אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
4053 נ"ק ב 3DMark05. בסטוק קיבלתי כ3800. אני עכשיו על 560 לGPU ו1215 לזכרונות.. יש לאן לעלות? האם יש סיכוי שהכרטיס יישרף ללא התראה מוקדמת? כרגע מכוונים עליו 2 מאווררי 80MM מוחזקים בסלוט PCI... מה אתם אומרים? אגב, אחרי ששמתי מאוורר גם על הזכרונות, הא"ק הוחזר ל445MHZ 2-2-2-5 1T. נדב.
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
עכשיו כשהכל מורכב (למעט פינישים אחרונים), הגעתי למסקנה שאני לא יודע לפי מה לשנות את מהירות המאווררים. היה ברור לי שזה טמפרטורת המעבד/כרטיסי המסך, אבל מסתבר שזה לא הפתרון. מקריאה ומבדיקה שעשיתי בעקבותיה, גיליתי שהמעבד משנה את הטמפרטורה ממש מהר כשאני מתחיל להריץ PRIME95 (מגיע לאיזור ה-55-56 מעלות), אבל הטמפרטורה צונחת חזרה לאיזור ה-30 בערך שתי שניות אחרי ש-PRIME מסיים. וכשאני אומר שתי שניות, אולי הגזמתי (למעלה). לתת למאווררים להשתולל לפי הגחמות של המעבד נראה לא הגיוני. האם הפתרון הוא טמפרטורת המים? כרגע אין לי שום INLINE SENSOR שמודד אותה, והפתרון היחיד הזמין לי כרגע הוא להכניס סנסור דרך אחד הפתחים של המאגר בצורה קצת חאפרית. האם זה הכיוון או שהתשובה היא משהו אחר לגמרי?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
האם המוצר הזה יכול להתאים למארז P183? של ANTEC כמובן
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לעשות את זה פעם 1 בחיים עכשיו לא יודע מה יצא לי אבל לא נראה לי שמשהו טוב ניסיתי לעשות את זה עם התוכנה של אסוס הגעתי כמעט ל100 מעלות.... כרגע החזרתי את המחשב למצבו הקודם כדי שלא יהיו לי בעיות.... יש מצב שהרסתי משהו או שהכל בסדר? בפעם ה1 שעבדתי עם התוכנה היה מסך כחול עשיתי ריסט ואז עוד הפעם התוכנה העלה את הבאס לאחר מכן המחשב נתקע עוד ריסט וזהו הוספתי תמונה מה תגידו על מה שעשיתי http://img96.imageshack.us/img96/9785/4444444444444444d.jpg קירור זלמן 7700ALCU
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תמונה מ CPUIDhttp://imageshack.us/photo/my-images/3/44027557.png/ כמו שאתם רואים,שהוא לא במאמץ הוא על 40 מעלות.. התמונה צולמה אחרי ששיחקתי בניד פור ספייד החדש במשך שעה.. שימו לב גם לכרטיס מסך..76 מעלות במאמץ..מה נראה לכם? האם אני צריך להחליף משחה טרמית למעבד? זה המפרט שלי: לוח אם: INTEL DH67BL מעבד: Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.3GHz קירור למעבד: Spin Storm 532 Copper Core - לפי דעתם צריך להחליף אותו? אם כן תביאו המלצות למשהו טוב.. ספק : Coller Master 500V זכרון:KINGSTON DDR3 2048MB 1333MHZ CL9 X2 זכרון קשיח:WD 500GB 16MB 7200RPM BLUE SATA III WINDOWS 7 64BIT
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים ! יש לי בעיה מוזרה קצת , אולי לרובכם זאת לא תהווה בעיה בכלל... יש לי לוח asus p4p800 deluxe , במארז יש לי 4 מאווררים חוץ מהמאוורר של המעבד , הבעיה היא שאין לי איך לחבר את כולם ביחד בגלל שאין לי מספיק שקעים על הלוח . איך אני פותר את הבעיה הזאת ? קיימים מפצלים לשקעים כאלה ? תודה מראש דוד
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
איך המוצר הזה? שווה משהו? או שעדיף את ה-SP97? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2266
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מחפש קירור ל8800GT עד 200 ש"ח מקסימום, ושאלה קטנה - איך אני אוכל להיות בטוח שזה יכנס למארז? כי ראיתי שמישהו בפורום קנה את הקירור ACCELERO והוא נראה ענקי אגב יש הבדל בין http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1056 עם הטורבו מודל לבין: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AC-TWINTURBO ?
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לא יודע כמה זה רלוונטי (אחרי זמן רב - לא היא לי אינטרנט) אבל במקום להשתמש בברגים ואומים אני השתמשתי לחיבור הדלת בברגים קודחים או פחפחים (בלשון מקצועית ;D). אלו ברגים שבצה שלהם יש ראש קידוח ותוך כדי הברגתם הם יוצרים חור גם ב פרסטפקס וגם בפח של הדלת הם מחזיקים נהדר וקלים יותר לעבודה מאשר קידוח של חורים לפני כן
-
- 9 תגובות
- 811 צפיות
-
-
עכשיו יש לי את הקירור הרגיל הזה:http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=321111155&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he עים המפרט שבצד. אני מחפש המלצה לקירור מיים תקציב:1500. מ700 קפצתי ל1500 כי אני פשוט ישיג עוד כסף מאשר ליקנות סתם איזה קירור לא טוב.
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אוקי אז יש לי היתלבטות רציתי לשתף אותכם. קודם כל מפרט : intel core 2 dou e7300 2.66 geforce 9800gt 512 3gb ram ddr2 800 לוח אם : g31 ms2l אוקי אז יש לי שלוש אפשרויות 1. ליקנות מעבד intel core 2 quad q9400 2.66 בלבד! 2. ליקנות מערכת קירור למעבד בסביבות ה 300-400 שקל מערכת קירור ממש טובה לעשות למעבד OC לכ 3.4-3.6ghz או יותר ניראה כבר וליקנות כרטיס מסך hd4890 1gb. 3. ליקנות תמעבד באפשרות ה1 ואחרי כמה חודשים טובים ליקנות תכרטיס באפשרות 2 או להפך אני לא ידוע מה לעשות. שתיים אם חריגה של 100-200 שקל נוספים שיש לי. מה אתם אומרים? השידרוג נועד למישחקים החדשים שאמורים לצאת ודרך אגב אם זה לא המקום המתאים כי לא ידעתי במה ליבחור תגידו לאיפה פשוט זה ניראה לי הכי קשור.
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
על המעבד לא היה כלל וכלל משחה טרמית, מרחתי על המעבד ועל הגוף קירור שלו לפי המדריכים באתר. יש לי מעבד: Intel Pentum 4 2.6HyperThreading . הטמפרטורה שלו עומדת בערך על 44 מעלות לאחר שהשארתי את המחשב דולק בביוס 10 דק'. מה אומרים? הטמפרטורות נכונות?
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מדובר על המפרט שמופיע בצד ימין. כרגע אני בOC של 3.4GHz עם מתח ביוס של 1.3875 כאשר הטמפ' במאמץ חוצות את ה60 מעלות. אני מעוניין לסחוט מהמעבד עוד. הבעייה היא שאני כבר נמצא בטמפ' מאוד גבוהות. כרגע יש מאוורר בקדמת המארז שמכניס אויר. מאוורר בודד על הTRUE120 ומאחורי הקירור יש מאוורר אחורי שמוציא את האויר. בשביל להמשיך את הOC אני אצטרך להוריד משמעותית את הטמפ', לכן חשבתי להוסיף מאווררים. אני אוכל להוסיף מאוורר על הTRUE120 ועוד איזה מאוורר איפשהו על אחת דפנות המארז. השאלה היא האם זה שווה את המאמץ הכספי והפיסי, האם שני המאווררים יכולים לגרום לשיפור ניכר בטמפ'?
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בעיה מוזרה. רציתי לעשות עכשיו OC קטן ל3GHZ וגם לזכרונות. אני עושה הכל כמו שצריך, מפעיל את המחשב מחדש ואז בודק בCPU-Z והכל על סטוק. לא מבין מה זה ??? כשאני חוזר לביוס הFSB חזר לסטוק אבל התיזמונים של הזכרונות נשארו על מה ששיניתי וגם אותם לא רואים בCPU-Z. יש למישהו הסבר? אני עם לוח אם Asus Striker Formula II עם מערכת ווינ7אולטי64ביט. (זה לא פעם ראשונה שאני עושה OC עם הביוס הנוכחי שלי כך שאני לא מבין את הבעיה) תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט: c2d 6320 1.80GHZ, Asus P5B, 4GB DDR2 800MHZ, HD 4770 מחובר לטלווזיה 42 LCD. הייתי מעוניין לעשות אוברקלוק, ממש בקטנה למעבד, הבנתי שאני יכול עם ידע קצר, ובלי להיות מומחה לפחות להגיע עם המעבד ל2.2, 2.3. אני הייתי מעדיף לא להתעסק עם הביוס, והבנתי שיש תוכנה של של אסוס שנקראת AI SUITE, שיש מד מסויים, שאפשר לאט לאט לעלות אותו, והוא כבר מעלה הכל לבד, כלומר מתחים וכל מה שצריך, המליצו לי על תוכנה שנקראת OCCT או OCCP לבדיקה של מאמץ וטמפרטורה של המעבד. הבנתי שלא כדאי לי לעבור את 1.6V, ושהמעבד לא יעבור טמפרטורה של 75C. יש עוד אולי איזה כמה דברים בתור מתחיל לגמרי, שאני צריך לדעת? מעבר לסיכונים כמובן.. אני בתכלס רוצה לעשות אוברקלוק קטן למעבד, פשוט לתת עוד טיפה פוש למערכת בכללי. מ…
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בא לי לעשות מודינג... אבל חבל לי להרוס את המחשב שיש לי עכשיו אז יש לי מחשב ישן שהיה 386 ושופר לפנטיום 1 586... חיברתי אותו היום עם מקלדת ענתיקה עם יציאה מוזרה (כמו PS\2 רק יותר גדולה)... ולמסך... והפעלתי והיו כל מיני בעיות... אבל זה לא משנה... כי גם אם המחשב פועל וגם אם לא אני סתם רוצה להתנסות במודינג יש לי כמה שאלות בקשר למודינג... אז: העלתי כמה תמונות של המחשב הישן הזה כדי שתיראו על מה מדובר... http://InspectorGadget.web1000.com/1.jpg *** את הסיפרה אחד ניתן להחליף מ-1 עד ל- 13 כדי לראות את התמונות... *** תכנסו לקישור... ואז תלחצו שם על לינק כדי לראות את התמונה... המודינג שאני רוצה לעשות: 1. כבלים עגולים... שזה לא נראה בעיה... 2. צביעת המארז... המארז בצבע…
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הבנתי שצריך לקנות אלכוהול... כמה אחוזים צריך? ומישהו יודע מאיפה? ומטלית עם מיקרו סיבים או משהו כזה... מישהו יודע מאיפה לקנות? ולא צריך לחשוש מחשמל סטטי? אנלא רוצה שהi7 920 שלי ילך לעולמו בגלל חשמל סטטי... תודה
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ברור לי שה-31 מעלות שאני מקבל עם המעבד שלי בעת מנוחה נפלאות, אבל אובר קלוק לאיזה 800 מגה הרץ (600 מגה הרץ נוכחי) זה לא רע, ורצוי.. למה לא? יש לי היטסינק SECC2, אז הוספתי לו שני מאווררים משני הצדדים, וזה לא רע. מה שכן, הייתי רוצה סופסוף לסגור את המחשב ולהתפלא ממנו סגור ושקט, למי שלא מבין על מה אני מדבר, תסתכלו: אני בספק שיש משהו מתאים בשוק כיום לפנטיום 3 הישן שלי, אבל אפשר לאלתר, לא? הרי זה מודינג פה. ממה שאני יודע, קירור מים זה חתכ'ה מערכת יקרה ולא שקטה במיוחד, וגם המחשב הזה ישן מדי כדי להשקיע בו עד כדי כך. כל מה שאני רוצה, עקרונית, זה להוסיף צג LCD, לגזור לי חלון יפה ולהוסיף נורות לד למאוררים שאני אוסיף (בעזרת השם, אם צריך) ואולי אפילו נורות למולקסים.. מי יודע, בכ…
-
- 9 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
טוב אז שלום אני יניר אני חדש באוברקלוקינג ויש לי שאלות אבל לפני זה רציתי להגיד שאני כבר זמן מה גולש פה בפורום וקורא מדריכים אך לא ממש מצליח לבצע טוב אז אני יתחיל זה המפרט של המחשב Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name USER-BC2AA3CD9D User Name user Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945G System Memory 2048 MB (DDR2 SDRAM) BIOS Type Award (10/23/06) Communication Port Communications Portþ (COM2) Communication Port Virtual IR COM Portþ (CO…
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים! מזמן לא הייתי פה, אך חזרתי! אז ככה: יש לי את הכרטיס הבא: Asus Radeon A9600XT/TD ואני מעוניין לנסות עליו OC. לא הוספתי לו קירור, ועכשיו כשחם, הוא עומד על 40 בליבה, ו-42 מעלות בזכרונות ב-Idle. 1. שמעתי שיש לשמור על יחס כשמעלים את המהירות, בחור אחד אמר לי שהיחס הוא 1:2 , למשל, 10 לליבה, ו-20 לזכרונות - זה נכון? אולי יש יחס אחר? 2. איזו תוכנה טובה ומדויקת לשם מטרה זו? 3. מהי הטמפ' הכי גבוהה שעוד נחשבת לסבירה? והאם מה שיש לי נורמלי לקיץ החם והיבש שלנו? תודה רבה לעונים!
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. עשיתי לפני כמה ימים מוד למעבד שלי: http://hwzone.co.il/community/threads/527785-מדריך-מצולם-להחלפת-המשחה-הפנימית-במעבדי-IVY-ו-HASWLL אני עדיין לא בטוח אם נפלתי על סיליקון לא משהו בכלל. הרכבתי לוח חדש של MSI וביצעתי OC שכן זה היה קלי קלות בלוח זה, הגעתי ל-4.6 יציב עם מתח לא נמוך של 1.3 וחום של 68 מעלות בערך לליבה החמה ביותר. נאמר לי שלוחות של MSI לא מורידים מתחים במצב מנוחה אז החזרתי את הלוח הקודם שלי למשימה, שהבנתי שמצטיין בזה יותר. אני באמת צריך את העזרה שלכם כיוון שאין לי כל כך מושג מה לשנות שם מבחינת מתחים, לבטל טורבו, להעלות את המכפלה ולהעלות את המתח אני יודע.. חוץ מזה מה עוד לשנות? יש שם דברים כמו PLL וכאלה.. יש פונקציה שתע…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני זמן מה קניתי מחשב חדש, לגימינג, והבאתי את הE8500 בשביל לעשות OC בעתיד, רציתי לשמוע דעות על המעבד הזה בOC, אני שמעתי שהוא מעבד מעולה לOC. אך רציתי לשמוע זאת מאנשים שנסו ויותר מנוסים, נכון לעכשיו ביצוע OC הוא לא יעיל ולא יעזור עם מחשב כמו שלי, ובטח כשיש לי את ה4870X2 שנוטע להתחמם, אך אני מדבר באופן כללי על המעבד ולא על המפרט. משהו ששחכתי להזכיר הוא שיש על המעבד גוף קירור של ZEROtherm מדגם Nirvana 120. ובנופף השמח לשמוע דעות על גוף קירור זה. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הקירור של palit hd 4850 הקירור שאיתו הוא מגיע הוא טוב? הוא מספיק ? זה הקירור http://www.techpowerup.com/img/08-08-20/hd4850.jpg איזה קירור יותר טוב זה (הקישור הראשון) או זה? http://www.modreactor.com/images/stories/news/2008/June/28/Palit_HD4850_1.JPG תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מה יותר עדיף לקירור AMD ? שניהם באותו מחיר כמעט.... ה VANTEC אמור להיות שקט האם זה שווה ?
-
- 9 תגובות
- 827 צפיות
-