עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. בוקר טוב לכולם. לפני שלושה חודשים קניתי את המחשב החדש שלי שנמצא פה בצד, ומהרגע הראשון שהדלקתי אותו, התאכזבתי. לא התאכזבתי מהביצועים, אלא מהרעש... כשהדלקתי את המחשב זה נשמע כאילו התנעתי מכסחת דשא קטנה... חיפשתי במחשב שלי מאיפה הרעש, וגילתי שכמעט כולו מגיע מהכרטיס מסך, וכשמכבים את המאוורר שלו, כמעט ולא שומעים את המחשב... לא רק זה, שגם במהלך משחקים כבדים, הכרטיס הגיע לכ-95 מעלות (!), עד ששמתי על גב הכרטיס מסך מאוורר 120mm שהיה לי במארז, וככה הטמפרטורה במאמץ הגיעה "רק" ל-85 מעלות... החלטתי שנמאס לי, כי אין לי כוח לפתוח את המארז בכל פעם שאני משחק בקרייסיס ולשמוע גם את הרעש הכל כך מעצבן הזה... לפעמים שמעתי את המחשב שלי מהמטבח... קניתי לי Accelero S1 של ארקטיק קולינג ואיתו…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ha,

קודם כל, תיאור מערכת : לוח אם: Assus P5GD2 (בוצע עידכון Bios) זיכרון: 1024MB / 400MHz) Kingston DDR2) שני מודולים של 512M פרוססור: 3.4G עם גוף קירור Arctic Cooling - Freezer 7 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 128Mb PCI-E מארז: Heck tower אני חושב, עם ספק של Heck כנראה 400W ושני מאווררים דיסקים: 4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA ו2 CD מערכת הפעלה: Win XP+SP1 אני מנסה להאיץ את המחשב דרך הביוס באמצעות האופציות הסטנדרטיות ולא מצליח לעבור את ההאצה של 10%, רציתי לדעת איך משנים בביוס את המכפיל כדי להאיץ את הפרוססור. (אחר כך אני אנסה האצת זיכרונות )

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  3. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי מאוורר stealth 80mm שלהם שקניתי קצת יותר מלפני חצי שנה. והוא מרעיש כמו מטוס סילון כיום. לפי האריזה יש לו אחריות לכל החיים...פפפטטט....

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  4. אוקיי .... היום - לאחר המתנה רבה - הגיעו 2 חבילות לארצנו הקטנה - הראשונה - מ JABTECH - עם SP94, קטודות UV, ו RAM SINKS ל 9800 - תמונות בהמשך ... השנייה - מ EXCALIBERPC - הוזמן לפני שבוע בדיוק - MOBILE XP 2500 - עם סטפינג מצויין ל OC ... אבל לעניינינו - 9800PRO מקורר כהלכה ... הציוד - VGA SILENCER REV3 מזיגזג ... קיט של RAM SINKS דבק טרמי אחד פבל ! - זה החלק הכי חשוב ! להלן התוצאות !

• 40 תגובות
    • 4k צפיות
  5. Started by Pika007,

אחרי הרבה בלאגן, כזכור לכם, עם הספק שלי שעשה בעיות ויש מצב שגם דפק קצת את הלוח, מחר אני סוף סוף מסדר את כל העסק ומקבל לוח חדש- גרסת ה PLUS, וספק זמני נורמלי עד ששלי יחזור מתיקון/החלפה. צפו לביצועים באוברקלוק, והפעם גם לראות משהו, בניגוד לפעם הקודמת

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Armageddon1,

Super Silent 4 Ultra TC יש לי מעבד ישן של פנטיום 4 נורטווד 1.6 mhz כרגע יש את הקירור הרגיל של אינטל מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  7. Started by roei_b,

שלום, לכמה באס אוכל להגיע עם הBT-VX על E6750? הלוח שלי- MSI P6N-SLI תודה

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  8. העברתי את המעבד שלי מלוח ישן ללוח חדש ותוך כדי התהליך ניקיתי את המעבד מכל זכר של משחה טרמית. האם אני יכול להתקין את ההיטסינק גם ככה בלי משחה טרמית וזה אמור לעבוד בצורה תקינה או שרק עם משחה הוא יכול לעבוד טוב? כי כרגע שמתי בלי משחה והטמפרטורות מטפסות לכיוון ה80 מעלות צלסיוס. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  9. Started by Eluha,

אני עומד לפני רכישה של מע' קירור מים אז ככה: אני הולך לקרר מעבד, כרטיס מסך, צ'פסט. שאלה שלי אם כדי לעשות מע' אם לופ אחד לדוגמה: ממשאבה לרדיאטור עליון משם למעבד ולצ'פסט מצ'פסט ילך לרדיאטור אחורי וממנו לכרטיס מסך ולמיכל וחוזר למשאבה? או לעשות שתי לופים , אחד של מעבד וצ'פסט ושני של כרטיס מסך? אם יהיה לופ אחד אז אני אצתרך משאבה חזקה.....

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by uguru1969,

יש ברשותי E6600 באוברקלוק צנוע @2880 הטמפרטורות לפי התוכנה של ASUS 50C במנוחה 60C במאמץ (פריים של שעתיים) SYSTEM ב-40 מעלות המעבד מקורר בנינגה+ במארז AURORA האם זה תקין? האם התוכנה של אסוס מראה נכון הטמפרטורות ? האם יש תכנה אחרת יותר אמינה ?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  11. יש לי מאוורר 80 מ"מ שאילתרתי מספק כוח ישן ושמתי אות בגג ככה שהוא מוציא אוויר... משום מה הוא לא עושה מי יודע מה רוח כמו שאר מאווררי ה 80 מ"מ.. מישהו יודע בכללי כמה סיבובים הוא אמור לעשות?? או אולי בגלל שזה מספק כוח או משהו כזה... תודה מראש,

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by Cowerd,

יש לי את המארז Antec P160 ולוח אם dfi lanparty SLI-DR איזה גוף קירור הכי מומלץ אין הגבלת תקציב... אבל שיהיה אוויר

13. שלום, אני רוצה לחבר מאוורר מארז ישירות לספק(בעצם אין לי ברירה, בגלל סוג החיבורים), אבל אין לי כבל פנוי מהספק. אפשר להשתמש באחת מהיציאות של הסידירומים? ז"א, שהמאוורר יהיה בין הספק לסידירום(מבחינה חשמלית)?

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by norni,

יקרר אותו טוב לטמפרטורות נמוכות ? ואיך יהיה באוברקלוק ? תודה

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by AlexJ,

האתר ברוסית, אבל בכל זאת מצרף לינק: http://news.ferra.ru/hard/2008/08/09/80481/ [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  16. יש לי מעבד p3-1000 עכשיו אני עושה אוברקלוקינג ויש לי אפשרות כזאת בביוס: 133/33 - כשה אני מעלה את זה עולה המגה-הרץ עכשיו תסבירו לי מזה ה33 הזה ואמרו לי שאני צריך להעלות גם את המהירות של הזיכרון - איך אני עושה את זה????

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  17. Started by FinaLMakeRr,

שלום. דבר ראשון שאני חייב להגיד, HWZONE פורום מחשבים מספר 1! תמיד מצאתי פו תשובות בצירוף תמונות ותמיכה. שמתי לב שהמחשב ה"סוס" שלי התחיל לעבוד נורא, ה-Geforce6800GT מגיע לכמעט 120o במשחק בעל גרפיקה נמוכה מאוד. טוב אני יודע שישנם מספר בעיות שאני מתכוון לסדר אותם עכשיו, אבל הבעייה העיקרית שלי זה שאין לי מושג בדברים הללו, אז אני מקווה שהחומר המודפס יעזור לי לעבור את היום בשלום. מה שאני הולך לעשות: 1. לפרק את כל הרכיבים חוץ מלוח אם, ספק(אולי) נראה כבר שהכל יהיה בחוץ אני אתחיל לנקות את המאווררים, לשמן וכו' מקווה שזה יעזור קצת. *יש לי מאוורר אחד שמוציא אוויר ואחד שמכניס ואני חושב שאני אצטרך לקנות עוד 1-2 ולעשות חורים(אני אשלח תמונות אם יהיה ביקוש ככה אני יקבל יותר עזרה. 2. אם כב…

