עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. האם המאוור שמגיע האיתו זה מספיק בשיבל OC פשוט... אני רוצה משו ב-100 שקל...

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Nitro Viper,

הנה המעלות של המחשב שלי במאמץ (PRIME 95) כדאי לי לשנות את ההגדרות בביוס מאופטימל לטורבו? עכשיו הזכרונות שלי על 2.5CAS 7-3-3 ולפי מה שהבנתי זה לא משהו, כדאי לי?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  3. המעבד שלי P4 2.4B GHZ לוח אם GA-8S648FX זכרונות PC3200 512 MB DDR תמונות מ CPUZ : איזה יחס מעבד\ זיכרון אני ייתן?? וכיצד אני נועל PCI\AGP? תודה מראש לעונים,

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  4. Started by wow,

http://www.thermalright.com/sp94.html מישהו יודע איך הוא מבחינת ביצועים וכמה יהיה מחירו בערך? ומה זה קירור מבוסס Phase Change ?

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  5. שלום רב אנשים יקרים.. היום החלטתי לקחת את עצמי בידיים והחלטתי לסדר את כל הכבלים במארז ככה שתהיה זרימת אוויר טובה יותר וכד'.. עכשיו, אחרי שאני מפעיל את המחשב אני קולט שהטמפרטורה של כרטיס המסך עלתה עוד יותר.. =\ וזה עוד כרטיס מסך בלי OC... מדובר על כרטיס מסך מדגם HD4870 והטמפ' שהייתה קודם היא 47-50 ככה ועכשיו זה 55+ וזה עוד כשיש קירור של מאוורר שעומד על 50% פעילות.. =\ מה הבעיה?!?!?! \=

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by moshikoko,

לוח של אינטל P965L. קראתי בפורום שמיוחד ללוח זה והמליצו שם על PPL מסויים. העלתי FSB מ 266 ל 300 והמחשב עשה RESET. לפני הRESET ראיתי ב EVEREST שיפור של 11% במהירות של הליבה. יש לי E6600. מה יכול לגרום לRESET? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by spiker,

מחפש סכמה של מדחסים . הספציפי שאצלי הוא IRE-PB6AF86 עם R12 המדחס בעל 3 יציאות. תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by HFDO5,

אני מחפש לקנות כדי לעשות מזה איזה מדף פה זה המקום הכי מתאים לשאול את זה כי משתמשים בזה גם לחלון של במודינג אז איפה אפשר לקנות וגם איזה עובי אפשר להשיג ומחירים בערך למי שיודע תודה

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  9. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  10. היי ברשותי מעבד 478 פרסקופ 3.2. כרגע הטמפרטורות הם 50 מעלות במנוחה 65 במאמץ איזה גוף קרור מומלץ ?? מחיר עד 250 ש"ח תודה

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  11. פנטיום 4 2 גה"צ אפשרי ל 2400 בלי סכנה? אני שואל מפני שזה לא מחשב שלי ואני לא רוצה לפגוע בו ,אפילו אם יש סיכוי קטן.. המפרט שלו ASUS P4B266-C ACPI BIOS Revision 1004 CPU Type Intel Pentium 4A, 2017 MHz (5 x 403) CPU Alias Northwood, A80532 CPU Stepping B0 Original Clock 2000 MHz L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 512 KB (On-Die, ATC, Full-Speed) CPU Physical Info Package Type 478 Pin uPGA Package Size 3.50 cm x 3.50 cm Transistors 55 million Process Technology 6M, 0.13 um, CMOS, Cu, Low-K Die Size 146 mm2 Core Voltage 1.500 - 1.525 V I/O Voltage 1.500 - 1.525 V

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  12. Started by aviv00,

הגדרתי בב BIOS ל 322X9 2.9ghz ואת ה PCI-E ל 120MHZ לפי איזה פורום http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1140896&highlight=965g ופתאום זה עבד אבל כנכנסתי לויסטה הכרטיס מסך המובנה התחיל לעשות בעיות הוא מעוות את התמונה מדי פעם לפעמים מרסט אותה (כדי לנקות אותה) who is here with the answers ? ממליצים לעלות את המתח על ה PCI-E ? המתח במעבד הוא 1.325

13. Started by sub_man,

ראיתי הרבה דברים שאנשים עשו כמו המדריך באתר על המכונת משחקים וגם מישהו שהכין דיוידי ורציתי להכין משהו כזה אבל מקורי משהו מיוחד ביותר שהמחשב יעשה עוד משהו חוץ ממחשב סתם אז כל מיש שיש לו רעיון שיכתוב בבקשה ובבקשה ככו את זה רציני ואל תגידו לי דברים כמו שאמרו למישהו פעם "תעשו חורים הלוח אם ותכניס בהם מסטיקים" כל הרעיונות התקבלו בברכה

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Monstalicious,

אז ככה, קניתי 512 זכרון נוסף מחברה לא מוכרת, ג'נרי, מה שכן הוא נותן Cl 2.5 עכשיו, הבעייה היא שזכרון אחד עובד במהירות נמוכה יותר מ 200 הרץ , והמשחב נמצא באוברקלוק של 220 Fsb וזה מציג 189 Fsb למרות שכתוב ב Everest ששניהם pc3200. מה הבעייה ? איך אפשר לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by deathrevenge,

היי לפני 3 שבועות קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: i5 760 2.8 מאוורר hyper tx3 for i5 s 775 לוח אם gigabyte ga h55m usb3 ספק seasonnic 620W הטמפרטורות של המעבד הם בסביבות ה 40 מעלות במנוחה והסיבובים של המאוורר של המעבד הם 2177- 2500 כאשר זה ב 2177 כמעט לא שומעים אבל כשזה בסביבות 2250 +- הרעש נהיה בלתי נסבל ואני לא בטוח שיש הבדל גדול במיוחד בין המהירויות סיבות מבחינת השפעה על הטמפ'.. השאלה האם יש איזה דרך להגדיר את הסיבובים דרך הbios ככה שזה יהיה שקט יותר? מקווה שהבנתם מההסבר הזה מה הבעיה,

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  16. שלום לכולם, אני עכשיו עם מעבד E8400 הגעתי לתדר של 3825MHZ, עכשיו היה לי את המצב הזה שפיתאום יש חלון כחול וכזה והוא אומר שצריך לעלות מתחים או משהו כזה(לא זוכר בדיוק מה היה כתוב שם). איך בדיוק צריך לבצע את העלאת המתחים?. יש לי בדיוק את האופציות האלה: http://media.photobucket.com/image/voltage%20ep%2045%20ds3l/kg4icg/img1230661487120.jpg אם אתם צריכים לדעת אז הלוח אם הוא P45 DS3L זיכרון OCZ 800MHZ ,תיזמונים 5. איך בדיוק להתחיל עכשיו?. תודה לעוזרים. עריכה: בעיה קטנה,אני עשיתי בדיקה בOCCT והוא גילה בעיה בCORE 0 מה עושים?=[ אני רצה להמשיך את הOC עוד קצת..

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by FIRE-KID,

קניתי את המחשב לפני חודשיים ככה (אז לא ידעתי שיש בכלל כזה דבר OC) אז פשוט קניתי מה ששוה(בחתימה) הנה המפרט ועם הדפיקות קטנות בכל חלק שדופק לי את המחשב לOC ... מעבד: 3200+AMD - ליבת NEWCASTLE הגרועה ביותר לOC לוח אם: שמעתי שג'יגהבייט לא טובים לOC זכרונות -A-DATA \VT לא ויסטא לא טובים לOC עם תזמונים גרועים:3.4.4.8 ניסיתי להוריד ל2.5 - תוקע את המחשב לפעמים... כ.מסך:X800XL כרטיס תותח אבל יכלתי לקחת את ה6800GT באותו מחיר ואני יודע שה6800GT טוב יותר בOC וגם קצת בדברים אחרים.. ספק HEC400 לא יודע אם יחזיק OC בצורה רצינית... זהו זה בעיקרון... שלא תתבלבלו זו מערכת תותחית אבל בכל מה שקשור לOC לא הלך לי טוב איתה... לא נורא...

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by owen10,

אחרי שניקיתי את המאוורר שלי 12 ס"מ הוא התחיל להיות רועש....מקודם הוא היה ממש שקט יש הצעות? ועוד שאלה אתם יכולים להגיד לי אם הטמפ של המחשב שלי תקינה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by sahargt,

שלום יש לי את המארז של Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower במארז יש 7 מאווררים שבאים מהחברה עם המארז רציתי לדעת אם המאווררים האלה טובים אם לא איזה מאווררים כדי לקחת ואיזה סוג מאווררים רגלים או מאווררים חכמים ואיזו חברה במארז יש לי יכולת שליטה על 4 מאווררים מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה סהר

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  20. Started by roeiw,

איך הזכרון שלי Hynix 512 400Mhz D43 עושים 2-3-3-7 במקום 3-3-3-8 על 400Mhz ללא אוברקלוק או תוספת מתח?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  21. אין ספק שהקיץ הגיע.. המזגן כבר מזמן דולק.. ובין השאר, גם המחשב מתחמם אני ישתף אתכם בטמפ' של מחשב הHTPC שלי, מכיוון שהוא המחשב שאני עובד עליו בינתיים מעבד : חורף: 26 מעלות, קיץ: 37 כ.מסך 4850 ספיר דיזיין : חורף 36 מעלות, קיץ : 53 מכיוון שמדובר במחשב די קטן וצפוף, הסרקולציה שם לא בגדר "להיט" אלא יותר "לוהט" .. יאללה.. שתפו גם אתם.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  22. Started by blackmonkey,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש, ואני לא מרוצה מקירור המעבד שהגיע איתו (המעבד- Intel D)- עושה המון רעש. האם אתם יכולים להמליץ לי על קירור שקט במחיר של כ-150 ש"ח

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by Gil28,

מה הכי משתלם ביצועים \ מחיר? ראיתי בiqpc את הטוניק ב-230 כרגע אני ב-OC של 8X450 עם מתח של 1.328 ע"פ cpu-z ואני רוצה להגיע לכיוון 4

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  24. Started by מורדו,

איך אני יודע כמה נוזל להכניס למערכת ?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by shkedi,

תקשיבו הרגע קניתי 2 מאוררים כאלה http://lamir.co.il/product.asp?product=192 עכשיו חיברתי אותם ללוח אם והם פשוט לא מסתובבים (שניהם) ואני לא חושב שהם מקולקלים... הצילווווווו מה אני עושה לא נכון? כי המאורר הקודם שהיה לי כן הסתובב (הוא התקלקל) ושאני מחבר את אלה לא קורה כלום ועוד משהו. שאני מחבר אותו לספק זה גם לא מסתובב!!! עריכה: לא משנה פשוט החנות הדפוקה הזאת (שהיא ממש קרובה לבית שלי בגלל זה קניתי שם) החוטים צריכים להיות שחור אדום לבן והם חיברו את זה בסדר לא נכון במקום שהאדום והשחור יהיו אחד ליד השני כל אחד היה בקצה אחר.... אז שיניתי תסדר שלהם ועכשיו זה עובד

• 4 תגובות
    • 457 צפיות

דיונים חדשים בפורומים