אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
טוב קראתי והפנמתי קצת את כל עניין האוברקלוק, עכשיו ברשותי מחשב עם מעבד Intel 4300 + Big Typhoon לוח אם מסוג Gigabyte 965P DS3 REV3.3 זכרונות OCZ 1GbX2 800 Mhz Antec 500W אחרי התקנת הדרייברים של הלוח אם, נכנסתי לביוס וניסיתי להרים רק את ה FSB של המעבד. ( ללא העלת וולט ) לאחר שהרמתי יותר מ40, הוא כבר לא הצליח לסחוב את הווינדוס , מכיוון שלא רציתי לגעת בוולטים כי ראיתי איזה 7 אפשרויות של חשמל וממש אין לי מושג מה כל אחת עושה אז לא רציתי לגעת. בקיצור ולעניין אני רוצה להגיע בסה"כ ל 3Ghz יציב מהמעבד, עם שמירה על טמפרטורות סבירות. מישהו יכול להסביר לי במפורט מה עלי לעשות? כמה להגביר תוולטים? האם לשנות תתזמונים של הכרטיסי זכרון? בבקשה אני לא ממש בקיא באובר.. תודה רבההה !!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אותו האם הוא קירור טוב? ובהשוואה לאיזה קירור הוא מגיע?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מארז FUL TWOER של CHIFTEC לוח של NFORCE 2 ASUS A7N8X זיכרון OCZ 333 MHRTZ 2700 - זה עדיין לא הזמנתי , מתלבט .. כמה OC אני יכול להגיע למעבד במצב כזה ???
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני מנסה לעשות את החור עם הג'קסון תמיד נסדק לי חצי מהפלסטיק אין רעיון אחר? ג'קסון זה הכלי היחידי שיש לי איך אני מגן על שאר הפרספקס כאשר אני חותך?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד i7-2600 3.4gh עם קירור סטוק טמפ' של הליבות של המעבד נעים בין 40-45 בזמן מנוחה וכשאני משחק במשחקים כבדים הוא מגיע קרוב ל60 מעלות, כשאני מפעיל את התוכנה occt זה קופץ ל75 מעלות עכשיו שאלתי האם אני צריך לקנות קירור חדש למעבד או שאני יכול להשאר במצב הנוכחי... חשוב לציין שאני לא מתכנן oc !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי OC למערכת הבאה : מעבד : Intel Core 2 Dou E7400 לוח אם. Gigabyte GA-EP43-DS3L Chipest P43 זכרון. G.skill 4GB KIT 2X2 800MHz CL4 DDR2 PI צלע קירור כפולה : הנה תמונה של זה :http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPI-B~15~0.htm ספק כוח. HEC 600W 140 Fan and 80 Fan קירור המעבד, קירור סטוק של INTEL בהתחלה היה לי ZALMAN אבל לא ישב לי טוב על המעבד מארז, אם ידוע הדגם.(במקרה שלא ידוע, אפשר לצלם) ThermalTAKE Soprano RS 101 + מאוורר אחורי איכותי של TT בגודל של 120 מקדימה יש גם מאוורר של 120 שמכניס והאחורי מוציא ויש לי שתיים של 80 צבעוניים עם לדים על המכסה בצד שמכניסים Temp In Full Load. אני כבר יפרסם אבל אני יודע שבנוחה הוא 31 עם משחה Ocz Freeze מקווה שזה טוב במאמץ …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 מאווררים שקיבלתי עם המארז, אין לי צורך בקירור חזק במיוחד וניתן לחתוך את המהירות בחצי בכיף. השאלה היא מה הדרך הכי זולה לבצע זאת? הבנתי שחיבור מתאם ל3 פין וחיבור ללוח האם לא ייתן לי שליטה, ורוב הבקרים שראיתי בEBAY הם עם חיבור 3 פין. מישהו מכיר בקר בעל חיבור MOLEX? או דרך אחרת לשלוט בהם? (במקרה הגרוע אני אחבר נגד בשביל לחתוך את המהירות בחצי).
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
*דגם כרטיס המסך: SAPPHIRE HD 6970 2GB GDDR5 BFBC2 VIETNAM Game EDITION http://www.sapphiretech.com/presenta...n=&lid=1&leg=0 *שימושים - לקרר אותו*תקציב: 400* חנות מועדפת KSP TMS איבורי Accelero Xtreme III טוב?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מאוררים הכי טובים של 120MM 150 שקל! המאורר של המעבד כולרמסטר זה מאורר מצוין? זה מאורר ל AMD 2500
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי P2 עובד אבל בביוס לא מצאתי אפשרות להגדיל את הBUS הלוח הוא M6TLC רציתי לעדכן ביוס אבל אני לא יודע איך כי בביוס אין אופציה כמו QFLASH וזה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מארז MIDI ATX ושמו לי בו מאוורר 80 MM מאחורה שמוציא אוויר. לפני חודשים, משהו כזה, המאוורר התחיל לעשות רעש חזק, שנמשך למשך 3 דקות כשמדליקים את המחשב. אני עשיתי בדיקה ואני בטוח ב-100% שהרעש נובע מהמאוורר הזה. אני ניקיתי את האבק מהמאוורר אבל הרעש ממנו (כשמדליקים את המחשב) עדיין נמשך. אז רציתי לשאול אם יש משהו שאני יכול לסדר במאוורר כדי שיפסיק להרעיש או שכדאי לי לקנות אחד חדש?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בקירור אוויר של Corsair A50. מאוורר יחיד על גוף הקירור הזה. במצב idle, הטמפרטורה היא 40 מעלות. בעת משחקים, הטמפרטורה היא 50 מעלות. הרגע הפעלתי את Prime95, והטמפרטורה הגיעה (די מהר) ל 72 מעלות. בנקודה זאת עצרתי את המבחן (כי אין לי שמץ של מושג מה נחשבות לטמפרטורות בטוחות - אני חדש בתחום לחלוטין). השאלה שלי היא האם בהתבסס על מבחן זה (שהוא לא ממש מבחן של "חיי היומיום", נכון?) יש לשדרג את הקירור? מדובר ב i7 950 תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי לאחר שנישרף לי ה g-force fx 5200 ולאחר קניית inno3d g-force fx 5600 החלתתי להשקיע בקירור ולאחר הקירור באיזה אוברקלוק. אני רוצה לעשות אובר קטן לכרטיס מסך ולזכרונות. ואוברקלוק רצחני למעבד+קירור= thermalriht sp94 + antec trilight אז השאלה שלי לכמה אני יכול להגיעה עם הזכרונות ועם הכרטיס מסך עם המעבד. זכרונות= eltrix doal ddr 512 (256+256 כרטיס מסך= inno3d g-force fx 5600 128 mb מעבד= intel 2.6 ht 800 fsb ואיזה קירור הייתם ממליצים לי לזכרונות ואיזה קירור לכרטיס מסך? תודה מראש לעוזרים Install
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
:jump: ??? הרכבתי את הוולקנו 9 קול מוד על המעבד ונראה לי שלא הרכבתי אותו טוב כי הוא הוריד את הטמפרטורה רק ב 10 מעלות בחבילה הגיעה המאוורר מישחה ומדבקה אני שמתי את המישחה על המישטח שניצמד למעבד ואחר כך הצמדתי למעבד לא הישתמשתי במדבקה {שאני לא יודע למה היא בכלל} האם זה בסדר ככה מרכיבים את זה או שעשיתי כאן איזה טעות
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם gigabyte 770ud3 מעבד CPU Type DualCore AMD Phenom II X2 Black Edition 555 מערכת הפעלה עולה והכל טוב ויפה אני משחק חופשי ופותח אלף קבצים, המערכת לא קורסת. בבדיקת OCCTP המחשב קורס אחרי כמה שניות - מה לא עשיתי נכון ? איפה צריך להעלות מתח ? שאלה שנייה : כל פרמטר מעל 300 FSB שאני מזין בביוס המחשב לא עולה בכלל ונדרש איפוס ביוס, למה זה ? אני רוצה להגיע ל- 3600MHZ (סתם מהירות אקראית שבחרתי לציין) ב- 400 FSB ואני לא יכול כי הלוח לא נותן, יש ללוח הזה מגבלת FSB נמוכה כזאת ? תודה מראש והמשך שבת נעימה !!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
המארז הוא NSK2480B והמעבד הוא כרגע E5200 אבל הוא יוחלף כניראה ל E8400 או Q6600 או Q82002 הלוח הוא GA-73PVM-S2H )
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הsysfan תפוס על ידי המאוורר של הכרטיס מסך איך אני יכול לחבר עוד 3 מאווררים?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מעבד i7 13700 וקירור noctua nh-u14s (במארז יש שלושה מאווררי a12x25 מקדימה ואחד של 14 מאחורה..כולם נוקטואה). בזמן משחק (במיוחד בטלפילד ) המעלות של ליבות 1-8 מגיעות ל 84,79,85,78,93,95,85,81 מעלות... זה תקין?מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי! אני מעוניין לבצע OC נכבד, וכרגע מיציתי את הSP94 התותח עים ה-SF. יש למישהו המלצות לקירור אקטיבי, כזה שלא סתם מפזר את החום אלא גם "יוצר" קור? שישמור על הטמפרטורה נמוכה מאוד כל הזמן? חשובים לי מספר דברים: שלא יהיה רועש במיוחד. תקציב 400 ~ 600 ש"ח (+-). אים יש משהו יותר יקר אבל שווה את הכסף אני גם אשמח לשמוע. שיקררררררר את המעבד בצורה טובה וחזקה. נ.ב. שמעתי על ה- ActiveCool AC4G-D http://www.activecool.com/products/ac4g001.html שהוא עושה נפלאות. האים הוא באמת יוצר קור? והאים אני אוכל להמשיך איתו מעבר למה שה- SP94 נתן לי?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתוכנה pc-wizard מה זה GPU Temperature ???? פשוט רשום לי GPU Temperature 54 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אחרי שהתקנתי את הFREEZER PRO, אמנם הוא שקט הרבה יותר מהמאוורר הקודם, אך הטמפ נשארו פחות או יותר אותו דבר. אני עם E8200@3GHZ הטמפ במאמץ היא 50-52(בערך 6-7 מעלות פחות ממקודם) אבל הטמפ במנוחה היא 40, שזה בערך כמו מקודם. המאווררים שלי במארז הם:אחד מאחורה מוציא אוויר(AC pwm) אחד מלמעלה מוציא(ג'נרי), ואחד מקדימה מכניס(ג'נרי) יש למישהו עצה מה יכולה להיות הבעיה? (או שאין בעיה בכלל??). תודה רבה! עריכה: טמפ' נבדקו עם REALTEMP
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי שאני חוסך כסף ובסוף קונה קירור מיים... למעבד של המחשב בלבד,בלי לכרטיס מסך... אני מחפש משהו בסביבות ה500+ וקצת יותר.. משהו טוב שיקרר טוב,ואני צריך לדעת בכמה טמפרטורות זה מוריד... ומי מרכיב את זה? איזה סיכונים יש בזה? ואם פעם,אחריי כמה זמן פתאום מתפוצץ הצינור חס וחלילה איכשהו,או משהו כזה? הלך כל המחשב ..... ראיתי משהו טוב: אבל זה לא מתאים למעבד וללוח שלי אני חושב..... כתוב: Universal 4 in 1 solution, compatible with Intel LGA775. P4 and AMD K7, K8 (Included AMD Sempron Series ) אגב- זה עולה בסביבות ה500-580¤ ככה.. באסה, והלוח אם שלי זה P4P800 והמעבד 4.2800 יש מצב לOC אחריי שאני ישים את זה ויקנה... השאלה...על איזה קירור מיים/(או מיים ירוקים…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-