אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות הזמנה אישית של HS כי יש לי רעיון לשירטוט ממש טוב ואני מוכן אפילו לפרסם..... אני יודע שזה נישמע דפוק ביותר אבל זה לא עולה כסף לשאול נכון.......
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
לא יודע כמה אפשר להוציא מהלוח אם הזה אבל אם מישהו יודע אני צריך עזרה.. CPU: Core 2 duo Conore E6320 1.8 Cpu Cooling: Ninja 2 Motherboard: ASUS P5B-VM PCIE I965G
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי בצד מלבד הזכרונות שהחלפתי מקינגסטון 667 לGSKILL 800MHZ 4-4-4-12 PK 2GB אני כרגע על באס 400 דהיינו נמצא ב 2.8GHZ והזכרון ביחס של 1:1 וכרגע נמצא ב 800 הרצתי אורטוס כשעה וחצי ובאחד המעבדים יש DELAY לעומת המעבד השני איחור של TEST 1-2 הזכרונות נמצאים במתח של 1.9V , המעבד נמצא על המתח המקורי שלו 1.285V לא שיניתי . הטמפרטורה במאמץ של אורטוס עם CORE TEMP לא עוברת 48 , בתוכנות אחרות וביוס נמצאת 10 מעלות פחות (SPEEDFAN GIGABYTE EASY TUNE ) מה הייתם ממליצים ? מה לדעתכם הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אפשרות ראשונה Spire EasyStream 3 שכרגע לא מראה תוצאות טובות במיוחד... (40-50 מעלות) במנוחה-מאמץ אפשרויות אחרות : Tt Spark7 Tt Volcano 7 plus Vantec AeroFlow המחירים שלהם בערך אותו דבר... השאלה שלי איזה מומלץ, ולמה? מבחינת ביצועים בשטח בהורדת טמפ' וכמובן גם בקטע של רמת רעש נמוכה!
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן אהלן מה קורה? אז ככה, המאוורר שלי רועש ממש, מדובר במאוורר סטוק שהגיע עם הAMD Phenom II 955 אני מחפש מאוורר שיהיה ממש שקט, שאני אוכל לראות סרט בחדר בלי לשמוע את המאוורר, שאני אוכל אפילו לישון ולא אשים לב שהמחשב דולק בכלל... תקציב באיזור ה100-150 ש"ח. מאוורר לCPU מעבד אם זה לא היה ברור.. תודה!
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הייתי נעול על asus p5n-t deluxe אבל אמרו לי שצ'יפסטים של נודיה לא טובים לoc של Quad core אני חייב לוח sli כי יש לי שני כרטיסי מסך של נוידיה... איזה לוח לקחת?
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
תתחשבו בעובדה שאני ניובי מוחלט לגבי מאוררים ואל תרדו עלי. :-\ איזה מאורר לוקחים עם זה?
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מארז- (שיהיה גדול, טוב, ומאוור בצורה טובה(שיתאים לOC בלי הרבה עבודה) ושיכלול ספק מספיק חזק) לוח אם- של ASUS לP4 2.4 שיהיה מתאים לOC כרטיס מסך-תנו לי משו חזק וטוב של חברה אמינה וגם של יצרנית טובה עד 3000... שיעשה OC תנסו לסדר שהמחירים לא יעברו את ה5000 ותעשו טובה תתנו לי חנות און ליין טובה זולה ואמינה לקנות משם את החלקים... עדיפות לחנות שקניתם משם כבר(ולא לחנות של איזה חבר שהיא לא מהמוכרות..) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, נדמה לי שהתמונה הזו אומרת הכל... http://i43.tinypic.com/2d0xilu.jpg אפשר לראות שם שמשהו 80 מעלות צלזיוס ולא הבנתי לגמרי מה זה, אפשר הסבר? (מתחת ל- Temperatures) ולמה HWMONITOR מזהה את ה- 720BE שלי כ- 920BE?
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
עברת פה על הרבה ביקורות עליו בפורום,..(עשיתי חיפוש) וראיתי שיש דעות די חלוקות... בכל מקרה..רציתי לדעת אם יש עוד גדלים למאוורר..כי ראיתי הצעה של גוף כזה עם מאורר 92 מ"מ..זה נחשב טוב? גדול?
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני עכשיו בבאס 200 ומכפלה 11 , המעלות :47 למעבד ו 32 ללוח . וגם העסק לא יציב ב 1.8 וולט. המתח נראה לי גבוה מידי למהירות כזאת . מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לעשות OC כרגע יש לי מעבד E5200 בגלל שאני מתחיל אני לא רוצה להרוס או משהו כזה... אז יש לי מעבד בצד פנטיום D 3.4 מכפלה X17 פרטים על החומרה: לוח אם:GA-EP43-UD3L http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3499#ov מעבד:פנטיום D 3.4 http://ark.intel.com/Product.aspx?id=27520 זיכרונות:Corsair XMS2 DHX DDR2 800MHz 2 x 1GB http://www.overclockersclub.com/reviews/xms26400/ ספק כוח של סיסוניק 400 +80 קירור: ארקטיק קולינג פרייזר 7 מארז:Xcilo Coolbox Advanced http://www.xclio.com/products/case-coolbox-adv.htm#details אז ככה כמה שאלות: לכמה אני יוכל להגיע? מה הסיכוי שישרף לי חלק או יהרס מהOC? יהיו הבדלים בכלל בOC לפנטיום D?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הרמתי את המעבד ל3.73GHZ /1.376V הזכרונות2.1 /4-4-4-12/830MHZ המעבד קר..ממש קר 30 ומשהו מעלות.. כל ניסיון שלי להעלות את המהירות ובמקביל את המתח עבור המעבד או הזכרון פשוט נכשל לא מעלה לי את המחשב ואני לא מבין למה..אפילו סתם העלאה קטנה של 5FSB ייתכן וזה קשור לVOLTAGE של ה"הגשרים" או משהו אחר? זה יכול להיות הספק (רק 430 וואט) ?
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אז ככה פעם יכלתי לעשות בעזרת התוכנה easy tune4 אובר קלוק מ-2400@3600 עכשיו בזמן האחרון נכנס לי משחה טרמית לחור של המעבד של אינטל אני לא יודע בדיוק אם זה קשור או לא ... בקיצור יש לי לוח אם gigabyte ga-8s648fx זיכרון geil 256 2700 333mhz ומעבד 2.4 של אינטל בקיצור אנשים תעזרו עצות בבקשה משהו... תודה מראש :-[
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש את ה-SCYTHE MUGEN 2 ומשום שלא יצא לי להתעסק בגופי קרור בלי משחה טרמית מרוחה מראש רציתי לבקש את עזרתכם. האם יש צורך בספקות לגבי המשחה הטרמית שבאה יחד עם הMUGEN 2? מה השיטה הכי טובה למריחת המשחה כשמדובר בE5200? שיטת ה"פס הוורטיקאלי" כמו באתר של ARCTIC COOLING? שיטת "גרגיר אורז" ללא מריחת המשחה באופן שווה על כל שטח הHEATSPREADER של המעבד? שיטת מריחת השכבה הדקה על כל שטחו של הHEATSPREADER + "גרגיר אורז" של משחה במרכז כל העסק? אני קצת מבולבול לגבי העניין, וכידוע לי לא מדובר בהינדוס טילים, אבל בגלל שאני רוצה להוציא את המקס' ביצועים אני רוצה לדעת בלב שקט שעשיתי הכול כהלכה... :
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
את המפרט שלי תוכלו ליראות בצד. אז ככה שילשום הבאתי ביג טייפון ואני רוצה לעשות OC אז כמה דברים: -אין לי אפשרות לOC דרך הביוס -התוכנה AI BOOSTER לא תומכת בלוח אם שלי -אני קצת אובד עצות ולכן אני כאן אז אנא עיזרו לי (סמיילי חמוד) *עשיתי אוברקלוק לפני חצי שנה עם קרור סטוק ושכחתי הכל אז עכשיו אני עושה את זה עם קירור טוב יותר ואני יעשה את זה חכם יותר בעזרתכם כמובן
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
חברים אני חייב את העזרה שלכם! עד לפני כמה ימים היה לי אוברקלוק (E8500) מ-3.16 ל-4.02 והכל עבד כמו שצריך, אז סתם עשיתי בדיקה ב-3DMark06 וקיבלתי ציון ממש נמוך בחלק של המעבד 2800 במקום 3800+.. אז רציתי לראות בלי אוברקלוק כמה אני יקבל אז עשיתי בביוס הגדרות יצרן ועשיתי שוב בדיקה ויצא לי 2300 (3.16) ושוב עם אוברקלוק יצא 2800! ואז עשיתי בדיקות בכל מיני משחקים וגם הכל נדפק למשל ב-GTA IV במקום 50+FPS יצא לי 34+-FPS.. מה עושים כדי שהמעבד יחזור לימים הטובים שלו?! ואתמול עשיתי בדיקה של OCCT בלי אוברקלוק וזה מה שיצא! http://www.siz.co.il/my.php?i=tw2xquzqm5zj.png מפרט: E8500 |DFI LANParty DK X48-T2RS |G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PI Black HD4870
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה : celron 700@945 90*10.5 asus cuv4x-c bios 1007 genric 128mb ram msi geforce 4ti 4600@330@700 28.32 sb live audigy motorola sm56 genius net card 10/100 tosiba sdm1612 לא ניתן לפריצה כיום maxtor 80gb 7200 D740x הבעיה שלי היא שאני לא מצליח להריץ משחקים כמו שצריך הם רצים מקוטע וזה משגע אותי וב3DMARK 2001 זה רץ חלק לאלאה רק במשחקים הוא עושה לי אתזה(?WARCRAFT 3,Neverwinter Nights אני משתגע לא מצליח לשחק כלום. מה הבעיה לפי דעתכם?ומה אני צריך לעשות כדי לפתור אותה??
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ידוע לכם האם המאוורר הצבעוני של זיגזג עושה רעש? פשוט אני מתכוון לקדוח במארז ולשים אותו כאילו שהוא יהיה קצת בחוץ ואני משאיר את המחשב דלוק בלילה ורציתי לדעת האם הוא עושה הרבה רעש? ומישהו יודע מהי כמות ה-דציבלים שהוא עושה ומהירות הסיבוב שלו בערך?
-
- 14 תגובות
- 901 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד E8400 עכשיו איך אני בודק שזה בסדר? העלתי אותו מ3גיגה הרץ ל3.6 גיגה הרץ איזה תוכנות צריך כדיי לבדוק? העלתי לו מתח ל1.200 pic http://up44.siz.co.il/up1/zdtgmdoixv1i.jpg איך אני ממשיך מפה או שצריך לתקן משהו?
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום בירצוני לעשות אוברקלוק למעבד הבעיה שיש לי היא שבביוס שלי המעבד עומד על טמפ' נמוכה ב 10 מעלות (28) לאומת ניתור הטמפ' בתוכנה real temp השאלה שלי מה יותר אמין ולמה להיתיחס כי 10 מעלות זה לא משהוא קטן חשוב לציין שלוח האם שלי הוא : asus p5q-e והמעבד הוא q9550 שמקורר בעזרת גוף קירור thermalright ultra 120 extreme +מאורר 120 מ"מ 1600 ס"לד אז מה אתם אומרים למה להיתייחס ? בתודה לכל המשיבים ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך המלצה לזיכרון טוב לOC לפלטפורמת AMD NF4 הלוח K8NF9 אחותי נימצאת בניו יורק ואני רוצה ליקנות מישם זיכרון איכותי וראיתי שהמחירים בחול ממש זולים אז בתקציב של עד 150$ איזה זיכרון אתם ממליצים? אני יודע שאני צריך ציפים של TCCD כי הלוח לא נותן יותר מ2.8 ולא מיתכוון ליקנות את הבוסטר יש לי כרגע זיכרונות D43 שבפלטפורמת אינטל מגיעים עד באס 270 אבל על AMD עם בקושי יציבים בסטוק הלוח שלי לא סובל אותם ביכלל!! אז אני צריך זיכרון טוב תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני החודש מקבל את המחשב שהזמנתי, ואני צריך לדעת עם כדאי לעשות oc. כי עם כן, אז הם יכולים כבר לעשות לי את זה בחנות, כדאי? המפרט בקצרה: athlon xp 2000 512mb ddr 3200 corsair epox 8k5a3 suma geforce 4 ti4400 128mb se
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי מאורר מארז שעושה לי רעש במשך מספר דקות בכול פעם שאני מפעיל את המחשב. האם ניקוי של המאורר על ידי אגדח אויר יכולה לפתור את הבעיה? או שהמאורר הלך שפצירן?
-
- 14 תגובות
- 901 צפיות
-
-
OK, נתחיל. יש לי לוח אם של PC Partner עם ערכת השבבים: VIA P4X266. עכשיו, הלוח אם הזה מגיע עם קירור מגעיל ולא מועיל לChipset, ובגלל זה לוח האם שלי חם מאוד. : שזאת אומרת: 42-45 מעלות במצב מנוחה. 57-58 מעלות בFull load... עכשיו לדעתי אם אני אשים על הChipset שלו את הקריסטל אורב, זה יורד משמעותית את הטמפרטורה... ועכשיו שאלה - כדאי לי למרוח משחה תרמית על הChipset לפני שאני שם אותו?
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-