבחר להאיץ את המעבד אוכל להוסיף עוד 512 מגה ישנים של הGOLDEN DRAGON (במחיר העלאת תיזמון קטנה של הOCZ).

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  21. Started by Argo013,

שלום לכולם, גיליתי להפתעתי בבדיקה ע"י הגרסה האחרונה של סנדרה את הטמפ' המדהימה הבאה של המעבד שלי.להלן הפרטים: Processor(s) Model : Intel® Pentium® III Co-Processor (FPU) : Built-in Speed : 668MHz Performance Rating : PR802 (estimated) Type : Standard Packaging : SECC(2) Slot1 Multiplier : 5x Generation : 6th (6x86) Model Information : P6C (Coppermine) Pentium III E 500-1.13G 1.3-1.75V Revision/Stepping : 8 / 3 (2) Stepping Mask : cB0 Microcode : MU068313 Processor Sensors CPU Temperature : 146.4°C / 295.5°F Auto Fan Speed Control : No CPU Fan Speed : 7418rpm CPU Core Voltage : 1.59V ישנן גם הטמפ' הבאות של המארז והספק וראוי לציין כי לא התקנתי שום סנסור…

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  22. איפה אני בודק?אני לא יודע כמה ביט הxp שלי אז אני לא יודע איזה דרייבר להוריד....רשום במדריך אוברקלוקינג שצריך דרייברים מעודכנים...זה אומר גם לוח אם ומעבד?איך אני יודע איזה דרייברים אני צריך?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  23. Started by general328,

ביצעתי כרגע עד 3.01 והרצתי את הOCCT קיבלתי שהמעבד יציב, עכשיו אני רוצה להמשיך עם הOC צריך מפה לעלות מתחים (השארתי הכל על נורמל), אין לי מושג איך לעלות מתחים?

• 14 תגובות
    • 851 צפיות
  24. Started by shura,

יש לוח אם 7VJL VIA KT400 ומעבד AMD XP 2000 יש לי בעיה שבביוס אני יכול להגיע רק ל100 עד 132 FSB והוא לא נותן לאסות יותר כתוב שם שהמקסימום הוא 132. ויש לי עוד בעיה קטנה יש לי זיכרון של SAMSUNG 256 במהירות 333 וכשאני מריץ אותו על 333 הוא ניתקה לי וביגלל זה הוא עובד עצלי על 266 איך אפשר ליפתור את הבעיות בתודה רבה מראש!!!!!!!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  25. Started by danyboy,

שלום, המאורר צד במארז שלי (80) יצא משימוש, מה שהייתי רוצה לדעת: 1) יש בעיות מיוחדות עם המאורר הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11425 ?(הכי זול שראיתי) 2)במארז יש מאוררים נוספים (עוד 1 (80)+ של הליברטי + מעבד(92?)+ כ.מסך ) עד כמה משמעותית הסכנה של הצטברות חום *? * מה שאני באמת רוצה לדעת : עד כמה דחוף לשים חדש? המחשב בשימוש שוטף ונראה לי לא רק בחמישי אני אוכל לקנות.

• 6 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים