עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של acer דגם g5738 מעבד t6600 אחרי שימוש מעט מאומץ במחשב הטמפ' של המעבדים מגיעה ל 73--75 מעלות..(נבדק ב speedfan הטמפ' הזה נורמאלי למחשבים ניידים או ללכת לחברה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני עדיין לא מבין מה ההבדל ומה יותר טוב העלאת מכפלה או העלאת הFSB ומה נותן ביצועים יותר טובים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by adamginz,

המעלות אחרי 20 דקות של המחשב בפעולת Idle.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Fkl0ster,

דרישותי מה HSF הן כדלקמן: -זמין בארץ -מאושר ע"י AMD, לXP 1800+ (רצוי שגם למעבדים יותר מהירים) -חזק במידה (=>עם פוטנציאל להמהרה בעתיד) -שקט במידה -קל להתקנה -מחיר בהתאם

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by d-undertaker,

אני רוצה לקרר את המחשב אמרו לי שככל שיש יותר קירור על הכרטיס מסך הוא עובד יותר טוב וגם את המחשב בכלליות יש עצות משהו?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shemiraz,

התחדשתי אתמול בלוח אם מעבד וזכרונות חדשים... המעבד הוא 2500k המדהים ללא שום מאמץ וללא קירור מיוחד הגעתי אתמול לתדר 4700mhz ול 8 שניות ב super pi 1mb מעבד פשוט מדהים... גם הלוחות החדשים של אסוס פשוט עולם אחר,כל כך קל להשתמש בביוס גם מי שלא מבין הרבה יכול לבצע אובר קלוק מעולה עם התוכנה שמגיעה איתו מבלי להתעסק בשום מתחים ושטויות הכל אוטומטי...בקיצור ללא ספק המעבד המושלם ביותר שיש כרגע בשוק.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Googleness,

יש לי מעבד AMD64 3000+ עם קירור מקורי שמגיע במארז BOX, עכשיו הבעיה שהחרא של הקירור כבר חודשים עושה רעש של סוס וזה מעצבן... פתחתי דיונים כאלה בעבר אבל היום המצב החמיר הקירור המעצבן מתחיל להבתובב על 4000 RPM או מהו כה והוא נשמע כמו מקדחה עד שאני בועט במחשב והוא מפסיק. הקיצר אין לי תקציב גדול וראיתי בנועה גוף קירור ב50 שקל של ארקטיק קוינג שמגיע עם מאורר 92 מילימיטר וכתוב שהוא שקט זה יעשה אתה העבודה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4895 עמוד באתר היצרן http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=93&data=1&disc עריכה: מצאתי משהו שנראה יותר מתקדם ב60 שקל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3975 אתר היצרן: http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?i…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by KoM,

כן, תראו איך לאט לאט כשמסדרים את המארז הטמפרטורות פשוט יורדות פלאים !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי מעבד E8400 אני לא עושה שום אוורקלוקינג, והוא מתחמם לי עד 70 מעלות בזמן עבודה עם קירור שבא איתו מ INTEL. זה הקירור שבא בקופסא המקורית, בזמנו רכשתי גרסת BOX . השאלה אם הקירור ZALMAN 7000C Al System Integration EDITION יקרר יותר, למישהו כאן יש נסיון איתו ? יש לי גם אפשרות ללכת על ה EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN, שנמצא בסדר גודל של אותו מחיר, אלא שאני נוטה לZALMAN יותר בגלל צורת ההרכבה היותר מסיבית שלו על הלוח אם, בלי כל הפלסטיקים שתופסים הנה הקישורים בהתאמה לשני המוצרים http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_256&products_id=8525&language=en http://tms.co.il/product/8447

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני רוצה להוסיף מאוורר בגג של המארז אז 2 שאלות: 1. אם אני אשים בגג מאוורר שיוציא אוויר, עד כמה זה יכול להשפיע על טמפרטורת המעבד וטמפרטורת המארז? 2. בדיוק בקטע שאני רוצה לקדוח בו יש לי קורת מתכת כזאת של המארז. אני יכול לנסר אותה ולא יקרה כלום למארז וכל זה???? זה המארז הינה התמונה של הקורה http://planet.nana.co.il/gazu/kora.jpeg תודה רבה רבה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מארז MIDI שני מאווררים של 80 ממ מלבד זה של הספק אני שואל כדי לא לסבול ללא צורך את הרעש חיברתי בנתים את התחתון (כניסת אוויר) ל 12V יש רעש של המראת מסוק קוברה מוקרות יועדי דבר מסרו כי כנראה צה"ל פועל שוב בשטחים המחשב לא המריא בנתיים אבל הוא מנסה בכח

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. על מפרט זהה (שלי - E6600 + P5B DLX) עם אותם הגדרות OC בדיוק (420X8, RAM@840) אני מקבל טמפרטורת מעבד נמוכה ב-12 מעלות בשימוש ב-SONIC TOWER עם מאוורר ANTEC 120 מ"מ לעומת NINJA עם מאוורר דומה. עם שניהם מרחתי כל פעם מחדש משחה של ZALMAN וכל שאר התנאים זהים לחלוטין... אותה חומרה, אותם תנאים סביבתיים ואותן הגדרות בביוס. מכל הסקירות שקראתי אין מצב שהפרש כזה הוא סביר - ודאי לא לטובת ה-SONIC! מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן חבריה.. אחרי השדרוג היום של הקירור המעפן והרועש של הכרטיס מסך לACCELERO S1 שקט וקר (שחיברתי אליו מאורר 12 ס"מ של AC, זהה לזה שבקדמת המארז), הבנתי שהמאורר האחורי במארז, ZALMAN F3, נורא רועש.. שני המאוררים הנ"ל של ARCTIC COOLING, חדשים, פועלים באופן חרישי למדי אפילו ב1500 סל"ד. לעומת זאת, הזלמן F3 שמסתובב בסביבות 1800 סל"ד,כשלא הצלחתי לשנות את המהירות,רועש נורא.. האם זה נובע מעצם היותו זלמן F3? או שאולי הצטברות של אבק שניתן להפטר ממנה בקלות גורמת לכל הרעש? או שאולי אלו בכלל 300 הסל"דים הנוספים? בינתיים ניתקתי את הזלמן, מפני שהוא מרעיש נורא.. אבל האם אפשר להציל אותו? או שאני אאלץ לקנות מאורר אחר שקט יותר במקומו? ובנוגע לשני המאוררים של AC, איך אני יכול לשלוט על המהירות …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yarivot26,

אני כנראה הולך לקנות 1950XT http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102082 לפי הביקורות שקראתי שם הוא חם ועושה דיי הרבה רעש והרבה המליצו שם לקנות קירור אחר למאוור. הכרטיס הולך להיקנות מNEWEGG (הMail-In Rebate זה דבר ענק, צריך כאלה בארץ), ואני רוצה גם לקנות משם קירור אז המלצות אם אפשר דרך אגב, ההMail-In Rebate לא תקף לקירור מכיוון שמותר להשתמש בזה פעם בקנייה ופעם אחת לכל בית (וקשה לי להאמין שאני צריך קירור כל כך חזק שההMail-In Rebate יהיה יותר מ30$). תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. EVEREST ו-EASY TUNE של הלוח טוענים שהמעבד מתחמם מאוד אבל הגוף קירור שלו פושר. מתחמם רק קצת יותר מהסטוק. האם יש מצב שהקירור לא מחובר טוב ולכן לא מוליך את החום? או שהתוכנות טועות?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by midian18,

יש לי מארז HTPC שנרכש באייבורי לפני 3-4 שנים בערך. זה המארז: http://www.frontier.com.tw/index.asp?page=products&ID=case&It=17a&Type=OPERA הבעייה היא כשאני מודד טמפרטורת מעבד בעזרת core-temp בזמן צפייה בסרט למשל הטמפרטורה מגיעה ל 100 מעלות על פי התכנה. מעבד E8400 Core 2 Due. כרטיס מסף GT240. מה מומלץ לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. צהריים טובים .. לא מזמן רכשתי את מעבד AMD 64 3.2GHZ עם ליבת Venice וקיבלתי איתו קרור סטוק, מן הסתם .. הלוח שאני משתמש איתו הוא לוח של ASROCK DUEL939 משולב PCIX ו AGP עם ציפסט של ULI - לפי ביקורות הוא סביר ++ לOC.. בכל אופן רציתי לדעת עד איפה אני יכול להאיץ את המעבד שלי עם קרור הסטוק שיש לי ובנוסף כמה מעלות ואיזה מתח נחשב ללא "מסוכן" למעבד אני אשמח מאד לתגובות ועזרה .. תודה מראש אהה כן הנה ככה הוא נראה עכשיו :

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by FFOP,

איזה מאוררים הכי טובים של 120MM 150 שקל! המאורר של המעבד כולרמסטר זה מאורר מצוין? זה מאורר ל AMD 2500

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Wizard Of Oz,

מה זה בלוק קירור ואיך הוא עובד......אם מישהו יכול לצרף תמונה וציור של החלקים בפנים זה יעזור ביותר... תודה אנשים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by miky,

חברים יש לי כרטיס מסך אולי אתם יודעים כבר radeon 9200 se st lab אבל הגרסה הקטנה יש לי בעיהמאז ומיתמיד הכרטיס מתחיל לבעור ומדי פעם לעשות בעיות אני הסברתי לאבא שלי שצריך לעשות משהוא אבל הוא אמר שהחברה צריכה לבנות גופי קירור סטוק לכרטיס ואמור לעשות עבודה טובה בכרטיסים החזקים זה נכון אבל באמת,אני חשבתי להתקין tt extreme spirit רק בעזרת הדבק כי יש לי בעיה עם הקליפסים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, מראש, אנא אל תצחקו עליי על השאלות הדפוקות, אני ממש מתחיל בנושא ומעולם לא התעסקתי בו... (אלוהים יודע איך יש לי כ"כ הרבה זמן את המחשב וטרם עשיתי זאת... ) לקיצור: אני מתכנן לקנות מעבד ושיעשו לי עליו OC, עכשיו, השאלה היא האם אני מחליף זכרונות ראם, האם זה פוגע לי ב OC? בנוסף, אם אני מחליף חלק כולשהו אחר במארז (מלבד לוח אם ומעבד) האם זה משנה ל OC? תודה מראש לעוזרים... ושוב, סליחה על הבורות...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by zazaza,

יש לי מערכת: Intel Pentium 3 EB 800MHZ Asus CUV4X-C Sdram1: Kingston 256mb Sdram2: 128mb [Dunno what] Gforce 2 mx *השאלה היא אם כדאי לעשות OC לאיזהשהם חלקים ואם יש טעם לעשות OC בלי להוסיף קירור נוסף ומבלי שום תוספות חומרה שווה להוסיף קירור? P.S חשוב מאד שהמחשב לא ישרף

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Liquid,

אני צריך מאוורר 80 מ"מ לקידמת המארז שלי .. ובגלל שאני מתכוון לשים שם רק 1, אני צריך אחד שידחוף הרבה הרבה אוויר במינימום רעש. תקציב - בערך 80 ש"ח. אז מה כדאי?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. תקשיבו יש לי בעייה רצינית! ניסיתי להוסיף מאוורר למחשב שלי (פנטיום 4 1.4 עם לוח אינטל גאריבלדי) ומשהו כניראה השתבש התהליך. עשיתי את מה שאמרו במדריך ולקחתי מאוורר מספק ישן הוספתי לו חיבור וחיברתי אותו לשקע FAN על הלוח אם. פתחתי את המחשב שמח, המאוורר התחיל לפעול עד ש :-\ פתאום המחשב נכבה, ישר ידעתי שמשהו רציני השתבש. עכשיו שאני מנסה להפעיל את המחשב אין טיפת סימן חיים! ואני ממש עצבני . בכל מיקרה לדעתי הלך הספק, נכון? או שהלך הלוח אם? מה לעשות? ושאלה חשובה היא האם יש סיכוי שהלך לי כרטיס Geforce 4 ti 4600 שהבאתי מארה"ב. הוא התקלקל כבר פעם אחת והיה סיפור שלם להחזיר אותו ולקבל חדש... בכל מיקרה כל תשובה תעזור. בתודה מוומוו

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי SOKET 775 משום מה יש לי בעיה ואני לי מצליח להרכיב את ה AC7 FREEZER PRO רציתי לדעת האם יש מאורר באותו מחיר (140 שקל) שיוכל לתת לי את אותו שקט וביצועים של הפרייזר אשמח לקבל תשובה בהקדם בתודה אמיר...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים