עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ממ אני משנה את המאווררים שיש לי במארז אני עושה ככה: אחד מתחת לכל הכוננים - מכניס אחד בגב המחשב - מכניס אחד למעלה - מוציא השאלה שלי זה האם אני יכול לקנות מאוורר רגיל שיוציא את האוויר החם או שאני צריך משהו חזק? אם כן אז אם אפשר גם דגם וחברה תודה..

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by david2k,

כותרת* אני בודק בתוכנה EVEREST תמעלות ונראה כאילו שהמעלות של הלוח אם תקוע זה על 32 תמיד רק מתי שאני מכבה תמחשב שאני הולך לישון פותח אותו המעלות 28 . אחרי שאני נכנס למשחק ויוצא המעלות נשארות כל הזמן על 32 גם שאני לא עושה כלום יש תוכנה אחרת או דרך לבדוק אתזה יותר באמינות?

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  3. אז יש לי כרטיס מסך HD4870. המאוורר עליו מתחבר עם 3 פין ישירות לכרטיס מסך ולכן לא ניתן לשלוט במהירות המאוורר. אם אני אקנה את הקירור שציינתי בכותרת, האם אני אוכל לשלוט במהירות המאווררים? ואם כן אז אני אצטרך לחבר אותם ללוח אם? כי על הכרטיס מסך יש לי חיבור רק של 3 פין. איזה חיבור יש למאווררים האלו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, כבר די הרבה זמן שהמאוורר שעל הצ'יפסט שלי משגע אותי. פעם אחת עזר כנראה לשמן אותו, והוא היה בשקט הרבה זמן. הבעיה היא שעכשיו הוא חופר עוד יותר, ואני רוצה להחליף לו מאוורר. איזה מאוורר 40 סנטימטר אני יכול לקנות ולחבר אליו? אולי יש איזה פתרון אחר למאוורר עצמו שלא חשבתי עליו חוץ משימון?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by snirf,

הייתה לי בעיה שהמחשב הפעיל את עצמו מחדש כל חצי שעה בערך. הזמנו טכנאי שאמר שהבעיה היא במאוורר שלא פועל,הוא החליף ועכשיו הכול בסדר,רק ש...ההודעה ממשיכה להופיע בכל פעם שאני מפעיל את המחשב. אז...מה עושים כדי לבטל את הופעת ההודעה? (יש לי ווינדוס XP HOME) תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by MoSQuiTo,

אני יודע שקוראים לו פלואור או משהו כזה... רק מישהו יודע ב100% איפה יש, כי חיפשתי בהום סנטר ובאוטו דיפו (בכללית זה אמור להיות לרכב, לא?!) ולא מצאתי...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by RenTex,

טוב אנשים, הנה מה שאני עשיתי : מכפלה 8.. FSB 400MHZ PCI-E Freq 100mhz pci-e\cpu spread spectrum disable vcore : 1.2500V memory ddr2-800mhz C1E Disable Intel speed step tech disable והווינדוס שלי לא עולה \= מה לעשות ? העלות מתח ? כי שמתי מתח שהוא בוחר על אוטומטית .. אז הגדרתי לו אותו ..

• 9 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by hellspawned,

שלום יש לי מארז מסוג foxconn tla 436. נכון לעכשיו, יש בו רק מאוורר 80 מ"מ שמוציא אוויר מאחור. לא משהו, אני יודע... ואם זה לא מספיק, אז הוא גם חסום בחלקו בגלל ה-big typhoon שעל המעבד. הרעיון שלי הוא להוסיף שני מאווררים למארז, אחד שיכניס אוויר קר מלמטה ואחד שיוציא אוויר חם מלמעלה. השאלות שלי הן כאלה: 1. למישהו יש הצעה למיקום טוב יותר? 2. איזה מאווררים מומלצים (חברה, גודל וכו')? 3. כמה הם אמורים לעלות? 4. לאן אני מחבר אותם? בלוח אם שלי (965p-s3) אין יותר מקום לחבר מאווררים חוץ ממה שכבר מחובר (מעבד, כ. מסך וההוא מאחורה). 5. מי שמכיר את המארז, יש מקום למאוורר 80 מ"מ מקדימה (מול ההארדיסקים). איך מגיעים אליו? ועוד משהו - רוב הכבלים שלי מסודרים ומקובצים ביחד. רק כבל …

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  9. שלום לכם הזמנתי משחה טרמית את ה MX-1 עכשיו יש לי אלוכוהל רק 40% כדי להוריד את המשחה הישנה מהמעבד האם היא תירד? דבר שני עושים זאת עם קיסמי אוזניים ומגרדים לאט וחלש האם זה יגרום או יהרוס משהו במעבד? אני עושה OC ל 3.4 בקרוב ועוד שאלה קטנה צריך להוריד גם מהגוף קירור את המשחה או רק מהמעבד תודה

• 9 תגובות
    • 575 צפיות
  10. הנה תמונה של המארז שלי מרחוק. http://img207.imageshack.us/img207/1212/p1010064lj.jpg אל תתייחסו לכבלים הלא מסודרים , אני צריך לסדר אותם. כפי שאתם רואים בצד שמאל יש מקום מיוחד בשביל מאוורר קטן , ויש לי מאוורר 90 ס"מ , אני ירכיב אותו שם, כמו כן יש לי עוד מאוורר 120 ס"מ ועוד מאוורר 80 ס"מ ואין יותר מקומות מיוחדים למאוורר , אז אני מתכוון להשתמש בדבק מגע, איפה לדעתכם אפשר להשים אותם?בעיקרון אני רוצה תוספת קירור ללוח אם והמעבד .

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום לכולם, אני די חדש בנושא הOC, ורציתי לדעת איזו תוכנה יותר טובה/אמינה בבדיקת יציבות בOC? ORTHOS , PRIME95 או OCCT, ואיזה סוג בדיקה צריך לבחור לבדיקת יציבות המערכת אחרי הOC ? 1. SMALL FFT 2.LARGE FFT 3. BLEND 4. STRESS CPU ? כי עשיתי OC ל E6750 ל- 3GHZ והרצתי את ORTHOS במשך 4 וחצי שעות בבדיקה של BLEND וזה לא מצא שום שגיעות, האם זה אומר שהOC שלי בסדר? 0:Torture Test ran 4 hours, 36 minutes 38 seconds - 0 errors, 0 warnings. 0:Torture Test ran 4 hours, 36 minutes 38 seconds - 0 errors, 0 warnings.

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  12. יש לי מעבד C2D 6320 1.86GHZ (בלי קירור או משהו מיוחד) לוח אם ASUS P5B DDR2 2GBX2 HD 4770 השתמשתי בתוכנה AI SIUTE של אסוס, הגעתי ל-2.20, הרצתי OCCT לאיזה 7 שעות, מקסימום טמפ' היה 58. הבנתי שאם אני רוצה להגיע ליותר, כדאי לי לקנות איזה מאוורר חדש או קירור, יש איזה המלצה למעבד הזה? לא מחפש משהו מאוד יקר.

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  13. הגיע אתמול מאימפריה PC, את הX800GTO2@X850XTPE שלי מכרתי אחרי שסחב שנתיים כמו גדול עם אוברקלוק עצבני וצינורות פתוחים, מכיוון ששום תוכנה לא עובדת נורמלי בויסטה64, השתמשתי בCCC כמו איזה נוב, הבאתי לזה סתם לעשות אוטומאט לראות מה יצא וזה הגיע ל595 ליבה ו695 זכרון, כאשר זה בערך הגבול של התוכנה עצמה יש איזה אופציה יותר טובה לאוברקלוק תחת הויסטה64, ותוכנה כמו שצריך לבדוק ארטיפקטים (כמו ATI TOOL וATI TRAY TOOL) ? כי אני לא סומך על הOVERDRIVE הזה, וגם לא על כמה סייקלים של 3DMARK בשביל הארטיפקטים.

14. Started by jcdenton1,

אני חדש בזה ולא מבין כלום אבל מאוד רוצה ללמוד! אז הבקשה שלי היא שתביאו לי איזשהו מדריך או משהו כדי שאני יוכל לקרוא וללמוד אם אפשר אז בעברית

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by HellBoY,

שלום לכולם, אני מעוניןן לרכוש את הxp 120 ורציתי לדעת אם באמת כדאי לי. אני לא עושה OC וגם לא ממש מתוכנן. אוליי קטן מאוד. הטמפרטורות שלי: מנוחה-34-39 מאמץ-43-47. כדאי? ואם כן אתם יכולים לפרט במה זה יעזור לי?

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by Raz20,

הטמפרטורות שניראות כאן תקינות ? ומתי אני אדע שהטמפ' לא תקינה ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 537 צפיות
  17. Started by ben_amitai,

שלום. יש לי כרטיס מסך ASUS X4850 וכמו שרובכם יודעים הקירור שלו רועש בצורה מחרידה. אני רוצא להחליף את הקירור ואין לי מוסג מה מתאים ומה לא, לכן פניתי אליכם. תקציב, משהו בסביבות ה 200 שקל.

18. Started by ras81,

שלום אני מחפש קירור שקט וטוב למעבד שלי, לצערי קירור מים הוא יקר מאוד (אלא אם אני הולך על אחד זול של 500 שקל - שהרוב אומרים שהוא לא שווה), אז איזה קירור הכי טוב, קראתי פה הרבה על הזלמן אבל הוא כבר ישן לא? לא עדיף משהו חדש יותר? משהו של HEATPIPE? אשמח לעזרה תודה

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by Baruh92,

היי.. אם זה לא הפורום המתאים ובקשה להעביר יש לי E7200 במנוחה הוא עומד לי על בין 43-48 מעלות ניסיתי להתעסק עם הrivatuner ולא הבנתי איך לשנות את מהירות המאוורר מישהו יכול להדריך אותי? אני מפחד לשחק עם המחשב בטמפ' הזאת מדובר בקירור סטוק של המעבד אם צריך. תודה !!

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, יש לי את הeVGA 7800GT 256MB עם קירור סטוק ומהירויות סטוק והוא יושב על 80 מעלות בערך במאמץ של 10 דקות בATI Tool artifact scan. הדברים שניסיתי לעשות ע"מ לשפר את המצב, ולא עבדו: *דרייברים שונים - כולל הבטא האחרון. *ניסיון לניקוי הכרטיס מאבק ע"י רוח (אחרי הוצאתו מהמארז) + ניקוי המארז והמאווררים של המארז מאבק. *הפעלת המאווררים של המארז על MAX. *המאוורר של הכרטיס מסך עובד כמו שצריך, אין עליו אבק והוא מסתובב. יש לי מארז Thermaltake Soprano שבו יש מאוורר 120MM מקדימה שמכניס, מאוורר 120MM מאחורה שמוציא, ומאוורר 92MM בדלת שמכניס. הכבלים במארז מסודרים בצורה טוב ואין הפרעה למעבר של האוויר. אשמח לעזרה ותודה רבה לעוזרים :-*

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by XCG120,

רציתי לשאול,מה המאורר הכי איכותי קיום בגודל 120MM מבחינת איר פלו,שקט,וכו..... במהיריות הגבוהות.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש לי radeon 9700 pro שמתחיל לקרטע וחשבתי לעשות לו וולט מוד כדי לדחוף אותו קצת יותר קדימה ממה שהבנתי המוד נורא פשוט לציפ סט אבל קצת יותר מורכב בשביל הזכרונות אז חשבתי לעשות מוד רק למעבד הכרטיס מגיע בלי המוד ל380 במעבד ו360 בזכרון (אולי קצת יותר כי כרגע יש סינקים רק בצד אחד) בסופו של דבר... תהיה תמורה רצינית אם אני אמשיך להעלות את הgpu בלי הזכרון???

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by Episode-666,

יש לי מחשב מאוד חזק הכולל: מארז של טרמלטייק מסוג XASER 3 מעבד 3.0 AMD XP כונן קשיח: W.D 120 GB כרטיסים מסך: RAEDON 9800 XP 256MB זכרונות : GEIL 256X2 GOLDEN DRAGON בקיצור המחשב חם מאוד ומגיע לטמפרטורות של 60 מעלות ומרתיח את החדר... וגורם להאטה בפעולות המחשב אני מתכנן גם אוברקלוק בקרוב בקיצור רציתי לדעת איזה קרור מים יתאים ביותר כמה יעלה ולמה ? התקציב הוא לא משנה יש כסף... אני מדבר על קרור על כל חלקי המערכת ואם יהיה אפשר להשאיר את המאווררים מה מו ובדיוק אני לא כל כך מבין בזה.. בבקשה בלי תשובות לא ענייניות. תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  24. לא מצליח לעבור את המהירויות הנ"ל מה אפשר לעשות ? כמו שאתם רואים הטמפ' בסדר.. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת עם יש מקום לSLK 800 A או 900 על הA7N8X Deluxe כי יש מיספר היטסינקים שלא עולים עליו. חוץ מזה אם אפשר האם כאדיי לי לשים איזה מאוורר BLOWER עליו או TMD מה יותר מומלץ.

• 9 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.