אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני כרגע עושה סקר שווקים על מאווררים מכל העולם ומחפש את המאוורר המושלם לקירור מארז בגודל 120 עם רמת רעש נמוכה ויכולות קירור מעולות.. יש לי כמה שאלות...Airflow הבנתי שכמה שיותר יותר טוב...ולא הבנתי איך קוראים את Static Pressure או air Pressure כאילו איך אני אדע מה יותר טוב... זה נמדד ב mmH2O או ב inch h2O ואין לי מושג מה זה אומר h2o מישהו יכול להגיד לי מה זה ? ומה זה Bearing type וכמה זה חשוב ליעלות של המאוורר? בתודה עידו נ.ב. לכל הסקרנים אני מפרסם תוצאות בקרוב של המבחן שערכתי...
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום.! יש לי את הקירור למעבד: tt silent tower שקניתי אותו(לפני חודש חודשיים) הוא היה מקרר לי על 35-36-37 אבל לא מגיע הרבה ל40. עכשיו אחרי שקניתי ווסת מהירות למאורר הטמפרטורה שלו היא 44-45. למה זה קרה? (הווסת מהירות מכוון בכל המאוררים על הכי גבוה) איך אני מתקן את זה? בקשר לשימון וניקוי מאווררים עיתי כבר כמה פעמים. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 907 צפיות
-
-
תמונה ששלח לי gigabot אחרי שביקשתי ממנו שיוכיח לי שהאובר קלוק שלו ל 4000 אמיתי. יש לי כמה בעיות כאן: זה פרסקוט בלי HT,יש כזה דבר? פרסקוט על 133 באס,יש כזה דבר? איך לעזאזל על כזה מתח נמוך? לא נראה לכם מוזר שהוא עבר את השיאן של באתר ב 400 מג"ה? בחיים לא ראיתי 2.4 מגיע לכזאת מהירות,ראיתם פרוייקטים אחרים? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 907 צפיות
-
-
טוב ככה, קיבלתי מחשב פנטיום 3 650 מגה הרץ (נדמה לי) והדלקתי אותו ושמתי לב שהוא עושה רעש מעצבן, אחרי בירור קצר עלה שזה המאורר של המעבד עכשיו כשהוא לא מחובר להיט סינק של המעבד אז הוא לא עושה את הרעש הזה אלא רק כשהוא מחובר להיט סינק של המעבד ולכן אני מאמין שהבעיה היא שהוא גורם לו לרטוט או משהו כזה, וזה מה שגורם לרעש אז יש עכשיו כמה ברירות, או להשאיר אותו בלי מאורר, אך האם הוא יישרף? (אני בנתיים מתכוון רק לנגן mp3 למיניהם, אחרי זה אולי יהיה לו TV In ואז אני אראה שם טלוויזיה) או לגרום לרעש להפסיק איכשהו, אבל אני לא יודע איך. יש הצעות כלשהן? או לקנות קירור כלשהו שלא ירעיש, יש כזה (בימיניו) לפנטיום 3? המעבד אגב נראה ככה: http://www.1coolpc.com/install/p3-500.jpg כאילו אפשר להוצי…
-
- 15 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ב +3.3V יש לי 2.62 והוא מזהיר אותי המחשב חדש! יש לי אותו שבוע! מה זה?
-
- 13 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני יודע שאי אפשר, אבל יש כללללללללללללללל דרך אחרת עקיפה? כל הדברים שאתם עושים עם הפינים ודברים אחרים בלוח אם ושינויים אפשר לעקוף איתם את המגבלה? בבקשה אני מתחנן אני מת רצח לעשות כבר למעבד הזקן הזה אובר קלוק. יש לי לוח אם D850GB ומעבד של אינטל ליבת הוויליאמט ה 1.7 גי'גה הרץ עם 100 מגה הרץ באס (X 4 400) ה 256 קאץ' טוב אני מניח שאתם יודעים אז קיצר יש איזה שהוא דבר? אני מתחנן שתגידו כן
-
- 13 תגובות
- 907 צפיות
-
-
בממוצע, כמה זרם זורם בלדים? גם רגילים וגם דו צבעיים. לצערי שכחתי לשאול...
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי מה המצב כולם? יש לי את הכרטיס הזה GF 3 Asus v8200 AGP ורציתי לדעת אם יש אפשרות להוסיף לו לוחות קירור ומאוורר או משהו או אם יש לו איזה ערכה שלמה כמו שראיתי שיש ל GF4 תודה
-
Epox 8RDA+ (v1.1) latest BIOS. JIUHB (DUT3C) 1700 XP 256Mb TwinMOS PC3200 stick using 8RDAvcore.exe latest ver to change parameters from within windows. there some difference between the voltage u set and the voltage you actually get. using Prime95 torture test . start : BIOS defaults 1. MAX multiplier for CPU is 12.5 (133FSB etc..). CPU won't boot at 13x133, 14 .. etc. start : BIOS defaults 1. Boot with 10x166 (1660Mhz) . 2. set VDIMM to max : 2.9V , Vcore to 1.825V 3. MAX FSB is 190. above it reboots immediatly. 4. set VDIMM to 2.77 (default) - 190 FSB STABLE. start : BIOS defaults 1. Boot with 12.5x166 (2075Mhz). 2. Change VCore to 1.9V and VDIMM to 2.…
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום יש לי את ה freezer xterme הדגם הישן והוא לא ממש מספק אותי מבחינת OC למעבד אני לא יכול לעבור ת 3.5 בגלל החום שלו בזמן משחק הוא מגיע ל 75 מעלות ... אז אני רוצה שתמליצו לי על קירור כל שהוא אני מעדיף מחברת noctua הקירור והשקט הכי חשובים לי או כל דבר אחר חוץ מ mugen 2 חנות לא חשובה רק לא מKSP =\ ושני מאווריים למארז שקטים בלי לדים 120mm חשבתי על שניים כאלה http://www.skypc.co.il/pl_product~D1225C12B5AP15~18~0.htm תודה לעוזרים D:
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני בבניית HTPC סלוני אשר יהיה מבוסס E8400 ורציתי לקבל מידע לגבי HS איכותי וטוב סביב ה160+- ש"ח שיהיה יחסית נמוך כי המארז יהיה SD202 של TT ככל הנראה או ANTEC FUSION. חשוב לי הקירור האיכותי (שיהיה יותר איכותי מהHS של INTEL) ומאוררי 120 מ"מ שיהיו שקטים ואיכותיים ובעלי CFM גבוה ככל האפשר. תקציב: 350~ ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום. אני כרגע נמצא עם מארז CM690 הישן. אני מעוניין לקנות קירור H100 של Corsair. בנוסף, אני מעוניין במארז שקט יותר וסגור יותר לאבק, האם המארז H2 יכול להכיל את הקירור הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אהלן, אני בשלבי התחלה של OC למעבד שלי, וצריך עזרה בכל מה שקשור להגדררות של הזכרונות שלי דרך הביוס ע'מ שלא יפריעו לי ב-OC. זה המיפרט שלי: AMD AM2 Athalon 4000 X2 Gigabyte MA785GM-US2H AMD HD 4670 DDR 3 OCZ Gold XTC 800MHZ 1GB X2 Enermax Tomahawk 400W זה קישור לתמונה של ההגדרות של כל מה שקשור למעבד שלי וכל מה שקשור אליו בביוס (CPU Freq במקור היה על 200). וזה קישור לתמונה של ההגדרות של הזכרונות שלי דרך הביוס אם אתם צריכם עוד תמונות אז תגידו. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי מאוורר של אי זי קול 12 שקניתי. הוצאתי אותומלנקות ונשבר החיישן. ניקיתי חיברתי הכל בוודאות במקום והוא לא עובד. אני מניח שיש דרך להפעיל אותו במהירות מקסימלית באופן קבוע במקום לקנות חדש. איך אני עושה זאת? כרגע הוא לא עובד בכלל. הבנתי שאפשר לקצר אכשהו אבל מה בדיוק אני אמור לקצר? בנוסף, במחשב שלי ישנם 5 מאווררים. 1 על המעבד, 2 שמוציאים אוויר ואחד שמכניס אוויר שהם מחוברים ללוח האם, ואחד ששייך לכרטיס המסך שלי, 250 gts של gainwood אני חושב.. כשאני מפעיל את התוכנה הממולצת speedfan, אני רואה רק 4 מאווררים מתוכם 2 לא מסתובבים (אחד מהם לגיטימי בגלל הבעיה הנ"ל אבל אני לא יודע מה קורה עם השני. חוץ מזה, שמהירות הסיבוב של אחד משני אלה שעובדים היא 730(!!!) וזה מראה לי שהטמפ' של כרט…
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה בניתי HTPC עם מעבד X2 4800 על לוח Gigabyte GA-MA69GM-S2H. כפי שניתן להבין מהנושא הקירור הנבחר הינו Freezer 64 LP הבעיה הינה התחממות נוראית שבמשחקים (NBA 2K9) גורמת לסגירת המחשב, לפעמים אפילו אחרי מספר דקות מועט. בIdle המעבד יושב על כמעט 50 מעלות והChipset על 40 (המארז טיפה חם, מארז ממש קטן). במאמץ ,ניתן להסיק מסגירתו, שהוא מגיע אף ל90 מעלות. בנגיעה בHeatSink הוא אכן רותח וחלקו העליון הוא בטמפרטורה של 50 מעלות, חלקו התחתון (עד כמה שהצלחתי להגיע) מגיע ל 65+- מעלות - נמדד עם מד ליזר. אין לי נסיון בנושא אך מתקבל הרושם שהHeatSink יושב טוב ואולי הבעיה במאווררים שלו. לא מצאתי תיעוד על כך בגוגל. האם למישהו יש נסיון עם הקירור הזה ובהתקנה שלו ? איזושהי עצה מה ניתן לבד…
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר גוף קירור לא ייעודי (אני חושב) למעבד, ועליו קירור אוויר רגיל לצורכי OC. מדובר ברכיב חשמלי שנקרא thermo electric cooler (קצת הסבר למי שלא מכיר http://en.wikipedia.org/wiki/Thermoelectric_cooling) (תמונה http://www.crazypc.com/images/coolers/peltier/peltier226full.jpg) תודה!
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
עשיתי oc לe2160 הצלחתי להגיע ל333X9 שזה 3000 האוברקלוק הזה יציב... עם מאוורר פשוט של coolermaster שקט עם חיזוק של ברגים לא הקליפסים הרגילים אבל בבדיקה של מעלות הוא מגיע ל89 במקסימום שזה ניראה לי דיי מסוכן... החלפתי גריז טרמי... והדבר לא השתנה... יותר מידי גריז טרמי הורס תקירור? ומוסיף מעלות? והאם 89 זה יותר מידי מסוכן למעבד וצריך להוריד חלק מהoc יש לציין שהoc עובד כבר יותר מחצי שנה ללא קריסות... אבל אז לא ממש התיחסתי למעלות במאמץ...
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מדובר על רדיאטור שיהיה בגודר של שני מאווררים 60ממ אחד ליד השני. יש חיה כזו ?
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות אוברקלוק על המעבד שלי פנטיום 4 3GHZ המחשב נועד למשחקים! עד כמה GHZ אני יכול להגיע איתו בערך ? לפי הEVEREST ה-DMI לא כותב את שם את המקסימום! האם זה יהיה לי קשה להגיע איתו לפחות ל3.5 GHZ ? המעלות במנוחה 30 מעלות המעלות במאמץ 45 מעלות התמונה מסבירה הכול... [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-כותרת- תודה רבה לכל העונים!!!
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה,אחלה אתר אז ככה:קניתי לפני פחות מחודש מחשב חדש עם מעבד Q6600 שמותקן עליו ה120 אקסטרים עם מאוורר ZALMAN(לא יודע איזה דגם) 120 מ"מ והעסק קצת רועש לי אני לא יודע אם זה משם אבל אני כמעט בטוח שכן חוץ ממנו יש לי עוד מאוורר אחד של ZALMAN בקידמת המארז למטה ועוד אחד מאחורה שבא עם המארז מה ניתן לעשות כדי להשקיט את זה קצת? עוד בעיה היא האובר שעשו לי בחנות(SKY PC),שמו לי את המעבד רק על 3 ג'יגה הרץ(333*9) והבעיה היא שכל פעם שהאובר מופעל המחשב פשוט לא עולה לי זה נתקע לי על המסך הממש ראשוני איך שאני מדליק את המחשב יש את הMEMORY TESTING אז זה פשוט נתקע לי שמה שעות ולא זז(בד"כ זה רץ תוך כמה שניות) הלוח הוא לוח של GIGABYTE P35 DS3 האובר מופעל ומכובה מתוך הביוס …
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הצלחתי להגיע ל 3 מגה הרץ: דגם המעבד:AMD Athlon 4400+ דגם לוח-אם:epox mf-4 דגם זכרונות:kingston 3g 667 תדר מעבד :2300 @ 3000 תדר FSB : 200 @ 261 תדר זכרונות :667 מתח מעבד :1.55 מתח זכרונות :2.0 מכפלה:11.5 תמונה אחרי מבחן יציבות של שעה ב OCCT: המתח בתוכנה לא נכון מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי הוא כדלקמן: מארז antec p182 מעבד q9450 לוח asus p5e קירור למעבד ללא מאוורר thermallight ultra 120 אני משתמש בתוכנה של אסוס שבאה עם הלוח אם (הורדתי את הגרסא הכי חדשה מהרשת) לקריאת הטמפרטורות ואני מקבל את הטמפרטורות הבאות במנוחה מעבד 18 מעלות. לוח 40 מעלות. מילא שזה נראה לי הזוי שהמעבד יהיה ב 18 מעלות זה נראה לי מממש חם מדי שהלוח יהיה ב 40 מעלות. המערכת רצה ללא המהרה כלל. רעיונות מה יכול לגרום ללוח להיות כזה לוהט? אלי התוכנה דפוקה?
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
עשיתי כבלים מגולגלים ואני רוצה לצבוע אותם שיזהרו אני לא יודע איך אולי אזשהוא מדריך או טיפ
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
1. כשטיילתי לי בביוס הייתי צריך לעשות enable לאיזה אפשרות כדי שאני יתחיל להתעסק עם הבאס. אחרי שעשיתי enable יש אפשרות שקוראים לה CPU host frequncy, את זה משנים? וברגע שאני משנה את זה אז בטור שכתוב memory frequency הבאס גם עולה מ-333 למעלה. זה צריך להיות ככה? ואיך קוראים לנעילת PCI ו-AGP בביוס? 2. בתוכנה פריים 95 יש שם self test ו-torture test? מה זה כל אחת? ואתה מה להריץ?
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-