אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשות בימים הקרובים OC למעבד E6750 ואני רוצה לירכוש קירור טוב מאתם אומרים על זה SpinQ CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0466 או שאולי יש משהוא יותר טוב במחיר הנ"ל???? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7580
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי להתפרע ולהגיע לאובר קלוק המקסימלי שאני יכול בכרטיס מסך ומשם לרדת קצת וככה להשאיר תכרטיס מסך עשיתי והגעתי ל ליבה/370 זכרונות/470 ומשם הוא לא נותן לי יותר בליבה הוא מגיע עד גג בלחץ 380 וזהו אם אני מעלה יותר הוא לא נותן לי וחוזר לOC שהיה זה השיא או יש משהו שמגביל אותי? כי שמעתי אנשים שהגיעו עם הכרטיס ל400-450 ולזכרונות 500 (לא שאני רחוק)... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מארז MIDI ATX ושמו לי בו מאוורר 80 MM מאחורה שמוציא אוויר. לפני חודשים, משהו כזה, המאוורר התחיל לעשות רעש חזק, שנמשך למשך 3 דקות כשמדליקים את המחשב. אני עשיתי בדיקה ואני בטוח ב-100% שהרעש נובע מהמאוורר הזה. אני ניקיתי את האבק מהמאוורר אבל הרעש ממנו (כשמדליקים את המחשב) עדיין נמשך. אז רציתי לשאול אם יש משהו שאני יכול לסדר במאוורר כדי שיפסיק להרעיש או שכדאי לי לקנות אחד חדש?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע כלום על OC ל AMD :-[ שמתי לב שזה שונה מאינטל אז בבקשה הסבר מפורט לאט לאט, תודה רבה..
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חדש בזה.. ויש לי כמה שאלות: 1)קראתי פה כמה דברים ושמעתי שמתישהו בOC מוציאים את הסוללה של הלוח אם משהו כזה מה זה בדיוק?. 2)כשעושים OC ואחר כך עושים בדיקת מאמץ והיא לא עוברת צריך לעלות מתחים נכון?. איך אני יודע כמה לעלות? ואיפה בדיוק לעלות?. 3)קראתי פה את המדריכים וגם באתרים אחרים... ולא הבנתי בדיוק מישהו יכול להסביר לי בכמה מילים את הדרכים שעושים OC?. בשלבים. תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מנסה לעשות OC פעם ראשונה ויש לי שגיאה ב OCCT CODE 1 מה זה אומר תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר על זה : http://esconline.co.nz/shop/images/TK_BigWater735.jpg עם מה זה מגיע ? מה חסר לי ? איך זה מיתחבר לחשמל ? למישו יש אותה ויכול להמליץ ?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שקראתי את המדריך ל OC לכרטיס מסך חשבתי על ה- PowerColor Ge-Force 2 MX400 64mb הטיוואני שלי.... עלו במוחי שאלות: 1. איפה אני קונה את הצלעות קירור לזכרונות של הכרטיס והאם כדאי להדביק אותן עם Arctic Silver Thermal Adhesive ? 2. המאוורר המקורי של הכרטיס תפוס עם 2 קליפסים שהוצאתי אותם והוא עדיין לא יוצא כנראה כי יש דבק טרמי.... איך אני מוציא את המאוורר בלי לשבור שום דבר? 3. האם באמת כדאי לקנות Crystal Orb מאשר Blue Orb ? תודה רבה
-
קיבלתי פנטיום 2 מדוד שלא היה צריך אותו בקיצור פירקתי לו תמאוורר והרכבתי אותו על הלוח שלי (על הציפסט) שהיה רותח וזה הוריד לי את המעלות של המעבד ב5 מעלות ושל הלוח אם ב3 מעלות המאוור מסתובב ב4500-4800RPM והוא מאוד שקט (יחסית למהירות שהוא מסתובב) ולא חשבתי שזה ישפיע כול כך אבל נדהמתי מהתוצאה המלצה שלי תנסו ומצטער שאין תמונות כרגע :-\ ;D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מאמין שרובכם או כולכם מכירים את השיטה החדשה לחיבור מאווררים מין בורג מגומי גדול השאלה שלי היא אם זה עושה את העבודה? בלי שהמאוורר יזוז אחרי זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי את המדריך OC עם התוכנה MSI על הכרטיס GTX 470 ואני רוצה לעשות לו OC קודם רציתי להבין האם מעלים קודם תדר ליבה ואז זיכרונות?? ואיפה מעלים את השיידר הזה? בכמה מעלים תדר ליבה בכל העלה? בכמה זיכרון בכל העלה? ומה היכולות של הכרטיס הזה בOC תדרי ליבה זכרונות ושיידר..?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסתכלתי על הצורה של המאוורר ואני זוכר גם שכתבו על זה פה... הוא מיועד רק להוצאת / הכנסת אוויר ? :s05: ובכלל איך הוא?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ההתלבטות היחידה שנשארה לי בהרכבת המחשב החדש היא בחירת גוף קירור + מאורר למעבד. הדגש הוא על שקט, כי המחשב יפעל על סטוק בכל מקרה (כנראה שהמעבד יהיה 930D) אני לא מתכנן אובר קלוק ואני יודע שהמאורר המקורי של אינטל מרעיש (מנסיון עם 805D) אז ישנם כמה אופציות ששמתי עליהם עין: 1. הכי זולה, והאמת נראית לי הכי טובה BLUE ORB 2 http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0257/cl-p0257.asp 2. קצת יותר יקר, BIGTHYPHOON http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0114/cl-p0114.asp 2. רציתי לדעת אם יש מתחרה ראוי מבית זלמן, כי מהבדיקה הקצרה שעשיתי לא מצאתי משהו שמתאים לי. עכשיו לתאוריה שלי בקשר למאוררים של TT, אני חושב שהבלו אורב יהיה יותר טוב בשב…
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מאוורר של 12M , ואני לא יודע איך מחברים אותו !?!? מישהו מוכן לתת לי הסבר? תודה לעוזרים...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז היום היינו אצל אליאור אני ואחי עם מלחם הזהב והשתעשנו קצת עם הלוח שלי ושל אליאור עשינו וולט מוד לזיכרון לצ'יפסט ולמעבד וגם וולט דרופ למעבד קבלו קצת תמונות של העבודה על הלוח שלי את של אליאור לא צילמתי לצערי אבל אולי הוא יסכים לתרום קצת תמונות
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
MBM מראה לי את התצוגה הבאה (שבב של SIS, אגב): 26 40 49 זה נשמע לי ממש טוב יחסית למעבדי AMD. אגב, ה 26 כל הזמן משתנה כל כמה דקות.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אתמול התחדשתי במחשב חדש (מפרט בצד) ואני מעוניין לעשות OC דרך הAFTERBURNER רק שבאמת אין לי מושג כמה ואיך.. יש לכם אולי מדריך או משהו בשביל לבצע את הOC? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מפרט כזה E8400 MSI P35 NEO EZCOOL CASE GENERIC PSU ALEC 400W 2GX1 KINKSTON 800 MHZ קירור סטוק חשבתי לקנות קירור נורמאלי ולעשות OC ויש לי כמה שאלות 1.כמה אמור לעלות קירור שאני יוכל להגיע לתוצאה נחמדה 2.מה התדר שאני יגיע עם קירור כזה 3.מה הסיכון בOC (אני יודע שלא אמור להיות אבל אני קצת מפחד לשרוף משהו תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים .. לא מזמן רכשתי את מעבד AMD 64 3.2GHZ עם ליבת Venice וקיבלתי איתו קרור סטוק, מן הסתם .. הלוח שאני משתמש איתו הוא לוח של ASROCK DUEL939 משולב PCIX ו AGP עם ציפסט של ULI - לפי ביקורות הוא סביר ++ לOC.. בכל אופן רציתי לדעת עד איפה אני יכול להאיץ את המעבד שלי עם קרור הסטוק שיש לי ובנוסף כמה מעלות ואיזה מתח נחשב ללא "מסוכן" למעבד אני אשמח מאד לתגובות ועזרה .. תודה מראש אהה כן הנה ככה הוא נראה עכשיו :
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דעתכם על המאווררר הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~SY1225SL12VBL~18~0.htm נראה טוב ושקט.. CFM מעולה . יש לי מארז אנטק 300 ובקדמת המארז יש לי מאוורר של GELID 80mm ... הבעיה היא שאני רוצה אחד יותר גדול, כיוון שהמארז מתאים רק ל 120mm אני הצלחתי לקבע אותו רק עם שני ברגים והוא מרעיש... ויש לו מקסימום 27CFM כשלמאוורר שמצאתי יש מינימום 33CFM ומקסימום 66 ואם הוא לא טוב הייתי רוצה שתמליצו לי על מאוורר אחר באותו מחיר ב skypc ועוד משהו במאוורר הזה יש מין בקר מהירות כזה, שאמור להיות איפה שהכרטיסי הרחבה שזה מצד האחורי של המארז, האם החוט יהיה ארוך מספיק כדי להגיע ממאוורר שנמצא בקדמת המארז?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהחלט מרשים!!! אבל אל תשכחו את המחיר... נראה לי שעדיף לקנות צ'יפטק בכמעט 500 שקל פחות (!!!!) אבל הוא יפה בצורה בלתי רגילה ובא גם עם hardcano 5 וsmart fanim... עכשיו זה בחירה קשה לעשירים, זה או הcoller master 710?????
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מאוררים הכי טובים של 120MM 150 שקל! המאורר של המעבד כולרמסטר זה מאורר מצוין? זה מאורר ל AMD 2500
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מאווררים שהוצאתי ממחשבים שתם זמנם. לשניהם יש חיבורים מוזרים בסוף שאינם מתאימים לי ללוח ועל כן קניתי מפצל לדבר הזה של החשמל שמתחבר להארד דיסק (IDE) = הלבן המרובע בעל 4 כבלים. ככה יוצא שיש לי 3 חיבורים פנויים - אחד מתחבר לכבל כזה אחר ועוד 2 אחרים פנויים. אליהם רציתי לחבר את המאווררים... אני פשוט אמור לחתוך את האדום והשחור (באחד יש לי 3 חוטים) ולחבר אותם למפצל? הכוונה לחשוף את החוטים ולסלסל אותם על המפצל? זה יעבוד? יש מצב שזה יגרום לי לקצר?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי P2 עובד אבל בביוס לא מצאתי אפשרות להגדיל את הBUS הלוח הוא M6TLC רציתי לעדכן ביוס אבל אני לא יודע איך כי בביוס אין אופציה כמו QFLASH וזה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-