עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dids22,

בבקשה רק אלו שיש להם את המעבד הזה(בסטוק) שיענו ותציינו מה הקרור שלכם אז הטמפ' שלי היא : מנוחה- 34 מעלות מאמץ(10 דקות מאמץ ב s&m) 39 מעלות (המארז סגור) ויש לי קרור סטוק של amd מה הטמפ' שלכם? (ההגדרות של s@m ששמתי בתמונה) [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 877 צפיות
  2. שלום כולם! נדחפתי בטעות לדיון אחר .. כנראה שזה לא מתאים , אז אני פותח ת'רד משלי .. (מנהלים , מקווה שאין בעיה עם זה) ב-CPUZ מופיע לי זכרונות DDR3 , ויש לי DDR2 OCZ2P800R22GK בתיזמונים 4-4-4-15 והלוח אם ASUS P5K-E , משום מה ה-Everest לא מזהה לי אותו כ- Unknown... ועוד שאלה קטנה , למה מופיע לי שה-CPU רץ ב-1.6GHz ? ד"א , אני בלי OC כרגע... תודה!

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by DJO,

שלום, יש לי HERCULES GF2MX 400 ועשיתי לו אוברקלוק דרך הדרייברים אבל הבעיה היא שלא חשוב מה אני מסמן זה לא נשמר, החלטתי שאני רוצה לצרוב ביוס חדש כי ככה זה דיי ברור שזה ישמר. הורדתי את ה NVIDIA BIOS Editor אבל זה פחות קל משחשבתי, לא הבנתי בדיוק איך משתמשים בתוכנה כתוב שם: How to Flash BIOS You must have these files before flashing your bios: NVFLASH.EXE - NVIDIA Flash Until DOS4GW.EXE - DOS/4GW Protected Mode Run-time loader --- Create bootable floppy, place these files and ROM file for example G2GTSCH.ROM Boot your computer from floppy and write this command and DOS prompt a:\nvflash.exe /f[here_write_bios_file_name] and press enter. אין לי את שני הקבצים הראשונים ולא קובץ R…

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by ReDev1L,

אני רוצה לקנות מאוורר בנוסף לקירור לכרטיס מסך שאני קונה, HR-03GT, עכשיו אין לי מושג איזה מאוורר לקנות ואיך לדעת איזה. אני מחפש כמובן מאוורר טוב ושקט נורא. הנה רשימה של מאווררים למשל: http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=cooli-fans מה לקנות? איך לדעת מה לקנות? מה ההבדלים ביניהם? תודה

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  5. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם Palit ATI Radeon HD 4850 עכשיו יש לי שאלה קטנה לגבי הFAN SPEED שלו בתוכנת GPU-Z כתוב שהFAN SPEED שלו הוא 6% העם זה צריך ליות ככה?! תודה *מתנצל על שגיאות הכתיב

• 14 תגובות
    • 877 צפיות
  6. עשיתי אוברקלוקינג למעבד בלי לעלות מטחים ועוד דברים מתקדים שצריך לעשות כי זה רק 20% אוברקלוקינג! בקיצור עשיתי בדיקה ב-OCCT ואני מקבל "קראש קוד 4"מה לעשות כדי שזה יעבוד חלק? http://up40.siz.co.il/up3/mzyu4n4mzwjw.jpg תמונה של הבעיה. ועשיתי בדיקה ב-S&M והכל היה בסדר. ________________ מפרט: E8500 Box DFI LANParty DK X48-T2RS Thermalright Ultra-120 eXtreme Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  7. שלום לכם, יש לי את הזכרונות של OCZ, דגם platinium rev.2 800mhz. כשקניתי אותם המהרתי אותם ל1000MHZ ונתתי להם תוספת מתח של 0.05V מעל המקסימום שהם תומכים (סה"כ 2.15V). בדקתי יציבות עם MEMTEST והכל היה טוב. לאחר כמה זמן קניתי מעבד חדש ואז כשרציתי מחדש לעשות המהרה, ראיתי שאני לא עובר את ה950MHZ (כאן המתח כבר היה בגבולות התמיכה). וכעת, לאחרונה, שוב שיניתי הגדרות, והזכרונות בקושי יציבים, אז שמתי אותם על 825MHZ. מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by mrraz,

האצתי את הבאס בלי שום בעיה וגם הזיכרון עובד על 400 והכל יציב כשהמשכתי להאיץ את הבאס למהירויות עוד יותר גבוהות פתאום גיליתי בעיות בעבודה עם אביזרי IDE דיסקים התחילו להדפק בצריבה והתקנות מתוך הדיסק או פתיחת זיפ התחילו לייצר שגיאות כשהורדתי את המהירות של הבאס פתאום הכל הסתדר. היכן הבעיה ? המערכת מאוד יציבה גם במהירויות גבוהות ולא מתחממת.

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by 16Dan,

שלום...אני חדש בפורום הזה...ואני שמח להצתרף.....כי אני ממש בעניין של המודינג ושל האובר קלוקינג.... אני שמתי לב למאוורר שממש נראה לי טוב.... http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/525drivebay/a1869.htm אני מדבר שם ר על ה x blower זה נראה לי ממש פתרון טוב... בגלל שהוא גם מקבל אוויר מהחלק העליון של המארז וגם מהחלק התחתון של המארז.....ואז הוא מוציא אותו החוצה.... לפי דעתי אם אני יקנה אותו ועוד שלושה מאווררים...ואני יסדר אותם שיהיה אחד למעלה בחזית ואחד למטה בחזית....ואחד או בחלק העליון של המארז( זאת אומרת שיופנה לכיוון הריצפה) או בדלת של המארז... מה אתם אומרים? האם הx blower טוב...? האם כדיי לי? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by daniel_18,

שלום, אני מתכוון לעשות OC למעבד (E4300), המעבד כנראה יישב על לוח אם GAEP45UD3L/R (אחד מהשניים). איזה קירור הכי מומלץ למעבד הזה בשביל להגיע למהירות כמעט מקסימלית? האם הקירור יחליף את הקירור סטוק או שיבוא בנוסף? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by arikg,

שלום חברים יקרים, מצד שמאל בצילום EVEREST - מה משמעות הטמפרטורה CPU ומה משמעות CPU #CORE לאיזו טמפרטורה להתייחס ? מצד ימין בצילום המצ"ב תוכנה בשם REAL TEMP עם טמפרטורות שונות ----- >>> למי "להאמין" ? איזה מאוורר מומלץ במקום המקורי של אינטל שיוריד משמעותית את הטמפרטורות אם בכלל ? (הצילום מתייחס למעבד Q6600 - אבל ברשותי מחשב נוסף עם Q9450 והטמפרטורות CORE בסביבות 55 מעלות.) תודה מראש להתייחסות . [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  12. שלום. קניתי את הטרנספורמר ואני מחליף מאווררים. קניתי מאוורר חמישי ואת המאוורר שהאחורי שקניתי עם המארז העברתי קדימה. הנה המאווררים שאני קונה, תגידו לי אם הם טובים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4899 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by Cilay,

שלום, אני מחפש לקנות קירור פשוט יחסית ב70-150 שקל אבל חשוב לי שיהיה לי קל מאוד להכניס אותו (את הקירור הרגיל של אינטל שברתי ולא הצלחתי להכניס אותו בלחץ). המליצו לי על arctic pro 11 alpine, איך שיטת ההכנסה שלו הולכת? תודה רבה.

14. שלום, לפני מספר חודשים התקנתי קירור (סיילנסר) לX850XT שלי, אך הסרתי אותו כי מסרתי אותו ליצרן לבדיקה מסויימת. בכל מקרה, אני רוצה להרכיב אותו עכשיו בחזרה, והשאלה שלי היא האם אני צריך למרוח מחדש משחה תרמית, או שזה בסך הכל הבדל של מקסימום 5 טמפרטורות ואין צורך שאני אקנה משחה חדשה על מנת למרוח אותה (את המשחה שבאה עם הסיילנסר מרחתי לפני כמה חודשים- כשהתקנתי אותו). תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by E-tay,

:'( טוב..קודם כל המפרט שלי (די חדש...) amd barton 2500+ volcano 12 abit nf-7 samsung ddr400 256mb fx5900xt עכשיו ניסיתי לעשות אוברקלוקינג ל 3200.. העלתי את ה fsb ל200mhz , נעלתי agp/pci , העלתי מתח מעבד ל 7.1 וולט העלתי את הוינדווס, התכוונתי להוריד prime95 , לבנתיים הרצתי pcmark04 ותוך כמה שניות המחשב נכבה אני חייב לציין שהטמפרטורה לא היתה ממש ידידותית (54 מעלות), גם לא לפני האוברקלוקינג (50 מעלות ) ...קניתי את הוולקנו12 בשביל שטמפרטורה תהיה הבעיה האחרונה שלי באוברקלוקינג - האוברקלוקינג נכשל בגלל הטמפרטורה? -מה יכולה להיות הבעיה בטמפרטורות עם הוולקנו 12? (זיג זאג הרכיבו לי אותו עם כל המערכת לפני חודש) אני ישמח אם תעזרו לי תודה, איתי

• 14 תגובות
    • 877 צפיות
  16. שלום אני מחפש קירור טוב למעבד AMD 945 בתקציב 150 שקלים חשבתי על הפייזר 7 פרו או הקאטנה 3 מה עדיף? ואם לא אלה אז איזה?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by zombie,

יש לי 8800gtx q6600 3.2Ghz וocz gold 2gb duel-channel 800Mhz אם אני יעשה לזכרונות oc ל1066 נגיד?זה ישפר ביצועים? אם כן...איך אני עושה את זה? תודה רבה מראש!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by ashkenazone,

די מאכזב, המכפלה הנעולה של D805 עושה צרות.. התוצאות שלי הן כאלו- CPU - MEM 3.56GHZ - 712MHZ 3.6GHZ - 600MHZ 3.8GHZ - 630MHZ 4GHZ - 667MHZ הצורה הראשונה מן עדיפה על השניה. ומן הסתם שהרביעית על כולם.

• 15 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by Einklienermench,

אני לא יודע אם כבר פתחו נושא על זה אבל כל מי שאוהב אוברקלוק חייב לראות. מדהים למה המעבדים התקצביים האילו מסוגלים להגיע. יש למישהו מושג מתי הדגם הנל מגיע לישראל?

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  20. Started by Leo101,

שלום לכולם יש ברשותי מעבד אינטל פנטיום 4 2.8 GHZ prescot ht. המעבד האמת נמצא בטמפרטורות לא רעות יחסית(בגלל המשחה הטרמית לא עובר את ה50 עם המאוורר המקורי שלו) אני גם לא עושה OC או משהו בסגנון.... אם אפשר המלצה למאוורר בתקציב של עד 200 שקל....חשוב מן הסתם שיוכל לקרר טוב אך בגלל שאמרתי שאיני מתכנן OC אני צריך שיקרר בעוצמה של המאוורר המקורי לא חייב יותר...(עדיף... ;D) מה שכן חשוב שהמאוורר יהיה שקט....זה בעצם הפרט הכי חשוב.... בקיצור מאוורר עם ביצועים סבירים העיקר שיהיה מאוד שקט.... אהה גם אם אפשר שהמאוורר יהיה מהחנות של KSP מטעמי נוחות (WWW.KSP.CO.IL).... תודה... ;D ;D

• 15 תגובות
    • 877 צפיות
  21. Started by 1nstall,

היי יש לי מעבד אינטל 2.6 ht ואני רוצה לקנות לו את המאווררים הבאים Thermaltake Spark 7+ או CoolerMaster Aero 4 מה יותר טוב ??? ??? ??? ממש דחוף תודה מראש לעוזרים install

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by vner@,

מה זה Lapping ????? האם זה מדד לרמת השיוף וההחלקה של ההיטסינק ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  23. Started by YakirOz,

שני פינים של התושבת למאורר של המעבד יצאו מהלוח אם ואני לא מצליח להחזיר אותם. במחשב שלי לא נדלק עקב חימום יתר של במעבד. מה עושים? תודה

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  24. אוקיי, אספר בקצרה. התחדשתי במעבד חדש, ואיתו גם בקירור מפלצתי FREEZER EXTREME. מבחינת טמפ' אין לי שום בעיות אז לכן אני שולל כל קשר. ישנה בעיה, בעת ביצוע הOC, שכשאני קובע מתח ידני נוצרת לי תקרה מסויימת INTEL BURN TEST מפסיק לי לאחר 5 שניות כך גם OCCT. מבחינת משחקים, כשאני מפעיל את כולם בתוספת מתח ידנית למעבד, לאחר כמה דקות הם פשוט קורסים. אבל, כשאני קובע למערכת לתת מתח אוטומטי, אין שום בעיות חישוב ושום תקלות. הכל רץ לחי בצורה מעולה ולא קורס. אז מה הבעיה? הבעיה היא שמתח אוטומטי יכול להספיק למעבד שלי רק עד 3.45GHZ ומעבר לזה המתח האוטומטי פשוט לא עוזר לי, מתח של 1.425 למשל יכול להושיב אותי יפה על 4GHZ, אבל לצערי זה משהו שקורה רק בשינוי ידני. יש עצות איך אני יכול לפת…

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  25. Started by netanel38121,

איזה קירור אתם ממליצים למעבד 6600? תקציב 250-300 ש"ח

• 10 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.