עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכם, כשאני ממהיר ואני רוצה לבדוק את היציבות, ועושה test custom clocks, אז המסך נכבה ואחר כך אין תגובה. יש לי את הדרייבר האחרון (9.5). מה עושים? תודה.

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by sos!!!!!,

זה מאוורר של המארז ואני רוצה לשמן אותו איזה שמן לסים?

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  3. עד כמה בערך אפשר להגיע?

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by gilibong,

אהלן חברים יש לי מעבד amd 2500+xp והמעבד יושב על 42 מעלות ללא עבדוה והוא מגיע 49 מתי שאני עוד עם המחשב או משחק איתו מה אני אמור לעשות? המעלות בסדר? לפעמים הוא מגיע 39 מעלות שהוא סתם יושב ולא עובד

• 14 תגובות
    • 907 צפיות
  5. טוב אז האמת ...אני לא הייתי ממליץ על הלוח הזה לכל החולים עם המערכות המפחידות ...מכמה סיבות... לא מומלץ: 1. ללא צריבת ביוס אין דרך לעשות OC כלומר אין דרך להעלות את המטח.. 2. ממשק לא נוח ...יענו הביוס.. 3. חריץ PCI-EXP אחד ו PCI אחד וזהו =\... 4. טמ'פ של הציפסט גבוה יחסים מהסיבה שהאוויר שיוצא מהצלעות של המעבד ישר על ה ציפסט.. 5. אותו דבר עם הזכרונות... מומלץ: 1. קל מאוד לעשות OC לכרטיס מסך דרך הביוס! ללא תוכנה נוספת 2.אפשרות להעלות את המטח של הכרטיס מסך ...כלומר עם קירור עצבני אפשר לשבור שיאים בלי להסתכן בצריבת ביוס והלחמות מיותרות... 3. עם מודינג פשוט שמטרתו לחסום את האוויר שיגיע לזכרונות ולציפסט ומאוורר פיצפון אפשר להוריד את הטמפ' פלאים. לסיכום...אם אתם בקטע של משחקים ולא…

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  6. Started by The_Byter,

http://www.vr-zone.com/ocdb/display.php מקום רביעי בOCDB ל1700+ ועוד לא סיימנו !

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by Shoko,

שאלה בכתרת

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  8. קראתי את זה: http://benchmarkreviews.com/index.ph...1&limitstart=5 כתוב שם ש "As previously mentioned, it's best to avoid oxidizing "white-grease" type TIM's, since they can tarnish the copper surface and bleed out." עכשיו MX - 3 אמרו לי שהיא בצבע לבן... (בגלל זה היא לא מוליכה...) האם יש סיכון בשימוש במשחה הזאת עם קירור שיש בו נחושת? בגלל חימצון או WHATEVER? דיי דחוף כי הזמנתי כבר ת'משחה ואם זה לא בטוח אז צריך לבטל מהר...

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by maxwell10,

לאחרונה ניקיתי ושימנתי את המאוורר למעבד אבל לצערי זה לא עזר והמאוורר עדיין מרעיש. ברצוני לקנות מאוורר חדש ללא צלעות הקירור. אילו פרמטרים צריך לדעת לפני קניית מאוורר על מנת שיתאים לצלעות הקירור הקיימות? (מרחק בין הברגים, אורך להבים, סוג הצלעות קירור וכו') איזה מאוורר מומלץ? אין לי צורך במאוורר חזק, אבל שיהיה שקט וכמה שיותר זול, עד 100 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by inrock,

שלום לכולם 1 אני עם מעבד i5 3450 והטמפרטורה של המעבד במנוחה סביב 43+ אני עם קירור סטוק. נראה לי שהטמפרטורה גבוהה מדי. האם תוכלו להמליץ על מערכת קירור טובה יותר? האם יהיה הבדל בטמפרטורה? האם אפשר להמשיך עם הקירור הקיים? תודה !

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  11. לאחר קריאת כמה דיונים פה של משתמשים שבידיהם epox 4g4a+ עם מעבד 1.8 של אינטל מסדרת ה"עץ הצפוני" שהגיעו ל2.2 והחלו להגיד שהלוח אינו טוב ועוד הרבה בולשיט ... אני בעצמי באותה תקופה גם האמנתי פחות בלוח כי הגעתי עמו רק ל2.3 עד שכמובן אנטי_וירוס נתן לי טיפים חשובים . לזכרונות , מעבד ולוח תסתכלו במפרט ( מעבד 1.6 למי שלא יודע איפה המפרט ) מקווה שזה יעבוד : wcpuid קצת מסנדרה ( לא ידעתי מה להשים , אז שמתי את מה שנראה לי הכי הגיוני 8) הנה 3dmark , התוצאה יחסית נמוכה ( כנראה בגלל שאני משתמש בwin200 , אבל אני מעדיף את היציבות של win2k ופחות חמישה-עשרה פריימים מאשר את xp אבל זה לדיון אחר : הנה התוצאות , הזכרונות בראטיו של 4:5 ... מקווה שתבינו שישנם גם מעבדים עם ס…

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  12. Started by shayone,

יש לי תקציב של עד 200 שקל ואני רוצה לקנות בלוק קירור טוב יש לי מעבד AMD 3000+ ולוח אם של גיגבייט K8triton אני בונה קירור נוזלי ויש לי כבר משאבה של איזה אקווריום ואני מתכוון לשים מיכל של מי עדן (האלה של ה19 ליטר) זה אומר שאני לא צריך רדיאטור נכון?

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by INFERNO,

או קיי אנשים אני צריך שני מגירות קירור שקטות יחסית 8) מאיפה ואיזה חברה הכי טובה ?

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by kobibo,

חבר'ה מס' שאלות : 1. ביצעתי כבר פתיחת צינורות ל 16 כדי לבצע גם O.C לזיכרונות ולליבה כדאי לעלות אותם ישר לערך של ה X850XT PE או לעשות זאת בשלבים ? 2. איך אני מקבע את ה O.C לצמיתות כך שלא אצטרך לבצע זאת שוב ושוב ?

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by ThePinkPanther,

מה לקנות? (אני מתכוון לשים על זה מאוורר דלתא) כאילו,אני מחפש שקט,ויש לי מאוורר דלתא שקט לאללה(יחסית לדלתא,ובכלל), אז מי מהם יעבוד יהיה יותר קר עם דלתא?

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  16. Started by Gil28,

הפעלתי פעמיים אורטוס והטמפרוטורות (ע"פ speedfan) הן: מעבד 56 ליבה 1 51 ליבה 2 51 בעומס כמובן... מה המקסימום טמפרטורה למעבד זה? נ.ב. המעבד על 3200mhz וקירור סטוק

• 12 תגובות
    • 907 צפיות
  17. Started by deadrineep,

ברשותי מחשב די ישן: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz לוח אם: Fatal1ty F-I90HD (ATI RS600-SB-600) זכרון פנימי 2GB DDR2 kingston כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600GT (בעל 256מגה זכרון) ת'כלס מעולם לא התעסקתי בנושא- יוצא לי לשחק לא מעט סטארקראפט 2 והבנתי ש OC יכול לעזור לי להריץ את המשחק כמו שצריך ולא להתקע כאשר יש עומס של יחידות ואפקטים של קרבות. קראתי את המאמרים במדריך והבנתי את הרעיון הכללי.. בנוגע לת'כלס- לפני שאני בכלל מתחיל להכנס לזה- יש לי כמה שאלות: 1. האם OC אפשרי במצב של המערכת שלי (והאם כדאי?)- ולאיזה רכיבים? (עם דגש על המעבד וכרטיס המסך) 2. האם קניית זכרון ‏DDR2 800Mhz‎ - ‏2GB Kingston Value והוספתו למערך שכבר קיים (יש לי שני כרטיסים של 1GB כרגע- האם יש אפשרות להוס…

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by fox116,

אני רוצה להפוך אותו ל 5500 יש לי עליו קירור טוב הוספתי לו מאורר גדול וחזק.... אני יודע שהוא מעפן אז אל תתחילו להתלהב עלי חחחח ואם אפשר הסבר קצת איך אני מריץ תפקודות של הביוס [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  19. שלום, הייתי מעוניין לשמוע המלצות לקירור לI7 920, שאם אני אקנה אני אעשה לו OC לסביביות 4GHz.. עד 500 ש"ח כולל מאוורר, 400 לא כולל. תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  20. Started by Xardas,

בEVEREST זה מציג טמפ' נמוכה ב10 מעלות מבדריוור אז מה משניהם היא הטמפ' האמיתית? תודה

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  21. Started by syberpuppy,

אני קונה את המחשב הבא ואני רוצה לוודא שהוא מתאים לOC ולמצוא זכרונות 512MBX2 שמתאימים לOC (שאני יעשה עוד שנתיים שלוש כנראה כשהמחשב שלי יתיישן אז עדיף להיות מוכן עכשיו), לא צריך OC מטורף בכל מקרה מעבד: INTEL D 930 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 6800GS לוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (S775) INTEL 945P SOUND LAN SATA 2 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB 7200rpm צורב: DVDRW LG 4167 מארז... עדיין עובד על זה, אולי ה ANTEC SLK3800B 400W אבל כנראה שלא קירור למעבד arctic cooling pro 7 הבנתי שהקרור למעבד טוב לOC, האם יש קרורים נוספים טובים של חברות אחרות ששכיחות בארץ? (למקרה שלספק שאני קונה ממנו אין את זה) תודה Syberpuppy

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by Paradise,

יש לי מעבד E6750 אני על OC ל 3GHZ, בCPU-Z הוא כל משנה לי את המכפלה ל6 במנוחה ובמאמץ ל9, אני יכול בביוס לסדר את זה שזה יהיה רק על 9? בביוס כתבתי שם שהוא ישים לי מכפלה 9 וזה עדיין עושה את זה.

• 12 תגובות
    • 907 צפיות
  23. Started by LM10,

שלום. אני מתכנן לקנות את המערכת הבאה: AMD PHENOM II 965 SCYTHE MUGEN 2 GA-880GA-UD3 KINGSTON 4GB 1333 SAMSUNG F3 1TB HD 5850 SEASONIC S12II 620W המארז : P182. מכיוון שנושא השקט במחשב הוא בעדיפות גבוהה מאוד אצלי, רציתי לדעת אם זה יהיה בסדר לשים את המאווררים של הTRICOOL שבאים עם המארז על LOW באופן קבוע ולעבוד בצורה כזאת עם המערכת הזאת? יש איזה סיכון כלשהו במערכת הזאת שהחלקים יתחממו יותר מדי שהמאווררים האלה על LOW? חשוב לציין שאני לא מתכנן OC בזמן הקרוב (אולי בעתיד אני אלמד). ועוד שאלה, יש הבדלים בין הTRICOOL על LOW לבין הS-FLEX 1200RPM מבחינת הרעש? מה יותר מרעיש ועד כמה זה מורגש? אני מעדיף להימנע מהוצאה של כסף נוסף עבור החלפת המאווררים, אבל במידה וזה יבטיח לי שקט מקסימלי לא…

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  24. תודה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  25. אני מחפש קירור חדש וטוב למחשב בתקציב של 250+- אני מחפש משהוא עם צינורות כמו BT שי לוח על המעבד וצינורות שעולים לגוף עצמו ואני מעדיף שתהיה גישה מלאה ללוחית שעל המעבד כדי שאני יוכל לנקות שם!! חשבתי על BT אבל אני לא יודע אם הוא יכנס ואני מתלבט הרבה זמן!! אין אני יכול לבדוק אם BT יכנס למארז שלי??

• 23 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים