אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
לפי מה שהבנתי הציפ'ים האלה (שנמצאים לדוגמא בקורסאר או בקינגסטון הייפר איקס) פשוט לא מאפשרים להעלות מעל ל255, אם אני לא טועה גם ב- sync וגם ב -async. עד עכשיו תכננתי ללכת על 2.6C ועל Corsair XMS3500, אבל כנראה אני אאלץ לבחור בזכרונות אחרים.. בכל אופן אם מישהו נתקל במחסום אני אשמח לשמוע
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ברשותי מאוורר 40ממ ואני רוצה לחבר אותו על הצ'יפסט שלי שעליו יש קירור פסיבי. את המאורר אני רוצה לשים על הגוף קירור הפסיבי שיש על הצ'יפסט. למאוורר יש חיבור של שקע בעל שני חורים ששימש קודם לכן כמאוורר לכרטיס מסך. איך אני אמור לחבר את המאוורר ללוח אם? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בקרוב מאוד הול ליקנות מחשב חדש עם המעבד Q9450 אני לא יעשה לו OC בהתחלה האים יש קירור טוב שעושה את העבודה שלו לשהמעבד לא היה תנור תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע את המקלדת בדרך הבטוחה ביותר למישהו יש מדריך? עדיף עם כמה שיותר תמונות
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן! אני בחיים לא ביצעתי אוברקלוק ואני רוצה לנסות ויש לי כמה שאלות. קודם כל- האם שווה לי לבצע אוברקלוק למעבד Intel Celeron 1.6GHZ? במידה שזה יהיה מועיל ושווה, לכמה אפשר להגיע בלי להשתמש בקירור? (במצב הנוכחי הוא על 40 מעלות בערך) במידה ולא שווה- האם שווה לעשות על מעבד פנטיום 4 בתדר 1.6GHZ? ושוב, לכמה ניתן להגיע ללא קירור? ועכשיו כמה שאלות: 1) במידה ואחליט לבצע אוברקלוק והמעבד יתחמם יתר על המידה. הוא יכול להישרף? להנזק? או שהמחשב מתכבה ואפשר להחזיר חזרה למצב המקורי? 2) עד כמה מעלות בערך אפשר להגיע ללא קירור? מה המקסימום שאפשר? 3) כמה בערך עולה קירור אוויר והאם הוא בכלל שווה ת'כסף? זהו בינתיים, תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני קונה מעבד 630 של אינטל מ KSP, עכשיו זה לא בא בקופסה עם המאוורר האורגינלי, והם מביאים מעבד של חברת SPEEZE, אני לא זוכר בדיוק את הדגם, אני חושב שזה הדגם הזה http://www.speeze.com/v2/cpu_coolers_p4_v2.asp?socket=3 או משהו אחר שלהם, בכל אופן רציתי לדעת מה יותר טוב, המאוורר סטוק, או הספיז הזה ? ואיך המאווררים שלהם ? שקטים ? ומה עדיף משחה תרמית או מדבקה תרמית ? (וגם מה יחזיק יותר זמן)
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה זה כרטיס פיתוח הבנתי שזה משהו שמשהו שיושב בPCI ובישנים דSIAA או הסלוט הישן ששככתי איך הוא ניקרא. שאלתי השניה היא באיזו שפה מתכנתים את הכרטיס פיתוח בתודה דניאל נורמן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברי פורום נכבדים, יש לי מחשב באוטו (carpc) מבוסס אטום ION מבית אסוס. הקירור לא מספק, היות והמחשב ממוקם בתא כפפות וזרימת האוויר אפסית. ללא תוספת מאורר 60מ"מ על ההיטסינק המקורי המחשב מגיע ל 90 מעלות במאמץ ונתקע. הוספתי מאורר 60 מ"מ והמחשב עומד על כ 60 מעלות במאמץ - חשוב לציין שאין קראית טמפ' לION אלא רק למעבד ואני סבור הION חם יותר. המחשב מחובר באמצעות ספק M4, שהוא ספק ייעודי למחשבי רכב לM4 מחובר המחשב, כונן SSD, כ 10 USBים (GPS, DVB-T, מצלמת אינטרנט, המגע של המסך ועוד), כמו כן המסך מדגם ליליפוט 629GL מחובר לספק וכן עוד 3 מאוררי 120 מ"מ, 2 40 מ"מ ואחד 60 מ"מ. אני רוצה לקרר את המחשב באמצעות פלטות פלטייר חלשות, של 60-90W, היות ואני מוגבל בגובה וכי לא מצאתי קירור פאסיבי …
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל לעשות אוברקלוק, ואני מחפש תוכנות לשנות את השעונים של המעבד. בבאיוס שלי אין שום דרך לשנות אותם (לפחות לא שמצאתי) ואני חושב שזה משום שיש לי לוח אם ישן (intel D850GB) יש לי penium 4 1.5ghz 256samsung RDRAM gforce 4 ti 4200 (לא שזה משנה......) למרות שאין לי שום מאווררים במארז ( דבר שגיליתי רק היום חחחחחחח !!!) המעבד נמצא ב41 מעלות בערך, וזה נראה לי דיי בסדר.... אני לא רוצה לעשות אוברקלוק רציני רק איזה 100mhz עד 200mhz..... עוד דבר שאני צריך עזרה בו... זה מה אני משנה בשעונים ? שמעתי שאי אפשר לשנות את המכפלה, שאצלי היא 15... אז מה אני אמור לשנות? תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ראיתי שמוכרים כיום יחסית בזול (250-300 ש"ח) מקררים קטנים עם חיבור 12v. מה דעתכם המלומדת על להוציא מכזה את מערכת הקירור ולהתקין במארז? לא בטוח אם זה גז, פלטייה או איש קטן עם נפנף כי לא פירקתי אבל זה 1. מוציא את החום מאחורה עם מאוורר 80; 2. לוקח 80 וואט. הכוונה היא לא להצמיד למעבד/כרטיס מסך/תנור עם חיבור PCI אלא לעשות חיים קלים לקירור אוויר על CFM חלש.
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קיבלתי מאוורר מחבר שלי של 90mm. יש לו שני חוטים, אחד אדום אחד שחור. למה אני מחבר את החוטים??
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי במחשב חדש: intel i5 760 עם קירור AC freezer 7 pro rev 2 לוח אם GIGABYTE GA-P55M-UD2 שני מאווררים במארז: SCYTHE S-FLEX 1200 rpm, אחד קדמי מכניס אויר, ואחד אחורי מוציא אויר. ספק כוח Seasonic S12II 520W כרטיס מסך 9600GT יש לי שתי בעיות / שאלות: נראה שהמאוורר הקידמי מכניס יותר אויר מאשר מה שהאחורי מוציא (אני שם את היד ומרגיש אויר מהמאוורר הקידמי אבל בקושי מהאחורי). חשבתי ש-1200rpm אומר שהם תמיד מסתובבים במהירות הזו. יכול להיות שהקדמי מסתובב מהר יותר מהאחורי? זה תקין? אני רואה שהאחורי מחובר אל לוח האם, אבל לא ראיתי איך הקידמי מחובר, אז אולי הוא מחובר ישירות לספק. האם המערכת מחליטה לבד להוריד את מהירות המאוורר ע"פ הטמפ'? (אם כן, זה יכול להסביר למה הקידמי מסתובב מ…
-
- 17 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות 6600 ולוח איכותי למדיי לא סגור עדיין על איזה אני מתלבט על ביצוע OC וחשבתי שאם יש תוספת ביצועים חינם דבילי לא לעשות אז השאלות שלי הם אלו: אני חושב לקנות זכרונות 667 והcנתי שהכי טוב זה יחס של 1:1 אז אם אני מעלה באס ל 333 הזכרונות יעבדו על 667 ביחס של 1:1 ולא תהיה בעיה או שאני צריך לעשות משהו נוסף חוץ מהעלאת הבאס? האם אני אצטרך לעלות מתחים? אין לי מושג בזה מעולם לא עשיתי רק קראתי כאן ומדריך נחמד שפורסם כאן בעבר נ.ב קצת מוזר וחבל שבפורום מקצועי ואיכותי כמו כאן שמתמחה ב OC אין נעוץ הסבר לשלבים הראשונים
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אז ככה השבוע אני מביא: Accelero S1 Rev. 2 +2 מאוררים 120 רציתי לדעת איך הסינקים שלהם היה לי את הטווין טורבו ac והסינקים הדבק שלהם לא טוב והחזרתי את זהל חנות.
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
איזה קירור יתן ביצועים יותר טובים?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לא מבין מה נכון כבר, קראתי מיליון מאמרים ודיונים ולא מבין מה טוב ומה לא. אני עם 6600 עם OC קטן ל-333 הטמפרטורה במאמץ היא 62 מעלות עם זלמן 7700CU המתח של המעבד- מה האמיתי לעזזל? בביוס בחרתי 1.225 CORETEMP מראה 1.325 CPUZ מראה 1.178 מה נכון מכל זה? והטמפרטורה נראית לי גבוהה ביחס לזה שהיה לי פעם BADAXE2 של אינטל ושם הוא הראה לי 41 מעלות במאמץ בOC המסכן הזה! אז כל חיישן של כל לוח מראה מה שבא לו? מדובר באותה מערכת בדיוק רק הלוח הוחלף ל-P5BDELUXE באינטל, היה לי IDLE של 31 מעלות!!!! עכשיו אני IDLE של 52 בממוצע. מה דפוק כאן?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
קירור אוויר בלבד, לא משנה כמה הוא עולה. ביצועי אוברקלוק לא כל כך משנים - העיקר שיהיה שקט. תודה.
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני צריך מארז זול למודינג ואני רוצה לעשות לו חלון ולהוסיף מאווררים אתם יכולים להמליץ לי על משהו כמה שיותר זול איך זה? http://www.pch.co.il/docs/pd-1691925658.htm אני יכול לאיכשהו להוריד לו את הצבע הסגול הזה מקדימה? אתם יכולים להמליץ לי על מארז למודינג? לבן. ושייהיו לו יציאות של מאווררים מאחורה עדיף 2 יציאות
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אז ככה איזה קירור הכי טוב למעבד אתם ממליצים ב 200-300 ש"ח? ולגבי בחירת הקירור אני קונה את הE4400 ומתכוון לעשות לו OC....
-
- 3 תגובות
- 439 צפיות
-
-
טוב אני מביא לכם תמונות סודוית מבפנים של מחשבי הקט וקימבנטי כל מיני מאווררים אחרי שאתמול אמרשתי שלשום מאוורר אצלי אין חור מי שזוכר. טוב הקיצר אני רוצה שתגידו לי איפה לעשות והאם מה שעשיתי זה טוב וזה מה שקימבנתי: טוב עכשיו תענו לי על מה ששאלתי וביקשתי תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. האם יש תוכנה או איזה אפליקציה בווינודס 7 ששולטת על מהירות המאוורר ? שאני אוכל לכוון אותו למשל באחוזים 0-100 כמה אני רוצה שיקרר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למישהי יש מושג מה השיא ? לא מזמן הייה לי Q6700 וכרגע הוא התחלף לQ9550. רציתי לדעת מה הכי גבוהה שהושג עד היוםלקירור אויר. מהסתכלות שלי ברשת ראיתי 4.1 מישהו עשה מעבר לזה? מה לגבי מתחים מומלצים ? טמפ מומלץ? אני מעריך ש1.3500 זה מתח בסדר וטמפ של 65 מאמץ זה תקין . המערכת תפעל 24/7 (לוח P45 מקסימוס 2 פורמולה , זכרונות OCZ ריפאייר , ספק 750 של קורסאייר)
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה everest לבדיקת טמפרטורת המחשב והוא כותב על המעבד שלי 5 טמפרטורות שונות: CPU 48 °C (118 °F) CPU #1 / Core #1 63 °C (145 °F) CPU #1 / Core #2 63 °C (145 °F) CPU #1 / Core #3 64 °C (147 °F) CPU #1 / Core #4 62 °C (144 °F) על מה להיסתקל בעיקר (זה במנוחה).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח הזה, והטמפ שהוחיישנים מראים לי הם מאוד גבוהות לדעתי אמרו לי שללוחות של אביט יש חיישן יותר קרוב או משהו אבל אני רוצה להשוות... בכל מקרה, לי יש P42.6C וקירור סטוק של אינטל הטמפ' שלי הם 40 בIDLE ובערך 55-60 בLOAD המאוורר של המעבד מסתובב בערך ב2350 RPM ושל הציפסט ב6000RPM (ומשום מה הוא התחיל קצת להרעיש לאחרונה...) בכל מקרה, אם מי שיש לו את הלוח הזה יוכל לרשום את הטמפ שלו, איזה מעבד יש לו ומה המהירות של המאוורר שלו זה יהיה נחמד....
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-