עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by roadrunner,

יש לי כיום GLOBALWIN CAK38II עם מאוורר DELTA כך שאפילו אם הוא רועש אני די בטוח שהוא יותר שקט מה-DELTA. איזה מעבד AMD מומלץ כיום ל-OC? איך ה-TwinMos DDR PC3200/400 TMD7608F8E50B/D ב-OC (או שישנו זיכרון בעל יחס ביצועים/מחיר טוב יותר)

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  2. Started by beekiller,

איזה קרור מתאים וטוב ללוח הזה למרות שאמור להיות לו קרור טוב לפי הנתונים הוא נמצא על 43 במנוחה ומגיע גם ל 57 במאמץ אשמח לשמוע את המלצותיכם לקירור טוב לציפסט ללוח הזה יש לי מעבד E6300 1.86GHZ 2GB RAM GF 7600 GT EXTREME מארז THERMAL TAKE SOPRANO+חלון ומאוורר צד תודה

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  3. עד עכשיו, הכרטיס שלי (Gigabyte FX6800 עם קירור פסיבי) היה מקורר באמצעות Vantec Spectrum Fancard.. שהיה מוריד בצורה משמעותית מאוד את טמפ' הכרטיס מסך..הוא הפסיק לעבוד .. וטמפ' הכרטיס מסך מרקיעה שחקים ל76 במונחה.. עם הFAN CARD היה מגיע ל64 63.. השאלה שלי היא כזאת.. איפה אני יכול להשיג fancard דומה לזה באיכותו או אם יש לכם המלצות אחרות יתקבלו בשמחה.. את המאוורר הזה אפשר להשיג רק בפנדה(אני חושב) ואין לי אפשרות להגיע אליהם .. עריכה: אני לא מתכוון להחליף קירור לכרטיס עצמו בשום פנים..

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by DOR_2911,

כדאי לי לשים את הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204 עם היטסינקים כאלו לזכרונות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4190 ???? או בכלל לקנות את הקירור הזה ?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=7391 שמכסה כבר את הזכרונות... אני רוצה להוריד משמעותית את החום ואפילו לעשות OC קטן אז מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by SomeOneDudOrg,

היי קניתי מחשב לפני פחות משבוע, יש לשי לוח אם של ASUS Z170-DELUXE, ומעבד i7-6700K לקחתי את הקירו - NOCTUA NH-D15S, אני לא יודע למה אני לא הכי חובב קירור נוזלי האם כדי באמת אולי להחליף לקירור נוזלי ?

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. [glow=red,2,300]שלום לכולם[/glow]. התחיל הקיץ ולפי דעתי המחשב שלי מתחיל לסבול . בשביל הנושא הטמפ' במחשב שלי הם : (לפי occt) cpu : כל ארבעת המעבדים על ממוצע של 57-59 - מעבד q8200 gpu : 65 כרטיס מסך gigabyte9800gt לוח אם : ep45 ds4 הקירור שברשותי : alphine 7 (מאוורר + צלעות) למעבד מארז : Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Midi-Tower (למען הסר ספק בדבר גודל המארז) ספק : Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin אם כן .. אני צריך חוות דעת , האם כדי לקרר ? ואם אתם חושבים שכן אז המלצות בכיף יש לציין שלא בוצע אוברקלוק (משום שהביצועים טובים ביותר) ובבדיקה של OCCT הטמפ' המקס' של gpu מגיעה ל105 תודה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dddddd,

שמעו אני לא מבין למה אתם כל כך ממליציפ על הטוניק עם לפי האתרים הכי טוב בעולם זה זה 3Rsystem Iceage 120 ואחר כך Zalman CNPS9700 LED אז למה אתם רושמים תמיד שהטוניק הכי טוב ואחר כך האינפיניטי ואחר כך הביג טיפון עם זה לא נכון לפי מה שאני רואה באתרי השוואות

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  8. תשמעו ישלי 9800GTX וממש לא מתאים לי ש4850 לוקח אותו אני רוצה לעשות OC. ועכשיו יש קירור של TR שמאוד טוב היה על סיקור כמו בתערוכה האחרונה וממש התלהבתי. זה הקירור http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/vga/t-rad2/product_vga_cooler_trad2.html האם ניתן להשיג אותו בארץ ? ואם כן מתי איפה ומה המחיר שלו.. במידה ולא ניתן להשיג אותו בארץ איזה קירור הייתם ממליצים לקחת במקומו ? תודה רבה על העזרה. בברכה חן

• 12 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by josephu,

תיאור קצר של המארז (מצטער שאין תמונה): ATX רגיל (חדש, בתול) עם מקום ליחסית הרבה מאווררים (4*80ממ מקדימה, 2*80 מאחורה, 1*80 על הרצפה + איפה שבא לקדוח). התאוריה - חשבתי לעצמי, אולי במקום לפתוח חורים בכל מקום במארז, אני יאטום את הפאנלים (עם טייפ איטום) כך שהקופסא במשהו שקרוב ל -AIRTIGHT, אז אני מחבר מאווררים שמוציאים אוויר מאחורה ולמעלה (כמה? נראה איך המרגש), ולבסוף אני אקדח סטים של חורים קטנים בפאנלים במקומות שאני רוצה אוויר נכנס. סימני השאלה - 1. עד כמה יהיה אפשרי לאטום את המארז? 2. האם מצב של תת לחץ יעשה יותר רעש? 3. שאלת מיליון דולר - האם זה יכניס מספיק אוויר? אני קצת (מאוד) בלחץ אז אני לא מבטיח להתחיל פרויקט היום, אבל בבקשה שתפו ברעיונות...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. צריך מערכת קירור מים שמורידה בצורה טובה את הטמפרטורות ונשארת שקטה עד כמה שאפשר בסביבות ה 500 600 שקל אם אפשר לינק אני יודה לכם ואם אתם צריכים עוד פרטים אני ירשום

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  11. שלום! יש נושא שדי מציק לי בזמן האחרון - עד כמה אוברקלוקינג מקצר את חיי המעבד שלי? יש לי P4 2.4B, שעשיתי לו אוברקלוק לפני כחצי שנה ל-3.06 (משהו כזה). הזכרונות שלי הם אלו שהגבילו אותי ביותר (SAMSUNG 333MHZ). המתח המקורי שלו היה 1.5, ועכשיו באוברקלוק הוא עובד על 1.65. (ציינתי את הנתון הזה כדי לדעת אם שינוי לא כזה גדול במתח עדיין משפיע בצורה משמעותית על אורך החיים של המעבד) רציתי לדעת ממכם, עד כמה זה יקצר את החיים שלו? המתח לא האם לדוגמא, במקום 5 שנים הוא יעבוד 4 וקצת? או האם ההפרש גדול הרבה יותר? (3 לעומת 5). לפי דעתי האוברקלוק די שיפר את מהירות המחשב, אך אני לא בטוח אם זה מאוד נחוץ. תודה.

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  12. אני מתככון להערכה שלכם עד כמה אני יוכל להגיע עם המעבד... שימו לב שהקירור הוא קירור BOX ... דרך אגב עם מה מגיעים יותר עם BOX או Tray שמוסיפים לו קירור בסיסי מו הIgloo 7200? AMD Athlon 64 BIT 3000+/1.8 GHz 512KB Socket 939 BOX Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard MUSHKIN DDR 512MB SP3200 400Mhz X 2 = 1024MB LEADTEK WINFAST PX6600GT THD EXTREME GF FX6600GT COMPUCASE HEC CI-6A19 W/2* FANS WHITE MIDI ATX 300W WD 160GB S-ATA II 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS NEC ND-3540 DUAL LAYER DVD WRITER WHITE OEM

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  13. אהלן, יש לי מארז Thermaltake Xaser III V1000A והמארז מגיע עם 7 מאווררים ועם פאנל שאיתו אני יכול לישלוט על מהירות המאווררים שמגיעים איתו. השאלה שלי היא כזאת; אם אני יגביר את המהירות של המאווררים עם הפאנל לעוצמה מירבית אז המאווררים יעבדו מהר יותר ככה או שהם יעבדו יותר מהר או אפילו אותו דבר אם אני לא ישתמש בפאנל??? אם משהו פה לא מובן אז תגידו...

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  14. שלום לכולם מצטער על השאלה האידיוטית, אני פשוט חייב לוודא משהו. יש לי 2 מחשבים, אחד מהם עם מעבד פנטיום 4 1.6GHZ ואחד מהם עם מעבד AMD 2500 , השאלה שלי היא לגבי המאוורר שנמצא על גבי ההיטסינק שעל המעבד - איך אני יודע אם הוא מוציא אוויר או לא? המאוורר של המעבדים שלי נראה כך - האם מאוורר שנראה כך מוציא או מכניס אוויר? ומה לגבי הצורה הזאת - האם מאוורר שנראה כך מוציא או מכניס אוויר? בקיצור - האם כשאני מסתכל על המאוורר של המעבדים שלי - הוא צריך להיראות כמו בתמונה הראשונה או השניה?

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. יש לי מחשב עם המעבד DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz , ולדעתי החום שלו ממש מוגזם. הטמפ' שלו עם הקירור המקורי של INTEL הגיע ל 75 מעלות... קניתי היום את ה arctic cooling freezer 7 pro והתקנתי. לאור הניסיון המצויין שלי עם המאוורר הזה (שהוריד לי מעבד פרסקוט מ 80 מעלות ל 37 מעלות) ציפיתי שהוא יגרום למעבד הזה לעבוד בטמפ' נורמלית, אבל התבדתי... הטמפ' עם ה AC7PRO היא בערך 65 מעלות במנוחה! מה שנראה לי מוגזם לגמרי.. שמתי לב שהמאוורר של ה AC7PRO עובד על 900RPM בלבד, בזמן שהמאוורר אמור ויכול לעבוד מהר יותר. רציתי לדעת איך אני גורם לו להעלות מהירות... (לא מצאתי בביוס) לוח האם של המחשב הוא: Intel Pearl Creek DG31PR תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by Morfium,

יש לי משהו מוזר שקורה עם אפשרות הOC . למה כשאני מעלה את מהירות ה GPU Clock אז למטה בנתונים הסופיים הוא לא עולה לי ונשאר רק על 500 האם זה יכול להיות קשור למפרט שלי ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  17. כתבתי בתיאור SubX בכלל שאני סומך עליו לגמרי אבל אני אשמח לקבל עזרה מכולם כי כמובן שאני סומך בכללי על כל המשתמשים פה יש לי 700 שקל ואני מתכוון להוציא אותם רק על קירור המחשב שזה כולל כל מה שבא לכם העיקר לנצל את ה700 שקל האלה במקסימום תועלת שלהם לקירור להחליף מה שבא לכם במפרט.. אני יודע ש700 שקל זה לא כזה הרבה אבל אני רוצה ניצול מקסימלי לקירור וגם שקט לא יזיק בכלל תודה.

• 11 תגובות
    • 859 צפיות
  18. אני שואל כי אני מנסה לבנות לו מצב אוטומטי - במאמץ, כשמעבד על 65 מעלות (ב-CoreTemp 0.94), המאוורר יעלה ל-100%, וכשהוא מתחת לזה, המאוורר יהיה ב-20% (ואז אני אצליח לישון בלי שהוא יחפור במוח), מישהו יודע?

19. התרד הקודם מיצה את עצמו ואנחנו מתרעננים ועוברים הלאה. נושא זה נפתח על מנת שאתם, חברי הפורום, תשתפו עימנו את הישגיכם במבחני הביצועים הנפוצים ביותר: Super Pi - 1MB 3DMark Vantage - DirectX 10 3Dmark 11 - DirectX 11 על מנת שנוכל לשמור על סדר הדירוג ואמינות התוצאות, הינכם מתבקשים לפרסם את התוצאות בפורמט הבא: * מפרט המחשב הכללי (מעבד, לוח, זכרונות, כרטיס מסך). * אוברקלוק למעבד/זיכרונות/כרטיס מסך (אם קיים). * התוצאה עצמה + סקרינשוט של התוצאה + לינק לתוצאה + תצלום תדרי שעון\דגם הכרטיס מסך מתוכנה כלשהי הינו חובה !. [glow=yellow,2,300]* לאלו מכם שמריצים 3DMark עם כרטיס של NVIDIA, יש צורך לבטל את האצת ה-Physx בדרייבר, שכן כאשר היא מאופשרת, בדיקת המעבד ב-3DMark מת…

20. Started by liranss,

שלום יש לי מחשב P 4 2.6 זכרון 512 RAM DDR 800 MHZ FX5200 128 DDR W.D 7200 RPM 60G ASUS AGPX8 האם אתם ממליצים לי לעשות OC האם המחשב שלי מספיק חזק? תגיבו בבקשה ואם יש לכם כל הצעה לפנו לאייסיקיו 167806010

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  21. אוקיי המערכת שלי: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 E6 BOX הקירור למעבד: TT BigTyphoon כרטיס מסך sapphire X800GTO2 256MB קרור לכרטיס מסך - איזה כדאי לקנות? הלוח אם : lanparty nF4 DFI ultra-D הספק:Thermaltake 430W XP550 NP זכורונת: המחשב שלי לא סוחב כבר כמעט כלום, נהייה איטי, אני רוצה לשדרג אבל אין תקציב, בנתיפ אני מוסיף מאוורר שהלך. אני בעניין של HDTV ומשחקים\ לא גיימר רציני\ אני אוהב איכות . בחיים לי עשיתי OC\, וידוע לי שלמחשב שלי יש פונטיציאל אדיר. מה עליי לעשות האם כדאי? מה זה ייתן לי מבחינת ביצועים? במה זה יתבטא ? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by rivking,

יש אפשרות לעשות OC למעבד וכיביכול לצרוב את ה-OC על המעבד כך שאם אעביר אותו ללוח אם שלא תומך OC המעבד ירוץ בתדר של ה-OC שעשינו בלוח אם שהעברנו ממנו? סליחה על ההתנסחות בלבלתי לעצמי ת'מוח

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  23. הייי אנשים אני חייב את עזרתכם ! אני בונה לי מערכת חדשה שתתפקד לספר פעולות בבית, נכון לרגע זה יש עליו צלעות שחייבות קירור של שתי מאווררים של 120 x 120 x 25 mm נכון לרגע זה מחובר אליו שני מאווררים שעושים לי רעש נוראי בלילות, זה הנתונים שלו: Fan Dimension: 120 x 120 x 25 mm (L x W x H) Bearing: 2 ball bearing Rated Voltage: 12VDC Rated current: 0.25 A Connector: 2-pin ------------------------------------------------------- אני צריך משהו אם אותם הנתונים רק שקט ויעיל ! שמקרר כמו שצריך, אשמח להמלצות תודה אסף

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  24. Started by IMT,

יש לי זכרונות 256DDR X2 (לא DUAL) בעלי תזמונים 0-3-3-6 דרך הביוס שיניתי אותם ל 0-2-2-5 הרצתי תוכנות בנצ'מארק, אך כלום לא השתנה. האם משהו אמור להשתנות? מה עשיתי לא בסדר? ןהאם אני בכלל יכול לעשות OC לזכרונות?

25. Started by saarxee,

שלום, יש לי מחשב ישן שמבוסס על פנטיום 4, וכשאני מבצע בדיקה ב-MEMTEST המחשב נכבה, חשבתי שזה בגלל החום וגיליתי דרך הביוס שטמפ' המעבד מגיעה אפילו ל-75 מעלות והלוח אם ל-60 מעלות דרך HWMONITOR. המאווררים רועשים מאוד וכולם על 100%, אין אבק בקירורים. מה אפשר לעשות?

• 54 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים