עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by orlupo,

איך אני יודע אם הלוח אם שלי תואם עם ה-Silent Tower או לא? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by ninbert,

אפשר לנקות את גוף הקירור והמעבד מהמשחה הישנה עם וודקה? כי אין לי ספירט וגם לא ספירט 70%.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by galh_5,

שלום לכם שאני מעלה קצת תדרים ל4850 עד הסוף בדריבר של ati עד 700 ו-1200 ואז אני עושה לו החל ואז אני משחק טיפה ואז בא לי משהו כזה vpu recovery אז השאלה שלי למה זה עושה לי ככה? זה oc קטן בסה"כ ועדיין זה עושה לי את השגיאה הזה תודה

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  4. Started by g191181,

יש לי מעבד של אינטל 2.8 שבמנוחה הוא מגיעה 53-58 ובמאמץ מגיעה ל58-62 מה הטמפרטורה הסבירה ומה כדי לעשות אם היא גבוהה כל כך??

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by mor_anter,

יש לי כרטיס מסך geforce fx 5500 עם 128 זיכרון 64 ביט והצלחתי לעלות לליבה 270@340 זיכרונות 400@485 האם הכרטיס מסך נמצא בסכנה (דרך אגב יש לו קירור סטוק)

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by yoav9,

לאחר שראיתי את המפלצת הזאת שימי הכיף בהם אנחנו נאבקים שעות בעוד שתי מעלות שירדו, חושבים על עוד מיקום למאוורר שעוד לא היה, קונים עוד משהו קטן רק בשביל שתי מעלות פחות (שזה הדבר שאני הכי הכי אוהב בכל נושא המחשבים), תזכרו את זה טוב טוב, כי עוד כמה שנים, הכל הולך להעלם ואז זה יהיה כמו שהיום אנחנו מספרים לאחים שלנו איך כשהיינו בני 8 שיחקנו בega ואיך היה לפני fifa, או ששיחקנו בfifa 95 (או 94, הוויכוח עדיין נמשך!) הרי כמה זמן זה יחזיק, לפני שuber קירור למחשב יהפוך לנחלה, שכל מחשב שאתה קונה בחנות קבר יגיע מיידי היצרן עם מערכת קירור כל כך טובה שהחומרה תגביל אותך הרבה לפני החום. (מה שכבר קורה היום עם הslk-800, שם אין סיכוי שהמעבד יתחם, כמעט) אני בדיכאון.... :'(

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  7. המאוור הקודם שהיה לי, נהרס. הבאתי גוף קירור ג'נריק פשוט, Green Power. קיבלתי יחד עם הגוף קירור גם טיפה משחה, שאני מנחש שאותה אני אמור למרוח על המעבד. אין לי מושג בכלל איך לעשות את זה, המשחה באה בשקית פצפונת, וחוץ מזה, נשארה עוד משחה מהגוף קירור הקודם. אם תוכלו להדריך אותי איך למרוח אני אודה לכם מאוד. זה די דחוף.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shay820,

שלום לכולם ביצעתי OC למחשב לפני חודשיים ,האם בעת ביצוע עידכון לביוס עליי לבצע את ה OC מחחדש?? אשמח לעזרה תודה רבה שי

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by Xtr3m3r,

הרצתי בדיקה עם OCCP ועם HWMONITOR על המעלות במחשב שלי והם ממש גבוהות! המחשב: המעלות של המחשב במנוחה: Uploaded with ImageShack.us ובמאמץ: יש לי איזה קירור על המעבד של משהו שנקרא BUFFALO (אין לי מושג מה זה) ויש לי במארז 3 מאווררים 2 מכניסים ו1 מוציא איך אני יכול לתקן את המעלות האלה? והמחשב לא עבר סוג כלשהו של OC

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. כן, אני קצת משוגע, החלטתי שאני בודק לכמה טמפ' אני יכול להגיע פשוט כמו איזה דפוק.... הפעלתי את התוכנה PRIME 95... יש לי 15 מאוררים במארז עצמו, כיביתי את כולם. כמובן שגם כיביתי מאוררים של לוח אם ומעבד (את המאורר של המעבד תקעתי עם חתיכת נייר ואת המאורר של הלוח אם ניתקתי בכלל). אז הנה לכם תמונות: זה אחרי שנבהלתי מזה שהגעתי ל 77 מעלות, הדלקתי בחזרה את כל המאוררים והוצאתי את הנייר מהמאורר של המעבד, שימו לב למהירת המאורר, בדרך-כלל הוא על 3100 RPM והוא עלה כזה גבוה! בדיקה שניה: זה לפני שידעתי לכמה מעלות עומד להגיע הלוח באמת... והמקסימום שהעזתי להגיע!!!! כבר פחדתי להגיע יותר מזה פשוט המעלות עלו בקצב השעון!! (כל שניה מעלה) אז מיד הדלקתי את כל המאוררים וסיימתי להיום.…

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Started by Danix60,

אז ככה ... כנראה ראיתם את האשכול שלי עם המערכת שלי אם אני אז תשאלו ואני יגיד לכם בגדול E7400 במאמץ 57 מעלות עם OC של 3.19GHZ עכשיו שאני שם בביוס תדר באס 320 אז זה יורד לי כאילו שאני בודק בCPUZ (עם 320 תדר באס) יש לי 2666.6 כאילו הכל יורד (מתאפס כזה) אחרי שאני מעלה ל320 תדר באס עכשיו ניסיתי לשים על 350 כאילו לדלג על זה ושום דבר אני דיי מרוצה מה3.19GHZ אבל אני רוצה להמשיך עוד קצת איך אני פותר את זה ? (מפרט 2 בחתימה)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by -BISHOP-,

אחרי קריאה נוספת של הביקורת על ה accelero x2, הבנתי שהייתי אמור לשים מדבקה תרמית (שלא באה עם הקירור) גם על הבקר הנ"ל. אם לא שמתי זה ישפיע הרבה על ה טמ"פ? כי להוציא עכשיו את הגוף קירור בפעם השלישית זה כבר התעללות (ולא קל כל כך הוא דבוק ממש חזק)

• 10 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by Fighter,

שלום אני מורח כרגע mx-1 על E6300 קונרו עכשיו, המשחה הזאת מאוד מאוד קשה, ניסיתי למרוח עם ניילון על האצבע אבל זה נראה כאילו המשחה נדבקה לניילון והליבה פשוט הפכה לגוון אפור-שחור עם מין משהו כזה עליה אבל לא ממש משחה נוזלית כזאת, כי המשחה הזאת סופר קשה מישהו יכול לומר לי אם זה שיש כמו כיסוי פיצי כזה של אבק אפור כזה, זה מספיק? או שאני צריך איך שהוא לגרום למשחה להשתטח כמו בarctic silver? מקודם הרכבתי לכרטיס מסך גוף קירור אבל שם המשחה של זלמן היתה קלה למריחה וממש היתה משחה על הליבה

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by urielka,

עשיתי oc ל geforce4 mx440 270/405 @ 328/486 יש לי בעיה עם nvidia bios tool אני לא יודע איך משנים את הביוס

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  15. Started by sherlock1212,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=7598 Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan ב 270

16. Started by Frequency,

הי, אחרי פתיחת אשכול במעבדים לוחות אם וזיכרונות נראה שזה יותר רלוונטי לכאן. יש לי מעבד Amd Athlon II X3 450 3.2 Ghz ולוח אם Gigabyte GAMA-78LMT-US2H האם יש אפשרות לפתוח את הליבה הרביעית? אם כן, כיצד? ממליצים לעשות את זה? יכול להיגרם נזק? (באשכול הקודם שיניתי משהו בביוס ואחרי זה הוא לא נדלק לי, אחרי שניסיתי עוד פעם הוא נדלק ושחזר את ההגדרות של הביוס) תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. כי אני ממתין כבר מעל חודשיים להזמנה שלי מPANDAS (כבר הזמנתי מערכת דומה בעבר וביטלתי אחרי חודש וחצי מרוב ייאוש). הם טוענים עד 21 ימי עסקים לאספקה, אבל בפעם השניה זה לא קורה אז אני מחפש אלטרנטיבות. אני מניח שבעייתי להזמין את המוצר (מוצרים אחרים שקיבלתי הגיעו מהר וללא בעיה) אבל אם לא יכולים להביא אז שיורידו את האופציה להזמין! המיואש...

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  18. שלום לחבר'ה המקצוענים כאן באתר המעניין הזה... אני די סקרן לגבי הנושא הזה שקשור לאוברקלוק... ורציתי לשאול אם חום הליבות שמראה CORE TEMP : CORE0-44 CORE1-44 CORE2-43 CORE3-40 האם זה מצב חום טיפוסי למעבד שהרכבתי לו קרור מים ועשיתי אוברקלוק ל3 גיגה...? כמו כן המהרתי את הזכרונות שהיו 1066 ל-1111 ... המים שנמצאים כרגע במיכל זמני ושהמשאבה בתוכו...חמימים למגע במיוחד כשהמחשב נכנס למצב של שומר מסך.... כמו כן תוכנת הספיד פן כשעולה יחד עם המחשב מראה לי טמפרטורות מטורפות של 90...85 ... כשהCORE TEMP לעומתה (שגם עולה עם הוינדוס)...מראה :0-40C. -1-40C. 2-36C. 3-36C אודה לכם על תשובותיכם בעניינים שהזכרתי כאן....ותודה שוב

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by EgoManiac,

אנשים איך עושים OC למעבד יש איזו תוכנה או משהו כמו RivaTuner לכרטיסי מסך יש תוכנה כזאת גם לOC למעבדים? ואם כן איך קוראים לה ואם תביאו לי קישור אני ישמח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Davidmag1,

יש את המפרט בצד ואני רוצה לעשות לו OC רציני! עזרה לא תזיק תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by eitan2503,

שלום רב ברשותי מערכת חדשה עם MUGEN 3 וגם מאוורר SYTCHE GT 3450 שניהם במארז COOLERMASTER CM2 BASIC עכשיו שאלתי היא לפני שאני מרכיב האם כדאי להחליף את המאורר המקורי שמגיע עם המוגן לGT? ובנוסף איפה כדאי למקם מאוורר שלישי במארז ,יש לי אחד מקדימה אחד מאחורה .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by amilo,

כמובן בשביל "לסחוט את המיץ מהחומרה" , אבל השאלה שלי היא כזו - שאלה רצינית בלי להתחכם... למה חברות כמו Amd ו Intel, או כל חברה שמייצרת שבבים שניתנים להמהרה - מאפשרות המהרה בכלל? הרי אם קניתי מעבד והמהרתי אותו ב 200 מגה הרץ חסכתי בערך 200 שקל , וכווולם יודעים שזה פשוט מאוד... עכשיו , כולנו אוברקלוקרים ברמה זו או אחרת אז חישבו כמה הרווחנו או אולי כמה החברות הפסידו. אז למה לא נועלים לנו את האפשרות הזו?

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  23. Started by Arik.G,

שלום שוב לכולם ;D כמו שהבנתי אין שום סיכוי לפתוח את המעבד )-: אבל רציתי לברר האם יש סיכוי כל שהוא להעלות את ה FSB ועל ידי כך להעלול מהירות המעבד???? לפני כמה זמן ניכנסתי לקטע של ההמהרה ומהאז עשיתי OCלכרטיס מסך של ASUS GeForce 4 MX 440 V8170 DDR קניתי את הבלו אורב וקירור לזכרונות. ביצועי הכרטיס הישתפרו באופן די משמעותי אך עדיין אני רוצה לסחוט יותר מהמחשב שלי P3 800 Mhz 256 SDRAM עשיתי מודינג למארז עכשיו יש בו 7 מאוורים

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by eSLC,

אני מחפש זיכרון (יותר נכון שם של חברת זיכרונות)שיהיה בסטיק אחד של 512 במהירות 3200/400 התקציב הוא בסביבות ה-700, 750 גג...ומתוכנן OC קטלני לזכרונות...

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  25. היום חזרתי הבייתה ( לפני שתי דקות ) , ופאקינג גיליתי שנפל לי חלק מההיטקסינק של הכרטיס מסך o_O הייתה היום מנקה , ומצאתי את המארז פתוח , וחלק מההיטסינק פשוט לא היה מחובר כדי שתבינו מה בדיוק נפל מהכרטיס , תסתכל על התמונה ... ( מצאתי תמונה של בדיוק החלק -.- ) איך אני מחבר את זה חזרה , ומה אני עושה ?! בנוסף , שמתי לב שהמאורר פשוט לא פועל ... אני לחוץ , ואני משתגע , ואני ממש חייב עזרה ... הנה התמונה - בנתיים שמתי מאורר ענקי שיקרר את הכרטיס מסך , כי הוא היה פשוט לוהט כשחזרתי \=

• 10 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.