עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by daniel_18,

שלום, אני מתכוון לעשות OC למעבד (E4300), המעבד כנראה יישב על לוח אם GAEP45UD3L/R (אחד מהשניים). איזה קירור הכי מומלץ למעבד הזה בשביל להגיע למהירות כמעט מקסימלית? האם הקירור יחליף את הקירור סטוק או שיבוא בנוסף? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  2. אז ככה אני עכשיו עומד על core bus :630 memory bus:1020 מקורי: core bus:575 memory bus:900 בהתחלה הייתי על core bus :635 אבל אז הוא היה ניתקע ב 3dmark06 אז הורדתי חזרה ל630 ויסתדר ו memory bus:1035 אבל כניראה שהכרטיס יתחמם וקיבלתי קוים מוזרים כשיחקתי קרייסיס(על הגדרות very high 12080x1024 בלי aa) המעלות הגיעו ל80 וכניראה שזה יותר מידיי...אז העלתי תמאורר ל90% ..(כשאני משחק אני לא שומע את זה אבל ב 2d כשאני בשולחן עבודה זה מפריע) הכרטיס במעמץ על 70 ואני לא מקבל קוים סגולים ומוזרים אבל עכשיו אני לא על very high זה משנה?אני יכול להעלות עוד את ה oc אתם חושבים? והאם יש אפשרות שהמאוורר אוטומטית ב 3d יהיה על 90 ועל 2d יהיה על 60?אם כן אז איך? ביצעתי את הoc דרך ntune וגם ניראה לי קי…

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by blizzard20,

תקין? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by KoDkOd,

שלום , אני מחפש אתרים עם מדיריכים לרעיונות קירור מודינג וכו' אני ישמח אם תתנו לי אתרים לא חשוב אם אנגלית או עברית אבל שיהיהו אתרים איכותיים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  5. מה שלומכם אנשי היקרים ? טוב אני עומד כגע בדילמיה קשה ביותר, כן ניחשתם יפה ואני רואה שאתם יודעים לקרוא כותרות ! עזרו והמליצו לי על מאווררים למארז ! טוב בתכנית שלי היא לקנות את המארז האלומניום של supertalent - chieftec oem טוב מכיוון שאני יודע שמאווררים שבאים, עושים יותר "רוח" מאשר רוח... תמליצו לי בבקשה על מאוורים חזקים שעו את העבודה על הצד הטוב ביותר ובוא בזמן גם שלא ירעישו יותר מידי ! במיוחד לא בין 2-4, אוקי מספיק עם ההלצות הזולות שלי (אני יודע שאתם אוהבים את זה LOL ) אבל ההצגה חייבת להמשך, אז בקיצור, חברה, איכות, כח, מרעיש לא מרעיש, מחיר, למה וכמה ? ;D טוב אני יודע שאתם תעזרו לי בחתימה חפיפניקית כמו שאני חותם לפקידה בבנק, שמזכיר שוב ושוב שהוא מעוף האדם ולא האדם …

• 13 תגובות
    • 887 צפיות
  6. Started by dino,

אני החודש מקבל את המחשב שהזמנתי, ואני צריך לדעת עם כדאי לעשות oc. כי עם כן, אז הם יכולים כבר לעשות לי את זה בחנות, כדאי? המפרט בקצרה: athlon xp 2000 512mb ddr 3200 corsair epox 8k5a3 suma geforce 4 ti4400 128mb se

• 13 תגובות
    • 887 צפיות
  7. Started by ofer_mat,

האלה !!!

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by icq,

http://www.xtremepctech.com/reviews/CompuCase6919BServerTower/compucase6919review.htm זה היה בחדשות לפני כמה זמן ועורר עניין, יש לי מארז די generic שהייתי מעוניין להחליף אני יכול להסתדר עם המארז הנוכחי אבל הייתי מעדיף משהו יותר נוח... אז ניתן להשיגו בארץ ב435 שח כולל מעמ... (בחו"ל 69$ ובארץ איפה שראיתי בינתיים 75$!) המארז הזה בא בלי מאווררים אז הייתי רוצה גם לשאול איזה מאווררים אפשר לקנות שיהיו כמו בantec וכמה הם עולים (אני מתאר לעצמי שאני אשים אחד מקדימה ואחד מאחורה) הממ חוץ מזה הספק שבא עם זה הוא 300W אני לא בטוח אם זה כדאי, למרות שגם כרגע יש לי ספק generic 300W שלא עושה לי בעיות, ולכן אולי אני לא צריך עוד ספק דרעק הייתי גם רוצה לדעת מה עדיף בהשוואה למארזים אחרים שדומים…

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by Moo^Moo,

בגלל איזשהו פרוייקט מיוחד אני צריך שילוש חדש.... abit NF7-s AXP 1700+ 256MB Crosair cmx CL2 400 mhz. מה הקירור הכי חזק שאפשר להשיג? SK? SLK? (רק לא דלטה ;D) כלומר, SF2...

• 14 תגובות
    • 887 צפיות
  10. ערב טוב לכולם לאחרונה סיימתי לבנות את ה HTPC שלי מבוסס Intel D945GCLF2 עם מעבד אטום 330 כפול ליבה. הקירור שמגיע על המעבד עלוב בצורה מבישה, סינק פסיבי מאלומיניום עם 6 סנפירים. תקעתי שם מאוורר 40 מ"מ שפועל על 5V, אבל אני מחפש פתרון קבוע ויעיל. איזה קירורים טובים יש לצ'יפסטים שיכולים להיתפס על קירור "לולאות", וכמה שיותר שקטים? -ישנה הגבלת גובה של 7 ס"מ, חשוב מאוד! -לא חייב להיות פסיבי, המארז שבניתי מכוסה ספוג אקוסטי מבפנים ברובו, וסופג רעש מעולה. רק שלא יהיה משהו עם מאוורר 40 מ"מ שעושה 6000RPM..... אגב, אם מישהו לא הבין במקרה, חיבור "לולאות" הוא חיבור כזה- תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  11. אוקיי, אספר בקצרה. התחדשתי במעבד חדש, ואיתו גם בקירור מפלצתי FREEZER EXTREME. מבחינת טמפ' אין לי שום בעיות אז לכן אני שולל כל קשר. ישנה בעיה, בעת ביצוע הOC, שכשאני קובע מתח ידני נוצרת לי תקרה מסויימת INTEL BURN TEST מפסיק לי לאחר 5 שניות כך גם OCCT. מבחינת משחקים, כשאני מפעיל את כולם בתוספת מתח ידנית למעבד, לאחר כמה דקות הם פשוט קורסים. אבל, כשאני קובע למערכת לתת מתח אוטומטי, אין שום בעיות חישוב ושום תקלות. הכל רץ לחי בצורה מעולה ולא קורס. אז מה הבעיה? הבעיה היא שמתח אוטומטי יכול להספיק למעבד שלי רק עד 3.45GHZ ומעבר לזה המתח האוטומטי פשוט לא עוזר לי, מתח של 1.425 למשל יכול להושיב אותי יפה על 4GHZ, אבל לצערי זה משהו שקורה רק בשינוי ידני. יש עצות איך אני יכול לפת…

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by DJO,

שלום, יש לי HERCULES GF2MX 400 ועשיתי לו אוברקלוק דרך הדרייברים אבל הבעיה היא שלא חשוב מה אני מסמן זה לא נשמר, החלטתי שאני רוצה לצרוב ביוס חדש כי ככה זה דיי ברור שזה ישמר. הורדתי את ה NVIDIA BIOS Editor אבל זה פחות קל משחשבתי, לא הבנתי בדיוק איך משתמשים בתוכנה כתוב שם: How to Flash BIOS You must have these files before flashing your bios: NVFLASH.EXE - NVIDIA Flash Until DOS4GW.EXE - DOS/4GW Protected Mode Run-time loader --- Create bootable floppy, place these files and ROM file for example G2GTSCH.ROM Boot your computer from floppy and write this command and DOS prompt a:\nvflash.exe /f[here_write_bios_file_name] and press enter. אין לי את שני הקבצים הראשונים ולא קובץ R…

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by karpad,

אז השאלות שלי ככה: 1.על איזה קירור אתם ממליצים ל6600GT? 2.איך הכרטיסים של GIGABYTE בOC(בגלל שאף אחד לא ענה לי בדיון הקודם שלי)

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by RazorJunior,

אני מחפש הסבר ברמת העיקרון על קירור בעזרת HEATPIPES. באיזה גזים משתמשים? ומה גורם לתנועתם? ההשערה היחידה שלי היא שהגז מתחמם הוא עולה למעלה, שם הוא מתקרר ויורד חזרה להתחמם מהמעבד... אבל אם זה באמת העיקרון, אז ניתן להשתמש ב HEATPIPES רק כשגוף הקירור "שוכב"... לא? תודה

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  15. עשיתי אוברקלוקינג למעבד בלי לעלות מטחים ועוד דברים מתקדים שצריך לעשות כי זה רק 20% אוברקלוקינג! בקיצור עשיתי בדיקה ב-OCCT ואני מקבל "קראש קוד 4"מה לעשות כדי שזה יעבוד חלק? http://up40.siz.co.il/up3/mzyu4n4mzwjw.jpg תמונה של הבעיה. ועשיתי בדיקה ב-S&M והכל היה בסדר. ________________ מפרט: E8500 Box DFI LANParty DK X48-T2RS Thermalright Ultra-120 eXtreme Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
  16. אהלן אהלן מה קורה? אז ככה, המאוורר שלי רועש ממש, מדובר במאוורר סטוק שהגיע עם הAMD Phenom II 955 אני מחפש מאוורר שיהיה ממש שקט, שאני אוכל לראות סרט בחדר בלי לשמוע את המאוורר, שאני אוכל אפילו לישון ולא אשים לב שהמחשב דולק בכלל... תקציב באיזור ה100-150 ש"ח. מאוורר לCPU מעבד אם זה לא היה ברור.. תודה!​

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  17. תודה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by 16Dan,

שלום...אני חדש בפורום הזה...ואני שמח להצתרף.....כי אני ממש בעניין של המודינג ושל האובר קלוקינג.... אני שמתי לב למאוורר שממש נראה לי טוב.... http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/525drivebay/a1869.htm אני מדבר שם ר על ה x blower זה נראה לי ממש פתרון טוב... בגלל שהוא גם מקבל אוויר מהחלק העליון של המארז וגם מהחלק התחתון של המארז.....ואז הוא מוציא אותו החוצה.... לפי דעתי אם אני יקנה אותו ועוד שלושה מאווררים...ואני יסדר אותם שיהיה אחד למעלה בחזית ואחד למטה בחזית....ואחד או בחלק העליון של המארז( זאת אומרת שיופנה לכיוון הריצפה) או בדלת של המארז... מה אתם אומרים? האם הx blower טוב...? האם כדיי לי? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  19. Started by x-dude,

שלום לכולם הייתי רוצה קצת לשפר את הבצועים במחשב שלי,ממש קצת לא משהו שהמחשב יתחיל להתחמם רצח,אז ככה,אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם ה jumpers על הלוח-אם שלי,לפי המאמרים הרבים שקראתי פה אתם יכולים לסחוט מהמעבד עוד כמה Mhz טובים דרך הביוס,השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה? הדבר היחידי שאני יכול לעשות הוא לשנות את ה DRAM/CPU Speed/Frequency ב DRAM אני רק יכול לשנות מ 100Mhz ל 133Mhz וב CPU זה נמצא על HW/TRAP ואני יכול לשנות עד 10x אני חושב,אין לי מושג מה זה עושה. יש לי לוח-אם של SiS המודל שלו הוא ECS M935LR האם מישהו יודע איך אני יכול אולי להשיג את קבצי ה INF שלו ועדכון (אם יש בכלל) לביוס? ניסיתי דרך באתר של SiS אבל אני מתקשה למצוא שם אנא עיזרו לי תודה.

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by bezadon,

אני שוקל לעשות אוברקלוק למעבד הקונרו e6300 שאני מתכוון לקנות ולהעלות את ביצועיו לאלו של אחיו הגדול ה e6400. כמו שהבנתי אם אני עושה אוברקלוק זה מסיר את האחריות על המעבד. השאלה היא - האם הם אומרים את זה בתקווה שלא נעשה את זה , או שיש להם את האמצעים לבדוק האם באמת בוצע אוברקלוק במעבד או לא. נ.ב - על הדרך אני שואל - מה אתם אומרים על הקירור המקורי של מעבדים אלו ? יש מה להחליף אם אני מתכוון לעשות אוברקלוק קטן ולא רציני ?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by The-Fox,

יום טוב אנשים, כבר איזה כמה זמן שאני חושב על לשפר את הקירור במארז היפיוף שלי ה ALien A-top.... למי שמכיר את המארז יודע שיש מאורר 120 מאחורה שמוציא ו 2 של 80 מקדימה למטה מול המגירה של ה HDD שאחד מכניס ואחד מוציא.. עכשיו מה שקורה בפועל זה שכמעט ואין אוויר שנכנס למארז או אוויר שעובר על המעבד, הזיכורונת והכרטיס מסך, וכל העסק שם די חם... חשבתי על שלים עוד מאורר 120 בגג שמכניס אוויר (בדקתי ויש מקום), ועוד מאורר 120/92 מ"מ בדלת שגם יכניס אוויר. עכשיו בדלת אני לא סגור אם יש מקום כל כך וזה גבולי, ועוד דבר זה שבדלת צריך לקדוח בחלון. עכשיו מה שחשוב זה כמה דברים: א. שיכניסו כמה שיותר אוויר במינימום רעש ב. שיהיהו זוהרים (רצוי בצבע כחול כי ככה גם שאר המואררים) …

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
  22. שלום קניתי את הלוח הנ"ל+זכרונות מסוג g.skill Module Name G Skill F2-8000CL5-2GBPQ שכביכול אמורים להיות במהירות 1000 אבל פתאום שאני רוצה לעשות אובר קלוק אני רואה שכתוב בביוס שהלוח שלי מזהה את הזכרונות כמהירות 800 השאלה שלי האם בגלל שהמעבד שלי מסוג E7200 בעצם מוריד תמהירות של התדר או שאולי זה גאמפרים בלוח בבקשה מענה בתודה

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by Pitzinyelo,

http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm בעמוד הזה מופיעות ההוראות, ואני חייב להגיד שהן שונות לגמרי מאלה שמופיעות באחד המדריכים בHW. כתוב שם(שלבים 9-10 זה מה שמתייחס לP4 ו AMD64), לפי הבנתי, שיש לשים טיפה קטנה של החומר במרכז הליבה. לאחר מכן צריך להרכיב( ) את ההיטסינק על המעבד ולסובב אותו( ) לכיוון השעון ואז הפוך כדי שהחומר ימרח בצורה אחידה ברוב הליבה(לא כולה!), כפי שמופיע בחלק העליון של התמונה: http://www.arcticsilver.com/images/p4_as_dab2a.jpg what the fuck?

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by DarkX,

אוקיי הגיע הזמן והחלטתי לחורר את המארז שלי.. מאיפה אני יכול להשיג מקדח כוס? או לחורר בדרך אחרת. (לא בגזרת ג'קסון) תודה

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  25. שלום, לפני מספר חודשים התקנתי קירור (סיילנסר) לX850XT שלי, אך הסרתי אותו כי מסרתי אותו ליצרן לבדיקה מסויימת. בכל מקרה, אני רוצה להרכיב אותו עכשיו בחזרה, והשאלה שלי היא האם אני צריך למרוח מחדש משחה תרמית, או שזה בסך הכל הבדל של מקסימום 5 טמפרטורות ואין צורך שאני אקנה משחה חדשה על מנת למרוח אותה (את המשחה שבאה עם הסיילנסר מרחתי לפני כמה חודשים- כשהתקנתי אותו). תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים