אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
ה 92 מ"מ וזה עם החיישן טמפ' ספסציפית. גם מבחינת רעש.
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
איזה מבין שניהם עדיף? 1. Zalman VF700-Cu LED 2. Zalman VF700 AlCu LED שניהם בדיוק אותו דבר פרט להראשון עשוי נחושת והשני נחושת+אלומיניום הצעה לגוף קירור אחר תתקבל בברכה כל עוד הוא תואם לכרטיס מסך שלי
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
במידה ואין, בנוגע לקירור מים, קראתי מאמרים באתר פה דיי ישנים ונראה לי דברים השתנו קצת מאז. אין שום סיכוי שאני אבנה בעצמי מערכת קירור, חנויות עושות את זה? מה העלויות, והאם זה משתלם? (כלכלית, רעש, עבודת קירור) כל מה מערכות הקירור שראיתי היו מתוסבחות ומבולגנות, יש אולי כאלו יותר מסודרות? ניתן יהיה לסגור את המחשב כשכל הברדק נמצא בתוכו?
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי :D רציתי לדעת אם אפשר לחבר את השולט של המאווררים לצד המארז במקום איפה שהכוננים כי לא נישאר לי מקום איפה שהכוננים תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי ב-HIS HD6950 ICEQ X 2GB לאחר שהחלטתי לעבור לכרטיס שיתמוך בdirectx 11. היה לי לפני זה זוג gigabyte hd 4870 שעשו את עבודתם נאמנה ועכשיו הם מחכים להימכר. בכל אופן, החלטתי לנסות להמהיר את המחשב כמה שאפשר לאחר שקניתי את הכרטיס החדש כי אני רוצה להימנע כמה שיותר מצוואר בקבוק. כרגע אני דיי תקוע על 3.4GHZ ומגיע לצערי לחום גבוהה מדי (כמעט נושק ל70 מעלות לפעמים בCORE אחד שנראה לי שדפוק ואחרים 65-60) להלן המפרט: מארז - coolermaster CM690 - למארז יש 6 מאווררים - אחד מקדימה שמכניס אוויר 140ממ.וכל השאר 120ממ - אחד מאחורה שמוציא. אחד מלמטה שמכניס אוויר, אחד על הדפנה שמקרר את אזור הכרטיסי מסך, ושתיים למעלה שמוציאים אוויר. מאוורים של scythe s-flex ושל coolermaster. המא…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בונה FANBUS בנתיים הלדים והמתגים מחוברים כבר לפאנל המתגים הם 2 מצבים בהתחלה חשבתי לעשות ON\OFF אבל עכשיו אני רואה אפשר לעשות גם HIGH LOW (12\7) אז מה אתם אומרים ? לעשות ON OFF או HIGH LOW ? המאוררים גם מקבלים את הכוח מספק נוסף ככה שאני שם מתג אחד שהוא ON OFF לספק ככה שתמיד יהיה לי איך לכבות אותם (למרות שזה יהיה את כולם בייחד)
-
- 9 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי ספק של טרמלטק 480 וואט אבל לא קיבלתי תוצאות באובר קלוקינג יש למישהו מושג מה עושים הזיכרונות טיפה יותר יציבים על אובר אבל עדיין קורים הצעות פתרונות יתקבלו בברכה תודה לכול העונים
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי. קיבלתי היום את המחשב החדש שלי, ורציתי לדעת לאיזה מהטמפ' של המעבד צריך להתייחס? מופיע לי Core#1 Core#2 ו CPU בנפרד.... הטמפ' של ה CORE גבוהה יותר כמו שאתם יכולים לראות בתמונה והטמפ' של ה CPU נראית לי סבבה... השאלה האם זה בסדר. מדובר על Intel Core 2 Duo E8400 בנוסף האם הטמפ' של הלוח לא גבוהה מידי? (הכרטיס מסך שלי הוא ATI HD4850.... יכול להיות שהוא גורם גם ללוח להתחמם?) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן שמתי לב לבעיה מוזרה שהתחילה לקרות לא מזמן. קודם כל פרטי מחשב - E2180 G31 9600GT עכשיו. שמתי לב בזמן האחרון שהמחשב לא עולה מהמכפלה 6. וכל פעם שאני נכנס לביוס, משנה ל10, הוא חוזר ל6. אז שיערתי שזה אחד מהמנגנוני חשמל וההגנה של אינטל. אז ביטלתי את ה-TM2, ופלא - המכפלה על 10 והמחשב עובד כמו שצריך(כמו שתמיד). יש סכנה אם אני מבטל את ה-TM2?
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום חברים, מארז Antec P182 SE יגיע אלי כנראה מחר או בתחילת השבוע... http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81803 (ביקורת וידאו על Antec P182 (כמעט זהה ל-SE) ניתן למצוא פה: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81820) כמודומני המארז מגיע עם שלושה מאווררים; אחד עליון, שני מאחור, ושלישי בתחתית מלפנים. אני מתלבט האם להוסיף לכלוב המרכזי, הנועד לכוננים קשיחים / הרכבת מאוורר, מאוורר נוסף. מה דעתכם? האם כדאי להוסיף? או שהאוורור שמגיע עם המארז מספק? אם כן, חשבתי על Nexus 120mm Real Silent Case Fan D12SL-12 Orange/Black and White. http://www.nexustek.nl/120mm_real_silent_case_fan.htm אודה לתגובות. אם יש לכם נסיון עם המארז - מה טוב! תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי נמצא בחתימה. המחשב שלי מפיק רעש חזק מאוד כשהוא פועל ובגלל זה אני צריך לכבות אותו כל לילה, הרעש מפריע לי. המארז שלי הוא Compucase 6A21 ויש לי בו שני מאווררי 120 מ"מ ג'נריים. ההיטסינק של המעבד הוא הסטוק שבא עם ה-2500, אני יודע שהספק גם עושה רעש אבל אין אפשרות להחליף אותו. אז ככה, חשבתי להחליף את שני המאווררים לוואנטק stealth, ואני צריך את העזרה שלכם לגבי ה-HSF של המעבד, ולגבי הכרטיס מסך רציתי לשאול אם כדאי לשים עליו את הסיילנסר? תודה.
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Duo E6600 Gigabyte 965P-DS3 2x 1GB DDR2 Kingstone GeForce 8800GTS Vista 32bit ניסיתי לעשות קצת OC בעצמי, בלי יותר מדי רקע. אני לא מחפש משהו יותר מדי מטורף, 3.0GHZ יספיק בהחלט. ראשית, משהו מוזר: כשנכנסתי ל-BIOS לצורך OC בפעם הראשונה גיליתי שמהירות ה-BUS היא 200, 200*9 = 1.8, ולא 2.4 כפי שקניתי (וכמו שכתוב ב-CPU-Z). מה פשר העניין? יכול להיות שרימו אותי בקנייה? בכל אופן, הגעתי עד 333, בלי להתעסק עם הגדרות מתח (ללוח יש אפשרות לווסת אוטומאטי, השארתי את זה ככה). ה-TAT הראה טמפ' מתקבלות על הדעת, בין 30 גבוה ל40 נמוך. כשניסיתי לעשות בנצ' ב3dmark 06, קודם כל ה-FPS היה מאוד מאוד נמוך (מעולם לא בדקתי קודם, אבל 5 FPS בקטעים עמוסים ו-20 FPS מקס' נר…
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום . יש לי מעבד של אינטל 2.4 533. בסרק הוא עומד על טמ"פ של 47 48 מעלות צלזיוס .... ובכ 60% עבודה ממוצעת של המעבד הטמ"פ מגיעה ל 54 מעלות צלזיוס ... מה ניתן לעשות והאם זה חריג .. יש הצעות ?
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כל היום אני יושב על המעגל הזה , כבר כולי בעצבים. באתי לוותר אבל בשניה האחרונה שמתי לב לשתי טעויות מפגרות שלי אבל זה עובד סוף סוף . זה עדיין על מטריצה כי הרגע סיימתי ואני פשוט שמח שזה עובד ורציתי להראות לכם: עוד שניה אני יעלה סרטון. אם אני ימצא לאן. :
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מה הקשר בין הזיכרונות לתוצאת הסופר פי? האם oc לזיכרון ישפר לי את התוצאה? האם oc לזיכרון זה רק בתדר או בתזמונים? תודה
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול לראות את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי וגם את הטמפ' של המעבד? תודה
-
- 9 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כשאני מעלה מכפלה היא חוזרת חזרה ל10. מפרט המחשב שלי בצד. בנוסף יש קובץ פירוט של Everest אני לא מבין אם צריך להעלות מתח למעבד (ניסיתי להעלות טיפה ולא עזר). הPCIE על 100MHZ (לא יודע כמה צריך)
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה שמתי לב שמחשב קצת מקרטע , ואפילו משחקים פשוטים כדוגמת pes2008 לא עובדים חלק. הכרטיס מסך שיש ברשותי הוא geforce 6600 128mb שפועל כ3 שנים במחשב... אני חושב שהוא קיבל 2000+ ב3dmark05. להתחלה , החלטתי לשדרג מ512mb זכרון ל1gb במחיר של 150 ש"ח. ועכשיו מגיע הכרטיס המסך... יש לי 2 אפשריות: 1. כרטיס מסך חדש עד 500 ש"ח - אפילו פחות--. 2. אוברקלוק לכרטיס הנוכחי. הבעייה העיקרית בקניית כרטיס מסך חדש היא שאני לא משחק הרבה במחשב , וזה נראה כאילו אני קונה כרטיס רק בשביל pro evolution ואולי כמה משחקים בודדים שאפילו לא יצאו. הבעייה באוברקלוק היא שיש לי מחשב אחד בבית , מסמכים חשובים... לא כדאי שיקרה משהו למחשב. *אין לי בעייה לעשות אוברקלוק ולהרוס את הכרטיס מסך , להוציא ממנו…
-
- 9 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה יש בתקציב של 100-150 ש"ח, שמקרר טוב ושקט כמו הסטוק לcore i5 750?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מנסה כבר כחודש להשיג בלוק מים לקירור המעבד... אך כל חנות מחשבים שאני פונה אליה לא יכולה ליבא אחד כזה אני צריך עזרה בנושא יש לי את כל הצינורות אך חסרים לי החיבורים לבלוק וגם את הבלוק עצמו אך יש לי מערכת רדיאטור של קירור טרמי לנוזלים של טנקים.. משהו פצצה שמסוגל להוריד טמפרטורת נוזלים ל40- מעלות ... אני מתכונן להרכיב מערכת מאוד מקצועית אך חסר לי הבלוק אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג בלוק קירור מים בארץ ומה מחירו אז שיחזיר לי הודעה... או שהוא מוכן להיפטר מאחד כזה תמורת סכום נורמלי.. תודה רבה.. כמו כן אני מאוד חדש בנושא מודינג ואובר קלוק אם מישהו פנוי בחופש פסח או גר קרוב לחדרה ומעוניין לתת לי יד בפרוייקט אני אשמח מאוד...
-
- 9 תגובות
- 814 צפיות
-
-
היי, זה הפאנל: http://www.bench-house.com/tests/mainboards/chaintech/7njs/zenith_ אני מעוניין לצבוע אותו לשחור.... איך לצבוע? איך לסתום את כל הכניסות? איך לכסות את המסך הקטן הזה? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר. נ.ב המסך הזה מציג קודים מהלוח אם... מישהו יודע איך להפוך אותו לצג טמפרטורה?
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
נגיד אני קונה מיד שניה איך אני יכול לבדוק אם יש להם בעיות ואם הם מוקריים וכו...
-
- 9 תגובות
- 563 צפיות
-
-
המעבד שלי (intel p4 prescott ) מגיע לטמפרטורות גבוהות (95) מה לעשות?? צריך לקנות מארז חדש???.. תודה...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי ממצב אני מעוניין להתחיל ללמוד על OC איך עושים עד כמה אפשר וכו... המערכת שלי נמצאת במפרט המחשב המעבד ללא קירור מיוחד, רק סטוק אז בואו תגידו לי ותסבירו למה אפשר לעשות אובר קלוק, עד כמה אפשר לעשות אובר קלוק, ובכלל, איך עושים אותו ! בתודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-