אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
CPU Properties בהתחלה זה היה על 100 ... העליתי אותו ל 103 והמהירות עלתה מ 451MHZ ל 464MHZ CPU Type Intel Pentium III, 464 MHz (4.5 x 103) לוח של Motherboard Name DFI CA61/CB50-V3/CB60-V3/PA61/PB50-V3/PB61-V3 זיכרון 128X2 SDRAM PC100 KINGTONE אני לא יודע איך בודקים תיזמונים של הזיכרון וגם לא יודע לעלות מתחים.. אם צריך טפ מעבד 36 ללא מאמץ ולאיזה מהירות מומלצת אפשר להגיע עם המעבד הזה אם בכלל כדיי.... ----------עריכה ---------עשיתי לו בדידקה קלה------ העליתי ל 112/37.33 מהירות חדשה = 503.63 MHz זה תוצאות מההתחלה עד עכשיו האם לעלות עוד?. טמ לא במאמץ 37-39 [Fri Aug 27 03:36:01 2004] Compare your results to other computers at http://www.mersenne.org/bench.htm That web page als…
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מנסה המהרה במחשב שמריץ תוכנית חישובים מספריים ב-FULL LOAD וקראתי הערה שמאמץ יתר על מעבד עלול לגרום לטעויות בתוצאות המתקבלות. מישהו יכול לאשר או להכחיש? יש אפשרות לבדוק את העניין?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. ביצעתי OC למעבד. יותר כספורט מאשר כל דבר אחר. דבר אחד ששמתי לב אליו הוא שלמרות ש Cool n Quite על מצב ENABLED (פעיל), הוא לא עובד בפועל. ז"א - מכפלת המעבד והמתח נשארים ללא תזוזה גם כאשר אין מאמץ (בזמן idle). אי אפשר להינות משני העולמות? תודה
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
יש לי נורטווד פנטיום 4 2400 MHz והוא על 46-54 מעלות גם בלי אובר קלוק עם אובר של 100 MHz אותו דבר עם קירור זלמן 9500 וגם לפני עם הקירור סטוק של אינטל הוא היה על יותר מעלות למה ?? זה רק נורטווד לא פרסקוט .. :nixweiss: ??? ??? ??? :s05: :s05: :s05:
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לאחרונה מגיעים לארץ מארזי אלומניום , מה בדיוק היתרונות . חסרונות של המארזים האילו ? ומה מחירם ?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חזרתי מבית ספר כאשר הטמפרטורה של המעבד עם וולקנו 7 הייתה 42. ובדיוק אמא שלי התלוננה על הרעש אז רציתי לראות במארז איפה אפשר לעשות ניסויים להפחת רעש הרעש ההכי מפריע, הוא המאוורר של הכרטיס מסך שמרעיש בצורה מזוויעה, והוולקנו 7.. אז חשבתי, שאם בקריסטל אורב שמורידים את הגריל הרעש מופחת, אז אולי יהיה ככה גם בוולקנו אז העפתי משמה את הגריל של הוולקנו7, החזרתי את הברגים והכל אני מדליק את המחשב פתאום תוך דקות, מ 39 מעלות, ל 46. איך זה יתכן ?? לא יתכן שהגריל עולל זאת! מה אני יכול לעשות כדי להחזיר את הטמפרטורה למצב הקודם ???
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16162 משהו נראה לי חשוד, בשאר המקומות המערכת הזאת לא יורדת מתג מחיר של 1400 שקל!
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חברים אני צריך עזרה ממכם קניתי לפני 5 חודשים מחשב חדש AMD 1700 XP+ עד היום לא היית לי שום בעיה עד שהתחלתי לקבל מסכים כחולים באקס פיי בסוף מה שגרם לזה...טמפ' המעבד....שלי מגיע ל 58 59 ול 60 מעלות הרבה אומרים שזה נורמלי לדעתי ה גבוהה מידי הבעיה שלי בזרימת אויר המארז כי שנאי פותח את המארז הטמפ' צונחת ל 46 מעלות רציתי לשאול אתכם מה אני אמור לעשות...לקנות מאוור?? לקנות מזגן? בבבקשה תעז רו לי :-X
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שידרגתי עכשיו את המחשב ויש מלא הגדרות בלוח החדש שאני לא מכיר ושאין לי מושג מה הם עושות... אני צריך הסבר קצר על מה עושה כל דבר ואם אפשר מהי ההגדרה המועדפת... המפרט הוא: מעבד אינטל C2D E6750 לוח אם ASUS P5K זכרון OCZ PC-6400 2GB (2X1024) הנה רשימה של מה שהתווסף מבחינתי ושאני לא יודע מה עושה ואיך להגדיר + האופציות שיש לי: 1. האם העלאה של ה PCI-E FREQUENCY משפיעה על ביצועי כרטיס המסך? אני זוכר שב AGP זה לא עזר ממש... 2. TWR אופציות: מ 1 עד 15 DRAM CLOCKS, אוטומטי 3. TRFC אופציות: 20-25-30-35-42 DRAM CLOCKS, אוטומטי 4. TWTR אופציות: מ 1 עד 15 DRAM CLOCKS, אוטומטי 5. TRRD אופציות: מ 1 עד 15 DRAM CLOCKS, אוטומטי 6. TRTP אופציות: מ 1 עד 15 DRAM CLOCKS, אוטומטי 7. DRAM static read…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם מאחר ומה שמגביל אותי באובר קלוק שלי הוא שהמעבד נעול מכפלה, ברצוני לפתוח אותו או במילים אחרות לנסות לפתוח אותו. מכיוון שאני אוהב לקחת סיכונים אני ינסה זאת. שמעתי שבליבת barton במעבדי הamd אפשרי לפתוח את המכפלה. צריך לגרום ללוח לזהות את המעבד בתור מעבד MOBILE. אבל השאלה היא איך עושים את זה?!, מישהו שמע על זה ויכול לכוון אותי ולתת לי מדריכים?. עכשיו אם יש דרכים נוסופות אני ישמח לשמוע אליהם. המעבד הוא- amd 2600 + athlon xp (11.5 * 100 , ליבת barton הלוח - msi kt4av\ agp בתודה אלעד
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות מגירת קירור טובה ומוצלחת יש לכם איזה הצעות טיפים וחנויות בהם אפשר לקנות?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
AMD XP 1700 אני זקוק למשהו זול שיוריד לי את הטמפ 61 מעלות במנוחה והדבר הכי חשוב זה שקט!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי את Q9550 E0 2.83GHZ. לא מזמן הצלחתי להגיע לאוברקלוק של 3.83 עם קירור אוויר והוא נשאר יציב במשך 13 שעות על פריים 95 BLEND TEST. הטמפרטורות של המעבד 44 42 46 43 ובזמן המשחקים ובנצ'ים לא עובר את 62 (בכל מקרה זה משראיתי בCORE TEMP). עכשיו מישהו אמר לי שאני יתקין את OCCT,כדי לבדוק לינפאק (או שמה שזה לא יהיה). בזמן של אותו טסט לינפאק אחרי איזה 20 דקות קיבלתי הודעה שמעבד חם מידי והוא מפסיק את הטסט. ממה נובעת ההתחממות של המעבד והאם זה עדיין נחשב יציב? כמו שכתבתי, את הטסט של פריים הוא עבר ואני לא קיבלתי מסכיך כחולים בכלל. אני עם מע' הפעלה WINDOWS 7 64BIT. תודה.
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
אתמול התקנתי בלוק קירור לכרטיס, ועשיתי כמות נכבדת של נסיונות OC... שהתחילו הארטיפקטים, התחלתי לרדת בהדרגה הבעיה שהם לא יורדים גם במהירויות המקוריות... האם הלך הכרטיס או שיש מה לעשות עוד?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אתמול עשיתי OC מ2.66 ל3.00GHZ והORTHOS נתן לי ERROR ניסיתי לעלות מתחים את המעבד העלתי מ1.250 ל1.350 לא עזר וגם את הMCH מה אפשר לעשות עוד ?
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מה עליי לעשות? :<
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי 3.00GHZ 1GB RAM Geforce 6600GT יש לי 200 ש"ח אני רוצה לקנות מערכת קירור אם אפשר לעשות OC לכרטיס הזה ולאיזו רמה אני יכול להגיע?
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ברשותי מאווררים פשוטים ורציתי לרכוש שניים חדשים שקטים ושעושים עבודה מצויינת. אשמח להמלצות תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לצוות המומחים, בעיה מטרידה במיוחד שארצה להפנות אליכם. ניסיתי לפרט כמה שיותר ע"מ לתת תמונה מלאה. אם אפשר – תשובות שלכם או שאלות לא לנסח במונחים טכניים יותר מדי מורכבים, הכותב אינו איש מחשבים מפרט: אנא סלחו לי. מתנצל מראש על התיאור החלקי: - מעבד E7500 2.93Ghz intel dual-core - זיכרון 2GB 800Mhz - HD מתוצרת SAMSUNG בנפח 500GB - כרטיס TV מתוצרת AVERMEDIA (שאינו נמצא בשימוש כמעט בכלל) - איני זוכר את הדגם של לוח האם אך הוא מתוצרת אינטל עם כרטיס מסך מובנה - מע' הפעלה WIN7 - המארז הוא ככל הנראה מארז של חברת מדבקה, שנראה כך Case Dimension: 323(W) X 132H) X 293(D) המחשב נרכש לשימוש כ-HTPC, הוא יושב בסלון על שידת מדיה עם מרווחים של כ-15 ס"מ לכל כיוון, ומחובר ל…
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שאלה קטנה: בצד המארז הוספתי מאוורר שסתם היה בספק כוח גמור עכשיו כדי שיהיה קירור נכון ויעיל לאיזה כיוון האוויר צריך להיות? לכיוון תוך המארז או להוציא את האוויר החוצה?? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המחשב מיועד ל-HTPC והמאוורר מרעיש מאוד. האם אפשר לקנות רק את המאוורר או שצריך גוף קירור חדש?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הבנתי שזהו קירור מצויין ולא יקר בכלל האם מישהו שמע/ראה על כך שניתן להשיגו בארץ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך עושים oc למעבד אינטל 2.4, מה צריך להגדיר? צריך לשנות משהו בחומרה?
-
שקניתי את הכרטיס.....מזמן.......לפניי חודש ואז חבר שלי בא אליי ועשה לי את הOC פתח צינורות וזה.....ועשה אותו X850XTPE עכשיו פירמטתי אז הצינורות עדין 16 הוא אמר לי אבל הוא לא יכול לבוא לפה אז מה אני עושה עכשיו כדי לעשות את זה שוב X850XTPE מוריד ATO TOOL ואז מה אני עושה שם?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-