עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by אוריאל 248,

איזה מהקירורים האלה עדיף אין הרבה הבדל במחיר ואין לי בעיה עם התאימות למארז תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by mb74ever,

תסבירו לי מה זה אובלוק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by FastJack,

שלום. אני רכשתי לאחרונה את הקירור AC Freezer 64 pro, ואני רוצה להתקין אותו על המעבד שלי. כרגע על המעבד שלי יש קירור סטוק של AMD. האם יש על הקירור סטוק משחה טרמית? אם כן איך אני מנקה אותה מהמעבד? אני יודע שלAC יש מדבקה טרמית, ישנה דרך מיוחדת להתקים את הקירור? או שפשוט תוקעים אותו על המעבד? תודה.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by ModChiP,

קיבלתי מחבר את המאורר הזה הנה תמונה שלו באיביי- http://www.ebay.com/itm/Buffalo-Intel-Double-Heat-Pipe-Cooler-HPFI-10025-/260760315232?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cb686a560 יש לי לוח אם של 775 וכשרציתי לחבר אותו שמתי לב שהתפסנים מעט גדולים יותר- כנראה של תושבת אחרת. שמתי לב שניתן לפרק ממנו את התפסנים ולהרכיב תפסנים אחרים, אז השאלה שלי היא מאיפה אני יכול לקנות תפסנים אחרים שיתאימו לסוקט שלי- 775 חיפשתי באיביי ולא מצאתי עוד תמונות -http://pcwizkidstechtalk.com/index.php/evercool-buffalo.html הדגם שאני צריך הוא -HPFI-10025: for INTEL LGA775 אשמח לעזרה!

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by tehnodrom,

זה מדבר בפני עצמו: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  6. מאיפה אני יכול להסיג את החומר המוליך ששמים על ה L1 כדי לפתוח את המחפלה? החומר ששמים על המפשיר אדים במכונית כאשר אחד מהחוטים ניקרע נישיתי לחפש בהרבה מקומות ואמרו לי שאין להם וחלקם צחקו עלי

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  7. Started by FatherBoard,

איך בדיוק עושים OC למעבד אינטל פנטיום 4 2.0 גיגה?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  8. Started by bebers,

טוב אז אחרי נסיונות רבים ומרובים עשיתי OC גדול יחסית למעבד שלי E7200 עם הלוח P5Q ככה: שמתי את הFSB על 400 *9.5 cpuV -1.362 pll-1.6 termintaion - 1.32 NB-1.34 Dram - 1:1 dramV - 2.1 fsb strap - AUTO הבדיקה ב S&M הייתה יציבה אחרי שעה + כשבדקתי ב OCCT הווינדוס קפא והפעיל את עצמו מחדש, ניסיתי ככה 3 פעמים ולא עבד. הטמפ' במאמץ מגיעות כבר ל61 מעלות שזה גבוהה לדעתי , לא?! (הקירור זה EXTREME של ARCTIC COOLING) האם אני צריך להעלות עוד מתחים? :s05: תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by AgentZ,

אהלן חברים , החלטתי לשדרג את המאווררים של המארז שלי (למטה בחתימה) למאווררים בעוצמה יותר גבוהה . במהלך השיטוטים שלי ברשת ראיתי את המאווררים של NoiseBlocker (בעיקר סדרת הMultiframe והBlackSilentPro) והם נראים מאווררים בעלי נתונים מרשימים מאוד עם כמות הרעש שהם עושים והביקורות משבחות . האם הם עדיפים על הS-Flex שמומלץ כל כך הרבה פה בפורום ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  10. מעבד E2160 זכרונות ‏2x1GB OCZ Reaper HPC Edition‎ לוח אם ‏P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E‎ ספק ‏Liberty ELT620AWT 620W‎ קירור ‏Zalman CNPS9500 LED‎ כרטיס מסך ‏HD 2600 XT 256MB GDDR4 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ המעבד על 3.29 יש למישהו המלצות איך ממשיכים מכאן??? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  11. מעב' E6300 נמצא כרגע על 65 מעלות במנוחה לאחר שהיה בערך 48 50!! מה יכולה להיות הסיבה לכך? השתמשתי במדריך ניקיתי לפני זה טוב טוב ועכשיו התוצאות גרועות הרבה יותר. לא מרחתי גם משחה עבה מדי אלא שכבה אחת וחצי בערך ואז עברתי על זה עם כרטיס אשראי. ובנוסף מרחתי גם על הגוף קירור כמו שאמרו פה. אם אפשר עזרה...תודה

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by staticx,

שלום את מפרט המחשב תראו למטה. העניין הוא, שאני מנסה לעשות יותר OC, יש בעיות. ב 3.7, 3DMARK06 לא מסיים ונתקע ב 3.8, ה WINDOWS לא עולה ואם הוא כבר עולה, אז מייד עושה ריסט.... אני בטוח שזה לא הטמפ... אבל מה עוד זה יכול להיות? יש מצב שהזיכרון הוא זה שגורם את כל הבעיות? בקיצור, איך אני מגיע מעל ל 4GHZ? או לאיזור... עם הציוד הקיים. תודה לעוזרים!

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Arik.G,

שלום לכולם. יש לי מעבד P3 800 Mhz ואני מעוניין להעלות את הביצועים שלו. קראתי את כל החומר האפשרי באתר אך לא ממש הבנתי בעזרת מה אני מעלה את ה סטפינג??? בביוס אין שום אפשרות לזה וגם על הלוח אם של Intel 814 EEA אין שום ג'אמפר . כמו שהבנתי ה סטפינג של המעבד הוא 6.

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by The Ball,

אני הולך לקנות 2.4B עם ax478 ומאוורר thermaltake 80mm smart fan עכשיו אני רוצה לדעת אם המאוורר מספיק טוב בשביל אוברקלוק לא כבד ואני רוצה לדעת איך בדיוק אני מרכיב את ה ax478 על הלוח של ג'יגה כי הרי יש את המסגרת של המאוורר של אינטל אני צריך להוציא אותה אבל איך אני תופס את ההיטסינק ללוח?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. Started by amirn,

לשימוש עם מעבד AMD XP1800 ראיתי בחנויות (כמו זיגזג) רק גריז טרמי תודה

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  16. יש לי מעבד XP1800 עם לוח GigaByte7VRXP, רציתי לדעת, לאחר שאני פותח את המכפלה פיזית על המעבד, איפה בביוס אני משנה את המכפלה, אני לא מוצא את זה ??? תודה,

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  17. הסרתי את המעבד (לא חשוב למה). עכשיו אני רוצה להחזיר אותו. מה מומלץ לעשות עם שאריות המשחה התרמית? לנקות אותן? איך? שאלה נוספת, אני רואה שריטה או שתיים על המשטח של גוף הקירור. כדאי לנסות ללטש אותן? אם כן, איך? תודה!

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by StarMo,

הגעתי ל-155FSB וכשאני מעלה עוד המערכת מפסיקה להיות יציבה.. אחרי בערך דקה של 3DMark היא נתקעת, חלונות נסגרים סתם, וכדומה.. לא נראה לי שזאת בעיית זכרון, יש לי זכרונות מהירים יחסית.. אולי אני צריך להוסיף וולטג'? דרך אגב, בלוח שלי אני יכול להעלות את ה-FSB עד 165. מה אני עושה אחרי שאני מגיע, אם אגיע, לשם?

19. Started by Omry,

היי אנשים! שמתי לב שאני מתחיל להשקיע סכומים מטורפים למדי בקירור למעבד ולשאר המערכת, כשהגעתי כבר למסקנה שיהיה הרבה יותר טוב אם ארכוש מערכת קירור מים. אז ככה: 1. המערכת תשמש לקירור המעבד והצ'יפסט בלבד. קירור גם לכרטיס המסך יעלה הרבה כסף ואני מוצא אותו מיותר לחלוטין. 2. המעבד יהיה i7 920. 3. הלוח אמור להיות EX58-UD5. במידה וזה משתלם, אקח את ה-EX58-EXTREME בגלל בלוק הקירור. 4. אני מעוניין שהמערכת תהיה שקטה כמה שאפשר. 5. אני מעוניין להכניס את המערכת לתוך קופסא מאווררת ומשם לקשר אותה למארז. זה הרבה יותר נוח ומסודר, מה גם שהמערכת מתחממת הרבה פחות ומציגה יעילות מקסימלית. 6. היא תקנה בארץ, חוץ מהרכיבים שגם ככה אין עליהם אחריות. אם יש המלצה כלשהי לקנות מחו"ל, אשמח לראות אתר שמומלץ …

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by MW,

טוב אז שאלתי פה בפורום על בעייה שמשחקים נתקעים לי אמרו לי שזה כנראה הקירור של המעבד... ובאמת שמתי לב שהמעבד שלי מתחמם..... אני משתמש בהיטסינק ובמאוורר שבאו עם המעבד (AMD 1800+) אז אני צריך עצה איזה קירור לקנות.... אני צריך משהו שקט, מקרר טוב ולא יקר מדי.......... אם תוכלו לתת לי דגם וחנות שאתם חושבים שיהיה הכי זול לקנות זה יהיה מצוין....... כמה אנשים הציעו לי וולקנו אבל אמרו לי שהוא ממש מרעיש.....אז אם תוכלו להציע לי משהו אחד.. תודה

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by bad-sector,

שתי דברים, דבר ראשון: המדריך ל"קמבן" מאווררים דרך ספקים ישנים, אומרים לקחת תכניסה של הכונן הקטן אבל בתמונה מופיע חוט כמו של המארז ללוח אם, אז מה באמת עושים? כי שתי התמונות ששם הם לא בעלי חיבור כמו של הדיסקט הקטן.... דבר שני: בקשר לקירור מארז, כתוב שמאוורר מתחת לספק שמוציא אויר ומאוורר מתחתיו שמפזר אויר זה יכול לשפר ב 4 מעלות, אבל איך שמים מאוורר שם? המאוורר לא נכנס לי כי שם מתחברים כל ה PCI, יש איזה שיטה? בתודה מראש...

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by k_700,

אז ככה יש לי מעבד AMDX2 3800 , לוח אם לאן פארטי של DFI כרטיס מסך 7800GT של EVGA. קירור: ביג טייפון לא עשיתי אובר קלוק. האם הטמפרטורות יציבות? לינק למי שלא רואה: http://img140.imageshack.us/my.php?image=njac3gn.jpg

• 14 תגובות
    • 842 צפיות
  23. במקרה של אוברקלוק הבנתי ששני המעבדים כשהמכפלה פתוחה הם עקרונית אותו מעבד רק עם מכפלה שונה (או אולי אני מתבלבל עם ה 2100+?) או שיש הבדלים בביצועי הOC בין שני המעבדים?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  24. שלום אני רוצה לפנק את ה7800GT בקירור חדש לקיץ, מה אתם ממליצים בתקציב שלא עובר 200 שקל ? עכשיו כאשר מפרקים תגוף קירור אז יש תמשחה הטרמית .. השאלה אם צריך להסיר אותה ולשים חדשה או שלהשאיר ככה :ם בנוסף על הזכרונות יש גם מן "מדבקה" כזאת .. (או שזה משחה?) מה זה בידיוק ? בתודה מראש

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by shloosh,

1)מישהו מכיר את המאוורר הזה ויודע אם הוא בסדר??? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-380202494.htm 2)לשים על חלון המארז,חשבתי על זה שייתן גם צבע.....??? http://www.pchardware.co.il/docs/pd1036379342.htm 3)או אחד מאלה שנראים לי מאווררים תותחים?? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1343380418.htm http://www.pchardware.co.il/docs/pd263077620.htm לגבי המאווררים,אתם יודעים אם אפשר לשים עליהם גריל? נ.ב אני בוחר רק אחד מהמאווררים בשביל לשים אותו על החלון, אז תמליצו לי על אחד... 3)מזה הכבלים האלה???,סתם זוהרים?,אפשר תמונה??? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-159017684.htm תודה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים