אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת כיצד אני יכול לנקות את המחשב מאבק (בפנים), אבל ללא ספריי דחוס - נראה לי תמוה לקנות אוויר... : בכל מקרה, חשבתי על שואב אבק - הבעיה שהוא לא שואב כלום ??? מה עם מייבש שיער (על קור, לא חום)? ובכל מקרה, האם פשוט לא נוגעים בלוח, או ש...? אפשר הסבר כיצד לעשות את זה ? תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת עד כמה כידיי לי להאיץ את המחשב וכמה אפשרי ביכלל במערכת כזאת: Asus P5LD2 SE intel core 2 duo E6300 2gb 667 thermaltake soprano קירור סטנדרטי של המארז הזה .. לא הוספתי כלום..
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 8600gt של GIGABYTE היום ואתמול עשיתי לו אובקרלוק מ600 ל650 ליבה. 1450 ל1570 שיידרים , וזיכרונות מ720 ל810. כל הדרך עשיתי לו בדיקות יציבות עם rthdrbl ו3dmark ולא ראיתי שום שינוי בFPS בין לפני ואחרי האוברקלוק,ב3dmarkks כמובן התוצאה עלתה. האם זה אמור להיות ככה? ושאלה שניה,כשאני רואה את התוצאות של ה3dmark06 כתוב לי על מהירות הליבה והשיידרים 0mhz,מוזר...גם זה אמור להיות ככה? ואחרונה חביבה יש לי ספק כח גנרי jsp-tech atx 400 אם אני ישדרג לספק אמין FSP 450 או משו אני יוכל לעשות אוברקלוק יותר גבוה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מה עדיף XP 1700 ב 350 ש"ח או XP2000 ב 450 ש"ח ללא OC ברור לי שעדיף את ה XP 2000 ב OC עם מי ניתן להגיע לתדר יותר גבוה ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להשקיט את המחשב שלי בגלל שהוא כרגע נורא רועש אני שמעתי על מאוור די טוב ושקט בשביל הלוח אם אבל יש לי גם מאוור בכרטיס מסך אז מה אני יכול לעשות איתו ?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שווה לי לעשות לו oc?? יש לי עכשיו 700 מגה הרץ אם אני יעשה אז אני ירגיש שינוי?? אם כן אז במה ??הוא יעלה את ווינדוב מהר יותר?? הקיצר אפשר איזה הסבר קטןן
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לעשות OC רציני לD930 האם יש מישהו שעשה את זה כבר אם כן מה התוצאות ומישהו מוכן להסביר מאיפה אני מתחיל ואיך תודה המפרט:D930 ASUS P5LD2 GF6800 512 DDR2 KINKSTON CL4
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
לפני שאני מפרסם את האתר רציתי לברר בכלל אם מותר לפרסם פה כתבה/דיון מאתר אחר?? תגידו שאני ידע אם אפשר לפרסם ..האתר היינו מכיל הסבר מפורט צעד אחר צעד בעשיית האוברקלוק לי הוא עזר מקווה שגם לכם
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום כולם.... אז כך... הזמנתי את המפרט הנ"ל: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory יש גם מארז טוב.. קירור.. כל מה שצריך.. אבל לא קשור לשאלות שלי..... היום דיברתי עם החנות והם אמרו לי שאת המעבד יהיה רק עוד שבועיים.... את הזכרונות רק עוד 3 שבועות (עם הצ'פ שאני רוצה כי במלאי יש של MTEC ואתם יודעים....) המוכר הציע לי להחליף מעבד ל 2000+ או 2200+ עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי? או שלחכות.... כמו כן את הזכרונות החלפתי ל DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory (BH-5) האם יהיו הבדלים משמעותיים ב OC? תודה מראש לכל העונים....
-
- 14 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אז מה זה אוברקלוקינג? המונחים: OC זה בעצם קיצור של Overclock Overclock= העלאת מהירות תדר הפעולה של רכיב אלקטרוני כדי לשפר ביצועים. Overclock הוא תהליך שבו ניתן לגרום לרכיב מחשב כלשהו, או מספר רכיבים, לעבוד במהירות גבוהה יותר מאשר המהירות שבה הוא עובד בדרך כלל ושהוצהרה ע"י היצרן. למשל ניתן לגרום למעבד Intel 2.6GHz לפעול במהירות 3.0GHz ובכך הוא יהפוך לשקול למעבד Intel 3.0GHz. מה הרכיבים שאפשר לעשות עליהם OC ? לכל רכיב אלקטרוני ניתן לעשות OC הרכיבים הנפוצים ל OC הם המעבד, לוח האם, הזיכרונות וכרטיס המסך. יש לציין ש OC למעבד גורר ברוב המקרים גם OC ללוח האם. מה נותן OC? ביצוע OC לרכיב כלשהו יתרום בדרך כלל לשיפור בביצועי הרכיב. מה הסיכונים? לפני שמתחילים בתהליך ה-OC לרכיב מחשב …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין בחנות שאני קונה ARTIC SILVER 3 אז יש למשהו משחה טובה אחרת\או אפילו יותר טובה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי להתקין מערכת קירור מים לכרטיס מסך (הרעש "משגע" אותי) 8600GTS (כפול בגודלו) והייתי רוצה שאותה המערכת תקרר לי גם את המעבד (כרגע 2180 אבל אני אחליף בהמשך ל- Q6600). אני מחפש מערכת קירור מים פנימית שתוציא את האויר החם החוצה ושתהייה שקטה עד אילמת! המארז שלי הוא P182 של ANTEC ככה שמקום יש לי. את המערכת שתמליצו לי עליה פה אני אקנה בארה"ב עוד שבועיים (רציתי להזמין מארץ בהקדם כך שזה "יחכה" לי שם). אין לי עניין לעשות OC (לפחות לא כרגע) והדגש הוא על משהו שקט. * לא כתבתי מחיר כי אני לא סגור על זה כרגע (אני אערוך את ההודעה מחדש כשיהיה לי מושג).
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת האם הטמפרטורות שלי טובות [מעבד + לוח אם]. מעבד - Intel Pentium 4 , 3.0Ghz Prescott 1Mb Cache לוח אם - Intel Corporation D915GAV טמפ' מעבד: 45-48 במנוחה 55-57 במאמץ טמפ' לוח אם: 35-38 במנוחה 40-42 במאמץ אז האם הטמפ' שלי בסדר או לא? תודה מראש לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
טוב אנשים אני הולך לקנות את המאוורר הזה אז תגידו הוא טוב בכלל למארז או שעדיף את הזלמן על פניו......איך הביצועים שלו והוא שקט? טנקס! תמונה:
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא יותר מדי חם הוא עבר את הגבול המותר לו אני בטוח ויש לי שלוש מאווררים בתוך המחשב אז כדי להחליף אותם או לשים עוד מאווררים?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי המערכת הבאה: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ Gigabyte GA-MA78GM-S2H v1 DIMM1: Corsair XMS2 CM2X1024-6400C4 סה"כ 4GB של RAM לאחרונה מאוורר הסטוק של AMD שבק חיים מכיוון שצריך לקנות קירור חדש חשבתי לעשות OC "על הדרך" אני מעוניין להגיע למצב שהשיפור מורגש, גם אם זה לא שיפור מטורף על איזה קירור הייתם ממליצים למערכת הנ"ל למטרות OC ולאיזה תדר ניתן להגיע? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יום טוב לכולם רציתי לברר אחת ולתמיד איפה לעזעזל נימצא היחס CPU:DDR בלוח הזה אני לא מוצא אותו בשום מקום! תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 428 צפיות
-
-
שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי פה, וכבר אני קורא לעזרה יש לי מחשב AMD 2600 עם 512RAM ולוח ASUS A7N8X DELUXE צורב PLEXTOR 48, ו-Toshiba DVD-ROM. מארז של 3R SYSTEM AIR Metal Silver (מפנדה) (עכשיו אל תשנאו אותי כי אני מקבל כל הזמן קללות בגלל זה MSI Nbox Geforce FX 5900 Ultra המחשב כרגע חמים והמחשב ללא OC, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לקרר אותו בצורה נכונה. הבעיה העיקרית שלי היא הDVD-ROM שמחמם את הדיסקים בצורה איומה, אני מפחד שמשהו יתפוצץ לי שם... הDVDROM נמצא בקומה השניה מלמעלה ומצורב בקומה הכי תחתונה (מתוך 4) אשמח לעזרה מקצועית ממכם.
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=nph-1-y לאוברקלוק מ- 2.4 עד 3.2 ככה.
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פעם ראשונה אוברקלוקינג!! ואני רוצה לעשות אותו על הכרטיס מסך שלי ;D והורדתי תוכנה בשם GeForce Tweaker וכשנכנסתי לקטגוריה של NV Clock יש לי Core Clock:250 Memory Clock:333 עכשיו זה נחשב הברירת מחדל לאן אני צריך לשנות את זה?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי בעיה במעבד בדקתי בביוס ואני רואה שהגיע לי ל90 מעלות ..פתחתי תמחשב ניקיתי תמאורר ירד לי ל60 68 מעלות היה מלא אבק..חשבתי שאם אני אקנה את המשחה הטרמית זה יעזור..קניתי פתחתי תלוחות קירור ניקיתי תמשחה שהיתה..שמתי תמשחה הטרמית..ועכשיו המעבד שלי הוא יותר גרוע מגיע לי ל78 מעלות אני עכשיו משתמש במחשב שהוא על 75 מעלות...הלוח אם מגיע לי ל50 מעלות גג... יש לי מעבד פנטיום 4 3000mhz ולוח אם p5gd1 מה עושים?מה לא עשיתי בסדר?עשיתי לפי המדריך בקשר למשחה יש איזה תוכנה שאוכל לראות את החום של המעבד בווינדוז?ואם כן אז אם אפשר לתת לינק להוריד
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ה HD4850 שלי כרגע בסטוק 625 993 בעזרת הדרייבר של ATI אפשר להעלות אותו ל 700 1200 כמה משמעותי יהיה השיפור ב FPS ? שווה לעשות לו OC ? אם כן אפשר לקבל קצת הדרכה ? תודה
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום רב איזה קירור אויר יש כדי שהמערכת תשמיע כמה שפחות רעש ! זה המעבד http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=395 זה הלוח : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=149&l3=643&l4=0&model=2082&modelmenu=1 תודה רבה לעונים ! [br]פורסם בתאריך: 30-04-2008, 14:29:40 קיבלתי בצעה על זה ב 110 שחarctic freezer 64 lp האם הוא טוב ?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-