עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. השאלה בכותרת.

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by Cha,

אהלן.. ביחד עם המעבד שלי intel core I7 930 הגיע מערכת קירור.. מאוור למעבד.. על כל מקרה המילצו לי בחנות מחשבים שקניתי לרכוש מערכת קירור אחרת Cold bit צירפתי תמונה של שני המערכות קירור למעבד.. המערכת קירור של המקור (אינטל) שוקלת יותר.. שורה תחתונה.. ביאזה מהן להשתמש..? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by zolder,

אני הולך לעשות OC כבד ואני מעוניין בלוח טוב,אבל ממש טוב. לא כל כך הצלחתי להבין מה עדיף מבין השניים ומה יש לכל אחד שלשני אין אז אם תוכלו להסביר לי אני אשמח. 1 Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE 2 ABIT IC7 Intel 875P האם ללוח הזה יש כרטיס רשת?

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  4. כמעט 50 מעלות לא בעומס מלא אלא רגיל בלי איזו תוכנה שבכוונה מעמיסה עליו האם זה נורמלי ?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  5. Started by D-j-d,

שלום, בניתי לי מפרט למחשב אפשר לראות אותו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265240.0 המארז שלי הוא שקוף לגמרי בצידו, לכן מן הראוי שתוכן המארז יהיה נעים לעין.. לכן אני מחפש גוף קירור למעבד (E6600) שלא יהיה מסובך וענק ויתאים למפרט שלי. בגוף קירור שרשום שם (ZALMAN CPU COOLER CNPS9500 LED FOR INTEL s775) קראתי עכשיו קצת, הוא טוב הוא יפיפה והכל אבל ה-FAN MATE2 הזה מאוד מפחיד אותי מהסיבה שצריך לכוון אותו לבד והוא איננו אוטומטית או משהו שכזה, זה לא סתם לחבר למעבד וזה .. אני מפחד טיפה להסתבך. בנוסף הגוף קירור הזה שוקל פאקינג 440 גרם יענו חצי קילו! יענו כמה טלטלות והגוף קירור הזה יכול לשבור ת'לוח אם...ואין על זה אחריות. וזה עוד משהו שמרתיע.. אגב אני יו…

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  6. Started by benma,

מהו המאוורר הטוב ביותר מבחינת יחס בין ביצועים למחיר עבור המעבד E2160. אני לא עושה OC. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by ac1240,

אני חדש בנושא הזה ורציתי לדעת אם אני יעשה OC לגרוטאה שלי האם היא תהיה שווה משהו המחשב שלי הוא P4 2.8GHZ ATI RADEON 9550 256MB 1GB RAM אם אני יעשה OC לכרטיס מסך איזה רמה הוא יהיה (בהשווה לכרטיסי מסך אחרים) ו האם אפשר לעשות OC לעוד חלקים חוץ מהכרטיס מסך? שאלה אחרונה:מה הסיכויים שאני יפגע במחשב שלי והאם שאני עושה OC אני צריך לקנות דברים מיוחדים למחשב או שאפשר לעשות עם מה שיש לי כרגע ? תודה

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  8. Started by lipa,

לכרטיס מסך 8800GTS http://service.futuremark.com/compare?3dm06=1502831

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by idofr,

אני חושב שזה קצת ספאם אבל הייתי חייב להכניס את זה כולם תבינו עכשיו קיץ אז הטמפ' של המחשבים עולה ותפסיקו להבהל כול כך בחורף זה ירד בחזרה בנתיים מי שהמחשב שלו ממש חם שיקנה עוד מאוורר או 2 ותוריד את הOC למהירויות נורמליות באמת!!!

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  10. Started by SagroN,

שלום לכולם. תודה מראש קודם כל, למי שנכנס בכדי לעזור לי! אוקיי אז ככה, פירסמתי כבר דיון בקשר לבעיית התחממות שהייתה לי על המעבד עם הקירור הנ"ל Artic Cooling 7 Freezer, עכשיו יש לי מעבד Q6600 ללא המהרה - אני גם לא אוכל לעשות, יש לי לוח אם של אינטל DP35DP. העניין הוא שהמעבד הגיע לי לטמפ' מטורפות במנוחה של עד 85.. זה היה מטורף פשוט.. פעם אחת אפילו שצרבתי הוא עשה ריסטרט מרוב שהוא התחמם. עכשיו כשהלכתי לSKYPC אמרו לי כי אחד הצלעות שבורות וכי צריך לקנות מאורר חדש קניתי, עכשיו שמרתי את הישן שאחד הצלעות שבורות - חשוב לציין שכל המאורר וגוף הקירור בסדר.. פשוט ישנם 4 "ברגים" "צלעות" או מה שזה לא יהיה.. שמסובבים ללוח אם ואז זה יוצר מין "ואקום" על המעבד ומעביר לו את הקור.. עכשיו כל צלע …

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  11. Started by laviko1,

עשיתי אובר קלוק למעבד מ - 2.71 ל - 2.92 יש משהו שאני צריך לדעת? הטמפרטורות לא עלו.. יציבות וכל זה איך בודקים? תודה

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  12. שלום לכולם. האם יש איזושהי דרך לשנות את מהירות הסיבוב של המאוורים במחשב? כלומר, לעשות שהם יעבדו מהרי ותר או לאט יותר? בתודה, שאולי

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by liav12,

מנסה לעשות אוברקלוק מהדרייברים עצמם אבל התוכנה לא נותנת לי ואומרת לי שאין אפשרות לעשות ושעלי לנסות מהירויות נמוכות יותר, אפילו אם אני יעלה רק במגה הרץ אחד. וגם בתוכנה GTU זה לא עובד. יש איזה תוכנה אחרת שיכולה לעקוף את זה?

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  14. Started by R0ck,

כולנו מכירים את ה BSOD הידוע לשימצה של מערכת חלונות, מסתבר שהחליט לשנות צבע. לטענת האוברקלוקר, הוא נתקל פעמיים בהודעת שגיאה מלווה ברקע אדום במקום כחול (RSOD?!) המעבד הוא וויני 3500+, נשבר בקו ה 3000.

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by שורטי,

מישהו יכול להסביר לי בעברית איך עושים וולט מוד לכרטיס שלי? איך אני רואה מה המתח הנוכחי? ואיך אני אשנה אותו? תודה

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by shlomi4i,

זה המערכת שלי MB Name:Gigabyte Technology Co., Ltd.EP43-UD3LBIOS Version : EP43-UD3L F9CPU Name :Intel® Core2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHzMemory information :4,192,760 KB RAMOS information :Windows 7 Ultimate 64 Bit versionCD version information :4-Series 1.20 B9.0907.1 עשיתי oc ל3.14 הבאס נמצא כרגע על 419 עם מתח נמוך המערכת יציבה מאוד וגם הטמפרטורות תקינות אבל שאני מעלה את הבאס אפילו טיפה פשוט המחשב קורס ולא נדלק ועושה שחזור הגדרות לביוס גם הם אני מעלה לו מתח הלוח אם שלי הוא זה שמגביל אותי ? והם ניתן לפתוח את ההגבלה ללוח ?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by The_overclocker,

נדמה לי שזה מסחרי ואפילו אפשר לקנות את זה אבל זה בכל זאת זה מגניב ! :smoke: , ראיתי את זה בפורטל אינטרנט שמתקשר לעלים ריחניים . . . ;D נ.ב האתר ביפנית ואי אפשר לדעת מה כתוב בו. מעניין אם אפשר לגלגל אותו... http://www.watch.impress.co.jp/akiba/hotline/20021221/ballpc.html

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  18. לא אישית לא נראה אבל מה אני מבין.. יש אוסי קטן למעבד.. התוכנה בודקת את הכרטיס מסך או ציון כולל גם על המעבד? Q8200 asus p5q gskill 4 giga asus 4670 512 תודה! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by adirze,

שלום לכולם, בחודשיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות יותר רעש, אין לי ממש מושג למה. הרעש מתחזק במיוחד ברקע שמופעל משחק או אחרי שהמחשב פועל הרבה שעות ברציפות, בדקתי טמפרטורות בתוכנה everest והם נראות לי תקינות. המפרט של המחשב: intel i5 750 Gigabyte GA-P55-UD3R ATI 4850HD 4GB זיכרון ספק כוח של אנרמקס 500W המארז הוא antec p182 הקירור על המעבד הוא קירור סטוק ועל הכרטיס מסך יש קירור Accelero L2 חוץ מזה יש עוד 3 מאוררים במארז שניי מאוררים של antec TriCool ועוד מאורר אחד של arctic cooling. ניסיתי לפתוח את המארז ולנסות להקשיב לא ממש הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית מאיפה מגיע הרעש, הרעש של המאוררים של המארז בוודאות התחזק אחרי שניסיתי להפעיל משחק. בעיקרון יש לי בעיה עם הרעש במיוחד ש…

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by AmitDanan,

קודם אני רוצה להגיד שאין לי ניסיון זה אוברקלוק ראשון שלי, אז ככה נעלתי את הPCI על 100 העלתי את הבאס ל 400 כרגע אני על 3.2 ללא עליה של המתחים למעבד נעלתי את הזיכרון, התדר המקורי של המעבד 2.66 המחשב כבר עובד יומיים כולל משחקים, אין בעיה של אי יציבות האים יש עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה.

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  21. יש לי מעבד AMD ATHLON 1400MHZ על 60 מעלות במנוחה, אני לא מעוניין לעשות לו אובר קלוק, אך הוא ממש חם והשאלה שלי אם כדאי לי לקנות לו גוף קירור חדש או להשאיר את המקורי? אם כן איזה גוף קירור אתם ממליצים? אותו דבר עם הכרטיס מסך שלי ASUS V770 PRO DELUXE 64MB הוא על 58 מעלות עם הקירור המקורי, האם כדאי להחליף? אם כן איזה גופי קירור יש בשוק לכרטיסי מסך? אשמח לקישורים עם המוצרים שתמליצו לי.

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  22. Started by DJ_ROYI,

אז ככה התלבתי מאוד בין שני הקירורים הבאים בסוף לקחתי את ה-Vendetta 2 אחרי שקראתי ביקורות ברחבי הרשת ומידע אישי וניסיון אישי עם קירורים לדעתכם עשיתי בשכל שהלכתי על ה-Vendetta 2 או טעיתי? תודה לעונים ...וסוף שבוע טוב..

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by ציפורים בניוטרל,

שלום, ברשותי המעבד Intel P4 2.6 ליבת northwood עשיתי עליו OverClock וברצוני לקבל חוות דעת ואם אני יכול להמשיך עוד במצב שלי.. [attachment deleted by admin]

24. Started by amisu,

הזמנתי מחדש חדש, יגיע בשבוע הבא יש ברשותי AC FREEZER PRO (כמעט חדש) מהמערכת הישנה ואני שוקל להעבירו למעבד החדש I5 760. אני מתכנן אוברקלוק קל, האם הוא יחזיק? חשבתי לקנות מוגן 2 אבל איך זה הגיוני שאין לו תמיכה בתושבת 1156? אולי משהו באותו תקציב? 220 ש"ח~

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by eranbm,

שלום יש לי מאוורר ARTIC COOLING FREEZER PRO והוא ממש מרעיש ואני מעוניין להחליף אותו במאוורר שקט זול וטוב לא מחפש משהוא ל OVER CLOCING אם תוכלו לתת לי הצעה למשהו שקט וטוב אני אשמח תודה

• 6 תגובות
    • 865 צפיות

דיונים חדשים בפורומים