עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מה קורה? אז ככה,יש לי לוח ASUS-p4s533-mX ואני לא ידוע לאן לחבר את המאוורר,יש לו חיבור עם 4 פינים כמו של כונן פלופי,אז מחברים אותו ישירות ללוח אם או ישירות לספק?ואם תוכלו להסביר לי איך עושים זאת אני אשמח.

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by rafi-s-,

זכרון ADATA VITESTA DDR500 X2 מתח 2.95 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  3. המאוורר של המעבד אצלי במחשב מסתובב מהר מדי, ובעקבות כך הוא עושה רעש די מעצבן. בדקתי - ולאחר שאני חוסמת את המאוורר המחשב שקט מאוד. בתוכנה EVEREST בדקתי ונמצא כי המאוורר מסתובב במהירות של 1918. המאוורר חדש, רק קניתי אותו לפני שבוע. (המעבד שיש לי - Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz המאוורר שקניתי הוא - LGA775 -Intel EVERCOOL-BUFFALO) אשמח אם מישהו יוכל להביא לי מדריך מפורט, ופשוט (בכל זאת אין עדיין דוקטורט בעניין) והכי חשוב - שעובד כיצד להוריד את המהירות. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by sashakrik,

שלום, יש לי בסלון מחשב HTPC שמיועד לסרטים ו- PES2012 המחשב מבוסס על מעבד E2140 וכרטיס מסך GTS450 הייתי רוצה לסחוט עוד קצת ביצועים מהמעבד הזה אבל השאלה אם בכלל שווה להשקיע כסף בקירור ובסוף תוספת הביצועים תהייה מיזערית. מה דעתכם ?

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by gilad121,

הטמפ אצלי הם 47 מנוחה ו- מאמץ 65 בסטוק . 55 במנוחה ו 76 במאמץ על 3.0 ghz במתח של 1.3 . השאלה היא אם אני יחליף את הv1 ל 120 extreme , האם אני יקבל שיפור משמעותי שאני יוכל להמשיך באוברקלוק? כי כרגע מה שתוקע אותי זה הטמפ הגבוהות .

• 20 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by Alex89,

האם אני יכול לעשות OC ל P4 אם כן מה אני צריך לעשות חוץ מלהגביר את ה BUS (את הכפולה) קראתי את המדריך והסתבכתי איתו. אפשר להסביר לי בקצרה מה אני צריך לעשות? P4 2.4 1GB DDR

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by ronenur,

שלום! יש לי מעבד E7500 ולוח אם EP43-UD3L ורציתי לשאול אם זה בטוח להשתמש בבדיקת מאמץ של OCCT: LINEPACK כי אומרים שהיא מקבילה במאמץ למבחן של IntelBurnTest אז השאלה שלי אם זה בטוח לעשות את המבחן הזה למעבד שעשו עליו אוברקלוק? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  8. Started by foty123,

שלום לכם.. עכשיו לבעיה.. קיבלתי לוח אם חדש ASRock ConRoeXFire-eSATA2 עכשיו אני מעלה את הBUS SPEED בביוס ושום דבר לא קורה... אני יסביר יותר טוב.. הBUS SPEED המקורי עומד על 200 עכשיו העלאתי אותו ל210,220,230,240,250 ושום דבר לא קרה.. אני חייב לציין שבלוח הקודם שהעלאתי כמו שניסיתי לעלות בלוח הזה המהירות של המעבד השתנתה.... גם עם אני יעשה עכשיו ריסטרט ויכנס לביוס הBUS SPEED ישאר במהירות שקבעתי לו... זאת אומרת שזה כן נשמר... ובתוכנה CPU-Z רשום שאני רק ב200.. נ.ב זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה OC תודה לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  9. Started by or_cohen2,

יש לי בעיה של ריסטים במחשב ומסכים כחולים מכול המדריכים והעזרה שקיבלתי יש שני אפשרויות לריסטים אחת מהם זה הטמפרטורה של המעבד שלי היא בלתי נסבלת רק לגלוש באינטרנט הטמפרטורה בין 52-56 וזה רק גלישה הינה הפרטים שאני הבאתי מהתוכנה על המחשב אני לא מבין כולכך במחשבים מבין אבל לא כמוכם הינה הפרטים עם צריך עוד משהו תגידו אני ירשום: CPU Type AMD Athlon XP, 1666 MHz (12.5 x 133) 2000+ Motherboard Name Abit NF7(-S) v2.0 (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 512 MB (PC2700 DDR SD RAM) ValueBIOS Award (03/17/03) עם חסר משהו עוד פעם תרשמו לי מה זה באנגלית אני יחפש בתוכנה ואיך הטמפרטורה למחשב שלי גבוהה לא? ומה אפשר לעשות ב…

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  10. אהלן אני כבר הרבה זמן מתעניין לגבי אוברקלוקינג ואיך לעשות, אבל אני בחיים לא התנסיתי בזה. רציתי לדעת אם צריך להיות מבין גדול, ובכלל מה אפשר לעשות. אני כמובן מדבר על אוברקלוק לא רציני בלי הוספת קירור- השארת המאווררים והכל כמו שהם, ראיתי כל מינני תוכנות (RIVA?) שאפשר לעשות OC בלי "לפתוח" את הקופסא. יש המלצות? כדאי בכלל? תודה לעונים עריכה: שכחתי כמובן לשאול מה הסיכון שבזה, מה יכול לקרות וכו'...

• 15 תגובות
    • 892 צפיות
  11. Started by Baza,

[table] [tr][td] אני הולך לקנות מחשב חדש בחודש הבא, ואני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג, לא כי אני ממש צריך את זה (אני משחק רק בוורקראפט), אלא כי קראתי על הנושא וזה נשמע לי מעניין, אפשר לעשות את המחשב יותר מהיר בחינם והסיכונים הם מינוריים. יש כמה דברים תאורטיים ומעשיים שרציתי לברר. אני הולך לקנות את המחשב ב-tms, ואין להם את כל המבחר האפשרי של לוחות אם/זכרונות. המעבד שאני הולך לקנות הוא i5-2500k, ממה שאני מבין האות K אומרת שלמעבד הזה יש unlocked multiplier, שזה אומר שניתן לעשות אוברקלוקינג ממש בקלות רק עם ההגדלה של המספר הזה, ולא צריך לגעת בתדירות של FSB. שאלה 1 - באמת לא צריך לגעת במספר הזה ולהשאיר אותו, עד כמה שאני מבין, על 100 מגהרץ או שאפשר לשחק גם עם המספר הזה ולנסות לעלות…

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  12. שלום, אני עומד לרכוש את ה-SCYTHE MUGEN 2 ומשום שלא יצא לי להתעסק בגופי קרור בלי משחה טרמית מרוחה מראש רציתי לבקש את עזרתכם. האם יש צורך בספקות לגבי המשחה הטרמית שבאה יחד עם הMUGEN 2? מה השיטה הכי טובה למריחת המשחה כשמדובר בE5200? שיטת ה"פס הוורטיקאלי" כמו באתר של ARCTIC COOLING? שיטת "גרגיר אורז" ללא מריחת המשחה באופן שווה על כל שטח הHEATSPREADER של המעבד? שיטת מריחת השכבה הדקה על כל שטחו של הHEATSPREADER + "גרגיר אורז" של משחה במרכז כל העסק? אני קצת מבולבול לגבי העניין, וכידוע לי לא מדובר בהינדוס טילים, אבל בגלל שאני רוצה להוציא את המקס' ביצועים אני רוצה לדעת בלב שקט שעשיתי הכול כהלכה... :

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  13. Started by bd,

באתר עצמו במדריכים ראיתי את כל המדרככים קראתי כמעט את כולם עד הסוף.......שם מסבירים מה צריך בשביל לעשועת... עכשיו אני צריך מדריך איך לבצע את ה -OC על המעבד..המדריך עצמו כל פרט ופרט איך לעשות איזה תוכנות איזה פקודות מה התוצאות איך רואים תתוצאות...

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  14. מסקרן אותי לדעת

• 15 תגובות
    • 892 צפיות
  15. Started by iib,

1.85V חמים ונעים ב 60~ זה התדר היציב ואני פותח מסכים (וכמעט עולה לוינדוס) בתדרים גבוהה יותר כמו 166. אני מקווה להגיע ל 166 אם אני יתן לו עוד ולטאז הלוח מסוגל לתת עד 2.05 (ASUS A7V8X). אני מקווה שבקרוב אני יפתח אותו ויבדוק מה Crosair PC3200C2 האלו שווים. כמו כן אני ישים עליו Volcano 6Cu במקום מה ששמו עליו. אחר כך... נלך לפתרון קירור יעיל יותר.

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by ross,

יש לי מעבד I5-2500 של אינטל עם קירור סטוק כאשר הטמפרטורה בשימוש רגיל עומדת על 37 מעלות פלוס מינוס. אני מתכוון להחליף בקרוב לוח אם ללוח אם תקין (B3) ולכן אני אצטרך להוריד את הקירור של המעבד. כדי להתכונן לקיץ ולאבק שווה לי לקנות קירור יותר טוב, או שמספיק להישאר עם הנוכחי ורק לקנות משחה טרמית? איזה קירור או משחה טרמית שווה לי לקנות?

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by Iv0ry,

יש לי מאוורר של אנרמקס בקדמת המארז שלוקח אוויר חם מן ההמארז. הבעיה היא שאי אפשר לשנות את הכיוון שלו שיכניס אוויר קר וטרי למארז. האם זה קריטי לסרקולציה? או שזה לא משנה בהשוואה למצב הנוכחי כעת? http://www.siz.co.il/my.php?i=immkdrnwjztt.bmp

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  18. Started by tgen,

האם המנורות שיש למאווררים במחשב יוצרים חום / מפיצים חום?? האם עדיף מאוורר רגיל מאשר מאוורר מואר? ודרך אגב, מאוורר מנחושת מקרר טוב יותר ממאוורר מאלומיניום, נכון?

• 13 תגובות
    • 892 צפיות
  19. Started by Gil28,

הפעלתי פעמיים אורטוס והטמפרוטורות (ע"פ speedfan) הן: מעבד 56 ליבה 1 51 ליבה 2 51 בעומס כמובן... מה המקסימום טמפרטורה למעבד זה? נ.ב. המעבד על 3200mhz וקירור סטוק

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  20. עיין בפרטי המערכת שלי.. אשמח לקבל עיצה

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by zohar678,

יש לי מאורר מארז שעושה לי רעש במשך מספר דקות בכול פעם שאני מפעיל את המחשב. האם ניקוי של המאורר על ידי אגדח אויר יכולה לפתור את הבעיה? או שהמאורר הלך שפצירן?

• 14 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by gshani,

שלום, יש לי מארז Hec CompuCase 6BRD. המאורר שהגיע עם הספק תמיד נשמע רועש. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3493 אתמול בKSP מכרו לי מאוורר של זלמן שאמור להיות שקט אבל בפועל עושה רעש כמו שואב אבק קטן. זה הוביל אותי לחשוב שאולי הבעיה שלי היא פחות עם הרעש של המאוורר ויותר עם הרעש שנגרם בגלל הדחיסה של האוויר ושאולי לקנות מאורר יותר קטן יפתור את זה. אני עובד עם מעבד AMD Athlon X4 בשימושים די סטנדרטיים. מבחינת שמירה על טמפרטורה תקינה, זה יהיה בסדר לקנות מאוורר קטן יותר ? יש אפשרות להתקין על המארז מאווררים קטנים יותר ? בכל מקרה אשמח להמלצה על מאווררים שקטים במיוחד, במחיר סביר - מעדיף עד חמישים אבל יכול לחיות גם עם קצת יותר. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  23. Started by Xardas,

בEVEREST זה מציג טמפ' נמוכה ב10 מעלות מבדריוור אז מה משניהם היא הטמפ' האמיתית? תודה

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  24. Started by Big O,

הי, קניתי לפני כשבוע מחשב מחברת ZIGZAG , המחשב מבוסס על מעבד של AMD 1700 XP ועשיתי סתם ככה ניסויים של OC. זה מדהים, הצלחתי להריץ את המערכת ב- 2300 אבל המערכת היתה הכי יציבה ב- 2200. תראו את המחשב שקניתי **** אני לא יודע איך משלבים מספר תמונות בהודעה, אז תסתכלו בתגובות.

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by havlin,

שלום ליפני שבועיים קניתי מאורר למארז ‏ Scythe S-Flex Quiet 120mm Case Fan 1600 RPMשהיה אמור להיות מאורר שקט אבל לטעמי הוא רועש מדי אים מישהו יוכל להמליץ לי על מאורר שמכניס הרבה אויר למארז וגם שקט אני אודה לו מאד. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים