אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
עשיתי אוברקלוקינג למעבד Pentium 4 531 3.00Ghz והגעתי עד ל- 3.27 , עכשיו הפסקתי כי הגעתי לטמפ' של 60-64 , רציתי לדעת אם אפשר להמשיך בלי מאוורר יותר טוב כי כרגע זה מאוורר של הסוקט . אם לא איזה מאוורר לקנות עד 200 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הנה מה התוכנה מראה לי עכשיו: זה בסדר? אני צריך לעשות משו עם המאורר של הכרטיס מסך אולי? עם הRIVATUNER הזה? אני חושב שאפשר לציין שהמאוררים שלי רובם לא עובדים טוב. ספק הכח עובד טוב, כי הוא חדש. המאוורר שעל המעבד נראלי , נו הגדול הזה יחסית , הוא גם עובד לאט כזה, הוא לא מאורר , לא מסתובב, המאוורר הקטן לידו לפעמים בכלל לא עובד, והמאורר ע הכרטיס מסך גם לא מאוורר חזק. מדובר ב GEFORCE 2 MX 440 64 MB
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי יש לי שני מחשבים ולכל אחד קרור שונה.. CNPS9500a LED ZALMAN 8000 שניהם מגיעם עם בורר עוצמה לRPM של המאורר! כך שהמאורר שעל גוף הקירור מתחבר אל הבורר ישרות ומהבורר ללוח שהוא כשהוא מתחבר רק ל3 פינים במקום 4!! ואז בעצם מה שקובע את הRPM זה הבורר שאני משנה ידנית ולא הלוח עצמו לפי הטמפ... אני צודק?? או שבשביל להפעיל את SMART FAN אני צריך לחבר את קירור ישירות ללוח?
-
- 53 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם; יש לי מעבד Pentium 2140 1.6 Ghz ולוח אם ג'יגהבייט 945P-S3. בעבר המחשב היה מורץ באוברקלוק ל2.2Ghz והורדתי בלל הרצון שלי לעשות ריסטרט....האוברקלוק מנע ממני לרסטרט את המחשב. ניסיתי לעבור את האוברקלוק, אבל נאמר לי ע"י מספר אנשים שהלוח שלי מגביל אותו לבאס מקסימלי של 275 (בעצם 2200 מגהרץ) אבל זו בעיה שולית, עם הורדת תדר הזכרונות ל550 (מ667) הדבר יוצר יחס של 1:1, וזה אחלה, אבל אני לא מבין מדוע לעזאזל אין ריסטרט?! *אני אבהיר שאין ריסטרט לא ידנית ע"י לחיצה על כפתור הריסטרט, ולא דרך ווינדוס, הדבר פשוט מביא למסך שחור והמחשב לא עולה עד שלא מכבים ומדליקים מחדש.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי קרור למעבד thermaltake v1 והוא על 1050rpm ויש לי מארז antec 900 עם 4 מאווררים איך אני יכול להעלות את המהירות של המאווררים של המארז והמאורר של המעבד?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קודם כל ניסיתי בביוס לעשות למעבד שלי oc הוא יושב על 2.6 GHZ העלתי את הבאס ל210 במקום 200 והמערכת לא עלתה... המכפלה תקועה ב13X למרות שהיא תמיד היתה ככה.. ואין לי מושג מה לעשות כדי לעשות oc טוב ואין לי גם מושג מה הטמפ' המקסימלית שהמעבד יכול לעבוד(בנתיים אצלי הוא במנוחה על 43 ובמאמץ על 54)
-
- 5 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני קונה מעבד E8400 ויש לי כמה שאלות א.האם הקירור סטוק שלו יספיק ל-OC אם לא-איך של ASUS ו-GIGABYTE
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
במחשב ישן התקלקל המאוורר אני צריך המלצה לקירור למעבד amd athlon xp 2600 ובנוסף משחה טרמית טובה כל זה ב לא יותר מ150 שח ואשמח לדעת איזה סוקט זו[br]פורסם בתאריך: 4.07.2008 בשעה 13:17:10 סליחה על ההקפצה אבל זה דחוף[br]פורסם בתאריך: 4.07.2008 בשעה 18:21:15בבקשה
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב עכשיו ששני האווררים במארז שלי Tagan EL Diablo מכניסים אוויר חם פנימה מה אפשר לעשות בנידון ? אפשר להגדיר את המאוורר 36CM שיוצא החוצה איכשהוא ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מניח שהכותרת ממצה את עצמה. אור לא כ"כ מפריע לי, כנ"ל לגבי רעש... מעוניין באפקטיביות, התלהבתי מהפילטרים כי יש לי כלב וכבר נתקלתי בתמונות של מחשבים שעבדו בלי מערכת סינון בכלל יחד עם בע"ח.... לא נעים. מה שכן דרוש אבל זה חיבור eSATA בפאנל הקדמי. וכמובן קירור אפקטיבי ל2 הכרטיסים. הרעיונות שעלו במסגרת התקציב הן: CM690 NZXT Tempest Enermax ECA5000 Uber Chakra Thermaltake Armor+ VH8000BWS אם יש המצלצות אחרות אז אני מוכן לשמוע תקציב עד 550 כולל כל המאווררים הנחוצים. (IQPC)
-
- 11 תגובות
- 728 צפיות
-
-
פעם דיברתי עם מישהו בטלפון והוא הסביר לי איך לעשות את האוברקלוק ואיך להעלות את המתחים מאז יש לי פרופיל שמור בביוס (Striker extreme) באותה תקופה היה לי מעבד E6600 והיום יש לי E6750 , טענתי היום את הפרופיל של האוברקלוק והגעתי לאוברקלוק של 3.2ghz תראו את המתחים ותגידו לי מה דעתכם , ואם אפשר לקבל הצעות איך להגיע לסביבות ה 3.5 3.6 .. Vcore : 1.6v memory : 2.200v 1.2v HT : 1.30V מכפלה : 8X LDT freq : 5x 1600FSB mEMORY : 800mhz SPP<->MCP Ref Clock : Auto מה אני יכול לשפר פה :? קיצור עזבו את כל מה שיש פה חח זה בטח יבלבל אותכם אם יש פה מישהו שיכול להסביר לי בטלפון או משהו כמה מתח להעלות ומה לעלות שישאיר פה טלפון או איזה הסבר או משהו תודהה
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי היום בבעיה, בעלתי את תדר ה- CPU FREQ ל- 220 מ- 200 ללא העלאת מתח. הצלחתי להגביר מהירות מ 1.8MHZ ל- 1.98MHZ . מכאן נתקעתי, המקסימום שהלוח רושם שאפשר להעלות זה 232 והמינימום זה 200, מה אני עושה מכאן אם אני רוצה להעלות יותר? נ.ב. ברגע האני שם 232 שומר וממשיך לוינדאוס, הוא לא עולה ורושם BOOT FAILED PLEASE INSERT A BOOTING DISC.
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי החלטנו אני וחבר ללכת על מערכת מים חיצונית, אחרי ברורים וחיפושים הזמנו צמד יחידות כאלו: המערכת הגיע עם שלושה בלוקים והחלטנו לבדוק אותם לפני שאנחנו מזמינים בלוקים אחרים. המחשב של החבר. E6600 X1950XTX הבלוק הקטן שמיועד לכרטיס מסך הפתיע מאוד לטובה ומסתבר שהוא מקרר את הX1950XTX ממש יפה, עם vMOD לGPU ועם OC הכרטיס מגיע לכ- 55C... בלי OC ומוד הוא חיי באזור ה40C על לופ של שלושה בלוקים ! (אני לא האמנתי שהבלוק יעזור לGTX שלי אז הזמנתי גם MCW60) תוצאות אצלי: E6550 @ 3.5GHz מנוחה: Prime95
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בכרטיס מסך 8800GT של BFG עם OC מהמפעל. שבשעת מאמץ הוא מגיע לטמפרטורה מבהילה של 83 מעלות(לפחות על פי GPUZ). יש הצעות? כמו כן המחשב מנוקה מאבק בצורה סדירה, כך שזו לא הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אשמח לשמוע הסבר מהן האפשרויות השונות פה: 1)TARGET TEMP 2) TEMP TOLARANCE 3)START CONTROL 4)STOP CONTROL תודה מראש לכולם! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בסוקט AM2 כמובן. בניתי מחשב מעץ לחדר והקירור המובנה עושה רעש של מטוס ממריא. טמפ' במנוחה של המעבד היא 30 ו-35 במאמץ. המארז הוא שוכב והמעבד נמצא בין המאוורר שמכניס אוויר ומאוורר הספק כוח שמוציא אוויר. מחפש קירור פאסיבי איכותי בסגנון הסוניק טאוור (הרבה זמן לא הייתי בעניינים) ורציתי לדעת מה יש בשוק. כמובן שאם הוא לא יקרר מספיק יש אפשרות לשים מאוורר 120 מ"מ על 5 וולט שזה כמעט חרישי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש אפשרות (פיזית) לחבר מאוורר 120 (F3 כנראה) אחרי שהמחשב הורכב כולו? (כולל הגוף קירור) ז"א נגיד קניתי מחשב עם הקירור הנ"ל ואחרי שבוע אני רוצה להוסיף לו מאוורר תהיה בעיה של נגישות או משהו בסגנון שידרוש ממני להוציא את הקירור מהלוח אם? מדובר על לוח X48-DS5 של גיגבייט.
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, מעבד E8400 מארז Tagan EL DIABLO עם Crossfire 4850 בהתחלה לא הבנתי למה המחשב מרעיש, עד שעצרתי עם האצבע את המאוורר של Freezer pro 7 ונדהמתי מהשקט שנהיה פתאום. מישהוא יכול אולי להגיד לי למה הוא מרעיש ועם איזו תוכנה אני יכול לעשות לו בדיקות ? כלומר לכבות לו את המאוורר ולאט לאט לעלות וכו' וכו' והטמפ' של המעבד שלי איתו בערל 45-50 לשתי הליבות.
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של TWINTECH 8800GT, מהדגמים הקדומים יותר עם קירור רגיל בעל זיכרונות סמסונג 1NS (דגם K4J52324QE-BJ1A). הביוס שלי הוא 62.92.16.00.05. אני מניח שזה ביוס רגיל של NVIDIA. חיפשתי עידכון לכרטיס כזה או בכלל כללי של NVIDIA ולא מצאתי. אצל כרטיסים אחרים למשל של EVGA יש גירסאות חדשות יותר אבל אני לא חושב שבריא לערבב, לכל כרטיס זיכרונות שונים ותזמונים שונים. אני צריך משהו לגירסת הREFERENCE הכללית, אם בכלל יש ואם בכלל יש שיפור כלשהו בתחום כלשהו (סביר להניח שיש אם יש עידכון). אם מישהו מכיר כזה אשמח לדעת (אני רוצה להעלות את המתח ל1.1 אבל חשבתי שעדיף כבר לחפש בדרך ביוס חדש יותר).
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אז ככה ישלי את הQ6600 ואני איתו על 3.35 ובמתח לזיכרונות הוא לא מכון על AUTO הוא על 2.5 ורציתי לדעת אם המתח לזיכרונות הוא טוב ואם הם נמצאים בOC כי זו לא הכוונה שלי. תודהה
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש ולא מוצא ביקורת/השוואה של גופי קירור מובילים לכרטיסי מסך. אשמח לקבל לינק בעיניין . תודה.
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הזיכרונות למזלי אך הופתעתי די לגלות כי הזיכרונות שיש ברשותי הם Single Sided ואני לא מבין למה.... קצת נתונים שיש על האריזה: 8L12864AL1065.8FE5 CL 1118Z WB בהמשך נראה למה הם מסוגלים נקווה שלא יאכזבו(ואני עדיין לא יודע איזה ציפ' יש שם) עריכה: לצערי CPU-Z מזהה כי הזיכרון הוא PC-6400 משום מה למרות שהיזכרונות בוודאות PC-8500 כנראה בעייה בתוכנה מסתבר שהרבה סובלים מזה: http://www.edgeofstability.com/images/x38lt/8400/445x9/445x9_333x800_3d06_l.jpg ויש לו זיכרון : 2x1GB OCZ PC2 9200 Reaper האם למישהו יש את אותם זיכרונות והוא הצליח לעשות איתם OC ? לפני שנחזיר אותם
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד Core 2 duo E6600 ואני צריך קירור למעבד חשוב שיהיה שקט וכמובן שיהיה אפקטיבי. תודה רבה. תקציב: עד 300-250 ש"ח תודה.
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
טוב ככה- להלן המפרט שלי e6700 tuniq tower 120 gigabyte aurora3D 2007 design OCZ- reaper pc8500 - 1066 stock 2* 1gb 4.4.4.12 asus p5ne-sli 650i chipset + קירור שקניתי ב150 שח במקום הקירור הפסיבי שבא עם הלוח 9800 gtx ocx seagate 320 gb 8 mb buffer sata 2 thermaltec 550 W 30A psu לא מצליח לעשות אוברקלוק!! לא יודע מה יש לזה, אני יכול לעשות אוברקלוק אוטומתי (של איזה 20%) אבל גם ככה הזכרון שלי על 800MHZ ואני פשוט בקושי מנצל את הטוניק טאוור שלי.המחשב לא יציב כמעט בכל מצב שניסיתי. בבבבקשששה, עזרה! כל דבר! מה לעשות? נ.ב הזכרון שלי חדש, החליפו לי אותו לפני פחות מחודש.
-
- 1 תגובה
- 394 צפיות
-
-
כחלק מהפרוייקטים שאני עובד עליהם עכשיו (חדר, מחשב) אני מעוניין להחליף את המאווררים במארז, המאווררים של TT רועשים לי מידי, ואני מחפש משהו שקט יותר אני מעוניין לקרר את הMOZART בדיוק כמו המחשב השני (SHARK), בעזרת מים נכון לעכשיו, הרכיב היחידי שיש לי זה משאבה (D5) מפאת חוסר תקציב (הכל יוצא על החדר, צבע, חשמל, פרקט , רהיטים), הנושא ידחה מעט (ובקרוב אני אקנה כ.מסך יותר רציני מהבזיון שיש לי עכשיו X550) אני דוחה מעט את רכישת רכיבי קירור המים. אני מעוניין במאווררים שיהיו שקטים, אך יעילים מאוד לסרקולציה כללית, וכמו כן, מאווררים המתאימים לקירור רדיאטור (שוב - שקט) יש לי קולרים ייעודיים לHDD שברשותי (2 ראפטורים, ודיסק נוסף, בקרוב עוד 2X750 ), שאותם אני אחבר לריאו בס כדי להשתיק אותם …
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-