אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
אהלן, כבר כמה חודשים אני עובד עם המפרט הבא : Intel Core 2 Duo E8400 @4Ghz AC Freezer Xtreme Gigabyte EP-45UD3L 2X2GB OCZ Reaper 800Mhz (4-4-4-15) @890Mhz (5-5-5-15) Zotac GTX260 192SP @680/1466/1150 WD1500HLFS VelociRaptor עד כאן, העסק יציב ביומיום וב stress testing. ניסיתי כמה פעמים לחצות את רף ה- 4GHz, אך ללא הצלחה. ב 4.1GHz המחשב קורס ל BSOD על ההתחלה ב IntelBurnTest. הנה הגדרות המתח שלי (המתח בתמונה CPU-Z הוא לאחר Vdroop ): CPU Vcore.................................[1.30625V] CPU Termination.......................: [1.200V] CPU PLL..................................: [1.550V] CPU Reference.........................: [0.805V] MCH Core..................…
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני יודע שיש את ריווה טיונר....אבל רציתי לשאול אולי אם יש תוכנות טובות אחרות שאולי עושות את העבודה יותר טוב... ואולי יש תוכנות שעושות את זה אוטומטי כמו ב ATITOOLS שזה מוצא את הMAX CORE וה MAX MEMORY ......(אם יש אפשרות כזאת גם בריווה טיונר אז אנא תדריכו אותי).... תודה... :s05: ???
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב והציעו לי מעבד AMD athlon xp 2500 ולוח (EPOX 8RDA3I (NFORCE DUAL. לפי מה שהבנתי אפשר בקלות להגיע 3200 אבל מטעמי חוסר ניסיון לא ממש ברור איך ומה זה בדיוק אומר. זה לא גורם להתחממות או לרעש? אין סכנה שהמעבד יישרף? אם למישהו יש כוח אני גם אשמח לדעת איך עושים OC? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לא עם MBM5 לא הצלחתי :'( ואני מפחד לנסות O\C בגלל שאני לא יודע מה הטמפ' עכשיו, אז עם O\C בכלל אני מפחד לשרוף תמחשב ? ? ? ? ? any solutions ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי כרטיס מסך AGP GIGSBYTE GF6600DP 128MB\128BIT ועשיתי לו C@ 400-500 ל450-615 התוצאות שקבלתי הם זוועתיות האם המפרט שלי עושה את הבעיות הנ"ל? אני כבר אובד עצות... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם! הכנתי הסבר איך עובד קירור גז למעבד בתוך מארז Thermaltake Xpressar, המארז הראשון עם קירור גז, אולם ההסבר מתאים לכל המערכות הפועלות על קירור גז כיוון שכולם עובדות באופן דומה. הבה נעבור לעיקר: קירור גז נחשב לקירור אקסטרים, וזה בעצם הקירור הכי חזק לפני הקירורים הקיצוניים כמו קרח יבש וחנקן. אולם קירור מסוג זה, הוא הקירור הכי חזק שיכול לעבוד בקביעות ללא חומר שאוזל (כמו חנקן) ולא על מנת לשבור שיא. הגז הזורם במערכת זו ניקרא R134a Refrigerant, גז דומה לזה שזורם במזגנים הביתיים, והוא אינו מזיק לשכבת האוזון. התרשים הבא מתאר כיצד פועל הקירור: כפי שאתם רואים, קודם כל הגז ( R134a ) זורם במצב נוזלי (1) לתוך גוף החימום הנמצא על המעבד (2). שם הוא מתאדה במהירות לגז ובתו…
-
- 8 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
המפרט שאני עומד לקנות הוא כזה: מעבד - INTEL E6300 1.86GHZ קירור למעבד - ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO לוח אם - GIGABYTE 965P S3 קירור ללוח - THERMALTAKE EXTREME SPIRIT 2 זכרונות - G.SKILL HZ 800MHZ/MUSHKIN XP2 800MHZ/ CELLSHOCK 800MHZ ספק - ENERMAX LIBERTY 400W מארז - SUNBEAM TRANSFORMER כרטיס מסך - SAPPHIRE RADEON X800GTO2/XPERTVISION GEFORCE 7600GS EXTREEM DDR3 אני מבקש הצעות שיפור למפרט לצורכי אוברקלוק גבוה יותר מבלי להוסיף יותר מדי כסף.
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות בTMS מחשב חדש עם מעבד של אינטל E2160 ואני יבקש מהחנות שיעשו לי OC. עכשיו הדילמה שלי היא בעניין הקירור למעבד איזה מבין שלושת הקירורים הכי טוב ?אני רוצה שבTMS ינסו להגיע עם המעבד ל3.2GHZ אבל לשם כך אני צריך קירור טוב ואיכותי. Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 ¤120 Scythe Infinity ¤253 Thermaltake BigTyp 120 VX ¤246 Zalman CNPS8000 ¤257 SUNBEAM TUNIQ ¤252 אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה המון פעמים,עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי השוואות בין כל הרכיבים שהצעתי. האם כולם יכולים להיכנס למארז RAIDMAX APEX ?
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האם Zalman CNPS7000V-AL מספיק בשביל i5 3470 ? מארז P100 תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי משהו כזה בלוח שמתי שהמחשב לא צורך הרבה אז הוא מוריד את הGHZ ל- 1.6 ... ואני עומד על 4.3GHZ בד"כ, וזה מעצבן כי מתי שהוא צריך לעלות ל-4.3 אז הוא נתקע עד שהוא עובר... וגם מציק לי שהוא קופץ ככה (קפיצות גבוהות מידי). איך אני מבטל את האפשרות הזו ? מדובר ב- Asus P8P67 .עם 2500K
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
או קי באתי לחבר שלי עשינו לו אובד קלוק לכ מסך והעלנו את התוצרה שלו בaqua mark3 מ 6711 ל8003 העלנו את הכור מ 250 ל288 והזכרונות מ280 ל 425 מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים! לי יש בעיית חום לא רגילה על המחשב . ומתוך כל הנסיונות הקירור שביצעתי הסקתי שהמתח שהמעבד מקבל הוא לא טוב. יכול להיות שאם אני מקבל מתח נמוך מהרגיל (1.52 אני מניח) אז המעבד יתאמץ ויתחמם ?
-
- 8 תגובות
- 455 צפיות
-
-
יש לי Intel P4 3ghz עם תושבת 775 רציתי לדעת מה הגוף קירור הכי טוב שאני יכול לקנות התקציב הוא בסביבות ה200 שקל. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
המחשב של חבר שלי מתחמם ללא סיבה. טמפ' המעבד בביוס עומדת על 72-75 מעלות, וכשהמחשב עובד היא עולה עד למצבים שהוא עובד ממש לאט ואף נכבה. על המעבד יושב גוף קירור של זלמן שאמור לספק את הסחורה. פירקתי אותו והחלפתי את המשחה הטרמית ללא הועיל. המארץ פתוח ולא חם בחוץ בתקופה הזאת של השנה ככה שאני חושב שנושא האוורור הוא לא הגורם. האם למישהו יש רעיון מה הגורם לבעיה ואיך ניתן להתגבר עליה.
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום . יש לי מעבד פנטיום 4 3.0GHZ פרסקוט. וראיתי בטמפרטורות ואמצעי קירור מומלצים שכתוב שהמעבד במאמץ צריך להיות על 55 מעלות. ואצלי במנוחה הוא 48-50 ובמאמץ הוא בערך 60-63 מעלות האם זה נורמלי? אממ ראיתי גם שהרבה ממליצים על הביג טייפון..כמה הוא עולה? וכמה מעלות הוא יוריד לי בערך? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, האם יש הבדל בין נוזלי הקירור של החברות השונות ( Zalman,Swiftech וכדומה) לבין נוזל קירור מים לרכב? האם אפשר להשתמש בו כתחליף?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מעבד 3 GHZ פרסקוט וחשבתי שאולי אני אוכל להגיע איתו ל 3.6\3.8\4.0 אפילו, הבעיה היא שאין לי מושג(זה לא שלא ניסיתי ללמוד, ניסיתי אבל פשוט לא הלך), אז חשבתי שאולי איזה חנות טובה תעשה את זה בשבילי, תמורת תשלום. השאלה אם יש כאלה חנויות ומי הן. אז יש למישהו מה להציע לי? אני אשמח. תודה מראש. .swg
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מי שיש לו הרבה מאווררים ואורות בכמה צבעים במארז יכול לנסות לשים עשן כזה של הופעות ש"ידלוף" לאט לאט לתוך המחשב. זה יכול לצאת ממש יפה אם תמצאו דרך, אני לא ממש מבין בזה. רק שלוש בעיות אפשריות שחשבתי עליהן: 1)אין לי מושג מזה העשן הזה ואם הוא מזיק לחלקי המחשב 2)לא יודע אם הוא מחמם 3)מאיפה משיגים אותו ואיך הוא מגיע? אם זה ענקי אין איפה לשים אותו.
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
תגידו אני מחפש חנות שמוכרת קתודות או לדים , תגידו לי הכל חוץ מפנדה תודה.
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה שיחקתי עם O.C וגיליתי שאני אכשיו עובד על מהירות מעבד 500 ומהירות זכרון 324. אני יכול לעלות את שניהם רק עד ל 573 מעבד ו420 זכרון. איך זה יכול להיות כי ראיתי באתר של ATI שהוא יכול לרוץ במהירות 600 מעבד ו500 זכרון. באיזו מהירות עובד ה כ.מסך שלכם? והאם את יכולים להגיעה ל 500 על 600? באיזו תוכנה אתם משתמשים? למה אצלי זה מוגבל עד המהירות הנ"ל ואיך אני פותח את זה?
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, יש לי פה לידי MX2. אני רוצה למרוח מחדש משחה טרמתי לכרטיס מסך+מעבד. האם מזרק אחד של MX2 מספיק למרוח גם ל-88GT וגם ל-E6300 של אינטל? לא הבנתי איפה בידיוק אני אמור למרוח (בשני הרכיבים), כמה, איך וכו'...אשמח להסבר... אם אני מנקה את המשחה הקודמת עם נייר טואלט רגיל זה בסדר? (יש לי גם אלכוהל 70% אבל אני מפחד כי בכל זאת זה נוזל ועלול להרוס את הרכיב...) אשמח למדריך עם תמונות איך למרוח לכרטיס מסך... למעבד ראיתי באתר את המדריך ולא כל כך הבנתי... זה דחוף.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום רב. אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 MX 100/200 64MB עכשיו לא מצאתי תוכנה שתעשה לי OC לכרטיס מסך עצמו מישהו יכול לתת לי לינק לתוכנה ? +קצת הסבר אולי ישנה דרך לעשות דרך הביוס אף על פי כן שלא מצאתי שם..
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם. תמיד שאני עושה אוברקלוק לכרטיס המסך דרך תוכנה, לאחר כיבוי והדלקת המחשב האוברקלוק נעלם! אז אני צריך לעשות אותו מהתחלה, האם יש דרך לשמור עליו (אני משתמש בקולביט)
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי radeon 9800 pro ועכשיו האיוורור שלו חרא אני משחק במשחק המסך ניהיה שחור!!! קיצר עכשיו תקעתי מולו מאוורר שמתחבר לחשמל 220 וולט ואני כבר משתגע מהראש אין לי מאוורר אחר מה אתם מציעים לי לקנות? משהו טוב יחסית למחיר ושלא יעשה הרבה רעש!!! בבקשה!! ואל תגידו לי לחפש למה אני לא מצליח לעשות חיפוש באתר! הדפדפן פשוט חושב שנה ובסוף לא מגיע לכלום
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-