עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. עשיתי אוברקלוקינג למחשב(המפרט דרך cpuz בתמונה המצורפת) ורציתי לדעת מה הן הטמפ' שכדאי לי להישאר בהן,והאם כדאי לי לעשות אוברקלוקינג יותר גדול או להקטין את העוצמה.אם זה חשוב הבאסראטיו שלי הוא 13 והכרטיס מסך שלי הוא onboard ועליו אני לא רוצה לעשות אוברקלוקינג(כי הוא ישן).[אל תצחקו על המפרט המעפן] [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  2. Started by EMXMAN,

קניתי לוח אם מעבד וזכרון חדשים אקיצר לוח אם FOXCONN P4M800 RS2 משהו כזה מעבד CELERON 3.33Ghz 512K 533FSB ובדקתי ב SPEED FAN ובביוס וזה מראה לי 11 מעלות ככה השאלה שלי אם זה בסדר ולא מסוכן יענו קצת מידי ועוד שאלה מה זה AUX ב SPEED FAN כי זה אצלי ב 45C

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  3. שלום לכולם אני צריך לבנות תחנת עבודה יחסית חלשה אבל ! חייבת להיות קטנה כמה שיותר (גודל פיזי) היא תמצא בתוך ארון סגור כך שאין אורור ורצוי בכלל ללא מאוררים בגלל שלא יגשו אל המחשב כמעט. לכן 2 שאלות : 1 אני צריך מארז - לא יקר אבל יחסית מאוורר 2 המלצה לHSF שיעשה את העבודה כמו שצריך . אני חשבתי על מעבד סלרון דעתכם

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  4. בגדול אין לי הרבה אפשרויות, אני פשוט חושב שהHR-03 לא ייכנס בתוך הסילברסטון S17 שלי... האם למישהו יש מידע וודאי לגבי האפשרות להשתמש בS1 של ARCTIC COOLING ? מישהו יכול להמליץ לי על קירור אגרסיבי ושקט ככל האפשר לכרטיס הזה ? נ.ב זה לא שהוא מתחמם מעבר לסטנדרט לכרטיס כזה, זה פשוט שתנור שמפיץ 80 מעלות במארז כזה קטן משפיע על כל הרכיבים סביבו (וגם מרעיש נורא להשאירו אותו בטמפרטורה כזו ולמנוע ממנו להגיע לנקודת רתיחה).

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by ratzabi,

??? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  6. Started by idofr,

הזמנתי משחה טרמית ואני חושב שאני צריך דבק מה ההבדל בניהם ולמה כול אחד משמש????? :-\

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by guyyug,

אחרי הוספה של מאוורים אורות וכו והמחשב עוד עובד למה להחליף ספק או מה הסימנים שצריך להחליף

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  8. Started by Kirma,

שלום :] הספק היה עושה רעש ולכן ניקיתי אותו מאבק עם פן ועכשיו בקושי שומעים אותו.. הסתכלתי ב AIDA64 והוא מראה לי שהמאוור של הספק עובד על 1000RPM, זה הגיוני ? או שהרסתי את המאוורר או משהו עם הפן ?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  9. חוץ מהפלסטיקים השחורים שצריך לסובב, יש שיטות קצת יותר מתוחכמות או לפחות יותר עמידות לגופי קירור למעבד? (הפלסטיקים הלבנים בקצה לפעמים מתפצלים לי).

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  10. עד עכשיו היה לי מעבד P4 2.4 במהירות 3 גיגה וזכרונות GOLDEN DRAGON במהירות 400 מה"צ. (עבדתי עם באס מומהר מ200 ל250 והזכרונות היו ביחש של 2\3. עקב החלפת הזכרונות לOCZ עם תיזמונים הדוקים יותר נוצרה לי האפשרות להעלות את תדר עבודת הזכרונות ל460 מה"צ אך תדר המעבד ירד ל2.75 כי עברתי ליחס של 1\1. (הבאס כרגע 230) מה עדיף? זכרונות מהירים יותר ומעבד מוחלש או להיפך? יש לציין שאם אבחר להאיץ את המעבד אוכל להוסיף עוד 512 מגה ישנים של הGOLDEN DRAGON (במחיר העלאת תיזמון קטנה של הOCZ).

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  11. אני רוצה להגיע ל3.5 ghz בלי לעבור למעבד את מתח בסביבות ה1.22 וגם יצרתי מחלק של 1:1 ועכשיו אני עם הזכרונות על 800 והם בלי קירור שאני ממשיך תאוברקלוק אני יעבוד ת800 זה עלול להזיק להם ? טמרטורה במאמץ לא עובד את ה68

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by Shreky,

בקרוב מאוד אני מקווה, אקבל את המארז של Enermax FS-710. אני מודר מתחיל ולכן אצטרך קצת עזרה, רעיונות ועצות בקשר למודינג של המארז הזה. א. האם יש לכם אתרים באנגלית שמסבירים איך לבצע צביעה, חורים למאווררים וחלונות למארזים? (רצוי עם תמונות). ב. באחד הת'רדים פה, ראיתי אדם שפירסם תמונות של המארז שלו והוא שם את החוטים מתחת ללוח-האם. איך ניתן לעשות את זה? החוטים לא נוגעים בלוח האם ויכולים לעשות קצת בעיות או דברים כאלה? ג. זה אולי לא נושא הבורד, אבל אם כבר שואלים... בקרוב אקנה כרטיס מסך. אני רוצה Geforce 4 Ti4400. חשבתי על ה-Asus V-8840. איך הוא? יש המלצות לכרטיסים אחרים עם ביצועים טובים וחדות תמונה טובה? (פילטרים טובים). תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  13. הלוח שלי הוא EPOX8KDA3J זכרונות ADATA ויטסטא 500 MHZ 512X2 מעבד amd 64 3200+ 754 אני לא מצליח לעבור את ה 2340 עם המעבד (2200 סטוק) אפילו 250 על מכפלה של 8 לא הצלחתי משומה(הצלחתי 242) ומצד שני לא הצלחתי גם 220 כשהזיכרון על 100 MHZ (1:2) לא ניסיתי העלאת מתחים כי בכזה או"ק קטן לא נראה לי שצריך.. הסטפינג שלי הוא DH7-CG מה שכן, ניסיתי עם חבר שלי (יש לו לוח DFI UT 250+ ) לשים אצלו את המעבד שלי והזכון, אותה בעיה, הורדתי את המעבד ושמתי את המעבד שלו (בלוח אם שלו) והצלחנו להגיע בכיף ל250 (זכרון על 500 ומעבד על 2400 בערך, יש לו מעבד 3000+) האם המעבד שלי הוא הבעיה או הלוח אם ? (הייתי צריך לבדוק עם החומרה שלו [יש לו כמו שלי רק מעבד 3000+ במקום 3200+ ז"א אותו זכרון] על הלוח שלי, ופ…

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by shura,

יש לוח אם 7VJL VIA KT400 ומעבד AMD XP 2000 יש לי בעיה שבביוס אני יכול להגיע רק ל100 עד 132 FSB והוא לא נותן לאסות יותר כתוב שם שהמקסימום הוא 132. ויש לי עוד בעיה קטנה יש לי זיכרון של SAMSUNG 256 במהירות 333 וכשאני מריץ אותו על 333 הוא ניתקה לי וביגלל זה הוא עובד עצלי על 266 איך אפשר ליפתור את הבעיות בתודה רבה מראש!!!!!!!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by ORrrr,

עקב קניית מארז חדש בשביל להוריד את רמת הרעש ולעלות את רמת הקירור של המחשב, אני צריך לקנות שני מאוררי 120 ממ. עכשיו אחד מהם אני צריך שיהיה שקט או ניתן לשליטה על המהירות והשני שיהיה שקט או ניתן לשליטה אבל גם שיהיה בעל לדים ומסנן אבק מובנה! עכשיו ברצוני לדעת לגבי השני, האם יש חיה כזאת? ואם כן איפה אני משיג? תודה מראש, אור (שכחתי לציין ששניהם להכנסת אויר לא להוצאת) אוי סורי לא שמתי לב שפרסמתי את זה בלא נכון... מתנצל

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  16. קניתי אתמול מחשב חדש ומרוב טיפשותי שכחתי לגמר מנושא הקירור וכרגע יש לי רק מאוורר אחד 80MM מאחורה מוציא ומאוורר מקורי על המעבד (המאוורר+היטסינק שבאים עם המעבד). אחרי שהרכבתי את המחשב בדקתי את הטמפ' של המעבד וגיליתי שהיא 50 מעלות במנוחה ונדמה לי 59 במאמץ. אני מתכנן לקנות וולקנו 12 (כפי שהציעו לי בפורום לוחות אם, זיכרונות ומעבדים), אבל אני אקנה אותו רק בעוד שבוע. ועד אז הטמפ' של המעבד והמארז תהיה גבוהה מדי. אז רציתי לדעת אם אני אשים מאוורר גדול (המאווררים הרגילים שבבית אני מתכוון, לא מאוורר שמיועד למחשב או משהו כזה) מול המחשב יקרה משהו למחשב? כמובן שאני ג אפתח את דלת המארז כדי שהאוויר יכנס פנימה. זה פיתרון זמני ואני רוצה לדעת אם הוא יגרום לבעיות?

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by MoRtZkInG,

בעקבות ( http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1076605289,93047, ) לי יש 9600XT 128MB של ספיר שנקנה בKSP לפני חודשיים+/- רק רציתי לשאול את בעלי ה9600XTים, למי יש חיישני טמפ כאן על הליבה? של איזה חברה הכרטיס ומתי נקנה?

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by Mortar,

מצטער מראש שאני פה דופק ת'ראדים אחד אחד אבל זה מה יש : אז ככה, אני יודע שלגבי הP4 B היו כמה סטפינגס ספציפים מאוד טובים לOC, האם הדבר זהה אצל הP4 C והאם אני יכול למצוא מידע עליהם וכבר לדעת מה יהיה טוב ומה לא ?

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by BONO,

ראיתי באתר זיגזג חלון למחשב מה זה עושה ואיך מרכיבים אותו? חותכים את המארז?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by Kazuma,

רציתי לדעת אם הביג טייפון VX על Q6600 יאפשר לי להגיע ל OC של 3.2 ג'יגה-הרץ בזמן שאני משאיר אותו על מהירות מאוורר מינימלית ככל האפשר [כדי לשמור את הרעש נמוך ככל האפשר]. והאם הטמפ' ישארו נורמליות. בנוסף, האם עדיף להחליף את הקירור ב Scythe "INFINITY" ? האם הוא שקט באותה מידה \ יתן ביצועים טובים יותר בקירור? תודה.

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by pavel19,

חברה מה קורה יש לי שאלה לגבי אוברקלוקינג, נכון כשעושים אובר אז זה מקצר את תוחלת המעבד אז רציתי לדעת בכמה אחוז ואם מהמירים את זה לזמן בכמה חודשים/שנים זה מקצר את התוחלת שלו? ועוד שאלה האם אובר של מעבד פוגע גם בלוח-אם ובחלקים אחרים של המחשב? תודה

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by Shoko,

שאלה בכתרת

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  23. Started by SoapSeller,

אפילו שזה קשור לת'רד של biodome, אני חושב שמגיע לו ת'רד משל עצמו: H2O Shuttle

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  24. הכותרת אומרת הכל

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Started by gryffin,

יש לי מעבד AthlonXP 2100 , והוא נמצא בזמן מנוחה על 58 מעלות , שזה די הרבה . יש לי מארז DRAGON DL-01BLD Full Tower BLUE עם שתי מאווררים מאחורה. עד המעבד יש לי מאוורר רגיל שבא עם המעבד. במארז יש לי עוד מקומות לעוד 3 מאווררים , כך ששתי המאווררים שנמצאים אחורה אני יכול לשים במקום אחר. חשבתי להעביר מאוורר אחד שנמצא מאחורה לשים אותו קדימה ככה שהוא נמצא מול הכרטיס מסך. עכשיו שאלות : האם כדאי להחליף למעבד מאוורר , האם זה ישפיע על הטמפ' ? האם כדאי לשים מאוורר טוב למעבד או להוסיף עוד אחד למארז ? האם כדאי להעביר את המורר של המארז קדימה קח שיהיה מול הכרטיס מסך ? כמה מעלות המעבד אמור להיות ? כמה מעלות זה טוב ? איזה מאוורר מומלץ לשים על המעבד ? איזה מאוורר מומלץ לשים במארז ? איך אני יו…

• 5 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.