אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הזמנתי מארז CM 690 ולפי האתר כתוב שהוא מגיע עם 3 מאווררים של 120 MM מישהו יודע אם יש צורך בעוד 3 למשל, ואם כן איזה סוג אם אפשר לקבל המלצה ? ובנוסף המארז יכיל Q9450,EX38-DS4,HD 4870, וכרטיס קול - Audiophile 192 והרד דיסק אחד. מישהו יכול להמליץ על קירור למעבד בנוסף שיהיה שקט בעל קירור טוב. יש לציין שיש לי הנחה טובה על מוצרי CM אבל אני לא נעול על מוצר זה עבור קירור ? אשמח לתגובות, תודה.
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם משהו המשחב שלי דולק 24 שעות כמעט כל יום כשאני נוגע במארז למעלה הוא די חם אפילו חם מאוד האם זה סביר ואם לא אייך אפשר לדבר את זה יש לי גם כרטיס מסך 9800 gtx הבנתי השכרטיס צריך לפלוט חום לא כל כך חם אייך אני יכול לבדוק את הטמפרטוה של המערכת שלי?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קרור למעבד עד 250 עדיף פחות חשוב שיהיה מאוד שקט מעבד: pentium[r] 4 3.00 ghz לוח אם :Gigabyte GA-8I915P Duo v2 בהתחלה חשבתי על הביג טייפון אבל ניראה לי שאפשר להסתפק בפחות עם תוצאות דומות בביצועים וברעש.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
קיצר היום פירקתי את הטוניק שלי ויש לי מין שריטות כאלה על המעבד ועל הטוניק באותו מקום כאילו ,הטוניק היה חלק כמו מראה ...מקודם ,המעבד לא עבר ליטוש ,בהתחלה חשבתי זה משחה וזה לא ירד עם אצטון ,מה זה יכול להיות וכתצאה ממה זה יכול להגרם ? הניחוש שלי שזאת משחה שממש התייבשה ולא יורדת :'(
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי HD4850 של SHAPPIRE, ואני מעוניין להתקין עליו גף קירור שונה, משום שהטמפרטורה של הכרטיס מאוד גבוהה (89 מעלות במאמץ, 72 מעלות במנוחה..). ידוע כי הקירור הזה אינו מספיק לקרר את הכרטיס, לכן זה לא בעיה בכרטיס הספציפי שלי. אשמח אם תמליצו לי על קירור טוב בעל סוקט של RV770, ושיצניח את הטמפרטורה ל70 מעלות מקסימום במאמץ לפחות. תקציב : עד 200, רצוי כמה שפחות.
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן! ברשותי מארז 6A19 של COMPUCASE ובתוכו BIG TYPHOON על המעבד. לפני כמה זמן המאורר האחורי במארז שבק חיים אז העברתי את הזלמן F3 (רועש...!) לצד האחורי. אני צריך לקנות מאורר 12 ס"מ כדי לשים בחזרה מקדימה.. מה מומלץ מחנויות בירושלים? (IVORY\KSP\BUG\OFFICE DEPOT|חנות אחרת שאני לא מכיר) בKSP יש מגוון לא רע. אפשר לראות את כולם במחירון חלקים תחת "מאוררים וגופי קירור" (בעמ' הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems) תודה! ועוד שאלה קטנה. במארז 6A19 יש חור בצורת עיגול מעל המעבד (כנראה כדי להוציא ממנו צינור החוצה) ועוד מין חור אוורור קצת יותר למטה. החור אוורור הוא בערך 11.5X8.5 ס"מ. האם לדעתכם אפשר\כדאי להצמיד לו איכשהו מאורר שיוציא אוויר מהמארז? משהו כמו מא…
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם הFREEZER מגיע עם משחה מרוחה כבר עליו? האם כשאני מתקין אותו להסיר קודם את המשחה הישנה מהמעבד? והאם צריך להוסיף משחה בנוסף למשחה שמרוחה עליו?
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לשים באמצע ולהניח את הקירור על זה? או למרוח שכבה דקה אחידה על כל המעבד? בכל הפעמים שמרחתי עשיתי את האפשרות השניה, אבל תאמת נראה לי שהשיטה הראשונה יותר אפקטיבית... אז, מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מארז Raidmax Sagitta ואני מחפש המלצה למאווררים חזקים (רעש לא מהווה פונקציה) שיחליפו את המאווררים המקוריים. מדובר בשני מאווררים 12cm ואחד 8cm (נמצא על הדלת). כמה דגשים , כמו שרשמתי קודם , לא מעניין אותי כמה רעש הם עושים אני רק רוצה שהם יעבדו חזק. אני צריך שהחיבור שלהם יהיה מולקס , עדיף אחד כזה כפול (זכר ונקבה) ולא משנה לי אם הם עם תאורת לד או לא. בנוסף , אני זקוק למשחה טרמית , האם ההמלצה הגורפת פה היא לMX2?
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני קצת פחות משנה הרכבתי את המערכת הבאה: מעבד: Q6600 G0 לוח אם:ABIT IP35 PRO קירור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM זיכרון:2 * OCZ DDR2 PC2-6400 CL 3 FlexXLC Edition כרטיס מסך: X1950Pro bar;! מארז:Antec Performance One P180 ספק: Corsair hx520 הצלחתי להאיץ את המערכת עד 3.3 ועבדתי איתה תקופה דיי ארוכה. לפני חודש נשרף לי הכרטיס מסך (X1950Pro) ככה סתם, ואני מתכוון שפתאום התחיל לעלות ממנו עשן(!) בזמן גלישה באינטרנט... בכל אופן, מאז התחילו בעיות משונות עם המערכת ואשמח לעזרה. 1. לא ניתן להדליק את המחשב בצורה רגילה, אם אני מנסה להדליק אותו הוא נתקע בזמן זיהוי המעבד ומציג שקיימת רק ליבה אחת. יש לכבות את הספק למספר שניות, להדליק אותו ורק אז המחשב עולה. 2. לא ניתן לשמור ערכים בביוס…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נמאס לי מקירור אויר, אודה להמלצות למפרט שאפשר להרכיב בארץ בחנות כולל אחריות,מערכת שקטה ויעילה.
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
איזה לוח יהיה יותר טוב לאוברקלוק P5Q או GA-EP45-DS3R, ואיזה לוח יותר טוב באופן כללי תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני הרכבתי מערכת קירור מים באתר בחו"ל:המערכת נועדה לקירור 4 חלקים CPU,2X VGA,CHIPSET XSPC DC1000 Water Pump (1000 liters/hr.) Fitting Size 3/8" Barb for 3/8" ID tube Swiftech Radiator - MCR320 Quiet Power Series Triple 120 mm - Black - Fitting Size 3/8" Barb for 3/8" ID tube Koolance Hose Splitter, F 3/8-3/8 X6 Scythe "SLIP STREAM" 120mm Case Fan" 1200 rpm Quiet Case Fan - Medium Speed X3 68CFM 24DB Swiftech APOGEE GTX CU Limited Edition Full Copper Universal CPU Water-block - Water Block Hold-down Plate Stock Hold Down Plate - Fitting Size 3/8" Barb for 3/8" ID tube Koolance Liquid Coolant Bottle, 700mL Fluorescent Yellow 2X\ Tanky - Dual 3 1/2" Bay Reservoir - UV …
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
יש לי Q6600 עם הקירור של zalman 9700+led , המעבד במנוחה 35-40 מעלות שזה טוב מאוד ובמאמץ ממש מגיע ל60. עכשיו קראתי על Thermalright IFX-14 והבנתי שזה הקירור על בסיס אוויר בין הטובים. כדאי לי להחליף אליו ? (מחיר זה לא בעיה) ואם אני מחליף אז צריך עוד 3 מאווררים לשים בכל צד של הקירור ? תמונה : http://www.madshrimps.be/articles/ThermalrightIFX-14CPUCoolerReview-jmke-21336.jpg תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
הגעתי ל3.01GHZ במנוחה על 34-37 מעלות עם קירור די מעפן אבל אם אני מנסה יותר אחרי שאני שומר הגדרות בביוס הוא מעלה את המחשב ואז ישירות עושה לו ריסטרט ועולה עם ההגדרות הישנות ובביוס הוא מראה לי שנשאר לי עוד 130 לBUS כי כרגע אני על 430 מתוך 600 מה הבעיה? בספק? יש לי סה"כ 400 די ג'נרי אבל אם הוא הגיע עד לכאלה ביצועים ועוד כרטיס מסך אז נראה לי שהוא סבבה.. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז כפי שאומרת הכותרת + REALTEMP הטמפרטורה מגיעה ל53~ (+/- 2/3 מעלות במקס) עם קירור מים (זה שמגיע עם הKANDALF LCS שזה גם המארז שלי) מה מקור הבעיה? הVOLTAGE ב 1.17 או משהו כזה אם צריך עוד מידע תגידו אני יעלה תמונות בכללי זאת פעם ראשונה שלי בOC עם שינויי VOLTAGE וכל זה אז אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי ליצב את המערכת תודה רבה מראש. נ.ב. הלוח אם זה ASUS STRIKER II NSE
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אהלן, איזה משני המערכות קירור הללו הייתם מעדיפים מבחינת רעש\איכות קירור? לThermalright MST-9775LE CPU Cooler יש יתרון שהמאוורר מוריד אוויר למטה ולא לצד לכן הוא מקרר עוד חלקים על הלוח אם. ה AC 7 הוא אהוב הפורום...(-: אשמח לדעת מה דעתכם על ההשוואה בינהם? (המחיר שלהם כמעט זהה).
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, טוב זו הפעם השניה שאני רושם הודעה בנושא הזה את הפוסט הראשון אני לא מוצא גם אחרי שעשיתי עליו חיפוש כנראה שלא נקלט... אז ככה: יש לי בעיה מוזרה, אף תוכנה שהתקנתי אינה מצליחה לזהות את הטמפרטורה של אף רכיב במחשב, התקנתי כל תוכנה אפשרית, בעבר EVEREST היה מזהה את הטמפרטורה בלי בעיה. כבר מעל לחודשיים אני לא מצליח לראות את הטמפרטורה, יש לציין שבביוס אני כן רואה. לוח האם שלי אם זה משנה זה PT880. כן ענתיקה.... יש למישהו הצעות?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי מחשב חדש שרכשתי שבוע שעבר השאלה שלי האם זה כל כך נחוץ לבצע O.C למעבד בשביל המשחקים החדשים שיצאו כגון farCry2 המפרט שלי M.B: Asus P5q Pro Memory: 2gb OCZ 800Mhz Power supply: Enermax PRO82+ 525w Computer Case : Hec 6a Series Graphic Card : Geforce 6200 Processor : Intel Q9450 Screen : Samsung 931bw 19[inch טוב בקשר לכרטיס מסך זה זמני [לקחתי אותו מחבר] עד ש ATI 4870 יגיע לארץ והמסך אני מודע לזה שהוא פשוט זה הפליט מהמחשב הישן שלי נ.ב לא פירטתי על כוננים אופטים וכו' תודה רבה לכול העונים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב יחסית חדש והמחשב עובד די גרוע אבל עם אני מתחיל להפעיל את המזגן עליו הוא טססס לקחתי אותו לבדיקה ואמרו לי שכנראה זה המעבד (הוא מגיע אחרי כמה זמן של עבודה ל100% מסתם תוכנות) אבל אמרתי שאני ישאל פה כי מידע אני יודע שפה יש מלאאא אנשים שהם תותחים בתחום הזה של המחשבים טוב אז קיצור המפרט של המחשב: Computer Computer Type ACPI Multiprocessor x64-based PC Operating System Microsoft Windows XP Professional x64 Edition OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 7.0.5730.13 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name B1E1N12A-LACAYI User Name Administrator Logon Domain B1E1N12A-LACAYI Date / Time 2008-06-27 / 13:33 Motherboard CPU Type DualCore In…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
ומה אני אמור לעשות להוריד אותם? המחשב מרעיש בצורה מעצבנת , זה המעבד בדוק ... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 3.00GHZ,כשהיה לי את הקירור סטוק לא הצלחתי להירדם בלילה במזל גם השכנים לא התלוננו הוא היה רועש והמעבד במנוחה היה מגיע ל 61-66 מעלות לא יכלתי לסבול את זה יותר והחלפתי אותו בAC ההבדל היה שמיים וארץ! ההתקנה פשוטה סוף סוף היה לי שקט וזה ממש ממש הפתיע אותי המעבד במנוחה כרגע עומד על 40-46 מעלות מיקודם המחשב ניתקע הרבה פעמים ועבד באיטיות מה גם שהAC מפזר אוויר על שאר הרכיבים בתוך המארז ובכך גם הטמפ' של שאר הרכיבים ירדה בקיצור מומלץ בחום אי אפשר לטעות עם הדבר הזה! תתחדשו.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הוא צריך להיות על מצב אוטומטי או מצב WPM ??? ומה ההבדלים ביניהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לוח האם שברשותי הינו GIGABYTE X38DS4, ומעבד E6320 עם המעט שאני מבין עשיתי O.C ל 400FSB (שהריץ את המעבד ל2.8 במקום 1.8). במנוחה טמפרטורת הלוח עפ"י EVEREST היא 41 מעלות לעומת מצב בו אני מעמיס את המעבד ל100% שאז הטמפרטורה עולה לעד 64 מעלות. האם טמפרטורה זו בגבול התקין או מעליה?
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-