עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by NaorYfrach,

הקיצר הורדתי את התוכנה כי ראיתי שהיא הכי מומלצת .. הכרטיס שלי הוא עם קירור סטוק כרגע עוד מעט אני הולך לדואר ומביא את הVT700 של זלמן ומתקין אותו על הכרטיס במקום הקירור .. אז עכשיו הפעלתי את התוכנה והכל .. ישר לחצתי על לחפש את הזיכרון הכי גבוה זה הגיע לי מ720 ל850 בערך ופתאום ניהיו עיוותים ורעשים מוזרים כאלו והכל ניהיה מטושטש לי והמחשב עשה רעש אז כיביתי אותו וזה הגיע לטמפ' של 75 מעלות וזה עדיין המשיך לחפש את המקס' בקיצור מה צריך לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. טוב חברים, יש לי תנור בחדר. אני מסתובב בבית וכשאני נכנס לחדר מכה בי גל חום. אז קדימה מומחים... הנה מה שאתם צריכים בשביל להביא לי עצות: המפרט שלי נמצא מימין. הטמפרטורות שלי כרגע הן: קצת תמונות... 1+2: מאווררים של המארז, דוחפים אוויר פנימה. 3: Big Typhoon VX מקרר את המעבד, דוחף אוויר החוצה. 4: מאוורר של ספק ה-Cooler Master, דוחף אוויר כלפי מטה לפנים המארז. 5: מאוורר של כרטיס המסך, דוחף אוויר כלפי מטה.

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by MagnuM_47,

שלום יש לי את המארז ANTEC 900... הוא מקרר אחלה אבל הבעיה הרצינית שלו היא החורים של המארז המאוררים שואבים אבק יותר משואב אבק וזה מעצבן כל יום וחצי לנקות את המארז מבחוץ ואת החלקים מה שאפשר... מה לדעתכם הפיתרון? האם אפשר להשים משהו ב-2 ס"מ שיש בין המאוורר למארז ושזה לא יפגע בקירור?! תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  4. Started by YarYar,

שלום אנשים, יש לי בעייה קטנה... קניתי מחשב חדש, הוא הגיע אלי אתמול, E2160, לוח P35-DS3, זיכרון 2 ג'יגה של קורסאייר 800MHZ פשוטים בדוואל צ'אנל, 8800GTS 320MB של אלבאטרון, ליברטי 400W, הארד דיסק 320GB של WD ומארז 6C28. מקדימה למטה מאוורר 120mm מכניס אוויר, מאחורה למעלה 120mm מוציא. הקיצר, אחרי שהתקנתי XP והכל, דבר ראשון כמובן OC. עכשיו, מה זה התבאסתי. המעבד חם לאללה, וקירור טוב מורכב עליו - V1 של טרמאלטייק. על תדר סטוק במאמץ לפי TAT הוא מגיע כמעט ל 70 מעלות. אבל כשאני בודק בתוכנה אחרת כמו ספיד פאן למשל, הטמפרטורה לא עוברת את ה 50-55... לא זוכר בדיוק. בדקתי וראיתי שלמעבד שלי יש Tjunction של 100 מעלות, ככה שזה לא כל כך נורא כמו שזה נראה. אבל, על מתח סטוק בתדר של 2.7GHz, הטמפר…

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by alonkl,

אממ.. איך מפרקים אותו? זאת הידית היחידה שנאי מצליח לפתוח מה חוץ מזה?: תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 665 צפיות
  6. EVEREST Ultimate Edition יבדק בה. או שיש תוכנה אחרת? איך לבדוק. כשהמחשב במאמץ? או רק שרק התוכנות הרגילות שעולות עם הדלקת המחשב? איך בודקים בתוכנה עצמה את הטמפ'? ולבדוק גם את של הלוח אם, HD, כרטיס מסך, מעבד? תודה

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by eegg,

אני מתנסה בoc עם קירור סטוק והעלתי את את המעבד כבר ל3500 ואת הזכרון מ667 לקצת יותר מ750 והוא עובד על 50 אבל כשהעלתי את הfsb ל250 כלומר 3750Mhz הוא נתקע ועלה ל60 מעלות אולי אני צריך להעלות את הוולט של המעבד יש לכם הצעות

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  8. Started by meowmix,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב נייד של lenovo (מעבד t5200, ציפסט 945) המעבד רץ על 1.6GHZ והFSB על 533 MHZ. הרחבתי את הזיכרונות כך שיש לי שני מודולים של 1GB של DDR2 667MHZ. אך כאשר אני בודק ב cpu-z אני רואה שהזיכרונות רצים על 533 MHZ (אומנם בתיזמונים טובים יותר, cl4 במקום 5). היחס בין בין תדר המערכת לזיכרון הוא 1:2. האם יש דרך להעלות את התדר של הזיכרונות או שבגלל שה FSB הוא 533 אני לא יכול.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by m.l,

האם 45-46 מעלות למעבד E6300 במצב סטוק ללא OC במצב מנוחה זה בסדר.? להיתחשב בזה שהחדר שלי כמו תנור..

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  10. Started by liav12,

שלום, אני רוצה לנסות אוברקלוק קטן למעבד על מנת לראות שיפורים (אם אפשרי) במשחקים בתוספת הכרטיס מסך שיש לי כרגע, האם זה יתן שיפור? יש לי את תוכנת Easy Tune 5 שבאה עם הלוח אם ואמרו לי שלא מומלץ לעבוד איתה. מישהו יכול לתת עזרה או מדריך קטן? תודה.

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  11. אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי ואולי גם למעבד ואני צריך תוכנות לבדיקת יציבות ואם אפשר הסבר איך משתמשים בהם וד"א בישביל לעשות OC צריך רק לעלות את הזרם בביוס או שצריך לעבוד גם עם תוכנה

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  12. Started by Stick2it,

שלום לכולם, רכשתי את הלוח p35-DS4 של ג'יגה בייט (rev 1.0) ועכשיו אני צריך להתאים לו קירור. אני מאד מעוניין בmaxorb של TT אבל לא יודע אם הוא יתאים ללוח, מישהו התנסה בשילוב הזה? תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by AloN(-)KiLLeR,

נשרף לי מאוורר עליון עם LED שקבילתי עם המארז Transformer/ אחרי המלצת lemonhead קניתי את המאווורר בגרסא שרק מוציאה אוויר Acrtic Cooling 8mm AF08-360089 1500RPM המאורר שהיה קודם שנשרף, התחבר בכבל לחיבור של 4 פינים, מהחיבור הזה יצא חיבור נוסף ל4 פינים והחיבור הזה התחבר ללוח אם. חיברתי את המאוורר החדש לחריץ על הלוח אם שנקרא Fan 2 בחיבור ישיר שבא עם המאוורר של 3 פינים. (קודם לכן ניתקתי את הכבל של המאוורר ביג טייפון שהיה מחובר אליו ואין לי שמץ של מושג למה- חיברתי אותו לחיבור של CPU FAN). האם חיברתי נכון? אין צורך להגדיר משהו בביוס? פתחתי את המחשב, ומהאוורר החדש מסתובב נורא לאט, אמנם אין רעש אבל הוא כמעט ולא מוציא אוויר. קנייתי מאוורר נוסף 120MM של Arctic cooler שגם מוציא וגם מכ…

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  14. Started by AloN(-)KiLLeR,

מחפש קירור שקט ויעיל שיביא אותי לאוברקלוק הכי טוב שיש לכרטיס הזה X800GTO2. מה כדאי לקחת?

15. Started by JinTelAviv,

Looking for help: Anyone in Tel Aviv area have (successful!) experiences putting a Scythe Ninja on a Socket 775 and be interested in helping on a new quiet build...? The pushpin mounting worries me. (Info on the problem: http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?p=337259 http://www.scythe-eu.com/forum/ninja-plus/24-ninja-rev-b-e6600-default-over-80-c-under-load.html ) Thanks! scoohn at gmail dot com

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  16. אז ככה, הכרטיס הוא ASUS GeForce 8800GTS 320MB אני רוצה להתחיל לעשות OC, ורציתי לדעת מאיפה להתחיל איזו תוכנה כדאי להוריד, באיזה דריברים להשתמש, מה הטמפ' המומלצת ועד לאן אני יכול וכדאי לי להגיע? אז ככה אני משתמש בדריברים האחרונים נראה לי 162 יש לי גם את הבטא החדש (163) אבל לא התקנתי אותו. רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה פשוט לבדוק לבד את ההגדרות המומלצות של המהירויות. כמו שהיה ב CoolBits, פשוט הוא לא עובד בדריבר החדש. למרות שראיתי את ה nTune של Nvidia אבל לא כל כך הסתדרתי איתו. אז מאיפה להתחיל? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  17. Started by Night_Fox,

כדאי לי לעשות OC למעבד המעפן שלי AMD 2500+ 1800 MHZ יש לי ספק כוח של 300W נראה לי

• 7 תגובות
    • 494 צפיות
  18. Started by dudu_azran,

מה נותנת המהרת הPCI-E BUS ראיתי במדריך להמהרת המעבד שיש לנעול אותה על 100MHZ אבל בתוכנה NTUNE כחלק מההמהרה התוכנה גם מעלה את הPCI-E BUS תןדה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  19. שלום לכולם קבלתי את המחשב החדש שלי בשבוע שעבר. המערכת: GA P35C-DS3R עליו Q6600 עם קירור Infinity. המארז הינו Poseidon ומכיל 2 מאווררים הבאים עם המארז. המערכת עובדת מאוד מאוד שקט וזה נהדר. אבל ... הטמפ. נראות לי גבוהות (למה שאני רגיל וקורא פה). פתחתי את המארז וראיתי: ה Infinity נראה שיושב טוב (לא רוקד) והמאוורר דוחף את האויר לכיוון גוף הקירור ומשם למאוורר של המארז והחוצה (כיווני זרימת האויר נראים תקינים). המאוורר של הInfinity מחובר ללוח האם במקום חיבור ה CPU fan עם 3 חוטים (מתח והסנסור). בחיבור ה Power fan מחובר ככנראה המאוורר של ספק הכוח (2 חוטים כנראה לדגימת המהירות בלבד). המאוורר הקדמי מחובר נכון (כיוון זרימת האויר לתוך המארז) והוא מחובר בשני חוטים (כנראה אספקת מתח בלבד…

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  20. Started by Drogba,

שלום לכולם. קניתי את המחשב שבחתימה לפני כשנה עם מטרה ברורה לעשות OC למעבד ולכ"מ. אלא שבעצלנותי זה לא יצא אל הפועל. היום, עם יציאת משחקים בעלי דרישות גבוהות במיוחד, המעבד שלי פשוט חלש מדי. החלטתי ליישם את התכנית ההתחלתית ולעשות OC למעבד (בשביל זה גוף הקירור לא? ). אז ככה, מכיוון שבשנה האחרונה אני ממש לא מעודכן בחומרה, ובעיקרון בכל תחום המחשבים, פרח מזכרוני כל מה שידעתי בעבר על OC. אז אני אצטרך ממכם עזרה, איך לעשות OC (בדרך הכי פשוטה - תחשבו עלי כנוב מוחלט) למעבד שלי? תודה רבה וכל טוב.

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by eranisra,

שלום לכולם, כשאני מנסה להריץ ריוהטיונר על ויסטה 64 אני מקבל את המסכים המצורפים. מישהו יודע איך לפתור את זה? כמובן כשאני עושה לו YES ועושה ריסטרט זה לא נפתר... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  22. Started by the_lighting,

האם יש למישהו מדריך איך לבצע OC בלוח P35 DS3 ומעבד Q6600 כמו שיש ב www.legionhardware.com למעבד 6300 ו 4300 על 965

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  23. אני חייב עזרה אני לא יודע אם זה יציב ... לא העלתי מכפלות או משהו כזה אני לא מבין בזה. .. העלאתי מתח קטן... שתי קפיצות מהמתח. טמפ" במנוחה לאחר הפעלת ה SUPER PI ... ובאיזה רמה של מעבד אני כרגע... (של amd ) http://www.upit.ws/picture.php?file=fb1b20c805dd3.JPG הכול אם סטוק... ומאוורר מכוון למחשב יעני רגיל.. הכול במנוחה.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  24. שלום, קניתי מחשב חדש E4400 המאוורר שלו עושה רעש. איזה מאוורר שקט מומלץ לקנות. תקציב: עד 100 ש"ח תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. איך הפאנל הזה: THERMALTAKE 5.25" X CONTROLLER LED LIGHT 4 CHANNEL VR FAN KIT : A2140 אמין?? טוב? דרושה תגובה תוך שעה עד שעה וחצי מקסימום...תודה רבה מראש חבר'ה

• 0 תגובות
    • 422 צפיות

דיונים חדשים בפורומים