עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by kobibo,

מעונין במאוורר 120 שיקרר בצורה מעולה ויהיה דיי שקט אם אפשר ( עד 100 ש"ח ).

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  2. שלום כולם, יש לי בעיה די רצינית באוברקלוק למעבד P4 2.8GHZ + HT שיש לי. הוא בסוקט 478 עם לוח אם PT880 Neo - LSR, והטמפוטורה שלו במאמץ מגיעה ל-65-70 מעלות (במנוחה 53+-). אני רואה כל הזמן אנשים שמעלים את הבאס בעשרות אחוזים, ועושים בלי בעיה OC של 30%, אבל אצלי אני בקושי מצליח 10%... אני מעלה עם התוכנה Core Center של MSI (היצרנית של הלוח אם) את הבאס ב-2 כל פעם, ובממוצע כשה-FSB הוא על 210-220 המחשב נתקע או שיש מסך כחול. לא נגעתי במתחים (Vcore על 1.36), יש לי ספק 350W ג'נרי וזכרונות אחד של CEON ואחד של TWINMOS. מה אני צריך לעשות כדי לעשות OC לפחות של 10% שיהיה יציב??? נ.ב: אנשים אחרים עם P4 תספרו לכמה הגעתם ב-OC, כי שמעתי שאכן P4 הוא לא ה-OC'ר הכי טוב אבל יש כאלה שהצליחו הרבה...…

• 9 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by thebenjamin,

צריך קירור מTMSFOX למעבד בשביל OC.. אין להם mugen 2 אז אני צריך משהו קרוב בטווח ביצועים ובטווח מחיר בנוסף האם זה מספיק להוסיף לANTEC 300 מקדימה 2 מאוורירים פשוטים ( CoolerMaster Bulk 120mm) שעולים 22 שקל (כל אחד) כדי להכניס אויר למארז?

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  4. :מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor ----------------------------------------------------------------------- :קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme CPU Cooling Heatsink ----------------------------------------------------------------------- :מאורר לקירור למעבד: Thermaltake Thunderblade 120mm (BLUE) LED High Performance DC fan Model A1926 ----------------------------------------------------------------------- :לוח אם: INTEL GA-X48-DS4 ----------------------------------------------------------------------- :מסך: DELL 2408WFP 24" Widescreen Black LCD Monitor (REV 1.0) -----------------------------------------------------------------------…

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by redead,

אתמול התקנתי את הקירור הזה ורציתי לשאול אם זה בסדר שהוא לא מכסה את כל הפלסטיק השחור כמו כל מאורר רגיל ? זאת אומרת המעבד עצמו מכוסה לגמרי אבל לא הפלסטיק שמסביבו וזה נראה קצת מוזר.. עוד שאלה זה אם זה בסדר שהתקנתי אותו כשהוא פולט חום מול המאורר שמוציא אוויר מאחורי המארז ופולט קור מול הזכרונות..

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by predator_008,

שלום כולם אחריי זמן רב שלא הייתי בפרום ולא יצא לי להתעסק עם המחשב חזרתי והצתרף אליי כ.מסך חדש העלתי לו את מהירות הליבה ל690 שהיה בהתחלה 540 ואת מהירות הזיכרון ל900 (אפקטיבי 1800) לעומת 700 ב3DMARK06 ציון כללי 5208. מעניינת אותי דעתכם בנושא ואם אפשר הצעות לשיפור ולהגעת לתדרים גבוהים יותר גם הן ייתקבלו בברכה אגב הכרטיס הוא מתוצרת INNO3D עם זכרון 256MB GDDR-III עם בקר ברוחב פס 128 ביט.

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by MiniMizer,

איזה כיף איזה כיף זכיתי במאורר Thermaltake 80mm חדש לפני כמה דקות, החלטתי לחבר אותו. אז חיברתי אותו ללוח האם (כדי שאני אוכל גם למדוד את המהירות שלו). אוקי, הכל מחובר, הכל רץ, אני נכנס לביוס כדי לראות את המהירות. Tam Tam Tam אוקיי, עומד על כ3000 סל"ד.... פתאום... בום, קופץ ל18,000 ויורד ל5,000. ואז הביוס נתקע. עשיתי ריסטרט כמובן, ובדקתי דרך תוכנה שנקראת Hwmonitor. שם הוא מסתובב במהירות 5000 סל"ד, עולה ל11,000, מגיע ל18,700 סל"ד וחוזר ל5,000. אממ... WTF?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by DJPOWER,

ביום שישי אני מזמין פלטייה 80W אני רוצה מדנגאר דאן אבל אני לא רואה אפשרות לשלוח לישראל יש שם רק ארהב וקנדה איך אפשר? ומה צריך עוד ? דיאלקטריק גריז ו..?? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by zurkin1232,

שלום חברים. במסגרת חיפושי אחרי מאוורר שקוף, יש לי שתי אפשרויות באותו המחיר: 1. מאוורר לדים של זיגזג (מותג זיגזג - מוזר...) עם מיסב כדורי. 2. מאוורר לדים של CoolerMaster, מיסב "Rifle" (זה שכלול של CM על המיסב הרגיל). מה עדיף?

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  10. המפרט : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 מארזים ANTEC P182 SE Aluminium ¤ 1143 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 279 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 459 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 438 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 466 1 כרטיסי מסך BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1575 1 כרטיסי קול Creative X-Fi Xtreme Audio SCXFIXTRA ¤ 316 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 177 1 מקלדות LOGITECH Media Key…

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  11. ככה קניתי את הlcd עכשיו וקניתי כבל עם קונקטור משהו כזה אז אני לא יודע איזה חיבר לפין של הקונקטור משתמש באיזה כבל http://members.lycos.co.uk/th4/t_h/DSCN1364.JPG התמונה מאוד גדולה אז נתתי את הלינק אם אתם לא מבינים אני ינסה להסביר שוב התמונה של חבר שלי

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by approx,

איך אפשר לשפר את הקירור הזה למשהו יותר טוב איזה מודינג אפשר לעשות לו

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  13. הטמפרטורה של כרטיס המסך במחשב הגיעה אתמול בשיא ל-65 מעלות, הכרטיס asus v8200 ti 200 בהמהרה 220/500@175/400,נראה לכם שקיימת בעיה?

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by Red Scorpion,

שלום לכולם. אני ממש חדש בכל מה שקשור לחומרה וזה הצד החלש שלי. בכל מקרה, אני רוצה לעזור אוברקלוק לכרטיס מסך (הגרוטאה, אני יודע) שלי. הכרטיס: Geforce 2 mx 400/400 64 mb. לפי מה שהבנתי אני צריך להוריד את התוכנה הזו... בכל מקרה, אחרי שאני מוריד אותה - מה אני עושה? אין לי מושג בכל הנושא הזה, אז בבקשה תהיו ברורים בהסברים שלכם ובלי מושגים מסובכים מדיי. תודה מראש.

15. Started by pazer005,

שלום לכם. לאחר המלצה שקיבלתי ממכם פה, התקנתי שני מאווררים שקטים מקדימה ומאחורה של המארז. המטרה היא שקט עד כמה שניתן כי המחשב יושב באולפן הקלטות. המחשב עדיין מרעיש לי וכשאני מנפה את הבעיה אני יכול לומר שהמאווררים אכן יחסית שקטים אבל מה שעושה את רוב הרעש זה המאוורר של המעבד. להתחיל לרפד את פנים המארז אין לי כוח אבל לחפש מאוורר שקט יותר נראה לי הגיוני יותר. המעבד הוא I7 870 ועשיתי לו OC שהזיז אותו מ-2.93 ל-3.37. כרגע בזמן מנוחה הטמפ' שלו הן 67 בממוצע של 4 המעבדים. אני צריך מאוורר שבעצםיחליף את הקיים. יש עליו גוף קירור ששכחתי את שמו אבל יש עליו מאוורר שאפשר להחליף. אני לא סגור על הגודל שלו אבל אני יודע בוודאות שהוא לא 120 ולא 50... (מאמין שהוא 80) מקווה שזה עוזר לכם... בקיצור…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. קניתי 2 מאווררים חדשים של coolermaster למארז. http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=119 עכשיו המליצו לי להתקין את המאוורר האחורי של המארז (זה שליד המעבד) בצורה הרגילה כך שהוא ישאב אוויר מבחוץ - יכניס אוויר לקופסא. ואת המאוורר בצד הקידמי (ליד ההרדיסק) בכיוון ההפוך כך שהוא יפלוט אוויר החוצה - יוציא אוויר מהקופסא. האם זה באמת עוזר ל"סירקולציה"? אז מה בעצם עדיף? - ששניהם יכניסו אוויר? שאחד יוציא ואחד יכניס? או שבכלל שניהם יוציאו את האוויר החם שהמעבד, כרטיס המסך ולוח האם מייצרים?

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  17. Started by jorgito,

שלום! אז ככה אחרי שקניתי מערכת חדשה רציתי לדעת מה אפשר להוציא ממנה (סטוק) ועזרה באיך לעשות את זה מעבד E6300 לוח אם ASROCK CONROE 945G זכרונות TWINMOS DDR2 667 CL5 2X512 כ. מסך כרגע O/B מחכה לקנות כרטיס DX10 ספק 500W קירור מאוורר אחד של 18CM ועוד 2 של 8 אני יודע שאתם אומרים שאי אפשר יותר מדי עם הלוח של ASROCK ולכן אמרתי OC קל אז מה אפשר לעשות עם זה ואיך?

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  18. אוקיי יש לי את המחשב הבא: p4 3 Ghz Abit AI7 uGuru OCZ 2x512 MB DDR 400 Mhz Radeon 9800 ועוד כל מיני דברים לא רלוונטים לאובר קלוק... הקיצר, כמו שאתם יודעים יש ללוח אם שלי תוכנת אובר קלוק דרך הווינדווז אז עכשיו אחרי משחק או שניים המעבד שלי על 3.18 ו- front side bus speed = 212 הממ הטמפ במנוחה היא כ 38-40 מעלות, והשאלה שלי היא עד כמה כדאי להעלות את ה front side bus? (זה מה שהתוכגנה של הלוח אם נותנת לי להעלות) ומה עוד אני צריך להעלות אם בכלל? נ.ב אני עדיין עם הקירור הרגיל, את הקירור שהזמנתי אני יקבל עוד שבוע שבועיים... (אם יש לכם תוכנה טובה לאובר קלוקינג של הראדון 9800 תנו לי לינק בבקשה)

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by A.Iniesta,

חשוב שיהיה בגודל הזה 80x80x25 שיהיה עוצמתי עד כמה שאפשר, הרעש לא ממש פקטור כרגע. חשוב שיהיה מחנות אמינה. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  20. Started by L1ron,

שלום , עשיתי OC לכרטיס מסך שלי GEFORCE 8500GT CORE 600@675 MEMORY 400@475 כל פעם שהעלתי 10-15 בכל אחד הרצתי בדיקת OCCT מאמץ GPU ולא ראיתי איזה כתמים על המסך או משהו.. לפני שעשיתי OC לכ.מסך התקנתי DIRT2 על המחשב ושיחקתי בזה על LOW על הרז' הכי נמוכה , אבל נניח בקטעים מסויימים לא במרוץ , זה היה עושה לי צבעים כאלה מוזרים פתאום...ועכשיו אחרי הOC שאני בא לשחק זה עושה את זה גם אז אני לא יודע עם יש לי ארטיפקטים או שזה הכ.מסך חלש..כי אני גם לא יודע עם להמשיך או לא זה הקטע.. הנה תמונה: זה לפני שאני נכנס למרוצים: http://img16.imageshack.us/img16/9275/14442484.jpg וזה כאילו לא כל הזמן ככה רק שיש איזה מעבר נניח לחצתי CONTIUNE אז זה לשניה.. וזה מהמרוץ עצמו: http://img37.imageshack.us/i…

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by KF,

רציתי לדעת איך בדיוק אני משנה את המחלק של הזיכרון בביוס כדי להיות בטוח שהזכרונות לא מגבילים ? יש לי זכרונות 800mhz שעובדים כרגע על 900mhz.. מה שאני רוצה זה שהזכרונות יעבדו בתדר המקורי (800) ולא יעלו ביחד עם המעבד,שלא יווצר יחס של 1:1. *אם אני מגדיר בביוס את ההגדרות של הזכרון על AUTO אז המהירות של הזכרון עולה לתדר 1080 ככה שזה לא עוזר לי..

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by catsmonster,

קניתי את הקירור GELID ICY VISION מיד שנייה, ככה שאין לי את כל המדבקות המקוריות או את דף ההוראות שבא עם הקירור. אני מנסה לחבר את הקירור על כרטיס מסך HD 5850 וראיתי שצריך להדביק כמה מהגופי קירור הקטנים על חלקים בכרטיס. אין לי יותר את המדבקות הדו צדדיות המשמשות להדבקתם ורציתי לדעת איך אפשר להתגבר על הבעיה (שימוש במדבקות דו צדדיות רגילות אפשרי?) תודה מראש לעוזרים שקד ברנד

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by matan007,

לפני שבועיים שאלתי לגבי קירור יד-2 פה באתר. העסקה לא יצאה לפועל עקב מרחק מהמוכר. בקיצור אני עדין מחפש יד-2 ומצאתי את זה: http://www.arctic.ac/en/p/cooling/cpu/4/freezer-7-pro-rev.-2.html?c=2181 אך הוא? אגב מעבד פנום 2 965

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.