אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הי חברים המארז כולל 2 מאוררים 12 : קידמי תחתון, ואחורי עליון. רק המאוורר הקידמי, נצפה בתוכנת speedfan, וכמובן מאוורר ה- CPU. המאוורר האחורי, מחובר באמצעות 3 פינים, ולא נצפה על ידי התוכנה. אין לי על הלוח חיבורים נוספים למאווררים. למישהו יש רעיון לפתרון אלגנטי לבעיה שלי?
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
מצורפת תמונה עם חץ על הטמפ' [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש ורציתי לבדוק את יכולות הoverclocking שלו אבל כשאני מנסה להמהיר את כרטיס מסך דרך Nvidia control panel אחרי שאני עושה RESET למחשב ההגדרות חוזרות למצב הבססי . איך אני יכול להשאיר את הכרטיס במצב החדש גם אחרי שאני עושה RESET?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני רוצה להתעלל בכרטיס הזה. ;D חשבתי להרכיב עליו מאוורר של מעבד (אם זה אפשרי) ולעשות לו OC רצחני. מה אתם אומרים? אולי יש לכם עצות טובות לתת לי?
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, יש לי HERCULES GF2MX 400 ועשיתי לו אוברקלוק דרך הדרייברים אבל הבעיה היא שלא חשוב מה אני מסמן זה לא נשמר, החלטתי שאני רוצה לצרוב ביוס חדש כי ככה זה דיי ברור שזה ישמר. הורדתי את ה NVIDIA BIOS Editor אבל זה פחות קל משחשבתי, לא הבנתי בדיוק איך משתמשים בתוכנה כתוב שם: How to Flash BIOS You must have these files before flashing your bios: NVFLASH.EXE - NVIDIA Flash Until DOS4GW.EXE - DOS/4GW Protected Mode Run-time loader --- Create bootable floppy, place these files and ROM file for example G2GTSCH.ROM Boot your computer from floppy and write this command and DOS prompt a:\nvflash.exe /f[here_write_bios_file_name] and press enter. אין לי את שני הקבצים הראשונים ולא קובץ R…
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מישתגע-ע-ע-ע-ע !!! הספייר הזה עושה לי חור בראש! כניראה עוד שבועיים אני מזמין את הוולקנו 7+ , יש אנשים שיכולים להמליץ לי עליו? או על אחד אחר... אני רוצה מאוורר חזק ושקט (טוב נו כולם רוצים אחד כזה... ) בגלל זה אני רוצה את הוולקנו 7+ יש לו את המתג הזה... ד"א הנה קובץ MP3 ששומעים שם את הרעש שלו, LOW, MEDIUM, HIGH http://www.tweakers.com.au/articles/cooling/volcano7plus/speed.mp3 הקובץ נילקח מהביקורת: http://www.tweakers.com.au/articles/cooling/volcano7plus/page1.asp
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
http://forums.overclockers.com.au/showthread.php?s=&threadid=166867&perpage=15&pagenumber=1
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי מאורר של מפזר חום שכבר לא בשימוש וההורים רוצים לזרוק (ממש חבל) האם אני יכול לחבר אותו לספק כוח בצורה כלשהי ?
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לפי הגראף הבא אני מוכיח את מה שאמרתי שוולקנו 9 חרא של דבר זמני מטומטם
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
קודם כל תמונות 1) 2) 3) 4) 5) אתם רואים שהמארז שלי די מבולגן, וזה מתבטא בטמפרטורה.... הלוח - 47 מעלות המעבד - 56 מעלות המארז - 41 מעלות.... כמו שאתם רואים, יש לי רק מאוורר אחד בתחתית המארז....הסתכלתי במדריך הסירקולציה באתר אבל לא מצאתי משהו פרקטי בשבילי...אני לא הולך לחורר את המארז שלי. יכול להיות שיהיה לי כאן ספק איתו אני אוכל לאלתר מאוורר, אז אם אני אצליח, איפה למקם אותו? בתמונה 2 יש גריל כזה, תראו, אולי אני יכול לשים שם מאוורר שיוציא/יכניס אוויר - לא יודע, אני לא מבין בזה.... ומה כדאי לעשות עם החוטים? תודה
-
- 13 תגובות
- 844 צפיות
-
-
טוב, ראשית אומר שאין לי כווונה לקנות את אחד הדברים הללו, אבל שאלה, מה הקירור אוייר הטוב ביותר למעבד: ThermalRight SK-7 ZALMAN 7000CU אני התרשמתי מהעיצוב של ה7000 (ומהמחיר שלו...) ומהעובדה שהוא נותר תוצאות למרות שהמאורר כמעט חרישי אז מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 844 צפיות
-
-
זה המחשב שלי: CPU: Intel Pentium 4 2.66Ghz 533Mhz Bus Motherboard: EliteGroup PVPXAD (משהו כזה) Memory: Kingston 256MB DDR PC-2100 Video Card: Sapphire Radeon 8500LE 128MB + TV + DVI H.D.D: Seagate 80GB 7200RPM תגידו לי אם כדאי לי לעשות אוברקלוק ולאיזה חלק\ים
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אחים שלי הי שמעו אני צריך טובה יש לי פנטיום 3 500 ואני רוצה לעשות אוברקלוקינג אבל הקטע הוא שיש לי רק מאורר אחד אז אני רוצה לעשות גם מודינג ובאותו הזמן אני גם חשבתי לכעשות מודינג למארז כאילו לא לקירור רק שיראה יפה ואני צריך את המאוררים האלה השקופים עם הלדים הקטע הוא שאני גר בכפ"ס ואני לא מכיר אף חנות שמוכרת את זה באזור אז אם מישהו מכיר איזה חנות באיזר שממנה אני יכול ליקנות את המאורר אז תודה רבה ואם מישהו יכול לכתוב לי בערך כמה זה עולה אז זה יהיה עוד יותר ס22ה בתודה מראש עידו there is nothing like warcraft
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
1.85V חמים ונעים ב 60~ זה התדר היציב ואני פותח מסכים (וכמעט עולה לוינדוס) בתדרים גבוהה יותר כמו 166. אני מקווה להגיע ל 166 אם אני יתן לו עוד ולטאז הלוח מסוגל לתת עד 2.05 (ASUS A7V8X). אני מקווה שבקרוב אני יפתח אותו ויבדוק מה Crosair PC3200C2 האלו שווים. כמו כן אני ישים עליו Volcano 6Cu במקום מה ששמו עליו. אחר כך... נלך לפתרון קירור יעיל יותר.
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לייצר HEATSINK באופן עצמאי ואני צריך מידות בסיס של הסוקט האם יש כזה דבר אשמח אם יש אפילו בפורמט של : DWG SLDPRT DXF או סתם PDF תודה חברים
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה : celron 700@945 90*10.5 asus cuv4x-c bios 1007 genric 128mb ram msi geforce 4ti 4600@330@700 28.32 sb live audigy motorola sm56 genius net card 10/100 tosiba sdm1612 לא ניתן לפריצה כיום maxtor 80gb 7200 D740x הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להריץ משחקים כמו שצריך הם רצים מקוטע וזה משגע אותי וב3DMARK 2001 זה רץ חלק לאלאה רק במשחקים הוא עושה לי אתזה(?WARCRAFT 3,Neverwinter Nights אני משתגע לא מצליח לשחק כלום. מה הבעיה לפי דעתכם?ומה אני צריך לעשות כדי לפתור אותה??
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי מעבד P.4 1.7 ולוח D850MV של אינטל ןזכרון RDRAM PC800 ??? רציתי לדעת ברשותכם אם בכלל אני יכול לעשות המהרה למעבד עם הלוח הזה,? ואם כן אז מה הדרך הכי טובה ועד כמה אני אוכל להגיע? תודה לעונים?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
לזה אני קורא חריטת לייזר! נחמד... : אגב הם גם שולחים את זה לארץ יחסית במחיר סביר.
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום אנשים אני לאחרונה מנסה לעשות OC למעבד הצלחתי לעלות ל 3GHZ אבל הבעיה היא שלפעמים המחשב עולה ולפעמים הוא לא עולה כלומר BSOD השגיע מגיע בכלל מ7B שזה בכלל HDD ומבאן אני נתקע. בפעמים שהמחשב כן עלה עשיתי לו בדיקת מעמץ והוא לא עבר את ה 60 מעלות חום בדיקה של OOCT ו PRIME 95 בו זמנית. כלומר המחשב עובד יציב (כשהוא עולה). ויש עוד בעיה די מציקה בלוח בתור התחלה שמתי את המתח ל 1.375 אבל בווינדוס הוא הראה לי משהוא אחר לגמרי: אז הנה השאלות: 1) מה אני יכול לעשות בקשר לBSOD ולמה בעצם אני מקבל אותם? 2) מה אפשר לעשות בקשר למתח?
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם asus p4p800 עם מעבד p4 2.6 478 זיכרון 2X256 ו 2X512 כה אני יודע זה קצת ישן קראתי את כל המדריכים פה לאובר קלוקינג אבל לא הצלחתי להבין כמה דברים... בלוח אם שלי אני יכול לקבוע אם אני רוצה שהמהירות של הזכרונות תיהיה על 166, 200, 400 והמהירות של הכרטיס מסך זה משהו עם 33.3/66.6 משהו כזה, לא הצלחתי בכלל להבין מה זה אומר. אם מישהו יכול להסביר לי על הלוח שלי אני ישמח שאלה שניה אני עשתי אובר קלוק ל 3 גיגההרץ והמהירות של הזכרונות ירדה ל 154 אני קבעתי בביוס שהיא תיהיה על 166 וזה עדיין אותו דבר הוספתי תמונות מcpuz בבקשה עזרהההה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שיחקו לי קצת בהגדרות של המחשב ובוצע OC למעבד מ 2.8 ל 2.93 אני מעוניין להחזיר את המצב לקדמותו כפי שהיה - מהירות שעון 2.8 ותדר זכרונות 1600. נתוני מערכת: מעבד I7 860 לוח אם: gigabyte p55a-ud5 זכרונות: 8gb 1600 mhz אשמח לעזרתכם והדרכתכם בנושא.. אני חדש בעסק. נ.ב. הסתכלתי קצת בהגדרות ביוס וראיתי דברים כמו מכפלה אבל כשניסיתי לשחק עם זה - הייתה השפעה גם על מהירות הזכרונות. סך הכל אני רוצה להחזיר הכל לקדמותו - למהירויות סטוק. תודה.
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
אשמח לתגובות...
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן רדיאטור H60 של קורסייר שבא איתו כבר מאוורר במארז קראתי שאפשר להוסיף לו עוד מאוורר בשביל לעשות PUSH PULL אני לא מבין הרבה במאווררים אז רציתי לדעת איזה מאורר כדי לי להוסיף או אם בכלל להשקיע בשתי מאווררים חזקים ?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-