עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מישהוא יודע איפה אפשר להוריד תוכנה טובה לאוברקלוקינג(למעבד 733)

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  2. Started by danieln9,

שלום במהלך שיטוטי באינטרנט אמרתי לעצמי איך זה יכול להיות שלא המציאו איזה משהו שפותח את המכפלה לAMD בלי לאבד את האחריות וצדקתי..... יש דבר שניקרה SPEED STRIP וזה משהו שאתם שמים על פינה מסוימת בפינים של המעבד. מה שזה עושה זה מקצר שני פינים שפותחים את המיכפלה .......... אז כתבתי אימייל לחברה כבקשה לעשות סקירה ותתורגם גם לאנגלית על ידיי(אני דובר אנגלית) או מישהו שיודע אנגלית טובה כמו ARMAGEDON טוב בקיצור הינה ההודעה ששלחתי Hi I am originally from israel and i would like to review the product for the web site www.hwzone.co.il , other then the product review being in hebrew i will translate it to english and give you a link so you can put it in your web site. if you agree to …

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  3. היי, עשיתי קצת חיפושים רציתי לדעת מה הקרירור הכי שקט וכמובן איכותי שיהיה אפשר לעשות אולי OC בעתיד.

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  4. שלום כולם כמו שאפשר להבין אני לא צריך משהו מתוחכם או קיצוני, אני קונה Q9450 על EP35C-DS3R ומאוורר שקט Scythe S-Flex (120mm 800rpm) ומחפש גוף קירור טוב ולא יקר מדי שיתאים לכל הנ"ל. כאמור לא יהיה OC בעתיד הנראה לעין והתקציב עד 250 תודה

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by avipeso1,

היי חברה ! אני קניתי מחשב לפני שבוע בערך. המעבד שקניתי הוא INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX. הכרטיס מסך שקניתי הוא- TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GX2 1024MB DDR3 - RETAIL. והקרור למעבד הוא - SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm. יש לי את תוכנת ה-EVEREST ,ובדקתי טמפרטורות של החלקים בלי OC לא למעבד ולא לכרטיס מסך ואני מדבר איתכם על מצב שהמחשב במנוחה (כלומר בדסקטופ). התוצאה היא- אתם יודעים למעבד יש תוצאה כללית וגם יש כל ליבה בנפרד - לגבי התוצאה הכללית היא יצאה 56 ואם אני מסתכל על כל ליבה בנפרד אז הטמפ' נעות בין 55-65 . לגבי הכרטיס מסך הוא גם עם שתי ליבות וז הטמפ' נעות בין 65-67 . אני חושב שזה דיי גבוהה וזה עוד בלי לאמץ בכלל את המחדש .(שלא לדבר על משחקים כבדים) הש…

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by MachineX,

ברשותי פנטיום 3 1000. ברצוני לדעת מה יכולות האוברקלוקינג שלו(אם ציוד זול)?

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  7. שלום יש לי מעבד+ ATHLON 64 3200 סוקט AM2 ושקניתי אותו קיבלתי על ההיטסינק שלו מין חומר כזה כמו פד טרמי שמודבק עליו והוא עד עכשיו על המעבד שלי והטמפ תקינה 35 מעולת. בחורף הטמפ של המעבד 24 מעלות קבוע ובקיץ עד 35 מעלות לא יותר. עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לי לפרק את ההיטסינק ולנקות אותו ועל הדרך להוריד את הפד טרמי שקיבלתי עם המעבד ולימרוח מישחה טרמית של THERMALTAKE יש לי משחה טרמית של THERMATAKE ואני לא יודע אם היא יותר טובה מהפד טרמי "המקורי" המחשב יחסית חדש 7 חודש אצלי. ויש לי ידע רב במחשבים ואני הרכבתי את המושב הזה..

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by whome,

שלום לכולם, האם לוח GA-EP43-DS3L יאפשר לי להגיע ל-3.8GHz עם Q9550 (כמובן יציב ל-24/7)? נ.ב: הקירור למעבד הוא: Scythe ninja 2

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  9. Started by oreinis,

איזה קירור למעבד שלי יותר טוב mugen 2 או zalman CNPS10X flex. יש לי: core i7 920 אני רוצה לעשות OCבערך ל-3.5

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  10. Started by fx-57,

לבנדוד שלי יש את המעבד הזה עם לוח אם של ג'יגה בייט שאני כרגע לא זוכר את הדגם הספציפי שלו והוא מעוניין לעשות OC. כשהמחשב נדלק הטמפרטורה שלו היא 68 מעלות (זה הגיוני בכלל?) וכשהוא מתחיל להתאמץ הוא מגיע ל75 מעלות ונתקע כל הפעולות האלה קורות כשהמחשב בלי OC. מרחתי משחה טרמית רק באמצע של המעבד (איפה שיש את הנקודה הקטנה) ושמתי קירור טיפה יותר טוב מהסטוק אבל זה לא הולך איתו, מה אפשר לעשות כדי שיהיה OC מוצלח כמו שצריך בלי לדפוק את המעבד? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  11. Started by dsane,

אני רוצה לצייר על המארז לי אך חושש שזה יגביר את החימום שלו אם כן איזה צבעים יגדילו את החימום הכי פחות?

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  12. Started by JSK,

השתדרגתי ב9600GT של פליט ואני מתכנן לעשות לו OC. איך הוא בOC? עד כמה רחוק נראה לכם לכם שאפשר להגיע? דבר שני, הספק יחזיק? (מפרט בצד). תודה רבה

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  13. תגידו לי בבקשה עם המיקום ששמתי אותם טוב אז ככה: 2 של 80 מ"מ בדלת אחד מוציא ואחד מכניס 1 מאחורה מוציא 1 מקדימה מכניס תודה מראש... ;D ;D ;D

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by MoRtZkInG,

קיבלתי מאחי 3 מאווררי 92 ממ שאחד מהם אמור להכנס למארז שלי... דלתה AFB0912M 2450RPM 43.7CFM 30DB 7 כנפיים ישרות מייסב 2 כדורים SUNON KD1209PTS3 2100 RPM 39CFM 28DB 5 כנפיים ישרות וגדולות מייסב סלייב ועוד מאוורר שגוגל לא מכיר (חברה בשם PROTECHNIC שלפי גוגל מספקת מאוררים לספקים של זלמן, דגם MGA9212MS) 7 כנפיים מעוגלות עכשיו, השאלה שלי היא מה ההבדלים בין המייסבים? מה יותר טוב? מה זה בעצם?

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by defoler,

היי. אולי עשיתי משהו לא נכון? ??? ניסיתי לשחק עם כמות המשחה הטרמית, אבל כרגע עם ה heatsink הנ"ל אני יושב על 38 מעלות ב idle ו 70-71 מעלות ב full load. אין OC כרגע. מדובר על i7-920. באם זה נורמלי לקירור הזה, אז אלך היום לקחת את ה mugen 2 שראיתי שממליצים עליו, ואוסיף לו מאוורר נוסף. מבחינת מארז HAF 932 יש המון מקום והוא מאוורר למדי.

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by gzohar,

היי, ברשותי לוח אם GA-Z87X-UD3H עם מעבד i7 4770K. כרגע אני עם קירור סטוק של אינטל. אני מעוניין להחליף אותו ל-NH-D14 של noctua. העניין הוא שבאתר החברה כתוב שמשקל גוף הקירור המקסימלי המותר הוא 450g בעוד המשקל של הקירור הזה הוא 1.2KG. האם צריך לדאוג? או שאפשר להתעלם מהמלצת היצרן במקרה הזה? תודה רבה

17. Started by spider272,

הקירור הזה של ה4870 יתאים ל 4850?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  18. Started by BuNKeR,

שלום לכולם לפני מספר חודשים קניתי לוח אם של GIGABYTE עם מעבד E6300 ולקינוח מאוורר NINJA בעת ההתקנה של המאוורר יש להדביק בתחתית של הלוח אם את התושבת של המאוורר כעת נראה שיש תקלה ורציתי להחזיר את הלוח אם לספק לבדיקה אך לא ניתן להסיר את התחתית מהלוח אם מישהו במקרה הצליח לפרק פעם את המאורר הזה כולל החלק התחתון ?

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  19. טוב אז יש לי את המפרט הבא: 2.4C עם קירור רגילש ל אינטל P4P800 שתי סטיקים של 256 MB של 400MHZ HYNIX(זה די מחורבן איך שהבנתי) - איך שידוע לי הם 2.5NS (אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה אומר) הספק שלי הוא(אמרו לי שזה גם משנה) HEC 475 DV מארז לא משהו בכלל של GYRO BOND2 משהו כזה(יש אותו בפנדס) טוב אז הנה השאלות שלי(בבקשה לפרט ולהביר כי אני הדע שלי בOC הוא די 0): 1. שקלתי להעלות את מהירות השעון של המעבד כמה לדעתכם מה שתיארתי יוכל להחזיק תוך כדי יציבות מקסימלית? 2. האם אני חייב לקנות קירור מסיבי בשביל OC של איזה 600MHZ? (כמו ההוא של ZALMAN ששוקל כמעט קילו) 3. אם אני אקנה את הקירור הזהhttp://www.pch.co.il/docs/pd2020997095.htm אז זה יעזור מאד או שלא כל כך? וגם קראתי שהוא שוקל כמעט קיל…

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  20. לילה טוב וחג שמחי לאחי יש מעבד 2.6GHZ 478\1MB ולוח P4P800SE springdale קירור סטוק,החלטתי לבצע C@ למעבד ולכרטיס מסך טמ"פ בIDLE : כ40 מעלות טמ"פ בLOAD :כ46 מעלות ביצוע C@ של 20% דרך הביוס של הלוח 2.6GHZ@3.12GHZ טמ"פ IDLE : כ45~47 מעלות טמ"פ LOAD :כ51~53 מעלות 7600GS SONIC 1000@400 מהירות סטוק טמ"פ IDLE : כ44 מעלות טמ"פ LOAD : כ49~51 מעלות לאחר C@ של 1400@560 (7600GT Speed) טמ"פ IDLE : כ47 מעלות טמ"פ LOAD : כ50~54 מעלות בקרוב תוצאות 3DMARK 03\05\06 וPCMARK חוות דעתכם? (אני מודע שאפשר להוציא לו את המיץ עוד,כשיחליף את הקירור אטחן אותו עוד)

21. Started by digitalseeker,

יש לי ספק כח CORSAIR 750TX. ומסתבר שהוא עושה הכי הרבה רעש במארז שלי.... אז חשבתי להחליף מאוורר... יש למישהו המלצה ? האם זה יהיה חרישי ? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8921

22. Started by r1plet,

שלום, אני כבר מזמן משתמש במעבד הקטן שלי על תדר 3GHZ, אבל חשבתי שאולי עם עזרתכם אני אצליח לסחוט ממנו עוד. הבעיה העיקרית שלי היא לוח האם - g31m3-F של MSI, ומה שגרוע בלוח הזה הוא שאין דרך (שידוע לי עליה) לשלוט במתח המעבד, הוא פשוט תקוע על סטוק. הקרור הוא כמו שמצויין במפרט בצד - AC Alpine7 Pro, והמעבד מגיע במאמץ מקסימלי ל54-55 מעלות בליבה הראשונה וסביבות ה48-50 בליבה השניה, וזה כמובן בחדר החנוק שלי בימים הכי חמים של הקיץ בישראל. האם יש דרך איכשהו להעלות את מתח המעבד? האם יש טעם לנסות לסחוט עוד כמה מאות MHZ יציבים מהמעבד בלי להעלות את המתח? אם כן אשמח לעזרתכם.

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  23. AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray ראיתי שהרבה ממליצים על IGLOO.. אני לא אוברקלוקר רק מחפש מאוורר שמקרר טוב והכי חשוב שיהיה שקט ראיתי שיש 3 IGLOOים: Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Igloo 7200 Pro CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 עריכה: אוקיי מצאתי מידע על שלושתם והבנתי מה ההבדלים... http://www.glacialtech.com/sub-product08.htm אתם חושבים ש הLIGHT יקרר טוב ושקט כמו שמצוין שם ? כי 1900RPM זה די קצת... יש יותר שקט מ20 דציבל אגב ?

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  24. Started by waizman,

אני משתמש כבר הרבה זמן ב MBM 5, והטמפ' הממוצעת שלי היא 33 מעלות. התקנתי את התוכנה של הלוח לבדיקת טמפ' (Pc Alert - MSI), והיא מראה לי טמפ' גבוהה ב 4 מעלות. השינוי הוא רק בטמפ' המעבד - כל שאר הדברים (מתחים, טמפ') שווים. צירפתי תמונה: לאיזו תוכנה להאמין??

• 12 תגובות
    • 891 צפיות
  25. אני שמעתי שיש פה אנשים שיודעים על מספר חנויות באזור המרכז שמוכרים בין השאר מאווררים לקירור מארז במחיר זול בין 10-20 שקל למאוורר אז מי שיודע שיכתוב לי בבקשה את מקום החנות וכמה עולים שם מאווררים אני צריך מאוורר 80 ממ ומאוורר 120 ממ ושיהייה ניתן לחבר לספק עוד שאלה פירקתי מספק ישן מאוורר 80 ממ הבעיה היא שיש לו חיבור של 2 פינים ואני לא יכול לחבר אותו לספק או ללוח האם האם יש פתרון למקרה זה? איזה מתאם או משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים