אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
בתוכנה easytune5 רשום לי system 50 cpu 28 הראשון זה טמפ הלוח אם והשני של המעבד ? כי בcoretemp זה מראה לי שהטמפ של ארבעת המעבדים 40 בערך.אז מה זה הcpu ? שאומרים שטמפ המעבד לא תעבור את ה 80 מעלות, הכוונה למעלות שרשום בcoretemp או למעלות שרשום ב easytune cpu ?שזה גם מה שרשום בביוס . המעבד הוא Q6600 .
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הי, לאחר הרבה היסוסים התחלתי להמהיר את המערכת שלי (ראו מיפרט) ע"מ לקבל ביצועים טובים יותר עבור FSX (הפלייט סימולטור החדש של מייקרוסופט). כרגע המערכת עובדת בצורה יציבה במהירות של 3.2GHZ עם תוספת מתח קלה לזכרונות. המערכת לא נבדקה תחת אחת מתוכנות העמסה אלא פשוט עובדת מספר שעות ב FSX כאשר שתי הליבות מועסקות ב 80-95%. ולשאלתי - טמפ' שתי הליבות היא בסביבות 37 במנוחה, 40 עם אפליקציות קלות (OFFICE) ן53-54 לאחר כמה שעות משחק ב FSX (שתי הליבות ב 80-95% עומס). טמפ' הלוח היא בסביבות 47-49 מעלות. האם הטמפ' הנ"ל סבירות ובטוחות בעבודה לאורך זמן? תודה מראש, HP
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בסוף יולי AMD 4400 M2N-E מאוור FREEZER 64 PRO אחרי חודש שהמחשב אצלי פתאום המחשב עושה ריסטרטים אני פותח את המארז ורואה שהמאוורר כמעט לא מחובר בכלל, תלוי על חוט השערה. תושבת הפלסטיק הייתה שבורה קצת במין לשון שמחזיקה את גוף הקירור (יש שני לשונות כאלה למעלה ולמטה) שלשום כמעט עוד חודש אחרי זה המאוורר נופל בתוך המארז באמצע שהמחשב דלוק!!!! והמחשב נכבה... הלשון בצד השני הפעם שבורה... הלכתי לחנות החליפו לי אבל הפעם לקחו ממני 48 שקל המחיר של התושבת..... יש למישהו מושג מה דפוק עם זה? אני לא מזיז את המחשב בכלל, בקושי פותח אותו לחבר הארדיסקים.... למה גוף הקירור לא אוהב את המעבד שלי?
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע Lapping למעבד שלי (Q6600 G0) וחיפשתי על זה ברשת. אלא מה, הפרמטרים של נייר הליטוש מופיעים ב grit! בכל אופן, קניתי נייר מים שכתוב עליו 1200 אבל הוא מרגיש לי קצת מחוספס ואני דיי פוחד לדפוק את המעבד (בכל זאת 1700 ש"ח שיכולים ללכת לזבל...) אשמח אם מי שביצע Lapping למעבד שלו וקנה נייר מים יוכל לעזור עם סוג הנייר ואיפה הוא נקנה. (צירפתי תמונה של הנייר מים שקניתי באייס) [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה חנות מוכרת בלוק לכרטיס מסך אבל שמחזיקה במלאי עד 300 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לאחר שבתחילת הקיץ הורדתי את הOC (פרטים ניתן לראות במפרט בצד ימין).. חזרתי השבוע שוב לתהליך הOC. בנתיים הגעתי ל: 365*9=3285mhz זיכרונות 547.5MHZ בתיזמונים 5-5-5-12 מתחים: CPU vCore 1.600V FSB Termination 1.550V NB Vcore 1.450V Memory 2.250V טמפ' במאמץ בסביבות ה65. ------ 1. מכאן לא הצלחתי להגיע ליציבות, אני מפחד גם להעלות עוד מתח כי 1.6 זה די הרבה. יש אולי דברים אחרים שאני יכול לעשות? 2. האם עדיף להריץ זיכרונות על 450MHZ בתזמונים 4-4-4 או ב547MHZ ב5-5-5? 3. המתחים בסדר? או גבוהים מדי? תודה מראש Install
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
המאוור של הגוף מתחבר ב3-פין או4-פין? מגיעה איתו משחה טרמית? תודה רבה על כל עזרה
-
- 8 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי ושלום אבקש המלצה לקירור הטוב ביותר למעבד e6750 קונרו או מים או גז בתודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מה אומרים חכמנו לגבי ההצהרה של היצרן לגבי 33 מעלות(בהתאם למעבד) והאם מישהוא התנסה עם הלוח שבנידון עם מעבד E6750 ומה המעלות המינימליות לא בעומס.
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
השגתי רדיאטור, משאבה, מיכל מים וצנרת נשאר רק לקנות בלוק קירור וזהו השאלה שלי היא כזאת, אם אני יעשה את כל המערכת עם מים רגילים זה לא יעביר חשמל למעבד או משהו כזה?? ומה ההבדל בין נוזל קירור לבין מים רגילים?? והבנתי שמדביקים את הבלוק קירור למעבד עם משחה תרמית, להשקיע במשחה טובה? האם יהיה אפשר להוריד את זה? ועל איזה בלוק קירור אתם ממלצים לי (CPU)?? של INTEL E6300 כמה שאלות
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הלוח ASUS P5KC ורשום שאם אוברקלוק אפשר להגיע אם זיכרון 800MHZ ל-1333MHZ זה נכון? E6850 עד כמה אפשר להגיע איתו? ספק OCZ 600W
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
חשבתי על בעיות הקירור שיש, אקטיבי ופסיבי ועלה לי הרעיון הבא ואשמח לשמוע דעות בנושא: הרדיאטור של קירור המים הוא למעשה מערכת סגורה פרט לצינורות המחוברים אליה ונועד לייצר שטח פנים גדול ככל האפשר לקירור הנוזל שזורם במערכת. מאחר ועיקר הדאגה בקירור מים הוא דליפה, הרי שהרדיאטורים בנויים למנוע זאת ואם הם אטומים למים בתוך המערכת, הם אטומים למים מחוץ למערכת ולכן - אם מים עדיפים בפינוי חום, למה לא להשתמש במים לקירור הרדיאטור? למשל: אפשר להכניס את הרדיאטור לצידנית גדולה ככל שאפשר/ככל שנסבל מבחינת המשתמש מבחינת מקום (יכולה להיות גם צידנית אקטיבית עם קירור טרמו אלקטרי), למלא את הצידנית במים קרים שיכסה את הרדיאטור וכאופציה להוסיף קרח: דוגמאות לצידניות גדולות יותר: http://www.gag…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
נהרס לי המחשב ואני רוצה ללכת לתקן אותו בskypc עכשיו אך אני מוודא שהם לא יגלו שעשיתי אוברקלוק???
-
- 10 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 בלוקים של קירור מים למעבד אצלי פיזית אני צריך לבחור אחד מהם http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0087/cl-w0087.asp או זה http://www.thermaltake.com/product/Liguid/Upgrade/cl-w0010/cl-w0010.asp תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעשות אוברקלוק לכרטיס שלי דרך הקטליסט האחרון באפשרות ATI OVERDRIVE, אני לוחץ על אפשרות התאמה אוטומטית ובמהלך האופטימיזציה המסך התחיל להבהב, גם לאחר האופטימיזציה ולאחר מהירויות שונות שניסיתי התוצאה דומה, רק במידה ואני מחזיר את מהירויות השעון לברירת מחדל התופעה פוסקת. למיטב הבנתי הכרטיס שלי מיועד לאוברקלוק* ומגיע מהמפעל עם מהירויות שעון נמוכות מהרדאון 1950PRO הרגיל, כרגע המהירות מעבד אצלי היא 587MHZ ומהירות הזיכרון היא 770MHZ. אך שוב, אפילו העלאה קטנה של התדרים דרך הדרייבר גורמת לתופעה הנ"ל. *לינק לכרטיס באתר היצרן - http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=296&view=yes *ציטוט מהאתר על יכולות האוברקלוק - HIS Turbo edition guarantees a dr…
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
-
-
שלום,ARCTIC COOLING FREEZER 7 יספיק לקרר Q6600 ללא אוברקלוק? הוא שקט? עדיף טוניק טאוור? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
זה המפרט בינתיים (קנייה בסוף החודש בארה"ב): ASUS BLITZ EXTREME (אולי אחכה ל X38) CORSAIR XMS3 DDR3 1333MHZ -2GB INTEL Q6600 G0 8600GTS או HD2600XT (כמעט ולא משחק במחשב , דגש על איכות תמונה) W.D RAPTOR-X 150GB כרגע אני מחפש פתרון קירור לאוברקלוקינג מעל 3500MHZ ומארז איכותי מתאים ובנתיים מצאתי מגוון אפשרויות כמו: מארז עם קירור מים מובנה: http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/fulltower/armor_lcs/ve2000swa.asp קירור מים ואוויר ביחד - פנימי בתוך המארז: http://www.coolitsystems.com/index.php?option=content&task=view&id=81 מארז עם הכנה למערכת קירור מים , מקום מיוחד להארד דיסק ראפטור X השקוף , עשוי אלומניום: http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/midtower/a…
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך מנתקים את הצינורות של הקירור הם מלאות בנוזל קירור ושאני ינתק אותם הנוזל יהרוס לי את המחשב.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני צריך קרור למעבד! למערכת הנ"ל.... אני עושה OC והקטע של הקירור חשוב פה... אם אתם יכולים להביא לי כמה דגמים של קירור אוייר! אני אשמח.... בערך בסביבות 250-300 שקל! תודה... CORSAIR CMPSU-520HX 520W DUAL 12V RAILS DUAL 6PIN ACTIVE PFC 598 LOGITECH CORDLESS OPTICAL DESKTOP EX110 175 BLITZ FORMULA LGA 775/QUAD READY INTEL P35 HD 1420 צורב Sony DVD-RW AW-G170A x18 150 SEAGATE ST3250620AS 250GB 16MB SATA II 7200 Barracuda7200.10 300 קירור למעבד SUNBEAM TUNIQ 257 2,900¤ כרטיס מסךEvga8600GT מתנה Corsair DHX XMS2 Dominator Dual Channel 2048MB PC8500 DDR2 1066Mhz Memory with Dominator Airflow Fan 837 Thermaltake Tsunami +window 500 Intel Q6600 R…
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]מישהוא יודע בלוח GA-P35-DS3P איך מעלים זיכרון מ 800 ל 1333??דחוף!!![/glow]
-
- 13 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב Q6600 ואני רוצה לבצע OC לכיוון תדר די רציני 3.4-3.5.. חשבתי על כמה דברים: הV1 שנחשב מעולה ושקט אינפטי עם שני מאווררים או הטרמינל לייט שכולם פה התלהבו ממנו עם מאווורר.. התקציב הוא בערך 400-450 מה כדאי?[br]פורסם בתאריך: 16.09.2007 בשעה 14:11:48 מקפיץ
-
- 11 תגובות
- 745 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6555 לא כתוב שם שכן, וגם באתר של AC לא. תודה, בז'נגלו.
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי כמות נכבדה של כל מיני נגדים והייתי רוצה לדעת איך אני מזהה כמה אוהם יש בכל נגד? אם תוכלו לצרף תמונות שממחישות את העניין זה יהיה מצוין תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשייף את המעבד שלי (P4 פרסקוט) ולהישאר לבנתיים עם המאוורר המזוויע של אינטל. האם אחרי השיוף הגוף קירור 'יגיע' אל המעבד? יגע בו 100%? תודה, בז'נגלו.
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-