אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי את המאוורר הזה:120mm Scythe S-FLEX SFF21E מKSP http://www.scythe-usa.com/product/acc/002/sflex_detail.html המאוורר שקט במיוחד 49.0CFM ו 1200 RPM לא שומעים אותו בכלל שמתי אותו מאחורה שיוציא אוויר מהמארז הבעיה היא שנראה לי שהוא לא מספיק חזק כלומר לא יוצא מספיק אוויר החוצה ולכן המארז מתחמם לכן נראה לי שאני יעביר אותו לקידמת המארז ואקנה מאוורר חזק יותר שיוציא אוויר השאלה היא איזה מאוורר כדאי לקחת שיהיה יותר חזק (יוציא יותר אוויר) אך לא ירעיש?
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד lenovo ישן בערך בן 3, מעבד dual core2 1.66 Mhz, עם 1 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך מובנה של אינטל intel950 עם 128 mb זיכרון. מחפש תוכנה (אם קיים בכלל) שאיתה אוכל לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך. כדרך אגב: נכנסתי לביוס אבל משום מה רק ההגדרות הבסיסיות (כגון הסדר בוט של הכוננים והשעון של המחשב) מופיעים שם. רעיונות?? תודה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח.. בקצרה, קניתי לפני שנה כרטיס 8800GT מקיאספי, שבוע לפני סיום האחריות, התקלקל הכרטיס, אחרי מריבות עם קיאספי נתנו לי את הכרטיס HD4850 512MB SAPPHIRE. ..והם אמרו לי שאין לי אחריות עליו (כלומר רק לבדוק שבוע שאכן הכרטיס מסך תקין וזהו). אז הכרטיס מסך אכן היה תקין חודש בדקתי(שיחקתי במשחקים קרייסיס שעה, קול אוףדיוטי ושאר ירקות. עשיתי בדיקות יציבות וכו'. .. ובגלל שהוא מתחמם בצורות מטורפות..100 מעלות בקרייסיס ומאמץ וכדומה, ומרעיש כמו סילון. החלטתי לרכוש אחרי התייעצות כאן את הS1 ACCELERO ושמתי אותו על הכרטיס מסך שלי עם מאורר 120ממ. נכון לעכשיו במנוחה הכרטיס בד"כ 40 (היום חם במיוחד אז זה 45). במאמץ, הוא מגיע לאזור ה80, אבל המהירות של המואורר קבועה ואיני שומע אותו. …
-
- 13 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי SPARKLE 8800GT 512MB עם המפרט בצד... הכרטיס הוא עם הקירור החדש ז"א עם המאוורר הגדול יותר הוא מגיע במנוחה עם מאוורר על 100% למינימום 55 מעלות ובמאמץ גם עם מאוורר על 100% מגיע בד"כ לסביבות ה 79- 80 אבל קרה לי היום שהשארתי את קרייסיס פתוח לאיזה 5 שעות בלי לשחק (ז"א רק בתפריט) ושיצאתי הוא היה על 96 מעלות!!! זה נראה לי מאוד מוזר אם זה קשור המסך שלי מחובר ב VGA כי הוא ישן ואין לו DVI. והטמפ' ירדו רק באיזה מעלה או 2 אחרי שהוספתי מתחתיו מאוורר 80 פעם עשיתי לו OC לבערך 720 ללליבה ו 1010 לזכרון אבל אחרי זה הורדתי... כדי לבדוק טמפ' אני משתמש ב RIVATUNER זה קשור? ובמארז שלי אין מאווררים בכלל, האם זה יכול כ"כ להשפיע??? אם אשדרג מהמארז הג'נרי שלי לסאגיטה 2 נגיד יהייה שיפור משמעות…
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
טוב אז בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את המערכת שלי מדנג'ר דן(קירור למעבד+לכ.מסך)...יש לי כמה שאלות לגבי ההרכבה שלה 1. אין לי ממש מקום לתקוע את כל המערכת בתוך המארז, האם עצם העובדה שהמערכת תהיה מחוץ למארז תשפיע על הביצועים?(הרי למרות הכל vצינורות יהיה מרחק גדול יותר לעבור) 2. קיבלתי מהם צינור אחד גדול, וממנו אני אמור לחתוך את הצינורות, עכשיו, באיזה תצורה עדיף לי להשתמש זאת, בה יש חיבור ישיר בין המעבד לכרטיס מסך: או זאת, בה יש שימוש במפצלים לצינורות שקיבלתי עם ההזמנה
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מפרט: amd2000 xp 7vrxp 1.1 xtreme ddr 256 333 pc2700 asus ge force ti 200 64 mga העלת מתח ראוי לציין ב10 אחוז העלתי את הליבה של הכרטיס מסך מ175 ל210 ואת הזיכרון מ400 ל490 קיבלתי ב3dmark לפני האובר קלוק 7200 ולאחר אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד יחדיו ללא תקיעות קיבלתי 8764 רציתי לשאול ולדעת האם זה הפרש ששוה בכלל את כל האובר קלוק הזה אני עובד עם וולקנו 7+ על מהירות הכי נמוכה מעבד ב54 מעלות במאמץ וללא מאמץ 49 והשאלה השניה שלי היא מדוע אני יכול להגיע רק ל210 ליבה ולא לעבור את זה מעבר לזה ישנן נקודות על המסך אומנם אין לי קרור נוסף אבל עדיין זה הפרש של כולה 35 מגה הרץ..
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
ברצוני לקנות בקר למהירות המאווררים שיהיה איכותי יפה ועים חיישני חום? מה אתם ממליצים? ואיזה חברה טובה בתחום זה? מה עלי לבדוק לפני שאני קונה בקר? שאלה נוספת...ממה שהבנתי חלק מהבקרים לא תומכים במאווררים שהם 10 וואט ומעלה מה זאת אומרת? ואיזה בקרים תומכים ב10 וואט ומעלה? בתודה. ??? ???
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מחפש מקסימום עוצמה + שקט , ממש שקט המארז שלי 690 C ואני צריך 2 של 140 למעלה את הקדמי לא מספיק חזק וגם אותו אני צריך להחליף 120, ועוד אחד מהצד אין הגבלה לתקציב דגש על שקט אבל שלא יהיה חלש כמו המאווררים המקוריים של המארז
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר בבקשה שלב אחרי שלב איך מעדכנים את הביוס של gigabyte 965 s3??
-
- 19 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, כרגע רכשתי לעצמי גוף קירור חדש למעבד ואני רוצה להתקינו. קראתי את המדריך, ובשביל להסיר את המשחה הטרמית הקיימת אני צריך להשתמש ב 70 אחוז אלכוהול. עכשיו אין לי. אבל יש לי מדלל צבע של טמבור. השאלה היא אם זה לא חזק מידי ויכול להרוס את המעבד? תודה מראש..
-
- 14 תגובות
- 942 צפיות
-
-
בקיצור יש לי פנטיום 4 , 3 GHZ (478) והוא מתחמם הרבה -החלפתי תקירור למעבד ל- Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED כמו שהמלצתם לי - וזה העדיין מתחמם מה כדאי כבר לעשות ?? ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הוא יתאים לי למערכת? AXP 2500 EPOX 8RDA RADEON 9600 PRO
-
- 12 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי ASUS P4S533 ו P4 - 2GHz לפעמים המחשב נדלק לי אם אזהרה שיש בעיה ב HARDWARE MONITOR וראיתי שמהירות המאורר על מהעבד יורדת פתאום ל 1500~. מה יכול לגרום לכך אין חוטים שמפריעים לו לעבוד.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור ל 6800GS GIGABYTE תמליצו לי על קירור טוב ושקט. *אני עושה OC* תקציב 200 -250.
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
היי, האם שווה לנסות להמהיר את המחשב הנוכחי שלי ? להלן המפרט בקצרה, הועתק מתוך דו"ח של CPU-Z. אני מניח שזה מידע חלקי מדי מכדי לענות בבירור, רציתי תחילה לברר באופן עקרוני. מעבד Intel E8400 Wolfdale עם קירור סטוק. לוח אם MSI MS-7366 Northbridge NVIDIA GeForce 7100 rev. A2 Southbridge NVIDIA nForce 630i rev. A2 זכרון: 1 GB של קינגסטון + 2GB של Mushkin, שניהם DDR2. כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7600 GS. ספק כוח Ever-power 400W. תודה.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי, במקרה,שזה נעשה ע"י טכנאי המעבדה ברשת המחשבים,שבה קניתי את המחשב - האם זה כרוך בתשלום (בכמה ש"ח מדובר בערך) והאם זה מבטל את האחריות על חלקי המחשב;במקרה של תקלה? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
סיימתי היום לעשות מוד קטן למחשב שלי זה לקחת משהו כמו 4 שעות (להתחשב בעובדה שזאת פעם ראשונה שלי זה בסדר) מה שעשיתי זה פשוט הפכתי את כבלי ה IDE שלי ועשיתי אותם עגולים עטפתי באיסולירבנד ירוק ועכשיו זה נראה בהחלט מגניב מפנים גם שניתי את המיקום של המאווררים שלי היו לי מאוורר של אנרמקס (80 מ"מ) מול הכונן קשיח שמאחורה הוא חסום ועוד מאורר זול אחד מתחתיו שמאחוריו הוא גם היה חסום אז פתחתי מאחורה מקום לאנרמקס, סובבתי את החוגה שיהיה על המהירות הכי גבוהה, וקשרתי אותו באזיקונים (היה קצת מסובך וגם נחתכתי קצת) והוא עושה רעש כמו של טרקטור את המאוור הזול שמתי איפושהו במארז (לפני הכונן הקשיח במקום לפניו בשביל שיהיה לו מקום לקרר את המארז והאוויר שיוצא יהיה כלוא שם במקום שהוא לא יכול להזיק רצ…
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לפני חודש קניתי את המאוורר הזה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=TBF-B12-E1&other_title=+TBF-B12-E1+Tri-Blade%20System%20Fan בחנות הוא נראה רציני אבל אני לא מרגיש שהוא מוציא הרבה אוויר... יכול ליהיות שזה בגלל הגריל או שהמאוורר עצמו פשוט לא שווה כלום?
-
- 15 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לפני... אחרי.. וכל זה בעזרת שימון מאוורר שחזר לחיים בקידמת המארז והוספת מאוורר ששומן לסוף המארז מתחת לספק ;D ;D
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
עריכה: -------------------------------------------------------------------- ציטוט של: domiel ב אתמול בשעה 21:34:56 לדעתי פשוט תקנה סילטניום ב550 שקל תוסיף לזה סוניק ויש לך ספק+מארז+קירור למעבד שקט. סילטניום: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=430 סוניק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3031 רעיון גאוני! עכשיו, זה מתאים ללוח שלי? ASUS P4P800SE ואיזה מבינהם הכי כדי? את ה-550 (t2) ש"ח נכון? הוא באמת כזה שקט? תודה מראש. זאת השאלה, אל תתיחסו לכל השאר, זה כבר פאסה. .swg _________________________________________________ המחשב שלי מרעיש מאד וברצוני להשתיק אותו. אז בלי להרחיב יותר מדי, הנה: ליבת פרסקוט P4, ספק- לא ידוע- L&C או משהו כזה, מאוורר קידמי(מע…
-
- 14 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי בערך 1000 ש"ח ואני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב יש לי פה כמה אופציות תגידו לי אם כד וגם תגידו לי איזה הכי טוב ל OC ושיצא ממנו מצשהו טובי: Albatron PCX6600GT 128 MB Asus Extreme N6600/TD 256 MB Gigabyte GeForce PCX 6600GT 128 MB Gigabyte GeForce PCX 6600GT 128 MB + VIVO Gigabyte GeForce PCX 6600GT 256 MB Gigabyte GeForce PCX 6800 256 MB(אולי) Leadtek PCX6600GT Extreme 128 MB Leadtek PCX6800 256 MB תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Xigmatek-Tituli-D1612-Air-Cooling-System-/360451387181?pt=UK_Computing_LaptopAccess_RL&hash=item53ec93af2d
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי את המארז 3D Aurora עכשיו יצא לי לראות שהמאוררים האוחרים שלו מסתובבים במהירות של 800-900 RPM ורציתי לדעת האם זה תקין. ועוד משהו, יש לי רשת בצד המארז ואני הבנתי שהיא מאוד מועילה כשיש לחץ טוב במארז, אבל אני לא בטוח שיש לחץ במארז שלי. (הכוונה שאוורי יוצא החוצה במהירות ונשאב קדימה דרך הרשת) מישהו יכול עזור לי? האם להחליף מאוררים? תודה מראש,
-
- 13 תגובות
- 942 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=02dfeb7e7c4d1186334ee3764a18186e&threadid=23128&perpage=25&pagenumber=3
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם,ברצוני לרכוש קירור למעבד הנ"ל,תקציב כ 100 +-,חורג בהתאם ליחס עלות תועלת.. OC כ 3GHZ אולי יותר קצת,תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-