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  18. שלום חברים, בשעה טובה שידרגתי ל2700X + ASUS X470 PRIME PRO, יש לי בעיה קטנה, לא ניתן לשחק עם המכפלה, כל שינוי ובווינדוס רואים שהוא נינעל על X32 כלומר 3200MHZ. מה הסיבה? *הביוס מעודכן לגירסה האחרונה. זיגרונות ג.סקיל 4*2 2400MGHZ כרטיס ZOTAC 1080TI AMP-X ספק סיסוניק 620W M12. אגב, בידיוק ליפני 13 שנה קניתי את מחשב הראשון שלי של AMD ATHLON 64 3000+ :-), ועכשיו שידרגתי מi3 6100 שהיה זמני עד יציאת הRYZEN :-). תודה מראש.

19. Started by iakovl,

יש לי P3 ישן ( :'() 866 כרגע הטמפ' של המעבד היא 40C וCHASSIS 37C הקירור הוא 2 מאווררי 80 מ"מ + מאוורר שולחני בצד (מה לעשות חם) לפני כחודש החלפתי את ההיטסינק המקורי שלי בהיטסינק של AMD (נחמד וגדול עם בסיס נחושת מוברג) ויש לי כמה שאלות בנושא: 1. מה הטמפ' המקסימלית שP3 אמור להגיע אליה? 2. יש לי גם סינק אחר של AMD (אלומיניום בלבד) האם החלפה בין הסינקים תוביל לשיפור הטמפ'?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by eladh16,

אני מתלבט על איזה משחה טרמית כדי לי. מה יותר מומלץ mx2 של ארקטיק או את זה- http://www.skypc.co.il/pl_product~TR-TH-CO~18~0.htm תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by amit14,

שלום לכולם, אם אני מעוניין בקירור מאוורר צד שלישי למעבד ryzen 7 2700x, איך אני יודע מה מתאים ומספיק חזק? בהנחה שהtdp שלו הוא 105 W.. מה צריך לבדוק שהקירור מסוגל, מעבר לתושבת מתאימה? אשמח לדוגמא של מאוורר שנמכר בארץ(נתחיל מהאופציה הזולה ביותר שתעשה את העבודה אם לא מתוכנן oc) תודה מראש.

22. Started by yanive,

מפרט: מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Box לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H G41 CHIPSET זיכרון OCZ 2GB*2 DDR2 800Mhz Value Latency 5-6-6-15 מארז ThermalTake M9D Black 2x120mm Fan Blue Led+windows ספק כוח FSP 500W 60APN האם אפשר לעשות OC ועד כמה? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by nimrodim,

זה לא הרעיון שלי...סתם מצאתי את זה להלן: http://www.smoothdesigners.com/redneckcooling/ ;D

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by קישקשתא,

שלום, אני צריך עזרה ממכם בבחירת קירור מים - המפרט של המחשב - 4770K Z87 EXTREME 780GTX HYPERX 2133MHZ SEASONIC 1000W CORSAIR 900D הלופ המתוכנן עד כה - החלקים שנבחרו עד כה - התקציב - 1000 דולר לחלקים עצמם. משלוח וביטוח לא כלול בתקציב. דרישות - אדום, קר, יעיל, זול. שדרוג לעתיד - 780 נוסף עם בלוק נוסף, יכנס ללולאה הזאת. השאלות - * האם יש צורך במתאם/צינור/תצורה אחרת של חיבור המשאבה והקיט של BP על מנת שישבו אחד על השני? - האם המתאם שבתוך הקיט עושה את העבודה הזאת? * האם ישנם מספיק פיטינגים? יותר מידי? פחות מידי? - בכוונה בחרתי בXSPC בגלל המחיר, אולי בהמשך אני ישקול שוב את המחירים המטורפים של BP. * מה אתם אומרים על הלופ? נכון? שיפורים? ואם אתם רוא…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם, חיברתי לפני כמה ימים מאוורר נוסף למחשב על הכרטיס מסך, המאוורר מחובר ללוח אם. האם זה אפשר להגדיל לו את ה-RPM? אם כן אז איך?... תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים