עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Yaron-Cohen,

או שבמחיר שלו משיגים משהו על אויר יותר טוב???

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  2. Started by shaynet,

בעקבות בקשה של אחד מחברי הפורום אני מעלה מדריך קצר לVMOD ל6600GT לפני שאני יתחיל אני חייב לציין שמי שעושה את המוד מעבד באופן מיידי את האחריות על הכרטיס ומי שלא יודע להלחים טוב ממש לא כדאי לו לעשות את המוד שכן רחיבים רבים מעוד רגישים לחום וההלחמות קטנות מאוד מה שאומר שהלחמה לא זהירה עלולה לגרום לקצר ולהרוס את הכרטיס כדי למדוד את המתח לליבה השתמשו ברב מודד כדי למדוד מתחDC הצמידו את החוט האדום של הרב מודד לפין שמוקף באדום ואת החוט השחור לפין שמוקף בשחור המתח במנוחה אמור להיות בסביבות 1.3V ולאחר מכן במעמץ להגיע ל1.45V הג'וק שמסומן בכחול אחראי על המתח לליבה ככה שלאחר שהמוד נעשה חובה לשים עליו קירור (סינק של זכרונות) אחרת הוא ישרף לאחר שנמדדו המתחים ניתן לגשת למוד עצמו שהוא הל…

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by Spootnik,

אני מתכוון לקנות amd 3200+ לאן אני יכול להגיע איתו לאוברקלוק רציני עם arctic 64 freezer או שתמליצו על קולר אחד שיעשה את העבודה. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by OR007,

ממליצים עליו ? ד"א איזה 80 מ"מ מקבלים איתו בדיוק ?

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  5. Started by shayone,

יש לי 6600GT ואני מנסה להעלות לו את הCORE SPEED למעל 570 בעיה שכל פעם שאני מנסה ומריץ את 3DMARK05 אני מתחיל לראות ירוקים מוזרים כאלה יש משהו לעשות נגד זה? אני יודע שזה לא בעיה של חום כי הוא מגיע בשיא לי85 מעלות (בדקתי בריוה טונר בזמן שהפעלתי את 3DMARK)

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by HeaT-SinK,

הוא בכלל על הלוח ?

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by Bessmertniy,

הבנתי ש את ה sk7 אין מקומות שאפשר להגיד אותו , אז עכשיו מה בקשר ל Thermalright SLK900A קראתי עליו הרבה הבנתי שהוא מעולה..והכל... אבל האם יש איזה חנות שניתן להשיג אותו ? וכמה הוא עולה בערך? ומה יהיה יותר כדי volcano 12 או Thermalright SLK900A??? ( מטרות OC..)

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  8. Started by -=THE MUMMY=-,

יש לי לוח אם MSI 865 PE LEO2 SERIES MS-6728 בדקתי לפי התוכנה CPU -Z ולפפי התוכנה FSB:DRAM 4:5 עכשיו לדעתי אם אני יעשה אוברקלוק זה יפריע איך אני יכול לשנות את זה ל1:1 בביוס אני לא מוצא את האפשרות הצאת מישהו אולי יודע איפה היא נמצאת?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by ihugtrees,

אפשר בבקשה המלצות לקירור למעבד הנה המפרט: מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 955 (3.2GHz) - BLACK EDITION - BOX מארז: [..] COOLERMASTER HAF 932 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 זיכרון: G Skill F3 4 GB DDR3-1333 DDR3 CL7 SDRAM כרטיס מסך: ATI Radeon HD 5850 אני עומד לעשות OC אז אני צריך קירור חזק ושקט עד 250 ש"ח המליצו לי על שני קירורים בנתיים אבל אפשר חוות דעת והמלצות שונות קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪221 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME REV.2 ₪200

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  10. שלום לכולם זהו הדיון הראשון שלי כאן יש לי כרטיס מסך מדגם MX 440SE 128DDR ועשיתי לו OC כבר ועכשיו אני רוצה ממש ליקרועה אותו לכן חיפשתי מדריכים בנושא הוולט מוד לכרטיס הMX440 ומצאתי כמה מדריכים הינה אחד מהם http://www.xtremesystems.org/forums/archive/index.php/t-32821.html ומה שהוא עשה זה: חיבר את הרגליים של הג'וק הזה לנגד של 10K אום כך http://www.christi.hjem.wanadoo.dk/filer/back_close_drawing.JPG והוא הגיעה למהירויות של 390\600!!!!! אני מת להגיעה לשם אז ברצוני לדעת איפה ליקנות את הנגד הדרוש ובבקשה עזרו לי איך לעשות את זה אם יש לכם ידע קודם ביינתיים אני יבדוק את הכרטיס ויגיד לכם אם זה הבקר שיש לו IRU3033 וכמה NS הזיכרון שלי והכרטיס הוא של 128BIT!!!!! יש לי קירור חזק של 98…

• 11 תגובות
    • 867 צפיות
  11. Started by m0tek,

שלום חברים וחברות , אני עובד על פנטיום 4 - 1500 , עם לוח של אינטל D850MV בכל מקרה , יש לי מותקן כרגע VOLCANO 7+ HSF ,הכל טוב ויפה - חוץ מהרעש שיש לי בחדר. זה לא יאומן. (כשהוא עובד על MEDIUM זה מוות..אז אתם לא רוצים לדעת מה זה HIGH) הבנתי ש הוולקאנו 9 , גם בא עם מנורות שיכולות להיות דווקא מוד נורא נחמד , וגם פחות מרעיש , השאלה אם הוא שווה תהשקעה ומישהו כאן שמע תהבדלים? ע ז ר ה? =)

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by unknowledgeable,

מה הקטע בלהמהיר כ.מסך כשהשיפור כל כך מינורי... לאחר ששיניתי את הgpu clock מ575 ל650 בgtx 260 השיפור בתוצאה של ה3dmark06 הוא של 600נקודות זה ביחס לשיפור של 3000 נקודות כשהמהרתי את המעבד e7400 מ2.8 ל3.7 . אלא אם השיפור במשחק עצמו הוא יותר משמעותי בהשוואה לשיפור בתוצאה ב3dmark :< אני ינסה מאחור יותר להעלות גם את הmemory clock אבל לא נראה לי שאני יקבל תוצאה דרמטית יותר :ם

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  13. Started by yoav1000,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד אך אם אני מעלה את הFSB מעל 202 המחשב לא עולה. הטמפרטורה של המעבד נמוכה. האם צריך לשנות משהו חוץ מהFSB? מדוע זה לא עובד? יש לי לוח אם:MSI PT880 Neo-SR (MS-7008) 800 MHz ומעבד פנטיום 4 סוקט 478 פרסקוט.

• 17 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by shayone,

יש לי תקציב של עד 200 שקל ואני רוצה לקנות בלוק קירור טוב יש לי מעבד AMD 3000+ ולוח אם של גיגבייט K8triton אני בונה קירור נוזלי ויש לי כבר משאבה של איזה אקווריום ואני מתכוון לשים מיכל של מי עדן (האלה של ה19 ליטר) זה אומר שאני לא צריך רדיאטור נכון?

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  15. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת מה צריכות להיות הטמפרטורות של הכרטיס מסך שלי , x1950xtx . במנוחה הטמפרטורה שלו עומדת בערך על 63-68 מעלות ובמאמץ מגיעה עד ל 83 מעלות. אני חושב שזה לא צריך להיות ככה , מישהו יכול להגיד לי מה צריכות להיות המטפרטורות שלו ? תודה

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  16. Started by giloman,

שלום לכל חברי הפורום הגיע הכרטיס מסך שהזמנתי מחו''ל Connect3d X800GTO הכרטיס נפתח ל 16 צינורות ועל קירור סטוק אני עושה 6423 נק' ב3DMARK2K5 יש לציין כי כל הכרטיסים החדשים של C3D לא נפתחים אבל בגלל שקניתי מ monarch שהיה להם סטוק ישן (בניגוד ל NEWEGG שכולם חדשים ולא נפתחים) קיבלתי כרטיס שנפתח ל16 צינורות ... בנתיים , קירור סטוק : 520 לליבה ו550 לזיכרון בלי שום ארטיפיקטים , חלק לחלוטין ! מעבד וניס 3000 על 2700MHZ [attachment deleted by admin]

17. מה שלומכם אנשי היקרים ? טוב אני עומד כגע בדילמיה קשה ביותר, כן ניחשתם יפה ואני רואה שאתם יודעים לקרוא כותרות ! עזרו והמליצו לי על מאווררים למארז ! טוב בתכנית שלי היא לקנות את המארז האלומניום של supertalent - chieftec oem טוב מכיוון שאני יודע שמאווררים שבאים, עושים יותר "רוח" מאשר רוח... תמליצו לי בבקשה על מאוורים חזקים שעו את העבודה על הצד הטוב ביותר ובוא בזמן גם שלא ירעישו יותר מידי ! במיוחד לא בין 2-4, אוקי מספיק עם ההלצות הזולות שלי (אני יודע שאתם אוהבים את זה LOL ) אבל ההצגה חייבת להמשך, אז בקיצור, חברה, איכות, כח, מרעיש לא מרעיש, מחיר, למה וכמה ? ;D טוב אני יודע שאתם תעזרו לי בחתימה חפיפניקית כמו שאני חותם לפקידה בבנק, שמזכיר שוב ושוב שהוא מעוף האדם ולא האדם …

• 13 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by elad12,

שלום קיבלתי מעבד Q6600 מחבר והטמפ' שלו היא בערך 80 מעלות האם זה תקין? האם זה יכול לגרום לנזק תמידי למעבד? ומה כדי לעשות אם צריך? אלעד.

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by Bessmertniy,

מה ההבדל ה extreme לרגיל?? והאם הוא רועש כבר קראתי כמה reviews שאמרו שאפילו ב מהירות הכי גבוה הוא לא כל כך רועש... אבל קשה לי האמין להם כי הי OCקלוקרים ורגילים לרעש... עכשיו יש לי מאוורר 60 מילימר שיש לו קול שואהההה כזה פיץ גבוה ומעצבן!! יווווווווווו הייתי רוצה לדעת אם כדי לי לקחת אותו מהטרות שלי זה OC ל barton 2500 המישהו שמע אותו ? ראה אותו איך הוא? תודה וביי

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by MishaK,

אז ככה, יש לי לוח אם מהפנטיום 2 הישן שלי, והורדתי ממנו את ההיטסינק של הצ'יספט, יש איזה שהיא אפשרות שאני יוכל להדביק אותו על ההיטסינק שיש לי עכשיו בA7V133?אם כן, האם זה יתן לי משהו בכלל?

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  21. הטלן שוב לכולם! אני מתכנן לקנות מעבד 2.26 ומתכנן עליו גם OC! אך השאלה שלי שאם כדאי לי להשקיע באיזה VOLCANO 7+ או להישאר פשוט עם ההיטסיק המקורי + מאוורר SMARTFAN שיש לי?? פשוט לא בא לי להשקיע די הרבה כסף על ההיטסינק כשיש לי היטסינק מקורי בחינם ומאוורר TT SMARTFAN! בכל זאת האם ההבדל יהיה משמעותי, והאם כדאי לי לחסוך קצת בכספי? תודה,

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות הזמנה אישית של HS כי יש לי רעיון לשירטוט ממש טוב ואני מוכן אפילו לפרסם..... אני יודע שזה נישמע דפוק ביותר אבל זה לא עולה כסף לשאול נכון.......

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by Mind2,

היום הגיע ה לוח DFI LAN PARTY התקנתי אותו התקנתי וינדוס ולא האמנתי מה נגלה לעיני. המעבד בשעת מאמץ נמצא על 38-40 מעלות וללא מאמץ ב 30-33 על 1.35 V ואפשר גם להמהיר אותו עד כמעט 2000 MHZ ללא שינו בהספק.

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  24. בסולם הקירורים , מהם ה3 קירורים היותר טובים לOC למעבד i5 750 מהקירור MUGEN2?

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  25. הכותרת אומרת הכל

• 6 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.