אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מה מצב? שמעו חברה... יש לי 9600XT (של שפיר) ואני משחק הרבה משחקים והמחשב נשאר דלוק תמיד בלילות בגלל הורדו* והכרטיס ממש חם.... איזה מאוורר כדאי לקנות? נ.ב אני לא עושה\עשיתי\יעשה OC הוא פשוט חם מעצמו התקציב 50-70
-
- 8 תגובות
- 686 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס מסך שלי .. בליבה מ500 ל545 ובזיכרונות מ300 ל327 הטמפרטורות נשארו אותו דבר גם במאמץ ובמנוחה אבל יש לי ארטיפקטים, למה?? נ.ב. היה לי רק אחד תוך 27 דקות של בדיקת ארטיפקטים..
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ובזמן ההתקנה הרכבתי את המעבד בלי משחה תרמית כי הבנתי שיש סוג של מדבקה מתחת למאוורר שבא עם המעבד שזה סוג של משחה תרמית. בכל מקרה אני מעוניין לשים משחה תרמית כי הבנתי שזה יותר טוב, אבל מישהו אמר לי שאסור להוריד את המדבקה מהמאוורר בכלל כי זה יכול לדפוק את המאוורר ואת הקשר בינו לבין המעבד ואם אני רוצה להשתמש במשחה תרמית אני צריך לקנות גם קירור אחר למעבד. האם זה נכון ? המעבד שלי כרגע עומד על 30 ומשהו מעלות במנוחה אבל במאמץ הוא מגיע ל 60 פלוס ואני די בטוח שזה בגלל שאין משחה תרמית. תודה
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טוב הגעתי ל3.8GHZ מעבד E8400 קירור THERMALRIGHT 120 ULTRA + מאוורר 1 עליו URL=http://www.siz.co.il/] יש לאן להמשיך? * לא עשיתי OC לזכרונות בכלל לא יודע אפילו איך Ocz 800MHZ 4G CL4-5-4-12 מי שצריך מפרט.. יש בצד <]
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני תמיד חשבתי לעצמי שאוברקלוקינג לא ממש יעזור ברמה שתראה לעיין ועכשיו שאני בודק, יש הרבה מאוד הבדלים בין המהירות סטוק (400באס \ 2400מגהרץ) לבין האובר (500באס \ 3000מגהרץ) אפילו דברים קטנים כמו שעושים לכמה קישורים ביחד "פתח בחלון חדש" במהירות סטוק זה מתחיל להתקע ולהיות איטי ובאובר הרבה הרבה הרבה פחות שוב אני אומר בלי עין הרע אני ממש ממש שמח אין לי מושג למה פתחתי את התארד הזה פשוט הייתי חייב להגיד את זה חחח :]
-
- 8 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך שלי Geforce6600GT AGP איזה קירור הכי מומלץ? שלא יעלה יותר מ200 וזה גם הרבה בשבילי. שימו לב שלא תביאו לי קירור שמתאים לPCI-E כמו הסיילנסר כי הוא לא יתאים לי. תודה
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אהלן, הבעיה שלי לא קשורה ל OC אבל כן לקירור אז אני מקווה שזהו הפורום המתאים (השאלה גם מפורסמת בפורום "תמיכה טכנית לתקלות חומרה"). אז ככה: יש לי לוח אם DFI Infinfity NF570 שהחל לאחרונה להתחמם בטירוף (80 מעלות במצב idle). מסתבר שהמאוורר של הלוח (ה Northbridge fan) הלך קפוט. מבדיקה ברשת מצאתי שהתחליף המומלץ למאוורר הוא Evercool vc-re. האם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה בארץ? מצאתי רק את ה vc-rf שהוא כנראה גדול מידי. אשמח לשמוע הערות והמלצות ממביני דבר מאחר ואני ממש לא מומחה בתחום. תודה מראש לכל העוזרים, ערן
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קודם כל תודה ל-callMeAl שממש עזר לי בנושא וכל החברה שעזרו בפוסט הקודם בנוגע לבחירה של הקירור. זה המפרט הסופי (לא להאמין כמה פעמים כבר אמרתי שהוא סופי ;D): מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 752 1 קירור למעבד Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support ¤ 256 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 615 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 446 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforc…
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום,עשיתי OC לכרטיס מסך שלי,הוא תמיד עמד על 40-38 בליבה ו28-30 בזכרונות,אחרי OC של מ500MHZ בליבה ל549MHZ בליבה הוא עומד על 42 מעלות ולזכרונות עשיתי מ900 ל1100,זה הגיוני שיש לי גם בזכרונות אחרי הOC הזה 31 מעלות? רשום ככה גם בEVEREST וגם בדרייברים דרך אגב זה כרטיס מסך LEADTEK 6600GT AGP 128MB **דרך אגב** מה זאת אומרת FAN ALWAYS ON? כדאי לשים על זה V? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום! יש לי שתי שאלות: 1. מה אמורות להיות טמפרטורות העבודה של 7900GT? מה הטמפרטורות הרצויות? 2. איזה קירור עדיף? Arctic cooling NV silencer או הזלמנים למינהם? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני עושה אוברקלוק למעבד דרך הביוס מ133 מהירות באס ל142 כמה מתח לדעתכם כדי לי לתת לו כדי שיהיה מספיק עמיד?
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
עשיתי oc למעבד 11% וגם לכרטיס מסך עכשיו שאני מריץ את ה 3dmark05 זה נתקע לי האם זה בגלל שהעלתי יותר מדיי באוברקלוק (12% שניהם) והקירור לא מספיק טוב או בגלל שעשיתי גם אוברקלוק למעבד או בכלל משהו אחר? תודה...
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה דירוג השקט בקירורים אלו? דירוג שקט נגיד בין 1-8 (בעיקרון סולם של 1-10 , פשוט רמות שקט של 9 ו 10 לא נראה לי שהם יגיעו אליו) Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 Arctic Cooling Alpine 11 PRO Rev.2 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 Arctic Cooling Freezer i11 עריכה: בלי קשר לתקציב או רמת קירור, סתם פשוט לדעת את רמות השקט
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה שאני לא אצטרך להפעיל אותה כל פעם, כאילו שאני מגיע למהירויות החדשות ואז התוכנה מקבעת את הכרטיס על המהירויות האלו. ושאני לא אצטרך לטעון PROFILE או להפעיל את התוכנה בכל הפעלה של המחשב. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, בהיזדמנות זאת אני רוצה להגיד גם לכולם שלום כי אני חדש אז ככה אני חיפשתי קירור לכרטיס מסך שלי כי הוא מיתחמם במהירות ומצאתי את הקירור tide water plus של thermaltake באתר שלהם. חיפשתי אותו לקניה ולא מצאתי בשום חנות. עכשיו הבקשה שלי שתימצאו בישבילי מקום שאפשר ליקנות בו את זה לא רק בארץ גם בחו"ל אני מוכן להזמין מכל ארץ שיהיה יפן סין לא משנה לי העיקר שתימצאו לקנייה עכשיו כדי לחסוך לחלקכם זמן יקר אני מדגיש שאני מחפש את גירסאת ה-plus של ה-tide water את הרגיל מצאתי בהרבה מקומות אבל אני צריך את ה-plus תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב קונה מערכת קירור מים מדגם RS240 של XSPC, לפי מה שקראתי באתר המקורי החבילה מגיעה ללא מים (תקנו אותי אם אני טועה). אני אצטרך לקנות מים בעצמי ורציתי לדעת כמה מיליליטר (או כל מידה אחרת) של מים אני אצטרך לקנות ? כמובן שאני לא אקנה בדיוק, אבל רק לקבל מידה פחות או יותר. תודה ! נ.ב.- אני מדבר על המערכת בסטוק, כלומר בלי תוספות מהצד, בהנחה והצינורות יספיקו. עריכה: האם באמת חייב את הקאטר לצינורות ? או שאפשר לחתוך אותם עם מספריים ?
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי את המחשב בערך מ08'-09' ונגיד שהוא כבר לא במיטבו. נראה לי שעם הזמן שעבר תוכנות בסיסיות - כמו הווינדוס והממשק של האתרים, נהיו יותר תובעניות מבחינת החומרה ובשילוב עם "עייפות החומר" - משמע אבק ובלאי בעיקר של הדיסק הקשיח, גרמו למחשב שלי להיות סופר איטי בקטע מציק. שאלה ראשונה: האם המעבד והלוח שנחשבים כבר מיושנים, דופקים אותי מעבר למהירות השעון של המעבד? האם יצא איזה DDR4, SATA7 או PCI-E 20 מאז תקופת התיכון ועדיף לי להתחדש במחשב חדש או שמדובר פה על הבדלים יחסית מינוריים? אני צריך מחשב ללימודים לשנה הבאה באוניברסיטה, לא גיימינג, אבל אני לא יודע איזה תוכנות דרושות בהנדסה אז אני צריך שהוא יעמוד בסטנדרטים של 2015. לגבי המפרט, ממה שזכור לי: Intel I7 920 - דור ראשון של ה-I7, הכי…
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
את המערכת הנוכחית אפשר לראות בפרופיל שלי, אבל הקירור שאני רוכשת עכשיו צריך לעלות על צרכי הקירור של המעבד הנוכחי, כי ייתכן שאחליט לשדרג למעבד "חם" יותר. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי 6600GT וזה הטמפ' שלי במצב מנוחה 70 מעלות !!!! וזה במצב מנוחה !!! מה זה למה זה כל כך הרבה הכרטיס הוא של ג'יגה ביט
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
סתכלו כאן בבקשה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/_/g/t/i/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408101314024595/200409062147474308/lllllll.JPG ותגידו לי האם הטמפרטורות האלה טובות לאוברקלוק שכזה? יש לי קירור סטוק למעבד...ותיסתכלו על המיפרט ותגידו לי בבקשה. תודה לעוזרים! נ.ב התכונה שמאמצת את המחשב ובודקת יציבות פועלת כבר 45 דקות וזה היתייצב על הטמפטורות האלה כבר הרבה זמן!
-
- 8 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היום עשיתי בדיקה שיגרתית וראיתי שהכרטיס מסך שלי פולט חום בצורה מפחידה [Gf2 mx 400 אני יודע לא שיא הטכנולוגיה ] לפי דעתי אני יוכל להוריד עוד 2-3 מעלות אם אני יצליך לקרר קצת אותו למישהו יש רעיון ?
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
זה לוח שתומך ב פנטיום 4 וזיכרונות RDRAM .........בקיצר יש לי מעבד P41600 שמומהר ל 2100 בדרך הרגילה דרך הביוס הבאס הועלה ל 133 ומכפלת הזיכרון ירדה ל 3 ............ככה הוא עובד על 2100 והזיכרונות ב 400 אחשב הבאס המקסימלי בביוס הוא 133 .......הדכענתי את הביוס ל 1.07 וזה לא עזר ראיתי כתבות שבהם יש להם יותר מי 133 ראיתי 200 אפילו אבל לא רושמים איך עושים את זה . עם מישהו מוכן לתת לי קישור או הסבר איך לעשות אני ישמח .
-
- 8 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום יש לי את המעבד הזה עם לוח z97-a ספק 750 txm corsair כשאני מריץ הכל על ברירת מחדל בביוס במאמץ מלא בaida64 החשמל שהמעבד מקבל הוא מקסימום 1.303 ראיתי אנשים שמריצים בכח הזה 4.6-4.7 אז נכנסתי להגדרה ידנית והזנתי 1.2 וולט הרצתי מאמץ ב aida64 וזה עכשיו על 1.2 ויציב אני רוצה להעביר לadaptive mode offset +0.05 אבל משום מה איך שאני מעביר לזה בבדיקת מאמץ זה שוב על 1.303 איך אני יכול לעשות ככה שבמנוחה זה לא יהי קבוע 1.2 ובכל זאת לא להגיע ל 1.3 במאמץ?
-
- 8 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
היי, רציתי לקנות את הפריזר פרו 7 כי הוא היה יכול להספיק לי אבל הבעיה היא שהפסיקו למכור אותו בחנות שאני רוצה. אז אני מבקש המלצה מכם לקירור מעבד Q9550, לא מתוכנן OC אבל חייב שהקירור יקרר היטב מכיוון שהחדר שהמחשב מתאכסן בו הוא חדר חם מאוד (במיוחד בקיץ). כבר היה לי מקרים של מעבדים שרופים בגלל התחממות יתר לכן אני לא לוקח צ'אנסים עם מעבד מרובע ליבות שבטח יספק לא מעט חום. התקציב הוא 150-200 ש"ח, שתיהיה חברה אמינה וטובה ובבקשה להביא את הקירור מהחנות הזאת: http://www.p-see.co.il/index.asp תודה, גיא.
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בביקורת צוין לגבי גוף הקירור: "כמו כן, הקירור שהורכב לטובת המערכת אינו קירור אוויר סטנדרטי, שכן עמלנו רבות בביצוע שיפצור מסיבי לגוף הקירור הפופולרי - Scythe Infinity." לדעתי היה הרבה יותר טוב לעשות את הביקורת עם גוף קירור סטנדרטי, ולא משופצר על מנת להראות לקהל הרחב למה לכאורה כל אחד מהם יכול להגיע. לפי מיטב הבנתי זוהי מטרתם של ביקורות/מדריכים אלו להמליץ לקהל הרחב, כיצד לקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף. מה שנעשה בביקורת בפועל הוא יותר ניסיון לשבור שיא/להראות יכולות שזה פחות רלוונטי ומועיל לכולם מאשר הצגה של כיצד ניתן לעשות OC סטנדרטי לאותו מעבד. לסיכום, לדעתי הכיוון שצריך ללכת עליו בביקורת הקרובות הוא כיצד ניתן לעשות פעולה כלשהי/לקנות רכיב מסוים הרלוונטית לקהל הרחב ביותר א…
-
- 8 תגובות
- 547 צפיות
-