עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Lambomeir,

מה שרשמתי בכותרת... המעבד הוא e8400 -אני רוצה להגיע ל oc של בערך 3.8GHZ (הסטוק הוא 3.00) אם מישהו כבר שואל התקציב הוא בערך 300 שקל. שיהיה קירור טוב כי כרגע המעבד מגיע לטמפ' של 50 מעלות ללא oc ולא במאמץ. דרך אגב זה בכלל תקין??? נ.ב אם התקציב לא מספיק בבקשה לרשום פה קירור שיעשה את העבודה ואני כבר אחליט אם לקנות או לא

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  2. הזיכרונות שלי כרגע על700Mhz בSPD הם על 2.00 במתח נורמלי שאיתו הם מגיעים(.18 אם אני לא טועה) המעבד בoc של 3.20GHz 356x9 אני רוצה להרים את הזיכרונות ל900Mhz. עכשיו השאלות.... העלתי את הSPD ל2.40 והזיכרונות עלו לתדר של 854MHz אבל המחשב לא הצליח לעלות ככה(לא שינית את המתח של הזיכרונות) איך בידיוק אני מרים את התדר שלהם ל900MHz?לעשות בM.I.T בddr voltage control (או מה שלא רשום שם) תוספת של 0.1 ואז להרים אותם בSPD? ולגביי מעבד...יש סיכוי להרים אותו ל3.4?זה כדאי?אני ירגיש הבדל בביצועים?האם כרגע הוא לא חונק אותי? <------------ כל החלקים רשומים במפרט מחשב תודה רבה מראש !

• 14 תגובות
    • 849 צפיות
  3. תודה. **טעות שלי..אם אפשר רק להעביר לאוברקלוקינג..

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by guy1235,

שלום רב לכולם. היה לי את הלוח P5LD2-VM עד לפני שבועיים ואתמול החלטתי לעשות OC... עכשיו עומדות בפני 2 בעיות: 1. המעבד חזר עם טמפ' לא רגילה, כלומר גבוהה ממה שהיה לי לפני החלפת הלוח. 2. התחלתי בעשיית ה- OC עליתי ועליתי עד שהגעתי לבאס של 200 ואז התחילו הבעיות.. אני מקיש 200 בביוס עושה שמירה מפעיל את המחשב והוא ניתקע עוד בביוס... צריך לכבות להדליק ואז להוריד את האובר כי אם לא הוא יתקע שוב... העלתי מתחים שיחקתי עם הרבה דברים וכלום לא פותר לי את הבעיית קריסה הזאת... בבאס של 190 אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: http://i11.tinypic.com/3zkqgs7.jpg מה היא אומרת ואיך מתגברים עליה? יש לכם עצות? אם למישהו יש את הלוח הזה יכול לעזור לי, תודה

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by Keman,

PENTIUM 4 CEDAR MILL 631 65NM ASUS P5B DELUXE MOTHERBOARD זה לא אני, אבל יפה מאוד, לא ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  6. שלום, אני פרמטתי את המחשב ושמתי לב שהכרטיס מסך הרבה יותר חם מאשר לפני הפרמוט... לפני הוא היה על 50 גג במנוחה ועכשיו 61 במנוחה... אני שמתי את מהירות המאורר בידיוק כמו שזה היה לפני הפרמוט ועדיין... כלום.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אתם חושבים שבכלל הפרמוט קשור לזה? תודה.

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by omribenshushan,

יש לי שני כרטיסי מסך של 128 nividia geforce 6600gt ורציתי לעשות להם oc אז הלכתי לפי המדריך שכתוב בפינת המדריכים באתר שקוראים לו המדריך להמהרת הכרטיס מסך... אז היה רשום שם שצריך לעשות בדיקות של יציבות קודם בכמה סוגי תוכנות אז הורדתי את ה3d mark וזה עשה לי כמה בדיקות והביא לי תוצאות אז מה אני אמור להבין מההתוצאות האלה..? איך אני יודע אם הכרטיסי מסך הוא יציב ואפשרי לעשות oc אגב עוד שאלה בגלל שיש לי שני כרטיסי מסך הנ"ל עם 128 mg זה לא אמור לחבר את הvideo meamory משום מה זה רושם לי רק 128 מגגה בייט זיכרון וידיאו ויש לי שתיים של 128 וזה אמור להיות 256 מישהו יכול לעזור? תודה Your system 3DMark Score 1615 SM 2.0 Score 569 N/A 12490 SM 3.0 Score 562 N/A 16624 CPU Score 3286…

• 12 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by arikg,

שלום חברים יקרים, מצד שמאל בצילום EVEREST - מה משמעות הטמפרטורה CPU ומה משמעות CPU #CORE לאיזו טמפרטורה להתייחס ? מצד ימין בצילום המצ"ב תוכנה בשם REAL TEMP עם טמפרטורות שונות ----- >>> למי "להאמין" ? איזה מאוורר מומלץ במקום המקורי של אינטל שיוריד משמעותית את הטמפרטורות אם בכלל ? (הצילום מתייחס למעבד Q6600 - אבל ברשותי מחשב נוסף עם Q9450 והטמפרטורות CORE בסביבות 55 מעלות.) תודה מראש להתייחסות . [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by Gil28,

הפעלתי פעמיים אורטוס והטמפרוטורות (ע"פ speedfan) הן: מעבד 56 ליבה 1 51 ליבה 2 51 בעומס כמובן... מה המקסימום טמפרטורה למעבד זה? נ.ב. המעבד על 3200mhz וקירור סטוק

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by yakir1111,

שלום.. מיקודם נגעתי בצ'יפסט של הלוח אם על הצלכות קירור וזה היה ממש רותח אי אפשר ליגוע... MSI K9NGM זה אמור להיות ככה רותח?

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  11. אז ככה יש לי Q9550 הבעיה שיש לי את הקירור הזה: http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=250 עד כמה לנסות להגיע ל OC עים ep45-extreme? ד"א סליחה על הבורות אני חדש בקטע הזה של OC.

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by sashakrik,

שלום, יש לי בסלון מחשב HTPC שמיועד לסרטים ו- PES2012 המחשב מבוסס על מעבד E2140 וכרטיס מסך GTS450 הייתי רוצה לסחוט עוד קצת ביצועים מהמעבד הזה אבל השאלה אם בכלל שווה להשקיע כסף בקירור ובסוף תוספת הביצועים תהייה מיזערית. מה דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  13. שלום, הייתי מעוניין להתייעץ לגבי קירור למעבד שיעבור OC. נאמר לי שקירור מים יכול לתת מענה טוב. האם זה נכון? אני מעוניין להגיע עם מעבד I7 4770K ל-4.2-4.4 בOC כמובן. האם מישהו יודע בערך כמה טמפרטורה אפשר להגיע עם המעבד הנ"ל בOC ובקירור מים..? כמה אפשר להגיע..? התקציב עד 400 שקל. האם שווה להשיקע בקירור מים? או שקירור אוויר יתן את אותה התמורה ואפילו יותר...? תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  14. החלפתי משחה טרמית למעבד ולאחר ההחלפה שאני מדליק את המחשב הוא מתכבה ואחרי כמה שניות נדלק. ככה בלי סוף. חשוב לציין שכאשר הוא נדלק לא ראו כלום במסך. לאחר שלחצתי טיפה על הגוף קירור המחשב נדלק וכאשר הוינדוס עלה ( כבר טען את התוכניות אתחול) המסך נתקע לאחר מכן מסך כחול ורסט ככה 3 פעמים לחצתי טיפה יותר חזק על הגוף קירור והוא לא מתכבה או נתקע עכשיו עכשיו לשאלותיי 1) הגיוני שהטמפרטורות נעות בין 15-20 מעלות 2) מה גרם למסכים הכחולים ולזה שהמחשב נדלק ונכבה בלי סוף 3) איך זה יכול להיות שהגוף קירור יכול לזוז למרות שהרכבתי אותו טוב וחזק (הוא יכול לנוע מצד לצד) Zalman CNPS9500 Led 4) כאשר שמתי את המשחה לא מרחתי אותה עם שקית, פשוט לקחתי מקל אוזניית פיזרתי אותה טיפה בצורת עיגול וסובבתי מס…

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  15. מהו הקירור המומלץ בתקציב של עד 200 ש"ח למפרט הבא: MB - DFI UT P35 TR2 CPU - E5300 OC 3630 MHZ + Freezer 7 pro GPU - Connect3D 4850 Extreme OC + AC accelero HDD - WD 250G 16mb + WD 500G 32mb (sata2) RAM - 2G Kingston 800 MHZ 6-6-6-18 Case - Compucase PSU - Vantec ION2 500w Cooling - AC cooling 12cm Screen - Samsung T220p wide בנוסף אבקש המלצה לגבי זכרונות שיעמדו ב OC עד ל 1000MHZ. (הזכרון הנוכחי שלי בקושי עובד על המהירות המקורית שלו...) תודה

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  16. בסולם הקירורים , מהם ה3 קירורים היותר טובים לOC למעבד i5 750 מהקירור MUGEN2?

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by eyal00,

שלום, יש לי את המעבד הנ"ל ויש לי כמה שאלות: 1.כל פעם שאני מעלה לבאס 10MHZ כמה זמן צריך לבדוק עם OCCT? 2.כרגע אני על באס 255 והטמפ' במאמץ עם INTEL BURN TEST לא עברה את ה56 מעלות. זה בסדר?מה הטמפ' המקס' עם המעבד הזה? 3.מה המתח המקסימאלי שאפשר לתת למעבד הזה? כרגע אני על סטוק 1.325 צריך לשנות משהו בהגדרות של הOCCT לפני שמתחילים בדיקת מאמץ?

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by santakelev,

אני מחפש לשפר קצת את הקירור של המערכת שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי בהמלצות: 1. מעבד Core2Duo E8400 - כרגע מורכב עליו מאוורר ג'נרי. עשיתי לו OC רגוע ל-3.6GHz, ובמאמץ הוא מגיע ל-55 מעלות בערך. מכיוון שאני רוצה להגביר את ה-OC, אני מחפש קירור נורמלי. חשבתי על ה-Mugen II, האם הוא נחשב דגם טוב? שקט יחסית (אני לא פריק של שקט, אבל בכל זאת)? יש המלצה יותר מוצלחת? 2. כרטיס מסך HD5850 - מגיע בממוצע ל-90 מעלות במאמץ. הייתי שמח להוריד את זה קצת..... ראיתי ב-KSP את הדבר הזה:Arctic Accelero L2 Pro VGA Cooler. שווה? 3. המארז שלי הוא SViking של Thermaltake. יש לו שני מאווררי 120 על הכיפאק, אבל כשאני מגביר את המהירות שלהם הם עושים רעש מזעזע של שואב אבק (זה לא בעיה של נקיון או משהו, הם פשוט …

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  19. למה הוא נותן לי כהשוואה רק מערכות מוזרות כמו שרתים ולוחות כפולי מעבד (ולא סתם פנטיום 3 או 4 )? וגם יש לו זיהוי מוזר של טמפרטורה, לוח 39 מעלות, מעבד-1 127 מעלות !!!, מעבד-2 37 מעלות האם אני בגירסה הלא נכונה ? --הבעיה נפתרה-- יש תפריט אופציות ביטלתי את הסימון ליד enable multi-threading benchmark עכשיו הוא מביא לי מחשבים נורמלים להשוואה ולא שרתים

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by x-dude,

שלום לכולם הייתי רוצה קצת לשפר את הבצועים במחשב שלי,ממש קצת לא משהו שהמחשב יתחיל להתחמם רצח,אז ככה,אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם ה jumpers על הלוח-אם שלי,לפי המאמרים הרבים שקראתי פה אתם יכולים לסחוט מהמעבד עוד כמה Mhz טובים דרך הביוס,השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה? הדבר היחידי שאני יכול לעשות הוא לשנות את ה DRAM/CPU Speed/Frequency ב DRAM אני רק יכול לשנות מ 100Mhz ל 133Mhz וב CPU זה נמצא על HW/TRAP ואני יכול לשנות עד 10x אני חושב,אין לי מושג מה זה עושה. יש לי לוח-אם של SiS המודל שלו הוא ECS M935LR האם מישהו יודע איך אני יכול אולי להשיג את קבצי ה INF שלו ועדכון (אם יש בכלל) לביוס? ניסיתי דרך באתר של SiS אבל אני מתקשה למצוא שם אנא עיזרו לי תודה.

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  21. אני עכשיו בבאס 200 ומכפלה 11 , המעלות :47 למעבד ו 32 ללוח . וגם העסק לא יציב ב 1.8 וולט. המתח נראה לי גבוה מידי למהירות כזאת . מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by ORrrr,

שלום! רציתי לבקש עזרה בקשר לכרטיס המסך שלי, המחשב שלי הוא: AMD Athlon XP 1700+ Hynix 256MB DDR 266Mhz Inno3D GeForce2 mx200 64MB Creative SoundBlaster PCI64 רציתי לדעת בקשר לאוברקלוקינג של הכרטיס מסך, אני לא הולך לשים את כל צלעות והאורב וכל מה שהיה כתוב בכתבה ההיא על זה, ורציתי לדעת עד כמה אני יכול לעלות את ה MHz מבלי לגרום נזק לכרטים או לביצועיו (התחממות וכו') אני משתמש ב RivaTurner תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by ccc,

עוד מוצר מדהים של חברה מעולה- קבלו REVIEW http://www.cooltechzone.com/reviews/cooling/947u_1.php

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  24. Started by amirn,

היי אני מחפש מאורר מארז 80ממ בשביל להחליף את זה שבא עם ה SHUTLE. חשוב שזה יהיה מאורר שקט ביותר (כל סיבת ההחלפה היא להשקיט את המחשב) (לא למטרות OC) למאורר צריכים להיות 3 פינים לחיבור לMB (לא 2 פינים ולא מולקס) ראיתי המלצות על Panaflo L1A ועל Silentx אבל אני לא יודע איפה אפשר לקנות אותם בארץ תודה

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  25. אני עומד לבצע הזמנה מג'בטק, אני הולך לקנות שני מאווררים 92MM שיהיו טובים (ועוד דבר אחד או שתיים). הנה חמש שמצאתי שנדמה לי שהם טובים, אבל אני מתקשה לבחור אחד מחברה טובה שיהיה טובה וחזק (ולא ירעיש הרבה): http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2001&cat=80&page=1 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1493&cat=80&page=1 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1473&cat=80&page=1 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1496&cat=80&page=1 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1498&cat=80&page=1 שני המאווררים שאני הולך לקנות אמורים להיות על דלת המארז מכניסים: אחד…

• 12 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים