עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by aviv00,

יש לי עכשיו בביוס F8 האם התקנה של F9 תעזור לי לשפר את ה OC ? הלוח האם שלי הוא 965G-DS3 ואני כרגע על ה 2.4GHZ

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  2. Started by HoT-DoG,

שלום מה קורה? אני מתכנן מודינג וקניתי מנורת PL TUBE למישהו יש מושג בדיוק מה ההבדל בינה לבין כל מנורת פלורסנט אחרת? יהיה לי מאוורר למעלה שיוציא אוויר חם ממש ליד המנורה. היא 220V ואספקת החשמל שלה היא חיצונית אז תנו איזה הצעות מה אפשר לעשות ועוד! :D תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Armageddon1,

יש לי בעיה , התוכנה לא עולה אצלי . המחשב שלי זה i5 750 ; p55a ud3 ; HD 5850 ;4gb memory מערכת הפעלה XP . למה זה קורה ? יש למישהו מושג? כי אני לא יכול להמשיך בOC בעזרת CCC שהרי זה מגביל אותי עד 1125\775 ניסיתי MSI Afterburner אבל שם זה לא נותן להעלות בגלל ההגבלה של CCC . אם למישהו יש מושג לגבי הבעיה אשמח לשמוע . תודה .

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by I7210I,

שלום רב, אז..מעבד I7-12700K יש לוח asus maimux z690 HERO יש זיכרונות DDR 5 5200 יש מה שנשאר זה קירור, המחשב לפיתוח, לא יעשה לו אוברקלוק בטווח הנראה, מכונה וירטואלית פה ושם ומשחקים. עד עכשיו היה לי נוקטואה שלא נראה שמתאים ללוח החדש (היה על asus z270F gaming) תודה רבה

5. כן אני יודע שהמעבד כבר ישן .. אבל אין לי טעם לשדרג ביינתיים יש לי כרגע קירור סטוק low profile והוא לא עומד בקצב קניתי אתמול Antec Copper Tiger C40 מבלי להתייעץ. ממש אהבתי את המראה שלו, אך הגודל שלו העלה בי קצת ספק לאחר בדיקה גיליתי שהמאוורר שהגיע איתו לא תקין .. מחר אלך להחליף אותו.. השאלה אם שווה לי להחזיר אותו ולהוסיף קצת כסף כדי לשדרג למשהו יותר רציני ? תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by dennis14,

לאחר שהחלפתי את קירור הסטוק של הכרטיס הזה ל - EVERCOOL TURBO 2, התחלתי ב - OC בעזרת ATI TRAY TOOLS (שמתי את המאוורר על 100% מהירות). העלתי כל פעם את הליבה ב - 15MHZ והרצתי 3DMARK05 ועשיתי אותו הדבר גם לזיכרון. התדרים שהגעתי אליהם הם: 525/1210, (תדרי הסטוק הם 400/1000). אני די מרוצה מתדר הזיכרון שהגעתי אליו אבל הליבה מאכזבת אותי, כשהעלתי אותה ל - 530 ה - 3DMARK קפא באמצע ותקע את כל המחשב (ניסיתי את זה מספר פעמים), הדבר המוזר הוא שאין סימן לארטיפקטים והכרטיס קריר למדי - לא עובר את ה - 42C אחרי 3DMARK. התוצאה שאני מקבל איתו ב - 3DMARK05 היא 6616 נ"ק, הכרטיס הגיע אלי פתוח כבר ל - 16 צ"ע והמעבד שלי הוא E6300 בסטוק. מה דעתכם על האוברקלוק ? איך אני יכול להגיע רחוק יותר בליבה ?

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Or ei,

התחלתי לצבוע את המארז אבל אני לא מצליח לעשות שבלונה שתיהיה מדיוקת ובלי שאריות בקצוות (פייד) יש למישהו איזה הצעות איך לעשות את זה ?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by manticore,

נכנסתי לCPUZ וכתוב שם core speed 1200 multiplier X6 bus speed 200 rated FSB 800 בעקבות זה נכנסתי לביוס והמכפלה שם עומדת על 11 אני מניח שהביוס יותר אמין אבל למה הCPUZ מראה 6?

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  9. Started by KoDkOd,

שלום,רציתי לשתף אתכם בפרוייקט עתיק שכרגע סיימתי לתכננו.אכן כן בניית מארז כבר 3 חודשים אני מכין סקיצות של המארז ואיך הוא יהיה בנוי,המארז תוכנן במיוחד לסירקולציה מושלמת,וגם לנוחות מיירבית של המשתמש[אני].חומרים לא יהיו בעיה בשבילי וגם לא כלי עבודה.רק הרעיונות חסרים לי.פה אתם נכנסים לתמונה הדילמה שלי מאיזה חומר לעשות אותו,חשבתי לעשות אותו מברזל בעל צורה מיוחדת,אולי מאלומיניום פשוט ואז להבריק אותו,או שבכלל לצבוע בצבע מיוחד,זרקו רעיונות! בקרוב[שבוע שבועיים כשאני יעשה תוכנית גמורה] אני ייעלה את התוכניות שלי לפה ותוכלו להעיר ולהאיר זהו עד פה להיום.סוף שבוע נעים וחג שמח

• 9 תגובות
    • 830 צפיות
  10. לא היה מסובך מדיי לעשות את Modification הקטנטן הזה. היה טיפה מעצבן לעגל את החוטים. אני מרגיש שיש לי כבר ניסיון אחרי שדפקתי כמה וכמה חוטי IDE ATA100 למינהם. פשוט צריך לעבוד עם החוטים הנכונים (סכין מנתחים בין היתר). אתם בטח רואים את התמונות ואומרים לעצמכם: "זה לא נראה לי מסודר בכלל". זה למעשה לא נכון. כל החוטים מוחזקים ע"י אזיקונים בצדדים כך שזה לא יפריע לאוויר להכנס ולצאת מהמארז. בנוסף שיש לי גם הרבה חוטים של חשמל ואי אפשר להסתיר את כולם. אני חושב שיצא ממש טוב. מה דעתכם?

• 55 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by yoav9,

אני מתכנן משהו נחמד לפאנל מקדימה של האמרז שלי, יש לי כ3 מאווררי 40 מ"מ, עכשיו אני ממש רוצה לחבר אותם מקדימה (זה יוצא ממש ממש יפה!) אבל כמה שאלות מה הדרך המומלצת לחתוך כזה פאנל מפלסטיק בדיוק (גם למאווררים וגם לברגים), חשבתי על מלכם... (מלחם?) ודבר שני, יהיה ממש מגעיל לחבר את שלושת המאווררים בשלושה חיבורים נפרדים, וממש ממש לא נוח, עכשיו היות והם ממש גרועים (40 מ"מ) ואין לי ממש כוונה להשתמש בהם אני רק רוצה שהם יעבדו, לא יעבדו טוב, לכן, יש דרך בא אני יכול לגרום להם לעבוד על חיבור אחד?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  12. הוא קרור הכי משתלם בתקציב שלו? הוא יתן ביצועים יותר טובים מסטוק? תודה

• 8 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by אסיWOW,

האם קיין באתר TMS קירור ל מעבדים I7 חוץ מהקירור הזה Thermalright Ultra 120 Xtreme Socket 1366 הנה הלינק לאתר... תקציב לא חשוב רק אם אתם יכולים לבדוק קירור שיתאים למעבד Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX http://tms.co.il/cat/107

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by ReDeViL,

שלום יש לי בעיה אני רוצה לעשות חור בדלת של המארז שלי ולשים מאוורר עד עכשיו הבנתי פחות או יותר איך עושים את זה הבעיה היא איפה בדיוק אני צריך לחבר את המאוורר בלוח אם? איפה החיבור? אני מאוד יודה לכם אם תענו לי

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  15. OK , יש לי Leadtek GeForce4 Ti4400 עם אוברקלוק : זיכרון 533@648 וליבה 275@305 אז רציתי לדעת כמה זמן יחייה הכרטיס עם האוברקלוק הזה ? האם בכלל האוברקלוק מקצר את חיי הכרטיס ? IronEddie אמר לי לשאול פה איך מורידים את הפלסטיקים , שהם בצבע הכחול

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by born_blue,

בשביל לעשות oc עכשיו יש לי את הכרטיס ב44 מעלות במנוחה ו51 בערך שאני במשחקים ובקשר למעבד אני לא יודע מה כל דבר אומר אבל כתוב לי באוורסט Aux 28° °WDC WD800JB-00FSA0 38 Board Temperature 31 התקציב עד 500 שקל, והלוח אם זה Asus PS4SGX-MX (ואם זה משנה: ספק ג'נרי 400w) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  17. Started by EagleX2,

מישהו יכול להסביר איך לעשות אובר קלוק לפנטיום 4?

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  18. אני רוצה לעשות אוברקלוקינג בנוני מעבד 3800X2BOX לוח M2N-E AM2, 570Ultra 1 גיגה זיכרון למי יש רעיונות? אבל שהיו הסברים ברורים, תודה.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by Pancakes,

יש לי בסביבות ה 40 - 60 מעלות, משתנה לפי המצב רוח, כשהמחשב ב IDLE (ובחורף חשוב לציין) אני עם קירור סטוק של אינטל על i5-2400 האם זה המצופה מקירור סטוק? או שפשוט אולי לא התקנתי טוב את הקירור/משחה? הצעות? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Animor,

שלום, יש לי קירור למעבד של Scythe, נדמה לי שזה הדגם Yasya: http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/yasya.html המאוורר הנוכחי מחובר ללוח האם ויש לו גם בקר חיצוני, אבל הוא התקלקל. כתוצאה מכך המאורר לפעמים עובד ולפעמים לא. אם אני נניח מדליק את המחשב, לפעמים המאורר פשוט לא מתחיל להסתובב. ניסיתי לנתק את החיבור לבקר החיצוני, כי גם ככה הוא לא עובד, ניסיתי לחבר בכל מיני אופציות, אבל זה לא עוזר. אני לא מעוניין להחליף את כל גוף הקירור, אלא רק את המאוורר שמורכב עליו מהצד. אם מדובר באמת ב-Yasya, אז אלה הפרמטרים: Fan Dimensions: 120 x 120 x 25 mm Fan Speed Max. Band: 740 (±25%) - 1,900 rpm (±10%) Fan Speed Min. Band: 470 (±30%) - 1,340 rpm (±10%) Noise Level: Max. Band 9.8 - …

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. האלן אם למשל יש לי באס 200 וזכרונות 667 שהמהירות האמיתית היא333 עם אני מעלה את הבאס ל 201 האם מהירות mhz של הזכרונות יעלו גם ? לצורך העניין מ 333 ל 334 וכן אלה תודה

• 7 תגובות
    • 511 צפיות
  22. Started by massinvallus,

אני קונה מחשב חדש בעוד חודש-חודשיים, ואני רוצה לעשות O/C רצחני למרות שאני לא מבין כל כך בזה ולא עשיתי את זה אף פעם אבל לא אכפת לי לקחת סיכון. רציתי לקנות את ה 8rga+ עם 1700+ או 2500+ עם סטפינג טוב, אבל עכשיו שמעתי שאני גם צריך לעשות VDD MOD. אני לא אוהב כל כך להתעסק עם הלחמות ודברים מסובכים, אבל לא אכפת לי להרכיב משהו לא כל כך מורכב ללוח אם ולקנות עוד קירור. מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? הרכבה פשוטה או הלחמה מסובכת? כמה זה מוסיף ל O/C? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by Idanp,

מה הטמפ' המומלצת לX800XL? ועד איזה מעלות אסור להגיע?? עריכה: מה דעתכם על הקירור הזה?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7019

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by No-way,

טוב אז ככה אין לי מערכת קיקרו לכרטיס מסך ובא לי אחת אז כל מי שיכול להביא לי מערכת עד מחיר 600 שקלים כי אני לא מעונין במכונה על הכרטיס מסך פשוט מערכת קירור נחדה תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 548 צפיות
  25. שלום ניסיתי להתעסק קצת עם OC במפרט בצד, עם דגש על קצת כי סה"כ ציוד זוועה (: בכל אופן הגעתי מ-1.8 ב-200*9 ל-2025Mhz ב-225*9 אבל המתח עלה לבד באופן מפחיד ל-1.6V! עברתי על המדריך OC שיש באתר ואין לי את רוב האופציות שאמרו לבטל או להגדיר לפני שמתחילים מצאתי רק את ה-Spread Spectrum ואת הטמפ' כיבוי שהגדרתי ל-60 יכול להיות ש-cpu-z או אוורסט מזייפים בנוגע למתח המעבד ? אם לא- איך לעזאזל להימנע מזה ? תודה מראש, לירן.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים