עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Yaron-Cohen,

עכשיו יש לי את הלוח P4S533-MX... אין שם נעילת PCI... אבל יש שם PCI משהו ושאני משנה את זה...הדיפולט שלו זה 33...עכשיו אם אני מוריד את זה ל30...ועושה OC...אז הבאס יעלה את זה בחזרה...כן??

• 0 תגובות
    • 410 צפיות
  2. תסבירו לי בבקשה מה זה כל דבר... כאילו להתאים לתמונה אפשר פשוט לכתוב על התמונה. תודה רבה !!!!! הרשימה: Capacitor (C1): 10µF, 16V Capacitor (C2): 100nF Resistor (R1): 4,7kOhm Diode (D1): 1N4148 IR-Receiver (IC1): TSOP1838 (by Vishay) Voltage-Regulator (IC2): 78L05, 100mA, TO-92(package) Connector: RS232, female, 9pins Case: suitable for the connector Shrink Sleeve: As tin as possible Copper wire התמונה:

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  3. רכשתי דיסק קשייח של WD 80GB עם 8MB BUFFER היתי רוצה לדעת האם לדעתכם כדאי לרכוש מגירה לאורור או שמא זה סתם בזבוז של כסף ותוספת של רעש למחשב . במידה וכן אני מתלבט בין שני המגירות הבאות : http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1236946344.htm http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=3198&advertisor=zap :asthanos:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Henz16,

מה שלומכם? ^ האמת שדי הסתבכתי עם הסידור מהאווררים ל-CM690. אז ככה: קיבלתי איתו 3 מאוררים. (120MM) - מקדימה, מכניס. - על הדלת, נדמה לי מוציא. - מאחורה, מוציא. מה שמשאיר לי מקום לעוד 4 מאוררים. - רצפת המארז, מכניס? מוציא? - גג המארז 2 מאוררים, שניהם מכניסים? - על הדלת, לשים עוד את המאוררים כמו הראשון? אשמח לסדר בבלאגן. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by mrsph666,

שלום, אולי זה ישמע קצת ניובי, אבל מהו אתר הבית של Tt, לא מצאתי... תודה!

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by t-macc,

האלן רציתי לדעת במה אני אמור לבחור 16k 256k 521 ? מה התוכנה בעצם עושה מחלצת קבצים?ובודקת בכמה זמן עשתה? אם אני רוצה לדעת אם ה oc היה אפקטיבי אז אני מריץ אותה לפני אל 256k למשל ואז אחרי oc גם 256k ? כמה שהשניות יותר נמוכות לאחר ה oc יותר טוב? ושאלה אחרונה האם בהרצת התוכנה אני אמור לסגור איסקיו וישומים מיותרים? תודה

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  7. Started by DAVIDKI19,

אפשרי יהיה לעשות עם הלוח הזה Asus P7P55D LE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) I5 750 2.66 קירור אני אקנה מוגן 2 עד כמה יהיה אפשר להמהיר אותו בלי שזה יזיק למעבד....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by The Ball,

שלום לכולם הלוח אם שלי (EPOX 8RDA+) נדפק ואני צריך להחליף אותו חשבתי אולי על ה- ASUS A7N8X DELUXE לפי מה שהבנתי הביצועים שלו מצויינים אבל איך יכולות ה- OC שלו?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי אני חייב קירור המחשב עובד במנוחה על 60 מעלות ובמאמץ קרוב ל 70. יש רעש נוראי מן המאוורר סטוק של אינטל. אני מחפש משהו שקט שיוריד לי את הטמפ' (אולי OC בעתיד) ולא ממש יקר אני שומע הרבה דיבורים על הביג טייפון אך הוא נראה לי ענק וגם חורג מהתקציב שהוא גג גג 200 ש"ח מה עם זלמן?? אגב, אני לא רוצה להתחיל להתעס' עם פירוק הלוח אם וכו'.. משהו ממש טוב ונוח להתקנה תודה

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כמה הוא יעיל? יותר טוב ממאוורר? האם אפשרי להתקין קירור מים גם על הכרטיסי מסך החדשים כמו ה- 88GTX? מהסוגים הפחות יקרים של קירורי המים מה מומלץ באופן כללי? מה היתרונות של קירור מים אם יש למישהו להוסיף?

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  11. שלום יש לי מארז של THERMALTAKE מסוג VA8000BWS ותצורת המאוררים במארז היא מאורר 120 ממ מכניס אויר מאורר 120 ממ מוציא אויר מאחורה מאורר 80 ממ מוציא אויר מאחורה מאורר 80 ממ מוציא אויר בגג עכשוו אני מעונין להוסיף עוד מאורר 120 ממ שיכניס אויר אבל אין לי רעיון איפה למקם אותו ואך ועוד דבר היתי מעונין לאטום את כול המקומות שאין שם מאורר שיהיה סרקולציה מהמאוררים בלבד ולא ממקום אחר מקווה שאולי תעזרו לי בפתרון הבעיה יואב

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  12. שלום. מצורפת תמונת אינפורמציה משני תוכנות, על טמפרטורת המעבד אצלי במחשב, בשעת עבודת מעבד בכ- 100% : Core Temp 0.99.4: 57 ו- 59 מעלות צלזיוס, ובתוכנת OCCT 3.0.1 39 ו- 36.75 מעלות צלזיוס; איזו תוכנה ותוצאתה,אמינה יותר? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  13. Started by locke,

מישהו יכול להפנות אותי למדריך אוברקלוקינג ל- radeon ואם מישהו אולי יודע איך אפשר לשמור את הגדרות האוברקלוק בכרטיס עצמו, שלא ישנה הגדרות רק כשווינדוס עולה

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  14. פירקתי את המארז ולא מצאתי מקומות להוסיף מאוררים בשביל לווסת את החום אני רוצה להוסיף 2 מאווררים, בנתיים יש רק אחד בגב המארז שמוציא את האוויר של המאוורר של הAC פריזר אם אפשר המלצה אז תרשמו גם איזה מאווררים לקנות (עדיף מKSP) תקציב עד 150~ שח תודה

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  15. שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך ג'יגבייט 8800 GTS 320MB אני מבסוט מהכרטיס,משרת אותי נאמן,שיחקתי בכל המשחקים החדשים ללא בעיות רק הגברתי את מהירות המאוורר ל-85 אחוז שיהיה קריר יותר עם RIVATUNER אתמול סתם הסתכלתי בביוס של הלוח אם וראיתי שיש אפשרות כנראה לעשות OC לכרטיס מסך היה רשום VGA עם שלוש אפשרויות: 1.auto 2.fast 3.turbo מסומן אצלי על אוטומט,לא שיניתי האם כדאי לשנות למהיר או טורבו?,מישהו מכיר את זה או עשה? תודה רבה ליאור

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by the godfather,

שלום יש לי 5900 FX 128M AGP עם קירו של ארקטיקקולינג שהוריד מ60 בסטוק ל43-42 לבנתיים המהרתי אותו ל core clock:450 memory clock:1000 ב-riva tuner מ400 על 851 אני יודע שאני יכול יותר אבל אני כשאני מגיע ל500 הוא עושה בתוכנה סימן קריאה על הליבה אפילו ליפני שאני לוחץ על טסט אז עד לכמה אתם ממליצים לי לעלות עכשיו הוא עומד על 46 מעלות ואחרי אובר קלוק כזה לאיזה כריס הוא משתווה?? וזה נקרה לפתוח צינורות או שזה משהו אחר ואם זה משהו אחר מישהו יכול להסביר י איך.?? חח קצת ארוך תודה רבה

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  17. Started by aaabb,

??? ??? המחשב הכי ישן מהמחשבים שלי (סה"כ 4) הוא p3 500mhz עם כ.מסך VOODOO 3 3500 +TV OUT ואני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג. דרך איזה שיאה הכי טוב? אם זה דרך תוכנהת איזו? האם לשים עליו מאורר של 50 שח זה יספיק בתודה על העזרה העתידית ;D.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  18. לדוגמא : הכרטיס שלי X1800XT מגיע עם מהירויות של 621/747 1. האם בביצוע OC אני אמור לשמור על יחס זה (20% בין המומורי לקור)או שאני בוחר איזה יחס שאני מוצא לנכון? 2. איפה בעצם יש השפעה גדולה יותר על ביצועים במשחקים? 3.ראיתי שבכרטיסי ATI החדשים (2900XT) המהירויות הן 740/825 ,כלומר היחס עומד על 11% האם זה יחס מומלץ יותר או שאני לא בכיוון? ברור גם שיש שהפעה של ה BIT בין כרטיס לכרטיס אשמח להערות והמלצות

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  19. Started by smoke1,

יש לי את המערכת הבא לוח אם GA-8I945PG-HR מעבד INTEL D805 קירור ZALMAN CNPS-770ALCU כרטיס מסך GIGABYTE 7660 GT 256MBPCIE מארז+ספק A-TOP X-BLADE עכשיו שאני מריץ משחק או את התוכנה 3DMark05 או 3DMark06 יש לי פריזים קטנים בתצוגה של המשחק הורדתי הדריביר החדש ביותר של NVIDIA לא עזר ואני בOC קטן ביותר 140FSB במקום 133FSB שזה OC של 5%(2801MHZ במקום 2660MHZ) למשהיו יש ראיון מה הבעיה? תודה

• 11 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by Nihility,

קניתי מחשב חדש, השקעתי בהכל חוץ ממארז ועכשיו אני תקוע עם מארז זבל... Pentium D 930, Geforce 7900GT, 2x1GB RAM דיסקים קשיחים: 80gb western digital , 320GB WD 3200KS המחשב הנוכחי רועש כמו מקסחת דשא, אני יושן איתו בחדר (מנסה לפחות, זה ממש רועש). ההארד דיסק, המעבד, וכרטיס המסך מתחממים יותר מידי לטעמי תחת עומס. אני מחפש מארז קר ושקט בתחום מחירים סביר (<1000). אין טעם לגרום לי להזיל ריר על משהו שאני לא יכול לקנות, טוב אולי רק קצת... חשוב לי, קירור אקטיבי להארד דיסק. מאווררים גדולים שאפשר להריץ לאט, נתיב אויר טוב למעבד ולכרטיס מסך. רצוי מפלדה כדי לספק יותר בידוד לקול, בידוד אקוסטי להארד דיסקים. אם יש גם בקר למאווררים, לא יזיק. אני חשבתי בכיוון של CS-718 Enermax אבל ע…

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by Belski,

רציתי לשאול איפה אתם קונים את כל המאוורירים הציבעונים המנורות לד וכל שאל החלקים ?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by שמואלל,

שלום, יש לי זלמן 900 1. רציתי לישאולהאם מומלץ לימרוח עליו MX1 2. הוא כבר שנה אם אותה משחה והטמפרטורות ניהיו גבוהות (40)פעם היה 32 בקיץ, האם כדאי לימרוח משחה חדשה?ואיזה דרך הכי יעילה לנקות תמישחה? ודרך אגב אין לי אלקוהול ואני לא מתכוון ליקנות אז איזה עוד דרך יעילה יש תודה רבה שמואל

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  23. המחשב נמצא בחדר ללא מיזוג, ויחסית חמים, במיוחד בתקופה האחרונה, הטמפרטורה הממוצעת של המעבד הינה כ 60 מעלות, המעבד הוא Intel Quad Q6600. אין לי אספירציות להגיע לחום (קור) מעבד נמוך (ראיתי כל מיני תחרויות כאלה :-)), אני גם לא מבצע OC או כל דבר דומה, ומעוניין לוודא שהטמפרטורה לא עלולה להזיק למעבד . (קראתי בטבלאות שכל עוד הטמפרטורה פחותה מ 70 מעלות זה בסדר), האם המצב תקין, או שחייבים לנקוט בפעולות להורדת חום המעבד ? אגב, Everest מציג 50 מעלות, ו RealTemp מציג 60, מדוע ההבדל ומי אמין יותר ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by lgmtk,

(מכיוון שאני לא בטוח איפה לפתוח את זה בכלל, אולי תקלות חומרה, החלטתי לפתוח כאן כי זה קרה בעיקר אחרי שניסיתי לעשות OCים שונים). המפרט בצד, יש לי אותו כבר מאוקטובר בערך, שזה אומר חצי שנה. עשיתי 3DMARK 06 (אין לי VANTAGE, רק XP) על ההגדרות הכי גבוהות, ובזמנו איך שקיבלתי את המחשב יצא לי 10800 בערך (מה שכתוב מתחת למפרט זה המדויק). ~אבל~ עשיתי אתמול שוב בדיקה, ויצא לי 8500 בערך. השאלה שלי היא - מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לעשות OC למעבד למשל (קטן קטן, של הFSB מ266 ל276), ואז ניסיתי להריץ 3DMARK וזה יצא לי 8500 אז חשבתי שהמערכת לא יציבה, אז עכשיו המערכת על STOCK והוא עדיין נותן לי 8500, אז אני ללא OC כרגע, למרות שאפשר להבין מזה שהOC לא הייתה הבעיה. יש לציין גם שניסיתי OC לזכרונ…

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מישהוא מכיר אותו < יכול להמליץ או לשלול אותו אני פשוט מחפש בנרות מאורר טוב לאינטל פנטיום 4 ומה דעתכם על המאורר של TT VOLCANO 7 מה זה הגופי קירור SLK של איזה חברה הם ? האלו שאני שומע עליהם בפורום ? איפה אפשר לקנות בנפרד את הצלעות את המאורר ואת הבורר מהירות ?

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים