עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. בדיוק כדברי הכותרת - אשמח לשמוע הערות.

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  2. Started by Milford Cubicle,

אז ככה... מארז Antec KS282 (מידי טוואר) + ספק 300 וואט של Antec + Mini Copper orb + 2x Antec 80mm fans = המון רעש! :AR15: אומנם לא כמו המצב הקודם (עם WBK38 במקום המיני קופר ערנב), אבל עדיין הרבה רעש.. :-X אפילו אחרי ה-CASE MOD שעשיתי (שמתי על המארז שמיכה מסיבית, שמשתיקה את הרעש בצורה לא מעטה..), אני עדיין לא מצליח להגיע לשקט האבסולוטי שאני רוצה... נראה לי גם שהמאוורר בספק עושה לא מעט רעש, כי ניתוק שני המאווררים של ה-80 מ"מ כמעט לא שינה כלום, והמיני קופר ערנב שקט יחסית.. יש למישהו עוד רעיונות ?

• 33 תגובות
    • 8.2k צפיות
  3. יש למישהו מידע אם מוכרים אותו בארץ? ואם כן אשמח לדעת איפה...ואני לא מתכוון לGT או הPLUS

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אם מציעים לשים מאוורר BOX של אייבי (1555) על מעבד האסוול (1550)- האם אנחנו מדברים על אותם המאווררים בדיוק או שהם שינו משהו (רעש,קירור)? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by MWalker,

בהמשך להתלבטותי בקשר למעבדים: אני סטודנט בבצלאל, ואני רוצה לקנות מחשב. אני מתלבט אבל בנוגע למעבד. דבר ראשון, אני צריך לדעת שהוא יהיה מספיק חזק ושכל התוכנות שאני מתכוון להריץ על המחשב יעלו. התוכנות הן פלאש ,מאיה, 3D מקס, פריהנד, אילוסטרייטור, אינדיזיין ואולי קצת פריימייר. בכל אופן, לא חשבתי על האופציה של אוברקלוקינג עד שהבנתי שאני יכול לעשות את זה בצורה מבוקרת על ידי החנות שאני קונה ממנה וגם לקבל על זה אחריות (נכון?) אז יש לי כמה שאלות בקשר לזה, כי אני ממש לא מבין בזה: מה זה אומר לעשות אוברקלוקינג מבחינת המעבד? זה פוגע בזמן חיים שלו? ביכולות שלו? האם נדרש טיפול מסויים או יחס מיוחד שנובע בעקבות האוברקלוקינג? אם אני מפרמט את המחשב, האם גם האוברקלוקינג צריך להעשות מחדש? אם אנ…

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by Acejin,

היי, קניתי ארבעה מאווררים בחיבור של 3 פינים, ולפי תגובות שקראתי הבנתי שניתן לחבר את הכבלים ללוח אם, או לספק כח. רציתי לדעת אם אני אוכל לחבר את כל ארבעתם ללוח האם, ואם לא.. אז לחלק אותם בלוח אם ובספק? כמה חיבורים בכלל אפשר לחבר בלוח האם? הלוח אם שלי הוא: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ספק כח: Cooler Master 500W Extreme Power plus יש מצב שאני לא אוכל לחבר בכלל את כל המאווררים שקניתי בגלל הסוג חיבור שלהם ? ד"א, יש לי את המארז CM590. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. הבטחתי אב טיפוס למערכת קירור במים ו/או גז נכון?! הנה הגוף קירור הראשוני מוכן כבר. בקרוב עם השדרוג הממשמש ובא נוסה המערכת בקירור מים פשוט ומייד לאחר מכן בקירור גז (כמו מקרר ביתי רגיל) תמונות יצורפו מייד- זה דגם בתכנון מקורי שלי לפני עיבוד שבבי אחרון ועשוי מנחושת (חלק תחתון) וברונזה (עליון) עם צנרת נחושת מולחמת [attachment deleted by admin] [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by hag911,

למישהו יש אולי מבחן, או השוואה של מערכת הקירור Thermaltake BigWater 745 עם הG0 או משהו דומה לזה באובר קלוק?! חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, לכן אני שואל פה! תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  9. אורח athlon

טוב, הנה זה בא. 386 שנזרק מקומה שביעית: כל הזכויות על התמונה הזאתי שמורות אך ורק לי. אין לנסות לגנוב את הקרדיט לתמונה הזאתי, להפיץ אותה ללא אישורי או לשכפל אותה. כל אדם שיעשה כן מסכן את חייו ועלול להגרם לו מוות איטי ממושך עם הרבה כאבים וסבל. ראו הוזהרתם, כי כפי שאתם רואים מדובר בפסיכופט על סף אישפוז.

• 60 תגובות
    • 6k צפיות
  10. Started by ed1,

ל- 1700+ XP Thoroughbred עם הלוח GA-7VKML ? easy tune 3 לא מאפשרת שינויי מתח, למי יש מערכת כזאת והצליח? (easy tune 4 לא מוכנה לרוץ על הלוח הזה היא לא מיועדת אליו כנראה)

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  11. או שיש עוד דברים... לדוגמא...אם אני שם מערכת קירור מים... ואני עושה OC למעבד למהירות הכי גבוהה שיש לי... הוא עלול להישרף?! ומה הסכנה הכי גדולה בOC? משהו עלול להישרף לי? כמו מעבד? לוח-אם? זיכרון?.. תודה רבה... כן, תזכרו שגם אתם פעם הייתם, מודרים מתחילים...

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by spatz,

איזה תוכנות יש לבדיקת יציבות המעבד בfull load ואיפה אפשר להוריד אותן?

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by guyyug,

כדי לחשוב על OC אני חייב להחליף מאורר (המקורי בזמן מנוחה בקושי מגיע ל46 בחורף) הבעיה היא שבמארז MIDIשלי הספק יושב בדיוק מעל המעבד ולראות את המעבד אי אפשר יש כ3 סמ רווח ב הספק למאורר איך אפשר להוציא הספק ועדין לשמור על צורה נורמלית (לחבר עם ברגים קודחים מאחורה לא נראה לי)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אוקיי אז ככה אני מעוניין לדעת האם המעבד שנפלתי עליו "טוב" כפי שמכנים זאת או "זבל " E6750 G33M-DS2R מתח: אז זהו שאני לא מבין מה הולך פה... הוא זז בין 1 ל 1.2 ולא נגעתי הכל STOCK עכשיו טמפרטורות אז זהו שאני לא יודע מה הכוונה מאמץ - שיש תוכנות ברקע? או שיש תוכנה מסויימת שצריך להריץ? מנוחה כאילו ששום דבר לא עובד? כי עכשיו אני מפעיל FF WINAMP ו WARCRAFT III והטמפטורות על: temp1: 39 temp2:30 temp3: -2 hd0:39 core0:25 core1: 27 הכל כמובן ב C עכשיו מה זה הTEMP האלה ? האם הטמפרטורות טובות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  15. היי יד אפשרות בביוס של לוח האם G31 לעשות אובר קלוקינג למעבד ללא לעלות מתח למעבד?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by nitros,

אז ככה יש לי intel pentium 4 prescot 3.2 לוח אם של ASUS לפני כמה ימים קיבלתי את הביג טייפון התקנתי אותו במחשב ועשיתי אוברקלוק למעבד ל 3.75 ולפעמים המסך נתקע כזה לתמיד וצריך לעשות ריסטרט משהו יודע אולי מה הבעיה ? תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by Dor25,

קניתי משחה טרמית,הוצאתי את הקירור של הכרטיס מסך היה שם את הליבה[כנראה] וופדים מסביב מרחתי על זה את המשחה שקניתי חיברתי את הקירור מחדש ושמתי על זה מאוורר 80MM: אבל עכשיו הטמפ' מעל 90 מעלות משהו כמו 95 מעלות צלסיוס..מישהו יודע למה ?~ זו שאלה של חבר שלי,בבקשה לענות בצורה מלאה והיטב D:

18. בבקשה תעזרו לי זה דחוף לארטיק סילבר 2 יש כבר 3? איפה ניתן לקנות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gilad121,

האם הטמפ של הלוח אם וכרטיס מסך משפיעה גם על טמפ המעבד? אצלי למשל טמפ כ.מסך היא 65 ולוח אם 52 . האם טמפ אלו משפיעות על טמפ המעבד ? כלומר ירידה בטמפ אלו תיגרור ירידה בטמפ המעבד ?

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  20. חברה לא מזמן לקחתי גוף קירור שדומה לגוף של ה486 אשר נתקתי אותו בכוח מהמעבד גיליתי שזה בעצף חומר טרמי מסוג כל שהוא האם זה יכול לפתור את בעיות חום המעבד שלי?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  21. שלום אני לא יודע מה קרה למחשב שלי!!!! אתמול הטמפ' הייתה 57 של המעבד שזה בסדר היום הטמפ' היא 67 מה יכול לגרום לזה בדקתי כל המאוורים עובדים מה לעשות???

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by Class889,

בחיי שקוראים פה דברים מצחיקים. לפני הכל המפרט שלי: GigaByte P31 DSL3 E7200 45 nm G.Skill 6400PK CL4 Nvidia 8800GTS HEC 400TR-TF CoolerMaster 690+מאווררים ממש חזקים. Tuniq HSF לפני הכל אני אספר קצת היסטוריה עליי. היה ברשותי מעבד E2180 שאיתו הצלחתי להגיע לתדר של 375X9 יום יום. הזיכרונות שלי עבדו על 4-4-4-12 מתח של 2.1. הPCI E ניסיתי 100-110MHZ והמחשב לא היה עולה, רק שהוא היה על אוטומט. יותר מאוחר הבאתי E6300 שאיתו הגעתי ל... 470X7 בכיף עבדתי איתו בלי שום בעיה. מבחינת ההגדרות הכל היה על אותו דבר. שניהם רצו מתח של 1.55. היום שהבאתי את הE7200 דברים מצחיקים קרו... הצלחתי לייצב אותו על 420X9 לזכור שזה …

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  23. שלום חברים כמו בכותרת, הזכרונות על הלוח יהיו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12381. והלוח עדיין לא נבחר אבל אם זה משנה אז כנראה Asus P8Z68-V Pro או Gigabyte Z68X-UD4 חשבתי לבינתיים על: Corsair A70 Scythe Mugen 3 או Noctua NH-U12P בעקבות המיקום הרכישה תהיה מ KSP. המלצות יתקבלו בברכה

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  24. Started by Idan-h,

ההודעה באה בעקבות האשכול הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85853.0 הסיפור הוא כזה יש לי מעבד עם באס של 533 (133FSB) וזכרון DDR333 שעובד בדואל 666MHZ, שזה 166FSB. המעבד מגביל לי את הזכרון ולכן אני רוצה לעשות לו OC לFSB של 166, מה שיגרום למעבד לעבוד ב3000MHZ, בלי שום OC לזכרון. עשיתי את הOC ל3000, המחשב פעל ממש יציב עם טמפ' נמוכות במנוחה ולא ממש גבוהות במאמץ (46). הבעיה היא שהOC משתק לי את כרטיס הקול המובנה, או פוגע בו: ב133FSB (ברירת מחדל) - הכרטיס קול פועל טוב. ב-140FSB - פועל טוב. ב144FSB - כרטיס הקול פועל עם תקיעות (המחשב לא נתקע!). מ150FSB-166FSB (את האזור הזה בדקתי) - כרטיס הקול לא פועל ולא מזוהה ע"י הוינדוס. לא העלתי מתח למעבד כי הOC ל3000 פועל…

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  25. Started by BONO,

ראיתי באתר זיגזג חלון למחשב מה זה עושה ואיך מרכיבים אותו? חותכים את המארז?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים