אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב פנטיום 4, 2 ג'יגה (למידע נוסף נא לפנות למפרט ) ברגע זה, המעבד שלי עומד על 53 מעלות (וזה אחרי שעשיתי עיגול חוטים, פיניתי מקום והוספתי עוד מאורר שיקרר את המערכת... אני רוצה להחליף את המאורר הארור הזה שמקבלים על מעבדי אינטל המקורים, במאורר יותר טוב, כזה שיוריד לי את הטמפ' של המעבד לבערך 35... טילתי קצת באתרים, קראתי שאלות של אנשים בפורום, והגעתי למסקנה אחת... יש יותר מדי מאוררים בשוק מה אני עושה? לפי מה בוחרים מאורר? כמה רעש זה "בלתי נסבל" 45? 60? או אולי כבר 30 זה מציק בטירוף? לפי מה קובעים את זה? (מישוה אולי יכול לעשות לי השוואה, שאני אדע מה זה רעש מסויים?) של איזו חברה כדי ללכת? מה זה ולקנו 6? 7? ואם בכלל שווה להשקיע אולי ב 9 (ראיתי באתר של החבר Tt משהו…
-
- 14 תגובות
- 969 צפיות
-
-
טוב אני מתכנן לעשות מסך LCD למערז קראתי את המדריך באתר וכמו שהבנתי הכי קל זה להלחים אותו לקבל מדפסת.....הדבר שלא הבנתי זה איך אני אמור לגלות איזה קבל שייך לאיזה פין בחיבור? ??? ודבר שני אני ישמח אם תוכלו להביא לי קישורים נוספים למדריכים של LCD שאני יוכל לקבל עוד מידע........
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הטמפרטורות מופיעות גם בAIDA64, Eeverest Ultimate וגם ב CoreTemp זמן מנוחה. המערכת: מעבד I5 3470 מארז CoolerMaster StormStryker קירור מעבד: Antec Kuhler H2O 620 האם זה הגיוני למערכת קירור כזו?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש ורציתי לדעת על האפשרויות שיש עם ה-4200. אני מביא מחול את ה-GEFORCE4200 של GAINWARD ורציתי לדעת האם זה כדאי וכמה הוא יעלה לי בארצות הברית? והאם המאורר שיש עליו הוא מספיק טוב ל-OC? תודה
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
העלו לי בחנות את הmultiplier והמעבד רץ עכשיו על 3.6GHZ.. יש לי את הקירור: XIGMATEK Achilles S1284C האם אפשר וכדאי לסחוט עוד?
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי קירור למעבד arctic cooling freezer 13 co והוא בא עם משחה טרמית קשה מרוחה מראש על אזור החיבור עם המעבד. בנוסף קניתי בעבר משחה טרמית arctic MX-4. רציתי לשאול האם יש טעם להחליף את המשחה שבאה מראש עם המעבד, במשחה הזו- מטעמי טריות ואיכות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Xigmatek-Tituli-D1612-Air-Cooling-System-/360451387181?pt=UK_Computing_LaptopAccess_RL&hash=item53ec93af2d
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי את המארז 3D Aurora עכשיו יצא לי לראות שהמאוררים האוחרים שלו מסתובבים במהירות של 800-900 RPM ורציתי לדעת האם זה תקין. ועוד משהו, יש לי רשת בצד המארז ואני הבנתי שהיא מאוד מועילה כשיש לחץ טוב במארז, אבל אני לא בטוח שיש לחץ במארז שלי. (הכוונה שאוורי יוצא החוצה במהירות ונשאב קדימה דרך הרשת) מישהו יכול עזור לי? האם להחליף מאוררים? תודה מראש,
-
- 13 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום אני רוצה המלצה שלכם לקירורים לא הצלחתי להגיע למסקנה טובה בסטיקי המפרט שלי פה בצד יש לי מארז NZXT GUARDIAL 921 שהגיעו איתו 3 מאווררים 12 ס"מ שהם לא ממש חזקים רציתי להחליף אותם למשו אחר אגב קניתי עוד מאוורר Scythe Gentle Typhoon והצלחתי איך שהוא להכניס אותו בתוך המארז כי אין מקום בשיט והאיוורור במארז לא משו רציתי המלצה ממכם ל 2 מאווררים 12 ס"מ בסגנון Scythe Gentle Typhoon אבל שיש להם לדים כחולים אגב הכרטיס מסך שלי פולט כמות לא קטנה של חום ( במאמץ ) בקשר למעבד יש לי Q6600 ואני רוצה לעשות לו OC גבוה הגעתי איתו מ 2.4 ל 3 ועדיין לא בזכות הקירור שקניתי אלא המאוורר ששמתי במארז אני רוצה להגיע איתו לכיוון ה 3.6 + יש לי קירור למעבד Thermaltake Blue Orb 2 והוא לא הכי טוב ... ר…
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, יש לי P4 640 3.2 GHZ,והוא מגיע לטמפרטורה מטורפת של 62 מעלות במאמץ. אני רוצה לקנות את הזלמן 9500 החדש, אבל לפני כן אני רוצה לשאול כמה שאלות: א. האם הוא יותר טוב מהביג טייפון? ב. האם ההתקנה שלו קלה, כלומר לא צריך להוציא את לוח האם? נ.ב- יש לי זכרונות של חברת CEON האלמונית (4-4-4-12)- יש מצב שאני אצליח להגיע איתם באוברקלוק ל-4 GHZ, או שאף אחד לא יודע ואני צריך לעשות ניסוי וטעייה? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 969 צפיות
-
-
ראשית שלום לכולם. הוספתי דיסק קשיח (SATA), למחשב כמו כן ניקיתי קצת אבק מכל האזורים כולל פירוק של המאוורר וצלעות הקירור של המעבד לאחר הדלקה המחשב עולה לפעמים מראה את מסך הפתיחה הכחול של INTEL (גם הלוח של אינטל), ולפעמים מראה מסך DOS עם הכותרת של אינטל. לאחר שתי שניות המחשב נכבה ללא כל התראה אם אני מנסה שוב להדליק, המחשב בכלל לא מגיע לשום מסך אבל מצפצף צפצופים עולים ויורדים (כמו סירנה) ושוב נכבה לאחר שתי שניות ניסיתי לפרק ולהחזיר חלקים שונים כולל הדיסקים הקשיחים אך התופעה זהה. לאחר הפירוק עולים המסכים הכחולים או ה DOS ולאחר מכן כיבוי. ובהדלקות החוזרות רק אותם צפצופים וכיבוי. תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 969 צפיות
-
-
טוב פעם ראשונה שאני מפרסם פה הודעה כי נראה לי שיש חברה רציניים פה שיכולים באמת לעזור אז בקיצור כרגע יש לי מעבד E8600 שעומד על OC 3.9 ואני רוצה להמשיך לעלות עוד קצת הבעיה היא שהקירור שלי עכישו (arctic cooler freezer 7 ) הוא סבבה אבל הוא לא בדיוק סוחב .. זאת אומרת המעבד מגיע ל 75 מעלות במאמץ ועוד בקיץ שלנו זה לא טוב בכלל .. אז אני רוצה שתעזרו לי למצוא קירור טוב שיחזיק ושלא יהיה יותר מדי יקר .. ישמח עם תתיחסו
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שוחרר לפני כמה חודשים כבר: D27_TaiPan_0.1_EB_ED_Bpl_3.19_08.12.04 מבוסס על טאיפן 0.1, אבל הוא שחרר גם גרסאות מבוססות 0.2. כרגע אני על ה-D26 הפרוץ שלו, שבהחלט עזר, ואפשר לי להגיע לבאס של 250 יציב בפריים, ופוסטים עם יותר אפילו. אז מישהו ניסה את ה-D27אים? ראיתם שיפור כלשהו? אני מחפש נואשות דרך לעבור באס 250.. אני יכול להגיע לווינדוס גם ב-260, אבל פריים נותן שגיעות אחרי זמן קצר בלבד. הבעיה לא בזכרון, MemTest 86 לא מוצא שגיעות. ניסיתי כל דבר שיכלתי לחשוב עליו, אבל לא הצלחתי לייצב אותו מעל 250 מה"צ. תודה.
-
- 15 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אפתח בכך שאם הנושא לא מתאים לכאן אבקש להעבירו למקום המתאים. המחשב נקנה לפני שנה וחצי ורץ פצצה אבל יש רגעים שכבר מרגישים שקשה לו (GTA4 לדוגמה, אני יודע שהמשחק בעייתי בפני עצמו, אבל שמעתי שמעבד 3GHZ יעשה הבדל). אני לא אוברקלוקר, אבל ניסיתי להמהיר אותו דרך הביוס בעזרת מדריכים מכאן ומרחבי הרשת. אני פחדן מישהו יכול אולי לעזור לי באילו הגדרות כדאי לי להשתמש או שבכלל עדיף כבר להחליף מעבד? הקירור שברשותי לדעתכם יאפשר אוברקלוק משמעותי? אם יש עוד גורמים שישפיעו אשמח לשמוע הצעות. הדבר היחידי ששיניתי מאז שנקנה המחשב הוא הכרטיס מסך שהיה 8800GTS 320MB OC של MSI. מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6420, 2133 MHz (8 x …
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אתל'ון אקס-פי 1600/1700? חשוב שיהיה אותו בזיג-זג או פנדה תודה
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני עומד לקנות בימים הקרובים מחשב חדש. אני קונה אותו בחלקים ומרכיב אותו אצל טכנאי שקרוב למקום מגורי כדי שיהיה לי למי לפנות במקרה של תקלה.. עכשיו אני צריך לדעת מה לעשות בקשר למאוורר למעבד... האם המעבד מגיע עם מאורר ? האם אני חיב מאוורר (בהנחנה שאני משתמש במארז ENERMAX FS-710-B) האם בלי קשר למארז אני חיב מאוורר למחשב.. שכחתי לציין המעבד הוא מעבד אינטל פנטיום 4 2.4 GHrz ב533 MHrz FSB. אשמח אם תוכלו להגיב בהקדם.
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני מחפש ומחפש ולא מוצא איפה אפשר לקנות את smartfan 2 thermaltake ראיתי את זה אצל מודינג בגלרייה
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי, אני עשיתי OC לE6300 שלי מ1.86 ל2.3 ואני לא בטוח איזה תדר אני אמור לשים בזכרונות.(הזכרונות הם הזכרונות שבמפרט בצד) אני מצרף תמונות. זה עכשיו על 533 כמו שאתם רואים. אני לא יודע אם לשים על By SPD, כלומר, 1:1 או לשים על DDR2 800 אולי (2:3) אז על מה לשים? נ.ב, זה בסדר שהטמפ' של המעבד שלי היא 42 במנוחה +- (2 הליבות)? מה הטמפ' מקס' המומלצת למעבד שלי? עוד משהו מוזר הוא שבאוורסט הוא כותב לי שהטמפ' של המעבד היא 29 אבל של ליבה מספר 1 42 וליבה מספר 2 40. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
זה המאוורר הכי גדול שיש לי במארז והוא מרעיש בצורה מטורפת. הוא מחובר לחיבור ה-CHA_FAN. כפי שאתם רואים בתמונה הוא מסתובב בסביבות 2220 שזה מהר איך אפשר להוריד אותו? ניסיתי עם התוכנה SPEEDFAN לא עוזר ולא מגיב שם בכלל , ניסיתי דרך הביוס לבטל אותו יש לי אופציה לעשות IGNORE אין לי משו אחר.. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני מחפש זכרון טוב שלא ידרוש הרבה מתח על מנת להשיג ביצועים טובים(בוא נגיד מקס 2.85) איך הMushkin Redline XP4000 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146390R
-
- 14 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני חייב לקנות case fun דחוף לפני שהמחשב שלי עולה באש... אין לי נסיון קודם עם קירור מארז ואין לי מושג מה לקנות ראיתי באחד החנויות Antec 80mm LED Fan ממש מגניב עם צבעים ובלאגנים, האם כדאי לקנות אותו? הוא שווה משהו? ואם אני קונה אותו אז אני צריך לקנות גריל בניפרד או שלא צריך? איזה מאוורר כדאי לקנות בכלל? איזה גודל? מחכה לתשובות מהר, תודה.
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי, האם שווה לנסות להמהיר את המחשב הנוכחי שלי ? להלן המפרט בקצרה, הועתק מתוך דו"ח של CPU-Z. אני מניח שזה מידע חלקי מדי מכדי לענות בבירור, רציתי תחילה לברר באופן עקרוני. מעבד Intel E8400 Wolfdale עם קירור סטוק. לוח אם MSI MS-7366 Northbridge NVIDIA GeForce 7100 rev. A2 Southbridge NVIDIA nForce 630i rev. A2 זכרון: 1 GB של קינגסטון + 2GB של Mushkin, שניהם DDR2. כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7600 GS. ספק כוח Ever-power 400W. תודה.
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי יושב בתוך מין תא שסגור מ 3 כיוונים (כמו ארון קטן מתחת לשולחן). בחלק האחורי יש שני חורים בערך בקוטר 8 ס"מ בשביל העברת כבלים, משם גם ניכנס ויוצא אוויר. נכון להיום למחשב יש שני מאווררים, אחד מאחור שמכניס אוויר ואחד מלפנים שמוציא אוויר. הטמפ' עבודה של המעבד היא בערך 48 מעלות והוא עולה ל55 בלי הרבה מאמץ... בקיץ תחת עומס עבודה, הלוח אם מתחיל לצפצף כתוצאה מחום יתר. אני רוצה להוסיף לארון שלו שני מאווררים שיצרו סירקולציה של אוויר וע"י כך יתנו לו טמפ' סביבה נמוכה יותר וגם אוויר קר יותר שיוכנס לתוך המחשב. השאלה היא האם אני יכול לקנות מאווררים כמו של המחשב ופשוט לחבר אותם לשנאי 12V רגיל באופן קבוע? האם יש להשיג מאווררים שפועלים ישירות על חשמל 220? כל הוספות ורעיו…
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
ההודעה על האוברקלוק והקירור בסלרון שלי, בעמוד השני, הודעה חמישית בערך , תודה ההודעה המקורית: ------------------ אני מחפש מעבד לאובר קלוקינג לא משהו מוגזם מעבדי 1.7 עד 2.5 AMD\INTEL הבנתי שיש למשל לפנטיום כל מיני דגמים 2.4C וכאלה דברים.. ולמעבדי AMD יש את ה ברטון ו"טי-ברד" מה הכי מומלץ מה ההבדלים בניהם וכמובן איזה לוח לAMD\INTEL הכי מומלץ לאובר קלוקינג אה כן.. וזכרונות (400)
-
- 14 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אתמול סיימתי להרכיב מחשב חדש, i5 2500K עם קירור מים של אנטק (קולר 620). שאני בודק את הטמפרטורה של המעבד בשתי תוכנות שונות ובביוס אני מקבל בשתי התוכנות את אותן טמפרטורות ובביוס טמפטורה אחרת, יותר קרובה למה שאמור להיות שזה 30 מעלות ב IDLE. CORE TEMP ו SPEEDFAN מראות נתונים זהים על ארבעת הליבות והטמפרטורות נעות בין 40 ל- 44 מעלות. בביוס זה לא מראה כל ליבה בנפרד אבל הטמפרטורה נעה בין 30 ל- 32 מעלות. בקיצור, אני לא בטוח על מה להסתמך פה ולמה זה מציג ככה והשני ההפך... אני רק אתן הערה קטנה, במקום המאורר שבא עם הקולר 620 שמתי מאוורר אחר, זהה, אותו חיבור אותו הכל. אני שוקל כמובן לנסות עם המאורר המקורי שבא עם זה אבל אני עדיין לא מבין למה יש הבדלים בין התוכנות והביוס. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-