עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by masterhaifa,

כמהנדס מכונות עם רקע כאיש מכירות מחשבים פריק ואובר קלוקר שבטעות עלה היום על הפורום הזה ונדלק אני מציע לחברה כאן לפני שהם עושים משהו ובוכים לשלוח אלי את התכנון שלהם ולקבל תשובה עיניינית ממשהו שבאמת מבין. רק לשם התרשמות אני עובד עם מחשב K7 700 @950 כבר שנה וחצי עם GF 256DDR מורץ ו 2 דיסקים קשיחים מהירים כולם עם בקרת טמפרטורה ואף אחד לא עובר את ה 45 מעלות גם בשיא הקיץ וכל זה ללא טקים (TEC) או מים רק קירור אויר שקט יחסית שמתוכנן היטב וכבלים מעוגלים לSCSI ולCDS בקיצור יש פתרונות נחמדים ללא הוצאות מוגזמות ואם יודעים למקם מאוררים נכון אין כמעט רעש יש זרימה מעולה וראש שקט בנושא המהרה masterhaifa@hotmail.co.il ואודה לכם אם תעזרו לי לשמור את ההודעה למעלה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. יתכן גם תקציב ל bt מי שלא יודע יש לי מעבדnortwood 2.666 יותר מידי חם!! 58 במאמץ בלי oc אז האם כדי לקנות מאוררים או לקנות קירור למעבד? אני מעדיף קירור אוניורסלי[לא יודע איך רושמים] כמו ה bt שתומך בהרבה סוקטים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אחרי העלאת ה-FSB ל-133 מגה הרץ. מעבד הומהר מ-1.8 ל-2.4. שיניתי את המכפיל של זכרונות ה-RDRAM ל-3 (אחרת המחשב לא עולה) האם ההודעה שסנדרה מעירה שמהירות ה-AGP גבוהה מדי, מדאיגה ויש לעשות משהו בנידון? תודה.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by MAOR,

איזה פרופסור אחד שעובד אם סבתא שלי באוניברסיטה נוסע לחול פעמיים בשבוע :o אז ביקשתי ממנו שיביא לי מערכת קירור במים ואני יביא לו כסף ....... מה שהתברר לי שלאחיו יש חנות מיוחדת למוצרי Overclocking בארצות הברית ...... לכן הוא הסכים להביא לי את המערכת הזאת ב - 150 דולר בלבד !!! איזה כיף לי ! יום רביעי הזה זה צריך להיות אצלי ...... ברגע שזה יגיע ישר אני מפרסם תמונות !

5. Started by KoDkOd,

קיבלתי מחשב...ישן מאוד... 100GHz ועוד מחשב אחד עם מעבד 300HGz ו-VOODO 2 רציתי לדעת אם יש לכם הצעות נחמדות מה לעשות...אבל לא להרוס..אלה רק לשפר ולהוסיף...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. המערכת שאני אקנה: בלוק: Swiftech Apogee GTZ Extreme Performance Waterblock או Enzotech Sapphire CPU Water Block Rev. A with "Micro-Pin Design משאבה: Swiftech MCP655-B 12v DC Pump w/Tach Sensor מיכל- לא סגור: Swiftech MCRES Micro Revision 2 reservoir צנרת: Tygon R3603 1/2in. ID 3/4in. OD Laboratory Tubing # AAC00038 זהו פחות או יותר. עכשיו ברשותי 5 מאווררים של Scythe SlipStream 1900RPM 110CFM 37DBA. ממה שהצלחתי למצוא הוא שהלחץ סטטי שלהם הוא 2.30mmAq זה לא כל כך אומר לי אם זה גבוה או נמוך. העניין הוא שאחרי שראיתי כל מיני מבחנים אני רואה שההבדל בין הרדיאטורים (ואני מדבר על טריפל) שעולים 130$ לבין אלה שעולים 80$ אין הבדל משמעותי בRPM גבוה. האם יהיה כדאי לי לקחת…

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  7. טוב אז כמו שרשום בכותרת אני משדרג את המחשב שלי ואני לא יודע איזה קירור אני צריך 500 ש"ח יספיק לקירור??? טוב אני צריך לקרר פנטיום 4 כרטיס מסך geforce fx5900 משהו בכיוון לקרר דיסק קשיח וזיכרון RAM ובקיצור את כל המארז איזה מאוררים אני צריך ציוד והכל תוכלו להגיד לי ??? תודה מראש אפשר גם לפנות אלי לאיסיקיו 174724290

8. לא היה מסובך מדיי לעשות את Modification הקטנטן הזה. היה טיפה מעצבן לעגל את החוטים. אני מרגיש שיש לי כבר ניסיון אחרי שדפקתי כמה וכמה חוטי IDE ATA100 למינהם. פשוט צריך לעבוד עם החוטים הנכונים (סכין מנתחים בין היתר). אתם בטח רואים את התמונות ואומרים לעצמכם: "זה לא נראה לי מסודר בכלל". זה למעשה לא נכון. כל החוטים מוחזקים ע"י אזיקונים בצדדים כך שזה לא יפריע לאוויר להכנס ולצאת מהמארז. בנוסף שיש לי גם הרבה חוטים של חשמל ואי אפשר להסתיר את כולם. אני חושב שיצא ממש טוב. מה דעתכם?

• 55 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by HeAd^ShoT,

חברה מישהו מוכן להביר לי מה זה HT או HTT? HTT זה כמו ה FSB או שזה הHT.... ואם ככה אז מה זה הHTT?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  10. Started by motorola,

אוקי ככה.. קירור סטוק. מעבד e2180 לוח אם אסוס שיכול לעבוד על תדר של 1333MHZ זכרונות 667 טמפ' נמוכות יחסית(מתחת ל-30) אז ככה באתי היום התחלתי לעשות אוברקלוק טוב קיצר העלאתי fsb מ-200 ל-220 וואלה הדלקתי את המחשב הוא פועל על 2.2 (200 mhz הבדל) ועכשו אני נתקע יענו תגידו לי מה לעשות ואיך אני אמור לעשות שהמעבד והזכרון יהיו 1:1 תודה..

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  11. זה התחיל בספלינטר סל וממשיך כמעט בכל המשחקים,המסך פשוט נכבה (מחשב לא) בעת המשחקים . אני לא משחק עם פילטרים בהגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות) ובכל זאת כל המשחקים פשוט או נתקעים או המסך כבה ואין מנוס מלרסייט את המחשב. בדקתי טמפ' והטופ שהכרטיס מגיע הוא ל 60 מעלות כך שלא נראה לי שזה בעיית טמפ'. הורדתי גם את התיזמונים ל 540/590 וגם זה לא נראה שעוזר. אנא עזרתכם ,אני מתחיל להצטער שרכשתי את הכרטיס הזה עוד לא הספקתי להנות ממנו כמו שצריך והוא עושה לי לא מעט בעיות. :'(

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אם כן, מהו (שריפת חלקים, דפק תמידי וכו')? האם מישהו יכול לספר חוויות כאובות/משמחות? אשמח לשמוע.. amd xp 2000+ לוח אם לא מזוהה מבוסס SIS 128 MB DDR 2100 (יורחב ל256 או 512 בקרוב). האם יש גבול מסוים?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, מבלי לפגום בקירור הפסיבי שיש לי כרגע אין לי דרך להבריג מאווררים אל הכרטיס מסך (הסינק חוסם). קיצור חשבתי להדביק משני הצדדים את המאוורים בדבק מגע, מה אתם אומרים? הצעות אחרות? תודה

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by idok,

שלום, אני לא יודע אם אתם זוכרים את המודינג שעשיתי לפני שבוע-שבועיים בערך.... קדחתי אז בחלון שלי שני מאווררים עם קטודות... בקיצור עלה לי אתמול רעיון... (תמונה מצורפת של המארז שלי מקדימה...תסלחו לי על הפלאש...) יש לי במארז 4 מפרצי 5.25" ואחד מהם תפוס על-ידי הצורב. חשבתי...למה לא להוציא את הפלסטיקים השחורים האלה מהמפרצים, לשים שם חלון מפרספקט, ולתקוע שם מאוורר 80 מ"מ עם קטודה כחולה...ושהוא יכניס אוויר למארז (בנוסף לירוקה שיש לי בחלון של המארז. הייתה גם כחולה UV אבל היא נשברה ). מה אתם אומרים? הסירקולציה אצלי במארז היא: -מאוורר 80 מ"מ מקדימה מאחורי ההארדיסק מכניס אוויר. -מאוורר 80 מ"מ מאחורה מתחת לספק מוציא אוויר. -מאוורר 80 מ"מ בחלון בפינה השמאלית-תחתונה מכניס …

15. שלום, אני מתכנן כרגע לקנות מחשב חדש ולעשות בו OC. להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ספק כח Enermax Liberty 400W מאוורר למארז Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - BLUE לפני שאני קונה את המחשב הזה, אני אשמח לדעת מספר דברים! 1. לפי מה שקראתי בפורום, אפשר להגיע לאותם ביצועים של E6600 עם המעבד הזה בOC- אני יוכל לעשות את זה עם הקירור הנ"ל? 2. אם המעבד יתחמם יותר מידי או\ו אני אספק לו יותר מידי מתח, יש מצב שלא רק הוא ישרף אלא עוד כמה חלקים במחשב? 3. קראתי ביקורת ממש נחמדה על הלוח אם הזה בקשר לאוברקלוקינג (http://www.xbitlabs.com/ar…

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  16. ראיתי בתמונות שקדותה אחת זה פשוט לא יפה, זה נותן אור מעומעם כזה ולא ממש מרשים, אז החלטתי ששתים טובות מאחת, הבעיה היא איזה צבעים יש: כחול ירוק צהוב אדום עכשיו אפשרות מעניינת זה אם אני יקנה כחול וצהוב יהיה לי באמצע ירוק?????? (OWNZ) יש המלצות, נראה לי שאני ילך על כחול ואדום

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by scribey,

אני מתכנן לשים תמונה מאחורי מסך הLCD של NOKIA 3210 כך יראו את התמונה דרך המסך אבל עדין יראו את מה שהמסך מציג הצלחתי לעשות את זה במחשבון אבל אני קצת מפחד על הפלאפון יש לכם הצעות ואולי כללי זהירות או משהו!!?!?!

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  18. אני רוצה לקנות השבוע כמה מוצרים למודינג מזיגזג, ובנוסף אני החלטתי לקנות גוף קירור למעבד שלי כך שאני אוכל סוף סוף לעשות OC ל-3200. עכשיו, אני מתלבט בין שני הגופים האלה: VOLCANO 12 ALX-800+SF2 80MM איזה גוף קירור כדאי לי לקחת? מי מהם יותר שקט? ה-VOLCANO 12 זול יותר מה-ALX 800+SF2 ב-30 ש"ח. זה אולי נשמע לכם מגוחך, אבל ה-30 ש"ח האלה יכולים לעזור לי כך שאני הולך יותר לכיוון הוולקנו 12. מה אתם אומרים? ד"א: אם זה עוזר אז המארז שלי מקורר די טוב: TT 120MM מקדימה מכניס TT 120MM מאחורה מוציא ג'נרי 120MM על הגג מוציא ג'נרי 120MM על הדלת מול המעבד מכניס טמפ' מעבד/לוח אם: 25/39 ; 33/50 במאמץ. (טמפ' כאלה דפוקות בגלל גוף הקירור הנוכחי שיש לי: המקורי של AMD+הפד הטרמי שלו).

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by oren13,

יש לי עכשיו 256*2 של princton במהירות של 400 מגה הרץ עכשיו אני רוצה להחליף לזכרונות יותר טובים איזה חברה יש יותר טובה מ kingston ואיזה חברה יותר טובה מהחברה שיותר טובה מקינגסטון כאילו תעשו לי רשימה של איזה 5 חברות של זיכרונות שיותר טובים מ kingston אני מוכן להשקיע עד 400 ש"ח שידרוג ומי שמכיר את החברה major יש להם זיכרונות טובים?

• 16 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by ORrrr,

שלום, כרגע רכשתי לעצמי גוף קירור חדש למעבד ואני רוצה להתקינו. קראתי את המדריך, ובשביל להסיר את המשחה הטרמית הקיימת אני צריך להשתמש ב 70 אחוז אלכוהול. עכשיו אין לי. אבל יש לי מדלל צבע של טמבור. השאלה היא אם זה לא חזק מידי ויכול להרוס את המעבד? תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  21. הצריכה של המאוררים שלי היא 0.12 ואלה הנוסחאות לפי המדריך I = 0.58AMP AMP = 0.12 I = 0.07 R = (12-7)/I = 71.42 I^2*R=W 0.0049*71.42 = 0.34 אני ממש לא הבנתי לפיהן ... איזה נגד אני צריך ? תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  22. המארז מאוד יפה ויש לו קירור מים מובנה + פינים להוספה לקירור כרטיסי זיכרון ולזיכרון ממש נוח. ולפי הביקורות הוא ממש מקרר טוב. http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/3DMercury/3.html האם שווה 350$? שזה בערך 1600 בישראל אולי קצת יותר.

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by R L,

באיזה שלב של הלילה בעת הפעלת BitTorrent ה MBM שלי הודיע על טמפ' מעבד של 57C יש לי מה לדאוג?

• 13 תגובות
    • 834 צפיות
  24. 3-3-3-9 4-4-4-12 5-5-5-15 BUS - 270 ?

• 2 תגובות
    • 415 צפיות
  25. טוב אז כך האצתי ל 2400 וכאשר פתחתי את המחשב היה מסך שחור שמתי את ה FSB 150X16 ואת הזכרונות 3:4 משהו כזה ויצא לי 113X2 כך שהזכורונת ממש לא עובדים מעל המהירות שלהם אז הכל טוב!! אז למה המחשב לא עלה לי?

• 8 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים