עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by barzanger,

יש לי E7200 שידוע כאובר קלוקר טוב וקירור OCZ ונקווישר המעבד עכשיו על 25 מעלות אשמח להדרכה מה להעלות איך מאיפה וכו' המטרה היא תוספת ביצועים להרצה של ה GTA שתוחן את המעבד ובנוסף אשמח לדעת האם אני יראה באמת הבדל ביצועי ולכמה נראה לכם שאני יכול להגיע בלי לסכן את המעבד

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  2. Started by ReD - MaN,

micro-star ms-6540 זה הלוח יש לי מעבד אינטל 2.80 ghz אני לא יודע איך לעשות אובר קלוק מישהו יכול לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  3. Started by asilic,

הי אני מתכנן להכין אחד כזה ויש לי כמה שאלות 1)מאיפה קונים את החומרים כולל כפתורים ממתכת לשליטה על המהירות? 2)באיזה פוטנציומטר השתמשתם? כלומר של כמה אוהם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ezx,

הרצתי תבדיקה ותוך כדי שיחקתי אם כול מיני דברים ואז זה הפפסיק וקיבלתי שגיאה אבל הווינדוס שלי לא נפל המשיך לעבוד מה אפשר לעשות אם יש שגיאות תוספת מתח תעזור אני על באס 217 מכפלה 10 זכרונות 433 amd2800 to 3200 .2.34

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  5. יש לי לוח p55a ud3 מעבד i5 750 כרגע הכל על אוטומאט והטורבו עובד .. הזכרונות הם value של קינגסטון 1333 MHZ וגם לא נגעתי בשום דבר שם .. אם אני רוצה להמהיר את המעבד ולבטל את הטורבו ,יש צורך לעשות משהו עם הזכרונות ?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  6. Started by yanivbes28,

מעוניין לעשות אובר קלוק ללוח אבל אני לא מוצא את האפשרות בביוס זה קצת מוזר לי היה לי לוח של אסוס ישן אז לא היתה לי בעיה לעשות אובר קלוק כי הוא היה נוח ואפשר למצוא את כל האפשריות אבל כאן אני לא מוצא כלום אם משהו מכיר את הלוח ויודע איך אפשר לעשות את זה אני מודה לו מאוד

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  7. יש פנטיום 4 1.8 באוברקלוק ל 2.33 אז איזה קירור עדיף zalman slk 600 ax 7 slk 800

8. Started by R@mi,

כרגע ב s&M ב LOOP מלא ומאמץ של 100% המעבד מגיע ל 63 מעלות ויציב על 60, האם כדאי להמשיך ?

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  9. Started by Dam Xem the man,

שלום, אני חושב שיש טעות בידיע האחרונה שלכם, אני חושב שזו טעות שהוא הגיע מ-133 עד 296, הוא כנראה התבלבל במעבד כי לא היה MMX במעבדי 133 רק ב מעבדי 233 היה MMX .

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Drek Boy,

טוב אני חדש פה ולא יודע הרבה כל כך קניתי זכרון 512 של A-DATA 400 MHZ ו3 דברים רציתי לדעת: 1.איך ומאיפה עושים אוברקלוק לזכרון? 2.אני רוצה להכין לו היטסינק פשוט רק בשביל האוברקלוק שיהיה עשוי מרדיד נחושת שאני אקפל וארדד בצורות של הצ'יפים והעדק את זה לכרטיס עצמו עם גומיה או אתב. האם זה יעבוד טוב כאילו לא יותר טוב מאחד קנוי כמובן אבל זה יעזור כמפזר חום לOC? ו3. יש לי מהמחשב הישן זכרונות 128*2 133MHZ אם אני יוסיף את זה לזכרון החדש זה יעזור או שזה יהרוס? תודה מראש חברה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  11. Started by nivster,

שלום לכולם האם יש למישהו המלצה ליצרן טוב של כרטיסי מסך מבוססי nVidia? ב"יצרן טוב" הכוונה היא ליצרן של כרטיסים שעומדים ב-FSB גבוה בצורה מכובדת ולא מרסקים את המחשב. תודה!!!

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  12. Started by tk_mc,

איך עושים אוברקלוקינג? והאם עושים את זה עם תוכנות או עבודת יד?? ואיך בודקים את הביצועים? והאם זה שווה את זה? ואיך עושים מערכת קירור טובה?

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  13. Started by le011,

שלום לכולם האם קיימים ביוסים אחרים חוץ מזה של ABIT לIS7 ? אני מעוניין במויחד בביוס המאפשר הורדת מתח למעבד תודה ;D

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  14. איך מערכת קירור המים Thermaltake AquariusII? יש אותה בפנדה יחד עם מארז Xaser II 5000 Chassis (שעולה בנפרד 647) ב 1465 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  15. ניסיתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי (xfx 7900gt rxtreme) מהירות ליבה 520 זיכרון 1500 ... את הזיכרון אני יכול להעלות בלי בעיה אבל את הליבה רק 15 נוספים . כל זה בקירור סטוק . אם אני אקנה קירור איכותי של זלמן לדוגמא זה יעזור ?

• 8 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by ezx,

עשיתי אובר למעבד שלי יש לי אטלון 2800 עכשיו אני עומד על באס 204 מכפלה 11 עכשיו ברגע שאני מעלה ל 205 ומעלה יש לי הפרעות בסאונד בזמן הכתיבה הכרטיס קול שלי זה קריאטיב extige לוח msi delta ilsr כבר הישתגעתי מזה תעזרו לי לפתור תבעייה המציקה הזאת מצורפת תמונה של שעונים תודה לכול העונים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by sababchik,

התקנתי את התוכנה atitool ופעלתי לפי הוראות המדריך שפורסם כאן באתר. הבעיה היא שבכל פעם שאני מכבה את המחשב ההגדרות חוזרות ל default ,ואז בעצם לא עשיתי כלום מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  18. Started by subarel,

יש לי אסוס 1005HA, אחרי חיפוש קצר ברשת מצאתי שעם תוכנה בשם SetFSB שאיתה ניתן לעשות OC אפילו למחשבי הנוטבוק הקטנים האלה.. אין כוח לבדוק יציבות באמת כי תכלס אני לא ישאיר אותו בOC כזה , אבל נחמד לראות שהוא מגיע אפילו ל 2G.. ;D (ב2040MHZ קיבלתי מסך כחול :) סתם מעביר משמרת לילה משמעממת..: אאאהה, ואין לי מושג למה כל תוכנה מראה מהירות אחרת , אני סומך על CPZ... http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1179479 http://hwbot.org/rankings/benchmark/cpu-z/rankings?start=0&hardwareTypeId=CPU_1810 מקום 3 בעולם חחחחחחח... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by wewe1,

מישהו מכיר את המארז הנ"ל , לפני כחודש קניתי אותו והמיקום של הדיסק הקשיח נראה לי מוזר לאור העובדה שיש מקום למאוורר 120 מקדימה , אבל הכלוב של הקשיחים ממוקם מעל המאוורר ,כך שהקירור לא אפקטיבי.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  20. שלום לכולם, למי שיש את הקירור בבית.. .יש לי שאלה... בסוקט 775 ... האם זה באמת הכרחי להוציא את הדבק משני צידי הגומי (זאת אומרת אחד להדביק ללוח אם ואחד להדביק לברזל) או שאפשר להדביק רק את הברזל לגומי .?? כי נראה לי די מטומטם לשים את הגומי הדביק על הלוח אם ... או בקיצור ... אם מישהו יוכל להסביר לי איך מרכיבים את הפלטה האחורית...?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by ORrrr,

שלום חברה, לבוא ימות הקיץ החמים אני מתכוון לקנות גוף קירור חדש למעבד אייאמדי 1700 0.18 שלי.. כרגע אני על הג'נרי שבא עם המעבד. אני צריך המלצה לגוף טוב + מאורר שקט שיתן לי ביצועים טובים. באותה הזדמנות אני רוצה גם לתקן את החיישן הטמפרטורה הפגום שקיבלתי עם הלוח, מה אני צריך בדיוק לעשות שם? (אתם יודעם נו, לוח ג'יגהבייט P: אה ועוד משהו, יש לי מארז מידי רגיל עם מאורר שמוציא מלמעלה ומאורר שמוציא מאחורה.. אתם מציעים להוסיף עוד מאורר איפה שהוא או משהו כזה? תודה מראש, אור.

• 46 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by harry,

קניתי מחשב חדש של מזמן והרצתי תוכנה לבדוק את הטמפרטורה שלו, וכתוב שם שהטמפרטורה שלו היא 76 מעלות!!! או שעייני מטעות אותי? (אני צרפתי תמונה). המעבד הוא amd 64 3200 athlon [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by ronen_pr,

יש לי AMD Athlon XP 2600 עם לוח אם של ג'יגהבייט. אני סובל כבר שנה וחצי מטמפ' גבוהות (כנראה) ולא מצליח לעשות פעולות רציניות עם המחשב. בדקתי טמפ' מעבד ומצאתי שהיא 57 מעלות (במנוחה אני משער). כשקניתי את המחשב אמרו לי שהוסיפו לי מאוורר "גדול" ובכל זאת זה לא עזר כנראה. האם כדאי לקנות עוד מאוורר או שאני צריך גוף קירור? האם אני צריך לקנות גוף קירור למעבד או למארז או לכל המחשב. אני ממש לא מבין בזה. מקווה שתעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  24. ישנו פירסום נחמד בYNET (קצת ישן) להרכבת מחשב. מההסבר עם התמונות להרכבת המעבד (שנמצא בתחתית הדף) ניתן להבין שקודם מרכיבים את המעבד לתושבת ורק אחר כך מורחים את המשחה הטרמית. לא נראה לי הגיוני כל כך וגם לא יעיל מה גם שיש סוגים של משחות בעלי מוליכות שאם תפול מהם טיפה על לוח האם זה יכול לגרום קצר. ** הקישור **

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  25. מי מהם יותר טוב?? שניהם עולים 250 ש"ח.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים