עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gggil,

יש לי 9500GT עם קירור פאסיבי 256MB והייתי רוצה לעשות לו אוברקלוק. עכשיו בגלל הקירור הפסיבי (40 מעלות במנוחה עם מאוורר של קירור סטוק של אינטל) לא נראה לי שאגיע רחוק עם האוברקלוק אז חשבתי אולי יש איזה קירור שאתם ממליצים לי שאקנה לכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  2. שלום,קניתי מאוורר חדש למארז מדגם AC הוא מגיע עם 2 חיבורים ללוח אם: 1)3 פינים 2)4 פינים + מפצל למאוורר של המעבד (אם אין חיבור פנוי בלוח אם) העניין הוא כזה. יש לי מקום פנוי לחבר את המאוורר בלוח אבל קצת מסובך להגיע אליו,ניתן אך כרטיס המסך קצת מפריע ואני לא רוצה שהכבל יהיה על הכרטיס ויתחמם לו. האם אפשר לסמוך על המפצל הזה ? לא יהיה עומס כלשהו ? אני יודע שבתאחלס הזרם ששניהם מקבלים ממש לא גדול אך בכל זאת. לצורך העניין שני המאווררים הינם מתצרת AC. עד עכשיו זה עובד מעולה,השאלה אם אני יכול להמשיל כך לאורך זמן אני אנסה להסביר איך הוא מחובר מהמאוורר הגדול יוצא חוט המחובר ללוח אם,ממנו מסתעפים שני חטים,3 פינים ומתאם נקבה עם 4 חורים. את החוט עם 3 הפינים השארתי בצד ואילו למתאם חיברתי את…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by Discover,

שללום, ראיתי מאווררים שנמדדים ב "CFM" ולא ב "RPM" RPM = סיבובים לדקה.. [glow=yellow, 2, 300]CFM = ?![/glow] בנוסף גם היה רשום 30dB מה זה אומר? המידת רעש שלהם היא 30 דציבלים? תודה לעוזרים. ;D

• 13 תגובות
    • 10.5k צפיות
  4. האם יש צורך להשתמש ב - Fan Mate שמגיע איתו ויכול לווסת מהירות סיבוב או אפשר פשוט לחבר את הגוף + מאוורר לשקע בלוח האם והלוח לבד יווסת את המהירות? מה יותר כדאי? יש לי לוח אם MSI NEO 2 PLATINUM SOCKET 939 תודה

• 9 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by iyehuda,

כשאני נכנס לביוס הטמפ של המעבד היא עומדת על 26-27 מעלות ומהירות המאורר של ה CPU הוא בהתחלה עומד על 700 ומגיע ל 8300 סלד תוך כ 20 שניות כהמחשב עולה אני משתמש בתוכנת EVEREST והוא מראה לי שהמעבד עומד על 39 מעלות ( לפני שבוע זה היה 26 מעלות ) והסלד של המאורר הוא 700 סל"ד המאורר הוא של חברת ARTIC

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי אני צריך קרור למעבד 3800x2 קטן ושקט כמה שיותר. מוכן להתפשר על מספר מעלות בשביל הגודל והשקט. משהו כזה http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=168&disc= רק שלא מוכרים אותו פה בארץ. הצעות כלשהן?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  7. מישהו מכיר? לפי היצרן המאווררים האלה נותנים זרימה של כמעט 90 CFM, אבל לא מצאתי כאלה בארץ. מישהו יודע אם יש? או לחילופין מאווררים אחרים הנותנים זרימה דומה?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by maayan,

יש לי INTEL CELERON 500MHZ וזיכרון 128SDRAM יש מצב לאוברקלוק בלי מאווררים

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  9. התעניינתי בכל עניין האוברקלוקינג הזה. למרות שלא נראה לי שאני מתכוון לעשות אחד בזמן הקרוב רציתי לדעת איך עושים אוברקלוק לכרטיסי מסך? יש לי Radeon 9800 Pro, ונגיד שאני רוצה לשדרג אותו ל-XT עם אוברקלוק, זה אפשרי?

• 12 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by BeNnYBoO,

שלום, יש לי כמה שאלות חשובות, שתמיד רציתי לשאול אבל אף פעם לא היה לי הזמן לשאול אותן. ככה זה התחיל, קניתי את המשחק GTA IV, וכמו שכולכם כנראה יודעים - הדרישות של המשחק הזה פשוט...איך נגיד...לא מהעולם הזה. הרצתי בדיקה לפני שקניתי, באתר srtest.com ועברתי את הכל במומלץ, פרט למהירות המעבד. התקנתי את המשחק, ושמתי לב לכל מיני קטיעות כאלה של חצי שניה פעם ב.... הסקתי מסקנה שזה בגלל המעבד. בנושא של המשחק המליצו לי לעשות OVERCLOCK למעבד שלי. הבעיה שלי היא כזו, אין לי מושג בכלל איך לעשות את זה. כן, אני יודע, OVERCLOCK זוהי פעולה המעלה את מהירות המעבד - ביצועים טובים יותר. אני אשמח אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך לעשות את הOC למעבד שלי, כמו כן אני אשמח אם מישהו יענה לי על השאלה - הא…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by House M.D.,

שלום. יש לי מעבד AMD Phenom 2 955 וזוג כרטיסים GTX 560. לוח אם Gigabyte GA-990XA-UD3. למעבד עשיתי OC לתדר 4GB, על ידי שינוי המכפלה בלבד ובלי שינוי תדר FSB. האוברקלוק יציב. יש לי גם אפשורת לשנות תדר HT ותדר NB (לפי מה שהבנתי הם באים ביחד). כאשר חיפשתי מידע בגוגל בנושא, מצאתי פורומים שבהם היה כתוב שתדר HT לא משפיע בצורה מורגשת על הביצועים, במקומות אחרים היה כתוב שההשפעה היא בעיקר במערך כרטיסים (מה שיש לי), והיו אנשים שכתבו שזה משפיע בצורה ניכרת על הביצועים. ניסיתי להעלות את התדרים האלו ל 2200MHz, ואז האוברלוק הפך ללא יציב, למרות שהעלתי מתחים ל HT ול NB. השאלה שלי היא, האם כדאי לי לנסות להעלות עוד קצת מתחים ולהגדיל את התדר של ה HT / NB, או שאני לא ארגיש הבדל משמעותי גם ככה ו…

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  12. איך אני מחבר חיישן טמפרטורה לP4 478

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

אני צריך תוכנה לניטור הספק המחשב והחלקים שלי... יש למישהו תוכנה בסגנון..? עריכה: טוב אין ממש טעם לפתוח נושא חדש.. בכל מקרה רציתי לדעת אם המחשב יחזיק בOC (למעבד ולכ.מסך) עד הגבול.. גם רציתי לדעת כמה WATT בערך המחשב שלי לוקח עכשיו... Q6600 9600GT 2 HD WD (אני עם 6 מאוורים - זה לוקח בסביבות 40W קבוע לא?) ועוד כמה דברים שאפשר לראות בצד..

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  14. יש לי "מחשב נייד" שיש לו מעבד רגיל p41.8 עם 2 מאווררים לאחר כמה דקות עבודה המחשב מתאמץ והמאווררים עושים רעש חזק ובלתי נסבל(יותר ממחשב נייח). אין לי צורך בניידות של המחשב לכן חשבתי להסיר את המכסה התחתון של המחשב ולהתקין מתחתין קופסה(מעין מארז)שבוא יהיה אמצעי קירור שיגרום למעבד לא להתקע כל רגע ושיעשה פחות רעש(אולי בגלל שהמעבד יונק אוויר מהמשטח התחתון כלומר מתחת למחשב אין לו סרקולציה טובה של אוויר ואם רק אגביה את המחשב עם מארז שונה אז יהיה קירור טוב יותר). אשמח לעצות ועזרה..

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  15. שלום , אני מחפש קירור כלשהו לציפסט , לא פסיבי (כי אני צריך לאוברקלוקינג) אבל שיהיה ממש ממש שקט .... תודה..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by nitzanzb,

יש לי פאנל פלסטיק שמכסה מפרץ סידירום ועליו אני רוצה להתקין צג LCD. הבעיה, מבחינת מידות. מידות הפאנל (חיתוך חיצוני) 150X45 מ"מ ועכשיו איפה הבעיה? אני רוצה מסך עם 4 שורות, ועד עכשיו לא מצאתי אחד שהגודל האמיתי שלו (הכרטיס שעליו הוא יושב) לא גדול יותר מ 45 מ"מ. אז נכון שלרוב המסכים יש תצוגה בגודל של 36 או 38 (המסך עצמו) מ"מ אבל מה זה עוזר כשהרכיב עצמו יותר גדול מגודל המפרץ? מישהו יכול אולי להמליץ לי על צג שעומד בדרישות שלי? בתודה מראש ניצן

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by JezpeRR,

יש לי מחשב: AMD Athlon XP 1800+ Gigabyte GA-7VKML G-Force 4 mx 440 256MB DDR PC2100 עשיתי אובר קלוק ל-2000+ והמחשב לא עלה....( לא עלה הווינדווס) אחר כך הורדתי - 1900+ והמחשב נתקע לי בווינדווס המעלות נעות בין 43-47 במנוחה...האם זה נורמאלי ומה אני יכול להשיג עם מחשב כמו זה...למה אני מרגיש מסכן עם מחשב כזה... בקשה בלי תגובות לקנות מחשב כי אין לי כסף למחשב חדש!!

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  18. Started by Omer DA,

עשיתי OC למעבד,והוא יציב על 3.0 GHZ,הבעיה היא שלאחר שאני עולה מעל באס 340 בערך המחשב נעשה לא יציב וקורס תוך שניות או לא עושה בכלל פוסט(במצב הזה אני מוריד את הזכרונות ל1:1 כדי שלא יעברו את ה800 שזאת המגבלה של הלוח,הכוונה כאשר אני מנסה לעלות מעבר ל3.0) תדר הPCI נעול על 100,מה אני עושה לא נכון? ועוד שאלה אחת,מדוע אני לא יכול לעבור את המפלה 9.5? זאת מגבלה של הלוח או של המעבד? הטמפרטורות המנוחה בסיבות ה33 מעלות(REALTEMP) ובמאמץ 50(אחרי 8 שעות ש OCCT) זה הOC עכשיו, מה אני עושה לא נכון? המטרה שלי היא להגיע בערך ל3.4

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  19. Started by oooz,

יש ברשותי לוח: לוח Intel BOXDX58SO ומעבד Intel Core i7 920 אני מעוניין הוסיף קירור מדגם: ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro האם הקירור הזה מתאים להרכבה על הנ"ל? בשום מקום לא מצוין שכן,אבל מצד שני לא מצאתי פתרונות קירור אחרים שבהם כן מצוין

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  20. הי אני מעוניין להשקיט את המאוורר שנמצא על ההיטסינק שלי בעזרת נקסוס. עכשיו הבעיה שמתעוררת היא שאני צריך את האפשרות של ניטור המהירות בלוח האם כדי לוודא שהעבד לא בסכנת השרפות. פה אני צריך את עזרתכם האם יש דרך פשוטה לקבל ניטור מהירות וגם לחבר את המאוורר לנקסוס? חשוב לציין שאני לא מבין גדול בחיתוך חוטים וכו

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by BEN903,

יש לי כרגע לוח אם עם סוקט 478 ואני רוצה להעביר את הביג טייפון ללוח 775 חוץ מהקליפסים שיש לי כרגע פיזית על הלוח הקודם אני צריך עוד משהו ללוח החדש ?? הקליפסים האלה אמורים להיות אוניברסאלים לא ?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  22. Started by MonoMan,

אני רוצה לקנות את ההיטסינק thermalright SK7 הבחירה הקודמת שלי היתה vantec aeroflow אני לא מתכוון לעשות OC , אולי בעתיד... אבל אני רוצה קירור טוב ויחסית שקט. טמפ' עבודה נוכחית= 58 מעלות :AR15: מה אתם חושבים על הSK7 = שווה?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by lexsus,

שלום צריך מאוורר למעבד שקט מאד שאני אומר מאד אז מאד שלא ישמעו אותו בכלל הסוקט שאני צריך זה 775 ושלא יהיה יותר מידי יקר ללא צרכי OC ועוד שני מאווררים של 80 שיהיו הכי שקטים שאפשר בבקשה תביאו לי המלצות

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by ROEY--1,

שלום לכולם קניתי לא מזמן מחשב חדש כאשר הוא התחיל להרעיש ממש מהפעם הראשונה שהפעלתי אותו לאחורנה פתחתי אותו גילתי שזה לא מן האיורור של הספק או של המעבד (יחסית שקטים) אלה מן המאורר של המארז (גדול מאוד יחסית) אשר יושב מתחת לכונן הדיסקטים מלפנים (כאשר המארז סגור לא רואים אותו ) עכשיו..אין לי אוברקלוקינג במחשב...רציתי לשאול האם ניתן לבטל אותו ולנתק אותו לצמיתות.. בכלל לפי מה שהרגשתי כשפתחתי את המחשב שחוץ מלהכניס אליו הרבה אבק הוא לא תורם הרבה.. קראתי את ענייני השימון והניקוי של המאוררים אבל שוב פעם הוא ממהתחלה הרעיש כשהוא היה חדש לחלוטין כך שאני לא מאמין שזה בגלל זה...

• 8 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים